16. december 2009

“Amerikanere, rigtige amerikanere, vil elske at få chancen for at jage nogle terrorister…”

Karl Erik Stougaard bruger citatet til at slå Republikanerne i hovedet med, og det er fint med mig, sålænge patriotisme er en mangelvare. Fra Berlingske Tidende – Guantanamo på prærien.

“Den amerikanske udenrigsminister Hillary Clinton og forsvarsminister Robert Gates offentliggjorde i går, at Thomson Correctional Center bliver det nye hjemsted for terrorkrigens farligste fanger.

Fængslet er et såkaldt ”Supermax”. Det vil sige et fængsel, som er sikret på alle tænkelige måder. Men Forsvarsministeriet vil sammen med guvernøren i Illinois foretage en undersøgelse af, om sikkerheden skal øges yderligere.

Frygten er naturligvis, at nogle af terrorfangerne skal flygte og angribe lokalbefolkningen. En frygt, som især Republikanerne har gjort sig til talerør for. Partiet er imod at flytte fanger fra Guantanamo til det amerikanske fastland.

Men de lokale i området omkring Thomson-fængslet ryster ikke på samme måde i bukserne. Tværtimod.

– Vil vil elske at få de Gitmo-fanger, siger en af de lokale til magasinet The Atlantic:

– Og vi vil elske det, hvis de brød ud. Folk heromkring er bevæbnede og farlige. Så snart det bliver meddelt på de lokale nyheder, at nogen er sluppet ud, så kender jeg mindst et dusin gutter, som vil køre rundt derude, bevæbnet til tænderne og på udkig efter lidt personlig hævn for 11. september. Amerikanere, rigtige amerikanere, vil elske at få chancen for at jage nogle terrorister i marsken. Det vil være sjovt.”

Oploadet Kl. 13:56 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/10432/trackback

7 Comments »

 1. Hvad med den extremislamist, der kom “hjem” til Danmark fra Gitmo og straks genoptog sin subversive karriere? Hvorfor går han egentlig uforstyrret, formentlig frækt smilende, rundt på gaderne og nyder godt af sin bistandshjælp?

  Kommentar by Crass Børsting — 16. december 2009 @ 14:09

 2. Der er selvfølgelig også det scenario – som man desværre har set adskillige gange – at udefrakommende terrorister, kæmper sig ind og sprænger hul til befrielse af deres hjernedøde fæller og metroseksuelle obambis creme bløde cafe latte hænder, indbyder jo ikke ligefrem til frygt af systemet så længe han står ved roret.

  Jeg vil grine min røv i laser, når/hvis USA’s Højesteret henviser til minimum fængsler eller direkte løslader nogle af de terrorister som obambi er så forhippet på at få væk fra Gitmo og det bliver spændende hvilke disney historier demokraterne brygger sammen for at nedtone situationen, så alvoren ikke går op for amerikanerne. Der har jo været adskillige historier om terrorister fra Gitmo, som er flygtet/løsladt efter de er sendt tilbage og som straks genoptager deres terrorforehavende. Måske kan de give Bush skylden for at de slipper væk under obambis administration, de vil i hvert fald givetvis prøve..

  Kommentar by Mike — 16. december 2009 @ 15:08

 3. Kun en ting, husk kikkertsigete. ;)

  Kommentar by PB — 16. december 2009 @ 16:54

 4. Vedr. den >danske< Guantanamofange, ja så fik han jo job som postbud og takkede for tilliden ved at stjæle kreditkort og pas, hvad mon de skulle bruges til?
  Hvor han er i dag vides ikke, dommen er for længst afsonet, men spørg den allestedsnærværende fhv. PET-medarbejder Hans Jørgen Bonnichsen der jo dagligt udtaler sig om ALT.
  Han var jo manden der fik fangen hjem til DK og førte lange og opbyggelige og præventive samtaler med manden.

  Kommentar by sl — 16. december 2009 @ 16:58

 5. Slimane Hadj Abderrahmane førte sig i hvert fald frem på KU, hvar han sikkert har gjort bukserne våde på div. med stud. og professore.

  http://hodja.wordpress.com/2007/08/17/slimane-f%C3%A6ngslet-for-bedrageri/

  Kommentar by PB — 16. december 2009 @ 17:18

 6. Dårlig artikel af Karl Erik Stougaard. Han har læst denne post hos Andrew Sullivan http://andrewsullivan.theatlantic.com/the_daily_dish/2009/12/politics-of-tough.html
  og fået en artikel ud af det.

  Ikke nok med at han fejloversætter “Plains”, han skriver også at Dale Hughes udtalte sig til The Atlantic, når det i virkeligheden var en udtalelse til en artikel til The New Republic som blev citeret.

  /Jay

  Kommentar by Jay — 16. december 2009 @ 17:23

 7. Jeg mener også at have hørt enkelte tosser, slå til lyd for, at Danmark skulle tage nogle af disse slimdyr. Så ønsker jeg brændende at jeg også må være bevæbnet til tænderne. Ved gud det ville være sjovt!

  Kommentar by karl3447 — 17. december 2009 @ 11:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper