11. september 2019

“… naturligt at behandle hende som skidt, især fordi hun kunne regnes for den anden gruppes pige.”

Nedim Yasar blev myrdet på åben gade sidste vinter, dagen før lanceringen af biografien Rødder – En gangsters udvej, skrevet sammen med Marie Louise Toksvig. Herunder tre citater fra bogen…

Vestre Fængsel

“Han gik en runde i gården alene og mærkede, hvordan han blev set an, mens han forsøgte at finde ud af, om der var nogen, han kunne kende. Han nåede at gå en runde mere, før en kom hen til ham: ‘Hvor er du fra?’ spurgte han. Nedim var godt klar over, at det ikke var et spørgsmål om Ballerup, Hundige eller en tredje forstad. Her var alle indvandrere. ‘Kurder fra Tyrkiet,’ sagde Nedim. Det var ikke svært for ham at komme i snak med folk. Det var ligesom derhjemme.”

[…]

Ekskærestens nye kæreste

“… Nedim fandt nye damer, efter at han vendte hjem til Ballerup. Men det generede ham, at Sanne havde fundet en ny kæreste. Nu var hun sammen med en dansk fyr. Nedim opsøgte ham: ‘Ved du overhovedet, hvem du er sammen med?’ Sannes nye kæreste rystede forvirret på hovedet. ‘Du har dummet dig gevaldigt, det kan jeg godt fortælle dig,’ fortsatte Nedim: ‘Sanne er min ekskæreste.’ Inderst inde var Nedim godt klar over, at det var dumt at skræmme livet af fyren, når det var Sanne, han ville ramme. ‘Elsker du hende højt?’ spurgte han. Det gjorde den nye kæreste.

‘Så giv mig 10.000, så er det glemt.’ Det føltes som en rimelig hævn, syntes Nedim. Han kunne ydmyge Sanne ved at sælge hende. Kort efter blev Nedim ringet op af Sannes nye kærestes far. Nedim kendte ham lidt i forvejen, for manden havde arbejdet med forskellige projekter for unge i kommunen, og han havde ikke tænkt sig at acceptere Nedims trussel mod hans søn. ‘Hvad fanden har du gang i, Nedim?’ ‘Kan vi ikke tage den ansigt til ansigt?’ spurgte Nedim. Det gik manden med til, og så kørte Nedim og et par af Grantofte-drengene ud til familiens hjem. Nedim syntes selv, han satte scenen perfekt. De kom, lige som solen var ved at gå ned, så det virkede maksimalt uhyggeligt, at to biler kørte op foran hoveddøren med det lange lys tændt. Nedim steg ud alene med sine folk siddende bagved som mørke skygger i bilerne. ‘Du må godt nok have nosser af stål,’ sagde manden i døren, da Nedim stod foran ham. ‘Du ved, jeg arbejder for kommunen, og så prøver du at true min søn.’ Nedim trak på skuldrene: ‘Hør her, jeg skal have de 10.000. Og hvis jeg ikke får de 10.000 …’ ‘Du ved godt, jeg kan melde dig for det her,’ afbrød manden. ‘Jamen, det gør du da bare. Du melder mig, jeg ryger ind og sidde nogle måneder, så kommer jeg ud, og så jager jeg dig igen. Og mine drenge her, de vil komme hver dag. Efter din datter, efter din kone. Efter din søn. Han vil ikke kunne gå i skole, du vil ikke engang kunne gå ned og handle. Og hvis du så melder den næste og den næste, så bliver vi ved med at komme.’

Manden betalte de 10.000 kroner, og sønnens kammerat, der havde forsøgt at blande sig, endte også med en dummebøde og måtte aflevere 5.000 kroner. Nedim var godt tilfreds med sig selv. Pengene var rare. Men det var egentlig ikke dem, det handlede om. Det handlede om at nedgøre Sanne, selv om det var ham, der havde slået op med hende. Sanne var rystet og rasende, da hun ringede ham op. ‘Hvad fanden er det, du laver, Nedim?’ De havde været kærester, siden de bare var store børn, han havde boet i hendes families hjem i lange perioder, de havde taget imod ham med åbne arme og skaffet ham et job, da han manglede det. Selv efter at han blev anholdt, fængslet og dømt for medvirken til røveri, havde de været der for ham.

‘Jamen, Sanne, du er hans nu. Han har jo købt dig for 10.000 kroner,’ smågrinede Nedim og afbrød forbindelsen.

[…]

Rivalernes luder

“Nedim tog indimellem småjob som dørmand for at tjene lidt ekstra. Hans far havde stadig vagter som dørmand rundtom i byen, og når han havde brug for en ekstra mand, stillede Nedim gerne op. For nylig var han fortsat efter en vagttjans på et diskotek på Vesterbro til en fest hos en af sine gamle kammerater fra miljøet, der holdt fødselsdag i sin klubs lokaler på ydre Nørrebro i København. Festen var i fuld gang, da Nedim dukkede op ud på natten, helt ædru efter arbejdet i døren. Det var som at rejse tilbage i tiden. Gæsterne var mænd, der så ud som Nedim selv. Mellem 16 og 30 år, brede og tatoverede, og med undtagelse af to-tre stykker alle brune og sorthårede, alle højtråbende og som klippet ud af et gangster-modemagasin. Musikken var høj, hashtågerne hang tykt i det lavloftede lokale, og gæsternes gumlende kæber fortalte Nedim, at der ikke var blevet sparet på kokainen, der bedøvede ens tænder, så folk sad og tyggede for at mærke efter, at de stadig var i munden.

Aftenens vært hev Nedim op i baren. ‘Nu skal du lige se noget,’ grinede han og pegede hen mod den eneste kvinde i lokalet. Hun stod med ryggen til ved bardisken foran en computer, hvor gæsterne kunne vælge musik. Hun var nøgen. Nedim gik ud fra, at det var den stripper, hans kammerat havde hyret, der lige var blevet færdig med sit show. Kammeraten kaldte hende hen til sig, stak hende en flad og bød hende en streg coke på bardisken. Pigen tog banen, smilede og for så med et lille hvin hen for at vælge en ny sang på computeren, som om intet var hændt. Flere af de andre mænd stak hende flade, nogle slog hende i nyrerne eller sparkede til hende, andre hentede kondomer i baren og tog hende med ud på toilettet. Og pigen festede uanfægtet videre og sugede den ene bane gratis kokain efter den anden som betaling. Nedim havde aldrig set nogen tage så mange hårde lussinger og alligevel blive stående. ‘Hun er sådan en kost, der kommer til alle fester,’ forklarede Nedims ven. Hun havde fået 5.000 kroner for at komme og strippe, men de vidste, hun som regel især festede med en rivaliserende gruppe i forstæderne. Den slags mangel på loyalitet gjorde det kun naturligt at behandle hende som skidt, især fordi hun kunne regnes for den anden gruppes pige. På den måde blev ydmygelserne af hende til en ydmygelse af fjenderne. Det var fuldkommen absurd at være vidne til.

Nedim ville have troet, at en pige, der blev slået, ville lægge sig ned og græde, men hende her rejste sig bare og dansede videre til musikken, lige meget hvor mange slag og spark hun fik. Men hun fik også al den coke, hun kunne sniffe. ‘Gør det ikke ondt? Kan du slet ikke mærke det?’ spurgte Nedim, da den nøgne pige havnede ved siden af ham i baren. ‘Næ, slet ikke. Jeg er vant til det,’ smilede hun og viste ham nogle af sine største blå mærker, inden hun svansede tilbage til musikken, coken og flere tæsk og ture til toilettet med skiftende mænd, der hånede hende og kaldte hende for rivalernes luder. Nedim lod hende være. Så længe hun selv så ud, som om hun var med på legen, og hun hverken græd eller klagede sig, var der jo ingen grund til at blande sig. Han overvejede at optage en film med hende på Snapchat, men tanken om at hans nye venner fra skolen ville se det, bremsede ham.”

Oploadet Kl. 08:08 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104257/trackback

45 Comments »

 1. Var det ikke ham hun (forfatteren) kaldte et fantastisk varmt og dejligt menneske! Journalister m/k er oftest Beta’ er, der låner af psykopaternes spændende aura. De nøjes ikke med at skrive om dem, men omfavner dem.

  Kommentar by Uno — 11. september 2019 @ 08:23

 2. Det værste er, at Venstrefløjens pædagoger synes, at forbindelsen mellem “de vilde piger” (meget udsatte danske piger) og “de utilpassede” (seksuelt hjemløse muslimskfødte mænd) er positiv. Så de kobler dem ligefrem. Der findes – eller har fandtes, jeg er usikker på, om det kunne være blevet stoppet (man har jo lov at håbe) – en institution i Københavns Kommune, hvor man satte disse grupper sammen, så “de utilpassede” kunne afreagere på pigerne, der var helt prisgivet. Og hvis lave selvværd ikke tillod dem at føle, at de var bedre værd. Når Det Gode bliver teoretisk og forfængeligt, bliver det ondskab. Som i tilfældet Venstrefløjen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. september 2019 @ 08:34

 3. Ikke ligefrem et stort tab. Vi har rigeligt med muslimsk affald i forvejen.

  Kommentar by Edgy — 11. september 2019 @ 08:35

 4. Spændende læsning for dem, der kan undertrykke deres brækfornemmelser.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. september 2019 @ 08:41

 5. Se også billederne af ham her, de giver mig virkelig kvalme: https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/search?q=Nedim+Yasar

  Nedim yasar fik aldrig dansk statsborgerskab og var altså en kriminel udlænding til det sidste. Alligevel danser han rundt med kendisser, kysser med inger støjberg, og kvæler justitsministeren, vel og mærke EFTER at han skrev en bog om sin kriminalitet OG fortalte hele danmark at han ikke fortrød noget af det han havde gjort. Det var kendisserne og politikerne ligeglade med, og de sørgede i ugevis da han døde.

  Kig på billedet af ham med inger støjberg og søren pape igen hvis du vil have svaret på hvem der udgør det virkelige problem i det her land, og de er endda fra den “hårde” blok! Man kan dårligt forestille sig hvad der så foregår på venstrefløjen, de fester sikkert med hitzb-ut-tahrir eller banderne på nørrebro når de har fri fra christiansborg.

  Der har aldrig nogensinde været flere landsforrædere i danmark end i dag, aldrig.

  Kommentar by Per — 11. september 2019 @ 09:06

 6. Mennesker med denne mentalitet, har skvatmiklerne på hoppeborgen taget imod med åbne arme. Hvor dum har man egentlig lov til at være.
  Da bogen kom frem, var der ikke et øje tørt hos gutmenschen og væmmeligboerne, fjolset blev nærmest udlagt som en rollemodel.

  Naivitetens og løgnens brede vej er tankeløst blevet betrådt i alt for mange år. Frontkæmperne for løgnen og usselheden, har været de statsfinianserede medier, løgne-pressen, diverse politiske partier samt sammenrendet af gutmenschen, storbytosserne og diverse lektorer fra diverse uddannelsessteder, samt andre svage sjæle.

  Demografien er imod os, også tiden til at handle. Alt vil ændre sig om føje år, og det bliver grimt. Fremtiden er krig. For et folk, der ikke kan finde ud af at gøre det rigtige i stemmeboksen, lader sig ikke redde, men må gå til grunde.

  Muslimerne ankommer som rejsende med hånden rakt frem, de slår sig permanent ned, og de bliver boende og opfører sig som herrer. Islam kan ikke sameksistere med ytringsfrihed. Islam og frihed er som ild og vand.
  En moderat muslim er en, der i al hemmelighed har forladt islam. En islamistisk terroist, er en der tager sin religion alvorligt. Koranen er en opfordring til vold, en anledning til krig og undertrykkelse. Koranen er krigs manualen over dem alle, der får Mein Kampf til at ligne en børnebog for udviklingshæmmede børn. Så den gamle lære står stadig ved magt: Stol aldrig på en muslim, lige meget hvad de siger.

  Kommentar by der Adler — 11. september 2019 @ 09:19

 7. Det mest sindssyge ved alt dette er vel det faktum, at det falder ind under det de selv forstår ved “ære”. Vel at mærke en “ære”, hvor man i selve vedligeholdelsesprocessen af samme, ikke ser nogle problemer i at bevæge sig ned på et nærmest dyrisk niveau, bare man ikke “taber ansigt” eller føler sig “krænket”.

  Man kan vel dårligt finde eksempler på noget mindre ærefuldt.

  De må jo have en helt fantastisk skrøbelig psyke, når en eks-kærestes nye forhold betragtes som en “æreskrænkelse”, på en planet hvor der er mindst 3,5 milliarder andre kvinder at vælge imellem.
  Så er vi altså helt nede på ‘hysterisk 2-årig der har mistet sutten’-plan.

  Sådan nogle mennesker KAN ikke integreres, de skal simpelthen bare sendes derhen hvor sådan noget er normen, og der er jo heldigvis over 50 forskellige muligheder at vælge imellem.

  Kommentar by Kimski — 11. september 2019 @ 09:20

 8. Godt han blev ekspederet videre

  Kommentar by redneck — 11. september 2019 @ 09:27

 9. “manden havde arbejdet med forskellige projekter for unge i kommunen”.
  “Manden betalte de 10.000 kroner”.
  Hold nu kæft. Hele banden af dhimmier skulle fyres og udstilles på de sociale medier. De fjolser er så pisse bange for alt der bare lugter af islam.
  Hvem fanden betaler 10.000 kr. for en muslimsk feltmadras? Det gør en humanistisk kommunalarbejder. Han skulle have sagt 100.000.

  Kommentar by Hagmann — 11. september 2019 @ 09:31

 10. Marie Louise Toksvig drømmer inderst ind om nougatroulade, thi hun er en feltmadras.

  Kommentar by Johnson — 11. september 2019 @ 09:34

 11. redneck — 11. september 2019 @ 09:27
  Jep.

  Kommentar by Hagmann — 11. september 2019 @ 09:34

 12. Selv her i 2019 er det stadig værd at erindrer sig Mogens Glistrup kloge og advarende ord fra 1971:
  “En krone betalt i skat til staten er en krone betalt til fædrelandets fordærv”.

  Kommentar by Karsten Lund — 11. september 2019 @ 09:35

 13. Kommentar by Per — 11. september 2019 @ 09:06.

  Det er jo lige til at blive fysisk syg af at se på hvordan der lefles for sociopaten i dit link!

  Samtidigt forbigår langt fra min opmærksomhed, at smilet er fuldstændigt fraværende i øjnene hos de fleste af narcissisterne. Det er nok ikke helt ude i hampen at formode, at langt de fleste af dem er ved at pisse i bukserne af skræk, inde bag de storsmilende facader.
  Sikke dog en flok ynkelige skvat og nul-bon’er..

  Kommentar by Kimski — 11. september 2019 @ 09:44

 14. .

  Vi er på vej mod EN NY VERDENSORDEN, og et nyt Danmark. Det bliver en verdensorden fuld af grusomme og frygtelige begivenheder. Og det bliver et Danmark så grimt og hæsligt, at ingen ord vil kunne gengive den fulde rædsel og elendighed.

  Men det er sådan det går, når et demokrati degenererer, når politikere er idioter, når feminister og kommunister kommer til magten, når vælgere er uvidende, overfladiske og hjernevaskede.

  På grund af årtiers radikal, feministisk og marxistisk løgnepropaganda er samfunds-systemet blevet materialistisk, korrupt, dekadent, amoralsk og undertrykkende. Og nu er man så i gang med afrikanisering/islamisering og en befolkningsudskiftning plus en smadring af familierne og al kultur og velfærd. Christiansborg politikerne spiller hellige og humanistiske, og opfører skuespil til ære for folket. Milliardtilskud gives til løgnefabrikker. Det gælder jo om at opretholde facaden, så de enfoldige masser kan bevare deres illusioner.

  Med søvngængeragtig sikkerhed styrer den typiske naive vælger og borger sit land mod blodbade og ragnarok. Man læser ikke net-aviserne, men romaner, ugeblade, papiraviser og ser tv, og forstår simpelt hen ikke at man står i bedrag og forræderi til op over hovedet, og man fatter ikke at Danmark er på vej ned i en bundløs afgrund af idioti, vold, ondskab og elendighed.

  Man har i 3O-4O år stemt som man plejede, eller lidt hid og did, og Christiansborg, multi-kulti lobbyisterne og kvindesagskvinderne har fået lov til at hykle og plyndre og tage fusen på alt og alle. Men snart slutter festen, og utallige danskere vil få en brat opvågnen, hvis de da overhovedet vågner nogensinde.

  Selv efter mange års udnyttelse, diskrimination og tyrannisering af danskerne, er der jo stadig masser af vælgere som er “trofaste” overfor de selvsamme partier der har snydt dem igen og igen. Nogen bliver aldrig klogere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. september 2019 @ 09:50

 15. Han fik som fortjent. Hyg dig i helvede.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. september 2019 @ 09:51

 16. Tyskertøserne og herrefolket om igen

  Kommentar by BB — 11. september 2019 @ 10:11

 17. Kommentar by Per — 11. september 2019 @ 09:06

  Præcis!

  Problemet er i dag, at man ikke som sidst det myldrede med landsforrædere, kan straffe med tilbagevirkende kraft, men at det nu er en accepteret tilstand, som er kommet for at blive og hvor dem der ikke er landsforrædere, bliver henregnet til denne egenskab og at man nu er ved at lægge op til at forfølge dem seriøst, som nutidens landsforrædere.

  Dobbelte standarder der vender det hele på hovedet – man vil gøre hvad som helst for at please islam og bruge alle midler for at stoppe kritikken, herunder at kriminalisere alle der er kritiske.

  Sådan virker fascismen også og den er ikke kun tilknyttet den såkaldte højrefløj, men fungere lige så vel på den socialistiske side, hvor også den politiske midte og den såkaldte højrefløj i disse tider, har sluttet sig til dette forskruede vanvid, som bl.a. er kendetegnet ved en ekstrem krænkelseskultur og i en overdrevent parathed til at forfølge anderledes tænkende mennesker/medborgere.

  Alle instanser er med på dette her og bliver udøvet overalt i stigende omfang og intensitet. Medierne bifalder og deltager ligelede i dette skisma og kolportere gladeligt alt der kan fremme fascismen og stække modstanderne…bare luk et hvilket som helst medie op dagligt og du vil se vanviddet udspille sig for dine øjne!!

  Kommentar by Black Watch — 11. september 2019 @ 10:21

 18. Det lyder til at han var som muslimer er flest.

  Kommentar by Winged Hussar — 11. september 2019 @ 10:26

 19. Lyder ikke som om, at noget af værdi gik tabt sidste vinter.

  Kommentar by Voltzejn — 11. september 2019 @ 10:30

 20. Da jeg var teenager solgtes der en paperback serie der hed “Hell Angels kører på knallert 1-16” eller sådan noget lignende. Der var også westernpaperbacks “Bill og Ben skyder vildt omkring” og lignende titler.
  Det var ubegavede, simple og barnlige sætninger og personernes problemer i bøgerne, var af en karakter, enhver normal aldrig ville rode sig ud i, og hvis de endelig gjorde, ville de hurtigt afslutte barnagtighederne.
  Jeg kan se at Marie Louise Toksvig’s udgydelser er på samme barnlige plan og henvender sig til samme barnagtige segment, datidens usikre pattebørn også tilhørte. Infantilt..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2019 @ 10:38

 21. Mon ikke der vil blive læst op fra denne bog i Rushdys Roulette?

  … Nedim Yasar var jo trods alt en rollemodel og et eksempel til efterfølgelse.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 11. september 2019 @ 10:39

 22. Måske en PIXI-gyser om da “Yallah tabte sutten” ville være en sællert?
  Jeg mener max 8 sider og ingen svære ord..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2019 @ 10:41

 23. Noget af de mest ulækre jeg har læst.

  Alligevel flokkes politikerne og tv – film folk omkring den slags svin, det er afskyeligt, men sagen er vel den at det var svinet der var deres kokain leverandør til de forskellige fester.

  Kommentar by Santor — 11. september 2019 @ 11:09

 24. Græd tørre tårer da møgsvinet blev skudt, som den kujon han altid har været. Hvornår var der egentlig krig i Danmarks allierede NATO-partner Tyrkiet? Hvad var udfordringen ved at udvise ham og forældrene en af de adskillige gange, han blev dømt for forbrydelser mod Danmark?

  Tyrkiet er et fint land hvor enhver tyrker og kurder fra Tyrkiet kan bo.

  Kommentar by Fascist — 11. september 2019 @ 11:22

 25. .

  Det er et STORMLØB mod Europa som er begyndt. Man kunne også sige at den 3. verdenskrig er i gang. De islamiske, afrikanske og arabiske lande agter at erobre og overtage Europa. De lægger end ikke skjul på deres hensigter. I moskeerne og politiske paladser udtales det åbent, at man agter at Europa skal underlægge sig og underkaste sig under islam. Og EU, frau Merkel, Ursula Leyen og de nye kvindelige kommissærer hjælper gerne til med at flytte det halve Afrika op til vores lande.

  En flodbølge bestående af millioner af krævende, fanatiske og fjendtligt sindede kulturfremmede er på vej mod nord. EU hjælper dem med store færger, pivåbne grænser, gratis boliger og større rettigheder end de oprindelige europæiske borgere.

  Trods økonomiske udgifter, begyndende velfærds-sammenbrud samt overfald, mord og stigende terror- og sygdomstrusler fremturer vores politikere og journalister.

  Vi lever i sindssyge tider.

  Se Document.dk, Snaphanen og Merkels migrant crisis/one year on

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. september 2019 @ 11:46

 26. Tror nok jeg hellere ville bruge pengene paa en brugt kryds og tvaers aarbog fra 1971…

  Kommentar by krassisten — 11. september 2019 @ 12:15

 27. ja nu mangler vi bare- kvindesagsforkæmperne- feministerne- såkaldte rødstrømper- de politisk korrekte, som helst ikke vil snakke om kønsidentitet- og resten af parnasset-……men de holder selvfølgelig Deres kæft, og går op i kønskvotering på direktionsgangen, eller bestyrelser…..Personligt er jeg ikke overrasket eller mener der er noget nyt i muhammedanernes kvindesyn…..Deres søstre skal de nok holde i Socialt fængsel derhjemme, hvor de kan blive dræbt, hvis de sladre om familiært misbrug….Alle andre kvinder og kvindefrigørelse, kan man jo forestille sig Deres muhammedanernes holdning…..behøver vist ikke at udpensle det….Jeg er dælme glad for jeg ikke har døtre i dag. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2019 @ 12:21

 28. Alle venligboerne er nok dødmisundelige på strippperen… tænk at få lussinger, nougatroulade og coke hen hel aften

  Kommentar by redneck — 11. september 2019 @ 12:30

 29. Jeg har sjældent læst et bedre argument for ufortøvet at udvise enhver kriminel udlænding.

  Kommentar by fidibus — 11. september 2019 @ 13:23

 30. I øvrigt er bogens titel en flabethed. Der findes allerede en bog med den titel skrevet af Alex Haley.

  Kommentar by fidibus — 11. september 2019 @ 13:34

 31. Det er svimlende at tænke på, hvor mange torturbødler der går frit rundt i Danmark. De tælles jo i tusinder. Hvor mange er deres ofre? Der må også være tusinder.
  Den nøgne kvinde er sandsynligvis et dansk groomingoffer, gjort til narkovrag og tvangsprostitueret fra en tidlig alder. Vænnet til al slags smerte med tortur og gruppevoldtægt. Gjort til en bandes “ejendom”. Sociale myndigheder og politi vender det blinde øje til.
  Det sker i Danmark præcis som i England…så det på gaden for år tilbage…en helt ung, grædende pige i kløerne på en stor gruppe mellemøstlige gangstere…kontaktede politiet, de kom, men de holder lav profil: der kom intet i nyhederne om emnet…og naboerne trak bare gardinerne for og holdt sig inde, så længe de kunne høre pigeskrig på gaden!
  Vi har prisgivet vores egne børn til den ultimative ondskab.

  Kommentar by Anonym — 11. september 2019 @ 14:01

 32. Medforfatteren er Poul Madsens ekskone. Mon han også har afkrævet dummebøder fra hendes nye kæreste?

  Eller måske har bogen slidt på forholdet og hun søger mod de spændende vilde?

  https://www.bt.dk/danmark/poul-madsen-jeg-har-fortalt-min-kone-at-jeg-vil-skilles

  Kommentar by redneck — 11. september 2019 @ 15:04

 33. Det er hårdt for mig bare at læse om den slags psykopatiske og grusomme mennesker, der samtidig er ustoppelige. Altså med mindre de ikke dræbes i et klanopgør eller lignende. Samfundet har derimod ingen effektive redskaber.

  Kommentar by Zatopek — 11. september 2019 @ 15:06

 34. Oprigtigt talt, så var jeg ikke klar over hvor slemt det stod til! Jeg var nok bevist om at det var slemt, men ikke så slemt!
  Egentligt viste jeg godt at fængslerne var beboet af mellemøstlige voldsmænd. Så den del chokerer mig ikke så meget! Men at en medarbejder ved kommunen blev afpresset 10.000 kr. fordi hans søn var blevet kæreste med gangsterens ekskæreste. 10.000 kr. er mange penge for en kommunal ansat. Det betalte han kun fordi truslerne er reelle.
  Du kan bare melde mig, jeg kommer ind i nogle måneder, så længe jeg er inde kommer der andre, dem kan du så også melde og de kommer ind, og hvad så? Nå jeg kommer ud kommer jeg bare efter dig og din familie og der bliver ved med at komme nogen!
  Fængsel i nogle måneder skræmmer dem ikke, og det får dem ikke til at ændre adfærd.
  Voldsmandens vetoret! Vores retsvæsen beskytter forbryderen mod justitsmord, men hvem beskytter offeret? Sådanne trusler er svære at bevise, så selv om sagen var blevet meldt, er der ingen garanti for at gangsteren var røget i fængsel! Det er virkelig skræmmende!
  Der er kun en ting der skræmmer voldsmanden, det er udvisning! Vi kan se at, de accepterer den ene fængselsdom efter den anden, men hvis der dømmes udvisning køres sagen hele vejen igennem retsmaskineriet!
  Derfor NB’s forslag om udvisning efter første dom!
  Jeg kan simpelthen ikke tilgive diverse politikere som Inger Støjberg ‘s og Pape Poulsen’s for deres uendelige naivitet, i selv samme øjeblik gangsteren siger, nu er jeg ikke gangster mere, så knuselsker de ham kritikløst! Han skulle jo have været udvist for længst.
  Vi skal passe på Danmark lyder det! Ja ja hvem tror på det?

  Kommentar by Den Nervøse — 11. september 2019 @ 15:31

 35. Sjovt nok står der ikke i historien at der faktisk blev taget billeder af festen med kvinden “fra den anden klan” der modtog smæk, nougatroulade og coke i lange baner:

  Her er beviset:
  https://3.bp.blogspot.com/-TtwBHVU6Xu4/W_KKyrNyn0I/AAAAAAAADVs/2MLNBj1LY48NyNHaHcJaVP-57eZqJ8jqgCLcBGAs/s640/Image-286.png

  Kommentar by redneck — 11. september 2019 @ 15:52

 36. *

  En frisk sag: Migranten og asylanten fra Uganda, Makabala, 34 år, har efter en lang og stor kriminel karriere endelig fået en dom som måske stopper ham en tid: En forvaringsdom. Dog uden et fastsat minimum. Så han kan i princippet være på fri fod igen ret hurtigt.

  Makabala har tidligere været udvist. Man han blev. Nu er han igen udvist. Men bliver. Hvornår udvises han mon for 3. eller 4. gang?

  Han var også blevet spærret inde efter sin lange serie af forbrydelser. I en lukket retspsykiatri i Roskilde. (Mishandlede han medindsatte?, det er blevet ret almindeligt at blande kriminelle med ikke-kriminelle) Han gik ihvertfald sin vej, da han blev træt af at være der. Under flugten overfaldt og mishandlede han to kvinder.

  Hans karriere i Danmark omfatter tre fængselsophold, tre behandlingsdomme, tre hjemmerøverier, gaderøverier, vold, voldtægt, afpresning og vidnetrusler. (iflg. EB i dag)

  Var han blevet fængslet og sendt retur til Afrika efter sin første forbrydelse, havde der ikke efterfølgende været en stribe af ofre for hans udskejelser.

  Men det danske retsvæsen fungerer snart lige så elendigt som postvæsnet, skattevæsnet, DSB, DR, sygdomsvæsnet, skolerne, politiet, ældreforsorgen og velfærds-systemet.

  Danmark er en fjernstyret rød bananstat. Se de dystre nyheder i den korte avis, 24nyt.dk og document.dk.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. september 2019 @ 16:03

 37. Vi er til grin

  Kommentar by H. Nielsen — 11. september 2019 @ 16:18

 38. “Elitens” kæledægge der blev fældet af karma, må flere af dem blive fældet i deres egne rækker.

  Kommentar by Draugr — 11. september 2019 @ 17:12

 39. Kommentar by redneck — 11. september 2019 @ 15:52

  Good one!

  Kommentar by Lider af danskhed — 11. september 2019 @ 18:18

 40. Det er vel nok en spændende bog Marie Louise,som sandsynligvis er i familie til Claus Toksvig har gjort. Godt jeg slipper for at læse den. Eller at jeg i det mindste kan nøjes med at blive udssat for Kims citater. Jeg kommer til at tænke på den der højt besungne bog Nordkraft,som jeg desværre læste i dens fulde længde. Godt det samme at sådanne idioter ikke er blandt os længere. Tag den Carsten Jensen.

  Kommentar by Nielsen — 11. september 2019 @ 18:26

 41. Hvornår kommer bogen om Nedims ofre?

  Nå, nej de røde lejesvende fra journalistisk venstreparti dyrker jo hellere “den stærke”, som de feje små hunde, de er. Evnen til at høre på Nedims bræk til en hel bog er meget lig evnen til at tage imod lussinger, spark og voldknepning med en glad mine, som Coke-pigen til bandefesten. Det ville være mere naturligt at tænke på at få ham eksekveret hurtigst muligt, eller i det mindste smidt ud af landet, end at tænke på at lave en bog ud af hans lorte – taber- historier, som sikkert også har fået lidt ekstra kolorit til den gispende journalist – krampe. Han var uden tvivl psykopat med god indlevelse i, hvilke knapper, man skal trykke på, ih så varm og empatisk, syntes de tomme hedonistiske mennesker fra radiokanalen jo, at han var!

  Kommentar by Uno — 11. september 2019 @ 19:45

 42. Det må være skide fedt at blive behandlet som et brugt kondom. Jeg går ud fra at hende kvinden er etnisk dansker.

  Kommentar by Autodefensas — 11. september 2019 @ 19:49

 43. Marie Louise Toksvigs eksmand, gammelkommunisten Poul Madsen, er netop blevet gift med en kvinde, der er 25 år yngre end ham selv.

  I den forbindelse har tossen taget navneforandring til Poul Seitz Madsen, og han udtaler i den forbindelse til lokumsprøjten Ekstra Bladet:

  “Der er lidt mere storhed over navnet og et internationalt snit, da min nye kone er halvt tysk.”

  Mon ikke den kvabsede kurder Özlem Cekic nu er dybt jaloux?

  Kommentar by Revisoren — 11. september 2019 @ 19:51

 44. E.psteinBladet?

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2019 @ 20:44

 45. En doeds syg kultur og vi samler paa det skidt

  Kommentar by dunk — 12. september 2019 @ 09:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper