29. august 2019

Hørt på 24syv: “… Trump har sendt NSA efter mig… efter jeg kaldte ham et dumt svin inde på Twitter”

Det siger sig selv, at hvis trykte medier konstruerer citater, så er der ingen nedre grænser for venstreorienterede radioværter såsom Radio24syvs Keith Thomas Lohse. Jeg hørte relativ mange minutters Nattevagten natten til i dag, får han rigtigt kom ind i Paludan/Trump-rutinen. En førtidspensionist med psykiske problemer ved navn ‘Mads’ gav den fuld skrue, og så gik det hele i selvsving.

Jeg skal være den første til at beklage konspiratorisk spam i nærværende blogs kommentarspor, og i de her år mister jeg lidt af illusionerne. Lidt af troen på menneskeheden. Trump er ingen helgenfigur, men i modsætning til alternativerne, så er han ikke et jakkesæt med teleprompter. Den yderste venstrefløj vil ikke forstå, og hopper i takt på hvad som helst. Det samme gør venstrefløjens modstandere, også. Ikke helt i samme grad, men måske er det bare menneskets natur.

Herunder et billede fra Flemming Madsens berømte ‘Valgtale til kalkuner, sendt på DR tilbage i 1966. Her anbefaler han politikere, at øve valgtaler på en kalkunfarm – de reagerer på stemninger, uafhængigt af fakta.

(Flemming Madsen ‘Valgtale til kalkuner’, DR, 1966; Foto: Youtube)

Herunder delvis transskription.

‘Mads’, lytter: … nu har jeg fået min pension, og jeg skal bruge min tid på et eller andet. Jeg kan ikke blive ved med at sidde og programmere og spilde tiden med at sidde foran computeren og genere Trump, og hvad jeg nu ellers gør online. … Jeg er blevet smidt ud af Nationen de første tre gange. Jeg siger bare min mening, og så ryger man ud. Det sidste nye det er at Trump har sendt NSA efter mig i forgårs og i går – min computer er gået fuldstændig ned, min firewall er gået fuldstændig amok efter jeg kaldte ham et dumt svin inde på Twitter. Som i øvrigt også er blokeret. Det handler jo egentligt bare om, at det der Grønland-halløj det bare fik lov til at udvikle sig og udvikle sig og udvikle, og så tog han det personligt.

Keith Thomas Lohse, Radio24syv-vært: – Det er jo hele hans modus operandi, det gør han med alt. Hvis du siger noget andet kaffe, end det han vil ha’ ‘Var behag? Du er fyret!’.

‘Mads’: Lige præcis.

Keith Thomas Lohse: Hans svingdørssystem, ingen anden præsident nogensinde har fyret så mange mennesker. Han er altså – der er noget helt galt.

‘Mads’: Ikke nogen anden præsident har har været så syg i hovedet, i hvert fald i den tid jeg kan huske.

Keith Thomas Lohse: Han har sådan en mærkelig hadkærlighed til Skandinavien. Hans far er tysker. På et tidspunkt, så har han sagt, at hans far var svensker, tror jeg nok. Hvem fanden er præsident i USA og står og lyver om sådan nogle ting som enhver kan google.

‘Mads’: Hvad er det for noget? Hans udtalelse i forhold til Mette Frederiksen, at hun var en ‘Bitch’ den ene dag, og en ‘wonderful woman’ den næste dag. Det var det jeg hængte ham op på. Så sendte han NSA efter mig, og jeg…

Keith Thomas Lohse: Johh, Mads er du ikke bange for at det måske lige der er dig der tager fejl? Kan det ikke være noget ud bilder dig ind? Jeg spørger bare.

‘Mads’: Nej, desværre, kan det nemlig ikke være det. Desværre så er jeg ret god til computere, og jeg kan se på mine forskellige logs og sådan noget, når folk har været inde og pille ved mine systemer. Alle IP-adresser, hvad det jo handler om, de fører tilbage til servere der er ejet ag NSA, og som ligger i USA allesammen.

Keith Thomas Lohse: Okay, ja.

‘Mads’: – Og dermed bryder han jo europæisk lovgivning, det der hedder GDPR.

Keith Thomas Lohse: Hvis du er så god, kan du så ikke gøre noget, så du kører din via noget andet.

‘Mads’: Jov, men jeg skulle bare lige have en chance for at blive udskrevet og komme hjem. For lang tid siden der bloggede jeg ude. Jeg havde lige pludselig en trafik i en allerhelvedes fart, og pludselig gik det alt for stærk til at det overhovedet for noget menneske i dk kunne lade sig gøre, at gøre det. Jeg har bare blokeret hele det amerikanske kontinent, og nu har jeg fred.

[…]

Keith Thomas Lohse: … nu har vi aldrig mødt hinanden eller noget, men…

‘Mads’: – Det har vi faktisk, det har vi faktisk. Det var oppe på Folkemødet…

Keith Thomas Lohse: Jeg har aldrig været til Folkemødet…

[…]

Keith Thomas Lohse: Der er en der skriver. To løgne: ‘Trump har ikke kaldt sin far for svensker, og har ikke kaldt Mette Frederiksen for ‘Bitch’.’ Han kaldte Mette Frederiksen for ‘nasty’.

‘Mads’: Han kaldte hende for ‘nasty women’, men altså.

Keith Thomas Lohse: Same, same. Desuden, så har han rent faktisk sagt at hans far var svensker. Det er 100 procent – det kan googles. Vedkommende skriver, at vi laver Radio24syv-fake news.

‘Mads’: Det med svenskerne kommer også fra din mund, ikke fra min ik’.

Keith Thomas Lohse: Jov jov, det var mig der sagde det. Men det er 100 procent sandt.

‘Mads’: Det vil jeg give dig ret i, det har han nemlig sagt.

Keith Thomas Lohse: I hans administrationstid, som er siden 2015, der er han blevet taget i over 10.000 fuldstændigt dokumenterede løgne. Og det er jo også historisk lige der.

‘Mads’: … så har vi bare en hater med på linjen, og det er jo heller ikke noget nyt.

Keith Thomas Lohse: Nej, og skulle der ryge en enkelt fake news-finke af panden, såh – det her er jo ikke journalistik. Så det tror jeg nok jeg må.

‘Mads’: Nej, lad os da bare snakke om det i stedet for, og finde ud af, hvad det bunder i. Jeg synes da personen der ringer ind, skal begrunde hvis han mener det er fake news. Muligvis han har en eller anden sandhed vi ikke har. … at han står i Det Hvide Hus i dag, skyldes et psykotisk mindretal i USA har trukket nogle heldige kort.

Keith Thomas Lohse: Det er alligevel rigtige mange mennesker. Der er også rigtig mange mennesker herhjemme der forsvarer ham. Han må jo ku’ et eller andet, som vi andre ikke kan se.

‘Mads’: Han er rigtig rigtig god til at manipulere folk, desværre.

Keith Thomas Lohse: Det synes jeg jo så ikke. Jeg synes ikke at han er god, men det virker for nogen.

‘Mads’: Det må åbenbart virke på rigtig rigtig mange, og jeg synes også at han er utrolig nem at gennemskue…

Keith Thomas Lohse: Det er altid sådan nogle hadefulde typer, (laver stemmen om) ’sådan nogle klima-tosser, de elsker bøssekarle, og muslimer og jeg ved ikke hvad’. Det er sådan nogle der – hadefulde typer.

‘Mads’:… i hans egen sindssyge verden… Jeg skal ind og have låst op, for jeg har været blokeret de sidste tre-fire dage. Jeg har dårlig nok kunne tjekke min egen mail eller noget som helst, fordi at han selvfølgelig har taget kontakt til Google, så min Gmail er også blokeret.

(Mads Nystrup på Twitter, 23. august 2019: “Udskrevet uden begrundelse.. Tager da ikk på psyk for sjov.”)

(“… my recent rather harsh criticism of mr. trump and greenland. another is an NSA Server”, 26. august 2019)

(“… må trump det her i dk overhoved?”, 28. august 2019)

(“… skal bruge ca 1000 “trump-babyes” balloner!! nogen forslag??”, 28. august 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103930/trackback

26 Comments »

 1. “Det sidste nye det er at Trump har sendt NSA efter mig i forgårs og i går – min computer er gået fuldstændig ned, min firewall er gået fuldstændig amok efter jeg kaldte ham et dumt svin inde på Twitter. Som i øvrigt også er blokeret.”

  Psykoserne er på fuld udblæsning. Hahahahaha.

  Kommentar by centerpoint — 29. august 2019 @ 17:21

 2. En hvis (viis) form for træthed over menneskets natur, er blot en naturlig konsekvens af borgerlighed. Vi borgerlige har præcis de samme fejl og mangler som de venstreorienterede, vi er så bare noget mindre tilbøjelige til at lyve over for os selv og andre, om menneskets natur.

  Kommentar by BØP — 29. august 2019 @ 17:29

 3. I min verden løj Keith Thomas Lohse groft allerede i 2015 da han sagde følgende:

  “I år i Sverige har der været – jeg ved ikke hvor mange – asylcenterafbrændinger brande lavet af smukke, sunde, hvide, veltrænede, blåøjede, ariske svenskere…”

  Ingen smukke, sunde, hvide, veltrænede, blåøjede, ariske svenskere er endnu blevet dømt for en eneste asylcenterafbrænding.
  Keith ved måske noget vi andre ikke ved?

  Kommentar by ino — 29. august 2019 @ 17:40

 4. Det gør ondt, så forfærdeligt ondt, at læse folk udbrede sig om IT, når de tydeligvis ved alt for lidt om emnet. Psykiatrisk diagnose, forfølgelsesvanvid og ekstrem Trump-antipati går af én eller anden grund ofte hånd i hånd.

  Det er ikke småting, folk med metaforiske staniol-hatte kan finde på.

  Men projicere? DET kan de finde ud af. Uha, hvor kan de projicere.

  Kommentar by Quark — 29. august 2019 @ 17:44

 5. @Kim Møller: Det er er jo skingrende vanvittig underholdning på verdensplan, det der! Bravo!

  Der mangler bare en lille scene, de to krøyerskugler iklædt henholdvis et Mao og Napoleon kostume, og så en håndfuld plejere med spændetrøjer i baggrunden, så har du en vinder der kan køre på Youtube i årevis.

  Kommentar by Kimski — 29. august 2019 @ 17:59

 6. #Kimski, jeg ser for mig, noget i stil med, når Aksel ringer ind til Radio Karen:

  https://www.youtube.com/watch?v=EEJMXte6jLQ

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. august 2019 @ 18:12

 7. Må vi nu kalde Per Henrik Rasmussen for Mads?

  Kommentar by Træt — 29. august 2019 @ 18:21

 8. – Træt

  Jeg fandt ham på Twitter, og har lagt nogle eksempler ind. Direkte fra udskrevet fra psyk til Trump forfølger mig… TDS!

  Kommentar by Kim Møller — 29. august 2019 @ 18:23

 9. Jeg har hamstret staniol. Tror sgu min nye hat også skal fores med en kerne af bly, for at være på den sikre side.

  Kommentar by k. m. — 29. august 2019 @ 18:39

 10. ‘Valgtale til kalkuner’ var da en ret præcis forudsigelde at et Trump rally ude på lars tyndskides mark.
  Flemming Madsen var sku genial ;-9

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. august 2019 @ 18:48

 11. Hahaha. Jeg synes at MSM’s “kilder” bliver mere og mere desperate.
  Lidt sjovt at studieværten tager pis på ham, men hvorfor så overhovedet bringe indslaget?

  Til Mads der er god til computer: Har du overvejet at genstarte routeren? 30 sekunder plejer at kunne gøre det.

  Kommentar by Realist — 29. august 2019 @ 18:55

 12. -> Realist

  “Lidt sjovt at studieværten tager pis på ham, men hvorfor så overhovedet bringe indslaget?”

  Det gør han faktisk ikke. Hvor ser du det?

  Kommentar by Kim Møller — 29. august 2019 @ 20:25

 13. Det er i virkeligheden lidt sørgeligt.

  Må håbe at der er nogen der har hold på den gut!

  Kommentar by Santor — 29. august 2019 @ 20:25

 14. Måske har Enhedslisten alligevel ret i én ting…

  FLERE VARME HÆNDER (på den lukkede), tak!

  Kommentar by Fascist — 29. august 2019 @ 20:41

 15. Trump pysop ædes råt af dumme folk fra venstrefløjen og normie fra højrefløjen. NÅr fokus er så meget på en mand på denne ekstreme måde, så ved man det er en psyop nok for at flytte fokus ligesom med menneskeskabte klimaforandringer.

  Kommentar by Torsten — 29. august 2019 @ 20:42

 16. #12 Kim Møller
  “Keith Thomas Lohse: Johh, Mads er du ikke bange for at det måske lige der er dig der tager fejl? Kan det ikke være noget ud bilder dig ind? Jeg spørger bare.”

  Synes det lyder lidt hen ad: Vi ved godt at det lyder crazy det her.

  Men nu har jeg også kun læst din transskription, ikke hørt udsendelsen, jeg har måske taget fejl.

  Kommentar by Realist — 29. august 2019 @ 21:06

 17. Trump er nu ellers bare en Zionist uden lige. MIGA!

  Han gør mere for Israel end han gør for USA. Han fik den ene jødiske pris efter den anden tilbage i 80’erne. Bl.a. en Tree Of Life award i 1983. Google det. Han mænges med jøder overalt. Se hvor mange jøder, der er i hans kabinet (link). Om noget, har han drænet sumpen for goyim (ikke-jøder)

  imagizer.imageshack.com/img922/6359/7fKPEK.jpg

  Han har endvidere snakket om, at der skal laves anti-ytringsfrihedslove, der kun gælder anti-semitisme.

  Kommentar by Voltzejn — 29. august 2019 @ 21:21

 18. -> Voltzejn

  Jeg har fået besked fra Mossad om at jeg skal banne dig, så du må hellere styre dit jødehad på Uriasposten. (((Kim)))

  Kommentar by Kim Møller — 29. august 2019 @ 21:47

 19. -> Realist

  Keith havde travlt med være enig, men var nødt til at være lidt forbeholden ift. den værste loonisme.

  Kommentar by Kim Møller — 29. august 2019 @ 21:48

 20. Presseetisk forfald af r247, at lade en syg paranoid mand ydmyge sig selv. Rød er bare nul-moral.. Som inva

  Kommentar by Gaflen — 29. august 2019 @ 22:29

 21. #18
  Haha

  #19
  Ja okay, det her interview er fuldstændig absurd (på engelsk).
  Jeg er så træt af vores statsstøttede medier i Danmark.

  Kommentar by Realist — 29. august 2019 @ 23:38

 22. Hvis i skulle have problemer med eksplosioner, kan i altid prøve, at ringe til Big J. (John) og høre, om han ikke bringer the special gun, mayby from Pentagon, the Anti-bomb? (The secret special eye in the sky, flying so high, asking why oh why? Why did I not die, after the lie? Did John really want us to cry? You have this special intelligence (iq) the factual base for our guess for the next accident, which place and how to be safe, ask female Mette Forræderiksun, if she could borrow John’s Pentagon?)

  Kommentar by Cat Girl — 29. august 2019 @ 23:39

 23. >Cat Girl
  Som altid har du fat i noget.

  Kommentar by Nielsen — 30. august 2019 @ 03:22

 24. Vi har i den grad behov for nogle seriøse, nationalkonservative radio- og Tv kanaler i Danmark som alternativer til de røde kanaler, der fylder befolkningen med løgn og hjernevask. Hvorfor har vi ikke en dansk Foxnews kanal.

  Kommentar by JC — 30. august 2019 @ 10:17

 25. Keith Dumbass Looser und Mads das Boot, er begge lige til “den lukkede”.
  Forne tiders markedsgøgl med alverdens gyseligheder, er nu rykket ind på de elektroniske medier. Det måtte jo komme.
  Og som i forne tider, hvor man med skælvende hænder betalte for, at komme ind bag teltdugen, for at se på Vildmanden fra Borneo, Den skæggede dame og det 5-benede lam.
  Er scenen stadig den samme.
  I dag betaler vi blot over licensen

  Kommentar by White knight — 31. august 2019 @ 10:48

 26. Cat Girl 23:39

  Perhaps John’s PentaGUN?

  FORRÆDERIKSEN – DAT’S a good ‘un!! – noteret!

  Kommentar by White knight — 31. august 2019 @ 12:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper