4. september 2019

Flere skattekroner til ikke-danskere, Najah og Shihab jubler: “Det her er det første skridt på vejen…”

Det er ikke gratis for arbejdende danskere at stemme rødt. Rød blok har ny aftalt at forhøje ydelser til familier der er omfattet af kontanthjælpsloftet eller integrationsydelse – i praksis, ikke-danskere. Det glæder ikke bare Najah Jmaa og Shihab Othman, men også De Radikales beskæftigelsesordfører Samira Nawa.

Fra JP.dk – Regeringen har landet aftale om midlertidigt børnetilskud.

“Regeringens og dens støttepartier har tirsdag morgen præsenteret en aftale, der skal hjælpe de familier, der er berørt af kontanthjælpsloftet eller integrationsydelsen.

Et nyt midlertidigt børnetilskud skal gå til de familier, der har været hårdest ramt på pengepungen af de lave ydelser. … Aftalen betyder børnefamilier i målgruppen kan få et månedligt tilskud på mellem 700 og 550 kr. pr. barn… Regeringen forventer, at ca. 27.900 børn vil blive omfattet af tilskuddet, og at den årlige udgift vil løbe op i ca. 250 mio. kr.”

(Cepos.dk, 9. august 2019: Rød bloks forhøjelse af børnecheck vil reducere gevinst ved arbejde)

“Det er klart, at vi helst så integrationsydelsen, kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen afskaffet og rent faktisk fik løftet mennesker ud af fattigdom. Men det er rigtig mange børn, vi hjælper her og nu.” (Victoria Velásquez, Enhedslisten)

Det her er det første skridt på vejen til også at få fjernet kontanthjælpsloftet, som har skabt mange fattige familier.” (Kirsten Normann Andersen, SF)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104096/trackback

67 Comments »

 1. Migrationen til vesten har for venstrefløjen aldrig handlet om, at redde liv. Det er et utopisk projekt baseret på indignation over ulighed og uretfærdighed i verden. Det er også et utopisk projekt som handler om troen på menneskeheden som en stor familie. Derfor skal velfærdsstaten også reelt set være global. Sådan, ser venstrefløjen på det i hele den vestlige verden. I USA må mange lønmodtagere betale dyrt for deres sygesikring, mange har ikke råd og kan ikke få hjælp. Men blandt samtlige demokratiske politikere mener man, at illegalle skal have ret til gratis sundhed selvom de ikke er borgere i landet. Så ikke-borgere ender reelt set med en status som er højere end borgere. Man ser det samme i Danmark i sager om førtidspension hvor den er umulig for syge danskere, at få men hænger løst overfor indvandrende . Venstrefløjens tro på kosmisk retfærdighed har ingen grænse. Det stopper kun når samfundet er totalt brudt sammen.

  Kommentar by CCC — 4. september 2019 @ 08:15

 2. Lyder som en gal muhamedaners værk. 15-årige Emelie fra Ludvika i Sverige har været forsvundet siden søndag. Nu er hun fundet, og en mand er blevet anholdt under mistanke for kidnapning og voldtægt.

  Teenagepigen forlod sit hjem på sin scooter søndag eftermiddag, og da hun ikke kom hjem om aftenen, meldte familien hende savnet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. september 2019 @ 08:30

 3. Måske skulle man lige lave en undersøgelse over hvor mange penge de såkaldte “fattige” sender tilbage til deres oprindelige hjemlande.

  Kommentar by Finn A. Skov — 4. september 2019 @ 08:34

 4. Når disse ikke-danskere er/var så utilfredse med den “fattigdom” de hævder de var sat i, hvorfor i alverden rejste/rejser de så ikke hjem til de lande de er kommet fra?
  De vil endda kunne modtage penge til hjemrejsen!
  Men det drejer sig vel også om, at de røde socialdemokrater, og de brune radikale, har brug for noget godhed at smøre sig selv ind i.
  Man må da håbe at den almindelige arbejdende menige socialdemokrat undervejs under den røde regerings allerede tunge åg, finder ud af at socialdemokratiet ikke længere er et arbejderparti – men et indvandrerparti.

  Kommentar by Henning Jensen — 4. september 2019 @ 08:38

 5. Finn A. Skov 08:34, derfor der ligger 200 Western Union og vekslebureauer på Nørrebronxgade, forbyd islam.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. september 2019 @ 08:39

 6. Når de så hurtigt kan hente belønningen for deres meget høje valgdeltagelse ved Kasse 1, i høj grad takket været Radikale Venstre’s Quisling strategi i ghettoerne, så ser fremtidsudsigterne for et seriøst systemskifte noget brogede ud for det næste valg.

  Nå, man kan jo altid satse på at de skruer op for blusset, terror-mæssigt, det har de det jo ret svært ved at lade være med, og svigter meget sjældent, hvad værst tænkelige forventninger angår.

  Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 09:00

 7. De sætter sig på deres flade.

  Kommentar by River — 4. september 2019 @ 09:05

 8. Demokrati er ikke topstyret, det er bottom-up, folket der er demokratiet, kan i lave flere om, hvad demokrati er og ikke er?

  Kommentar by Cat Girl — 4. september 2019 @ 09:29

 9. At de røde og radikale er kommet til fadet, skyldes ene og alene den omstændighed, at DF ikke var sin opgave voksen. Os der har stemt på DF i så mange år, var trætte af, at de ikke slog hælene i overfor Lars Quisling, og krævede noget for at han kunne vedblive at være statsminister.

  Dødvægten af muslimer blev jo ikke nægtet indrejse ved grænsen, de skulle bare udtale det magiske ord “asyl”, så var den hjemme. De såkaldte stramninger var i det store og hele symbol politik, der ikke battede en dyt på Danmarks situation.
  Ikke andre steder i verden, kan man bare komme udefra, og så få penge fra dag et, og så selfølgelig videreforsørgelse, og det i generation efter generation. Ingen af vores egne har retskrav på en lejlighed, men det har man, selvom man aldrig har bidraget med noget. Ikke alene skal vi betale og betale, men vi skal også høre på muslimens evindelige kritik. Er der ikke det ene, så er der noget andet. Man kan aldrig stille muslimen tilfreds, hvad jeg heller ikke syntes man skal, tværtimod skal man yde modstand.

  Vi ligger som vi har redt. Jeg ved dog et, man ikke ikke blive ved med at give indrejse til muslimen, uden at dette samfund stille og roligt eroderer indefra. Jeg mener at det allerede er godt på vej.

  Kommentar by der Adler — 4. september 2019 @ 09:36

 10. Der er intet nyt fra den røde front.

  Det er en ond cirkel. De fastholder unge, raske, arbejdsduelige mennesker på passiv forsørgelse generation efter generation.

  De taler til stodderen, ikke kongen i deres medmenneske. Hvorfor få et arbejde, når staten forsørger mig og mine børn?

  Men samtidig er det også venstrefløjens kontante belønning af de kernevælgere, der bragte dem til magten.

  Man gruer for de kommende finanslovsforhandlinger. Hvem kan kaste flest penge i grams?

  Kommentar by np — 4. september 2019 @ 09:38

 11. Ja ikke andet end tak for krydset penge.

  Kommentar by Anonym — 4. september 2019 @ 10:12

 12. Karakteristik af socialdemokratiets politikere og vælgere….:

  En mand sidder på en bænk og håndfodrer duer medens han siger, værsgod små socialdemokrater, en anden mand overværer fodringen og spørger hvorfor han kalder dem socialdemokrater… jo siger manden, hernede spiser de af hånden, men, og så peger han opad, når de kommer derop, skider de på os.

  Kommentar by Black Watch — 4. september 2019 @ 10:24

 13. Hvor mange penge har indvandrerfamilierne mon til overs til at investere i deres hjemland. Mange har sandsynligvis skjulte indtægter fra investeringer der. Hvorfra har de penge til at anskaffe sig deres dyre muskelbiler (Udover indtægterne fra den almindelige kriminalitet).

  Hvor længe skal mon vanviddet fortsætte? Hvor længe endnu vil de hårdt arbejdende danske arbejdsheste finde sig i udnyttelsen?

  Kommentar by JC — 4. september 2019 @ 10:24

 14. Jo flere børnepenge de får, jo flere børn sætter de i verden, og jo før kommer det oprindelige danske folk i mindretal. Danmarks Statistiks tal for indvandrernes fertilitet er ikke fyldestgørende. Den er jo ikke delt op på oprindelsesland. Muslimernes fertilitet fremgår ikke. Den forbliver sandsynligvis på et højere niveau end den gennemsnitlige danske i flere generationer.

  Flertallet af danske vælgere er uoplyste og dumme. De bliver ved med at stemme på de partier der ønsker vores undergang som europæisk kulturnation. Folk der stemmer på de røde partier gør det i håb om at få større overførselsindkomster og/eller højere offentlige lønninger. De får en lang næse i stedet for.

  Kommentar by JC — 4. september 2019 @ 10:31

 15. Argentina indførte lignende penge ydelser til de “fattige” og det er reelt lige endt i en bankerot som IKKE er viderebragt i medierne. Kort sagt kan Argentina ikke betale deres IMF lån tilbage:

  https://www.cnbc.com/2019/08/15/argentina-stock-market-crash-ramps-up-fears-of-another-debt-default.html

  Deres Peso er i bund, og de har indført kapital kontrol:

  https://www.marketwatch.com/story/argentina-imposes-capital-controls-2019-09-02

  Generelt står vi med stor sikkerhed overfor en større finanskrise som heller ikke nævnes i medierne:

  https://www.youtube.com/watch?v=AzEY7naFPKg

  Så jeg håber folk forbereder sig på konsekvenserne af en sådanne event da de “store” investorer allerede er i gang med dette:

  https://www.youtube.com/watch?v=ij1gpoc60Yo&t=231s

  Kommentar by Hvideplov — 4. september 2019 @ 10:40

 16. Socialdemokraterne forbryder sig mod den ældgamle visdom:

  Giv ikke fattig mand fisk. Lær ham i stedet for at fiske.

  Kommentar by np — 4. september 2019 @ 10:40

 17. Hørte fattige børn snakken på radio 24/7 her til morgen, hvor eksemplet var en enlig mor med 2 større børn, der for nuværende har udbetalt 16.800 kr. og har udsigt til yderlig 1.600 kr. pr.månede, det er det man kalde fattig i dagens Danmark, er der slet ingen der får den tanke,at denne talentløse taber mor skal anskaffe sig et arbejde der giver minimum 30.000 brutto for at opretholde samme levefod.

  Kommentar by Kunta — 4. september 2019 @ 10:50

 18. Hvis forældrene ikke kan forsørge deres børn, så skal børnene fjernes da forældrene ikke er i stand til at tage vare på deres børn, de penge forældrene har modtaget i kontanthjælp og børnepenge skal alle overgå til de fjernede børn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. september 2019 @ 11:05

 19. NOGLE AF DE NYE FAMILIER HAR 7-14 BØRN, så det er en fed fidus med de nye regler. Kommunisterne i R, S, SF og Enhedslisten er glade for at de fremover kan udplyndre danskerne endnu mere effektivt via “godhed” og “gavmildhed” mod evighedsturisterne.

  Men husk nu at de “borgerlige” partier, V, K og DF, er lige så store landsforrædere.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. september 2019 @ 11:33

 20. Venstrefløjen vil importere nye vælgere = Åbne Grænser.

  De såkaldte “borgerlige” vil importere billig arbejdskraft til deres erhvervs-donorer = Åbne Grænser.

  Den oprindelige (danske) befolkning betaler prisen ved at få et mere og mere dysfunktionelt multi-etnisk samfund.

  Kommentar by HN3 — 4. september 2019 @ 11:57

 21. Selvom det falder udenfor emnet, så må jeg simpelthen ud med det. På svenske Samhäll kan man læse om at vænne sig til tanken om kannibalisme. Lyder som om de vil æde sig ud af migrantproblemet. Hva’ med halalslagtet muslim på menuen. Velbekomme …!

  Kommentar by NotaBene — 4. september 2019 @ 12:08

 22. DF skulle have gjort som Salvini i Italien. Han gik i regering og blev indenrigsminister, hvor han kunne demonstrere en stram migrantpolitik. Det profiterede han i den grad af hvad angår vælgertilslutning.

  DF kommer ingen vegne ved at vaske hænderne og sige beklagende at det ikke er deres ansvar at der ikke kan føres en stram migrationspolitik. Det er for billigt sluppet og vækker ikke respekt. De skal gå foran og vise vejen. På den måde får de vælgerne med sig. Hvis DF var trådt i karakter i stedet for at fremstå som lydigt halehæng til Venstre, kunne de have vundet tilslutning. Nu kunne vælgerne ligeså godt hoppe på Inger Støjbergs symbolpolitik (som DF blåstemplede). De skulle desuden have gået hårdere til S og have afsløret deres dobbeltspil (allerede før valget).

  Kommentar by JC — 4. september 2019 @ 12:28

 23. Før valget:
  Socialdemokratiet er danskernes garant for fastholdelse af en stram udlændingepolitik.

  Efter valget:
  Hold fast på fremtidens vælgere, hold fast på muhamedanerne (og deres børn).

  Kommentar by Bastardo — 4. september 2019 @ 12:53

 24. Det var sgu da billige stemmer socialdemokraterne fik sig der. Små 20 millioner kostede den valgsejr!

  Kommentar by Santor — 4. september 2019 @ 13:23

 25. Hvis man massivt stemmer røde partier til magten, bør man ikke blive overrasket over at de fører rød politik! Men Mette Frederiksen lovede I valgkampen ikke at rulle kontanthjælpsloftet tilbage! Nu er Socialdemokratiet med syvmileskridt på vej væk fra det løfte.
  Det er hvad der sker for ubegavede danskere, som tror at røde løfter er løfter! Helt ærligt hvad tror vælgerne? Hvis Socialdemokraterne skal lave udlændinge politik med Kommunisterne fra Enhedslisten og SF og de Radikale, som med største glæde vil beskatte folk fra hus og hjem, ja så går det galt. Der er intet incitament for indvandrene til at tage et arbejde, danskernes penge kommer alligevel flyvende ind gennem brevsprækken. Se på din skattebetaling som jizya, den skat som de “vantro” altså os, skal betale til muslimerne for at få lov til at leve i fred. Vi er blevet til dhimmier.
  Det er til at blive syg af!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. september 2019 @ 13:32

 26. Havde i forventet andet ?

  Kommentar by Ewing — 4. september 2019 @ 13:42

 27. Muhamedaner lussing?!? En bustur i Aarhus udviklede sig både dramatisk og voldeligt tirsdag eftermiddag.

  Det hele startede med at en lille dreng kom til at træde en anden passager over tæerne.

  En 23-årig kvinde steg på bussen ved Paludan-Müllers Vej i Aarhus V tirsdag eftermiddag ved 17.30-tiden sammen med sin søn og dennes kammerat.

  Paludan-Müllers Vej i Aarhus V er rendyrket perkerghetto område, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. september 2019 @ 13:47

 28. Socialdemokratiet har jo hårdt brug for indvandrerstemmerne for at fastholde sin position som Danmarks største parti, så det kommer til at flyde med mælk og honning i den retning fremover.

  Kommentar by ino — 4. september 2019 @ 14:00

 29. Så ond er Pernille Vermund
  Hvis det lykkes regeringen at få Folketinget til at hælde yderligere 200-300 millioner ud til uindbudte fremmede, der ikke kan eller vil arbejde, agter hun at aktivere Grundlovens paragraf 42. Det er den, der tillader 60 medlemmer af tinget at sende en lov til folkeafstemning.
  mere på:
  https://hodjasblog.one/saa-ond-er-pernille-vermund/

  Kommentar by Charles Nielsen — 4. september 2019 @ 14:11

 30. Dog vil hun ikke forbyde moskeér og Islam.
  Det vil SK. Og ydermere har hun løget om paludan se:
  https://youtu.be/EnIH-OadKXQ

  Læs lige teksten, og se bevis for løgnen.

  Derfor Støt og Stem Stram Kurs

  Kommentar by Charles Nielsen — 4. september 2019 @ 14:12

 31. 26 INO Det ved jeg godt.
  Den der med Mette Borck går ikke.

  Selv om Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen” har Lovgiverne ikke læst på lektien.

  Og det vil de komme til. For; Anders Bo og INO, er koranen stadig uforenelig med grundloven´s §67.

  Så “Den såkaldte rensning af koranen ifl §69, somr giver Regeringen en direkte ordre på hvordan loven skal udføres er ikke gjort ” Længere er den ikke Anders Bo og INO.

  Jeg er sikke på at I vil give mig ret i at Koranen ikke er forenelig med §67 i Grundloven.

  Selv om Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen” er der ikke taget nogen som helst højde for Betingelserne: !! dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.!!

  Alene af den grund er det meget farlig for Kvinden, at lave sådan noget forræderi mod Grundloven, Danmark og Danskerne.

  Støt og Stem Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 4. september 2019 @ 14:16

 32. Jeg kan helt tilslutte mig kommentarerne her over. Selv skrev jeg, andet sted på nettet:

  “Jeg skal da lige love for, at Regeringen er kommet i det røde arbejdstøj, med levering af løftebrud og venstre-radigal dirigeret islam-skat ( jizya )!
  Og igen blev det flygtninge der scorer mest, mens de mest udsatte danske børn må tage til takke med mindre. Der gives i forvejen børnetilskud til hvert barn, hvorfor skal fattige flygtninge børn have mere, end fattige danske børn? Skal flygtninge betale mere for tøj og fritid for deres børn end danskere????

  -og da ”flygtninge”-forældre nu heller ikke får nedsat integrationsydelsen som planlagt, må der være vild jubel i Ghettoerne. Mon der samtid vil ske en stigning i private pengeoverførsler til hjemlandene?

  Hvor høj mon den endelige jizya til islams troppe-udvidelser bliver? Og hvor meget vil rød blogs stemmer lade sig spidse af med fremover, for dette er ganske sikkert kun lige en lille flig af, hvad Mette Frederiksen har skrevet under på i forståelsespapiret ( forsikringspræmierne for magten til RV, EL og SFs )?

  Må de som troede, på velfærds-forbedringer til det danske folk, snart forstå, at den velfærd der gives for vore indbetalte skattekroner, allerede e´r stemplet til Dansk flygtninge-/migranthjælp i DK til langt ud i fremtiden/statens finansielle ruin og forlange selvforvaltning af en langt støre del af indkomsten.
  – OG: at dette KUN er en meget lille forsmag på hvad der kommer, når millioner lykkeriddere sydfra sætter sig i bevægelse nordpå, med Marrakesh-aftalen i baglommen, som fribillet til evig forsørgelse i Danmark.”

  Strategien er, at få det danske folk splittet, så det bedre kan holdes ned og under kontrol/i jerngreb. Denne gang var det enlige forsørgere og k.h.loftramte der blev pisset på. Men de er kun et fragtment af danskere og kan ikke samle til oprør. De næste der bliver pisset på er måske forældre med børn i dagtilbud, der må erkende, at ekstra normeringer kun gælder for tosprogede børn i ghetto-områderne eller handicappede der må undvære ledsagertimer, fordi disse nu også skal dække udefrakommendes manglende evne til at læse og betjene sig ved billetautomater. – eller at ældre under hjemmeplejen får et kvarters ekstra rengøring pr. halvår, i nattetimerne, mens SATS-puljen forhøjes, fordi indvandrebørn skal lære at spise morgenmad inden de går i skole.

  Her er det det omvendte af “mange bække små”, for hvis alle ramte danskere slog sig sammen, ville de blive til de mange der kunne mobilisere sig, men netop de mange er dem, der, hver i sær, er splittet op, passiviseret og handlingslammede i egne problemstillinger/forventninger. Den store å er bombet til et delta uden indbyrdes kontakt muligheder.

  Ikke at de gamle partier fra blå blok er bedre, for de er lige så inficeret af RV, DF inkl.

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. september 2019 @ 14:23

 33. “Havde i forventet andet ?”

  På et tidspunkt erindrede Mette Frederiksen venstrefløjen om arbejderbevælgelsens opbyggelige ord: “Gør din pligt. Kræv din ret.”

  Man kunne have håbet, at det var udtryk for den moral, der trods alt var i Socialdemokratiet i udgangspunktet.

  Så det er da en skuffelse, at socialdemokraterne og Enhedslisten tilsyneladende har fælles korrumperet kerne.

  De smukke ord om pligt bliver til

  “Tag fra de flittige. Giv til de dovne.”

  Jeg gruer for, hvilke gaver islam skal have i de kommende år. Flere penge til “integation” dvs. penge til udbredelse af muslimsk kultur. Den upopulære burkalov falder vel også.

  Der er ingen tvivl om, at Det Radikale Venstre vil hævne de mange års udmygelse under de DF-støttede borgerlige regeringer.

  Hvem ødelagde det hele? Det gjorde NB og den asperger-ramte Rasmus Paludan.

  Kommentar by np — 4. september 2019 @ 14:25

 34. Ps.
  Jeg blev forstyrret under vejs i kommentaren kl. 14:23, så jeg må lige korrigere første linie til:
  Jeg kan tilslutte mig de fleste kommentarerne her over.

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. september 2019 @ 14:27

 35. Kommentar by Ewing — 4. september 2019 @ 13:42.

  Overhovedet ikke. Den Ålborgensiske Ko har aldrig lagt skjul på at alle valgløfterne var betinget af, at hun ikke fik andre ordrer fra Bruxelles.
  At hun så sælger ud til de andre rød-ekstremistiske partier som aldrig før, er mest et spørgsmål om at tækkes dem for at beholde magten.
  Men ansvaret ligger først og fremmest hos den enkelte vælger, som åbenbart ikke har været i stand til at læse det der stod med småt, aller nederst på kontrakten.

  Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 14:36

 36. .

  HVEM ØDELAGDE DET HELE. Det gjorde NB og Rasmus Paludan????

  Det parti som grundigst har holdt sine vælgere for nar, er DF. Partiet vil ikke blive troværdigt igen, før Tullesen er væk fra ledelsen. Denne idiot i politikerklæder er sammen med Uffe Elbæk og Østergaard blandt de største tumper og snydere i landet. Situationen nu er katastrofal, Danmark har direkte kurs med svenske tilstande. Situationen kunne have været en hel anden, hvis Tullesen ikke havde været den pjalt og vælgerbedrager han er.

  Kommentar by TP — 4. september 2019 @ 14:40

 37. Jeg forstår det simpelthen ikke. Såvidt jeg ved, får mange danske folkepensionister udbetalt mindre end 5.700 kr om måneden efter skat?

  Kommentar by A-mad — 4. september 2019 @ 14:49

 38. .
  DANSKERNE ER SOM FÅR OG LAM PÅ VEJ TIL KLIPNING OG SLAGTNING

  Christiansborg sælger ud af alt. Man giver danskernes land, byer, boliger, kvinder, penge, kultur, velfærd, sundhed, infrastruktur, tryghed, fred, frihed, sikkerhed og fremtid væk til hærskarer af inviterede og importerede hærskarer af asylanter, migranter og fjendtligt sindede “berigere”. Danskerne er totalt sløve og passive, og de selv og deres børn vil komme til at dø som fluer den dag samfundet bryder sammen. Samfundene i Libanon, Venezuela, Sverige, Balkan er brudt sammen, og turen kommer også til os.

  Kommentar by TP — 4. september 2019 @ 14:51

 39. .

  Ps. MENS DANSKERNE skal arbejde til de styrter, kan evighedsturisterne få førtidspension så let som ingenting. Mens danskerne skal lide under kommunistisk og feministisk familiepolitik og rekorder i skilsmisser, retsløse mænd og ulykkelige, stressede, retsløse og faderløse børn, har migranterne retskrav på familiesammenføring.

  Hvor danske arbejdsløse tyranniseres, får migranterne job med store tilskud.

  Hvor hjemløse danskere må sove i garager, på trappeopgange, på papstykker i gaderne, har afrikanere og arabere fra dag 1 retskrav på en bolig.

  Christiansborg bekriger danskerne, som nu er 3. og 4. klasses borgere i deres eget land!!!

  Kommentar by TP — 4. september 2019 @ 15:03

 40. Husker “Fattig-Karina!”

  Kommentar by Hul igennem? — 4. september 2019 @ 15:10

 41. Kommentar by A-mad — 4. september 2019 @ 14:49

  Nix – mig og min kone får tilsammen knap 16.000 efter skat!!!

  Et andet familiemedlem får 9.300 efter skat – det andet må være en myte?

  Kommentar by Black Watch — 4. september 2019 @ 15:16

 42. PS: OVENI SKAL VI FINDE OS I at den skumle mafiaborg myrder løs på os i en slags stedfortræderkrig anført af indvandrede kriminelle og religiøse galninge, ligesom man myrder os ved brug brug af enorme forringelser af sygehusenes standarder og den sociale velfærds kvalitet.

  Tusinder af danskere er omkommet pga. borgens asociale, forræderiske og åndsformørkede politik og lovgivning. Der er bjerge af lig “på bordet”

  Kommentar by TP — 4. september 2019 @ 15:19

 43. I slutningen af

  https://denkorteavis.dk/2019/mette-frederiksen-laegger-op-til-et-nyt-loeftebrud-der-svaekker-udlaendingepolitikken-tv2-fortier-det/

  huskes vi på endnu et løftebrud fra Mette Marionette Frederiksen:
  “efter pres fra De Radikale og venstrefløjen lægger Mette Frederiksen op til at undergrave paradigmeskiftet. Flygtninge får nu langt større mulighed for at blive i Danmark, hvis de har et arbejde.
  Et sådant system giver store muligheder for, at flygtning kan arrangere sig sådan, at de ikke bliver sendt ud af landet.”

  Jeg husker noget med skattebetale trappeopgangs-repræsentanter og job–rotations-projekter der skal få det til at se ud som nogen har fast arbejde.

  Endvidere erindrer Niels Kjær os i kommentarsporet:
  For en uge siden stod Nicolai Wammen med tårevædede øjne, og erklærede, at manglende betalte regninger på 3,5 mia. kr. selvsagt ville komme til at gå ud over bl.a. de ældre syge og svage. Men vupti, når det gælder udlændinge, som i forvejen koster det danske samfund i omegnen af 35 mia. kr., så finder man snildt yderligere 250 mill. kr. Vælgerbedraget kan ikke vises mere tydeligt.

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. september 2019 @ 15:24

 44. Charles Nielsen 14:12. Jeg stemte personligt på *Rasmus Paludan fra Stram Kurs, og hvad har jeg fået ud af det, forbyd islam i Danmark.

  *har fotodokumentation af mit kryds ved RP SK på stemmesedlen for bevisførelse ved det kommende Det Store Opgør i Kongeriget Danmark

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. september 2019 @ 15:28

 45. @2 Selvfølgelig. Han er iraner og tidligere dømt for narko ifølge svenske medier.

  Kommentar by Michael — 4. september 2019 @ 15:32

 46. Invasionen koster omkring 300 mia/anno pt i direkte skadedyrsbidrag

  Kommentar by Holger Hjerne — 4. september 2019 @ 15:43

 47. Mon de alle møder op på søndag og giver hånd for at sige tak?

  https://www.ft.dk/aktuelt/nyheder/2019/09/statsborgerskabsdag-2019
  I år er det fjortende gang, Folketinget inviterer nye statsborgere til en festlig dag på Christiansborg. Alle borgere, der har fået dansk statsborgerskab i 2018, har modtaget en indbydelse, og omkring 1.200 nye statsborgere og deres ledsagere har sagt ja til at komme.

  Kommentar by tavsen — 4. september 2019 @ 15:47

 48. Black Watch 15:16. Jeg kender også nogen folkepensionister, der får det du nævner, I får. 8.000 kr efter skat pr gift pensionist.

  Men det er ikke en myte for andre. Det står på én af de overførselskvitteringer fra udbetaling DK, som jeg har set (og som jeg muligvis kunne genopdrive, hvis det var en politisag:-)

  Check lige Ældre Sagens hjemmeside. Her fremgår det:
  Folkepension for en gift/samlevende i alt pr. måned FØR SKAT 9.780 kr.
  Hvis vedkommende har en skatteprocent på 40% (jeg kender mange folkepensionister, der ikke har en lavere). Så får han/hun kun UDBETALT 5.868 kr om måneden.

  Det er også deres penge, der nu bliver foræret væk til fup-flygtningene.

  Kommentar by A-mad — 4. september 2019 @ 15:52

 49. Kimski — @14:36
  Citat: “Men ansvaret ligger først og fremmest hos den enkelte vælger, som åbenbart ikke har været i stand til at læse det der stod med småt, aller nederst på kontrakten.”
  Nej, – – du, som ofte er så fornuftig, – her må jeg protestere!
  Selv om det er et populært og ofte gentaget udsagn, så vil og kan jeg som vælger ikke påtage mig ansvaret for disse mange latterlige ubegavede lave undermålere, der valg efter valg bliver opstillet af vælgerforeningerne som partiernes fremmeste og ypperste personligheder.

  Ved det sidste valg var det kun muligt at stemme for pest eller kolera. Vælgerne havde derfor kun valget mellem ondskab eller ondskab.
  (NB og Stram Kurs havde som 1. gangs nye partier aldrig opnået at få stor nok indflydelse, hvilket forhåbentlig lykkes næste gang.)

  Straksopbremseren Lars Løkke nåede de foregående år at importere op imod 100.000 bistandsmodtagere, samt underskrive Marrakesh-aftalen, der giver adgang for endnu flere 100.000-tusinder bistandshungrende “klienter”. Så Lars Løkke og hans hjælper, den salvelsesfulde svigter Kristian Thulesen Dahl, måtte for enhver pris stoppes og smides ud af dansk politik, selv om vi nu må betale prisen.
  Sagt rent ud: hvis Løkke var blevet genvalgt, og igen-igen-igen var blevet en dårlig statsminister, så havde situationen ikke været spor bedre, end den er endt med at være under den nuværende røde og brune regering.
  Man er desværre allerede begyndt at glemme den store pose ondskab Lars Løkke havde haft med i sækken, hvis han havde fortsat.

  Jeg er generelt enig i kritikken af den røde regering, som (også) kæmper for Danmarks undergang. Og jeg håber at kritikken fortsætter med forøget kraft. Så når det “ny” Venstre får samlet sig sammen til at udgøre et reelt borgerligt parti i dansk politik, at der så kan fremprovokeres et tidligt valg, som kan rette op på de store skævheder som socialdemokratiet, hjulpet af de brune Radikale, er ved at indføre på danskernes bekostning.

  Kommentar by Henning Jensen — 4. september 2019 @ 15:56

 50. Rigtig mange som skriver på disse sider, er først og fremmes mod at indvandere får flere af de plagede skatteyderes penge, ikke fordi de syntes det er synd for de skatteplagede danskere, men fordi de i stedes selv vil have fingrene i pengene! Det har jeg ikke megen respekt for! Voksne mennesker skal forsørge dig selv, og også lægge til side til alderdommen. Det kan ikke passe at dem der har været fornuftige og har sparet op, skal plyndres så dem der har brugt det hele på tant og fjas skal forsørges, det er helt igennem moralsk forkasteligt!
  Der er så en mindre gruppe, som pga. Forskellige handikaps ikke kan forsørge sig selv, dem betaler jeg gerne skat til, men det cirkus hvor den ene halvdel betaler til den anden halvdel, er gennemgående en syg tanke.
  Tag dig sammen mand og forsørg dig selv og dine, og lad så være med at pyldre og stemme dig til andre mennerskers penge!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. september 2019 @ 16:32

 51. Kommentar by Henning Jensen — 4. september 2019 @ 15:56.

  Jeg er fuldstændigt enig med dig, Henning. Min pointe var, at allerede under de indledende partileder debatter på TV, var Mette Frederiksen i fuld gang med at love opstramninger på indvandrerområdet, og ved den lejlighed udsendte man et skriftligt referat af den politik som hun ville tilstræbe at føre, hvis hun fik de fornødne stemmer til at danne regering.

  Dette referat var meget klart i sin afsluttende ‘modifikation’ af alle de opremsede løfter i det foregående, idet det blev gjort klart at gik disse opstramninger imod politikken på området, som fastlagt af Bruxelles, “måtte man naturligvis rette ind efter dette”.

  Hun, (og Socialdemokratiet), har altså allerede fra start gjort det ganske klart, at der var tale om valgflæsk, eller i bedste fald noget der skulle tages med et stort vognlæs salt.
  Jeg forsøger altså ikke at tørre ansvaret af på dig personligt, men snarere på det tilsyneladende store vælger segment, der baserer deres stemmeafgivning på overskriftlæsning alene.

  Men rent bortset fra det: Har Lars Løkke nogensinde ‘vundet’ et valg??
  Han fik statsminister posten fordi Fjogh’et smuttede sydpå første gang, (trods løfterne om det modsatte), og de efterfølgende gange har da mest været et spørgsmål om at Rotten fra Græsted udnyttede smuthullerne i det koalitions-regeringssystem, der er så ødelæggende for mange vestlige lande i dag, fordi ingen reelt får det de stemmer på, og alle derfor stemmer på det mindste af to onder.
  Jeg spørger af reel interesse, for jeg er faktisk ikke helt klar over det? Jeg stod lidt af på dansk politik da han satte sig på taburetten anden gang, og har mest interesseret mig for svensk og britisk politik, da de fungerer som ret relevante eksempler på ‘petriskåle’, for det der er på vej.

  Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 16:34

 52. Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 16:34.

  Jeg skulle måske for en god ordens skyld lige tilføje, at jeg først fik interessen for dansk politik tilbage, da Paludan kom ind på scenen, og krydset blev da også anbragt ved Stram Kurs.
  At det så nu har fået mig stemplet som familiens sorte får og racist tager jeg helt roligt og i strækt arm, og SK får mit kryds igen næste gang, uden tøven.
  Der er simpelthen tale om rent selvforsvar fra min side hvad det angår, så må andre gå ned med skuden som de lyster. For skulle det gå helt af helvede til herhjemme, så er jeg sideløbende i gang med at undersøge mulighederne for en udvandring østpå, og det ser allerede lovende ud.

  Kommentar by Kimski — 4. september 2019 @ 16:49

 53. Kimski — @16:34 og @16:49
  Du svarede mig med til slut at stille et godt og konkret spørgsmål: “Har Lars Løkke nogensinde ‘vundet’ et valg??”
  Og lidt længere fremme tilføjer du: “…for jeg er faktisk ikke helt klar over det? Jeg stod lidt af på dansk politik da han satte sig på taburetten anden gang.”

  Hertil må jeg så svare, at jeg kan ikke give dig et konkret svar, hvilket så også kræver en forklaring.
  Og forklaringen er, at jeg, som (næsten) almindelig dansker, med hus og hjem og en meget travl hverdag, aldrig i mine yngre år har haft overskud og tid til at sætte mig ind i det politiske falske spil. Blot det at få hverdagen til at hænge sammen, overskyggede alle andre problemer. Så når der skulle stemmes gik man blot hen og satte sit kryds på det parti, som ens stand i samfundet forventede at man tilhørte. Og det stillede man også sig selv tilfreds med.
  Som helt ung var jeg lidt politisk nysgerrig, men i alle de mellemliggende år har jeg været totalt politisk uinteresseret.
  Og desværre, for den uinteresserede indstilling som jeg har haft livet igennem, har været den samme som hos andre der også arbejdede. Og dette har ikke ændret sig væsentlig blandt nutidige arbejdere.
  “Arbejdere”, altså dem der reelt arbejder og har en familie og en travl hverdag, stemmer socialdemokratisk. Erhvervsdrivende og selvstændig stemmer konservativt, også selv om den sidste konservative er uddød og de resterende er regnbuefarvede. Bønder stemmer Venstre, og skolelærere, bibliotekarer og pædagoger, og slig af den offentlige slags, stemmer af uforklarlige årsager helt ude på den yderste venstrefløj. Og alle disse forskellige danskere der bestrider jobs, har ikke, og kan ikke have tid og overskud til at gennemskue alle de politiske rævestreger, og stemmer derfor også i vore dage som man forventer og plejer.

  Det er dette der er hele Danmarks politiske dilemma og problem, at travle arbejdsomme personer tror, at blot de stemmer på de politiske partier de traditionelt mener de tilhører, så er alt vel.
  Det er noget af dette man skal prøve at tage et opgør med. Den almindelige dansker skal gøres opmærksom på, at den politiker, eller det politiske parti de plejer at stemme på, ikke nødvendigvis vil een det noget godt.

  Kommentar by Henning Jensen — 4. september 2019 @ 18:26

 54. Folk er generelt dumme. Se på dem, der er stemt ind i folketinget.

  Prøv og tænk, hvor få generationer, vi har haft, hvor alle kan få gratis uddannelse i mange år med tårnhøj uddannelsesstøtte, dernæst lange barsler, daginstitutioner med 10- 11 timers åbningstider. Det er fint nok, hvis det så giver en højt kvalificeret arbejdsstyrke, der kan få det hele til at hænge sammen, og som kan tale nogenlunde samme sprog. Og så få 2-3 nogenlunde velfungerende børn, der kan arbejde og holde sig fra kriminalitet.

  Man kan ikke løfte dette årlige indtag af de tusinder syrere, irakere, tunesere, somaliere, etreriere osv. til at indgå i en sådan samfundskontrakt, trods enkelte solstrålehistorier. Hverken evne, vilje eller grund er til stede. At nogen politikere stadig prædiker dette, er så underligt, at jeg nogengange tænker om, jeg har mareridt eller vågen.

  Hvad hjælper det at få en enkelt læge eller ingeniør, hvis det samtidig kommer 10 dysfunktionelle familier med børn med udviklingshæmning eller handicap, lav iq, og forstenet overtro.

  Den nye regering har rigtig sat an til at få Danmark ned af slisken. Det skal nok lykkes.

  Kommentar by Uno — 4. september 2019 @ 18:42

 55. *

  # svar til den nervøse 16.32

  JEG SYNES AT det er meget synd for danskerne at de skal sjofles og plages af politikere som finder det i orden at ødsle og svine halvdelen af statsbudgettet væk, på formål som danskerne ikke har mindste glæde af. Og jeg synes at det er synd og skam at politikerne nu også vil have os udryddet hen ad vejen.

  Alene indvandring og “integration” mv. koster over 2OO MILLIARDER KR. pr. år.

  Det gør mig vred at se hvordan Danmark misregeres og danskerne undertrykkes. En meget stor del af befolkningen snydes, snigløbes og mishandles.

  Man terroriserer, træder og tramper på borgerne. Man svigter og forråder stort set alle almindelige danskere. Det støder min retfærdighedssans at se at løgnere, hyklere, svindlere og forrædere fra de gamle partier, lever overbetalt og i sus og dus, uden at de leverer andet end løftebrud, dumheder, forbrydelser og overgreb til gengæld.

  Partierne og medierne er enige om at befolkningen skal udskiftes. Det kalder jeg oprørende og ondskabsfuldt, for det vil uundgåeligt ende med at sende tab, urét, fattigdom, lidelse og død ind i næsten alle danske hjem. At politikere lægger op til massemord/folkedrab på deres egen befolkning, det er vel den værste og mest djævelske ondskab man kan forestille sig.

  Det er ret uforståeligt at danskerne roligt finder sig i at blive behandlet som malkekvæg og slagtekvæg. Borgens rødnazister er jo igang med at fratage os alt, virkelig ALT!

  Læs om hvordan svenskerne, libaneserne og vi selv terroriseres, hos snaphanen, den korte avis, document.dk, free speech og 24nyt.dk. etc.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. september 2019 @ 18:46

 56. @A-mad (kommentar nr. 27): Personligt får jeg ca. 6.300 kr i folkepension efter skat, fruen får lidt over 7.500 kr. Begge er inklusive pensionstillægget som jo aftrappes afhængigt af andre indtægter (private pensioner).

  Kommentar by ino — 4. september 2019 @ 19:26

 57. Nå, ja, A-mad, nr. 37, ikke 27:

  Pensionen er på 6.315 kr. før skat, og min trækprocent er på 35, dvs. i alt ca. 4.105 kr., altså i folkepensionens grundbeløb.

  Kommentar by ino — 4. september 2019 @ 19:36

 58. Regningen for julegaverne til de små uvorne, umodne, uansvarlige socialistpartier, kommer på et tidspunkt. Da finder de ud af at der ikke er penge nok at plukke fra de fæle kapitalistet. Så kommer de til at ramme også de vellønnede,offentligt ansatte hyggekommunister og deres ejerboliger og pensionsopsparinger, dvs. deres egne vælgere. Så kan det være at de kommer til ryste lidt på hånden når de skal til at stramme skatteskruen.

  Kommentar by JC — 4. september 2019 @ 20:32

 59. *

  # Henning Jensen kl. 18.26

  “Blot det at få hverdagen til at hænge sammen”. Ja, det er nok årsagen til at mange aldrig sætter sig ind i hvad der foregår i politik.

  Men lige nu foregår der seks ting som kan komme til at smadre og knuse enhver danskers hverdag, økonomi, familieliv, bolig, helbred, jobmuligheder og personlige frihed og sikkerhed m.m. Der er dels EU, dels indvandringen, dels familie-politikken, dels boligskatterne, dels nedbrydningen af sundhedsvæsnet og infrastrukturen.

  Hvis mange ikke følger med i hvordan disse seks fænomener truer deres liv og fremtid, risikerer de nogle meget grimme overraskelser.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. september 2019 @ 21:18

 60. Ca 300 milliarder om året, alt iberegnet.
  Jeg stemmer selvfølgelig Stram Kurs, også næste gang.

  Men den søde børnestatsminister har allerede foræret standardmuhamedanerfamilien et engangsbeløb på ca. 30.000,- SKATTEFRIT.

  Håber, at vi engang får en borgerlig opposition.

  Kommentar by Bastardo — 4. september 2019 @ 21:34

 61. Den radigale venstremand Ellemann har kun en mulighed for at redde noget som helst, det er ved at være hård på udlændingeområdet sammen med sin kommende makker Inger, ellers kommer der ingen klar kant til de bløde rødes politik og så sidder vi med det slæng længe.

  Kommentar by LarsB — 4. september 2019 @ 22:58

 62. 44. Carlo Di Napoli II
  Vi to er med til at holde gejsten oppe på Stram Kurs. Derfor er stemmen ikke tabt.
  Desuden har vi to stemt med ansvar over for fædrelandet i behold.

  Nej du vi er ikke de eneste der Stemmer Stram Kurs.

  60. Vores ven Bastardo er også med. ☺☺☺

  36. TP “HVEM ØDELAGDE DET HELE. Det gjorde NB og Rasmus Paludan????” Sikke dog noget vrøvl.

  Venstres krise er kærkommen
  Vil Venstre tage parti for danskerne? Eller vil Venstre fortsat agere tjener for internationale interesser?
  Mere på Potten:
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11589038/venstres-krise-er-kaerkommen/

  Kommentar by Charles Nielsen — 5. september 2019 @ 00:51

 63. 36. TP
  https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/09/islamkritikernes-fjende-nummer-et-lars.html?m=1
  Sunday, 1 September 2019
  Islamkritikernes fjende nummer ét: Lars Løkke gav op, men nåede at importere migranter i hobetal

  Kommentar by Charles Nielsen — 5. september 2019 @ 00:51

 64. De er så syge alle sammen

  03:51 Løkke er ekstremistisk psykopatisk kommunist, og har begået alvorlige forbrydelser mod det danske folk, herunder trafficking af terrorister over landegrænser imod hans sikkerhedsfopligtigelser overfor det danske folk

  EXECUTIVE ORDERS

  Presidential Executive Order on Enforcing Federal Law with Respect to Transnational Criminal Organizations and Preventing International Trafficking
  NATIONAL SECURITY & DEFENSE

  Feb 9, 2017

  Kommentar by Cat Girl — 5. september 2019 @ 06:22

 65. Danskerne har jo selv bedt om det….de har stemt på nogle politikere, som vil denne udvikling.

  Kommentar by Veritas — 5. september 2019 @ 08:32

 66. Tak for info ino 19:36. Jeg gentager med trompet: “Hvad sagde jeg!”

  Mange danskere får mindre udbetalt i folkepension end det nye forhøjede kontanthjælpsloft.

  Som der står i blogteksten: “Rød blok har nu aftalt at forhøje ydelser til familier, der er omfattet af kontanthjælpsloftet eller integrationsydelse – i praksis, ikke-danskere.”

  Kommentar by A-mad — 5. september 2019 @ 10:04

 67. 36. TP — 4. september 2019 @ 14:40:

  Jeg (og andre?) kan ikke finde en forklaring på din overskrift “HVEM ØDELAGDE DET HELE. Det gjorde NB og Rasmus Paludan????” i det du skriver. Vil du godt komme med en uddybning af denne overskrift?

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. september 2019 @ 12:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper