12. september 2019

Støvring: “Nu drejer det sig ikke længere om at forme andre, men om at forhindre, at andre former os”

I sin nye bog fortæller tidligere justitsminister Søren Pind, at regeringen under ‘flygtningekrisen i 2015’ var bange for at ‘hele Europa ville bryde sammen’, og derfor lagde ‘præcise planer’ for bygning af en ‘grænsemur’, og konkret foretog indkøb af ‘pigtråd og beton’. I Lippert på TV2 News, der breakede historien, fortalte Pind, at da flygtningene krydsede grænsen, havde han ‘en snert af den følelse, som jeg tror de danske politikere må have haft den 9. april’. Månedens historie, men intet medie har gengivet TV2-historien.

Holger K. nævner det en passant på Altinget.dk i et længere afsnit om graden af Støjberg-Venstres ondskab, men lader i øvrigt anmeldelsen få overskriften: “Pind skriver smukt om ulykkelig kærlighed og forliste idealer”. Det har ikke skortet med historier baseret på bogen. Pind ville være formand for Venstre, Pind var en del af magtkampene i Venstre, Pind blev tilbudt 5 mio. kroner, etc. I hvilken verden kan konkrete trusler mod nationalstaten være mindre væsentlig end fodnoter til kendt viden om interne parti-stridigheder. Korrekt. Den globalistiske liberale…

Kasper Støvring kommenterer i Berlingske – De liberale mangler et realistisk syn på verden (kræver login).

“Klassisk liberalisme kan fungere i en nationalstat, men ikke i det internationale system. Årsagen er den enkle, at der aldrig vil opstå en verdensstat med jurisdiktion over alle klodens stater. Verden er nemlig et anarki: Et konkurrerende vildnis af stater, der vil føre krige for at sikre sig selv og dominere de andre. Derfor er det ikke liberalisme, men realisme, der er den bedste udenrigspolitiske doktrin. Magtbalance, ikke menneskerettigheder, skaber orden i en intolerant verden.

Liberale må således besinde sig på en håndfuld ikke-liberale realiteter:

1) Den autoritære model tilfredsstiller måske bedre end liberalisme de fleste menneskers behov, globalt set. Sikkerhed, orden, autoritet.

2) Pluralisme trumfer universalisme. Der er flere legitime måder at regere på. Liberale befinder sig ikke på den rigtige side af historien. Se på Rusland, Kina og Ungarn, hvis nogen har glemt det.

3) Den autoritære modstander er meget stærkere, end vi havde troet, og det er måske liberalt demokrati, der er på vej ud af historien. Liberale overvurderer de liberale værdier. Da de så demonstranter under det arabiske forår, og når de i dag ser demonstranter i Hongkong, ser de straks universelle menneskerettigheder for sig – selv om det dengang mest handlede om islamisme og i dag mest om national suverænitet.

4) Nu drejer det sig ikke længere om at forme andre, men om at forhindre, at andre former os.

5) Hvis vi ønsker at bevare vores liberale orden, kræver det nogle gange illiberale tiltag.

Hvordan beskytter vi Danmark bedst? Det gør vi ved at se mennesket, ikke som isoleret, men som del af et folk, en særlig kultur. De liberales stærke fokus på det enkelte individ og dets rettigheder, som jo per definition gælder alle individer overalt i verden, har derimod to ødelæggende konsekvenser. …

Indvandring er bare ét blandt flere områder som nation, familie, skole og kirke, hvor virkeligheden ikke er særlig liberal. De klassisk liberale er ved at lære det. De progressive drømmer videre.”

(Truende skyer over Danevang, 2019)

Oploadet Kl. 16:19 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104304/trackback

11 Comments »

 1. Minder om små børn der ønsker fred på jorden uden forståelse for at fred i sidste ende kobles op villighed til at udøve vold.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 12. september 2019 @ 16:52

 2. For noget andet. Dagens helt.
  https://www.bt.dk/samfund/optog-afbrudt-af-bus-vi-troede-at-han-ville-koere-folk-ned

  Kommentar by Islamarebad — 12. september 2019 @ 17:21

 3. Muhammedanerne helmer alligevel ikke før den sidste vantro enten er konverteret eller henrettet…

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 17:32

 4. https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11608022/vi-stak-hovedet-i-busken/
  Ejvind Vesselbo(V)

  Kommentar by k. m. — 12. september 2019 @ 17:36

 5. FrafaldenModerat 16:52: Si vis pacem, para bellum, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. september 2019 @ 17:38

 6. Ååååh, guuuud, hvor er det bare synd for home wreckeren Divya Daase, at hun som dansk statsborger nu skal besværes at søge om opholdstilladelse i UK efter Brexit, forbyd EU og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. september 2019 @ 17:49

 7. Divya Das – er det ikke den lille småliderlige inder, der ligger i ske med den såkaldte DR-journalist Kim Bildsøe Lassen?

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 18:17

 8. DE FORKLÆDER SIG SOM LIBERALE, som humanister, som VK-borgerlige, som de svages venner og hjælpere, som klima-eksperter, som verdensreddere og som “der er så meget vi skal passe på”-DF’ere. Men sandheden er at de fleste af disse politikere der spiller gode og næstekærlige, kloge og idealistiske, ikke er andet end levebrødspolitikere og hyklerisk krapyl.

  De er ikke forkæmpere for sandhed og retfærdighed, de er ikke gode og kloge, de forsvarer ikke Danmarks og det danske folks interesser, og deres samlede politik er vanvittig, korrupt, pervers og folkemorderisk.

  Tag partierne eet for eet, og analysér deres politik. Og I vil få at se at forskellen på dem er lille. Alle de gamle partier går langt mere op i partiets trivsel end i Danmarks trivsel. De er alle radigale eller halvradigale. De er alle socialistiske/kommunistiske, om end i forskellige nuancer. Nogle er blodrøde, nogle rødblå og andre blårøde.

  Næsten samtlige politikere på Borgen er inkompetente dilettanter. De er uduelige, perverse, korrupte og uvidende. De er ikke en elite, men et sammenrend af fidusmagere, af dumme, asociale, samvittighedsløse og forræderiske slyngler og kællinger.

  Der er dog enkelte hæderlige undtagelser.

  Lyder det som alt for hårde ord? Så se på deres gerninger og ugerninger. Se på den lange, lange stribe af skandaler, tragedier, dødssyge reformer, vanvittige projekter, økonomiske svinerier og tåbelige-djævelske udskejelser som de har tæppebombet danskerne med gennem mange år.

  Der er nærmest ingen forskel på mentaliteten i den danske borg og i den svenske rigsdag. Begge politiske forsamlinger er i færd med at TYRANNISERE, PLYNDRE, UDSKIFTE OG FOLKEMYRDE.

  Den måde hvorpå politikere rekrutteres nu om dage, giver de røde, de skruppelløse, politikerbørnene, europaterne, kvinderne og speed-snakkerne et forspring. Og medierne favoriserer også de røde, kvinderne, globalisterne og de utopiske fantaster.

  En skæv og syg udvikling har længe været i gang. Et utal af fortielser, forvrængninger og den ene løgnekampagne efter den anden har været med til at skubbe til den hældende vogn.

  Jalving, Støvring, Hasselbalch, Uhrskov, Camre, Ninn Hansen, Glistrup, Krarup, Steen Steensen, Cappelørn, Bjarne Munk og mange andre dansksindede danskere har hele tiden haft ret. Men kyniske ignoranter i partier og medier har hetzet mod dem med vrøvl om “racisme” og meget andet, og har derved misinformeret vælgerne så grundigt, at dansk politik er endt som organiseret landsskadelig og folkefjendsk virksomhed.

  Den fortsatte masseindvandring og EU-fjernstyring lægger nu op til etnisk udrensning af vi danskere, eller guerillakrig eller borgerkrig. I Sverige er samfundet i hastig opløsning og guerilla-krigen begyndt. Meget tyder på at den vil ende i borgerkrig. Med mindre svenskerne frivilligt vil lade sig udrydde. Det vil vise sig om danskerne er lige så villige til kollektivt selvmord som svenskerne?

  Om få år er Danmark udslettet som danskernes folkehjem og livsgrundlag, hvis Christiansborg fremturer med marxisme/rød fascisme og masseindvandring.
  .

  Se Kalergi-planen og Marrakech-traktaten. Se “Merkels migrant crisis/one year on. Se Snaphanen, den korte, 24nyt.dk, “document.dk” og free speech. Læs om terror i Frankrig, Spanien, Belgien, Tyskland og England.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. september 2019 @ 18:34

 9. .

  Snesevis af krige og blodige konflikter der har fundet sted siden 198O, opstod som følge af indvandring, kultur-sammenstød og demografiske forskydninger. Krigen på Balkan sidst i halvfemserne er eet eksempel. Den politik vores partier og medier står for anno 2o19, er opskriften på vold og mord, terror og BORGERKRIG. Det bør der ikke herske tvivl om.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. september 2019 @ 18:50

 10. @ Alexander Beaumont: Du bruger mange adjektiver i superlativ, men du har evigt ret i det meste.

  Kommentar by Ole Madsen — 12. september 2019 @ 19:18

 11. ALEXANDER BEAUMONT

  På ingen måde for hårde ord. Skru roligt op.

  Dog måtte der gerne, optimalt, for der ikke bliver for ensidigt negativt og kun indeholdende håbløse udsigter, af dig eller andre gives et par links i ny og næ til afbalancerende opbyggende,eller blot bevarende eksempler til efterfølgelse.

  Kommentar by Peter Buch — 12. september 2019 @ 20:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper