28. august 2019

Sharia-tro Kasem Ahmad var indtil fornyligt medlem af Enhedslisten: ‘Tage afstand? Jeg er stolt af det’

Enhedslisten har ekskluderet imam Kasim Said Ahmed, fordi han på forespørgsmål fra Forretningsudvalget ikke ville tage afstand fra ’stening for utroskab’. Havde han diskret undsagt stening, kunne han principielt have fortsat sin kamp for sharia-lovgivning indenfor Enhedslisten. Vi taler om et parti, der med jævne mellemrum demonstrerer imod enhver form for islam-kritisk højrefløj. Marxisme er slemt. Kulturblind marxisme er værre.

Fra Altinget.dk – Kontroversielt muslimsk medlem ekskluderet fra Enhedslisten for udtalelser om kvinder og stening.

“Ved et møde i hovedbestyrelsen for Enhedslisten i slutningen af juni blev det vedtaget at Kasem Said Ahmad ekskluderes fra partiet. Det sker på baggrund af Kasem Said Ahmads udtalelser om at kvinder bør stenes for utroskab. Det fremgår af et referat fra hovedbestyrelsesmødet.

‘Eksklusioner hører til sjældenhederne i Enhedslisten, men her var tale om et synspunkt, som er helt uforeneligt med Enhedslistens politik, og som han havde afvist at tage afstand fra ved henvendelse fra Forretningsudvalget,’ skriver partiet i referatet.

Partiet bekræfter til Altinget, at der er tale om Kasem Said Ahmad, der er tidligere talsmand for Islamisk Trossamfund.”

(Pernille Skipper med Kasim Said Ahmed, under valgkampen, 2019)

“Hvis en ægteskabsbryder, enten mand eller kvinde, begår hor, så er deres blod halal, og de skal dræbes ved stening. Hvis hun er jomfru, så er straffen piskeslag.” (Imam Kasem Said Ahmad, 2016, tidligere Enhedslisten)

“Tage afstand? Jeg er stolt af det. Jeg er stolt af min sharia-lovgivning, jeg kan ikke tage afstand fra min religion, hverken straffesystemet eller sharia – for hvis jeg tager afstand, er jeg ikke muslim mere.” (Imam Kasem Said Ahmad, 2016)

Oploadet Kl. 17:35 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103897/trackback

45 Comments »

 1. Skal man le eller græde? Det er en repetition af de Radikale i 2002 – for 17 år siden!. Det viser hvor flad, danske politikeres indlæringskurve er.

  Radikale uenige om kritik af sharia

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/radikale-uenige-om-kritik-af-sharia

  Kommentar by BB — 28. august 2019 @ 17:38

 2. Jeg afskyer Pernille Skipper langt mere end den mand.

  Kommentar by Johnson — 28. august 2019 @ 17:43

 3. Enhedslisten har flere lig i lasten, end der flyder rundt i Middelhavet

  Kommentar by k. m. — 28. august 2019 @ 17:47

 4. I den korte tvsavis d.d. spørger Maria Yde “hvad ved vi om bombemanden” (skattestyrelsen”. Svaret var en svensk mand der har arbejdet i sin fars pizzaria

  Det er langt fra hele sandheden, men løgnepressen snurrer lystig

  Kommentar by k. m. — 28. august 2019 @ 18:13

 5. Pernille Skipper = Røde So.

  Kommentar by Ewing — 28. august 2019 @ 18:43

 6. Breaking news på venstrefløjen, en muslim går ind for islam…
  Her er et lille tip til jer fra enfoldighedslisten der læser med her: Prøv også at spørge alle de andre muslimer i partiet om de tager afstand fra de ting i koranen der udover stening også inkluderer drab på homoseksuelle, undertrykkelse af kvinder, grov antisemitisme, og meget meget mere. Når i også har ekskluderet dem, kan i derefter spørge jeres muslimske vælgere om det samme. Så vil i måske en dag nå frem til den samme konklusion som alle dem med øjne og ører er nået til for længe siden: Muslimer er muslimer fordi de går ind for islam, INKLUSIV stening og meget andet der er i direkte modstrid med de værdier i påstod at have før muslimske stemmer blev det vigtigste for jer, i forbandede klamme feltmadrasser og landsforrædere.

  Kommentar by Per — 28. august 2019 @ 18:45

 7. De røde har det svært med islam. de vil bare ikke indrømme det ;)

  Kommentar by Santor — 28. august 2019 @ 18:55

 8. Skippertøzen og EL har da været snu, og brugt muslimen til at trække stemmer. Nu er valget overstået og de bliver pludselig “overraskede” over det, som vi andre har vidst i årevis. Meget beregnende.

  Reelt har de tabt til Mullah Østergård, når det handler om imamernes gunst, og dermed stemmerne fra ghettoerne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 19:07

 9. Her lades alt håb ude, hvis man ikke stemmer på et anti-muhammedansk parti. Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige eller Stram Kurs.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 28. august 2019 @ 20:12

 10. Hvordan behandler den muslimske mand sin(e) kvinde(e)? Han holder hende barfodet, uvidende og gravid, og han giver hende tæsk, pik og kartofler.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 28. august 2019 @ 20:17

 11. Han er da ærlig. Enhedslisten er dopet af islam- Karl Marxes Folkeopiumskur :-)-. Hvordan i al verden kunne de ellers have Abdol Hamid (Shariateltholderen) opstillet engang? (tror de selv på Deres løgne om alle religioner er ligegyldige? :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 28. august 2019 @ 20:28

 12. Støt Stram Kurs, NB, DF- og eller SIAD. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. august 2019 @ 20:32

 13. .

  Er det ikke FANTASTISK?!! Enhedslisten, S og SF-socialisterne og de radikale har en officiel politik som går ud på at de danske kvinder skal ophøjes, forkæles og tildeles særlige fordele, plus privillegier, kvoter, positiv særbehandling, speciellle gunstbevisninger og ENDNU MERE LIGESTILLING mv.

  Det er de kørt frem med i årevis. Men SAMTIDIG har de hele tiden arbejdet for en ny samfundsorden hvor kvinder generelt skal undertrykkes, gå rundt i villatelte og gøres til slavinder. Og hvor de skal tvangsgiftes samt tæskes, piskes, stenes til døde eller have kastet syre i ansigtet, hvis “berigerne” og det muslimske-islamistiske herrefolk ser sig sure på kvinderne.

  De rødradikale feminister og politik-kvinder vil altså skaffe danske et et godt liv (siger de), men på samme tid vil disse partier altså i nær fremtid udlevere kvinderne til alle mulige former for udnyttelse, undertrykkelse, ydmygelse, tyrannisering og straf.

  Viser det ikke at de røde og radikale politik-kvinder er enten dummere end snot….. eller kyniske og pivfalske…?

  Har de ikke afsløret sig selv som hyklere af værste slags?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. august 2019 @ 20:37

 14. Det er netop begrund af bibelen, Jesus Kristus ord og gerninger, at vi i Europa har de værdier og en kultur som så mange af os påskønner, men som en masse vi rive ned og kaste i grus.

  Johannes 8

  1 men Jesus gik ud til Olivenbjerget.

  2 Tidligt næste morgen vendte han tilbage til templet. Snart var en mængde mennesker samlet, og han satte sig ned for at undervise dem.

  3 En gruppe skriftlærde og farisæere kom nu med en kvinde, der var grebet på fersk gerning i utroskab. De stillede hende foran Jesus og sagde: 4 „Mester! Kvinden her er grebet på fersk gerning i ægteskabsbrud. 5 Toraen siger, at sådanne kvinder skal stenes ihjel.[a] Hvad siger du?” 6 De var ude på at få ham til at sige noget, som de bagefter kunne bruge imod ham, men Jesus bøjede sig forover, som han sad der, og skrev med fingeren i støvet.

  7 Da de blev ved med at presse på med deres spørgsmål, rettede han sig op og sagde: „Den af jer, som er uden synd, skal være den første til at kaste en sten.” 8 Så bøjede han sig igen forover og fortsatte med at skrive på jorden.

  9 Da de, der var kommet med kvinden, fik den besked, luskede de bort, den ene efter den anden—de ældste først. Til sidst var Jesus alene tilbage med kvinden midt i folkemængden. 10 Da rettede han sig op og så sig omkring. „Hvor blev de af?” spurgte han kvinden. „Var der ingen, der fordømte dig?” 11 „Nej, Herre,” svarede hun.

  „Det gør jeg heller ikke,” sagde Jesus. „Gå du blot, men synd fra nu af ikke mere.”

  Kommentar by Jan huus — 28. august 2019 @ 20:38

 15. .

  Til “ære” for de (oftest tungnemme) feminister som måtte læse med her: det med danske kvinders undertrykkelse til ned under gullvbrædderne, vil jo blive konsekvensen, hvis afrikaniseringen og islamiseringen fortsætter. Lyder der indviklet og uforståeligt?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. august 2019 @ 20:43

 16. Ved deres muslimske venner i enhedslisten, de radikale Venstre og Socialdemokratiet, at deres repræsentant har sendt soldater ned for at slå muslimer ihjel?

  Siden 1990 har Folketinget 37 gange taget stilling til, om danske soldater skal sendes ud. Ca. 28.000 soldater er sendt af sted. 45 er faldet, og yderligere 20 har mistet livet under tjeneste af andre årsager.

  Venstre og De Konservative har stået bag samtlige beslutninger, Socialdemokraterne bag de 36.

  SF har støttet beslutningen 18 gange, De Radikale 34 gange. Dansk Folkeparti, som først blev dannet i 1995, har stemt imod syv beslutningsforslag.

  Enhedslisten, som først kom i Folketinget i 1994, har kun stået bag syv beslutninger.

  Kommentar by Jan huus — 28. august 2019 @ 20:52

 17. Jan Huus, ved du hvor mange gange DF har stemt for?
  Kan du fortælle hvilke syv, de var imod?

  Jeg er faktisk ikke rigtig klar over, hvor mange idiotiske internationale operationer, som vores nationale parti har været med til at sende soldater ud til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 21:06

 18. Enhedslisten ekskluderer altså en mand, blot fordi han er muslim. Er det ikke den slags de kalder racisme/hetz/forfølgelse når det sker på højrefløjen?

  Kommentar by Henrik — 28. august 2019 @ 21:07

 19. Hr. Snusks jeg fik det fra denne hjemmeside.

  https://veteranalliancen.wordpress.com/fakta/hvem-stemte-for-at-sende-danske-soldater-ud/

  Kommentar by Jan huus — 28. august 2019 @ 21:18

 20. Tak Jan.

  Frem til 2000 stemte DF imod alle forslag.
  Siden 2001 har de stemt for alle forslag.

  “2011 Et enigt folketing bakker op om at sende fire F-16 fly i krig i Libyen.”

  Pinligt! De var enige om at smadre Libyen og bryde Ghaddafis blokade af menneskestrømmen fra Afrika. Idioter!

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 21:25

 21. Ja, idioter hele bundet.

  Jeg ved ikke om det er alle beslutninger de har taget med, jeg tæller kun 23 operationer, men de skriver at Venstre og Konservative har stemt for alle 37.

  Kommentar by Jan huus — 28. august 2019 @ 21:32

 22. Billedet foroven burde være fast tilbehør ved enhver ‘trolling’ af Pernille Skipper på sociale medier, specielt når hun udtaler sig om kvinders rettigheder. Lad aldrig folk glemme, hvor langt hun er klar til at gå for flere stemmer.

  Kommentar by Kimski — 28. august 2019 @ 21:34

 23. Enhedsliste medlemmer er det værste affald i Danmark.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. august 2019 @ 22:15

 24. Spørg Enhedslisten om de tror Stalin ville have elsket Islam.

  Kommentar by Ole Madsen — 28. august 2019 @ 22:18

 25. .

  DF-toppen har længe været en samling svindlere og fupmagere, ikke mindst Tullesen. Han er måske det ynkeligste skvat i hele partiet. Af snaphanen kaldes han “en idiot i politikerklæder”. Fejlen ved partitoppens pampere, og deriblandt Pia K, er nok at de fik så travlt med at blive “stuerene” og komme ind og hygge sig med de andre politikere, at de endte med at blive sammenspiste med deres modstandere. Se bare hvor Tullesen har hygget sig med Lars Quisling og Mette socialfidus.

  Det var så dejligt at mænge sig med V, K, R og S mv., at DF glemte at de var med i politik for at kæmpe for Danmarks sag. I dag består DF jo fortrinsvis af beregnende levebrødspolitikere.

  Vælgerne var alt for længe om at støtte DF effektivt, 2O år, og i mellemtiden smuldrede partiets idealisme og kampvilje. Pionererne blev færre, og pamperne flere.

  Og Tullesens “svendestykke” blev Marokko-forræderiet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. august 2019 @ 22:23

 26. Prøv at se, hvor spejlblank lille Pernille er.. Hun har et barns naivitet.

  Kommentar by Voltzejn — 28. august 2019 @ 22:24

 27. “Sig mig hvem du omgåes…”
  Hun er en lille falsk rød fizzølette.
  Så rød, som sålerne på hele stalden af Louboutins.
  Hun har vist ellers riiigeligt at se til foruden:
  Med en kamp psykisk syg Teknik & Miljøborgmester, der er gået helt i sort, da endnu en Elendighedsliste hangaround kendt for sin store afstandtagen til voldtægter HA!, under en bunke-sleep over, valgte at byde de kvindelige deltagere på borgmesterstang.
  Dét lyder retti’ HAMMER HAMMER fedt. Not!
  Hvad er det man siger:
  “Liden Tue kan vælte et stort læs”
  Er der ikke en hørm af “sikker chat-konsulent” over dén farce?
  Flertallet af københawnerne har sgu de lokalpolitikere de har fortjent.
  Med en ledestjerne som Slikke-Frank, hvordan ku’ noget gå galt?

  Kommentar by White knight — 28. august 2019 @ 22:24

 28. Stening, æresdrab, fysisk vold, utallige eksempler der ses på krisecentrene der er overfyldte med sharia dømte kvinder, politikerne svigter borgerne med deres symbol politik, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. august 2019 @ 22:58

 29. Som Per skriver kl. 18:45 “islam er islam”

  Nu røg denne Iman ud, fordi han jo dårligt, som Iman, kan benægte KOranens ord. Taqiya, ja, men det har han undersåtter til. Derfor vil det ikke nytte meget, at spørge de andre muslimske partimedlemmer om de er enige/uenige i KOranens grusomheder.
  Som jeg før har skrevet, så vil islam kuppe EL og VR og de er allerede godt på vej. Desuden har islamisterne en hårdtslående trumf, til at få det som de vil over de to landsforagtende partier, for det er jo de islamistiske stemmer, der holder dem på tinge.

  DF viste, ende gyldigt, i dec. 2018 deres sande politiske grundsten: vælgerforagtende levebrødspolitik, da de ikke forhindrede Lars Løkke Landsforræders underskrift på Migrant Pagten. Desuden er det ikke helt usandsynligt, at DF toppen også er under påvirkning af islam -> se min kommentar desangående på:
  https://freespeechblog.ch/2019/07/13/selv-i-familien-thulesen-dahl-trives-hadet-til-danskerne/

  White knight 22:24:
  ja, må læsset vælte snarest og så grundigt, at enhver Hr og Fru Danmark kan se, at der SKAL stemmes SK eller NB hvis vil skal have vort land på rette kurs.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. august 2019 @ 00:26

 30. Jeg har idag skrevet til Rosa Lund for 7kke at nævne elefanten i rummet i hendes debat på DR 1. Derudover fik jeg også nævnt skippers sammenrend med ham islamist psykopaten. Jeg er så træt af islam i alle henseender, min baggård er nu besat område,tre voksne kvinder i hijab der passer arabiske og afrikanske børn, jeg brækker mig.

  Kommentar by Draugr — 29. august 2019 @ 00:27

 31. Desuden var der også en af de rigtigt hellige kællingefolk i fuld burka, som jeg i forhold til maskeringsloven måtte angive til politiet.

  Kommentar by Draugr — 29. august 2019 @ 00:31

 32. Ret beset skulle Sharia-tro Kasem Ahmad da have frataget et hvert privilegie i Danmark og udvises pr. omgående, idet han jo på den aller klareste må siger:
  “Tage afstand? Jeg er stolt af det. Jeg er stolt af min sharia-lovgivning, jeg kan ikke tage afstand fra min religion, hverken straffesystemet eller sharia – for hvis jeg tager afstand, er jeg ikke muslim mere.”
  – Han ikke bare mener, at utro kvinder skal stenes, han er ligefrem stolt af at mene det!
  Og, som jeg må formode, præker han det da også i danske moskeer/islamforsamlinger, hvorfor han, i tilgift til udvisningen, skal opføres på listen over hadprædikanter.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. august 2019 @ 01:11

 33. Druk- og svinger orgiet i Sygelisten bliver mere og mere underholdende, jo mere man hører om det; Sandheden kommer lige så stille frem i lyset efter lumre beskyldninger mod alt der rører sig..
  Ninna drukborgmester lyver lystigt fordi hun ikke fik pik den tømmeremændsmorgen, det fik en anden, så nu er Ninna sur på manden som hun troede hun havde eneret på. Eksmanden? var ikke i sengen. En kvinde beskyldes for at være lebber, en kvinde var med i sengen men omtales ikke, fire mennesker i en dobbeltseng er da lidt klemt og inviterer til sex i drukne kusser og skæve pikke..
  Og Ninna påstår at “professionelle” mennesker syntes hun skulle sygemelde sig? Hvilke “professionelle”? Nogen af bollevennerne i de private sexforeninger Sygelisten understøtter?
  Mon ikke det er bollevenindeløgneren og sygemeldinssvindleren der skal i fængsel for at få fængslet hele afdelingens pikkemand uden anden grund, end at han stak pikken i en anden end Ninna Åh-Så-Syg?
  Jeg har ikke læst om tilsvarend3e orgie siden Kongen af Grønland holdt tilsvarende druk- og bolleorgier- der kunne ingen huske noget- så mon ikke Ninna hukommelses- og druksyge ruffermutter bare skulle tage sin straf, indrømme løgnene og betale svindlerpengene tilbage inden hun går i fængsle?

  Kommentar by Hul igennem? — 29. august 2019 @ 03:07

 34. 14) Jan Huus. Islam er og bliver en- usekulær diktatorreligion(med en Førerprofet ideal…som til forveksling ligner Nazismen, Stalinismen, Maoismen). Det er ikke uden grund man kaldte den Muhammedanismen. Den sætter dens medlemmer i en socialmental spændetrøje, idet den deler Mennesker op i rettroende og vantro, og hvis du sympatisere med Vantro bliver du ligesom dem. Individet tæller ikke. Social kontrol (i underkastelse af Guds vilje (Muhammeds vilje).Hvordan tror du selv på man kan integrere den slags i et frit demokrati, hvor individet er lige for loven? Strategien er klar til at skabe kaos i nærsamfundet, hvor man så fremtræder og sætter sharialoven i klanområdet, som jura. Skræm dem til underkastelse og stå så der med en sharia redningskrans ud fra mafiaklanprincipper. F.eks Malmø.

  Læs Lukas evangeliet (fordi han er den eneste som har beskrevet Jesus Fødsel). Jesus fødsel -hvis vi ser bort fra Helligånden-siger jo ud fra Moseloven at han er undfanget udenfor Moseloven (Voldtægt?, utroskab?…i så tilfælde skulle Maria være stennet ihjel, hvis loven var hellig. Prostitution? De var jo fattige- Hellige 3 mænd. Maria Magdalena). Men som der siges i slutningen af Markus EVG kap 2. “Loven (sabbathen…som var streng lov) er til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Lovens (Sabbathens) skyld” . Samtlige evg fremviser at hans søgte at reformere Moseloven. Guds søn? Ud fra Jødisk betragtning. -Hvis vi alle tror på Gud som vores fader, og tror på at han har skabt alting, og os i hans billede. Jamen så er vi jo alle Gud sønner og Døtre…..Men kan man farisæisk kalde sig Guds søn, hvis man er undfanget udenfor Moseloven “Guds lov”? Det har været humlen i datiden. Samtlige EVG fremviser at Jesus prøver at reformere den Jødiske lov. Hvad får Josef til at alligevel af gifte sig med Maria? Han er jo ikke fader til barnet? Det er her kærligheden til hende og barnet og livet kommer ind. HELLIGÅNDEN.
  Det ender med at Jesus dømmes for blasfemi. Kaifas forstår blasfemien (Jahve- Jøderne konge). Pilatus som er Romer og ikke fatter de indfødtes sprog…forstår det ikke. “Du siger det selv.” (Hvem er blasfemisk?) Lukas EVG. Det er kærligheden til mennesket som individ og livet selv.

  Hvad Islam angår. Lige efter 11 september 2001 sagde Bush. “Folk spørger hvorfor de hader os så meget?. Svaret er De hader vores frihed” Det drejede sig om Taleban, men gælder samtlige -rettroende muslimer-. Helt iorden de fik Taleban fjernet, men De burde gøre Islam til fjenden og ikke lefle for den religion, som de sætter soldaters liv på spil for. Det er den ultimative fejhedsvigt, og det ultimative forræderi. Enhedslisten og samtlige partier i Folketinget MINUS DF har optrådt totalt idiotnaivistisk i den forbindelse.Enten ser man det i øjnene eller også….

  Fint det de gjorde i Afghanistan. Set i bakspejlet muligvis en ufattelig fejl i Irak. Det kunne have fungeret, hvis man delte Irak op i 3 zoner. Shia i syd. Sunni i midten, og Kurder i Nord. Men idiotisk at tro man kunne skabe Demokrati i både Afghanistan eller Irak med Islam i mente. (ISIS begyndte med Saddam Husseinsklanens sunnirester, som hentede hjælp fra Taleban og Saudi Arabien) Idioti. Støt SIAD. God torsdag og weekend :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. august 2019 @ 07:33

 35. PS: Shia og Sunni er hinandens -vantro- i jagten på Khalifefterfølgeren. (Skulle det have været Gorm den gamle eller Harald Blåtand der skulle have været Konge???). Sådan bider det sig selv i halen i jagten på den rettroendes rettro. (Jorden er flad…det står i koranen) Idioti.

  Kommentar by Michael Unna — 29. august 2019 @ 07:36

 36. Gætte konkurrence. Hvornår sker den første offentlige stening i Danmark?

  Kommentar by A-mad — 29. august 2019 @ 08:50

 37. PPS: Og hvordan tror denne verdens arrogantdekadente (Politisk korrekte..i mangel af bedre ord) Vestlige politikere, som er vantro i muhammedanernes øjne, at de -ret troende- muhammedanere vil modtage den frihed, som er en form for legaliseret lovløshed væk fra den religiøse sharialov -til glæde for friheden i kærlighed til Individet (kristen etik)- når de hader den ligeså meget som de er magtbegærlige? (Idioter). Bekæmp islam for jeres børn og børnebørns skyld. Støt SIAD. God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. august 2019 @ 13:30

 38. #26 Hun nok Jøde……. Det tror jeg for jeg har taget den rødepille.

  Kommentar by HMAK — 29. august 2019 @ 18:59

 39. Michael Unna — 29. august 2019 @ 13:30 :

  Rigtig god og klar belysning af utopien om en vestligorienteret reformation af islam.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. august 2019 @ 00:14

 40. Tak (Islam er højst sandsynligt blevet dannet, af røver klaner med Jødisk /Kristen baggrund, lige efter biblen blev samlet i Konstantinobel. Måske som oprør imod de evangelier der ikke fulgte med, og det faktum at Biblen har 4 forskellige evangelier, som kan virke uklare i forhold til hinanden. Man har søgt autoritet, og alibi for ens virke. De første røverbander der kom til Egypten, kaldte sig selv Hagarenere- Et sted fra biblen om to børn, som blev jaget ud i ørkenen.
  Muhammed har højst sandsynlig ikke levet som person, men som Titel “Den ophøjede” eller “Apostlen”. Muhammed som navn eksisterede ikke i datiden, men som en titel har navnet gjort, hvis man omskriver lidt på datidens hebræisk/arabiske sprog. Man har så efter biblen er blevet samlet, omskrevet den så den passer til hensigten. Mekka og Medina er blevet kaldt Ørkenfortet. Umuligt at belejre, hvis man skal have forsyninger frem ud i ørkenen, imens både Mekka og Medina højst sandsynligt har ligget ovenpå eller omgivet af – en oase. På den måde har man kunnet lave Razzia ud fra Ørkenbyerne og gemme sig i dem, uden at kunne blive straffet. Allah er en månegud. Forbandelsen ved Islam og dens mentale spændetrøje er at man ikke kan forlade den uden at blive dræbt (eller risikere at blive dræbt, eller på anden måde få svær chikanering med trusler på livet). Derfor umuliggøres en reformation, men tværtimod spændes den mentale spændetrøje mere og mere overfor tolerante -Vantro- fordi man vil undgå at blive sammenlignet med dem. Mange af de landskaber der nævnes i Koranen minder om steder i Syrien (BBC dokumentar om landskaberne…kan muligvis stadigvæk youtubes). Der er paradokser i Koranen- Hvad vi end ophøjer eller kaster i glemsel, vi finder noget bedre at sætte i stedet (Guds/Allahs endimensionelle ord….Gud har Alzheimer???:-):-) :-)). – Har vi ikke spændt himlen ud som et segl etc….(Jorden er flad, og solen går ned i en mudret pøl etc etc etc. Menneskene er lavet ud af en klump ler etc etc etc. “På Koranen Vej” med Torben Hansen, Helle Merete Brix, og Lars Hedegaard bl.a giver et udmærket billede på det. Bent jensen har i JP skrevet en kronik om den historisk forskning (under jorden) om Islam/Muhammedanismen. Jess Asmussens bog om Islam (Ja den er meget politisk korrekt, men fremviser også paradokserne). Da islam i sig selv, bortset fra dens millitaristiske stil, og dens krav om dødstraf for at forlade den, minder ufatteligt meget om Jødedommen og kristendommen- ud fra Bjergprædiken, men uden kristendommens individskærlighed (Altså uden Helligånden), bl.a i dens bogstavstro krav på tolkning, så kan den kun nedstamme derfra (Dvs: Jødedommen og kristendommen). Mit gæt som en modreaktion imod Mødet der samlede biblen i konstantinobel, og for bedre at kunne administrere røvererobrede områder. STØT SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. august 2019 @ 17:39

 41. Michael Unna
  Jeg kvitterer igen for de gode indsigter du giver.

  Min “folkelige” version var, at Muhamed var jaloux på Jesus og han måtte han opfinde sit eget, hvilket jo byggede på alt, hvad der lige her og nu behagede ham, dygtigt iblandet en fremtidssikret position, der til evig tid skulle holde folket i træl, gennem kampe om hans gunst.
  Eller endnu kortere: Djævelen led nederlag for den treenige Gud, da han ikke kunne matche Helligånden. Her fandt han behag i Muhamed, da han var en god repræsentant for Djævelen selv.

  Det er godt, at have de historiske fakta med.
  Tak for det.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. september 2019 @ 21:30

 42. Tak igen. Da ordet “Muhammed” højst sandsynligt har været en titel, skal man nok gå ud fra at det er flere personer, der har kunnet iklæde sig den Titel. Højst sandsynligt drejer det sig om – klanledere-. Dem var der jo flere af . F.eks hævdes det at det var -Uthmann- der samlede Koranen. Haditherne drejer sig højst sandsynligt også om flere personer. Bent jensen (Hvis jeg ikke har skrevet det før…tiden min fjende nu :-)) havde en virkelig god kronik om den forskning der foregik under jorden i den anledning. Tyskerne har også haft en -re-konvertit, som også mener at Muhammed ikke har eksisteret (som person), da det ville være umuligt for een person, via Haditherne at nå alt det. Altså “Titel”- Apostel-den ophøjede-…i form af en Klanleder. Fortsat god dag. :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2019 @ 07:23

 43. Penismisundelse i bogform.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. september 2019 @ 07:57

 44. ..Så islamister skal bare udsættes for det samme berigelse, de selv ønsker for andre.
  Jeg kaster gerne den første sten af mange på islamister; de skal stenes, piskes, kastes ud fra høje huse, køres ned, halshugges, stikkes med kebabspid, kvæles i svinegylle- alt hvad de selv hylder i deres ubehjælpsomme bog.
  Og de skal betale 10% tiendeskat af alt halal.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. september 2019 @ 08:01

 45. 42) Tillæg uddybende :Bent Jensens kronik var engang at finde i JP. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2019 @ 22:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper