1. september 2019

Nyholm: ‘En galning med fingeren på atomknappen, muligvis Putins agent, helt sikkert Europas fjende’

Under Århus festuges åbning fredag aften, stødte jeg tilfældigvis ind i Carsten Jensen på Klostertorv. Han så affældig ud, og lignede lidt Dostojevskijs klamme kældermenneske. Få skriver så perfidt som Carsten Jensen, men der er naturligvis flere potentielle arvtagere. Jyllands-Postens Per Nyholm er hårdt ramt af ‘Trump derangement syndrome’ og ville være et godt bud, hvis han ikke var født under 2. Verdenskrig. Fra JP.dk – Er Trump gået fra koncepterne? En ækel mistanke breder sig.

“Er Trump gået fra koncepterne? Nærmer han sig et mentalt sammenbrud? Eller for at sige det på jævnt dansk: Er manden splittertosset? Trump, hævdes det i Washington, føler sig klemt. Måske er han ved at gå i stykker.

… Risikoen for Trump er ikke blot glemsel, men en måske hastig overførsel fra Det Hvide Hus til gummicellen. Mere stålsatte typer kunne muligvis bevare roen. Kujonen og impulsmennesket Trump reagerer, ifølge en ledende amerikansk tv-journalist, John Heilemann, ‘sindssygt, manisk, usammenhængende og foruroligende‘.

… pressen stempler han som ‘falsk’, demokratisk orienterede amerikanske jøder er ‘landsforrædere’. Vi er oppe på helt andre omdrejninger end for blot et halvt år siden.

… Alt smuldrer mellem hænderne på denne destruktive mandEn ækel mistanke breder sig: Hvem profiterer af den foreliggende situation, af splittelsen og mistroen i det atlantiske forhold, som Trump har fremkaldt? Ikke de liberale demokratier, men Rusland under Vladimir Putin, om hvem det hævdes – konspirativt eller virkeligt – at han ligger inde med et for Trump belastende dossier, og at Trump følgelig danser efter hans pibe.

… Forestillingen i Det Hvide Hus er dødsensalvorlig. En galning med fingeren på atomknappen, muligvis Putins agent, helt sikkert Europas fjende.

(Trump i skammekrog med løkke om halsen, ophav ukendt; Foto: Instagram)

Oploadet Kl. 11:45 af Kim Møller — Direkte link77 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103977/trackback

77 Comments »

 1. De har brugt to år på at bevise at Trump ikke er “Putins agent”, men stadig har vi fatsvage tåber som Per Nyholm, der påstår at han er det og baserer det på ingenting.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 1. september 2019 @ 12:31

 2. In 2016, Trump voters were Deplorable

  In 2017, Trump voters were Russians

  In 2018, Trump voters were Nazis

  In 2019, Trump voters are wittingly or unwittingly, white supremacists.

  The people calling you these things would like you to vote for them.

  https://twitter.com/steph93065/status/1162382147396620290?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fsteph93065

  Kommentar by tavsen — 1. september 2019 @ 12:37

 3. Trump vurderes af mange seriøse fagfolk til at blive den bedste president i nyere tid. I Europa har hans arbejde med at afvæbne globalsocialismen betydet, at Nyholms elskede EUSSR hvor negere og arabere overtager de hvide folks lande, er i stærk opløsning, og det lader den stærkt senile Nyholm i frådende blindt raseri.

  Men han skal da ikke fortvivle helt – Selv her på Uriasposten, hvor mange hylder socialisme og blot vil have islam forbudt, har han da nok en sikker flok af følgere.

  Kommentar by Svend — 1. september 2019 @ 12:49

 4. Ring til kineserne og se om de vil hjælpe jer

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 12:53

 5. Der er ikke den store forskel på Per Nyholm, og så den lytteren Mads Nystrup, der ringede ind til Radio24syvs Keith Thomas Lohse for nylig, udover at psykiaterne ikke har rettet deres fulde opmærksomhed mod Per Nyholm…endnu.

  Kommentar by Kimski — 1. september 2019 @ 13:14

 6. I guder hvor Per Nyholm trænger til noget på den dumme – Når en mand skriver så skingert som det er tilfældet med Per Nyholm, så er diagnosen: Lang weekend og et ordentligt skrald fisse! – Plat siger du; ja men hvad fanden skal man stille op med manden? – Han skal selvfølgelig trakteres med sin egen vulgære medicin; det er jo det eneste han forstår!?

  Kommentar by T. Flodur — 1. september 2019 @ 13:16

 7. Omend jeg godt kan lide Trump personligt (som jeg nu har set ham), så må folk også indse at han er Zionist og ikke USA’s (de hvides) præsident først og fremmest. Derfor bliver han aldrig USA’s redning. Dernæst må man konkludere at den syge fetish kommunist pressen i vesten har for ham indikerer at det hele handler om fokusflyt. Se på Trump. Se ikke andet. Fokuser kun på ham. Fordi hvad sker der bag hans ryg?

  Kommentar by Kim Henriksen — 1. september 2019 @ 13:27

 8. Her er alt det der ikke er sket under Trump. Glem løgnepressen – det er kun disinfo og fokusflyt.
  Ting man håbede på ville ske helt eller delvist (fra dagensblæser) – men det er bare ikke sket fordi Trump er ikke de hvide præsident med Israels dukke:

  – en mur ved sydgrænsen
  -udsmidning af illegale (30-50 millioner)
  – et opgør med transvanvid og homolobbyen
  -stop for international krigsføring på vegne af Israel
  -stop for provokationer og CIA-aktioner i andre lande
  -et opgør med (((internetcensur))) og reguleringer i den forbindelse
  -lade Mexico betale for førstnævnte mur
  -konfiskere anti-MAGA-demonstranters jakker
  -sætte magtfuldt ind mod gadeterrorisme fra Antifa m.m.
  -starte debatten om demografi og den store udskiftning
  -starte en ild i hjerterne hos hvide om at deres land kan -generobres
  -skabe håb hos Europas folk om at nationalismen har en magtfuld allieret
  -stop for rodløs globalisme og “frihandel”
  -åben krig mod løgnepressen

  Kommentar by Kim Henriksen — 1. september 2019 @ 13:33

 9. – Kim Henriksen

  Gider du ikke holde det der jødekonspiratoriske nonsens væk fra Uriasposten.

  Kommentar by Kim Møller — 1. september 2019 @ 13:36

 10. muligvis Putins agent….AAAaaarhahahahaaar:-)
  INTET smuldrer mellem hænderne på Trump.
  Jo mere de skriger, råber og bjæffer ordrer ud, jo mere sikkert er det at de er ved at miste grebet om halsen på folket. Folket her, i øst europa og i usa.
  Frihed er ikke en ret men noget vi konstant skal kæmpe for. Han ved det, og de hader at han kæfter op om det.

  Kommentar by Hagmann — 1. september 2019 @ 13:40

 11. @9 fair nok, det er din blog, så jeg stopper her.

  Kommentar by Kim Henriksen — 1. september 2019 @ 13:43

 12. Det paradoksale ved Per Nyholm (PN) er, at han snakker stolpe op og stolpe ned om tolerance, men den rækker kun til dem, der deler hans opfattelse af virkeligheden, altså ikke inkluderende. PN er en kanalje og vindbøjtel, han er manden der vil elske at dø i egne arme. At manden så er en snob, gør det ikke bedre.

  Carsten Jensen har i årevis bekræftet den gamle sandhed, at tager man låget af en møjspand, breder der sig en stank af lort.

  Fra Den Store Hukommelse:

  CARSTEN JENSEN:

  Jeg var i Frankrig ved nytårstid, da landet skiftede til den nye europæiske møntfod. Jeg åbnede min pung og så på de danske kroner, der lå mellem de nye euroer. Jeg regnede med, at de lå og rødmede af skam. Det gjorde de ikke. I stedet gjorde de noget andet. De stank. Normalt siger man, at penge ikke lugter, men disse mit fædrelands mønter gjorde altså. De stank af sur komælk, fordærvet flæsk og Pia Kjærsgaards harske parfumer. De stank af gammelmodig nationalisme, hykleri og virkelighedsfornægtelse.
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken 6.1.2002).

  ”Mit navn er Bertel Haarder.”
  ”Jeg er Bertel Haarder, minister for udstødelse en mageløs skabning af støv og hykleri, et menneske med morgenangst, men jeg er ingen svækling, jeg er god til det med blod, jeg kan hugge hovedet af en høne og aflive killinger, og at føre krig på isflager er det bedste jeg ved. Jeg er Bertel Haarder, jeg har flertallet bag mig, og jeg har et budskab.”
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken december 2003 og ”Ud og Se” (DSB), marts 2010 s.23).

  ”Dette er historien om en mand, som af traumatiske barndomsoplevelser bliver hærdet til at administrere en sadistisk flygtningepolitik beregnet på at nedbryde menneskers selvfølelse og stolthed og sætte ringeagten for andre i system.”
  (Carsten Jensen, forfatter, om integrationsminister Bertel Haarder).

  ”Rundt om i den tredje verden finder man de såkaldte failed nations, lande uden nogen sammenhængskraft, der er gledet ned i socialt og økonomisk kaos. På det psykologiske og idealogiske plan er Danmark sådan en sammenbrudt nation.”
  (Carsten Jensen, forfatter i bogen ”Livet i Camp Eden.”

  ”Går Pia Kjærsgaard i seng med marokkanere? Kan hun smage på en mands sæd, hvad han har drukket dagen før? Foretrækker hun at bruge kirketiden til gruppesex frem for at drage til Seem og høre pastor Søren Krarup prædike? På alle disse tre spørgsmål kan vi svare nej, også selv om vi ikke kender noget til Pia Kjærgaards privatliv. Hendes surt sammensnerpede mund er svar nok. I valget mellem fellatio og Søren vil lederen af Dansk Folkeparti altid foretrække pilgrimsrejsen til Seem.”
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken kultur sektion, 19.5.2002).

  ”-et skrigende fugleskræmsel, ”-en mumlende posedame” og ”-dronning af skraldespand.”
  (Carsten Jensen, forfatter, sagt om Pia Kjærsgaard, den såkaldte åndsaristokrat Carsten Jensen, der som afdøde Tøger Seidenfaden har klaget over tonen i debatten). Se ”Gensyn med ondskabens ikon”, s. 40-41).

  ”Men Pia Kjærgaards træer har rødder i de underjordiske lag, hvor hadet og frygten gensidigt nærer hinanden, og det er frugtbar jord i disse usikre år. Pia Kjærsgaard og hendes skimlede sekt af klamme kældermennesker,” og ”Dansk Folkepartis selvoppustende pruttepude Søren Krarup.”
  (Carsten Jensen, (Forfatter), Politiken 17.9.2011, og Jyllands-Posten, ”Indblik”, 23.11.2014 s.20).

  ”Søndagen vil være ødelagt for Søren Krarup, der i disse dage skoggerler over de syriske flygtninges lidelser. Hans datter, ytringsfrihedsaktivisten og medlem af DRs bestyrelse Katrine Winkel Holm, er allerede nu, mens dette læses, på telefonen med en svovlsø af fyringstrusler til alle ansvarlige programredaktører. Alene det burde skaffe Ole Bornedal et ridderkors.”
  (Carsten Jensen, (såkaldt forfatter), Berlingske Tidende 14.10.2014, 1.sektion ”Kultur” s.20, i anledning af filmen ”1864” start 12.10.2014).

  ” Danmark er Europas ondskabsfulde landsbytosse, og at tegninger af Lars Løkke Rasmussen som nazist, burde være hans officielle statsministerportræt, fordi det afslører menneskeforagternes sande ansigter.”
  (Carsten Jensen, såkaldt forfatter, i Information 29.01.2016 og og Berlingske, 12.02.2016).

  ”Den yderste højrefløj i dansk politik er en menneskelig skraldespand, og på bunden af skraldespanden i dennes allermest gærende ildelugtende lag finder vi Naser Khader.”
  (Carsten Jensen, såkaldt forfatter på Facebook og Uriasposten 07.05.2017).

  PER NYHOLM:

  ”For indeværende mener jeg, at vi åbent og kristeligt skal give vore lovlydige muslimske naboer hånden, fortælle dem, at de er velkomne i vor midte.”
  (Per Nyholm, journalist, Jyllands-Posten 11.1.2015 s.26 ”Undervejs”).

  ” I koret af ansvarsløse stemmer indgår mange såkaldt intellektuelle, rækkende fra præstinder til forhenværende professorer, hvis udsalgsvarer er fremmedhad, religionsangst og almindelig utålsomhed. Gang på gang har de taget fejl. Nylig hævdede de, at Tyskland stod i flammer, og at Sverige udgjorde en trussel mod Europa. Der er brug for civilcourage og for udsyn, ikke for småfacistisk jammer i kakkelovnskrogen.”
  (Per Nyholm, journalist, i JP 24.01.2016 s.28 ”Debat/Undervejs.).

  ” Situationen er ikke lig med, men får mig til at tænke på jødernes ankomst til de nazistiske koncentranslejre under Anden Verdenskrig. Bliver det næste, at vi trækker guldtænderne ud af munden på dem? ”
  (Per Nyholm, journalist, i anledning af regeringens lovforslag om, at værdier over et vist beløb skal konfiskeres når asylansøge søger til Danmark, i Jyllands Posten, ”Debat/Undervejs” s.26, 31.01.2016.

  ”At en højresejr i Italien vil inspirere autoritære kræfter fra Spanien over Vesteuropa og Centraleuropa til Norden, kan næppe diskuteres. Politiske parasitter æder sig ind på vore demokratiske og humanitære samfund.”
  (Per Nyholm, journalist, i Jyllands Posten ”Indblik” 04.03.2018 i anledning af valget d.d. i Italien).

  Kommentar by der Adler — 1. september 2019 @ 13:59

 13. #9 Kim Møller

  Tak for din indgriben. Helt nødvendigt for at sikre Uriasposten mod at køre i grøften.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. september 2019 @ 14:35

 14. Nu blev Carsten kalkunhals Jensen nævnt. En af hans fantastiske bøger er blevet lavet til teater og de røde propagandamedier fungerer velvilligt som reklameplatforme.

  Kommentar by Johnson — 1. september 2019 @ 14:37

 15. OT
  TRUMP
  THEY’RE HIDING THESE VERY IMPORTANT FACTS ABOUT TRUMP SO THAT YOU’LL VOTE FOR ANOTHER 2020 CANDIDATE
  https
  :
  /
  /
  www
  .
  youtube
  .
  com/watch?v
  =
  bgEnZDvAWSs

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 14:51

 16. Citat fra teksten herover: “Alt smuldrer mellem hænderne på denne destruktive mand…” – og det må man da sige at det også gør for Jyllands-Postens Per Nyholm!

  Al den ondskab, og alle de perfide beskyldninger som Per Nyholm hælder ud i sine betragtninger over Trump, må være indoktrinerede, for det er vel næppe noget medfødt at Per Nyholm er ramt af, for Trump var vel ikke opfundet da Per Nyholm blev født?
  Er det selveste Jyllands-Postens redaktion der forårsager smitsomme forvrængninger i hjernerne hos avisens skribenter? Eller har Jyllands-Postens selvopfundne Trump-syndrom ligefrem udviklet sig til en reel definerbar smitsom hjernesygdom, som især røde sjæle er modtagelig overfor?

  Jyllands-Posten var engang et sted hvor man bl.a. kunne glæde sig over kulturstoffet. Og ja, jeg har engang for en halv menneskealder siden selv været abonnent, og modtaget avisen hver morgen i min brevkasse.
  I vore dage er avisen en stor rød sump, hvis forurenede og giftige vande kvæler alt andet indhold. Selv det eksemplar af avisen som biblioteket dagligt har liggende gratis på læsesalen, har jeg ikke orket at åbne i flere år, og jeg føler mig heller ikke fristet fremover.

  Kommentar by Henning Jensen — 1. september 2019 @ 14:59

 17. Det er da det man kalder Projektion for fuld udblæsning. Den beskrevne sindstilstand er deres egen.

  “Indenfor dybdepsykologien siger man, som en forståelsesmæssig tommelfingerregel, at 90 procent af de (dårlige) egenskaber man tillægger andre, reelt hører til ens egen ubevidste psyke.”

  Venstrefløjen udstiller sig selv som de tosser de er!

  Kommentar by Santor — 1. september 2019 @ 15:18

 18. Per nyholm må være i familie med nogen på JP, for hvis andre skrev et identisk læserbrev om en politiker på venstrefløjen ville det aldrig blive trykt, og politiet ville blive indblandet af frygt for hvad vedkommende kunne finde på!

  Stram kurs holder iøvrigt en “støt usa” demonstration 2 september. De tumper der har fået trump baby ballonen herover fra england har vist også stadig tænk sig at gå rundt med den selvom trump aflyste sit besøg, jeg kan ikke huske om det er samme dag men jeg håber nogen tager billeder af det. Det burde være et godt grin værd.

  Kommentar by Per — 1. september 2019 @ 15:19

 19. # 9: Hvorfor ryger mange kritikere af både islam, feminisme, kvinder generelt, kulturradikalisme, afrikansk klanmentalitet og så videre, og så videre, op i det skingre kastratsangerfelt, bare der falder en enkelt kritisk linje om jøder?

  Bevares alt er ikke lige yndefuldt skrevet, men Kim Møller og andre reagerer ikke på lignende, uskønne udfald mod kvinder, negere, muslimer, kulturradikale, LBGTQ-personer, med mere. Det må man godt.

  Hvad berettiger denne forskel? Hvad er det, der er så betændt ved jøder, at ingen må forholde sig kritisk til dem og deres kultur? Hvad angår hensynet til forgangne jøde forfølgelser, ja så levner forfølgelser af kristne, som armenere, og kristne i resten af verden ikke noget tilbage for dette fænomen. Har det ført til bandlysning af al kritik af kristne og Kristendommen?

  De kuturradikale har deres kælenegere og kælemuslimer, men det skal jeg love for, de borgerlige også har, i egen aftapning.

  Det er et faktum, at jøder udgør en massiv magtfaktor som ejere af en stor del af de massemedier og filmindustrien, der angriber Trump og vestlig kultur så massivt, som vi ser det i disse tider. Se blot Bonnier klanen i Sverige. Hvorfor er det så betændt, at det aldrig bliver taget op? Var det ikke netop en opgave for påståede forsvarere af det frie ord?

  Har nogen af dem ligefrem smidt penge i Uriasposten? Follow the money. For ellers ville det nemmeste da bare være at modargumentere, som er den grundlæggende præmis for netop den ytringsfrihed, I besynger så højt.

  Hellige køer, er den sikre vej til totalitarisme, som vist ellers nok skal forestille at være noget som kun onde venstrefløjsere sysler med, om som derfor er så forhadte her på stedet.

  Kommentar by Margrethe — 1. september 2019 @ 15:28

 20. Husk nu på, at venstrefløjen i Danmark fik 98.2% af de stemmeberettigedes stemmer, som konverteredes til 0 stemmer i folketingssalen til de nationale, som ønskede perkiske forbydere ud af vores fædre- og moderland og respekt for vores danske nationale værdier

  Da andskerne, fra andedam-ark talte på deres modersmål andsk om den uheldige udvikling, at Rasmus Klump var blevet voksen og tyk af alle pandekagerne forstod de straks, at han var nazist, jødisk infiltration og medlem af en hemmelig sekt, som ville snyde dem for et eller andet, de ikke kan huske, hvad var, og det var nok noget med en teori om den forestående konference om løgnen og klimaet eller noget med Mueller og Russerne, skal i se

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 15:56

 21. .

  Man må undre sig over at Jyllands-Posten holder fast ved Per Nyholm som i årevis har været en sygelig journalist der stort set kun leverede underlødige og halvskøre artikler til avisen. Nyholm er ganske vist europat og tilhænger af den størst mulige indvandring, og det giver points hos chefredaktørerne, men alligevel. Nyholm har givet JP et blakket ry, og avisen har mistet mange læsere pga. sin rødbrune propaganda. Som bl.a. Nyholm har dyrket intensivt.

  Kommentar by TP — 1. september 2019 @ 16:01

 22. Drømmen om kommunismen brast sidst i forrige århundrede, men Lenin er stadig et besøg værd i sit mausolæum på den Røde Plads i Moskva.

  Tilbage for de førhen troende kommunister – her Jyllands-Postens Per Nyholm – er nu kun ‘angsten’.
  Den følelse som allerede så genialt blev beskrevet af vor store danske digter, Tom Kristensen.

  “Asiatisk i Vælde er Angsten.
  Den er modnet med umodne Aar.
  Og jeg føler det dagligt i Hjærtet,
  som om Fastlande dagligt forgaar.

  Men min Angst må forløses i Længsel
  og i Syner af Rædsel og Nød.
  Jeg har længtes mod Skibskatastrofer
  og mod Hærværk og pludselig Død.”
  (digtet “Angst” fra 1932 )

  Kommentar by A-mad — 1. september 2019 @ 16:06

 23. # 19
  At jøder som en befolkningsgruppe bosiddende i den vestlige verden skulle udgøre et problem eller en trussel, det er noget, som nogen tror uden dog at kunne sandsynliggøre det.

  At muslimer som befolkningsgruppe bosiddende i den vestlige verden udgør et problem og en trussel turde være åbenbart for enhver.

  Derfor forskellen.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. september 2019 @ 16:09

 24. # Margrethe kan ikke forstå at nogen er dødtrætte af nynazistisk og muslimsk hetz mod jøderne, Israel og de historiske sandheder om de tyske KZ-lejre mv.

  Margrethe kan godt have ret i at der er nogle jøder og jødiske firmaer der ikke er sympatiske, men tilsvarende eksempler kan jo nemt findes indenfor alle mulige andre folkeslags aktiviteter. Men alt i alt har Danmark og en del andre lande gode erfaringer med jøderne, og når kritikken mod jøderne kommer fra især muslimske, palæstinensiske og arabiske kredse, berettiger det til betydelig skepsis.

  Dem som myrder løs på kristne rundt om i arabiske og afrikanske lande er jo ikke jøder, men netop arabere og afrikanere.

  Margrethe spørger hvad der er så betændt ved jøder, at de ikke må kritiseres. Det er en sproglig fejl. Der burde spørges hvad der er så godt ved jøder, at de ikke må kritiseres. M forsøger sig med et ledende og manipulerende spørgsmål. Det er dårlig debat-teknik.

  Kommentar by TP — 1. september 2019 @ 16:17

 25. .

  Når man ser på Danmarks situation i dag, er det fjollet at spilde tid på kritik af jøderne. Det er langt, langt mere aktuelt og relevant at bruge kræfterne på at belyse og kritisere politikerne og journalisterne. De to grupper er dødsensfarlige for danskerne, det er jøderne ikke.

  Prøver Margrethe at aflede vores opmærksomhed fra de væsentligste trusler og problemer?

  Kommentar by TP — 1. september 2019 @ 16:27

 26. .

  MALMØ ER EN DØENDE BY, fortæller Snaphanen. Og den korte og 24nyt.dk oplyser om den ulmende guerilla-krig mod danskerne.

  Under bloggen om “The new europeans” 3o. august, kan man 15.11 læse om svært hjerneskadede og sindssyge politikere.

  Kommentar by TP — 1. september 2019 @ 17:08

 27. Jeg kan generelt godt lide den frie og karske debatkultur her på UP. Men det bliver af og til for meget med de nazilignende vrøvlekommentarer om jødisk konspiration. Der burde måske være lidt moderation af de værste tåbeligheder. Debatten skulle gerne køre på et oplyst, faktabaseret grundlag, så UP kan bevare sin status som en af de mest indflydelsesrige blogs i landet.

  Kommentar by JC — 1. september 2019 @ 17:22

 28. Man kan vel udmærket undgå at nævne “jøde” og strengt taget også “muslim” eller andre “fjende”-gruppebetegnelser, hvis man ønsker, og dog lige fuldt gå i brechen for det dansknationale. Argumenterer man konsekvent for at bibeholde danskernes ret til at være herrer i eget hus, vore efterkommeres ret til et trygt fædreland, og altså imod holdninger og handlinger, der undergraver dette, er der aldrig grund til at gå efter “manden”. Det eneste vigtige er jo “bolden”, viljen til at hævde grænsen, som er vor egen bjælke i øjet, ikke uendelige disputter om jøders og muslimers sande natur. Et stort “men” er dog hensynet til den mobiliserende kraft, idet adrenalinet jo kun kommer rigtigt i kog over for en konkret fjende.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 1. september 2019 @ 17:30

 29. Per Nyholm og Carsten Jensen lider at sygeligt had til deres egen kultur og til deres egne landsmænd. Og til den vestlige kultur i det hele taget.

  I deres optik burde vi alle være skyldbevidste selvpiskere der skulle være krumbøjede af dårlig samvittighed over alle de vestlige opfindelser, alle de vestlige videnskabelige fremskridt, den høje vestlige levestandard. Alle verdens problemer skyldes de vestlige landes ondskab: fattigdommen i ulandene, krigene, hungersnød, sygdomme, vandmangel, korruptionen, flygtningeproblemerne i ulandene, overbefolkningen, klimaproblemerne.

  Vi burde lægge os fladt ned og åbne for grænser for ubegrænset indvandring og overlade de fattige i ulandene alt hvad vi ejer. Kun således kunne vi sone vores utilgivelige skyld.

  Hadet til Trump skyldes at han personificerer den vestlige kultur og står i spidsen for dens overlevelseskamp.

  Måske skyldes de to herres had i virkeligheden et selvhads-symdrom. Det kunne være interessant at høre psykiatreres konklusion efter en nærmere undersøgelse.

  Kommentar by JC — 1. september 2019 @ 17:46

 30. Kristne og jøder er brødre. Den europæiske civilisation er utænkelig uden påvirkningen fra den jødiske civilisation. Vores etik er jødisk. Omsorgen for de svage. Tanken findes hverken i græsk eller romersk tænkning. Bibelen er uden sammenligning det mest dybsindige, der er skrevet om mennesket, dets psykologi og vilkår i universet.

  Europa er derimod skabt i en modstilling til islam og muslimerne. Første gang europæerne samles om en fælles ide, er korstogene, som skulle sikre de kristne deres pilgrimsfærd til Jerusalem.

  Kommentar by np — 1. september 2019 @ 17:49

 31. @30 Jesus kaldte jødedommen for “Satan synagoge”. Forvent ikke at jøderne anser dig som deres broder – nok nærmere som en dum shabbos goy lige til at udnytte. Ja, hvor var det fantastisk at eurpoæerne kunne stå sammen om at gå i krig i “Israel” området imens hele sydeuropa var plaget af perkere. Hmm minder det om noget vi ser idag, hvor de hvide igen kæmper Israels krige imens perkerne står i hele Vest-Europa!?

  Kommentar by Søren — 1. september 2019 @ 18:29

 32. @30 Jesus kaldte jødedommen for “Satan synagoge”. Forvent ikke at jøderne anser dig som deres broder – nok nærmere som en dum shabbos goy lige til at udnytte. Ja, hvor var det fantastisk at eurpoæerne kunne stå sammen om at gå i krig i “Israel” området imens hele sydeuropa var plaget af muslimer. Hmm minder det om noget vi ser idag, hvor de hvide igen kæmper Israels krige imens muslimerne står i hele Vest-Europa!?

  Kommentar by Søren — 1. september 2019 @ 18:30

 33. Historisk har den identitetsmæssige afvisning af jøder i Europa vist ikke stået tilbage for den imod muslimerne. Eksempler går fra både katolikkers og protestanters holdning (fx middelalderens Spanien og Luther), ja endnu i Norges grundlov fra 1814 var jøder jo forment adgang til riget. Den helt konkrete demografi er udslaggivende for, at muslimerne og ikke alle mulige andre aktuelt er vort største problem, men det er stadig højst kun sekundært. Jeg er ikke uenig i, at deres “religion” er uspiselig, men pointen er stadig, at det skæbnesvangre for europæerne ikke er egenskaberne ved diverse outgroups (rent fysisk kunne vi jo knuse enhver muslimsk udfordring i morgen), men livsuduelige egenskaber ved os selv.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 1. september 2019 @ 18:38

 34. Jødehad er et ældgammelt fænomen, både i den kristne og den muslimske verden. En af årsagerne er ren og skær misundelse, p.gr.af mange jøders success i foretningslivet. Visse kristne kredse drager jøderne til ansvar for korsfæstelsen af Jesus Kristus. Progromer rettet mod jøderne kulminerede i det nationalsocialistiske Tyskland. Mange jøder har givet uvurderlige bidrag til videnskab, litteratur og musik.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. september 2019 @ 18:43

 35. Må i en dag blive kvalt i jeres løgne.

  44 Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it.

  Kommentar by Jan huus — 1. september 2019 @ 18:46

 36. Det er rigtignok svært at forestille sig stillingen for europæere i en verden, hvor det demografiske forhold mellem jøder og muslimer var omvendt i forhold til nu. Men det er ikke nødvendigvis sjovere at være den dummeste i klassen end at være den klogeste.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 1. september 2019 @ 18:52

 37. *

  2OO MILLIARDER KRONER PR. ÅR KOSTER INVASIONEN OS.

  Og beløbet er stigende.

  Vi kan, ud fra erfaringerne i mindst 35 lande, med sikkerhed fastslå, at hvis muslimerne/islamisterne bliver mange nok, vil de plyndre, trælbinde, slavegøre, terrorisere, massemyrde og udrydde europæerne. Med alle de forrædere og nyttige idioter de vil få hjælp af, kan de med den nuværende importhastighed som EU og Christiansbrg står for, på kort tid nå den kritiske masse, hvor de for alvor går til angreb på værtsfolkene, europæerne og skandinaverne. Men længe inden de indleder større fjendtligheder, vil de have suget så store dele af økonomien, velfærden, sundheden og retsordenen til sig, at der til de kristne og ikke-muslimerne kun vil være ynkelige rester.

  Man behøver bare at se på hvor V, K, DF, S, SF, bøssepartiet, EL og R er enige om at spare, spare, spare og spare på velfærden osv. til danskerne. Nu skal skolerne, hospitalerne, politiet, forsvaret, retsvæsnet, fængslerne, togene, busserne og 5OO andre dele af vores kultur og fængselsvæsen til at gennemgå yderligere forringelser, for at skaffe penge til migranterne og asylanterne, som hver i gsnit koster os 2OO.OOO kr. pr. år. Pga. masseindvandringen er danskerne allerede 3. klasses borgere mht. boliger, jobs, velfærd, penge, pensioner og meget andet.

  Afrikaniseringen og islamiseringen af Danmark skyldes kommunisterne, feministerne, pladderhumanisterne og de falske borgerlige. Samt ligeså tåbelige og korrupte journalister.

  Som Sverige har Danmark kurs mod bankerot, kaos, gangstervælde og undergang.

  Hovedansvaret for den katastrofale og dødbringende udvikling er Christiansborgs.

  Se “Malmø er en døende by”. Læs “7 år for PET”. Se “Merkels migrant crisis”/ Kalergiplanen – Marokko-traktaten/ EU=Europas undergang/ Terror i Europa og Afrika hos you tube/ Black Pigeon / Nordisk kriminal Reportage / Kommunismens sorte bog. Læs om civilisation kontra barbari/ mafiaernes organisationer/ dødspatruljer i u-lande/ mangedoblet kriminalitet.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. september 2019 @ 19:57

 38. Som jeg ofte har sagt. Per Nyholm er JP,s bevis på at De tager ytringsfriheden alvorligt. Ikke at jeg nogensinde (med en enkelt undtagelse, hvor han skrev om Kina), og det er hårdt tillært fra min side med mit temperament for selvhøjtideligt arrogante idiotiske vuderinger, har taget ham alvorligt, efter at have læst 3 til 4 klummer af ham. Han skal selvfølgelig have lov til at skrive alt det han vil om alle og alting, i hans drømmerimoral. Det eneste der bekymre mig er at han – Gud hjæpe mig- får penge for lortet. Tror det er Politiken, som jo også har opkøbt JP,s redaktionelle linie gætter jeg på, som betaler hans løn. Trist hvis det er JP. Savner Flemming Rose. Køber ikke længere JP selvom de har kredit ære for tegneseriekrisen. Støt SIAD. God næste uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. september 2019 @ 20:09

 39. Wow. Det her er hvad der sker når man kun får sine nyheder fra de statsstøttede medier i Danmark. Fakta-underskud! Det virker til at sætte sig i sindet.

  #5 Kimski
  Jeg ser også en lighed. Det lyder ret vanvittigt når man læser deres skriv. Fingeren på atomknappen, hold da kæft, det er jo intet mindre end dommedag det her. Eller en fed actionfilm fra 80’erne.
  Ligeledes Mads’, her handler det om hemmelige agenter og efterretningstjenester, som Mads sporer på kryds og tværs af verden. Enemand ikke desto mindre, NSA er intet match for Mads.

  De virker begge to til at være lidt … selvcentrerede.

  Ang. Carsten Jensen: Vi kunne gøre ham til ‘Ambassadør for den Gode Tone i debatten’? Hvad kan gå galt? :)

  #19 Margrethe
  What the fuck.
  Påstår du at Kim bliver betalt af en skjult jødisk dagsorden? Hvem er i mennesker???? Og hvor fanden kommer i fra? Har du overvejet at teorien simpelhent er for dum til at være mulig?

  Kommentar by Realist — 1. september 2019 @ 20:38

 40. Jeg synes vi skal huske Donald Trump på, at han har tilbudt at købe Grønland, hvilket vi moske er interesserede i, hvis han vil give 20.000 mia dollars i Platin

  Vi kan godt se at vores uduelige folketing har svindlet os så vandet driver og ikke overholdt konventionerne mellem Atlantpagten og Danmark og derfor vil vi gerne have genoptaget forsvaret af vores gamle øer, gennem at straks hæve til bidraget og begynde at betale af på gamle bidrag ved at øge til 4% i en lang årrække, så vi kan yde et moderne bidrag til verdens og USA og Grønlands forsvar og være værdige medlemmer af den kristne klub, indtil vi har betalt nok

  Vi ser gerne forhandlinger om indgåelse af rigsfællesskab mellem Storbritannien og Danmark og Grønland og Bornholm og Færøerne og USA, som nye europæiske stater i den føderale republik, så vi alle kan udvikle Grønland og så videre i fælles glæde og leve lykkligt til vores dages ende

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 20:42

 41. * tilrettet udgave

  2OO MILLIARDER KRONER PR. ÅR KOSTER INVASIONEN OS.

  Og beløbet er stigende.

  Vi kan, ud fra erfaringerne i mindst 35 lande, med sikkerhed fastslå, at hvis muslimerne/islamisterne bliver mange nok, vil de plyndre, trælbinde, slavegøre, terrorisere, massemyrde og udrydde europæerne. Med alle de forrædere og nyttige idioter de vil få hjælp af, kan de med den nuværende importhastighed som EU og Christiansborg står for, på kort tid nå den kritiske masse, hvor de for alvor går til angreb på værtsfolkene, europæerne og skandinaverne. Men længe inden de indleder større fjendtligheder, vil de have suget så store dele af økonomien, velfærden, sundheden og retsordenen til sig, at der til de kristne og ikke-muslimerne kun vil være ynkelige rester.

  Man behøver bare at se på hvordan V, K, DF, S, SF, bøssepartiet, EL og R er enige om at spare, spare, spare og spare på velfærden osv. til danskerne. Nu skal skolerne, hospitalerne, politiet, forsvaret, retsvæsnet, fængslerne, togene, busserne og 5OO andre dele af vores kultur og fængselsvæsen til at gennemgå yderligere forringelser, for at skaffe penge til migranterne og asylanterne, som hver i gsnit koster os 2OO.OOO kr. pr. år. Pga. masseindvandringen er danskerne allerede 3. klasses borgere mht. boliger, jobs, velfærd, penge, pensioner og meget andet.

  Afrikaniseringen og islamiseringen af Danmark skyldes kommunisterne, feministerne, pladderhumanisterne og de falske borgerlige. Samt ligeså tåbelige og korrupte journalister.

  Som Sverige har Danmark kurs mod bankerot, kaos, gangstervælde og undergang.

  Hovedansvaret for den katastrofale og dødbringende udvikling er Christiansborgs.

  Skadelig og dødbringende er udviklingen i sandhed. En opgørelse over hvad den “berigende” indvandring (som radikale kalder den) har påført danskerne af tab, udgifter, lidelser, forbrydelser, sygdomme og dødsfald, vil ikke kunne rummes i en bog på 1OOO sider.

  Oveni kommer så mange andre arter af overgreb som Chrborgs perverse svinestreger har udsat danskerne for.

  —–

  Se “Malmø er en døende by”. Læs “7 år for PET”. Se “Merkels migrant crisis”/ Kalergiplanen – Marokko-traktaten/ EU=Europas undergang.

  Se film om terror i Europa og Afrika hos you tube/ Black Pigeon. Se Nordisk kriminal Reportage / Kommunismens sorte bog/ Læs om civilisation kontra barbari/ mafiaernes organisationer/ dødspatruljer i Europa og u-lande/ mangedoblet kriminalitet / under halvmåne og hagekors

  Kommentar by Ole Jensen — 1. september 2019 @ 20:45

 42. Rofl Jan huus — 1. september 2019 @ 18:46 Nedkalder du forbandelser over os fra din fantasigud.

  Salem er et overstået kapitel i den vestlige verden, lev med det og søg læge, omgående!

  Kommentar by Santor — 1. september 2019 @ 21:35

 43. Santor
  Er jøderne guds udvalgte?

  Kommentar by Jan huus — 1. september 2019 @ 21:42

 44. Jan huus — 1. september 2019 @ 21:42 du er en religiøs tumling og du burde lade dig indlægge, straks.

  Du er uden for pædagogisk rækkevidde og har absolut intet at bidrage med, fuldstændig som andre religiøse, jeg tænker selvfølgelig på muslimerne. muslimer er religiøse fanatikere men desværre findes der også kristne fanatikere, I er lige så ubrugelige og snotdumme så gær os alle en tjeneste at holde dit religiøse bræk for dig selv eller bliv endevendt verbalt hver gang du dukker op!

  Kommentar by Santor — 1. september 2019 @ 21:51

 45. Santor.

  Du svarede ikke på spørgsmålet, skal jeg formulerer det anderledes.

  Kommentar by Jan huus — 1. september 2019 @ 22:02

 46. -> Margrethe

  “Bevares alt er ikke lige yndefuldt skrevet, men Kim Møller og andre reagerer ikke på lignende, uskønne udfald mod kvinder, negere, muslimer, kulturradikale, LBGTQ-personer, med mere. Det må man godt. Hvad berettiger denne forskel?”

  Det er vel helt naturligt for en borgerlige, at kritisere kulturradikalisme, LGBTQ-ideologi eller anden politisk holdning. Kritik af kvinder eller negere, fordi de er kvinder eller negere) er sjældent her på siden, omend jeg erkender at visse går all-in ift. muslimer. Det har sine logiske årsager. Muslimer er overordnet set ikke særligt gode til at undsige religiøse dogmer, og ses derfor ofte som personificeret Islam.

  Når emnet er jøder, går jødehaderne i selvsving, og PT. er der 3-4 fire af slagsen, der ville starte debatten med at opremse kendte jødiske matematikere, hvis jeg skrev en post om at to og to giver fire. Det er for trættende, at voksne mennesker skal bruge tid på den slags. Det står enhver frit at kritisere jøderne og jødedommen, men der er slet ikke refleksion bag. Ofte virker det som namedroppende copypaste fra venstreorienterede trolls.

  “Har nogen af dem ligefrem smidt penge i Uriasposten? Follow the money. For ellers ville det nemmeste da bare være at modargumentere, som er den grundlæggende præmis for netop den ytringsfrihed, I besynger så højt.”

  Ikke alle debatter er værd at tage, og Uriaspostens debatspor skal ikke være et helle for folk der vil diskutere ‘jødernes iboende ondskab’. Livet er for kort til den slags. Ingen fratager jødehadere deres ytringsfrihed, men de skal ikke have held med at smadre Uriaspostens debat. De må diskutere med meningsfæller på 8Chan eller lignende.

  Kommentar by Kim Møller — 1. september 2019 @ 22:06

 47. Tak Kim :)

  Jan huus — 1. september 2019 @ 22:02.

  Jeg vil skide dine religiøse fantasier en lang march!

  Jøder interessere mig som sådan ikke det mindste. Derimod er jeg en fast og stolt støtte af staten Israel og ser dem som vores sidste redningsplanke imod islam og i øvrigt som et lys i universet når det kommer til viden, udvikling og sans for retfærdighed.

  Kommentar by Santor — 1. september 2019 @ 22:19

 48. Nu prøver jeg for anden gang. Er jøderne Guds udvalgte folk, det er et meget meget simpelt spørgsmål at svare på. Ja eller Nej.

  Kommentar by Jan huus — 1. september 2019 @ 22:36

 49. arvtagerE LÆS korrektur eller gør det.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2019 @ 22:50

 50. > 48 Jan Huus 22:36
  Det er faktisk ikke så let som det lyder. Du må spørge alle guderne om de er eller ikke er,før du kan afklare det.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2019 @ 22:53

 51. >46 Kim Møller 22:06
  helt naturligt for en BORGERLIG . Gør din korrektur.
  Selv om jeg kan lyde vred,er det venligt ment. Det håber jeg du ved.
  Fanden farede i mig. Er du borgerlig eller national?

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2019 @ 22:58

 52. Kæmpe rally den 9. september. Se med hos RSBN. Folk står i kø i dagevis. Det bliver Yuge.
  KAG.

  Per Nyholm er en livslang løgner, som lever af bedrag. Jydepotten har et forklaringsproblem i lighed med resten af Fake News Media.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 1. september 2019 @ 23:16

 53. @ Jan huus.

  Endnu engang, din fladpandede tumpe. Om dit jødehad er religiøst eller nazi-inspireret er totalt ligegyldigt det er stadig jødehad og det er enerverende at se på.

  Hver gang du vender den anden kind til så får du en dummeflad mere!

  Kommentar by Santor — 1. september 2019 @ 23:48

 54. – Nielsen

  Helt ok. Skrev det fra min telefon, få sekunder før jeg kørte på job.

  Man kan efter min mening ikke være borgerlig uden at være national. Jeg er klar over at nutidens borgerlige ofte er globalister, men sådan har det ikke altid været. For få årtier siden var det nationale udgangspunkt næsten apolitisk.

  Kommentar by Kim Møller — 2. september 2019 @ 01:59

 55. Møller har det ikke altid været en borgerlig dyd at man stiller individet til ansvar og ikke en gruppe som i nyere tid set praktiseret af nazisterne ?
  Der var sikkert samfundsskadelige jøder men derfra og så til ………

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. september 2019 @ 04:14

 56. > 2.sept 01:59
  10 år er ikke få. Og i tilgift: Jeg ved ikke hvad der står i kommentaren lige (ret på svenska) under din,da jeg har lært at læse hvem som skriver,før jeg gransker indholdet. Der kommer mere her fra i følgende tråde. Polka,Carlo,black_W med mange flere læser jeg (næsten) hver dag.

  Kommentar by Nielsen — 2. september 2019 @ 05:08

 57. Jeg tror mange glemte at spørge grønlænderne selv, om de vil sælges. Grønland er ingen koloni, hvad mange glemmer; det er familie. Og i øvrigt sælger man ikke familie.
  Måske USA kan købe Israel, så er det også nemmere at diktere politikken?

  Kommentar by Hul igennem? — 2. september 2019 @ 07:34

 58. I er ligesom venstrefløjen og deres kælemuslimer og den benægtelse af hvor sygt det er at få så mange muslimer til Europa. Hvis i bare gad gøre en indsats og sætte jer ind i de mange bøger og links til vidoer der er linket her det sidste års tid der afslører og beviser jødernes (og nej det er ikke alle jøder) forbrydelser og infiltrering af især vesten (USA og England). Det handler ikke om jødehad…det handler om at se på noget der er helt galt og ikke benægte virkeligheden ligesom den muslimske masseimmigration. I vil blive “redpillet” hurtigt ligesom tusindvis af folk (især unge i USA) er blevet det de sidste mange år efter de har bare brugt lidt tid på at sætte sig ind i JQ. Start med at undersøg hvem der står bag kommunismen! Dernæst kulturmarxisimen! Dernæst kulturradikalismen i DK!

  Kommentar by Torsten — 2. september 2019 @ 07:49

 59. Zionisme er ikke andet end en religiøst baseret politisk ideologi om at etablere en jødisk stat på “Israels land” som Abraham blev lovet af Gud ifølge mosebøger og andre jødiske tekster. Det svarer nogenlunde til kong Davids rige ca. 1000 år før kristus.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Israels_land

  Der er ikke noget konspirationsteori nødvendig, Zionisme er veldefineret og stadig en meget aktiv ideologi, som er drivkraft for Israels ambitioner om at øge sit territorium. Støtter man dette, er man Zionist.

  Kommentar by Zatopek — 2. september 2019 @ 08:24

 60. Carsten “Pretty Boy” Jensen affældig?
  U-muligt. Det ka’ da ikke passe!
  Eller, vent nu lidt….
  KAN, det være et udtryk for, at al hans über toxic edder og galde omsider har ædt ham op indefra, og forvandlet his dashing good looks(HA!) til en nulevende kopi af Jens August Schade(fro)?
  Vi ku’ da ikke drømme om, at tillægge andre motiver og handlinger – INDEN de har materialiseret sig:
  Per Nyholm en fornuftig tanke. Og.
  Carsten Pretty Boy en læseværdig bog.

  Kommentar by White knight — 2. september 2019 @ 11:12

 61. 04:14 Vidste ikke at i interesserede jer for borgerlige dyder i Antifa? Men i er måske anti-militaristiske i antifa?. Du ved formentlig godt, at vi har krig, og så har vi anti-krig?

  Anti-krig er også krig, da den skal bekæmpe eller være klar til at forsvare under krig? Men partiet i centrum på den uendelige linje, som en linje jo er, den som intet centrum har eller som har centrum alle steder (ligesom racismen), det radikale venstre, liste B (listige liste B) har jo ingen militær, de har anti-militær, da de er anti-militaristiske, så har vi anti-forsvar, som er et angreb .. ikke?

  Stadig skal vi til at genindføre Atlantpagten og se på kineserne i Grønland, ikke?

  Kommentar by Cat Girl — 2. september 2019 @ 11:22

 62. Hver gang jeg ser et billede af carsten jensen tænker jeg syfilis i ubehandlet fremskreden grad.

  Det falder så naturligt!

  Kommentar by Santor — 2. september 2019 @ 12:37

 63. Santor Santor, mon ikke det er på tide du melder dig ind i AFA eller ligende, I deler da samme tankegods.

  “Om dit jødehad er religiøst eller nazi-inspireret er totalt ligegyldigt det er stadig jødehad og det er enerverende at se på”

  Jep, tænkte det nok, ikke engang simple spørgsmål kan du svare på. Og jeg som gik og var forvisset om at de rationelle var på den side som stemte til højre og så går du i nedsmeltning for fuld udblæsning, fordi man kritiserer jøder, hysterisk morsomt!

  Når men til sagen.

  Hele præmissen består i at der er en Gud. Ellers falder hele præmissen sammen, men det er du tydeligvis for dum til at fatte eller du vil måske ikke indrømme, for så røber det dig for dit hykleri.

  For hvis der ikke er en Gud, så er der heller ikke et Guds folk og så er der heller ikke en Guddommelige ret til et stykke land, givet af en bog med usynlige venner. og det vil sige at de oven i købet har erobret et land de ikke har ret til, ved at refererer til en bog som indeholder en usynlige Gud, så må hele præmissen om at Gud har givet dem landet, falde til jorden og blevet fortalt af mentalt forstyrret personer, som ynder at kalde folk antisemitisk eller nazister.

  “Nedkalder du forbandelser over os fra din fantasigud.

  Salem er et overstået kapitel i den vestlige verden, lev med det og søg læge, omgående!”

  Stiller det ikke jøderne i akkurat selv samme situation, er jøderne ikke selv uden for pædagogisk rækkevidde og inkluderer det så ikke også dig.

  Abraham blev ikke valgt fordi abraham var abraham, men fordi han var retfærdig og troede fuldt og fast på Gud. Det vil sige at det ikke handler om en blodlinje.

  Jeg kan beskrive mange vers som støtter op om at de fleste som er bosiddende i Israel i dag, ikke er de retmæssig ejer til det land eller Guds udvalgte, der skal nok være nogen i mellem som er Israelitter.
  1) Når Guds folk vil vende tilbage til landet, ville freden sænke sig over hele jorden, det er ikke sket og det skete heller ikke efter 1948, volden, krigene, elendighed, armod er kun eksploderet efter de overtog det stykke land.

  Jeg er ligeglad om du tror på min såkaldte fantasi Gud, men hvorfor tror du at selve bygningen ‘EU parlamentet’ ligner tårnet af Babylon og en guldkalv pryder deres indgang.

  Kommentar by Jan huus — 2. september 2019 @ 14:00

 64. Jan huus — 2. september 2019 @ 14:00

  Igen, din fladpandede ignorant. Jeg er træt af jeres evindelige jødehad I nazisvin skyller ud over Uriasposten. Drop det!

  Jøderne er ligegyldige, de har med garanti aldrig gjort dig noget, moské lige med undtagelse at være 4 – 500 skridt foran dig.

  Kommentar by Santor — 2. september 2019 @ 15:39

 65. De røde tosser har komplet mistet konceptet, er i dag på globaliseringen og multikoncernernes propaganderende interesse side.

  Kommentar by LarsB — 2. september 2019 @ 16:00

 66. 14:00 Babylonerne – var det ikke dem som slog Israelerne? Anti-jøderne, ikke af Abrahams slægt?

  Kommentar by Cat Girl — 2. september 2019 @ 16:31

 67. Sandt er det, at det er godt at forsøge at redde sine soldater fra døden, selvom de bare kommer hjem til Sørens far med en kniv i hjertet og gør ham ked af det, bare Søren lever

  Kommentar by Cat Girl — 2. september 2019 @ 16:43

 68. Santor
  Ignorere du bare de 60-70 millioner mennesker, jøderne myrdede i Østeuropa.

  “We cannot state that all Jews are Bolsheviks. But without Jews, there would never have been Bolshevism. For a Jew, nothing is more insulting than the truth.

  Aleksandr Solzhenitsyn

  Kommentar by Jan huus — 2. september 2019 @ 17:07

 69. #68 Jan Huus
  Det var vist kommunismen. I øvrigt var kommunismen også efter jøderne, ret meget endda.

  Her er et spørgsmål ingen af jer JQ tosser kan svare på:

  Hvis jøderne vitterligt står bag den store befolkningsudskiftning. Hvorfor skulle de underminere deres egen eksistens?
  Der er i omegnen af 13 millioner jøder. Der er 1,8 millarder muslimer.
  Hvis vi antager at Europa bliver muslimsk med tiden, så er Israel meget alene lige pludseligt. Det er IKKE i Israels interesse at indføre mere Islam i verden.

  Muslimer skal ifølge deres religion dræbe jøder. De har en helt særlig plads i Islams had. De er ganske åbne omkring det.

  Så hvorfor?!

  Jeg bliver ved med at stille det samme spørgsmål jeg får aldrig et godt svar.
  Jeg fik engang et svar af Michael Laudahn. Det lød.
  “De tænker ikke som os”
  Okay? Det er ikke godt nok.

  Svar mig eller stop dit pis.

  Kommentar by Realist — 2. september 2019 @ 17:38

 70. Her er mere jødenonsens fra jeres helt Churchill:
  “There is no need to exaggerate the part played in the creating of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution by these international and for the most part atheistic Jews.

  With the notable exception of Lenin, the majority of the leading figures are Jews

  And the prominent if not the principal part in the system of terrorism applied by the extraordinary Commissions for combating Counter Revolution has been take by Jews”

  Kommentar by Torsten — 2. september 2019 @ 18:41

 71. Realist du er den sidste der skal kræve svar af mig, at du ignorerer alt hvad der er blevet frembragt, skal du ikke projicere over på mig.

  Kommentar by Jan huus — 2. september 2019 @ 19:11

 72. #69 Tag dig sammen og søg selv din indsigt – du er blevet stopfodret med links det sidste år herinde. Det er ikke folkeskole og MSM det her, hvor du får hældt løgn og propaganda ned i halsen 24/7, så du enten ender op som en forræderisk, selvhadende og muslimelskende lefty eller ender op som en illoyal frikadellenationalist, som du er nu, hvor du udviser tydelig loyalitet over for et fremmede ikke-dansk folk, fordi danskere udstiller jødernes enorme forbrydelser (fx Den “russiske” “revolution”)

  Kommentar by Torsten — 3. september 2019 @ 07:56

 73. PS. Det var bl.a Jyllands-Postens Per Nyholm, der for et par år siden fik mig til at opsige mit mangeårige abonnement på JP og skifte til Kristeligt Dagblad.

  Jeg var i starten glad for skiftet, indtil der dukkede en Sidsel Nyholm op som korrespondent i USA. I og mellem linjerne hetzer hun mod amerika og Donald Trump og vinkler ‘reportagerne’ derefter.
  Måske er hun datter af en gamle amerika-hader Per Nyholm?, tænkte jeg. Så nu overvejer jeg at opsige mit abonnement på Kristeligt Dagblad!

  Jeg googlede “Sidsel Nyholm født i 1977. Cand.comm i journalistik og historie fra Roskilde Universitetscenter i 2003.”
  Aha, tænkte jeg. RUC er jo 68-marxismens udelikate efterbyrd. Dem derfra er selvfølgelig alle Trump-og amerikahadere!
  LUK RUC!

  Kommentar by A-mad — 3. september 2019 @ 08:46

 74. Okay så i kan ikke svare på hvorfor jøderne skulle importere muslimer. Got it!
  Fuck af med jeres nazi lort, og jeg bryder mig ikke om at trække det kort unødigt.
  Jeg kan ikke helt slippe tankene om at i er venstreorienterede agitatorer, der prøver at sætte bloggen i et dårligt lys.

  Kommentar by Realist — 3. september 2019 @ 13:09

 75. @74 Nej du bryder dig ikke om at trække det kort fordi det afslører dig som værende ligeså lam som “venstrefløjen”. Og nej, dette er ikke black propaganda fra venstrefløjen fordi de fatter lige så lidt af det game de og du er en del af: Divide and Conquer. Du er en illoyal frikadelle nationalist – loyal først og fremmest til et ikke-dansk folk. Gæt selv hvad du er!

  Kommentar by Torsten — 3. september 2019 @ 18:03

 76. Nej nej. Du er vist den ægte vare.

  Det er slående hvor enige i er med muslimerne. Det kan være du skulle … konvertere? Så er der endeligt nogle der er enige med dig.

  Kommentar by Realist — 4. september 2019 @ 00:11

 77. Nej, modsat dig, så har jeg ikke udtalt nogen som helst illoyalitet, dobbelloyalitet eller første loyalitet for fremmede folk ligesom dig. Har du gættet hvad det gør dig til? Og det er kun et spørgsmål om magt for at få dig dømt for det!

  Kommentar by Torsten — 4. september 2019 @ 07:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper