3. september 2019

DR’s afrikanske kroejere til utilfredse gæster: Fed kælling, racist, mongol, fattige, nærige, grimme…

Danmarks Radio har altid gang i holdningsmassagen. Det være sig eksempelvis en dokumentar i fem dele om ‘luftens perler’, Det somaliske Faldskærmshold (Se evt. Ballet Magnifique). For tiden sender de en dokumentar i fire dele om to afrikanere, der driver en historisk kro på Langeland – Den afrikanske slotskro. Herom skriver Free Speech Blog – Afrikanske kroejere truer og jagter gæsterne: ‘Fed kælling’ og ‘racister’ (23. august 2019).

“De afrikanske migranter Job Eshun og Mariah Sama Veith har overtaget den historiske kro på Langeland, og nu mærker gæsterne en helt særlig ‘kulturberigelse’.

‘Da vi afleverede nøglen, gik værten totalt amok og råbte fed kælling, mongol, fattige, racist, provokerende, nærige, grimme, racister,’ fortæller en chokeret gæst om sit besøg på Tranekær Slotskro.

Den måbende gæst på Tranekær Slotskro beskriver, hvordan ejeren Job Eshun spærrer vejen ud af kroen og fremturer overfor ægteparret og deres seksårige datter. De ængstelige gæster flygter fra kroen og søger tilflugt i deres bil, men den iltre krovært forfølger børnefamilien med truende tilråb.

Den rasende kroejer river bildøren op og leverer både ‘fuck-finger’ og flere skældsord til familien…

Internettet svømmer over med dårlige anmeldelser om Tranekær Slotskro. Et ægtepar forklarer på hjemmesiden Trustpilot, at Job Eshun beskylder gæsterne for tyveri og pengeafpresning, da de klager over et rædselsophold på kroen. Flere gæster på kroen forklarer, at de bliver kaldt racister, når tingene ikke går, som afrikanerne forventer.”

(En af flere lignende anmeldelser på Trustpilot, 2019)

Oploadet Kl. 16:00 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104053/trackback

30 Comments »

 1. Parret er gået konkurs med flere virksomheder bla. inden for rengøring, der må være nogen der ser gennem fingrene med deres kriminalitet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. september 2019 @ 16:08

 2. Standard opførsel:
  Jeg kan/vil intet, og fejler kun pga. racisme imod mig…

  Kommentar by Lundahl — 3. september 2019 @ 16:30

 3. “Vi prøvede at forklare, at vi bestemt ikke er racister”.
  Dette er Hr. og Fr. Jensen i en nøddeskal. De har levet hele deres liv i en beskyttet boble, og forstår slet ikke, at der ingen logik er bag denne afrikaners opførsel.

  Kommentar by O — 3. september 2019 @ 16:33

 4. nu må Dhimmi Radioen så se hvordan den får sig klemt ud af den. :-D :-D

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2019 @ 16:41

 5. https://nordjyske.dk/plus/vesthimmerland/mand-fra-uganda-flyttede-ind-i-ubeboet-hus-lugede-ukrudt-og-ryddede-op-i-haven/9c559272-77fd-48ab-8da2-a2b1438ee3f7

  Kræver login. Bemærk husejers reaktion.

  Kommentar by k. m. — 3. september 2019 @ 16:41

 6. Det lyder som Fawlty Towers.

  Kommentar by np — 3. september 2019 @ 16:42

 7. Det er jo fuldstændigt som at høre Bwalaya Sørensen…

  Hvor har de det dog egentligt hårdt, disse mennesker:
  Kun ca. 1500,- mere oveni bistandshjælpen og flere børnepenge end den almindelige dansker, pladser forrest i boligkøerne, ferierejser tilbage til hvor de er flygtet fra for bistandspengene, al den fritid de kan ønske sig, og så gratis tandpleje oveni.
  Og alt sammen betalt af racister…der er jo ikke grænser for den nød og ulykke de må finde sig i.

  Jeg ville tage tilbage hvor jeg kom fra, hvis det var mig.
  Sådan noget kan man jo ikke leve med.

  Kommentar by Kimski — 3. september 2019 @ 16:51

 8. En 5 stjernet anmeldelse på Trustpilot, der baserer sig på en TV-udsendelse, reklamen virker.

  “Hej vi så jeres program, min familie og jeg synes at i virker som nogle fantastiske mennesker, og hjertet på rette sted, 😁og min familie og jeg glæder os til at komme og spise og opleve den gode stemning som i viser mvh Nordjylland”

  Kommentar by tavsen — 3. september 2019 @ 16:56

 9. Lige så snart de har fået kommunen til at betale brandforsikringen, er jeg bange for, at der sker et uheld i køkkenet.
  Man må anbefale alle eventuelle gæster at medbringe røgalarmer, og orientere sig godt om brandveje.

  Kommentar by Bastardo — 3. september 2019 @ 17:06

 10. Hvad laver afrikanske migranter på Langeland ?

  Kommentar by Ewing — 3. september 2019 @ 17:26

 11. Jamen, sådan gør man i Ydre Mongoliet, Nedre Volta og det shithole, hvor Marrakesh Lars har gemt sig – vend jer til det!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. september 2019 @ 17:36

 12. Basil Fawlty in blackface :D

  Kommentar by Hvideplov — 3. september 2019 @ 17:43

 13. Denne Nigger har arbejdet sig godt frem, over for sig tidligere ejer. (Massa massa). Han blev frigiver med penge på lommen, og har nok stjålet resten, ellers Så har Tranekær slot været billig. Hov: Det kunne jo også være Langelands kommune der er rundhåndet, siden (Kong Bombo) blev konge over slottet.

  Meeeen, han skal nu passe på Knold og Tot. Vi Danskere får nogle gode ideer en gang i mellem.
  Kong Bombo kunne jo ende som (Kaffetramper) igen. ☺ ☺ ☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 3. september 2019 @ 18:01

 14. Regeringen og venstrefløjen har bestemt sig for at øge udgifterne til offentlig forsørgelse af migranter på integrationsydelse.

  Mellem 200 og 300 millioner kroner skal der udbetales til indvandrede familier og familier under kontanthjælpsloftet, der i stedet for at tage et arbejde og forsørge sig selv, bliver forsørget af de danske skatteydere.
  https://nyeborgerlige.dk/stop-udlaendingelempelser-lad-folkets-stemme-hoere/

  Kommentar by Kimski — 3. september 2019 @ 18:18

 15. Basil Fawlty har ikke levet forgæves

  Kommentar by Jørgen Duus — 3. september 2019 @ 18:18

 16. Jer ser en fed tintin negerkok med hvidt forklæde og bar overkrop med en stor træslev i hånden. :)

  I wonder why?

  Kommentar by Santor — 3. september 2019 @ 18:35

 17. Det er meget enkelt, man holder sig væk fra Tranekær slotskro!
  Derimod er det ikke muligt at undlade at betale skat til at hæve kontanthjælpsloftet. Det vi mangler svaret på, er hvormange af landets kontanthjælpsmodtagere er indvandere, asylansøgere, efterkommere i anden, tredie og snart fjerde generation og hvor mange er danskere, altså oprindelige etniske danskere. Det kræver ikke megen fantasi at svarer på mine spørgsmål.
  Det er svært andet end at se vores skattebillet som andet end jizya, altså den kopskat som dhimmier betaler til muslimen for at tå lov til at leve i fred. Hvis ikke man betaler er, der i følge koranen ikke andre muligheder end, enten at konverterer til islam eller døden. Dhimmier er de “vantro” altså ikke muslimer, som er underordnet muslimen og som kun tåler ham, hvis han betaler.

  Kommentar by Den Nervøse — 3. september 2019 @ 19:37

 18. ¤ KIMSKI KL. 18.18

  De mange ekstra millioner som den nye regering nu vil bruge på i forvejen forsørgede migranter og asylanter, vil den naturligvis stjæle fra danske hjemløse, arbejdsløse samt patienter og gamle på plejehjem mv. Det er de radikale, enhedslisten, bøssepartiet og SF vældig tilfredse med. Og i V, K og DF er de ligeglade.

  Om få dage skal en lang række kommuner i gang med at finde ud af hvordan de dog skal få pengene til at slå til. Odense kommune skal spare 2OO millioner kr., andre kommuner skal spare beløb mellem 3O og 125 millioner. Århus Universitets Hospital er blevet pålagt at spare 1.1 milliard, 11OO millioner kr., på et i forvejen stramt budget.

  I Odense lukker man telefonerne kl. 15, og patienter som skal møde til en behandling efter 15, kan så ikke få vejledning om hvor de skal møde, hvis der er en fejl i indkaldelsen. Så må de rejse hjem igen, f.eks. til Århus eller Ålborg. I forvejen er det næsten umuligt at ringe til hospitalet mellem kl. 7 og 15, fordi robotter har overtaget telefonpasningen, og det fungerer ad helvede til. Vil syge sende afbud, eller bestille en tid, kan de bruge timer på at komme igennem. De kan få at vide at de er nr. 1 i køen, så venter de i et kvarter, og så afbrydes forbindelsen. Og sådan kan det blive ved den ene gang efter den anden. Man kan evt. være heldig at komme igennem til en person, men hvorfor skal det være et lotterispil?

  Lars Lusk som fik masser af rosende ord af politiske kollegaer for sin “fantastisk flotte og dygtige indsats”, har været et rigtig grimt bekendskab for patienter og pårørende. Hans nedskæringer, for at skaffe penge til skattelettelser og de ekstra 4O.OOO evighedsturister der kom ind 2o15-2o19, har kostet mange danske liv.

  Men det kunne Lars da virkelig ikke tage sig af.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. september 2019 @ 19:43

 19. Tror fandme jeg vil invitere familien på weekend på tranekær slotskro. De store drenge elsker “congobajer”, de små “negerboller” og konen og jeg vil bestille en cirkelkaffe

  Kommentar by redneck — 3. september 2019 @ 23:34

 20. Er de mon fra Negre Uden Grænser? 😂

  Kommentar by Bjovulf — 4. september 2019 @ 01:57

 21. DR prøver med noget damage control.. afrikaneren flæber over de dårlige anmeldelser

  https://www.dr.dk/tv/se/den-afrikanske-slotskro/den-afrikanske-slotskro-2/den-afrikanske-slotskro-2-4

  Kommentar by Martin — 4. september 2019 @ 04:20

 22. #7
  Hvorfor stoppe hér?
  Den evigt forurettede og krænkede attitude, har jo skaffet u-fattelige goder – og gør det stadig. Så det stopper da ALDRIG.
  Synes næsten det var ENDNU værre, at se billeder af de storgrinende forræderfjæs på SOfizzen Kåårsten Næælsen og resten af det røde løgnagtige rædselskabinet. Efter de havde landet aftalen om endnu meget mindre til etniske danskere og endnu meget mere til de brune kneppeautomater.
  Soc.dem har altid været nogle billige alfonser.
  Nu er der igen penge i, at kneppe sig en kæmpe børneflok til.
  Godt gået!
  Liste A – en del af pornoindustrien.

  Kommentar by White knight — 4. september 2019 @ 07:36

 23. Ja hvordan kan regering sætte neger løn op før de er tiltrådt og i ferie og stemt om.

  Kommentar by Anonym — 4. september 2019 @ 07:39

 24. Vi andre?
  Vi må ty til Quick-skrab – i håbet om, at vinde en tusse.

  Kommentar by White knight — 4. september 2019 @ 07:39

 25. Ja, det er jo typisk negere. Så ved man, hvor man har dem. IQ 70 og komplet ligegyldighed.

  Kommentar by Voltzejn — 4. september 2019 @ 09:14

 26. Nååh nogle solsortehistorier fra DDR??? om hvor godt det går for nogle enkelte somalier,…..jamen så er sharialoven jo god nok, og muhammedanere udgør ikke nogen trussel for alle andre,…..og lad os lige glemme alle ofrene for Muhammedanernes hærgen (voldtægt, chikanering, terror etc etc etc). Dhimmi Radio for Danskere til Danskernes fordummelse (Boycot DR) Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. september 2019 @ 11:04

 27. #3: Kommentar by O — 3. september 2019 @ 16:33
  ““Vi prøvede at forklare, at vi bestemt ikke er racister”.
  Dette er Hr. og Fr. Jensen i en nøddeskal. De har levet hele deres liv i en beskyttet boble, og forstår slet ikke, at der ingen logik er bag denne afrikaners opførsel.”

  Præcis! Hvis nogen kalder dig for “racist”, skal du ALDRIG prøve at benægte eller forklare. Sig blot “nå” eller spørg: “hvorfor hader du hvide mennesker?”

  Kommentar by HN3 — 4. september 2019 @ 11:52

 28. Kommentar by HN3 — 4. september 2019 @ 11:52.

  Eller endnu bedre, ram dem hvor det gør ondt, ved at bruge deres eget ‘offer-sprog’ imod dem, og spørg højlydt “hvorfor hader du minoriteter?!”

  Når du så ser det der gabende, uforstående ansigtsudtryk, så har du muligheden for at forklare, at hvide faktisk tilhører en forsvindende, global minoritet på 8 til 12% idag, afhængig af kilderne.
  Først og fremmest fordi vi har betalt for den voldsomme befolknings-eksplosion blandt flere af de andre racer, der har været den direkte konsekvens vores ulandsbistand og Røde Kors- og humanitære-programmer.
  Men også fordi de økonomiske omkostninger ved hjælpen har været medvirkende til, at vi ikke har fået så mange børn som vi måske ville have fået, hvis der havde været råd til det nede på gade-planet.

  For venstrefløjen handler det hele om offer-pyramiden, og “udsatte gruppers” placering på pyramiden i forhold til hinanden, udover hvordan du ‘vrider’ sproget til din egen fordel, for at pointere en ting.
  Det handler således mindre om at være 100% korrekt, end om at appellere til følelserne, og de er generelt meget dårlige til at håndtere deres egen retorik, når man vender den mod dem selv.
  Husk altid at personen lige overfor dig er mindre relevant end gruppen rundt om jer, så tal højt og tydeligt, så alle får det hele med.

  Det er absolut ikke nogen overdrivelse, at mindst en tredjedel af den afrikanske befolkning ikke ville have eksisteret i dag, hvis ikke Vesten havde skabt de nødvendige betingelser for det.
  På trods af vi har overført ufatteligt mange trilliarder til kontinentet, i form af disse hjælpeprogrammer, så hænger de stadig fast i den samme sump af korruption og stammekrige som på Livingstone’s tid, fordi evnen til at opretholde et fungerende samfund betinges af intelligensniveauet, først og fremmest. Lige så snart det gennemsnitlige IQ ryger under 80, så kan man godt, som tommelfinger regel, glemme alt om nogensinde at se en velfungerende civilisation, sådan som vi forstår det i Vesten.

  Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 13:52

 29. Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 13:52.

  Mht. dette: ‘Husk altid at personen lige overfor dig er mindre relevant end gruppen rundt om jer’, så glemte jeg at tilføje, at der altid vil være et par personer i gruppen rundt om, som aldrig har fået problemstillingen præsenteret på den måde før, og som forhåbentligt så vil begynde at stille spørgsmålstegn ved andre ting de har opfattet som en selvfølge, fordi det er den udlægning de konstant bombarderes med fra medier og politikere.

  Det her er ikke en kamp der kan vindes ved ét stort opgør, her handler det om ‘the strategy of the thousand cuts’, hvor man vinder dem over på sin egen side, tålmodigt, vedholdende, og en af gangen.

  Den ene deler idéen med en anden, og nu er der så to, der hver deler med to andre, og efterhånden vil “snebolden” så rulle videre, helt af sig selv.

  Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 14:13

 30. Kommentar by Ole Jensen — 3. september 2019 @ 19:43.

  Fint indlæg, jeg er godt klar over problemstillingen, jeg er delvis berørt af det selv, lige som tusinder af andre danskere.

  Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 14:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper