10. september 2019

“Trump er, uanset hvad man måtte mene om ham, ikke i nærheden af at være en ny Hitler. Men….”

Forskellen på venstrefløjen og højrefløjen i forhold til Donald Trump er ikke så stot. Begge associerer Trump med Hitler. Venstrefløjen gør det på alle måder, og udviser stort initiativ desangående. Højrefløjen kan ikke nøjes med en overskæg på en Trump-ballon, og skal tænke lidt mere kreativt. Hitler og Trump er begge magtfulde og nærtagende, så de er jo lidt ens ‘udenrigspolitisk set’.

Kommentar af international korrespondent Jette Albæk Maressa hos JP.dk – Læren af Trumps aflyste besøg: Tir ikke lunefulde statsmænd.

“På Det Kongelige Teater opføres i disse dage den anmelderroste forestilling ‘Adressaten ubekendt’… En af fortællingens passager handler om, hvordan Danmark dukkede nakken, undgik at kritisere forholdene i Det Tredje Rige og indkaldte redaktører til møder, hvor de blev bedt om at holde igen med kritiske artikler. Det gjaldt om at undgå at provokere Hitler, som var nærtagende.

… tankevækkende at se på, hvordan det officielle Danmark nu til dags håndterer en anden nærtagende statsleder: USA’s præsident Donald Trump.

At sammenligne Trump med Hitler giver ikke mening. Trump er, uanset hvad man måtte mene om ham, ikke i nærheden af at være en ny Hitler. Men magtfuld og nærtagende er han, og det er interessant udenrigspolitisk set.

I 1930’erne gjaldt det om ikke at provokere Tyskland. Nu gælder det om ikke at miste USA.

(Adressaten ukendt, 2019; Foto: Kglteater.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104226/trackback

14 Comments »

 1. Jamen så lad os starte i Danmark, de statsstøttede medier, politikerne, politiet, boligforeninger osv. nedtoner alle det største problem Danmark har nemlig horden af immigranter med en anden kulturel tro og udemokratisk indstilling så det smadrer det Danmark vores forfædre har gjort til et rigt land med deres bare næver, de bliver overpisset af de ovenstående, 30% af de studerende har en diagnose der gør at de har svært ved at uddanne sig, gad vide hvor mange af dem er low IQ import affald, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. september 2019 @ 15:23

 2. Det er ganske enkelt underlødig journalistik. At bringe Hitler og Nazityskland ind i en artikel om Præsident Trump og USA – og Danmarks forhold til USA – tegner ikke bare et grumt billede af avisen Jyllandsposten, men af hele den danske medieflade. Alt fordrejes, så det flugter med den kulturmarxistiske dagsorden, som næsten alle danske journalister efterlever slavisk.

  Hvis den åndeligt fastlåste Jette Albæk Maressa kunne løsrive sig fra sin politiske gåsegang i bare nogle få øjeblikke, så kunne hun måske i stedet kaste et blik på den totalt fraværende demokratiske proces i EU.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. september 2019 @ 15:26

 3. De seneste regeringer (i 20-30 år) har nu ellers benyttet alle kneb for at slikke kineserne op og ned ad ryggen. Det begyndte med Nyrups møde i lufthavnen med Dalai Lama – hvis jeg ikke husker galt.

  Kommentar by ino — 10. september 2019 @ 15:29

 4. I vore dage behøver redaktørerne ikke indkaldes til møde for at vide, at det ikke er opportunt at kritisere den nærtagende børnestatsminister. Det ligger bare i luften.

  Kommentar by Bastardo — 10. september 2019 @ 15:34

 5. – nå, ja, luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 10. september 2019 @ 15:35

 6. Mage til perfidt vrøvl som JP’s Jette Albæk Maressas skal man lede længe efter. Hun var én af grundene til at jeg opsagde mit abonnement for et par år siden. En anden var, at JP’s chefredaktør blev udskiftet med én der blev sat ind af Daglabladet Politiken.

  Det er tydeligt, hvis man ikke er helt tabt bag en vogn, at det er venstrefløjserne, der er ‘nærtagende’. De hader alle, der er ikke-socialister og man kan frygte, at det ender med at de myrder den nuværende amerikanske præsident.

  Præsident John F. Kennedy blev myrdet af en kommunist, der var indvandret i Sovjetunionen, men kom tilbage igen.

  Hans bror Robert Kennedy, der var spidskandidat under de demokratiske primærvalg op til præsidentvalget i 1968. Han blev, blev myrdet af en palæstinensisk indvandrer Sirhan Sirhan, der hadede Israel.

  Abraham Lincoln. Republikanerne ophævede slaveriet, men den første amerikanske præsident fra det republikanske parti, Lincoln, blev i 1865 myrdet af John Wilkes Booth, der var tilhænger af Det Demokratiske Parti, som dengang kæmpede for at bevare slaveriet.

  Kommentar by A-mad — 10. september 2019 @ 16:09

 7. Men men men og men. Hvad er der lige man siger når ens benægtelser efterfølges af et men?

  obama var lige så magtfuld og nærtagende sååååååå!

  Journalistik på laveste mulige plan!

  Kommentar by Santor — 10. september 2019 @ 16:14

 8. Jette Al-bræk Feltmadrassa

  Kommentar by Træt — 10. september 2019 @ 17:21

 9. Déjà vu – Venstreekstremistiske Jette Maressa har fået tilbagefald af sit patologiske had til Trump – i 2017 havde en lille dreng sendt et brev til Trump – da der også var en lille dreng, der havde sendt et brev til Hitler, var Jette-tossens konklusion klar:
  Trump = Hitler

  Der kom et håndskrevet brev til præsidenten
  Nu ved alle, at niårige Dylan kan lide Trump; der skulle gå mange år, før brevet fra otteårige Klaus til Hitler dukkede op.

  Selv Hitler modtog ganske mange af sådanne slags breve.

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/international/ECE9755876/der-kom-et-haandskrevet-brev-til-praesidenten/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. september 2019 @ 18:48

 10. Ak, ja, det nazikort, det kan man altid trække, når man ikke har noget at sige, men absolut vil blamere sig, Jette Albæk Maressa Nulbon.

  Rokokoposten havde en nazikort-historie for nogle år siden, faktisk meget morsom, i hvert fald sigende:

  http://rokokoposten.dk/2016/01/29/auktionshus-stigende-antal-nazikort-faar-vaerdien-til-at-falde/

  Auktionshus: Stigende antal nazikort får værdien til at falde
  Det tidligere så eftertragtede nazikort er næsten værdiløst efter de seneste måneders offentlige debat. Samme skæbne kan ramme ytringsfriheds- og victim blaming-kortene.

  Kommentar by JMR HH Jr — 10. september 2019 @ 18:58

 11. Elbæk, ikke Albæk – Jette Elbæk Maressa – som Kim selv skriver i links

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. september 2019 @ 19:49

 12. Glædelig nyheder, Donald Trump har lige fyret John Bolton, så mangler Præsident Trump, bare at tage afsked med Mike Pompeo, de 2 største accelerator for krig mod Iran og Mellemøsten. Så kan vi måske se noget ro i denne region og gå en fremtid i møde, med mindre flygtning strømme derfra.

  Kommentar by Jan Huus — 10. september 2019 @ 20:10

 13. Tja, man kan jo gå videre, for, ikke at genere vore “kinesiske venner” har Københavns Zoologiske have “venligt” udeladt Taiwan fra verdenskortet ved panda anlægget. Jo, vi forstår det skam!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. september 2019 @ 20:53

 14. Præsident Donald J. Trump sendte en hilsen i aftes, til “de allierede”, de såkaldte venner, som udnytter USA.
  Han har Kina på krogen og vender tilbage til “vennerne” når tiden er inde.
  Både højre og venstre har noget at frygte.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 10. september 2019 @ 23:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper