8. september 2019

Munkebo-beboerformand: “Munkebo bliver til det nye Vollsmose. Det sker stille og roligt, men sikkert.”

Næppe har beboerformanden sammenlignet det område han bor i med Vollsmose, før en Anne S. Andreasen problematiserer udtalelsen. De indvandrere hun kender er ‘yderst integrerede og imødekommende’, hendes datter går i klasse ‘med en syrisk pige’, og der leges og læres i øvrigt ‘på tværs af etnicitet’. Tilsæt selv fuglefløjt.

Demografi er skæbne. Flere arabere, vil uværgeligt give flere arabiserede områder. Fra Fyens.dk – Uro i Munkebo: – Det bliver det nye Vollsmose.

Munkebo bliver til det nye Vollsmose. Det sker stille og roligt, men sikkert. Så klar i spyttet er Jørn Pedersen, beboer i Munkebo, og formand for boligforeningen Skovparken. Udtalelsen kommer på baggrund af de uroligher, han har oplevet i byen de sidste par år. …

Udover hærværk oplever Jørn Pedersen unge mennesker med anden etnisk baggrund råbe og skrige, tage stoffer og uden vilje til at indordne sig. Han siger, at det er endt i en ond cirkel…

– Jeg forstår ikke, at der skal forskelsbehandles på den måde, der bliver. Vi havde en dansker, der havde et kaninbur, der stank. Hun skulle flytte ud, hvis hun ville beholde sin kanin. Så hun flyttede. Dem med anden etnisk baggrund råber og skriger, og hvis de får en betinget fraflytning, så griner de og fortsætter deres adfærd, indtil de bliver smidt ud af boligen. Så får de fat i en sagsbehandler og siger, at de er glade for at bo her, og så får de lov at blive boende. Det er ikke rimeligt, forklarer Jørn Pedersen.”

(Vollsmose-Munkebo; Foto: Maps)

“For nylig var der to indvandrerdrenge, som stjal vores nabos knallert. Så fulgte jeg efter dem, og så kom politiet og fik dem anholdt. … Det er unge, der kommer fra Vollsmose.” (John Eriksen, Socialdemokratiet)

Oploadet Kl. 17:24 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104157/trackback

17 Comments »

 1. Hvordan kan det være anderledes, når de såkaldte politikere aldrig har sat sig ind i, hvordan muslimen agerer! Det er da logik for perlehøns.
  De griner af det danske samfund, der er så slapt, og ikke sætter hårdt mod hårdt. Havde muslimen gjort det samme i hjemlandet, så var hammeren faldet med det samme, og det hårdt. Her i lille naive og dumme Danmark, bliver man ved med at prøve at inkludere, det er til at græmmes over
  De dumme danskere, tror i deres enfoldighed, at man kan snakke fornuft med muslimen, men han helt uden for pædagogisk rækkevidde. Det værste er, at man efter 40 år, ikke er blevet klogere. Landet Danmark skal ødelægges, og etniske danskere skal svines til, samtidig med, at de gennem deres skatter, holder de muslimske fødemaskiner oven vande. Det er helt grotesk.
  Hele Vesteuropa er tabt for islam, hvis folk ikke snart tager sagen i egen hånd, for hverken politi eller skvatmiklerne på borgen, lader bare stå til.
  Vore forfædres indsats skal bare nedbrydes, så DK kommer på samme stade som de fejlslagne muslimske lande.

  Kommentar by der Adler — 8. september 2019 @ 18:00

 2. Voldsmosen breder sine fangarme ud.

  Kommentar by Crass Børsting — 8. september 2019 @ 18:21

 3. “Markant stigning i ungdomskriminalitet i Vollsmose”
  “Vollsmose har de seneste år oplevet en massiv stigning i kriminalitet blandt unge under 15 år – 58 procent af samtlige sigtelser for aldersgruppen i Odense.”

  https://www.tv2fyn.dk/artikel/markant-stigning-i-ungdomskriminalitet-i-vollsmose

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. september 2019 @ 18:24

 4. Alle steder bliver til Vollsmose.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. september 2019 @ 18:57

 5. Vil sige det sædvanlige, i fatter intet, men det er jo ikke noget nyt. Hvis i synes EB er klogere end her, så må det jo betyde at i har den store hjerne

  Kommentar by Cat Girl — 8. september 2019 @ 20:00

 6. Danmark bliver det nye Vollsmose – fordi dum-dansken ikke kan se, han ødelægger landet – før det er uigenkaldeligt ødelagt.

  Kommentar by BB — 8. september 2019 @ 20:06

 7. @ Kommentar by Cat Girl — 8. september 2019 @ 20:00

  Undskyld mig, men hvad mener du egentlig? Jeg fatter nada af dine ord.
  Prøv at udtrykke dig mere klart. Jeg er ikke inde i dit kodesprog og underforståede meninger.

  Kommentar by Knud Madsen — 8. september 2019 @ 20:08

 8. Munkebo, grundlagt af kristne munke, ødelagt af muhamedanske horder.

  Læs koranen, det hele står der.

  Kommentar by Bastardo — 8. september 2019 @ 20:58

 9. Ja, hvis man vil en anden udvikling, så må man acceptere nødvendigheden af en repatrieringsindsats. Kan man ikke det, så må man acceptere udviklingen. Så enkelt er det.

  Kommentar by Polka — 8. september 2019 @ 21:06

 10. En Mosebrand er at foretrække.
  Det plejer at ulme meget længe. (Den store Vildmose i mente.)
  Jeg har selv boet Munkebo, og jeg siger bare: Det er et rådden sted.

  Støt og Stem Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 8. september 2019 @ 21:34

 11. No-Go zoner bliver aldrig nævnt i de statsstøttede medier og heller aldrig signalement af de sten kastende drenge der bare laver sjov, de ansvarlige politikere får en dag deres røv på komedie og det bliver en ægte Erasmus Montanus, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. september 2019 @ 21:49

 12. # 21.49

  Christiansborg ser nødig at det kommer frem, at en invasion og besættelse er i gang, og at et folkemord er under forberedelse. (og så småt er begyndt) Derfor tier massemedierne, derfor skjuler og bagatellisere journalisterne 9O% af “berigernes” udskejelser.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. september 2019 @ 23:18

 13. Det er hele Danmarks skæbne, spørgsmålet er kun i hvilken rækkefølge områderne falder.

  Kan man søge asyl i Nord Norge?

  Kommentar by ADN — 8. september 2019 @ 23:26

 14. Jo, men det har han jo vidst i årtier. Han har måske ikke kendt timen, men retningen har hele tiden været den samme uforanderlige – det kommer til os alle. Støt og roligt. Formentlig har han selv stemt for udviklingen, og hvem ved: gør det måske endnu.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2019 @ 23:44

 15. Politikerne har lukket en hel masse uintegrerbare folk ind, uden at tænke på konsekvenserne for befolkningen og hvordan reaktionerne ville (og vil) blive, men det burde de have forudset når det handler om indoktrinerede muslimer.

  Kommentar by LarsB — 9. september 2019 @ 00:04

 16. Det gælder ikke kun Munkebo. Mange andre steder breder den invasive art sig. Selv i små kommuner i udkantsområder kan man se de sorte sække. Snart kan politikerne ikke længere forsøge at fremme integration ved at sprede problemerne.

  I disse år har kommunerne så travlt med at fjerne invasive planter som f. eks. Rynket Rose, som er en smuk plante. De virkeligt farlige arter neglicerer man fuldstændigt.

  Kommentar by JC — 9. september 2019 @ 08:33

 17. Munkebo burde gøres til et monument over Danmarks forfald. Det stolte skibsværft er væk og erstattet af en muslimsk ghetto. Symptomatisk for Danmark og Europa. Industrien, grundlaget for velstanden, foræres væk til Østasien, landet foræres væk til muslimerne. Hvornår vågner folk og styrter forrædderne.

  Kommentar by JC — 9. september 2019 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper