11. september 2019

Søren Pind: Regeringen planlagde ‘grænsemur’ i 2015, frygtede at ‘hele Europa ville bryde sammen’

Fra TV2 Online – V-regering ville bygge en mur ved den danske grænse, siger Søren Pind

“Da flygtningekrisen i 2015 var på sit højeste i Danmark blev der udarbejdet ‘meget præcise planer’ om at opføre en mur af beton og pigtråd nær den tyske grænse for at holde illegale flygtninge ude.

Det fortæller tidligere justitsminister for Venstre Søren Pind i talkshowet ‘Lippert’, som bliver sendt klokken 18.20 på TV 2 NEWS.

– Det (en grænsemur red.) var et scenarie, som kunne blive aktuelt, hvis det hele brændte sammen, og det var vi jo bange for ville ske. At hele Europa ville bryde sammen.

– Det var da ikke noget, vi gik og skiltede med. Men nu blev det jo heldigvis ikke aktuelt, siger Søren Pind. …

I sin nye bog, som udkom onsdag, uddyber Søren Pind den daværende Venstre-regerings planer, som ifølge ham gik så vidt, at man allerede havde indkøbt materialer til en mur.

– I regeringen var der diskussioner om at bygge en mur af pigtråd og beton ved grænsen til Tyskland. Meget præcise planer blev udarbejdet. Det viste sig, at vi ikke lå inde med de tilstrækkelige ressourcer, og at materialer og genstande til at foretage en sådan voldsom beslutning slet ikke var en del af vores beredskabslagre. I al stilfærdighed blev nogle af disse ting indkøbt internationalt, skriver han i bogen.

Opdate. Et citat fra Lippert (TV2 News).

“Vi var jo bange for at Europa ville bryde sammen. … Hvis hele Europa brød sammen og folk bare vandrede rundt på gader og stræder, så var det jo noget vi var nødt til at forholde os til. … Det var da heller ikke noget vi skiltede med. … Da de her folk begyndte at gå over grænsen, der havde jeg en snert af den følelse, som jeg tror de danske politikere må have haft den 9. april. Jeg følte mig fuldstændig magtesløs.” (Søren Pind)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104281/trackback

35 Comments »

 1. Det lyder jo meget beroligende – men jeg tror ikke på det. Jeg tror i det hele taget ikke på Venstrefolk mere. De ved UDmæeket, at “flygtningekrisen” var EU skabt i 2012, og de har alle været for feje til at løfte en finger imod det.

  Kommentar by BB — 11. september 2019 @ 18:26

 2. Helt enig. Det er sandsynligvis lodret løgn. Pinden er lige så troværdig som resten af hans akademiske narrehatte kollegaer på Christiansborg.

  Kommentar by Islambert — 11. september 2019 @ 18:45

 3. “nu blev det jo heldigvis ikke aktuelt…”

  Det er vedvarende aktuelt, og det vil desværre blive stadig mere aktuelt, mens minderne om hr. Pinds selvglade, flæskede fjæs fortoner sig i fortidens mørke.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. september 2019 @ 19:32

 4. *

  Det lyder som lodret løgn. Venstre har i årevis været et parti af falske borgerlige, af skabsradikale, af europater, af korrupte typer. Lars Quisling og hans ministre har været helt ligeglade med Danmark og danskerne. Hans valgløfte i 2o15 om straks-stop for indvandring, brød han omgående. I hans tid fik vi over 1OO.OOO flere migranter og asylanter ind. Inger Støjberg var kun til pynt. Og i 2o18 underskrev han Marokko-aftalen. Venstre er et asocialt og landsskadeligt parti.

  Den største forræder på Christiansborg er dog nok Tullesen. Magen til politisk svindler finder man ikke hver dag.

  Kommunistisk/ feministisk/ europatisk og folkemorderisk politik, det er hvad mafia-borgen står for.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. september 2019 @ 19:38

 5. 11/9 har SIAD en opdatering om at himlen græder stadig
  Men gøre noget det gør de ikke selv de er forrædere af værste skuffe det eneste man har hørt fra dem det sidste år er kontingentopkrævning men for hvad? Og hvis man kritisere dem så er det ud og deres råben op om ytringsfriheden den kan de stikke skråt op det bliver man også udelukket fra
  SIAD er kun skabt for at fodre Anders Gravers Pedersen og han lever fedt af det han skulle skamme sig han er ikke en pind bedre end dem han bilde folk ind han bekæmper!!! Og hvis så må han da kunne fremlægge et regnskab for den forening?

  Kommentar by Holger Danske — 11. september 2019 @ 19:58

 6. Søren Pind er en lattervækkende operettefigur…

  Kommentar by Revisoren — 11. september 2019 @ 20:04

 7. Og nu vil de så bygge en mur om Amalienborg Slotsplads i stedet…

  Kommentar by Fascist — 11. september 2019 @ 20:18

 8. Build the Wall!
  Jeg er meget enig i, at Søren Pinds historie sandsynligvis er en stor, fed løgn.

  Kommentar by tilfældig — 11. september 2019 @ 20:35

 9. Købt internationalt? Ha, de laver stadig cement i Ålborg.
  Museherren fra balletten “Nøddeknækkeren” spilles stadig af et barn.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2019 @ 20:35

 10. Pind var ikke særlig effektiv som justitsminister. Det er vist en efterrationalisering når han påstår at han ville bygge en mur. De var særdeles meget imod grænsekontrol, og indførte den kun halvhjertet. Den er stadig hullet som en si. Næste gang der kommer en flygtningebølge (når Erdogan åbner for hanen, eller den nye slapperregering i Italien slækker grebet), så er regeringen ligeså magtesløs.

  Venstre har udviklet sig til et overflødigt parti. De liberale tosseglobalister kan ligeså godt gå til de Radikale, mens den nationalkonservative fløj kan gå til DF eller NB. Ingen taler om den dinosaurus der splitter partiet, kun om personspørgsmål.

  Kommentar by JC — 11. september 2019 @ 20:40

 11. En mur til små frygtsomme danskere.

  Kommentar by Kurt Olsen — 11. september 2019 @ 20:43

 12. Det er jo alletiders hvis den nuværende regering vil være lidt på forkant af virkeligheden. Materialerne er klar, det er bare at komme i gang. Vi ved med garanti at der igen kommer et stormløb på den Danske grænse og så slipper vi moské for at terrorsikre samtlige fortove og pladser i landet. Det ville helt sikkert være en populær plan at præsentere for befolkningen.

  Kommentar by Santor — 11. september 2019 @ 20:56

 13. Hvis de har købt materialer til at bygge en 68 kilometer lang mur burde det være breaking news overalt i disse anti-trump tider. Hvor skjuler man overhovedet sådan et bjerg af materialer, og hvad har det kostet danskerne??

  Enten lyver pind på vegne af regeringen for at vise handlekraft overfor deres vælgere, det må jo let kunne bevises om de har købt alt dette eller ej. Og hvis de har, så er det virkeligt underligt hvis de røde medier IKKE kører store artikler der sammenligner dem med trump?? Der er noget der stinker her..

  Kommentar by Per — 11. september 2019 @ 21:07

 14. Hvem trykkede på håndtørreapparatet hr. Pinds mave? Der kom lige endnu en gang varm luft ud.
  Jeg kan kun stirre vantro, når folk åh så dybsindigt diskuterer venstres fremtid. Vor herre til hest, der kan da kun være et fåtal af formørkede bønder tilbage, som slæber sig ned og stemmer på det åndelige fallitbo.

  Kommentar by Lider af danskhed — 11. september 2019 @ 21:12

 15. Da Tulle ikke satte regeringen stolen for døren og forlangte grænsen lukket eller valg, så valgte jeg at jeg ikke længere kan stemme på DF, med den nuværende ledelse.

  Jeg har i forvejen problemer med at stemme på et parti hvis leder er DJØF uddannet og ikke har nogen erhvervserfaring, så det var en undtagelse at jeg gjorde det dengang.

  Venstre har jeg aldrig overvejet at stemme på, de ønsker fortsat import af “arbejdskraft” som kan holde lønningerne nede, selvom det holder skatterne oppe…

  Kommentar by Allan — 11. september 2019 @ 21:17

 16. Vi fik et vildsvinehegn

  Kommentar by k. m. — 11. september 2019 @ 22:04

 17. Det må være meget enkelt at undersøge, hos hvilke firmaer i udlandet blev diverse materialer bestilt, købt og betalt. Der må være fakturaer og det er endnu ikke fem år siden, så bare bed om aktindsigt.

  Kommentar by Den Nervøse — 11. september 2019 @ 23:18

 18. Pindsheriffen’s eneste politiske landvinding, eneste, var at forbyde rygning i fængsler.. ja jokke på nogen der ikke kan forsvare sig, det ku han, ellers kan han intet har aldrig kunnet noget og kan stadig intet.
  Nå, han satte vel lokumsrullen for det blinde øje og så intet signal..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2019 @ 23:21

 19. Det vrøvl Søren Pind rabler af sig, er et anlægsprojekt til adskillige milliarder kroner. Hvis der overhovedet kan skaffes entreprenører (inkl. obligatorisk EU udbud) til opgaven, vil den i heldigste fald vare flere år (3 til 5 år) at udføre.

  Inden man kan gå i gang med projektet skal der eksproprieres fler tusinde hektar landbrugsjord, etableres forsyningsveje langs muren, etableres kaserner til et vagtmandskab på flere hundrede mand, etc. etc. – Jeg stopper her!

  Søren Pind: “I al stilfærdighed blev nogle af disse ting indkøbt internationalt” – I al stilfærdighed blev der indkøbt materialer til et projekt til flere milliarder!? – Har man kendt mage til en omgang vås! Manden er ikke blot ubegavet og fuld af løgn; han er dundrende sindssyg!

  Kommentar by T. Flodur — 12. september 2019 @ 00:17

 20. Løgne-Pind og Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 12. september 2019 @ 01:11

 21. svar til nr “19”
  Landbrugsjorden er eksproprieret for længst i forbindelse med et ulve hegn Så det er bare at komme i gang med at lave hegnet mindst 2-3 meter højere. Så ingen problemer der
  Og uanset om der skal laves kaserner dem har vi nok af i Sønderjylland vil det altid være billiger at sætte militæret ind der i stedet for at sende dem til diverse krigszoner rundt om i mellemøsten med stor omkostninger til soldater der kommer hjem i ligposer eller med krigstraumer
  Om de så skal stå skulder ved skulder så er det langt billigere

  Kommentar by Holger Danske — 12. september 2019 @ 01:23

 22. Og alt imens er avis overskrift hverdag kniv stik og skud og bombe.
  https://ekstrabladet.dk/112/flere-skud-affyret-ved-indkoebscenter/7787542

  Kommentar by P — 12. september 2019 @ 06:33

 23. # 19 Kommentar by T. Flodur
  Helt enig. Pind er ikke bare fuld af løgn, han er sindssyg.

  Kommentar by Danskeren — 12. september 2019 @ 07:35

 24. Løgnemediet BT ar bragt en række artikler om at Pind lyver, bl.a. om at

  Lars Seier afviser blankt historien.

  Jeg hælder til at Pind er ramt af tidlig Alzheimer, hans ageren minder om Prins Henriks

  Kommentar by Træt — 12. september 2019 @ 08:43

 25. Cite fungerer ikke som jeg troede.

  Citatet var som flg: “Den flamboyante, tidligere Venstre-politiker Søren Pind blev for nogle år siden tilbudt et millionbeløb af Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christesen, hvis Pind ville forlade Venstre og stifte et nyt liberalt parti.”

  Kommentar by Træt — 12. september 2019 @ 08:44

 26. # 24

  Ja, jeg mistænker også den klamme Pind for at have homofile tendenser…

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 08:55

 27. Det er godt! Så kan vi omgående effektuere planen, og få bygget den fucking mur!

  Kommentar by Realist — 12. september 2019 @ 09:18

 28. #18 Hul…23:21
  Naaah, er det nu også helt rigtigt?
  Han ka’ da både synge og spille klaver.
  Var det ikke ham, der var “Lillebror” – i B&U’s “Ingrid og Lillebror”?
  Det var i øvrigt ikke lokumsruller.
  Det var “æggebakker”, han (Karl Stegger) havde som øjne i DR TV’s lørdagssatire fra dengang.

  Kommentar by White knight — 12. september 2019 @ 09:56

 29. “Vi var jo bange for at Europa ville bryde sammen. … Hvis hele Europa brød sammen og folk bare vandrede rundt på gader og stræder, så var det jo noget vi var nødt til at forholde os til. … Det var da heller ikke noget vi skiltede med. … Da de her folk begyndte at gå over grænsen, der havde jeg en snert af den følelse, som jeg tror de danske politikere må have haft den 9. april. Jeg følte mig fuldstændig magtesløs.” (Søren Pind)

  Det var vist ikke LIIIIGE hvad han gav udtryk for dengang, var det? Pinds seneste udspil er et desperat forsøg på at redde sit eftermæle. Han er ikke dummere, end at han godt ved, at kommende slægtsled vil huske ham som en landsforræder.

  Kommentar by Arne Torp — 12. september 2019 @ 10:04

 30. Pinden har altid haft et selvhøjtideligt, over inflated, clueless ego.
  Fjogh holdt ham også altid ud i strakt arm.
  (Og han var ellers ikke kræsen. Dansemusen og redskabsgymnasten, den lille karimatiske bankass. og store billetsælger(HA!) Krisjan J, var Fjoghet’s projekt.)
  Hvem husker ikke “Årets brandert ’15” stå og svaje, mens han slog om sig med en hat, der matchede hans ego i str. Alt mens han hikstede:
  “Der er en ny sche..sheriff i byen!”.
  Han ER og BLIVER aldrig andet og mere, end en lille BÆREPIND,

  Kommentar by White knight — 12. september 2019 @ 10:16

 31. Ifølge flere medier skulle Lille Lars fra Græsted sysle med at starte et nyt parti.

  Bortset fra at der vel snart ikke er plads til flere skabsradikale partier, så er Pinden vel sikret en plads i Formandskabet?

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 11:54

 32. https://www.bt.dk/politik/folketinget-stopper-fusk-med-vaelgererklaeringer

  Kommentar by P — 12. september 2019 @ 12:07

 33. Ved ej hvilken verden/virkelig Pinden lever i!
  Pinden er idiot! pr definition! det er set, at der ikke er langt idiot og geni, men Pinden er Idiot.

  Pinden gjort så enorm skade på Danmark&danskerne! Læg ham i spæøndetrøje, smid ham i et sikret lyd-isoleret rum, smid nøglen væk!

  At “tanten” overhovedet trykker hans skriverier, siger mere om “tanten” end Pinden. (se bare foto af Pinden forleden, i sovsekande og hele svineriet).

  SIAD – Ud af EU/FN – Direkte Demokrati nU – Stem NyeBorgerlige – Støt SK. P.

  Kommentar by Piotr — 12. september 2019 @ 12:57

 34. En nation, der ikke forsvarer sin grænse, ophører med at være en suveræn nation.

  Danmark har deponeret sin suverænitet i Bruxelles.
  Og det er hvad både hos borgerlige og socialistiske globalister ønsker.

  Føj!

  Kommentar by Jern Henrik — 13. september 2019 @ 07:43

 35. Vatnissepartiet Venstre, islams lydige svende. Hvem var det nu lige der invaderede landet via landevejene i 2015, ja, muslimer og hvem er det nu lige Venstre glædeligt lader masseindvandre hertil ‘lovligt’…ja, muslimer. Venstre beskytter ikke noget som helst, de ødelægger landet og hykler så vandet driver.

  Kommentar by LarsB — 13. september 2019 @ 18:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper