6. september 2019

Åben tråd

Det har været nogle travle dage, og jeg tager ind til Århus Festuge og ser på lidt stærkøl med en god ven. Åben tråd!

(Marsvin, Strib fyr, 2. september 2019)

(Krydstogtskibet Seabourn Ovation på havn i Fredericia, 210 meter, 604 passagererer)

Oploadet Kl. 15:47 af Kim Møller — Direkte link125 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104142/trackback

125 Comments »

 1. Kære Kim
  God weekend.

  Kommentar by emmagad — 6. september 2019 @ 16:19

 2. https://ekstrabladet.dk/112/efter-ulovlig-instruks-nedsaetter-stoejberg-kommission/7779561
  Så kører bussen. Hævn!

  Kommentar by Anonym — 6. september 2019 @ 16:47

 3. For tidligt at gætte.
  https://ekstrabladet.dk/112/sverige-i-chok-kendt-advokat-skudt-ned-paa-gaden/7779914

  Kommentar by P — 6. september 2019 @ 16:48

 4. Velfortjent “fyraften-bajer” efter en dag i Enhedslisteland

  Kommentar by k. m. — 6. september 2019 @ 16:55

 5. Jeg vil bruge lejligheden til, at opfordre kommentatorene her på UP, til at følge bedre op, det som man skriver i de enkelte tråde.
  Det sker rigtig ofte, at der står ubesvarede spørgsmål tilbage på foregående blogs, til trods for at den/de der spørges er aktive under nye blogtemaer og derfor må kunne forventes, at have set efter, om tidligere kommentarer har givet anledning til reaktion.

  Jeg vil også opfordre til, at de som absolut vil/ser det nødvendigt, at bringe OT-stof ind i blogdebatterne/kommentarsporene/trådene, gør det så KORT som muligt og helst med henvisende link og tydeliggørelse af, at det er OT.
  – og at intern fnidder, personangreb og andre, ikke temarelevante, anklager, irettesættelser og lignende bringes i kommende/sidst-postet åbne tråd/blog, så sober debat om de givne temaer og de deraf fremkomne relevante emner ikke spoleres.

  Ligeledes opfordringer til Blogholder om ønsker til forbedringer/udvikling af tekniske finesser på UP.
  Jeg lægger selv ud, med et forslag til Kim Møller/webmaster om at flytte profilnavne+dato+kl., så det kommer til at stå ovenover selv kommentaren i stedet for under.
  – og igen en opfordring til, at der bliver ryddet ud i IP-adresser med flere profilnavne.

  Jeg må formode, at alle her i kommentarsporene, har en absolut interesse i, at bibeholde UP, som et vægtigt/seriøst informations- og mødested for politisk debat og meninger, for hvorfor ellers vælge UP som platform for sine aktiviteter?
  Der er jo plads nok for destruktive kræfter så uendelig mange andre steder på nettet, så har nogle sådanne intentioner, med deres aktiviteter her på UP, må det være bevis på, at man virkelig går målrettet, efter at kortslutte demokratiske kræfter og derfor ikke har legitim adgang til UPs debatspor.

  Mon jeg er ene om disse ønsker/opfordringer?

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. september 2019 @ 17:04

 6. Du må hygge dig, men lad være med at tage vanddrivende tabletter, når den skal stå på pils.

  Kommentar by Knud Madsen — 6. september 2019 @ 17:15

 7. Hvad er “OT-stof”?

  Kommentar by ino — 6. september 2019 @ 17:23

 8. M. S. Carstens
  Jeg ved ikke om du hørte Kim i radio24syv(Stram diskurs). Jeg gjorde, og blev klogere på hvordan Kim driver Uriasposten. Jeg stiller ingen krav eller forslag.

  Kommentar by k. m. — 6. september 2019 @ 17:34

 9. Når det er en åben tråd vil jeg benytte lejligheden til at fortælle noget om sygehusvæsnet, som nogle steder fungerer godt, andre steder utrolig dårligt.

  PSYKIATRIEN I ÅBENRÅ-HADERSLEV ER BERYGTET. At det ikke er uden grund har jeg hørt om fra mange pårørende og tidligere patienter. Der synes at være en besynderlig korpsånd, en meget lav arbejdsmoral, en generel laden stå til, som går hårdt ud over de syge.

  Her er nogle spørgsmål til dette hospital:

  Hvorfor har I intet samarbejde med de pårørende?

  Hvorfor ignorerer I lægefaglige henvendelser fra andre hospitaler ang. patienters sikkerhed?

  Hvorfor gør I med vilje ikke-rygende patienter til rygere?

  Hvorfor smider I patienter på gaden som er helt ude af stand til at klare sig selv?

  Hvorfor passer I ikke ordentligt på de syge, men lader dem udsætte sig selv for livsfare den ene gang efter den anden?

  Hvorfor lader I med brask og bram politiet tvangshente harmløse og fredelige syge, når de pårørende har lovet selv at komme med den syge, som har sagt ja til frivilligt at komme tilbage i løbet af få timer.

  Hvorfor pisser I igen og igen på de pårørende og de syge?

  Hvorfor gør I grin med politiet og lader dem bruge 3-4 timer på en patient, for så når patienten er blevet bragt ind, at være så sløsede og forvirrede, at patienten efter et kvartér er forsvundet, så man kan begynde forfra.

  Hvorfor giver I pårørende nul besked når en hjælpeløs patient smides på gaden? med det resultat at den syge udsættes for at forulykke?

  Hvorfor passer I ikke ordentligt på syge der har sagt at de vil begå selvmord? I Haderslev hængte flere patienter sig i ledninger der var anbragt “til formålet”. Nej, det var de vel ikke, men de burde ikke have været til rådighed for de selvmordstruede patienter.

  Hvorfor nægtede man i Haderslev yderst alvorligt syge patienter indlæggelse? Ja, man gad end ikke åbne døren, så de kunne komme ind at tale med en læge. Man nedlod sig dog til at tage telefonen. Og der var vel at mærke tale om små, spinkle og komplet harmløse syge, som bare havde brug for en seng og medicin.

  Hvorfor var der en juleaftensdag, den 24. december, i Haderslev ikke så meget som en kop kaffe til de pårørende eller patienterne, så deres julebesøg kunne være forløbet under nogenlunde menneskeværdige forhold.

  Hvorfor har man igen og igen arrogant afvist og negligeret vigtige oplysninger fra de pårørende om en patients sygdom og tilstand?

  Hvordan kan man finde på at udskrive en meget, meget syg og hjælpeløs patient længe før behandlingen var afsluttet? De pårørende fik ingen besked, og den syge var udstyret med medicin nok til at slå en elefant ihjel. Og var tæt på at forgifte sig selv. Vedkommende kunne også være druknet i nærliggende søer i et sumpet terrain. (fortsættes)

  Kommentar by P Jensen — 6. september 2019 @ 17:38

 10. @ ino OT = Off Topic

  @ M.S. Carstens : Det er nogen fine ideer, det syns’ jeg du skal gøre din egen blog.

  Kommentar by Jesper F. Nielsen — 6. september 2019 @ 17:58

 11. Kapitel 2

  HOSPITALET i Haderslev havde store dynger af pæne brochurer liggende om hvor vigtigt det var at medinddrage de pårørende. Fordi det ofte var dem som havde fat i den røde tråd, altid var dem som kendte patienten bedst, og som tit havde værdifulde oplysninger at give. Og fordi personale-udskiftningen var stor, vidste de sidst ankomne læger/sygeplejersker tit meget lidt om den syge.

  Men i praksis var der nærmest INTET samarbejde.

  Tværtimod opførte en del af de ansatte sig så arrogant og nedladende overfor pårørende, at det tit gik hårdt ud over de syge. Som så fik en helt forkert behandling, eller blev fejlmedicineret. Fordi vigtige informationer blev ignoreret, eller ikke kunne afleveres.

  En patient kommer ind sammen med sine forældre. Et møde var aftalt til kl. 1. Efter to timers venten, stadig ingen læge. Kvarter over tre har den syge mistet tålmodigheden og går sin vej. Det tog tre dage at overtale den syge til igen at tage med ud til hospitalet, og i mellemtiden er sygdommen blevet forværret.

  En patient kommer ind, intet sker den første halve time. Så kommer en ansat farende og spørger, da den syge beder om indlæggelse, om den syge “tror det er et hotel”? Dette idiotiske spørgsmål blev rettet til en stærkt lidende patient.

  En syg kommer frivilligt ind, ved 19-tiden efter aftale. Den syge har tidligere på dagen forladt afdelingen uden videre. De pårørende ringer til afdelingen og får en aftale om at når de kommer med patienten, får de en halv time til i fred og ro at drikke en kop kaffe med den syge, så genindlæggelsen kan ske på en stilfærdig og rolig måde. Men aftalen bliver brudt, og fire plejere kaster sig straks ved ankomsten som et ulvekobbel over den syge og slæber hende ind på en lukket/skærmet afdeling. Bemærk at der var tale om en lille svag pige som var totalt ufarlig. Opførslen fra plejernes side var forrykt og i voldsom modstrid med det aftalte. Forældrene var rasende og dybt nedtrykte, og patienten meget ulykkelig ovenpå dette “overfald”.

  Hvorfor fylder man tit de pårørende med løgn, på den måde at man lover noget bestemt, men ikke overholdet løftet. Man lover f.eks. højtideligt og flere gange på en uge, at give familien besked, hvis og når den syge udskrives. Men familien får ingen besked, og det ender med at den syge flakker rundt på må og få, og ender i en helt anden by langt væk. Hvad kunne der ikke være sket? (fortsættes)

  Kommentar by P Jensen — 6. september 2019 @ 18:09

 12. kloster Torv. Der foregår det :-). Ellers Telefontorvet :-) -(Billiard på 1 sal :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 6. september 2019 @ 18:29

 13. “Hvorfor var der en juleaftensdag, den 24. december, i Haderslev ikke så meget som en kop kaffe til de pårørende eller patienterne, så deres julebesøg kunne være forløbet under nogenlunde menneskeværdige forhold.”

  Ja, hvorfor? En juleaftensdag, oven i købet den 24. december. Kim Møller skylder læserne et svar omgående, i stedet for at hygge sig med en ven og drikke gourmet-øl.

  Kommentar by np — 6. september 2019 @ 18:39

 14. P Jensen, jeg føler med dig og dine oplevelser i sygehusvæsenet. Men tror dog også der er en grænse for hvor meget Uriasposten kan bære af den slags, så måske du også skulle snuppe en fyraftens bajer?

  Kommentar by redneck — 6. september 2019 @ 18:59

 15. @3 Gætte tiden er overe:
  https://www.bt.dk/udland/medie-asap-rocky-advokat-skudt-i-hovedet

  tiden for spekulationer er hermed begyndt.

  Kommentar by Sorte Smølf — 6. september 2019 @ 19:32

 16. @3
  Dette bør også tages med:
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-09-06-kendt-advokat-skudt-i-sverige-kvindelig-jurist-anholdt

  Kommentar by Sorte Smølf — 6. september 2019 @ 19:34

 17. Kapitel 3

  (Alle Uriaspostens debatter drejer sig jo om hvordan samfundet og systemet fungerer. Den måde borgerne behandles på, afspejler sig også i behandlingen af de syge, både de psykisk og de fysisk syge. Og det er da et emne som bør interessere enhver, for hvem undgår i længden at komme i kontakt med et sygehus?)

  Som nævnt har jeg mine oplysninger fra forskellige pårørende og patienter mv.

  Ifølge dem var det livsfarligt at være en alvorligt syg i Haderslev-Åbenrå psykiatris varetægt. Uden pårørendes store indsats var flere patienter omkommet. (der er også beretninger om dårlig behandling af fysisk syge, men det tager vi en anden gang)

  Nogle eksempler:

  En patient er på en skærmet afdeling. Kl. 2-3 om natten går patienten sin vej. Den vagt der skulle være ved sengen og en anden vagt på gangen opdagede ingenting. Ude var der 17-2O graders frost. Den syge havde ingen sko på, ingen overtøj. Man observerede først næste formiddag omkring kl. 12 at patienten var væk. Patienten var meget tæt på at fryse ihjel. Kun en kæde af usandsynlige og fantastisk heldige omstændigheder gjorde at den syge blev fundet i tide. Af folk udenfor hospitalet. Folk som fik bragt den stærkt underafkølede i sikkerhed fra et sted nær en landevej hvor patienten nemt kunne være blevet kørt ihjel.

  Man kan også spørge hvorfor hospitalet fandt det passende at overlade meget syge patienter til andre lige så syge patienters pasning? F.eks. blev en svag kvindelig patient sendt hjem til en meget skizofren mand som boede på en gård langt ude på landet. Noget der var resultatet af en brudt aftale med de pårørende om at give besked om udskrivning. Det undlod man, og den syge kvinde blev så på helt vilkårlig vis påtvunget et bofællesskab med en utilregnelig mand. For familien blev det et mareridt at finde ud af hvad der var sket, og det krævede arbejde i døgndrift, taxakørsel, politi, embedslæger og ambulancefolk m.m. at få rettet op på hospitalets fadæse.

  Igen og igen påtvang sygehuset pårørende at skulle passe alt for tidligt udskrevne syge i døgndrift. De blev tvunget til at være hospital for livsfarligt syge, og man tog ingen hensyn til om de pårørende var ramt af fysisk sygdom eller var højt oppe i årene.

  Eller patienter som var stærkt psykotiske, blev sendt hjem når ingen var der til at modtage dem. Resultatet kunne være ødelæggelser i hjemmet for hundredtusindvis af kroner. Vandhaner der stod åbne for længe, komfurer der ikke blev slukket i tide, værdier der blev smidt ud af vinduet.

  Pårørende kan jo være ligeså intelligente og vidende som personalet, men iflg. mange vidner blev de ofte behandlet nedladende, ubehøvlet og fra oven af og nedefter. Viste de f.eks. et brev frem fra et andet hospital, hvor en overlæge frarådede en bestemt behandling pga. risiko for blodpropper eller hjertestop, så blev det ignoreret.

  Kommentar by P Jensen — 6. september 2019 @ 21:42

 18. Kommentar by M.S. Carstens — 6. september 2019 @ 17:04

  Næææ…det er du ikke… især det her uvæsen med mange profiler og herunder nogle som i deres tæppebombning af UP, virker som om de har glemt at tage deres piller!

  Meeeneh… ytringsfriheden er jo svær at styre…og måske ska´ man ikke det når det kommer til stykket… vel?

  Kommentar by Black Watch — 6. september 2019 @ 22:00

 19. Kapitel 4

  Gang på gang blev pårørende fejet tilside. Da man til en læge oplyste at en datter ønskede besøg af sin familie juleaften, oplyste lægedamen at det ikke kunne lade sig gøre med et familiebesøg, da datteren skulle deltage i en stor julefrokost sammen med personalet og alle de andre patienter. Da forældrene så fortalte lægen at deres datter pr. tlf. havde oplyst at hun ikke ønskede at være med til frokosten, og da de yderligere fortalte at datteren havde det meget dårligt med at have mange mennesker omkring sig, gjorde det ikke indtryk på lægedamen. Hun forbød deres besøg, de fik end ikke lov til at aflevere deres julegaver, og patienten blev tvunget til at være med i selskabet på 3O-4O personer. Det endte med at datteren fik en slags nervesammenbrud, og hendes og hele familiens jul var ødelagt.

  Stupide læger var der ingen mangel på.

  F.eks. er det en kendsgerning, at hvis man er psykotisk kan det være svært at genkende folk. Det kan tage et kvarter. Når en forælder så var på besøg, begyndte patienten først at have nytte af besøget efter nogen tids forløb. Men hvis besøget på vilkårlig og bureaukratisk vis var fastsat til at måtte vare præcis 15 minutter, blev de smidt ud efter 15 minutter, selvom den syge først da var begyndt af have glæde af at have sin far, mor, bror eller søster på besøg.

  I det hele taget er der mange idiotiske regler og ansatte som slet ikke tager fornuftige og menneskelige hensyn til de syge. Som kunne begynde at græde eller skrige af fortvivlelse over at nu hvor de endelig havde besøg, blev det brutalt afsluttet netop som det var begyndt at give mening. (her skal man huske på at for nogle patienter opleves opholdet på en lukket afdeling som at være i et isolationsfængsel)

  Kommentar by P Jensen — 6. september 2019 @ 22:06

 20. https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11601910/norge-advarer-mod-truslen-fra-hoejreekstremister/

  Stop Verden…jeg vil af…jeg vil ikke være på en planet fuld af sindssyge mennesker…det er helt uudholdeligt at være vidne til??

  Kommentar by Black Watch — 6. september 2019 @ 22:14

 21. Kapitel 5

  Man kunne fortsætte længe endnu, med de overgreb som syge og deres familier blev udsat for i Haderslev, men nu denne psykiatri så nedlagt af sparehensyn, og personalet er flyttet til Åbenrå. Desværre er “nissen” flyttet med, og tingene foregår også på hensynsløse og dårlige måder i Åbenrå. Det er mange med kendskab til det nye sted enige om.

  Det er selvfølgelig ikke alle læger og sygeplejersker indenfor dette “korps” der er uduelige, for så havde der været mange flere dødsfald. Men det er da skrapt at kun ca. en tredjedel opfører sig ordentligt, men en anden tredjedel er hverken gode eller dårlige. Men den værste tredjedel burde fyres, eller aldrig have været ansat.

  Det er også enighed blandt pårørende, at der er andre psykiatriske hospitaler der fungerer langt, langt bedre end denne Haderslev-Åbenrå psykiatri, hvor niveauet er utrolig lavt. Så der er ikke tale om en generel kritik af ansatte i landets psykiatrier.

  I Åbenrå er forholdene skandaløse på flere punkter. Men nu ikke mere i denne omgang. Og hvis nogen synes at det er for dårligt at give læserne indsigt i hvad der kan foregå bag kulisserne i hospitalsverdenen, så vil jeg opfordre dem til at tænke sig om. Det er i alles interesse at det kommer frem, hvis svage og syge behandles så dårligt at det fremkalder store lidelser, slår uskyldige og værgeløse patienter ihjel, og efterlader smadrede familier.

  Ethvert menneske kan rammes af en midlertidig psykose. De fleste kan blive raske igen, hvis de får en ordentlig og kompetent behandling. Så kan det ikke være rigtigt at systemet skal behandle dem så usselt og nederdrægtigt, at de syge bliver endnu sygere, eller omkommer.

  Der burde være et sted hvor klager blev behandlet hurtigt og effektivt, men det er der ikke. Det er noget af en fallit-erklæring, at det politiske system ikke har kunnet finde ud af at oprette troværdige klagemuligheder. For klager der tages alvorligt, vil kunne redde liv når hospitaler kvajer sig.

  Kommentar by P Jensen — 6. september 2019 @ 22:36

 22. P. Jensen:

  Jeg syntes ikke der er eller har været konsensus her på UP, for diskutere specifikke lokale problemstillinger, udover nogle få profiler, der ofte poster næsten enslydende kommentarer under forskellige profilnavne. Det er måske disse, der får det til at se ud, som det du nævner i parentesen kl.21:42?

  Jeg syntes det er ok, at der her i åbne tråde gives plads til, at man undtagelsesvis lufter nogle personlige/lokale problemstillinger, man ikke kan komme videre med ad anden vej, hvis der ikke har været blogtemaer, hvor det ville have været naturligt at taget temaet op. Men ellers mener jeg, specifikke lokale/personlige problemstillinger høre hjemme i de mange, mange selvhjælpsgrupper/temagrupper på f.eks. FB, i patientforeninger eller temarelaterede faglige grupper/organisationer.

  Du beskriver masse eksempler, som bestemt må være ubehagelige for dem der oplever det og da vi nu er i åben tråd, vil jeg da gerne, denne gang, høre om hvad du/man allerede har forsøgt, for at afhjælpe/forbedre de tilstande, der her er relateret til psykiatrien i Region Syd og/eller distrikt-psykiatrien i Haderslev-Åbenrå?

  Min devise er, at man ikke kan ændre noget, ved kun at agere tastaturkriger og forvente at andre gør noget, for det specifikke man selv har på hjerte, man er nød til også at være aktiv og bruge/afsøge de kommandoveje der er i samfundet/systemerne.

  k. m. — 6. september 2019 @ 17:34:
  Jeg forsøgte at høre det gennem linket Kim gav i blogoplægget, men diskanten på min PC gjorde, at jeg måtte slukke. Vil du uddybe det lidt?

  Jesper F. Nielsen — 6. september 2019 @ 17:58 :
  Ny profil, med efterhånden letgenkendelig entre og strategi?

  ino — 6. september 2019 @ 17:23:
  Det er kommentarer der hører hjemme under Off Topic. Altså temaer/kommentarer der ikke direkte er relateret til blogoplægget eller knytter sig til andre kommentarer.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. september 2019 @ 23:17

 23. .

  ENGLAND sparer 1OO milliarder pund pr.år ved at melde sig ud af EU

  Latterlige regle for peberspray til selvforsvar

  Nu vil Tyrkiet også have atombomber, ligesom Iran og Nordkorea

  Overfald på danskere foregår nu alle steder i landet

  Tusindvis af boliger nedrives

  Se 24nyt.dk og den korte avis.

  Kommentar by TP — 6. september 2019 @ 23:17

 24. Marsvin så jeg helt tæt ved min båd i – af alle steder – Isefjorden i juli måned. Den største vanddybde er 17 meter, men alligevel fortæller folk mig, at marsvin ikke er sjældne dersteds.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. september 2019 @ 23:29

 25. Black Watch — 6. september 2019 @ 22:00:

  Det har du ret i.
  Jeg angriber bestemt heller ikke ytringsfriheden, jeg efterlyser så men bare nogle ganske almindelige, respekterede/respekterende, og annerkendte måder at debattere på ;-)

  I øvrigt rart, at vi her i åben tråd kan snakke om det, uden at spolere de temalagte blogs og flowet i de tilhørende kommentarspor, så tak for responsen :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. september 2019 @ 23:33

 26. 3. P
  Det er ikke fortidlig at gætte.

  P E R K E R E. Det importerede indavl.

  Kommentar by Charles Nielsen — 7. september 2019 @ 01:01

 27. Nu er Tumpen åbenbart blevet sur over at han ikke har magt over orkaner der nægter at følge hans tusch baserede forudsigelser.
  Det forventes at han vil indføre økonomiske sanktioner mod dem og opføre en mur.
  USA’s meteorologiske institut (NSW) bliver forventeligt snart på Twitter erklæret for fake news
  Så kan de lære det.
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-09-05-det-hvide-hus-aendrede-officielt-vejrkort-med-tusch-for-at-vise-trump-havde-ret

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. september 2019 @ 01:10

 28. https://politiken.dk/udland/art7369154/Se-hvordan-Trump-latterliggøres-med-sort-tuschpen

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. september 2019 @ 01:15

 29. > Kommentar by Morten – – – — 6. september 2019 @ 23:29

  Det er korrekt at Marsvin ses ret ofte i Isefjorden, jeg har selv set dem helt nede i Holbæk Fjord. Jeg antager at det er et udemærket område for dem at jagte bytte i. Den ses også ret ofte i Storebælt.

  Kommentar by Polka — 7. september 2019 @ 01:21

 30. Nye meningsmålinger viser at hans dømmekraft snart bliver overhalet af hans tilhængere.
  Haleluja

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. september 2019 @ 01:41

 31. @Kommentar by Michael Unna — 6. september 2019 @ 18:29
  Billard på første sal ?
  Man kan vel også lege med kugler i stueplan.
  Men er det ikke noget med at Pan bar ikke eksisterer mere ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. september 2019 @ 01:56

 32. Så er der kulturberigelse på højt plan, med tvivlsomt motiv:

  “American Airlines Mechanic Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alani Charged with Sabotaging Plane”

  “An American Airlines mechanic was arrested Thursday on a sabotage charge accusing him of disabling a navigation system on a flight with 150 people aboard before it was scheduled to take off from Miami International Airport earlier this summer.”

  Kilde:
  https://www.miamiherald.com/news/local/article234766107.html

  The reason, according to a criminal complaint affidavit filed in Miami federal court: Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alani, a veteran employee, was upset over stalled union contract negotiations.

  None of the passengers and crew on the flight to Nassau were injured because the tampering with the so-called air data module caused an error alert as the pilots powered up the plane’s engines on the runway July 17, according to a criminal complaint affidavit filed in Miami federal court.

  Kommentar by Hvideplov — 7. september 2019 @ 02:52

 33. 17:38 Psykipatrien i Danmark er fup. Det er et fængsel for “utilpassede”, hvor den kommunistiske stat ødelægger patientens hjerne og krop ved at forgifte dem. Al psykiatri er fup og bs

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 06:25

 34. Per, jeg læser alle dine indlæg, og jeg kan se, at du ikke har nogen esser

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 06:27

 35. Dansk Tipstjeneste er der ikke den store tilfredshed med hos tipperne. Og DT lægger nu 13 tipskampe ud med så mange kæmpefavoritter, at det på forhånd er spild af penge at spille med. Således forleden: O kr. til tierne, O kr. til elverne, O kr. til tolverne, og sølle ca. 4OO kr. for en tretner. En spiller der på oddset havde ramt rigtigt, og vundet et par tusind kr., men fik ikke een krone med den begrundelse at DT ved en fejl havde sat odds for højt. Det er en ynkelig begrundelse. Det er småligt at et firma med milliard-omsætning ikke vil stå ved sine egne odds, i en sag om et relativt lille beløb.

  Kommentar by TP — 7. september 2019 @ 07:23

 36. Godt gået af muslimerne. Mon ikke advokater tænker sig om en ekstra gang inden de tager en sag hvor den anden PET er muslim fremover.

  Kommentar by Winged Hussar — 7. september 2019 @ 08:03

 37. Er jeg den eneste, der bemærker det påfaldende i. at politikere og mediefolk har samme dress-code inkl. slips pt.?

  Tropperne samler sig i krigen mod Danmark på alle fronter…..

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. september 2019 @ 09:41

 38. M.S.Carstens 23:17

  Jeg fik det indtryk, at Kim er meget large med hvad folk skriver. Vi ser eksempler på at det hele stikker af med over 200 kommentarer i samme tråd. Kim vil hellere bruge tid på at finde nye historier, i stedet for at nærlæse alle kommentarer.
  Kim nævnte specifik en tidligere kollega, med streg under venstreorienteret, der optræder herinde, og man ser jo Trump hadet igen for fuld skrue, nu hvor ordet er frit i åben tråd.

  Jeg er gæst her, som alle andre, og har garanteret mere respekt for Kims blog, end den hårde kerne af skidesprællere, der manipulerer ad helvede til uden samvittighed for andet end deres egne forskruede tanker. Det er Kim kvik nok til at styre selv uden min indblanding, det oplevede vi forleden, hvor en gruppe jøde-hadere fik en advarsel.

  Kommentar by k.m. — 7. september 2019 @ 09:46

 39. Hej Kim….Hvis du tager i byen,…ud over Telefontorvet og Klostertorv…Kan jeg anbefale Cafe Hjorten, som efter Bent J. lukkede ligesom overtog klientelet. Der er barpianomusik om søndagen,…til tømmermændende. Må inddrømme det er noget tid siden jeg har været derinde (Hippie Jørgen….fra Ibiza…er der ikke længere). Sct Pauls kirkeplads i festugen skulle også være det værd. Hvis du vil helt ud og sejle (Mellem ørene)…er Annelises Bar og Cafe Århus også det værd. Og vil du mindes dengang man gav en kvinde et blowjob (hvad jeg selv engang fik på Bent J :-) :-) :-)), så er det “Kurt Mor” :-). EB havde historien. Bartænderen blev fyret for ikke at gribe ordentlig ind. Hun fik et (Blow) job på en anden bar.
  Så er der Circus Kroen, som går for at være legendarisk,….men der har jeg ikke været i årtier, og sjældent i weekend højtiderne. Dick Turbin på Viby Torv. De har god Chili Con Carne ved en passage ved lille torv (bispetorv), men OK. Du kender selv Århus, og hvor du skal gemme dig i festugen :-). Støt SIAD. God festuge lørdag.:-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2019 @ 09:56

 40. 31) Når enden er god er alting godt :-). Beklager….ingen kommer i nærheden af min pink søde lille numsehul. Jeg kusser bedre lide det feminine. Men der er en swingerklub, som også har åbent om søndagen…til glæde for dig Per Henrik Rasmussen. :-).

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2019 @ 10:01

 41. k.m. — 7. september 2019 @ 09:46

  Livet er for kort til at hade andre mennesker, mon ikke du også finder ud af det en dag.

  Kommentar by Jan Huus — 7. september 2019 @ 10:07

 42. Jagten er gået ind på Inger Støjberg, fordi hun ville forhindre pædofile ægteskaber med sit tiltag….Det vil Venstrefløjen tage hævn overfor. :-) :-) :-).Støt SIAD. God lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2019 @ 10:22

 43. Det er også synd med alle De arrangerede tvangsægteskaber hun sikkert har været med til at få opløst…..det skal Venstrefløjen nok være med til at hævne…(Kvindefrigørelsen på Venstrefløjen (søstersolidaritet??? og min bare)….).

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2019 @ 10:30

 44. 10:07 “k.m.” kan ikke lide mennesker, han ser helst at alle undlader at skrive, på den måde er der kun ham, den ene

  Had er en 2-hovedet løgn

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 10:34

 45. Selvudråbte gode hvide kvindelige klimatosser, inkl. Greta, ender i helvede! Er det mon rigtigt forstået? https://www.youtube.com/watch?v=-PZsSWwc9xA men go’ musik.. næsten 26 mill. visninger på 3-4 dage..

  Kommentar by anno — 7. september 2019 @ 11:16

 46. (Da capo af mit indlæg fra 5. september 2019. Bloggen om Kim Møller “i Radio24syv: ‘Stram Diskurs’)

  Enig Michael Unna 19:23 og Quark 08:21 (gode kommentatorer, som jeg næsten aldrig springer over!)

  “PHR “forstyrrer” ikke “ekkokammeret” – han larmer bare.” Enig.
  Jeg synes jeg spilder meget tid på at springe PHR over.

  PHR er en “troll”, fordi han er en ondskabfuld debatspoiler, der kun ønsker at forplumre enhver debat. Som det er formålet med “trolling”, vil han lægge Uriasposten ned med støj, der skræmmer alle fredelige væk. Jeg gider end ikke gætte på, om PHR har en skjult dagsorden og hvad den går ud på.

  Men jeg vil ikke begrænse den fri debat her. Jeg vil i stedet forsøge at få en bekendt, der er IT-ekspert til at lave en ‘knap’ PÅ MIN EGEN computer, som jeg kan trykke på, hvorpå der står: “Fjern alt af Per Henrik Rasmussen”.

  Så bliver det hurtigere for mig at skimme Uriasposten for de for mig interessante indlæg, som der trods alt er flest af.

  Jeg skimmer i øvrigt næsten dagligt ½ snes blogs og læser to papiraviser, Kristeligt Dagblad og Weekendavisen plus Berlingske online. Mine aviser, hvor jeg også springer det meste over.

  Men jeg bruger næsten ikke statsradiofonien selvom jeg tvangsbetaler til den. DR og TV2 er for mig venstreorienterede propagandasendere. Hvilket var OK med mig, hvis de venstreorienterede selv betalte for dem.

  Fik jeg luft? Næsten:-) Jeg siger så med den altid venlige Michael Unna: “Fortsat god weekend. Støt SIAD.” mvh A-mad

  Kommentar by A-mad — 7. september 2019 @ 11:20

 47. > Jeg vil i stedet forsøge at få en bekendt, der er IT-ekspert til at lave en ‘knap’ PÅ MIN EGEN computer, som jeg kan trykke på, hvorpå der står: “Fjern alt af Per Henrik Rasmussen”.

  Det tænkte jeg på selv at gøre – så nu gør jeg det. Sgu.

  Kommentar by Quark — 7. september 2019 @ 11:29

 48. Tak A-mad. Rart at få et klap på ryggen engang imellem :-). God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2019 @ 11:32

 49. De Danske politikere og deres co. er lige så kriminelle som de importerede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, hver dag kan man læse om en politiker der tager orlov efter en kriminel handling, senest en Venstre byrådsmedlem i Rudersdal, han er dømt for hastigheds overskridelse tre gange på samme strækning, dommen lyder på frakendelse af kørerkortet og kr. 21.000,00 i bøde, det gør ham uværdig til at sidde i byrådet så nu har han taget orlov, nepotisme af værste skuffe, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. september 2019 @ 11:48

 50. Tak for komplimentet, A-mad. Måske kan jeg give lidt tilbage nu ;)

  Jeg brugte lige 10 minutter i selskab med “TamperMoney”, et browser-plugin som kan lave scripts der automatisk kører på visse URLs, som med hård hånd filtrerer *alt* som PHR skriver, ud.

  Scriptet:

  ——————————————————
  // ==UserScript==
  // @name New Userscript
  // @namespace
  http://tampermonkey.net/
  // @version 0.1
  // @description try to take over the world!
  // @author You
  // @match http://www.uriasposten.net/archives/*
  // @grant none
  // ==/UserScript==

  (function() {
  ‘use strict’;

  var elements = document.getElementsByTagName(‘li’)
  for (var i = 0; i 0 && cite[0].innerText.indexOf(‘Kommentar by Per Henrik Rasmussen’) === 0) {
  elements[i].innerText = ”;
  }
  }
  }
  })();
  ——————————————————

  (medtag ikke stregerne øverst og nederst!)

  For at bruge det skal man have TamperMonkey installeret, klikke på plugin-ikonet (sort baggrund, to hvide prikker neders i ikonet) og tilføje et “user script”, derefter copy-paste scriptet ovenfor ind.

  Derefter sørger pluginet for, at hver gang du besøger en tråd-visning på Uriasposten, fjernes alle kommentarer af Per Henrik Rasmussen.

  Nu håber jeg så bare scriptet bliver gengivet intakt her i kommentarsporet – det er trods alt script :)

  Kommentar by Quark — 7. september 2019 @ 11:52

 51. Det virkede så ikke 100%. Efter du har pastet scriptet skal du erstatte alle gåseøjnene med et helt normalt enkelt anførselstegn… som jeg ikke kan taste her i kommentartråden. Alternativt kan det findes på https://pastebin.com/VWz9uTVa i en mere copy-paste venlig udgave.

  Kommentar by Quark — 7. september 2019 @ 11:56

 52. Kapitel 6

  Havde håbet at få kommentarer fra andre som har observeret sundhedsvæsnets mørke sider. For at der er noget galt visse steder i både Sydjylland, Århus, på Fyn og Sjælland, viser en lang række udtalelser fra læger, som har været oprørte over forholdene.

  Men tilbage til psykiatrien i Haderslev-Åbenrå. (der dækker hele sydjylland, incl. Sønderborg, Tønder og Ribe mv.)

  Her var det normal praksis at smide totalt hjælpeløse patienter på gaden UDEN at give de pårørende besked. Det er jo skrupskørt, uanstændigt og uansvarligt i en grad så man må tage sig til hovedet. I mange tilfælde ligner det jo mordforsøg. Pårørende som blev bekendt med denne sjofle praksis, prøvede at gardere sig ved at træffe aftaler med sygeplejersker eller læger om at ringe til dem et par timer før, at deres familiemedlem blev udskrevet. Men selvom det blev lovet, blev de syge igen og igen sendt på gaden uden varsel. De pårørende fik ingen besked trods gentagne løfter herom.

  En så uansvarlig opførsel overfor syge hvis liv afhænger af ordentlig pasning og omsorg, kan ikke undskyldes.

  Når et hospital ikke kan finde ud af at give besked til familierne om udskrivning af en hjælpeløs patient, er man da ovre i noget som er fuldstændig gak-gak. Hvem er i grunden de mest syge, personalet eller patienterne? Og hvis det ikke er gak-gak, er det jo ondskab eller forbrydelse.

  Ingen forældre jeg har talt med, kunne forstå at personalet ville være bekendt at lyve om at de ville ringe, og så bare lod være. Nogle forældre så sig så nødsaget til at få venner, bekendte og andre til at opholde sig nær hospitalet i timevis, for at holde øje med hvad der foregik. Enkelte sygeplejersker som de syntes virkede mere pålidelige end andre, blev indviet i deres bekymringer, og medvirkede nogle gange til at orientere om hvad andre kolleger foretog sig. Noget som medvirkede til at nogle patienter så blev hentet af familierne straks de kom ud fra hospitalet.

  At der kan være noget meget galt med behandlingen af syge, viser eksemplet med en sygeplejerske som fik 12 års fængsel, for med vilje at have givet patienter giftige doser af medicin, med flere dødsfald til følge.

  At der er brug for vågne pårørende og patientforeninger der følger nøje med i hvad der foregår i sygehusene, kan der ikke være tvivl om. Især ikke i disse tider hvor spareplaner og nedskæringer hagler ned over sygehusvæsnet.

  Nogle pårørende klagede til avisen Jydske-Vestkysten og flere andre aviser og bad dem sætte lys på hvad der foregik i psykiatrien, men det fik de intet ud af. Andre klagede til Sundhedsstyrelsen og Patientsikkerhed, og det fik de heller ikke noget ud af. Sundhedsstyrelsen er iøvrigt kendt for at den i årevis IGNOREREDE klager og nødråb ang. to psykiatere som udskrev falske diagnoser og forkert medicin, fordi de to psykiatere selv var syge. En IGNORANCE som fik tragiske følger for adskellige familier.

  Og til dem som har et nedladende syn på psykisk syge: husk på at alle og enhver kan blive psykotisk som følge af en traumatisk oplevelse, en virusinfektion, et slag mod hovedet eller andet som man ikke selv er herre over. Og at der mangler sengepladser og resourcer medvirker til at syge kan blive behandles dårligt og uhensigtsmæssigt. Hvor god og kompetent behandling kunne have reddet de syge og pårørende fra mange grufulde oplevelser.

  Iflg. brochurer fra patientforeninger opfatter 37% af befolkningen sig som berørt af psykisk sygdom i nærmeste familie eller vennekreds

  Kommentar by P Jensen — 7. september 2019 @ 11:57

 53. (den her gik i moderations-filteret første gang, prøver lige igen)

  Tak for komplimentet, A-mad. Måske kan jeg give lidt tilbage nu ;)

  Jeg brugte lige 10 minutter i selskab med “TamperMoney”, et browser-plugin som kan lave scripts der automatisk kører på visse URLs, som med hård hånd filtrerer *alt* som PHR skriver, ud.

  Scriptet:

  https://pastebin.com/VWz9uTVa

  For at bruge det skal man have TamperMonkey installeret, klikke på plugin-ikonet (sort baggrund, to hvide prikker neders i ikonet) og tilføje et “user script”, derefter copy-paste scriptet ovenfor ind.

  Derefter sørger pluginet for, at hver gang du besøger en tråd-visning på Uriasposten, fjernes alle kommentarer af Per Henrik Rasmussen.

  TamperMonkey finder du på https://www.tampermonkey.net/

  Kommentar by Quark — 7. september 2019 @ 12:00

 54. Kan du ikke skåne os for flere indlæg om din og din families psykiske sygdom under aliasset “P Jensen” plus indlæg om din ludomani under aliasset “TP”?

  Det er aldrig din egen skyld. Det er altid de andres. Det kendetegner psykopaten.

  Kommentar by np — 7. september 2019 @ 12:32

 55. 11:57 Per definition er alle psykiske syge. Det er rigtigt, at behandlerne ikke gør noget forsøg på at diagnosticere sig selv, men ifølge deres ikke-videnskab eksisterer der kun klasser af adfærd, som alle er en eller anden psykisk diagnose, og der findes ikke en diagnose, som hedder rask

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 12:55

 56. 12:32 Kan du ikke lide, at en skriver mere end dig?

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 12:56

 57. 12:32 np, hvordan ved du, at TP og P Jensen er den samme? Har du specielle røgtenbriller?

  Og det er en test på tid, tiden starter nu ..

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 13:13

 58. 12:32-3 Hvem er “os” i dine indlæg? (Test for mennesker, som ved hvad en test er)

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 13:16

 59. Cat Girl
  “Pr definition er alle psykisk syge”
  “Had er en to-hovedet løgn”

  Hvilken lukket afdeling skriver du fra?

  Kommentar by k.m. — 7. september 2019 @ 13:45

 60. 13:45 Jeg skriver fra mit hjem, hvor skriver du fra?

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 13:50

 61. #7 OT = Off Topic – altså noget der ligger helt uden for emnet 😉

  Kommentar by Bjovulf — 7. september 2019 @ 13:51

 62. 13:45 Per og k.m. og np og Kim og alle i andre, vi ved altså godt at i alle skriver fra det samme sted, men i må da gerne svare en eller anden løgn.

  Vi spiller det spil, som hedder spørgsmål og svar. Hvis i vil stille et spørgsmål, så skal i dels besvares mit forgående først og derfor kan i så stille nye spørgsmål, og så er vi ikke stille, men svarer og stiller jer spørgsmål

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 13:55

 63. .

  Den radigale feminist der skriver under “np” er vist Uriaspostens værste troll, en ubegavet, indskrænket, fjoget og usympatisk blogger hele vejen igennem. Altid god for en afstumpet og underlødig kommentar til medbloggere der seriøst prøver at oplyse om menneskelige problemer. PHR er meget sympatisk i sammenligning med denne “np” der aldrig argumenterer, men igen og igen kører frem med ondskabsfulde platheder, skældsord og beskyldninger.

  Kommentar by TP — 7. september 2019 @ 13:59

 64. TP kl. 13:59

  Hvis min kommentar fik standset din føljeton om din og din families psykiske sygdom ved kapitel 6, så er jeg tilfreds …

  Kommentar by np — 7. september 2019 @ 14:05

 65. 14:05 Du mangler stadig at besvare spørgsmål 13:13/12:32

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 14:13

 66. 14:05 Du er jo til stede, det har jeg lige bevist, da jeg er på begge sider af dig, så hvorfor svarer i ikke?

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 14:23

 67. Det er altså meningen, at meningen skal give mening, det er jo derfor, vi kalder den meningen

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 14:30

 68. OT
  Orgy With Prince Andrew Detailed: Virginia’s Statement Part 2
  https
  :
  //
  www
  .
  youtube.
  com/
  watch?v=
  WM_6N7Te-5I

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 15:00

 69. Gør os nu den tjeneste at doxxe PHR, og lad så naturen gå sin gang.

  Kommentar by Træt — 7. september 2019 @ 15:10

 70. k.m. — 7. september 2019 @ 09:46 :

  Tak for resumeet.

  Ja, Kim giver frie rammer og hylder ytringsfriheden. Det er jeg ham dybt taknemmelig for, for det er der vitterligt kun meget få gør. Det er jo netop derfor, at UP er så vigtig for os, der ikke kan få vore meninger igennem andre steder eller ikke uden alen lange, venstreorienterede, mod”debattører”, der med deres ideologisk styrede lavintelligens ikke formår at føre en reel (og sober) debat.

  Her er vi/jeg måske fremme ved noget; for disse (her som andre steder) formår jo ikke at læse og forstå/sætte sig ind i hvad andre skriver.
  Måske tager nogle her på UP, mine forsøg på en bedre debatkultur, som udtryk for, at det er selve temaerne jeg gerne vil påvirke?
  Det må jeg så med fede bogstaver understrege, AT DET ER DET IKKE! Det er DEBAT-KULTUREN jeg gerne ser højnet.

  – at man f.eks. forholder sig til det man har skrevet når andre respondere på det; svarer, uddyber og følger op på det man har skrevet/efterladt sig eller udfordret andre med/I** og at man bedst muligt holder sig til de temaer som det enkelte blogoplæg handler om og de temaer der naturligt måtte opstå som følge deraf.
  – at man ikke spolerer en debat, med personfnidder eller klandrer andre for petitesser, der ikke i alvorlig grad er ulæseligt/uforståeligt/andet, blot/alene for at buste sit selvværd eller vigtig-gøre sig i mangel af bedre.
  – og/eller at man som ny træder ind i et forum, med en vis respekt/accept for stedet*** frem for med attituden “Her er jeg og jeg forventer af dig/Jer … !)

  Mine forslag til det tekniske har så absolut heller intet med temaerne at gøre, men alene det faktum, at jeg (og andre) finder det usympatisk/? at udgive sig for flere personer samtid og uheldigt i og med det usande billede der dermed tegnes af UP-brugernes holdninger.
  Skiftet af profil, dato og klokkeslæt-placering fra sidst til først i kommentarerne, er af ren praktiske grunde.

  * – som det jo også ses her i tråden, hvor jeg imødekommer P. Jensen og gerne vil hjælpe, med handlingsorienterede forslag, hvorfor jeg gerne vil vide/kunne fornemme, hvor på mulighedernes skala de skal findes.

  ** et par af de seneste eksempler, jeg har anpart i, er en opfordring til TP under bloggen http://www.uriasposten.net/archives/104096 om at uddybe noget, som vi var flere der ikke forstod (se 67). Et andet eksempel er under bloggen:
  “Jonas Z., Identitær: “Vi er kampberedte pyromantikere, som i længsel afventer den rensende ild.””
  fra 5. september hvor jeg under nr. 20 skriver direkte til ALEXANDER BEAUMONT, om han lige vil give et link, der beviser, at der nu er mindst 98O.OOO asylanter i Danmark? og hvor jeg begrunder mit ønske om linket. Her er der heller ikke svaret fra afsenderen selv, skønt vi var flere der efterlyste det.

  *** – at det ikke er en platform der er dedikeret venstreorienteret propaganda. – at holde snot og kanel adskilt og bruge de muligheder der vitterligt er på stedet for dette (her OT+åben tråd) Takker værten, for at man må komme ind og de faciliteter han har bygget og og stillet til rådighed. Man pisser jo heller ikke i stuen hos fremmede, men finder toilettet. Og man undskylder da hvis man nødtvunget må besvare et telefonopkald under et møde, der handler om noget helt andet, og/eller trækker sig til side, få det afviklet og så, om nødvendigt, give en kort information, hvis der er væsentlige informationer at give videre. Kort sagt: almindelig pli/anstændig omgang med andre.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 15:21

 71. 15:21 Det er min opfattelse, og har hele tiden været det, at der findes over en million muslimer og efterkommere i Danmark, det tror jeg heller ikke, der er meget tvivl om.

  Det er noget, jeg tidligere har lavet et overslag på, som giver mening, men det er ikke mig, som er ALEXANDER, det er bare noget vi er blevet enige om efterhånden, af mange årsager, ikke mindst alt det løgn, vi præsenteres for 24/7

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 15:40

 72. Så i øvrigt en der skrev noget om 5.8 mio mennesker i Danmark pt. Havde hele tiden et tal som hed 5.6 mio, nu er det så 5.8? Sprang vi 200 kilo?

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 15:41

 73. Godt at dette er en åben tråd, for her rusher TP da fuldstændig ned af slisken for anstændighed og valg af tema.

  TP — 7. september 2019 @ 13:59:
  Nu du er her, så gentager jeg lige denne:

  TP
  Vil du “ikke lige” følge op på det du skrev på bloggen
  http://www.uriasposten.net/archives/104096
  – se spørgsmål i 66 kl. 12.45″

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 15:46

 74. – ja det bliver svære og svære at anbefale Uriasposten til andre. Nu er det ikke ‘bare’ ord som perkere, sandnegere osv. der er problemet. Nej, nu er det også diverse tumpers rablerier – endelig har de fundet et fristed hvor de ikke blokeres. Ærgerligt.. (reelt en flok venstreradikale landsforrædere..)

  Kommentar by anno — 7. september 2019 @ 15:51

 75. Cat Girl — 7. september 2019 @ 15:40:

  Jeg har end ikke nævnt dig/haft dig i tankerne under dette tema, men nu hvor du selv tager det op, så syntes jeg da, du skal følger op på mit svar til i nr.60 til 60 Henrik Wegmann:
  http://www.uriasposten.net/archives/104123
  og holde debatten der. – Det er nemmere når der er samling på en debat, så den ikke spredes ud i flere kommentarspor ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 15:55

 76. 15:55 Per, jeg kan godt høre, det er dig. Bliver nødt til at rende nu

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 16:00

 77. anno — 7. september 2019 @ 15:51 :

  Jeg er ret enig, men lidt i tvivl om ideologien, for adfærden kan også henføres til islamismen -> Herrefolket -> “Her kommer jeg og jeg bestemmer”, tillige med noget i retning af, at kvinder hører hjemme ved kødgryderne og ikke uden for i det pulserende liv og da slet ikke med egne ytringer i de herres selskab ;-).

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 16:07

 78. Cat Girl — 7. september 2019 @ 16:00:

  Nu rabler det da lige; ser du også syner???

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 16:15

 79. Pas nu på Kim Møller…Når du kommer tilbage bliver du nødt til at få styr på Urias Posten…den er ved at stikke helt af med alle de galninge der huserer herinde.

  Det er som en børnehave hvor børnene kaster med alt mod alle de kan komme i nærheden af!!

  Hvis det her galehus ikke ændres…så går det galt…ikke+

  Er der nogen der enige i at der skal strammes op?

  Kommentar by Black Watch — 7. september 2019 @ 16:22

 80. Kan godt fortælle jer, hvem som er idioter. Det er det danske folk, som mister 98.2% af det danske kongerige under en telefonsamtale p+å få minutter efter at det har været vores i små 1000 år eller hvor længe det er.

  Der sidder en del mennesker, og kalder sig forskellige ting, men de er alle de samme. De hedder folketinget, og der er ingen repræsentanter for det danske folk blandt dem

  Venstrefløjen og alt deres lort udrydder vi, så er den ikke længere

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 16:29

 81. Black Watch — 7. september 2019 @ 16:22

  JA!

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 16:37

 82. Black Watch 16:22
  Ja,

  Kommentar by k.m. — 7. september 2019 @ 17:08

 83. Kommentar by Black Watch — 7. september 2019 @ 16:22.

  Enig.

  Kommentar by Kimski — 7. september 2019 @ 17:24

 84. Er i sikre på, i alle er enige? :D

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 17:28

 85. Gode gamle Black Watch, jeg kunne ikke være mere enig. F.eks. står Cat Girl for ca. halvdelen af de sidste 40 kommentarer. Det er fuldstændig manisk, og bør begrænses. Ikke fordi holdninger bør undertrykkes, men fordi det bare er støj. Ofte fuldstændigt meningsløst som f.eks:

  “13:45 Per og k.m. og np og Kim og alle i andre, vi ved altså godt at i alle skriver fra det samme sted, men i må da gerne svare en eller anden løgn.

  Vi spiller det spil, som hedder spørgsmål og svar. Hvis i vil stille et spørgsmål, så skal i dels besvares mit forgående først og derfor kan i så stille nye spørgsmål, og så er vi ikke stille, men svarer og stiller jer spørgsmål”

  Bemærk beskyldningerne i første afsnit, og dernæst “og så er vi ikke stille”.

  Vi? Rablende vanvittigt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. september 2019 @ 17:28

 86. .

  Hvis der skal strammes op, hvad så med at starte med at fjerne de indlæg der kun går ud på at provokere eller korrekse andre bloggere? “np” er flabet og ondsindet og kalder andre bloggere for psykopater, ludomaner, idioter og narkomaner. Men uden argumenter. Hun er fuldstændig useriøs. Carstens opfører sig som om Uriaspostens er hendes. Bloggere der har meddelt at de ikke ønsker at bruge tid på debat med hende, bliver hun ved med at afkræve svar. Begge ønsker at censurere, styre og afspore debatterne. De to feminist-tosser burde starte deres egen hjemmeside, hvor de så kunne dyste med andre tosser.

  Kommentar by TP — 7. september 2019 @ 17:29

 87. 17:28 Jeg kan godt se jer alle

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 17:31

 88. Snusk, du kan også at jeg ikke er mig selv, så det var dig, jeg taler til og jer øvrige, som er under black watch-ja’et.

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 17:33

 89. ” du kan også se, at jeg ikke taler til mig selv, og derfor taler jeg kun til jer, men når jeg siger i, skal du bruge hovedet

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 17:34

 90. Åh ja, det kan i jo ikke, da i kun kender venstreorienterede regler, som går ud på at undertrykke al kommunikation, da kun i må tale, så den er lidt slidt

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 17:35

 91. Når jeg siger, at i ikke forstår en skid, så samler jeg jer i en gruppe og kalder jer dumme danskere, og når i alle er den samme, som ikke forstår det samme, så jeg ved jeg allerede, at i sandsynligvis alle er den samme person

  Når i alle er stille hele tiden, hver gang det er jeres tur til at svare, så ved jeg at i er en gruppe, som jeg kalder dumme danskere, som ikke svarer, derfor er jeg aldrig stille

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 17:46

 92. Cat Girl, takker for at du så effektivt bekræfter, hvad jeg skrev kl. 17:28. Håber at Kim Møller banner dig for en tid, mens andre kommentatorer, som argumenterer for deres holdninger, fortsat kan nyde ytringsfriheden på Uriasposten.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. september 2019 @ 17:57

 93. 17:57 Du er som sagt også Per

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 17:59

 94. >M.S. Carstens 7. september 2019 16:07

  Når jeg skrev “reelt en flok venstreradikale landsforrædere”, så var det for at provokere lidt. Jeg ved heller ikke hvem ‘de’ er – eller hvad hensigten er med deres utallige indlæg? Hvis der altså er en ‘hensigt’? Måske keder de sig bare?
  Uanset hvem og hvorfor, så er de reelt nyttige idioter for alle der gerne så Uriasposten lukket.
  PS: Der er godt nok lidt af en mobber i PHR, men også lidt djævelens advokat. Det sidste er vel godt, men træls :-)

  Kommentar by anno — 7. september 2019 @ 18:24

 95. Mick Jagger elsker Greta. Haha.

  https://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/mick-jagger-jeg-frygter-hvor-trumps-loegne-foerer-os-hen/7781178

  Kommentar by Ewing — 7. september 2019 @ 18:49

 96. TP aka P Jensen kl. 17:29

  Citat begyndt:

  “np” er flabet og ondsindet og kalder andre bloggere for psykopater, ludomaner, idioter og narkomaner.

  Citat slut.

  Jeg kalder ikke andre kommentatorer for psykopater og ludomaner. Jeg kalder DIG for psykopat og ludoman. Jeg mindes i øvrigt aldrig at have kaldt dig for idiot og narkoman. Det må stå for din egen regning. Umiddelbart vurderer jeg ikke, at du er stofmisbruger som f.eks. avataren “Cat Girl” fremstår som med sit forvrængede virkelighedsbillede, men en eller anden form for psykofarmaka mod personlighedsforstyrelse og depression må være en del af din behandling.

  Dine impulsive skift mellem dine mange aliasser og dine uvederhæftige angreb på autoriteter og institutioner taler som vidnesbyrd for dette.

  Angående din besynderlige kommentar om Danske Spil 7. september kl. 07:23.

  Jeg kan naturligvis ikke vide, om du er ludoman, da jeg ikke kender størrelsen på det beløb, du bruger årligt på tips og lotto.

  Joachim B. Olsen har sagt, at lotto er skat for dumme mennesker.

  Jeg er enig.

  Kommentar by np — 7. september 2019 @ 19:07

 97. Mht de mennesker, som ikke meldte sig under fanerne for censur, så er i alle velkomne i mine tråde, selvom jeg siger noget, vi er uenige om

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 19:54

 98. Danskerne som sådan er tabere, det er bare fakta, vi kalder dem 2’ere

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 19:58

 99. np, mht dine psykiatriske diagnoser, så vil jeg da også gerne tildele dig diagnoser og stofmisbrug, men jeg tror ikke på kommunisme

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 20:08

 100. Siden kommentar #50 har Cat Girl stået for 25 ud af 48 kommentarer.

  Kan du selv se, at du er lidt manisk?

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. september 2019 @ 20:12

 101. .”np” er en klassisk DEBATSABOTØR

  “np” som skrev at jeg er ludoman, skriver sidst at det véd hun ikke noget om. Hvorfor kom hun så med beskyldningen? Alt tyder på at hun er en psykopatisk og fladpandet troll, som kun er med for at provokere, tilsvine og chikanere. Iøvrigt er det påfaldende at der ingen fornuftige svar har været til en blogger der fremlægger alvorlige problemer i sundhedsvæsnet. Hvis der stort set ikke er andre læsere end forvirrede tumper som “np” mv., er det spild af tid at deltage i debatterne, og så er Uriaspostens mission som debatforum forgæves.

  Men lad os nu se. Der er ikke mange steder folk kan fortælle om hvad der sker i samfundet bag facaderne, så de må jo fortælle her eller måske helt opgive at oplyse om tingene.

  Efter min mening er det synd og skam at seriøse indlæg kun mødes med tåbelige og hånlige svar fra åndsamøber som “np”. Hvis det er debatstandarden, tror jeg mange vil droppe Uriasposten, og det er da en bevægelse i den forkerte retning.

  Kommentar by TP — 7. september 2019 @ 20:21

 102. Selvom væsentlige oplysninger lige her måske kun mødes med nedsættende og tåbelige kommentarer, kan de måske alligevel gøre nytte. De vandrer jo videre til arkivet, og kan blive stående længe, og så kan det jo være at oplysningerne før eller siden IKKE falder på stengrund. Så P Jensens arbejde kl. 17.38 i går og videre frem har nok ikke været helt forgæves. Jeg synes ihvertfald at det er godt når “almindelige” danskeres erfaringer og insider-viden kommer frem til offentligheden.

  Kommentar by TP — 7. september 2019 @ 20:52

 103. TP kl. 20:21

  Det bedste er nok, at du sender dine kritiske indlæg til henholdsvis den psykiatriske behandling i Sønderjylland og Danske Spil.

  Dine personlige oplevelser med psykiatrien og tips og lotto hører ikke hjemme i dette forum.

  Kommentar by np — 7. september 2019 @ 20:57

 104. “Så P Jensens arbejde kl. 17.38 i går og videre frem har nok ikke været helt forgæves.”

  Tænk, at du omtaler dit eget skriv som en andens. Du lider virkelig af personlighedsforstyrelse.

  Kommentar by np — 7. september 2019 @ 21:00

 105. Psykiatrien er gennembelyst i artikelserier i 2012 fra Politiken, så der er ikke den store tvivl om, at oplysningerne anbragt herinde er korrekte

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 21:53

 106. 20:12 Det er sikkert rigtigt, har ikke tid til at tælle hvor mange beskeder jeg skriver, men jeg skriver dem jeg har brug for, men hvor mange du har skrevet er jeg ikke helt klar over

  Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 22:08

 107. TP — 7. september 2019 @ 17:29 :

  Når du så klart ser dig berettiget til at udtale, at ” Carstens opfører sig som om Uriaspostens er hendes. Bloggere der har meddelt at de ikke ønsker at bruge tid på debat med hende, bliver hun ved med at afkræve svar. Begge ønsker at censurere, styre og afspore debatterne.”
  må det jo være let for dig at, at ryste op med links og tilhørende kommentarnumre, der kan bevise dine påstande?
  Det har jeg før og helt legitimt bedt dig om og gør det nu igen.
  Bliver det snart til noget mere, end ubegrundede påstande, du selv har bygget op?

  Med hensyn til spørgsmål, er det vel ret relevant, seriøst at spørge ind til noget, som jeg, ifb. til dig, gjorde under ** i kommentar nr. 68/15:21 herover.
  Og med hensyn til dit brug af betegnelsen “blogger”, så er hverken du, jeg eller andre bloggere her i kommentarsporet, med mindre der er en, der som Kim Møller har sin egen blog. Vi er alle her i kommentarsporet HØJEST kommentatorer og det er alene Kim Møller der er blogger her på UP. Jeg selv bruger for det meste betegnelsen “aktive på UP” eller blot “brugere”.
  “De to feminist-tosser burde starte deres egen hjemmeside, hvor de så kunne dyste med andre tosser.” -> igen en projektering fra din side. Måske fordi jeg helt seriøst foreslog det til dig/andre, der var utilfredse med Kim Møllers Blog-temaer for kort tid siden?

  I øvrigt er der flere spørgsmål/kommentarer der venter på svar fra dig, så måske du være så venlig, endelig at følge op på min, rigeligt bekendtgjorte, kommentar nr. 72 under bloggen:
  http://www.uriasposten.net/archives/99931 + tilhørende links,
  hvor i øvrigt Ole Jensen skarp fulgt op af ALEXANDER BEAUMONT føler sig hidkaldt, til at svare for dig under dit fravær?

  Og så rigtigt er det: Nej, UP er bestemt ikke at anbefale pt!, men vi er dog nogle, der seriøst argumenterer for, at det igen bliver en blog, med oplysende/saglig debat under behørig respekt for blogtemaerne og andre brugere og hvor der kan findes ytringer og holdninger, brugerne kan argumentere for og eller vise bevis for.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2019 @ 22:18

 108. .

  Det er en åben tråd, og alligevel mener “np” at hun skal afgøre hvad der må skrives om eller ikke skrives om. Ligesom hun slynger om sig med sure opstød og falske diagnoser osv. Det eneste positive ved hendes skriverier er at hun afslører hvor agressive, indskrænkede og usympatiske feminister kan være, og oftest er. “np” er en troll eller 5. kolonne som ønsker at skade Uriasposten ved at afspore debatterne.

  Kommentar by TP — 7. september 2019 @ 23:05

 109. nissen det er midt om natten.
  Gider du lige at dæmpe dig lidt ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. september 2019 @ 01:51

 110. @Kommentar by A-mad — 7. september 2019 @ 11:20
  Debat er stort set ikke eksisterende her men derimod en masse rygklapperi
  Ind i mellem går det så helt galt når stamkunder har drukket af natpotten og falder hinanden og andre i ryggen med perfide raseri udbrud der handler om personfnidder og absurde barnlige identitets beskyldinger.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. september 2019 @ 01:56

 111. @Kommentar by Cat Girl — 7. september 2019 @ 06:25

  “Psykipatrien i Danmark er fup. Det er et fængsel for “utilpassede”, hvor den kommunistiske stat ødelægger patientens hjerne og krop ved at forgifte dem. Al psykiatri er fup og bs”

  Når man læser dit galoperende nonsens kunne man da være fristet til at godtage din forklaring.

  Hvordan slap du ud ?

  Mon ikke din tilstedeværelse her i virkeligheden er et nødråb om hjælp.

  Det skal du så nok ikke forvente at få her.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. september 2019 @ 01:58

 112. .

  At vi lever i en verden hvor det gode er i konstant strid med det onde, bliver let at se, hvis man studerer hvordan landene opruster mod hinanden. I denne tid søger både Nordkorea, Tyrkiet og Iran at anskaffe sig atombomber og raketter, Pakistan, Indien, USA, England, Frankrig, Kina, Israel og Rusland har i forvejen. Enorme styrker er opstillet, klar til kamp. Billioner af kroner og dollars osv. bruges på kanoner, tanks, maskingeværer, jagermaskiner, krigsskibe og bombemaskiner osv. Men det er nødvendigt at landene kan forsvare sig mod ydre fjender. Men det er en ond cirkel at verden er så fuld af grådighed og agressiv angrebslyst. Trist at det er naivt ikke at være mistænksom når det gælder en lang række landes hensigter.

  De indre fjender er det også nødvendigt at forsvare sig imod. Det har svenskerne forsømt. De almindelige svenskere har været bundnaive. Kommunister forklædt som borgerlige humanister, feminister forklædt som forkæmpere for retfærdighed og ligestilling….. pladderhumanister, feltmadrasser og socialister klædt ud som næstekærlige menneskevenner og verdensfrelsere…… har forvandlet Sverige til en galeanstalt, et rædselskabinet, en jungle fuld af vilde og blodtørstige jungledyr.

  Læs Snaphanens beretninger om en nation som har dødsdømt sig selv.

  Kommentar by TP — 8. september 2019 @ 05:21

 113. Jaleh Tavakoli sagen, som droppede sin blog i JP, fordi hun blev truet af kommunen, og truslen blev understøttet af Astrid Krags (ministerium) har bort set fra bloggen omkring hende i JP ikke haft noget bevågenhed i medierne. Sendte et indlæg til EB, DDF, konservative, Venstre, og DF, men bortset fra DDF der trykte det på Deres hjemmeside, så har ingen taget det op. Se perspektiverne i det.- Vi tager din kontanthjælp hvis du med dine ytringer- skaber uro i det offentlige med dine indlæg– Hvis du fortsætter debatter, som forstyrre den offentlige orden, tager vi din pension-…bare for at komme med nogle hypotietiske situationer, hvor staten via socialforvaltningen kan cencurere, indtil der alligevel kommer fuld cencur på statslig niveau. Derfor er det NU der skal protesteres over behandligen af Jaleh Tavakoli. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2019 @ 06:37

 114. TP/P Jensen og et utal af andre aliasser

  Jamen, så skriv dog om dine ophold på diverse sindssygeanstalter og om tips og lotto.

  Når du ikke respekterer det sundhedsfaglige personale i region Sønderjylland, hvorfor skulle du så respektere mig?

  Du er manisk. Du er ustoppelig.

  Det er godt, at det ikke er min blog.

  Kommentar by np — 8. september 2019 @ 08:06

 115. TP/Ole Jensen/ALEXANDER BEAUMONT/P Jensen og jeg ved snart ikke hvor mange andre aliaser, som har forvekslet Uriaspostens kommentarspor med en gratis WordPress.

  Denne person mener, at når vi andre påtaler, at vedkommende fylder lige i overkanten med sine massive og enslydende rablerier, så er det fordi vi ønsker at bestemme, hvem der må sige hvad. Hvis vi ikke erklærer os uforbeholdent enige, ja så er vi radikale feminister. Hvis vi ikke besvarer rablerierne – ja, så er vi radikale feminister.

  For mit eget vedkommende er det en oprigtig bekymring om, at fortsætter det, så ender det med at TP/Ole Jensen/osv. ganske enkelt fylder det hele med sine interne “samtaler” med sig selv, opbrudt af alen-lange kommentarer som brokker sig over alt mellem himmel og jord. Denne tråd er en åben tråd, jovist, men personen her fører sig frem på nøjagtig samme måde uanset trådens emne og er aktiv i stort set alle tråde med off-topic rablerier.

  Og den står jeg temmelig sikkert ikke alene med, den bekymring. Denne person fylder ganske enkelt alt for meget og opfører sig som en dybt suspekt astroturfer.

  Kommentar by Quark — 8. september 2019 @ 08:49

 116. https://m.youtube.com/watch?v=6QydOVjec5A

  Kommentar by P — 8. september 2019 @ 10:32

 117. .

  Nå, “np”, “carsten” og “quark” udgør åbenbart et trekløver, hvor de alle tre får ondt i røven hvis der er folk som skriver på måder der ikke passer i deres kram. Så vil de ind og redigere på Kim Møllers vegne. Ja, hv1is de tre bestemte, var der nok ingen fri debat tilbage.

  For man kan jo se hvordan “np” reagerer. Hun tåler ingen kritik af de gamle partier, af autoriteterne, af “systemet”, af velfærden eller af sundhedsvæsnet mv. Se hvordan kællingen opfører sig i denne blog. Hun skriver bl.a.: “jeg kalder DIG psykopat og ludoman”. (hvad med DIG SELV, “np”, hvad er DU SELV?)

  Forringelserne på mange områder har jo en vis sammenhæng med masseindvandringen. Er det derfor “np” ikke tåler kritik af “systemet”? Er hun i virkeligheden både feminist, pladderhumanist, europat og multi-kulti-tilhænger?

  Sammen med fru Carsten beklager hun sig over at andre skriver for meget. Selv har de to fyldt denne tråd med 17 korte og lange kommentarer, nr. 5, 13, 22, 25, 52, 62, 68, 71, 73, 75, 76, 79, 95, 1o2, 1o3, 1o6 og 12o. Der alle stort set kun handler om at de ikke er tilfredse med redigeringen, tonen, emnevalgene, andres ageren. Og især det at andre fylder for meget, eller skriver “uden for emnet”. Hallo, hvad gør de selv?

  Vi har at gøre med to herskesyge feminister som kun tåler deres egne meninger. De har svært ved at læse indenad, og de korrekser andre bloggere i eet væk, og kalder dem psykopater, skadedyr, kryb, ludomaner, stofmisbrugere, kvindehadere, idioter og sindssyge.

  Kritik af sundhedsvæsnet eller feminister får dem til at gå amok, så de affyrer den ene afstumpede, perfide, primitive, løgnagtige og ubehøvlede kommentar efter den anden mod de formastelige.

  Vi har at gøre med to herskesyge, frådende feminister der ønsker at afskaffe den fri og demokratiske debat. De vil redigere, styre og censurere debatterne så der kun er plads til emner og synspunkter der flugter nøjagtigt med deres egne meninger.

  Kommentar by TP — 8. september 2019 @ 10:40

 118. .

  PS: Nu får jeg selvfølgelig på puklen igen om lidt, af de to, men det er nødvendigt at feministerne får noget kritik og modstand. Ellers ender Danmark som vanvidslandet Sverige.

  Kommentar by TP — 8. september 2019 @ 10:51

 119. TP viser her *præcis* hvad jeg beskrev ovenfor. The end.

  Kommentar by Quark — 8. september 2019 @ 11:01

 120. Jeg er stadig vred på Anders Fup Rasmussen for at have sendt 51 danske soldater i døden.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2019 @ 15:01

 121. @ M.S. Carstens : Nej det er skam den samme, og eneste profil, jeg altid har kommenteret under. Det er mit navn, ikke et alias, du må gerne vide at F. dækker over Fræer. Det sker sjældent jeg kommenterer, så jeg ved ikke lige hvem det er du sidestiller mig med, eller hvilke taktikker du henviser til. Min kommentar gik sådan set bare på at der altid er nogen, der har gode ideer til hvad andre skal gøre….. Uriasposten har eksisteret ret længe, og ja, der er da masser af pisseirriterende og usaglige indlæg, men det forventer jeg nærmest, og jeg kan nemt skelne skidt fra snot. Og har egentlig ikke noget ønske om at lægge flere opgaver i Hr. Møllers indbakke, det er mit indtryk at han har nok at se til. Men som et nyere indlæg fra Kim viser, så sker der da noget på moderationsfronten, så nu må vi se…. Fortsat god dag!

  Kommentar by Jesper F. Nielsen — 9. september 2019 @ 06:00

 122. https://www.bt.dk/nyheder/5-nyheder-fra-natten-redder-50-noedstedte-migranter-i-middelhavet

  Kommentar by P — 9. september 2019 @ 07:05

 123. De lange knives nat..
  https://ekstrabladet.dk/112/politiet-massivt-til-stede-knivdrama-i-valby/7782709

  Kommentar by P — 9. september 2019 @ 07:49

 124. Tak for info Quark — 7. september 11:56. Dert vil jeg prøve sammen med min IT-mand. (Det er tilladelig “etnisk udrensning”! :-)

  Kommentar by A-mad — 9. september 2019 @ 11:06

 125. https://ekstrabladet.dk/flash/kongelige/danskekongelige/frygt-for-terror-nu-skal-amalienborg-sikres/7784349

  Kommentar by P — 10. september 2019 @ 08:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper