6. september 2019

Flakkebjerg Stationsby: Banditos-relateret rockerklub smadret af – “.. nogle af rødderne fra Nordbyen”

Fredag aften ankom tre biler med femten maskerede bevæbnede mænd til en rockerklub i Flakkebjerg Stationsby, syd for Slagelse. De smadrer samtlige vinduer, en parkeret bil, vælter flere motorcykler, og hærger indendørs. Sjællandske Nyheder kalder de angribende for ‘vandaler’. TV2 Øst kalder dem ‘en gruppe uden rygmærker eller anden synlig bandetilknytning’, men mon ikke det har noget med, som Ekstra Bladet skriver, at en gruppe fra klubben dagen forinden tilfældigt havde stødt ind i ‘nogle af rødderne fra Nordbyen’ på Slagelse Station, der følte sig ‘provokeret over rygmærkerne’.

Det er her vi er i 2019. Banditos-relaterede rockerklubber, der i min ungdom ville skabe skræk og rædsel rundt omkring i forstæderne, kan i dag – qua kulturfremmed indvandring, ikke engang beskytte sig selv. Den gennemsnitlige danske lønmodtager er nederst i dominans-hierarkiet, og kan kun håbe at de tilvandrede ikke føler sig provokeret af deres blotte eksistens. Fremtiden er mere af det samme.

Historien fra TV2 Øst – Landsby fanget midt i muligt bandeopgør – nabo frygter væbnet konflikt bryder ud.

Tre biler med fem maskerede mænd raserede sidste uge store dele af motorcykelklubben Bifrost MC’s klubhus i Flakkebjerg Stationsby, og nu frygter borgerne i landsbyen for deres sikkerhed.

– Det var rigtig, rigtig ubehageligt. For mig virkede det, som om der var udbrudt krig, siger keramiker Lene Hansen, som bor i nærheden af klubhuset. Her smadrede op mod 15 maskerede gerningsmænd vinduer i bygningen og ødelagde flere motorcykler på stedet.

… Motorcykelklubben Bifrost MC, der indtil fornyelig var en afdeling af Sons Of Freedom, har relationer til rockergrupperne Bandidos og Devils Choice. Det fremgår af flere billeder på Facebook, hvor begge grupper har været til fest hos motorcykelklubben i Flakkebjerg Stationsby.”

Oploadet Kl. 13:45 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104132/trackback

28 Comments »

 1. “Men den nuværende lovgivning på bandeområdet gør det svært for borgmesteren at sætte motorcykelklubben ud af deres klubhus.”

  Og der tales ikke om sanktioner over for ‘rødderne’. Det er til at blive sindssyg af.

  Kommentar by Johnson — 6. september 2019 @ 14:11

 2. Mit eneste “håb” er, at klubbens overvågningsvideo er forsvundet… .det kunne tyde på de har gemt den et sikkert sted og pønser på en bytter.

  Kommentar by redneck — 6. september 2019 @ 14:35

 3. Okay, det er jo bare “drengestreger”… Bryde ind og vælte MC’er der (hvis det er HD’er) koster på den pæne side af 150.000 er sgu ikke bare hærværk.

  Få nu samlet sutten op Bent Betjent!

  “Politikommissær Jens Jedig Christiansen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser desuden, at der er tale om en hærværkssag.

  – Der er knust ruder, væltet nogle motorcykler, som stod inde i et værksted, og så har man kastet rundt med nogle ting inde i bygningen, siger Jens Jedig Christiansen.”

  Kommentar by redneck — 6. september 2019 @ 14:38

 4. Tidligere tiders mere hårdhændede lovgivning må tilbage.
  Straffeformerne var en treleddet størrelse;
  1 bøde
  2 kropsstraf
  3 livsstraf

  Kommentar by Hul igennem? — 6. september 2019 @ 14:55

 5. Der har tidligere været drenge på spil i Holbæk, bla med håndgranat kast mod Bandidos klubhus…..og politiet er naturligvis part i sagen med påbud og chikane af Bandidos så perkerne kan arbejde i fred

  Kommentar by redneck — 6. september 2019 @ 15:00

 6. Ja det er klar, perkerne skal da ha’ arbejdsro!

  Kommentar by Johnson — 6. september 2019 @ 15:19

 7. Og medier og myndigheder forsøger naturligvis straks at mistænkeliggøre ofrene ved at fremhæve at de måske kender nogen fra bandidos, mens dem der overfaldt dem bare er små drenge der var ude og køre en tur da de måtte standse for at afreagere lidt, sandsynligvis fordi de havde været udsat for danskernes racisme hele dagen..

  Jeg forstår sgu godt at nogle danskere melder sig ud af det her samfund og laver deres egne regler, for det system vi har nu er ikke på vores side uanset om man er rocker eller en fredelig familie der gør alting korrekt.

  Vi havde også bandidos i min hjemby men man skulle virkelig opføre sig som en idiot overfor dem før de gjorde noget, ellers holdt de sig for sig selv. Det er lige omvendt med de psykopat-arabere, de går ALTID rundt og leder efter en grund til at være voldelige!

  Det vi VIRKELIG snart burde til at spørge os selv om, er hvem der ønskede at de skulle være her!

  Kommentar by Per — 6. september 2019 @ 15:26

 8. Kim Møller skrev:

  “Fredag aften ankom tre biler med FEMTEN maskerede bevæbnede mænd til en rockerklub”

  og citerer følgende:

  “Tre biler med FEM maskerede mænd”

  Kim, hvorfor skriver du “femten” mænd, når citatet (fra TV2 Øst) taler om “fem” mænd?

  Kommentar by HN3 — 6. september 2019 @ 15:26

 9. HN3 15:26

  Fem linjner nede i selv artiklen står 15.
  At der tidligere stod 5, er allerede noteret.

  Kommentar by Peter Buch — 6. september 2019 @ 15:42

 10. ¤

  FRA VELFÆRD OG FRED TIL BARBARI OG KRIG

  SOM DET FREMGÅR af bøgerne “Syv år for PET” og “Civilisationernes Sammenstød” og andre bøger, så er Vesten kommet i lommerne på rablende vanvittige politikere og åndssvage journalister, som mener at kommunisme og multi-kulti, afrikanisme og islamisme er hvad vi alle sammen har brug for, og det i ubegrænsede mængder. Galskaben fra 1914 og 1939 er tilbage, bare i en lidt ny variation.

  Pga. af intensiv propaganda, fortielser og omfattende censur er store dele af befolkningerne i Europa og Skandinavien sat uden for indflydelse. Enten er man halvt bevidstløs og forstår man ikke hvad der sker bag kulisserne og foran, eller man er gjort passiv, handlingslammet og desorienteret med mængder af underholdning og, indtil videre, store mængder af forbrugsgoder. De fleste som endnu ikke er ramt af sygdom, vold, mord eller bureaukratisk tyranni mv., lever ret godt, sulter ikke og har vænnet sig til at blive udnyttet, manipuleret, brandbeskattet og kostet rundt med.

  Fra små er borgerne opdraget af statens institutioner. Familierne er i stort omfang gået i opløsning, mændene og børnene sjofles systematisk, demokratiet er et skin-demokrati, og danskerne er nu 3. og 4. klasses borgere i deres eget land. Og overalt hvor man opholder sig, er der nu risiko for indbrud, overfald, ublu krav, retsløshed og politiske overgreb. Og på lidt længere sigt kan vi se frem til kaos, statsbankerot, vildskab og svenske tilstande á lá Malmø osv.

  Enhver der gider, kan hurtigt konstatere at de nyttige idioter i de gamle partier er i fuld gang med en folkeudskiftning, der fører os i retning af folkemord. Christiansborg har mistet al respekt for danskernes liv, frihed, sikkerhed og borgerrettigheder. Se på Lars Quisling, Østergaard, Thulesen, Joy Mogensen, Pia Dyhr, Jelved, Zenia og Pernille Skipper osv.

  Væbnede sammenstød mellem bander er bare begyndelsen på tilstande, hvor danskerne ikke vil være trygge nogen steder, hverken i gaderne, på landevejene, i butikkerne, ved stranden, i skoven, i skolen, på hospitalet eller hjemme. Selv nord for Limfjorden er der nu gang i overfald og hjemmerøverier osv. Og i flere byer er der nu udbrud af importerede sygdomme.

  Bøger som “Kammerat Napoleon”, “1984”, Beevors bøger om nazisternes krige mod nabostaterne, Niels Høibys om sundhedsvæsnets storhed og fald, Solsjenitsyns om kommunisternes morderiske terror i Sovjet-unionen, kan varmt anbefales.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2019 @ 15:55

 11. Kurt Thomsen synes mig ikke være direkte nabo, han synes være nabo til nr. 10 c, ikke 10 b, der på Google-kortet er klubhuset.

  Kommentar by Peter Buch — 6. september 2019 @ 15:57

 12. Det kan selvfølgelig være Google der tager fejl…

  Kommentar by Peter Buch — 6. september 2019 @ 16:01

 13. Danmark sender militæret fire steder ud i Verden for at bekæmpe krig og terror, men borgerkrigen i Danmark bekymre ingen politikere sig om, vandalisme fra de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister rager politiker en høstblomst, Danskerne går en hård tid i møde, man skal huske at vi har selv stemt på regeringen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. september 2019 @ 16:29

 14. ¤

  PS:

  Fra “Civilisationernes Sammenstød”: Men forfaldet fortsætter. De arrogante intellektuelle og politiske lag mister massernes tillid generelt.

  Traditioner vantrives og kulturer smuldrer. Dekadence og nihilisme, arrogance og afstumpet ligegyldighed, får mere plads. Og almindelige borgere føler ofte afmagt og rammes af fortvivlelse eller desperation.

  Asocial opførsel i form af politisk og almindelig kriminalitet, brug af narko, vold og løgnepropaganda, BREDER SIG ….. stadig flere skilsmisse-familier til skade for børnene, udbredt frustration, depression og psykisk lidelse. Faldende læse- og skrivefærdigheder. Historieløshed. Demokratierne og den sociale velfærd m.m. udhules. Lovløshed, sygdomme og jungleagtige tilstande vinder frem.

  Forfaldet fører derefter til invasions-fasen, hvor civilisationen ikke forsvarer sig, fordi den ikke VIL, hvorefter den ligger åben for invasioner af barbarer.

  Kan Vesteuropa og Norden bremse og vende den indre forfaldsproces? Det vil ihvertfald kræve et opgør med de radiGALE kliker.

  Se Black Pigeon ang. Kalergi-planen og Marrakech-traktaten. Læs om “Fagre nye verden”, FNs forfald og Merkels vanvids-politik. Se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2019 @ 16:43

 15. Religion of police strikes again

  Kommentar by Cat Girl — 6. september 2019 @ 17:42

 16. Ja, hvis man ikke vil repatriere perkerne, så må man jo acceptere dette.

  Åhh så spændende tider vi går i møde.

  Kommentar by Polka — 6. september 2019 @ 17:47

 17. Kommentar by emmagad — 6. september 2019 @ 16:29.

  Det er præcis derfor vores soldater sendes derned, for så kan de ikke blande sig i den daglige hjemlige konflikt.

  Kommentar by Kimski — 6. september 2019 @ 18:09

 18. – JN3

  Sjuskede lidt med citat-udvalget. Der var op imod femten.

  Kommentar by Kim Møller — 6. september 2019 @ 18:25

 19. Danmarks befolkning 1/7 2019: 5 806 081. Deraf statborgere: 5 280 183. Hvoraf 167 703 har fået tildelt statsborgerskab = 5 012 480 etniske danskere inkluderet adopterede udenlandske børn, samt efterkommere af udlændinge med dansk statsborgerskak. Samt fødte på Færøerne og Grønland bosiddende i Dk ( Dk statestik)

  Kommentar by dansker — 6. september 2019 @ 21:59

 20. Der var sgu ikke meget stram kurs over Kim Møller på Radio257.
  Iranere og muslimer, der ikke laver vold skal da alle have dansk statsborgerskab. Sgu ikke lige hvad jeg havde forventet.

  Kommentar by CommonsenseASAP — 6. september 2019 @ 23:20

 21. Hallo;
  Hvor er venstrefløjen henne omkring alle de MSM-overskrifter vi ser, hvor granvoksne mænd, med “store” bedrifter bag sig, bliver nedgjort med omtale som vandaler, unge utilpassede, drengestreger, kedsomhedsrelateret, små grupper, enkeltstående eksemplarer, psykisk relateret osv.?
  – det må da, i allerhøjeste grad, være venstrefløjens fornemste opgave, at bringe dette helt til tops og Breaking News, som åbenlys krænkelseskultur fra MSMs sidde!

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 00:54

 22. Jeg må vedgå, at jeg aldrig før har hørt om Flakkebjerg.
  Derfor googlede jeg det og kunne se, at det er en mindre by i nærheden af Slagelse. Men det mest interessante var at se, hvilke sigende forslag google lige hev frem af ærmet som forslag til min søgning på Flakkebjerg, ……

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 01:04

 23. Størstedelen af den danske befolkning er ikke som os der kommenterer her på uriasposten, de har ikke tid og overskud til at læse alt dette, plus en masse andet relateret til masseindvandring, endsige sætte sig ind i tilfælde som dette med Bi-Frost mc. Den almindelige dansker fordeler sig udfra uddannelses stand, de stemmer på betemte partier, og de holder sig generelt dertil.
  Hvordan får vi råbt de almindelige danskere op? Hvordan får vi dem til at forstå at rockerne er den sidste rest af vikingetiden eller at de i det mindste kæmper for frihed til at være “vikingr”. Vi har vel endnu til gode at høre om etnicitet på disse overfaldsmænd, men mon ikke og især pågrund af dette forum, at vi kan antage at det var de f+€*ing fremmede der gjorde dette.

  Kommentar by Draugr — 7. september 2019 @ 01:30

 24. 23:20 Kim er måske HNT?

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 06:34

 25. Draugr 01:30

  Hvordan får vi dem til at forstå at rockerne er den sidste rest af vikingetiden eller at de i det mindste kæmper for frihed til at være “vikinger”.

  Rockere er afstumpede, hjernedøde, voldelige psykopater. De er på INGEN måde danske helte eller noget som helst. Efter alle bandeperkere er med magt udvist af Danmark, så kommer turen til rockerne. De afskyelige bærme i Kongeriget Danmark.

  Jeg har læst bøgerne Mit liv, Guldfuglen, Gangster, Kronvidnet, Exit Hells Angels, Den Store Nordiske Rockerkrig, Exit Sandberg, Bullshit, Expect No Mercy osv. Læs dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. september 2019 @ 16:50

 26. Uanset om du har tid og lyst til at læse alle HA-bøger, så vil det være særdeles effektivt at forbyde islam i Danmark. Det er faktisk nemt. Ingen Imam vil underskrive grundloven = Ingen imamer i Danmark. Hvor svært kan det være?

  Kommentar by CommonsenseASAP — 7. september 2019 @ 16:57

 27. Carlo Di Napoli, jeg er bevidst om at rockere kan være vanvittige, men de er også meget andet. Jeg foretrækker deres tilstedeværelse frem for arabiske gadebander,længere er den som sådan ikke. Mener skam heller ikke at alle rockere er helte, men der er sikkert nogen i blandt dem.
  Det undrer mig, at du finder det nødvendigt at skrive dem på en eller anden liste over hvem der skal fjernes.

  Kommentar by Draugr — 7. september 2019 @ 21:54

 28. Jeg længes tilbage til den tid, hvor rockerbanderne var vores største problem. De var trods alt danskere, og havde måske et blødt punkt for en onkel, mormor, en rar skolelærer eller havde en familie, de ville passe på, så de på et tidspunkt nærmede sig normalsamfundet. Selvfølgelig var alt ikke fryd og gammen i Danmark førhen, men den enkelte dansker var hjemme i sit eget land som hovedregel.

  Nu har vi fået nogen, der vil udslette HELE Danmark og danskerne og har det legitimeret i deres hellige voldsmanual, koranen.

  Man kommer til at tænke i, hvem der er mest voldsparat.

  Kommentar by Uno — 9. september 2019 @ 08:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper