9. september 2019

26-årige Louise, der blev forsøgt myrdet: “.. været i nogle uheldige forhold med nogle andre religioner”

Kolding-drabsforsøget har alle de sædvanlige kendetegn for en ‘ære & skam’-baseret afstraffelse. Offeret, Louise M.T. skriver på en kristen datingprofil, at hun har været i ‘nogle uheldige forhold med nogle andre religioner’, og nu har indset, at det ikke kan forenes. Hun søger derfor en kristen mand, og har blandt andet ‘kristne’ og ‘lyshåret folk’ som nøgleord. Desværre lidt for sent, jf. JV.dk – Mor til offer for drabsforsøg: Det var et chok at se min datter ligge med slanger.

“Anne Thagaard fortæller, at overfaldet har påført hendes datter mange og alvorlige skader.

– Hun kan ikke snakke, fordi hendes kæbe er brækket.

– … Et mareridt. Da vi fik det at vide, var det et chok, og det var det også, da vi så hende ligge med slanger ud over det hele for at holde hende i live, og hun var blevet syet sammen efter at være blevet stukket i halsen, siger Anne Thagaard.”

(Louise M.T., der blev forsøgt myrdet af sin 37-årige afghanske eks-kæreste; Se evt. her)

(Linker til Abdel Aziz Mahmouds Stram Kurs-stunt, Facebook, 3. maj 2019)

Oploadet Kl. 22:13 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104207/trackback

26 Comments »

 1. Stakkels pige. Virkelig!

  Jeg er skuffet over at erfare, at hun gør sig morsom på vegne at retur-til-lortelands-perkerens stunt, men grundet tragedien, så skal det ikke komme hende til skade.

  Vreden bør vendes mod vores politikere, journalisterne og de meningsdannere der ikke tør og vil se realiteterne i øjenene f.eks. behovet for MASSIVE hjemsendelsesprogrammer af borgere fra tredjeverdenslande (både med og uden dansk pas)!

  Kommentar by Polka — 9. september 2019 @ 22:32

 2. Det er jo let at sige “hun var selv ude om det”, men tænker man sig om to gange er hun jo blot et produkt af vores samfund. En sikkert positiv og livsglad pige der er blevet smukt opdraget til forståelse og inklusion igennem hele barndommen og skoleforløbet.

  Moderen er måske skilt, og hun søger en stærk mand i hendes liv… og finder Mohammad og Abdul og synes de er ååh så spændende. Og samtidig kan hun lufte sit inkluderende væsen i offentligheden og ikke mindst på facebook…. så kommer tiden hvor præmie perkeren vil til at opdrage hende til en god muslimsk hustru. Ydmygelse og måske korporlig afstraffelse, indtil hun flytter. Dog ikke længere væk end hun stadig bor i ghettoen hvor der kan holdes øje med hende. Og en dag tager eksmanden så koranens ord bogstaveligt og forsøger at myrde den frafaldne. Måske efter pres fra familen? Eller et tip om en lyshåret kristen mand der har besøgt ghettoen? Eller bare en dårlig dag der ikke rigigt havde bedre at byde på.

  Kommentar by redneck — 9. september 2019 @ 22:50

 3. De danske ungsøer burde få undervisning i folkeskolen at man skal holde sig fra aberne fra 3 verdens lande. Dette er set i kølvandet på at forælderene åbenbart ikke vil advare deres søer.

  Kommentar by jrp — 9. september 2019 @ 22:51

 4. Hvis man kombinerer moderens efternavn med pigens fornavn kommer bla en crowdsurfing profil op. Og udover det meget ubehjælpsomme engelsk er hun både vegetar, dyreelsker…. og elsker at flyve til eksotiske steder

  CURRENT MISSION

  save all animals on the planet from evil humans

  ABOUT ME

  -My name is Louise Makkonen Thagaard.
  -I am 18 years old, and from Denmark.
  -I don’t like people who mistreat animals!(important to know)
  -I am not so good to write about my self, as you can already see.
  – Psycolocigal i am vegetarian, but physical i am a horrible meateater, cause i don’t have the guts to stop.
  -i love traveling around. not tried so much jet, but thats my plan.

  That was my 18 years history :)

  Why I’m on Couchsurfing
  COUCHSURFING EXPERIENCE

  no one so far

  Kommentar by redneck — 9. september 2019 @ 22:55

 5. he he… det bliver sgu mere og mere vammelt. Moderen har delt dette billede 2 uger før datteren blev overfaldet af perkerne. Mon hun stadig mener det kun er vasketøjet der skal sorteres efter farve?

  https://www.facebook.com/victoryfortoday/photos/a.115408942422737/436115290352099/?type=3&eid=ARDGzDbW59ka-nhxs6Z4iIZLWPrMfJoZQ67iRFS5pIxBFG2kR_kpSpSrbds5Ev9j_roU2D8Jm6qOvkDT&__xts__%5B0%5D=68.ARChVnFSNpZrzjuBoke_J4r04g0bQc-UqvkK_EHDM-6VDh6lTqjLVbCqpQGjRdmmi6xFXxPvyCuxh01A20rkgB-dOWZqm-XNfW8GutBU6hr7C7UgakLiiuSiaPeIltofrJOE0hZSApVGR7nUethMtU-AClRv_REwA-xAieleCbCs5z9M9b1gWOVGf01Satc76xuglaFCQqr5U5YDPHToGDY3FV3TF-sz5lIPT074k5osfZu1JvGQDrbo5Ah5QirN48C1R2Mm9Fr8ohAagJFoN0dNBpcLZzfP-fCFV8lniwLXznGRUW3JTPPEARaJKWOSQYPeWS4qDKbDJ0h9k8RjuYHs&__tn__=EEHH-R

  Kommentar by redneck — 9. september 2019 @ 23:01

 6. Fortæl mig hvad hun har stemt, og jeg skal fortælle dig hvor meget medlidenhed jeg har tilovers.

  Kommentar by Erling — 9. september 2019 @ 23:23

 7. Spørgsmålet er så hvem der er ansvarlig for “de uheldige forhold”?

  Vores skiftende regeringer har importeret skadevolderne. Moderen har lært ( læs : indoktrineret ) hende diversitet siden hun var barn. Hun selv har frivilligt kastet sig i armene på skadevolderen. Så hvem er ansvarlig?

  Kommentar by Santor — 9. september 2019 @ 23:30

 8. #

  RIGTIG MANGE af de danskere som kommer meget galt afsted, havde undgået deres vanskæbne, hvis de i tide havde læst URIASPOSTEN, eller bøger om islam og terror. Eller hvis de bare havde tænkt lidt dybere over hvad EU-fjernstyring, åbne grænser og storstilet indvandring mon kan medføre af konsekvenser? Eller de kunne have overvejet hvorfor man i årevis har kunnet læse om ballade, svindel, tyverier, vold og mord begået af kulturfremmede.

  Og hvad med kritikken af de radikales tåbeligheder. Eller oplysningerne om kommunisternes massemord i diverse lande. Hvordan kan man nu om dage nære blind tillid til socialistiske politikere som i snesevis af lande har terroriseret og myrdet egne befolkninger?

  Danskerne har i årtier ignoreret et væld af barske kendsgerninger. Fremover vil hundredtusinder af dem lære på den hårde måde, at den der ikke vil høre, ikke vil se, kommer til at føle. Vi er på vej ind i en fremtid fuld af smerter og uoprettelige tab.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. september 2019 @ 00:08

 9. Multi-kulti mor. Behøver man vide mere?

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 10. september 2019 @ 00:14

 10. Normalt tænker man ikke meget over forældrene i krimisager, i denne sag, de 2 brødres mor har anført sig som lærer på FB, nåh videre, men når så en kilde kommenterer “mörderens mor er koranlärer” er det svært at holde øjenbrynet nede…

  Kommentar by ReturnToSender — 10. september 2019 @ 00:32

 11. PS: Fremover behøver man jo ikke at have “været i uheldige forhold”. Det vil være nok at stå på den “forkerte” perron, køre med det forkerte S-tog, gå i den forkerte gade, være på den forkerte landevej, gå i den forkerte skole, arbejde det forkerte sted, være hjemme på det forkerte tidspunkt, blive indlagt på det forkerte sygehus, være på den forkerte strand, lufte sin hund det forkerte sted, hæve penge i den forkerte bank-automat, lukke op for den forkerte “hjemmehjælper” eller “politi-mand” osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. september 2019 @ 00:48

 12. Vold og voldtægter og mord er blevet hverdag, og MSM og politiet er meget omhyggelige med ikke at oplyse hvem der begår disse alvorlige forbrydelser.
  Stakkels nutidens unge mennesker, de vokser op i den tro at situationen er den normale. Ingen lærer eller fortæller de unge danskere, at de risikerer at blive myrdet, hvis de har “et uheldigt forhold til en anden religion”.
  Og de, som vi har valgt til at varetage vore interesser, har, med Statsministeren smilende i spidsen, lige delt nogle tusinde flere danske statsborgerskaber ud til fremmede, hvoraf nogle må forventes ikke at ville Danmark noget godt.

  Og hvad sysler politikerne med i disse kriminelle tider?
  F.eks. har social- og indenrigsminister Astrid Krag alvorlige samfundstruende problemer med “lov om parkeringsindtægter”, og udtaler bl.a.:
  “- Jeg er optaget af, at vi nu får tænkt os godt om, fordi der er flere problemstillinger og hensyn.”
  Astrid Krag og tænke? Det vil hun sikkert få lang tid til at gå med!
  https://www.tvmidtvest.dk/artikel/vi-skal-taenke-os-om

  Også politiet har haft meget travlt, og har haft sat store styrker ind mod storforbrydere. For en uges tid var de på Ærø, og havde der samlet store tropper for at fange de virkelig kriminelle i vort samfund: trafiksynderne. Ikke een eneste manglede parkeringslygte, eller et baghjul med for lavt dæktryk, undslap øen.
  Og nu går vi efteråret i møde, så nu forestår den mørke tids store kontrol af cyklister og cykellygter, så det er helt naturligt at vold og voldtægter og mord + tyverier nødvendigvis må nedprioriteres.
  https://www.fyens.dk/aro/Saa-mange-gik-i-fotofaelden-Politiets-sidste-sommerbesoeg-paa-AEroe/artikel/3378074

  Kommentar by Henning Jensen — 10. september 2019 @ 04:52

 13. Ja det skulle vel aldrig have noget at gøre med Islam, og dens syn på kvindeværdighed???? Det kan man da ikke tro vel? Denne verden mangler vel eksembler i så henseende ik???????? (ja ja ja sort humor :-)). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2019 @ 06:46

 14. Hun har evnet at blive klogere af sine fejl i den retning. Det er der ikke mange, der er i stand til. Al ære og respekt for det. Med den skæbne, så skru lige ned for den ondskabsfulde retorik.

  Kommentar by Margrethe — 10. september 2019 @ 07:32

 15. Så fik hun da sin nougatroulade og lidt ‘action’!

  Kommentar by Johnson — 10. september 2019 @ 08:23

 16. Hun er et stakkels offer for mediernes og skolevæsnets inddoktrinering af at vi alle er ens, uanset vores kulturelle baggrund. Ifølge den de gældende doktriner er Islam og Kristendommen jo i grunden ens og lige gode. Indvandrerne er lige så danske som alle andre danskere, når blot de har boet her nogle år og har gået i dansk skole.

  Ifølge myndigheders og socialforskernes opfattelse er indvandrerne heller ikke mere kriminelle end det danske gennemsnit, hvis man korrigerer for social baggrund, krigstraumer m.m.

  Kommentar by JC — 10. september 2019 @ 08:41

 17. Nå, men hun vil da stadig føde hans barn. Hun kan sagtens finde en sød og rar dansk stedfar, mon ikke?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. september 2019 @ 08:56

 18. En mor eller far skal fratages forældreretten helt hvis de finder sammen med en muslim.

  Kommentar by Winged Hussar — 10. september 2019 @ 09:07

 19. https://www.bt.dk/krimi/sigtelse-i-knivstik-sag-i-koebenhavn-41-aarig-ville-draebe-kone-og-lille-soen. Der nævnes ikke etnicitet.

  Kommentar by Uno — 10. september 2019 @ 09:48

 20. https://stiften.dk/aarhus/27-aarig-mor-stukket-ned-foran-vuggestue-Paedagogerne-reddede-hendes-liv/artikel/268150 Der nævnes heller etnicitet. MSM oplyser os ikke, og har ikke gjort det længe.

  Kommentar by Uno — 10. september 2019 @ 09:51

 21. Pointen i ovenstående er at i det ene tilfælde er det en somalier, i det andet en dansker. Men vi tænker, og med god grund, det viser statistikker, at det ofte er en af anden etnisk baggrund. Men fordi alt er så grumset, vil vi i mange endnu ævle om socioøkonomisk baggrund, og ødelægge Danmark bid for bid.

  Der, hvor det accelerer nu, er, at de nu er FLERE om det over en kvinde, ligesom i skolegården i Århus med den 17- årige, og det er ren æresvold. Før var det bare tendenser.

  Kommentar by Uno — 10. september 2019 @ 10:07

 22. […] Et nært familiemedlem til det kvindelige offer – kvindens onkel Lennart Toivo Makkonen / Lennart Makkonen – fortæller på sociale medier, at både den 26-årige og hendes familie i længere tid “har levet i frygt” for den afghanske voldsmand.Se også 26-årige Louise, der blev forsøgt myrdet: “… været i nogle uheldige forhold med nogle and… […]

  Pingback by Muslim kaster etnisk dansk kvinde ud fra altanen: “Er man racist, hvis man ikke kan lide danskere?” – Free Speech Blog — 10. september 2019 @ 10:40

 23. Det er et internet opgør. Ikke noget, der vedkommer udenforstående.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. september 2019 @ 10:46

 24. *Morten
  Jeg er ikke helt enig! Pigen er pærer dansk og måske naiv ved at få sig en arabisk kæreste, men som skatteyder i dette land er du med til at betale hospitalsopholdet til pigen, hele politiefterforskningen og retsmaskineriet måske med tolk samt fængselsopholdet til araberen, så helt internt er det nu ikke.
  Vær i øvrigt opmærksom på at disse udgifter ikke tæller med, når udgifter til udlændinge gøres op! Det er først når araberen slippes fri og skal på overførselsindkomst resten af sine dage, det tæller som udgift til udlændinge, med mindre naturligvis at tåbelige og naive politikere har gjort eller gør ham til dansk statsborger, er det tilfældet er det ikke en udlændinge udgift, men bare en udgift! Men du betaler!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. september 2019 @ 12:29

 25. @ Uno — 10. september 2019 @ 10:07
  Du har helt ret, hvergang vi hiver en perker frem der i blodrus har dræbt eller lemlæstet en uskyldig kan de røde hive et hvidt eksempel frem.

  Det er ligeså frugtesløst som Lars Lykkes argument om at vi lever op til vores forpligtelser til Trump: Vi har procentuelt haft ligeså mange døde i Afghanistan som USA.

  Hvad der tydeligvis mangler er konsekvens i håndhævelsen af loven. Har man udøvet personfarlig kriminalitet skal hammeren falde, og den skal falde hårdt. Helst med udvisning af alle dem der på nogen måde kan udvises. Restgruppen må vi så bure inde i LANG tid, gerne i et samarbejde med østeuropæiske fængsler hvor opholdet bliver så lidt behageligt som muligt.

  Lovgivningen giver mulighed for udvisning og maks straffe der ligger væsentligt over hvad der bruges i danske retssale. De fakto “taksten” bestemmes nemlig af “præsedens”, således at een mild dom giver niveauet for den næste milde dom.

  Man kan så spørge hvorfor dommene starter som milde… min personlige mening er, at rigtigt mange forbrydere er gode til at spille ofre i retssale, hvilet er en meget dårlig kombination med kvindelige dommere med udtalt trang til at frelse kriminelle

  Kommentar by redneck — 10. september 2019 @ 12:32

 26. Damaged goods.

  Som de rumænske børnehjemsbørn er skaden uoprettelig.

  Hun døde allerede da hun valgte at blive kæreste med en perker

  Kommentar by Træt — 10. september 2019 @ 20:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper