2. september 2019

Med hammer & segl mod fascisme, racisme, sexisme, imperialisme, krig og Trumps uddannelsespolitik

Donald Trump aflyste besøget, men symptomatisk for venstrefløjen, så afholdes mobiliseringen uanfægtet. Alle hader Trump, og meget sigende er talskvinden for ‘Stop Trump DK’ identisk med den rablende vanvittige Bwalaya Sørensen. Ingen har som Trump fået den sorte underklasse i job, men han er ikke desto mindre ondskaben selv. Klimaaktivisterne vil nok tale om Paris-aftalen, men reelt er der ingen grund til at tage de skingre for pålydende.

På TV2 News kunne man for lidt siden en høre en storsmilende blond kvinde fortælle, at det ikke så meget handler om Trump, men om de strømninger han repræsenterer – det være sig fascisme, racisme, sexisme og imperialisme. Tidligere på dagen var det kvinden herunder, der demonstrerede imod Trump, fordi hun var imod krig. Isolationisme kan være svært at forstå, særligt hvis det ideologiske udgangspunkt blokerer for forståelsen.

(Kommunister til ‘Stop Trump DK’-demo, TV2 News, 2. september 2019)

Kom med Humrådet til demo imod Trumps uddannelsespolitik … I dag har HUMrådsaktive været forbi immatrikulation for de nye studerende for at byde dem velkommen og invitere dem med til demonstration imod Trump og hans katastrofale uddannelsespolitik. Demonstrationen finder sted den 2. september. …” (‘Humrådet på KU’, Facebook, 31. august 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104044/trackback

38 Comments »

 1. Fru Sørensen er meget stor, men hjernen er meget lille.

  Kommentar by Ewing — 2. september 2019 @ 20:31

 2. Kommunisme fascisme, to forskellige baller på den samme flæskede og priviligerede røv.

  Kommentar by Kimski — 2. september 2019 @ 20:51

 3. Hvis kællingen er imod krig, er det netop Trump hun skal holde med. Kæft, de blæste socialister bliver sgu da også dummere og dummere. Han taler med de gamle fjender, noget ingen af de forrige præsidenter formåede, hvilket også normalt helt bevidst er amerikansk strategi for at opretholde gamle fjendebileder og – netop – skyggeregeringens krigsindustri. Dermed er damen totalt forvirret og blottet for al viden, som de fleste ved den demo, ligesom danskerne generelt er forfalden til mediernes propaganda. Vanvittigt kun så få formår at informere sig udenom statsapparatet og se igennem det igangværende teater.

  Kommentar by LarsB — 2. september 2019 @ 21:00

 4. De kvinder er for dumme til at opdage den største trussel mod deres liv og køn. Men de fik da demonstreret. Og så gælder det om at komme hjem inden mørket falder på.

  Kommentar by BE — 2. september 2019 @ 21:27

 5. *

  NU OM DAGE er man nok lidt dum i forvejen, inden man bliver rød eller radikal fascist. Eller kan selv intelligente børn og unge hjernevaskes så grundigt, at de bliver fanatiske kommunistnazister?

  Ihvertfald har kommunisterne og nazisterne det tilfælles, at man i begges kølvand finder millioner og atter millioner af mord. Og begge går ind for at en lille “elite” eller “fører” skal styre staten/samfundet. I Sovjet-unionen endte interne magtkampe med at den mest hårdkogte, hykleriske og psykopatiske slyngel fik likvideret alle sine konkurrenter, så han, Stalin, blev mafia-chef. Dernæst myrdede han løs på den brede befolkning. I Tyskland blev Hitler chef på cirka samme måde.

  Men vores hjemlige rødbrune kommunister har jo sørget for at afskaffe historieundervisningen og morgensangen i folkeskolen, så børnene blev så uvidende og historieløse som muligt. Hvorfor var der ikke massive protester fra danskernes side???

  Den passivitet har allerede kostet hundredtusinder af danskere dyrt.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. september 2019 @ 21:29

 6. Er du først blevet rød, er skaden sket

  Kommentar by k. m. — 2. september 2019 @ 21:36

 7. Bwalaya Sørensen, har aldrig prøvet at arbejde, hun er hele livet blevet forsørget, og i de sidste mange mange år, har det været de Danske skatteydere, som har været tvangsindlagt til at forsørge den ekstremt fede racistiske neger.

  Det er ikke for ingenting, at hun er udnævnt til at have det sorte bælte i bistandshjælp.

  Hun har dog en slags undskyldning for at leve et komfortabelt arbejdsfri liv her i Danmark, hun er nemlig alt for fed til at kunne udføre et fysisk arbejde, og så er der jo kun den slags arbejde tilbage, som man bruger hjernen til, og der er hun endnu mere undskyldt, med en IQ på 65 til 70, som jo er den gennemsnitlige IQ, blandt de mennesker af Afrikansk herkomst, som hun deler gen-pulje med…

  Eneste trøst, for os Danske skatteydere er, at hun formentlig ikke bliver særligt gammel, da selv vore moderne sundhedsvæsen, ikke kan holde liv i en person med så ekstrem overvægt, med alle de følgesygdomme der følger med, og når hun, forhåbentligt meget snart bliver til orme føde, ved jeg med sikkerhed, at jeg ikke vil komme til at savne hende, og alt det løgnagtige ondskabsfulde gylle, om os hvide mennesker, der 24/7 vælter ud af kæften på hende…

  Kommentar by Christian Sørensen — 2. september 2019 @ 21:44

 8. Tre muslimske mænd med knivstik mod løsagtig muslimsk, ung kvinde, der stikkes med kniv og smides ud af vinduet fra en etageejendom?!?

  Tre mænd er anholdt, efter at en kvinde styrtede ned fra en ejendom med adskillige knivstik i kroppen.

  En 26-årig kvinde er mandag aften i livsfare, efter at hun blev stukket med kniv og derefter på en eller anden måde styrtede ned fra første sal i en ejendom i Kolding.

  – Vi får klokken 18.13 en melding om, at en kvinde er faldet ned fra første sal på Skovvejen i Kolding. Da vi når frem, viser det sig, at hun har fået adskillige knivstik, fortæller vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. september 2019 @ 22:05

 9. Nå, for den da. Carlo Di Napoli Due fik ret igen-igen-IGEN ret vedr. lorteislam og lorte muhamedaneres lorteforkvaklede lorteæresbegreber, der tilhører lortesandørkenen i fucking lortemiddelalderen eller før.

  – Vi har i forbindelse med sagen anholdt tre personer, hvoraf en af de anholdte er kvindens ekskæreste og hendes svoger, fortæller vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. september 2019 @ 22:10

 10. Stram kurs brænder koraner af på nørrebro idag, de er i gang hele 5 timer og der er video oppe på youtube. De autonome står og råber “HVEM BESKYTTER I?” til politiet. Skulle der være her nogen i nærheden, så kunne et passende modsvar være: “SPØRG JER SELV OM DET!” til de autonome.

  Ikke at de fatter en meter af det, men det er sgu tåkrummende hvilken luderadfærd de udviser overfor islam og koranen så snart nogen kritiserer den. Ethvert modargument bliver iøvrigt mødt med “NAZI SVIN!” råb, hvis nogen skulle være overraskede.. Jeg tror efterhånden jeg hader danskere mere end muslimer, de står i det mindste ved deres egne værdier!

  En undtagelse er ham paludans ven som kaldte moddemonstranterne for RUC tosser før han satte ild til den tredje koran foran dem, ham kan jeg godt lide:)

  Kommentar by Per — 2. september 2019 @ 22:15

 11. Efter Sovjet-unionens sammenbrud var der en ret stor og udbredt forståelse for at kommunisme var noget dumt bras. Men så omdøbte kommunisterne sig selv til humanister, ligestillings-forkæmpere, kvindesags-kvinder, liberale demokrater, europæere, ventreborgerlige, socialt bevidste socialister, børnevenner, fredsvenner og klima-reddere mv., og bingo, hurtigt fik de ny fremgang.

  Nogle danskere er utroligt nemme at narre.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. september 2019 @ 22:16

 12. De får ingen ilt til deres hjerner mere og lider af Greta Turnberg syndrom hvor man råber ud i skoven og ingen svarer dem, deres demonstration mod trump er i afmagt over de rigtige forbrydelser begået af de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, de ved at islamisterne omgående vil føre terror imod dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. september 2019 @ 22:18

 13. Per 22:15, jeg så samfulde fem timer live på min iPhone i dag med bus og tog fra Holbæk til Humlebæk til Københavns Lufthavn til Ballerup til Greve til Roskilde til Holbæk (don’t ask; crazy ass work), men helt igennem fantastisk underholdning: KSN må sgu da vide om I bruger paragraf fem eller paragraf syv for at hindre min demonstration, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. september 2019 @ 22:20

 14. Så støttelisten å Facebook, undredede mig mest over Frit Forum, resten var simpelthen selvdøde obskure venstrefløjsgrupper grupper, med rødder i DKP, lever Demos stadig ?Dansk CUbansk vendskbabsforning, en NIcaraguansk venskab forening spansk navngivet, og ‘Hands of Venezuela, kort og godt mennesker der elsker diktaturer.

  Kommentar by Niels — 2. september 2019 @ 22:20

 15. @Carlo: Hvor så du de 5 timer, der er kun 1 time og 20 min på youtube?

  Kommentar by Per — 2. september 2019 @ 22:56

 16. Per 22:56, der er forskel på Rasmus Paludans live stream længde og den uploadede version på YouTube (Rasmus sagde i øvrigt, at journalist Frederik Guldager samt nogle røde lejesvende journalister på Danmarx Radio kontinuerligt har lobbyet YouTube for at begrænse Rasmus Paludans popularitet på YouTube.

  Det har resulteret i en Shadow Banning af Stram Kurs og Rasmus Paludans YouTube kanal, der har ført til en decimering af viste Stram Kurs videoer på YouTube, fordi algoritmen er ændret så Stram Kurs nu ALDRIG dukker op hos brugene; kun ved AKTIVT at skrive Stram Kurs i YouTubes søgefelt, dukker videoer af Rasmus Paludans heltemodige gøren og laden op på YouTube uanset klient (app eller website), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. september 2019 @ 23:06

 17. Det er helt ubegribelig hvor mange useriøse ubegavede undermålere der er i Danmark
  Trump-Bassing.

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. september 2019 @ 23:07

 18. En skal. Stram Kurs ikke laver en moddemo. Det gad jeg godt og se.
  Politiet ville da befinde sig hvor Paludan var og ikke hvor kommunisterne er, da Stram Kurs er fredelig.

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. september 2019 @ 23:10

 19. EN SKAM

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. september 2019 @ 23:10

 20. .

  ÆRGERLIGT AT DANSKERNE læser så få relevante bøger. For læser man kun romaner, BT, EB og ser tv, fatter man nok ikke hvordan falske borgerlige, røde og radikale er ved at ødelægge Danmark indefra og oppefra.

  Bl.a. gennem asocial boligpolitik, masseindvandring, kommunistisk familiepolitik, omfattende nedskæringer af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd osv.

  Læs f.eks. “Civilisationernes Sammenstød” om hvordan moralsk forfald, kulturelt selvmord, løgnekampagner og politisk vildledning skubber millioner af borgere ud i elendighed og tidlig død.

  Som eksempler på hvordan Vesten er ved at synke ned i en sump af ondskab og tragedie nævnes:

  1: Øget asocial opførsel i form af kriminalitet, brug af narko samt vold.

  2: Familiernes og familieværdiernes forfald: mange flere skilsmisser, “familier” med een forælder/to mænd/to kvinder, omflakkende enlige mødre med mange løse forhold, faderløse børn, hyppige flytninger, rodløse og psykisk nedbrudte børn.

  3: Fald i den sociale kapital, fald i undervisnings-kvalitet, fald i samfundets/systemets evne til at behandle borgerne hensigtsmæssigt, fornuftigt og retfærdigt.

  Man kan også læse “Syv år for PET” om hvordan juristeri medvirker til at fylde Danmark med farlige typer af indvandrere. Selv notoriske og dømte terrorister får lov til at blive. Og voldelige overfald ender tit i straffe som forbryderne griner af. Eller overfaldene ender i slet ingen indgriben fra politiets og retsvæsnets side.

  Eller følg med i hvordan Sverige er i frit fald. (Snaphanen)

  Kommentar by TP — 2. september 2019 @ 23:23

 21. TP 23:23: Er du vågnet op og meldt dig ud af Ejendomsmæglerlisten?!?, forbyd TPs censur og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. september 2019 @ 23:45

 22. # Carlo 23.45: Hvad i alverden mener du????

  Kommentar by TP — 3. september 2019 @ 00:15

 23. @Der er da ikke forskel på længden af uredigeret livevideo om man ser den live eller bagefter, det skulle da kun være hvis de har delt den op over flere optagelser og selv har slettet nogle af dem efterfølgende. Sender du en time live i træk ligger der en time bagefter, uanset om youtube kan lide ens kanal eller ej. Ellers sletter de hele videoen. Jeg tror du er røget gennem et ormehul hvor tiden gik langsommere eller noget lignende.

  Kommentar by Per — 3. september 2019 @ 00:26

 24. TP 00:15, du lyder ærligt talt psykotisk som et møgkommunistisk svin i den anden tråd på Uriasposten:

  TAG JER DOG SAMMEN

  I stigende omfang afløses seriøse debatter af plidder-pladder og ligegyldigt vrøvl, indsendt af sindsforvirrede personer og debat-sabotører. Det kan ende med at mange dropper Uriaspostens debatter.
  Det vil da være et trist og et tilbageskridt.

  Kommentar by TP — 2. september 2019 @ 16:24, forbyd selvcensur, forbyd censur og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. september 2019 @ 01:55

 25. Hold da kæft. Imod diktatorer, regimer, og andre islamisk undertrykkende regimer eller foreninger, holder De troligt Deres kæft, men en Demokratisk valgt politiker sværmer de modstand imod med alle pervertede fantasi beskyldninger af negative betydning. De er oftest en flok (sindsyge) selvhøjtidelige selvfrelste arrogante hadelskende subjekter, som kun kan protestere, imens de ingen alternativer eller svar harmpå de udfordringer. Trumf er bare syndebuk for Deres frustrationer, imens de overhovedet ikke selv ville protesestere over den virkelige facisme, som Islam jo er, da de ved de risikere for meget, imens Trumf giver frihed til protest, så der risikere disse feje hyklere intet (Nej hvor er vi modige når vi kan -gø- i sikkerhed. Hykleriet er tydeligt når man opdager at Demokraterne i USA ofte har talt om det samme med grænsebevogtning (under Obama), og andre steder. De rådner op i Deres ligegyldighed internt, når virkeligheden suser forbi dem. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2019 @ 05:26

 26. – Facisme, racisme, sexisme, og imperialisme- fra en flok kommunister (hvis regimer selv har skabt nogle af de værste folkemord i historien- Mao, Stalin, og Pol Pot)- Hold da kæft hvor nogle åndspygmæer. Kommunismen har sgu altid været langt mere Facistisk i sine regimer. Trumf repressentere et demokrati, og der er selvfølgelig ytringsfrihed til at -Gø- imod ham fra nogle selvfrelste idioter (som de er). Racisme? hvad har han sagt i den sammenhæng??? . Sexisme…Ja det skal disse smatsøer sgu ikke være bange for (bliver hurtigt importent, hvis jeg skulle komme for tæt på dem), og Imperialisme????? ja Islam er imperialistisk…her holder De Deres kæft. Gider ikke at beskæftige mig mere med den slags subjekter. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2019 @ 05:35

 27. Trump er da en imbecil.
  Alle hans møder med Kim fra Nordkorea, den mest brutale og infame stalinistgangster på planeten! Trump har endda sagt at de to er “in love”, og Kim har pisset op ad ham og fortsat med at teste missiler, senest fra en ubåd, der vil kunne komme tæt på USA eller Europa.
  Som værende anti-kommunist og anti-diktatur synes jeg frihedskampen mod i Hong Kong er utrolig heltemodig. Tænk hvis Trump havde haft format som John F Kennedy under Berlin krisen.

  Kommentar by Zatopek — 3. september 2019 @ 05:46

 28. 30) Ja…men Kim har også pisset op og ned af de andre Præcidenter. Maderlain Allbright var derovre og klappede i hænderne imens en flok børn syngede og dansede. Enig med dig angående Hong Kong, og ja han har ikke det format, som Kennedy havde….men det er der heller ikke andre af USA, præcidenter der har haft efter han blev skudt. Reagan var det nærmeste- tear down that wall- men han var jo liges forhadt som Bush og Trumf. “America first” betyder jo, at det først og fremmest er USA han er præcident for. Vi andre der nyder den frihed, som Churchill- England og USA fik skabt efter 2 verdenskrig, må selv tage det ansvar der er nødvendigt. Det er det han pointere med det slogan. Vi har frihed til mentalt at pisse på ham, men vi har også selv et ansvar for det han repressentere som præcident for 1 amitment og USA frihed i øvrigt.

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2019 @ 06:55

 29. >19 Charles Nielsen

  Det er en skam at komme til at skrive skam når man skal skrive skal.
  Skal man skrive skam skal man skam huske at skrive m i stedet for l.
  Men man skal ikke skamme sig, alle kan skam lave en tyrkfejl.

  Kommentar by Erik — 3. september 2019 @ 07:47

 30. “KOM MED HUMRÅDET TIL DEMO IMOD TRUMPS UDDANNELSESPOLITIK
  I dag har HUMrådsaktive været forbi immatrikulation for de nye studerende for at byde dem velkommen og invitere dem med til demonstration imod Trump og hans katastrofale uddannelsespolitik.
  Demonstrationen finder sted den 2. september. Vi mødes på Østerport kl 16:20 og går sammen til USA’s ambassade. Selve demonstrationen starter kl 17.”

  De demonstrerer IMOD ytringsfrihed og forskningsfrihed på universiterne, fordi Præsident Trump har underskrevet en executive order (dvs en lov), der kræver, at USAs Universiteter, der ønsker penge fra skatteyderne, skal sikre ytrings-og forskningsfriheden på universiteterne og ikke forsøge at begrænse den.

  Min konklusion: reelt demonstrere de for at gøre universiteterne til venstreorienterede koranskoler! (nogle af os borgerlige akademikere vil nok hævde, at det er de allerede i DK!:-)

  (klip fra PBS News Hour:
  https://www.pbs.org/newshour/show/how-trumps-executive-order-on-campus-free-speech-could-affect-colleges

  Kommentar by A-mad — 3. september 2019 @ 08:05

 31. Det samme forfejlede, naivt lallende røde ’68-taberaffald, som et ungt fjoget storgrinende p!khoved af en mikrofonholder, efter nøje udvælgelse, fik fundet frem af mølposen fra staterne på Kbh’s Ramadanplads. Og adspurgte om den oppustelige Trump-babydukke var “rude”.
  Surprise surprise, var de gl. udkneppede hippier – leftovers fra Woodstock – heelt enige med den unge lalnik i, at det er den naturligvis ikke. Jeg gentager glad og gerne; havde det også været grineren, hvis dukken havde været en kulsort nigger-ditto med p!kkrøl på hovedet, knogle gennem næsen og hanbavianrøvsmund?
  Det er så tendentiøst, jeg har svært ved, at passe mit “hylster”.
  Hunbavianen Bwana Banana Sørensen skal vel kun ha’ en “bar” eller to mere. Så ka’ vi tøjre hende i en snor over Kbh. (der i øvrigt er blevet et ubegribeligt shithole af en by. Med SÅ store trafikale kaosproblemer, man kaster op. Men hør; sorterer det ikke under Ninna Skedeager O.? Say no more…)
  Back on track:
  Hvad fanden blander hunbavianen, og alle de andre røde galninge, sig i amerikansk undervisningspolitik? Hvad rager det egentlig dem. Hvad med, at få det DANSKE skole- uddannelsessystem til at køre i palmeolie.
  Inden man vil belære andre?
  ALT kan bruges som slå-redskaber, når det kommer til Trump. Også det helt irrationelle – og vellykkede.
  The skies the limit med Trump – som nu med den “oppustelige”.

  Kommentar by White knight — 3. september 2019 @ 08:39

 32. @31 Michael Unna
  Madeleine Albright var ikke præsident, og som udenrigsminister kan man ikke være kræsen. Det var kontakt på langt lavere niveau og i en anden tid før NK fik atomvåben i 2006.
  Jeg har fulgt Trump siden min familie var i New York i 80erne, og set ham som eksponent for den amerikanske drøm, med det gyldne Trump tower og alle hans forretningseventyr.
  Som præsident er han bare en lang sørgelig og pinlig skandale. America First er bare et valgslogan. Måske er det sandt i den forstand at han er parat til at tørre røv med sine allierede, men indenrigspolitisk har han ikke opnået meget for sit folk. Budget- og handelsunderskuddet vokser. Handelskrigen med Kina bliver svær for ham at vinde, for han skal jo genvælges om et år, og har dårligt råd til en økonomisk krise, hvorimod Xi sidder på livstid.

  Kommentar by Zatopek — 3. september 2019 @ 08:59

 33. Man kalder dem højere læreanstalter. I dag er det nærmere et sted hvor man kan blive cand.idiot – for derefter at få et godt betalt job i det offentlige.

  Kommentar by k.m. — 3. september 2019 @ 09:29

 34. zatopek spreder fake-news om USA´s økonomi, og hvad Trump har opnået.

  Her må Jesper Steinmetz have slået knude på sig selv for at skrive noget positivt om Trump. Kilde:tv2.dk “Dagens jobtal er det bedste salgsargument for at genvælge Donald Trump som præsident næste år. Alle de, der tordnede mod ham i 2016 og forudsagde, at han ville drive USA ud på sammenbruddets rand, har indtil videre ikke fået ret. Økonomien og væksten buldrer derudad. En del af forklaringen er de skattelettelser, som Trump og republikanerne vedtog for godt et år siden, og som driver optimismen i amerikansk erhvervsliv. Mange amerikanere vil stemme på Trump, uanset hvem Demokraterne stiller med. Fordi han er god for deres pengepung – også selvom de ikke kan udstå ham og hans facon.”

  Kommentar by k.m. — 3. september 2019 @ 09:50

 35. .

  ¤ Carlo, der var da ingen kritik af dig i teksten. Hvorfor himler du så sådan op, over et forslag om at nogen bør tage sig sammen? Du må da indrømme at der er nogle indlæg som virker som om de er skrevet af debatsabotører eller hysteriske og sindsforvirrede personer. Hvis ikke der er et minimum af kvalitet i debatterne, vil mange læsere jo falde fra. Iøvrigt har jeg kritiseret kommunismen flere gange, så det er da noget underligt at du kalder mig et møgkommunistisk svin. Og censur er jeg meget imod. Men at sikre en vis kvalitet er ikke det samme som censur. Læserne af Uriasposten bliver flere, hvis kvaliteten er i orden. Det er i alle normale danskeres interesse at Uriasposten får så mange læsere som muligt.

  Kommentar by TP — 3. september 2019 @ 10:36

 36. Madelain Albrigt var rigtigt nok udenrigsminister, men hvorfor i alverden skulle hun sendes derover? uanset hvad beskytter Kina -Kim Il Sung-, og så kan USA (og Europa) alligevel ikke gøre noget. Trumf fik fyret Chefen for CIA, som – gud hjælpe mig- under sit arbejde med udenrigstjenesten i Saudi Arabien, havde konverteret til Islam. Han fik sat nogle regler for embedsmænds godkendelse til sikkerhedstjenester, om at de ikke i lang tid, måtte have haft kontakt til fremmede magter, og skulle undersøges inden man gav dem stærkt betroede stillinger. 3 foldigt HURRA for den bedrift. Selvfølgelig høre man ikke om det i medierne. Hans grænse udvikling imod Mexico har Demokraterne også under Obama, jo selv været fortaler for. “Kritisk dialog” som Per Stig Møller fremhævede i sin tid, betyder jo ikke andet end- vi kan alligevel ikke gøre en F… ved noget af det. I stedet for Lefles der i EU for modbydelige regimer som Det Iranske (og ja Saudi Arabien…tildels også i USA), i stedet for at bakke USA linje op omkring Iran. Her er Trumf politisk set på den helt rigtige side. USA underskrev ikke Marakeshaftalen (såvidt vides), hvilket De udenrigsmæssigt skal ahve stor ros for, men Danmark gjorde det. Jeg må blankt inddrømme jeg har langt større agtelse for Trumf end jeg har/havde for Løkke Rasmussen. Hvad angår -salg af Grønland- som umiddelbart virkede lidt skørt, så må man huske på vi solgte en del af De Vestindiske øer i sin tid…til netop USA (og bagefter roste vi os af at være det første land i verden der ophævede slaveriet :-) :-) :-). ). OK. Han har sine skønhedspletter (med et oppustet ego, der godt kan virke narcisistisk), men NEJ. Jeg tror ikke et sekundt på at sloganet _Amerika First- blot er et valgslogan. Som han påpeger, så må Europa selv tage ansvaret for den frihed de fik i arv fra USA og England efter 2 verdenskrig. Det er let nok at kritisere en repressentant for et Demokrati, som har ytringsfrihed, imens Folks fejhed generalt holder Deres kæft overfor regime repressentanter, og nedværdiger dem som søger at beskytte friheden (SIAD, DDF, Tommy Robinson, Trykkefrihedsselskabet etc etc etc). Demonstranter har jo før demonstreret over USA,s globale generale rolle som Politibetjent. OK hvis de heller vil mingelere med regimerepressentanter end USA;s demokratisk valgte præcident, så kan jeg kun have foragt for Deres protester overfor ham. Derfor denne foragt for De Kommunister med Deres abstrakte idealer og demonstrationer. Støt SIAD. Fortsat god Tirsdag. mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2019 @ 12:44

 37. (Det forrige var skrevet som et svar til 35)).

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2019 @ 12:45

 38. Bab-yalla Sørensen fra æd din islamist- Hun er bare en afdanket, udbanket fedtklump, ingen gider bolle- derfor skråler og skriger hun- det handler mest om hende selv; engang var negerkvinder lidt spændende for mænd, nu vælter det rundt med flæskere, ingen spænding dér.
  Endvidere er der ingen kunder i hendes lille slikbutik mere; hun solgte patter og kusse, børn og familie, men hylderne er tomme og resten er for gammelt..Og arbejde gider hun ikke; nu har hun ædt sig (selv)fed på hvide, midaldrende mænds arbejde, og de gider hende ikke mere; derfor er de udnævnt til fjenden!

  Kommentar by Hul igennem? — 3. september 2019 @ 20:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper