12. september 2019

Ugandiske Ambrose Makabala: Voldtægter, hjemmerøverier, røveri, vold, afpresning, vidnetrusler…

Det er ikke småting 34-årige Ambrose Makabala har begået af kriminalitet i Danmark, og man undrer sig over at han ikke forlængst er blevet udvist til Uganda. Navneforbuddet er ophævet, og Ekstra Bladet har flere detaljer – Flygtet røver voldtog kvinde med kniv for struben: – Du skal dø.

“En 23-årig kvinde fra Odense opgav sin lejlighed, som hun aldrig vendte tilbage til, og alle sine ejendele efter en brutal voldtægt 10. oktober sidste år. Hun blev truet med to knive af voldtægtsmanden, der holdt den ene kniv mod hendes strube og sagde, at hun skulle dø, hvis hun ikke tog sine bukser af.

Voldtægtsmanden var den 34-årige Ambrose Makabala, der kom til Danmark fra Uganda som otte-årig, og Retten på Frederiksberg har nu idømt ham forvaring på ubestemt tid for voldtægten i Odense og endnu en grov voldtægt begået i en lejlighed i Brønshøj 11 dage tidligere.

Her blev en ung kvinde grebet i skulderen og håret og beordret til at holde kæft, mens Ambrose Makabala truede med at slå hende og hendes familie ihjel. Han skubbede hende ned på sengen, holdt hende fast og gennemførte voldtægten.

… Begge voldtægter blev begået, mens Ambrose Makabala var på flugt fra den lukkede retspsykiatriske afdeling på Sankt Hans Hospital i Roskilde, hvor han var domsanbragt for tre hjemmerøverier begået i Jyllinge i 2014. Ofrene blev blandt andet truet med at blive ’choppet’ eller få klippet fingrene af. …

Inden den tidligere dom for hjemmerøverier var Ambrose Makabala idømt tre længere fængselsstraffe og tre behandlingsdomme for fire forhold af røveri og vold, to tilfælde af afpresning og to tilfælde af vidnetrusler.”

(Ambrose Makabala, 34-årig mand fra Uganda)

Oploadet Kl. 07:30 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104297/trackback

37 Comments »

 1. udøvere af gutmensch kulten vender altid det blinde øje til ofrerne.
  23 år og smadret resten af livet. Vi andre slipper med at blive økonomisk røvrendt.
  De næste tre-fire år bliver et helvede med indvandring af voldtægtsmænd, svindlere, mordere og andet godtfolk fra de varme lande.

  Kommentar by Hagmann — 12. september 2019 @ 07:46

 2. De politikere som har givet ham ophold i Danmark bærer skylden. Han skulle ikke være lukket ind i landet, men vi hænger på ham.
  Ålborg kommune skal spare ca 60 mio.kr og der skæres på Farsø sygehus.
  https://www.tv2nord.dk/artikel/det-gaar-ud-over-vores-elever

  Sådan er det over hele landet. Vi danskere mister mere og mere, mens typer som ham trækker enorme summer ud af statskassen til ingen nytte. Og ofrene skal leve med hans gerninger resten af livet.

  Kommentar by k.m. — 12. september 2019 @ 08:00

 3. Vi trænger til at komme tilbage til tidligere tiders mere realistiske lovgivning og retssystem.
  Så havde ham her for længst været hængt. Og ofrene være sparet.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. september 2019 @ 08:09

 4. Hvorfor vil vi betale for at have ham i forvaring på ubestemt tid, det koster vel nogen millioner om året. Det må være billigere at hyre nogen professionelle til at aflevere ham i Uganda.

  Kommentar by Bastardo — 12. september 2019 @ 08:21

 5. Er det en abe?

  (Med tak for lån til Line Baun Danielsen)

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 08:25

 6. Man udviser da ikke så velintegrerede mennesker. Dommeren føler vel også, at hun skal tage hensyn til, at han vil blive meget ked af at blive udvist af Eldorado. Det vil føles utrygt for ham at voldtage og røve i et land som Uganda, hvor han er usikker på reaktionen. Næ, det han har brug for er kærlighed og omsorg, så han lan få opbygget sig noget selvtillid. Og det kan han få her i Danmark.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. september 2019 @ 08:43

 7. Er vi ikke der henne hvor vi må erkende at vi har lukket en abe ind i naturrreservatet,som viste sig at blive utilpasset? Måske skal man overveje hvordan Zoologisk Have håndterer disse individer,som der enten ikke er plads til eller ikke er råd til at have på kost.

  Kommentar by Nielsen — 12. september 2019 @ 08:56

 8. “Hvem har lavet lort på hovedet af….” namme nAmbrose hér? – han ser SÅ KNIVskarp ud.
  Det er lovlydige åndsfyrster som Ambrose, landet og DI HAR så hårdt brug for.
  Niels Bohr Inst. venter med utålmodighed.
  Nej.
  Tror sgu, Line Baun ville knibe øjnene sammen og spørge:
  “Er dét ikke en..abe?”
  Tilbage til junglen og den udhulede træstamme med ham”

  Kommentar by White knight — 12. september 2019 @ 09:02

 9. Sandheden er desværre at der er for mange mennesker i danmark der lever at at sagsbehandle og passe på sådan en abe til at han bliver udvist. Det kan godt være han voldtager et par stykker her og der, men han sikrer også arbejde til 20-30 mennesker i det offentlige. Man afliver jo heller ikke alle dyrene i ZOO samtidig hvis man vil sikre at der fortsat er jobs til dyrepasserne vel.

  Kommentar by Per — 12. september 2019 @ 09:08

 10. Var det ikke en idé at checke hvem folk er, før man lukker dem ind i landet? Nårh nej, lad os tage imod hele verdens kriminelle og psykisk syge befolkning.

  Kommentar by Realist — 12. september 2019 @ 09:11

 11. Flere detaljer om sagen her, han har sammenlagt 4 udvisningsdomme men er her endnu!!! https://denkorteavis.dk/2019/brutal-afrikaner/

  Dem der gav ham de 3 første betingede udvisningsdomme er medskyldige i ALT hvad han har begået siden!!

  Kommentar by Per — 12. september 2019 @ 09:17

 12. Kan vi ikke få navnene på dommeren og nævningene i den slags sager hver gang? De mennesker fortjener virkelig ikke anonymitet!

  Kommentar by Per — 12. september 2019 @ 09:18

 13. Med lov skal land bygges,goddaw do

  Kommentar by dunk — 12. september 2019 @ 09:30

 14. Genindførsel af dødsstraf vil, set herfra, fjerne alle argumenter om det umenneskelige i hjemsendelse.

  Kommentar by Peter Buch — 12. september 2019 @ 09:42

 15. >8 Per
  Det er jo det som er problemets kerne. Offentlig virksomhed. Jeg har før sagt at staten er vores værste fjende,og jeg gentager det gerne.

  Kommentar by Nielsen — 12. september 2019 @ 09:48

 16. @ 12. september 2019 @ 09:42.

  Fuldstændig enig. Der findes, desværre, mennesker der ikke burde have lov til at leve!

  Kommentar by Santor — 12. september 2019 @ 10:03

 17. Danmarks Radio kører i øjeblikket en omgang holdningsmassage ved at vise en serie om to dovne negre, der har overtaget Tranekær Slotskro.

  At de to kriminelle negre har et langt synderegister med diverse konkurser bag sig interesserer naturligvis ikke halalhippierne i DR…

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 10:15

 18. Jeg håber at dette pragteksemplar af en neger som pr. automatik er kommet på evig forsørgelse med danskernes skattekroner hurtigst mulig får kulturberiget så mange dumske indvandrevenlige politiker kællinger og stoddere som overhovedet muligt.

  Kommentar by Piphans — 12. september 2019 @ 10:37

 19. >Santor
  Lov til at leve… Nej selvfølgelig ikke. Men de bør vel have lov til at passe dem selv udenfor Danmark.
  Desuden er det sin sag at sfgøre om en person sal dræbes eller have lov til at leve.
  Tænk på det amerikanske justitsvæsen.

  Kommentar by Anonym — 12. september 2019 @ 11:29

 20. >Santor
  Lov til at leve… Nej selvfølgelig ikke. Men de bør vel have lov til at passe dem selv udenfor Danmark.
  Desuden er det sin sag at sfgøre om en person sal dræbes eller have lov til at leve.
  Tænk på det amerikanske justitsvæsen.

  Kommentar by Nielsen — 12. september 2019 @ 11:30

 21. #4 Så kommer han bare tilbage og “hævner sig” på endnu flere uskyldige. Den slags typer skal aflives, det med at udvise dem virker ikke med et Europa uden effektiv grænsekontrol.

  Kommentar by Odo — 12. september 2019 @ 12:17

 22. Nu er det jo vigtigt at huske at Danmark ikke kan klare sig uden til-vandret arbejdskraft fra de varme lande .. det siger Dansk Arbejdsgiverforening selv.

  Kommentar by Jan — 12. september 2019 @ 12:19

 23. #3 Ja, eller øget adgang til lynchning, hvilket er endnu billigere (en formaliseret dødsstraf vil komme med endeløse ankemuligheder og benådninger efter mediepres), men det kræver en mentalitetsændring i kriminalforsorgen og politiet.

  Kommentar by Odo — 12. september 2019 @ 12:22

 24. åhh een kvinde mere der har fået negerkølle!

  Et uventet resultat af en voldtægt er faktisk ofte at offeret bliver opstemt og ligefrem får orgasme under voldtægten. Så chokoladedrengen har i mange henseeder blot givet kvinden hvad hun dybest set ønskede

  Kommentar by redneck — 12. september 2019 @ 12:27

 25. @ Nielsen — 12. september 2019 @ 11:30

  Han kan ter sig som han vil i afrika, men han forbrydelser blev begået i Danmark imod en Dansker så det er selvfølgelig en Dansk Domstol der skal afsige dommen. Hvis den dom, i givet fald, var en dødsdom skulle retten ikke høre det mindste fra mig.

  Hvis straffen for at begå en forbrydelse i Danmark kun bestod i at blive hjemsendt til sit eget land, på den Danske stats regning, ville vi få decideret kriminalitets-turisme i løbet af kort tid!

  Lidt som det mere eller mindre er for nuværende!

  Kommentar by Santor — 12. september 2019 @ 12:52

 26. Hvor er det godt at vi ikke hjemsender disse højt agtede og berigende mennesker, for så undgår vi racismestempler, skrigende soy-boys og hjernelammer feminister.

  Det er egentlig lidt tarveligt at den søde og højt uddannede uganda-neger sidder lukket inde, så kan han jo ikke berige alle de søde danskere som trænger til det.

  Dårlig spøg til side.

  Negeren skal tvangsmedicineres så han er på grønsagsniveau og så skal han lænkes i lastrummet på et fly med kurs mod UGANDA, hvor han skal sættes af!
  Nægter Uganda at modtage deres egen neger, så må han afsted i faldskærm.

  Kommentar by Polka — 12. september 2019 @ 13:13

 27. Det er en stedfortræder-krig Christiansborg fører mod vi danskere. Typer som Makabala er ikke andet end en slags lejesoldat, landsknægt eller top-kriminel i de gamle partiers tjeneste.

  Det er et FOLKEMORD forræderborgen har gang i. I kan ligeså godt vænne jer til det. Hvis man KAN vænne sig til den slags?

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. september 2019 @ 13:15

 28. Nu er mangfoldighed og inklusion blevet grundlæggende værdier i mange af statens institutioner og i meningsdannende NGO’er styret af kulturradikale og venstreradikale med solid livline til statens penge, da disse statsfinansierede monstre faktuelt burde hedde non-NGO eller NNGO.

  Men mangfoldighed og inklusion er basalt set nonsens, da det ikke er en værdi at dyrke den komplet værdiløse tolerance. Det er nihilisme.

  Konsekvensen er at man nihilistisk dyrker egen ædel tolerance over for mega-svin som Ambrose Makabala eller mafiøse psykopater som Nedim Yasar. Så længe de svin er få, er det kun få almindelige menneskers liv, der smadres. Lidt voldtægt, ydmygelser og myrderier hist og pist er ingenting forhold til den storladne, men falske tolerance-fremvisning. Bare voldtægterne og myrderierne ikke kommer i medierne. Men når nu det gennem indvandring fra MENAP bliver til samfundets dominerende adfærd, så opdager mangfoldigheds- og inklusionsidioterne, hvad det er for noget vanvid, som de har indladt sig på og dyrket.

  På sproget.dk, som redigeres af Dansk Sprognævn og Det Danske Sprog- og Litteraturselskab har man hidtil være bedøvende ligeglad med at udøve sprogrøgt i bedste kulturradikal tolerance-stil. Om bjørnetjeneste eller forfordele betyder det ene eller det stik modsatte, er dem bedøvende ligegyldigt. De registrerer bare sprogets udvikling fra folkedybet, siger de. For de dyrker tolerancens falske værdier.

  Men er der nu kommet ekstremistiske elitære krav om at ændre sproget af hensyn til mangfoldighed og inklusion. Det vil de næppe være ligeglade med. De vil flinkefint rette ind og skrotte ideen om, at sprogets udvikling burde hentes fra folkedybet.

  Kommentar by traveler — 12. september 2019 @ 13:28

 29. Alle fortjener en chance mere. Vi skal have mere hjerte i vores udlændingepolitik. Han kan stadig nå at blive en ressource – der er håb for alle. Jeg er sikker på, at Kriminalforsorgen nok skal få ham rehabiliteret, så han er motiveret til at læse medicin, når han bliver løsladt igen. Fordi det bliver han som Palle Sørensen – det er kun et spørgsmål om tid.

  Kommentar by Fascist — 12. september 2019 @ 13:52

 30. I en ande artikel læste jeg, at ofrene blev tvunget til både vaginalt og oralt samleje. De blev altså både kneppet i fissen og tvunget til at åbne munden op og sutte hans pik af. Der er ingen grund til at udelade væsentlige detaljer.

  Kommentar by Fascist — 12. september 2019 @ 13:53

 31. @ Fascist — 12. september 2019 @ 13:53
  Ved du også om han kom i fissen eller munden på hende?

  Rent kriminal teknisk vil det vel være smartest at komme i munden på hende og så holde hende for næsen indtil hun synker sæden – så er DNA beviset jo pist borte.

  Kommentar by redneck — 12. september 2019 @ 14:47

 32. Det vi har brug for, er at alle vågne mennesker betaler mindst mulig skat. Din skat BETALER det her! Find en billig gård på landet, undervis børnene hjemme, arbejd ikke mere end du har behov for. Lær at fiske og jage for at minimere omkostninger. En familie kan leve på deres frikort på den måde, uden at mangle – hvis man har afbetalt sin gæld (1. prioritet).

  Kommentar by ADN — 12. september 2019 @ 15:14

 33. 24 redneck

  Det hænder, men orgasme er ikke altid lig med hvad folk ønsker. Da nazisterne skulle bruge noget “jødesæd” til deres medicinske eksperimenter, var det nemt nok at skaffe: de jog en knippel op i anus på jødiske fanger og hamrede på deres prostata, resultatet var sædafgang. De mænd, der overlevede, fik seksuelle traumer over det aspekt alene (orgasmen). Det er ikke anderledes for kvindelige voldtægtsofre, når det sker.
  Somme tider sidder fantasierne lidt løst på Uriaspostens kommentarspor.

  I et civiliseret samfund ville man sørge for, at en psykopat som Makabala aldrig mere blev fri til at ødelægge andres liv. Så vi er ikke længere civiliserede. Dommerstanden er blevet til perverse uhyrer, der arbejder på at pudse flest mulige psykopater på deres egne børn i længst mulig tid.

  Kommentar by Sådan er det jo — 12. september 2019 @ 16:20

 34. I gabestokken med det svin, dernæst offentlig hængning.

  Kommentar by Draugr — 12. september 2019 @ 20:56

 35. Hvis ikke statsmagten længere er et voldsmonopol, men lader folk som Makabala plyndre og voldtage igen og igen, hvad skal vi så med den? Negeren burde jo være hjemsendt først gang han gik ud med solbriller en gråvejrsdag.

  Kommentar by Hertz — 12. september 2019 @ 21:30

 36. Læg mærke til at han ikke er psykisk syg. Hvis man havde sendt ham i fængsel istedet for psykiatrisk sygehus var de 2 kvinders liv ikke ødelagt. Alle danske psykiatriske sygehuse er ødelagt af at man indlægger dyssociale der. I mange år har man sygeliggjort kriminalitet. Danskerne kan ikke forstå at mange mennesker er onde. Jamen de må jo være sindsyge! Nej “psykopater” er ikke syge. De har bare ingen empati. De 5 år jeg arbejdede på lukket var det psykopater der bestemte over de psykisk syge og personalet. Fx har jeg mødt rockere som lod sig indlægge for at slippe for dom. Selv om de jo hævder at de ser ned på at være indlagt på psyk.

  Kommentar by Martin Olsen — 12. september 2019 @ 22:29

 37. >32 ADN 15:14
  Din kommentar er dagens absolut bedste.
  @Santor
  Jeg skrev stort det samme som du. Jeg så ham også helst fjernet fra jordens overflade permanent. Men det må være op til den 23 årige odenseaner og hans øvrige ofre at eksekverre en dødsdom.

  Kommentar by Nielsen — 12. september 2019 @ 23:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper