13. september 2019

The Falling Man, 11/9-2001: “They began jumping not long after the first plane hit the North Tower…”

Ikke decideret politisk, men en rørende fortælling. The Esquire har forsøgt at finde identiteten på ‘The Falling Man’. En blandt adskillige der sprang i døden, den 11. september 2001 – The Falling Man – An unforgettable story.

They began jumping not long after the first plane hit the North Tower, not long after the fire started. They kept jumping until the tower fell. They jumped through windows already broken and then, later, through windows they broke themselves. They jumped to escape the smoke and the fire; they jumped when the ceilings fell and the floors collapsed; they jumped just to breathe once more before they died.

They jumped continually, from all four sides of the building, and from all floors above and around the building’s fatal wound. They jumped from the offices of Marsh & McLennan, the insurance company; from the offices of Cantor Fitzgerald, the bond-trading company; from Windows on the World, the restaurant on the 106th and 107th floors—the top. For more than an hour and a half, they streamed from the building, one after another, consecutively rather than en masse, as if each individual required the sight of another individual jumping before mustering the courage to jump himself or herself.

One photograph, taken at a distance, shows people jumping in perfect sequence, like parachutists, forming an arc composed of three plummeting people, evenly spaced. Indeed, there were reports that some tried parachuting, before the force generated by their fall ripped the drapes, the tablecloths, the desperately gathered fabric, from their hands. They were all, obviously, very much alive on their way down, and their way down lasted an approximate count of ten seconds. They were all, obviously, not just killed when they landed but destroyed, in body though not, one prays, in soul. One hit a fireman on the ground and killed him; the fireman’s body was anointed by Father Mychal Judge, whose own death, shortly thereafter, was embraced as an example of martyrdom after the photograph—the redemptive tableau—of firefighters carrying his body from the rubble made its way around the world.”

(Foto: Richard Drew, Associated Press)

“Yes, Jonathan Briley might be the Falling Man. But the only certainty we have is the certainty we had at the start: At fifteen seconds after 9:41 a.m., on September 11, 2001, a photographer named Richard Drew took a picture of a man falling through the sky—falling through time as well as through space.”

Oploadet Kl. 07:45 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104332/trackback

45 Comments »

 1. Jeg var i Liberty Tower i sommer; Gud velsigne Amerikas Forenede Stater, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. september 2019 @ 08:13

 2. Sorry, Freedom Tower, selvfølgelig, eller One World Trade Center, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. september 2019 @ 08:19

 3. .

  ADVARSLER FALDER OFTE PÅ STENGRUND

  Det synes at være menneskets natur, eller mange menneskers natur, at ignorere advarsler. At være døv og blind, ignorant og irrationel, er noget som gennemsyrer mange enkeltpersoner, grupper, partier, sekter og bureaukratier.

  Titanic fik stribevis af advarsler om isbjerge, men ignorerede alle. De amerikanske myndigheder fik mange advarsler om at terrorister ville angribe. De to tårne var to gange tidligere blevet angrebet med bomber, af islamister, men da der kom beretninger om indrejsende terrorister og muslimer/islamister som trænede flyvning på besynderlig vis, blev det blot arkiveret.

  Nu er der ikke 2, 1O eller 1OO advarsler om hvad masseindvandringen vil føre til. Vi er oppe på 1OOO advarsler. Men politikerne, journalisterne, feministerne, feltmadrasserne og vælgerne fortsætter med at snorksove. Som bevidstløse søvngængere styrer de Danmark mod endeløse tab og rædsler.

  Gennem 3O-4O år er der blevet advaret. Men for de få fremsynede har det været som at slå i en dyne. Massemediernes journalister larmer og buldrer, og overdøver og mistænkeliggør al sund fornuft.

  Meget tyder på at kortsynede og tåbelige ignoranter lykkes med at ødelægge Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. september 2019 @ 08:45

 4. 08:45

  De to tårne er kun en gang tidligere blevet angrebet, den 26. februar1993, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. september 2019 @ 09:03

 5. OT

  Mikkel, Tobias og Jannik?

  Eller Muhamed, Hassan og Achmed?

  Tre teenagedrenge i alderen mellem 16 og 19 år er blevet anholdt i forbindelse med et knivdrab.

  Drabet skete i forbindelse med et større slagsmål tidligere på ugen i perkerghettoen Akacieparken i Valby, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. september 2019 @ 09:39

 6. Når jeg kigger på billedet og husker på at der efterfølgende var kulturberigere, der kørte rundt i biler med flag, festende og dyttende rundt om i DK, så tænker jeg: Er det også, hvor vi er på vej hen?

  Men så er det jo en trøst at vi har Det radikale Venstre, Socialdemokraterne. SF, Alternativet og Konservative mfl. inkl. medier som Pollutiken, DR æg TV2 med mange flere, og så ser det hele straks lysere ud 😞😞😞😞😞

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. september 2019 @ 10:24

 7. Når jeg ser disse billeder, så tænker jeg og beder til, at Gud må have været med dem i disse sidste sekunder af deres liv. Jo, islam er gruopvækkende, men værre endnu er alle de mennesker i vesten, som har mistet troen på Gud og for hvem, det ene kan være lige så godt som det andet. Dét er forudsætningen for, at islam så let kan udbredes.

  Kommentar by piusXII — 13. september 2019 @ 10:32

 8. Som enhver anden normalt tænkende person kan man kun have den dybeste sympati med ofrene for 9/11 – både dem der valgte at springe og dem der blev i bygningen.

  Ingen aner hvordan man selv vil reagere i en lignende situation? Springer man af frygt? I håbet om et mirakel? For at undgå røgen og trække vejret frit en sidste gang? I trods over det uundgåelige og i manifestation af menneskets frie vilje?

  Jeg synes det er påfaldende at se så mange springe, og husker ikke noget ligende ved andre højhuskatastrofer, senest det brændende Green House i London.

  Måske er det den amerikanske folkesjæl?

  Noget tilsvarende gør sig måske gældende med Flight 93 hvor passagerne gjorde oprør og (måske) overmandede kaprerne inden flyet styrtede mod jorden. Ville noget tilsvarende ske på ruteflyet mellem København og Aalborg? Eller ville passagerne blot se til i politisk korrekt passivitet imens perkerne styrer flyet mod Aaros kunsthal?

  Kommentar by redneck — 13. september 2019 @ 11:40

 9. Det er nogle dage jeg aldrig glemmer. Især chocket da det andet fly ramte, og fjernede enhver tvivl. Følelsen af panik nåede over Atlanten, og alle følte sig under angreb. Jeg ringede til min gruppefører i hjemmeværnet.

  Terror, og selvfølgelig også krige, er frygtelige. Gid ingen skulle leve med den slags! Heller ikke i Mellemøsten.

  Kommentar by Zatopek — 13. september 2019 @ 12:22

 10. 9/11 var et inside job.

  http://www.youtube.com/watch?v=AzGV9EFPLmw

  Kommentar by Voltzejn — 13. september 2019 @ 12:41

 11. De tre teenageperkere, der torsdag blev anholdt og sigtet i drabssagen mod en 27-årig kulsort sandnigger af somalisk oprindelse i Valby, bliver nu hver for sig fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.
  Det dræbte stykke menneskeligt affald 💩 bliver ikke savnet af nogen som helst. Og de to 16-årige perkerhvalpe og det 19-årige perkersvin skal straffes med døden eksekveret hjemme i deres lorteland i Muhamedanien, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. september 2019 @ 12:48

 12. At kaste vantro ud fra høje bygninger vil snart blive almindeligt i Danmark, når Kalifatet bliver fuldt ud implementeret.

  Uffe Elbæks neongrønne tylskørt vil blafre så smukt i vinden, når muhammedanerne smider ham ud fra et af højhusene på Bellahøj…

  Kommentar by Revisoren — 13. september 2019 @ 13:01

 13. Det er helt uvirkeligt at se disse stakkels mennesker springe ud og ind i den sikre død. Jeg så det med egne øjne i direkte TV, og det varede nogen tid, inden det gik op for mig, at det var rigtige mennesker i real time.
  Og så om aftenen se de satans perkere, også ved et uheld i direkte TV, feste i Kbh. med flag og musik. Der er slet ingen tvivl for mig om, at det var et uheld, at kameraet blev rettet mod det degenererede kneppeaffald, idet klippet aldrig senere er genudsendt. Det viste perkernes sande, grimme fjæs. Den dumme Poul Nyrup må have haft set det, idet han senere på aftenen, forgæves, manede til ro blandt perkersvinene om ikke at træde på vore følelser. Den oplevelse var med til at fundere et afgrundsdybt had til perkere hos mig.

  Kommentar by Knud Madsen — 13. september 2019 @ 13:09

 14. Der er gået 18 år, og alle der sad klistret til fjernsynsskærmen husker præcist hvor de var og hvad de foretog sig. En begivenhed der var lige så skelsættende som Pearl Harbour i 1941, dødstallet var i øvrigt omtrent det samme.
  Alligevel har et flertal af danskerne intet, absolut intet, lært. De kører fortsat i den samme rille, med deres amerikanerhad. Det var derfor skæbnens ironi da Enhedslisten for et års tid siden pludselig beklagede sig over at amerikanerne trak sig ud af Syrien!
  De og deres røde allierede i mellemøsten vil gerne have amerikanernes beskyttelse, men alligevel hader de dem, et udemærket billede på netop det flertal af danskerne!
  Det er de samme naive danskere, som ikke kan få muslimer nok til landet, i den fortvivlende tro at de kan assimileres eller i det mindste integreres. De danskere er åbenbart så ubegavede at de tror at fordi der kan fremvises succeshistorier, så behøver de ikke forholde sig til det generelle billede. Det er de danskere, der i deres vildfarelse, fører Danmark og danskerne i retning af svenske tilstande og fremtidens konflikter.
  Det er oftest, de danskere, som bor og lever tættest på problemerne og som, fordi de tradtionelt er venstreorienterede, går rundt med skyklapper på. De vil simpelthen ikke se virkeligheden, for virkeligheden passer ikke til deres forudfattede opfattelse.

  Kommentar by Den Nervøse — 13. september 2019 @ 13:37

 15. 🇺🇸Pearl Harbor🇺🇸, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. september 2019 @ 14:03

 16. Nu slår vores EU-“præsident parasit”, Ursula von der Leyen, til. Hun har lige udnævnt arkitekt bag Sveriges katastrofale udlændingepolitik til EU’s øverst ansvarlige for migration, kilde:

  https://24nyt.dk/aah-nej-katastrofe-politiker-udpeget-som-eu-kommisaer-for-migration/

  Ursula von der Leyen er en total katastrofe for EU og Danmark! Og til dem der stadigt ikke kender til hendes historie, så er der en fin gennemgang her:
  https://www.youtube.com/watch?v=sJQeFBXXiAo&t=1s

  Kommentar by Hvideplov — 13. september 2019 @ 14:08

 17. De her svin lever desværre iblandt os:

  Dømt for terror-jubel

  En 25-årig palæstinenser fra Vollsmose blev som den første i går dømt for hensynsløs kørsel, da en gruppe unge ballademagere i bydelen fejrede terrorangrebene på World Trade Center i USA den 11. september.

  Episoderne fandt sted, da de unge i kortege kørte fra Vollsmose og ind i Odense via Østergade og Thomas B. Thriges Gade for med hornet i bund og palæstinensiske flag ud af vinduerne at vise deres glæde over angrebene.

  https://www.fyens.dk/odense/Doemt-for-terror-jubel/artikel/212173

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. september 2019 @ 14:46

 18. New York Times gør det igen:

  18 years has passed since airplanes took aim and brought down the World Trade Center

  Ingen jihad-terrorister her, kun slemme, slemme fly der flyver rundt af sig selv og vælter bygninger.

  NYT har nu ændret det til:

  It has been 18 years since terrorists commandeered airplanes and the twin towers of the World Trade Center were brought down.

  https://www.nytimes.com/2019/09/11/nyregion/september-11-tribute-ceremony.html

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. september 2019 @ 15:01

 19. Muslimer er bare p””-ligeglade med andre. Se fx denne perle: https://www.tv2lorry.dk/artikel/bilist-koerer-over-roedt-taenker-ikke-paa-jeg-kan-slaa-fodgaenger-ihjel.

  Velbekomme……

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. september 2019 @ 15:14

 20. > Jørgen Nielsen 15:01

  …og sådan er det hver gang. Agensforskydning, der vil noget.
  Lastbiler kører helt af sig selv ind i menneskemængder. Automatvåben skyder helt af sig selv ind i barer og menneskemængder.

  Berlingeren havde i går et genoptryk af en artikel fra 13. september 2001, en dansk mand, der arbejdede på 72. etage og hans øjenvidneskildring.
  Skal ikke læses før sengetid. Herunder om hopperne, der valgte vinduet frem for flodbølgen af ild.

  Sorte BMW/Audi/Mercedes med tonede ruder, sænket undervogn og brede fælge kører vanvidskørsel af H.C.Andersens Boulevard mod Langebro og rammer – totalt utilsigtet – en gravid kvinde ved Glyptoteket.
  Fortsæt selv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. september 2019 @ 15:34

 21. Det er tankevækkende, at CIA og FBI tilsyneladende kunne have forhindret angrebet; og det er også tankevækkende, at USA ikke slog igen. Jo, de jagtede Osama Bin Laden og fik også ram på ham, men den Saudiske kongefamilie, som formentlig var vel informeret om planerne gik ram forbi.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. september 2019 @ 15:35

 22. Muhammed Kürükkart, perker: —Når der er rødt lys her, så kører jeg ind igennem tanken, og der kan jeg godt risikere at slå en fodgænger ihjel, ja, det er rigtigt, men det er ikke sådan noget, man lægger mærke til, når man er ung, det er ikke sådan noget, man tænker over.

  —Du tænker ikke rigtig over, at du kan komme til at skade andre?

  —Nej ikke rigtig, eller nu gør jeg jo selvfølgelig. Jeg kører stadig over for rødt lys, men det er ikke lige så slemt, som da jeg var 18 år, siger perkersvinet Muhammed Kürükkart, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. september 2019 @ 15:36

 23. Kommentar by Hvideplov — 13. september 2019 @ 14:08.

  Ylva Johannson trådte sine politiske barnesko i det svenske Kommunistisk Ungdom.

  Kommentar by Kimski — 13. september 2019 @ 17:12

 24. USA er udmærket klar over saudiernes rolle men vil ikke gøre noget, for man har brug for forbindelsen til olien, også selv om det sorte skidt i realiteten har været unødvendigt som energikilde i 70+ år (Nikola Tesla havde fundet noget meget bedre) men der er jo penge i skidtet. Det siger en hel del om USA og deres skyggeaktiviteter.

  Kommentar by LarsB — 13. september 2019 @ 18:14

 25. Mon ikke Donald Trump har gang i noget der vil afslører den saudiske “kongelige” familie og andre der var med i plottet.

  Det foresvæver mig at der var en artikel eller to fremme på dagen!

  Kommentar by Santor — 13. september 2019 @ 19:14

 26. Bør vi ikke lige gense denne?
  http://www.uriasposten.net/archives/4911

  Kommentar by Lider af danskhed — 13. september 2019 @ 20:02

 27. .

  HVAD SKULLE KUNNE FORHINDRE Danmark i at synke ned i barbari og gangstervælde? Danskerne er vel ligesom svenskerne en flok uvidende og hjernevaskede dagdrømmere.

  Og nu bliver der indført censur på store dele af nettet. Se 24nyt.dk

  Kommentar by TP — 13. september 2019 @ 21:07

 28. Sådan blev han udødelig https://da.wikipedia.org/wiki/The_Falling_Man

  Kommentar by BB — 13. september 2019 @ 21:25

 29. Såre sandt Knud.
  Lå ud for Umanak på grund af dårligt vejr, da vi på tv om formiddagen kunne modtage nogle grumsede billeder af tragedien.
  Rædsel og vantro prægede alle ansigter ombord.
  Al arbejde ombord gik stort set i stå, alle var klistret til skærmen.
  Efterhånden som tragedien manifesterede sig, blev vantroen omformet til et afgrundsdybt had mod disse medlemmer af “fredens og kærlighedens” religion, som lod “kærligheden og freden” i form af brændende fly brændstof regne ned over uskyldige ofre.
  At de selv gik til i processen, er en fattig trøst. Hvis de er så forhippet på at komme i helvede/allans paradis, kunne de for fanden have skudt sig en kugle for panden, i stedet for at plage almindelige mennesker med deres Rabies.
  Har sejlet rundt i “Perverser golfen” i månedsvis, og det eneste sted der var ordnede forhold, og hvor du ikke skulle passe på ryggen, og i særdeleshed den nedre del, var i Iran/Persien, under Shaen vel at mærke.
  At “saudi babarien” er gået fri af kritik fra de vestlige stater, og stort set er fredet, overgår min forstand.
  Mage til barbari, undertrykkelse af kvinder, undertrykkelse og slaveri af fremmedarbejdere fra Phillipinerne, Bangla Desh, Indien, Pakistan og Thailand, overgår enhver forstand.
  Hvis man ikke har oplevet det på første hånd, nægter man at tro på at sådan er det.
  Overværede en offentlig henrettelse i “saudi babarien” et tilløbsstykke og en offentlig udstilling af afstumpethed som er udpræget.
  Den amatør bøddel hakkede og hakkede, ofret skreg hjerteskærende, indtil bøddelen måtte skære hovedet af delinkventen og stolt holde hovedet oppe i strakt arm.
  Tilskuerne hylede af begejstring over optrinnet, allah hu Akbar mig her og allah hu Akbar der.
  En tilfældig sammenstimling af mennesker gjorde at nysgerrigheden trak en med, men jeg ønsker til dato at jeg ikke gik videre.
  Det er ca. 50 år siden, men det optræder stadig på nethinden, Skrigene kan jeg stadig høre!
  Jeg brækkede mig spandevis lang tid efter.
  Mange mennesker er umådelig imponeret over Dubai, og tager derned gang på gang på ferie, og vender hjem med muntre ferieminder.
  Imponerende bygningsværker, pralende udstillinger af rigdom, men sandheden er at alt det pralende er i lighed med den Kinesiske Mur bygget på et hav af skeletter.
  Har været der flere gange, i embeds medfør, og de eneste arabere jeg har set i forbindelse med de store projekter, er en tyve meter lang limousine med gardiner for vinduerne, hvor man lige titter ud, for at se om slaverne arbejder.
  Er flere gange tilbudt lukurative job dernede, men har altid sagt nej.
  Jeg arbejder ikke for en araber, uanset løn og favorable vilkår. Som fremmedarbejder og “vantro” er du under stadig kontrol, bor i enklaver/ghettoer for vantro” men bliver kun tolereret på grund af dit jobs vigtighed.
  Din kone kan ikke køre til det lokale indkøbscenter uden privat chauffør som ledsager/kontrollant, dine børn kan ikke frekventere den internationale skole, uden massiv propaganda fra islam.
  De gamle kollegaer som har prøvet det, er alle flygtet skrigende bort.
  Som en gammel studie kammerat udtrykte det efter hjemkomsten fra Jeddah, aldrig, aldrig mere. Konen og børn var flygtet hjem inden kontraktens udløb, så han måtte bide i det sure æble og blive.
  Det er så denne “kultur” vore stupide politikere har travlt med et importere, statsborgerskab bliver kastet ud som konfetti, og resultaterne kan man læse om i dagspressen hver dag.
  En længere føljeton, men forargelsen farer nogle gange ned i tastaturet.
  Man kunne blive ved, men nu går jeg i seng!

  Jeg foragter de mennesker der tror de kan betale sig fra alt, uden at røre en finger selv!

  Kommentar by Finn A. Skov — 13. september 2019 @ 22:37

 30. *Finn A Skov.
  Enig. Jeg har tænkt meget over hvorfor så mange danskere stemmer som de gør!
  I skolen mødes de med folkeskolelærer, som i følge deres egen faglige organisation stemmer så Enhedslisten, SF og De Radikale ville kunne danne regering. Når de så ser nyheder på TV eller læser en avis, så mødes de af nyheder og historier tygget igennem
  af journalister, som i følge deres deres egen “medlemsblad” journalisten.dk stemmer stort set som folkeskolelærerne.
  Resultatet er børn som er blevet voksne er nu gennemindoktrineret, med de “rigtige” holdninger. Det må gå galt og det er det da også!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. september 2019 @ 23:48

 31. Folk udsat for free energy springer ud fra bygningen. Stål bliver til støv.

  https://americafirstpatriots.com/donald-trump-planes-couldnt-possibly-brought-world-trade-center-towers/

  Kommentar by Iznogut — 13. september 2019 @ 23:52

 32. .

  ER FORKLARINGEN eventuelt den at de danske mænd er teknisk dygtige, men derudover så store idioter, at de har overladt landets og deres egen skæbne til kommunister, feminister, rødstrømper, ligestillings-fanatikere, kvindesagskvinder, politik-kvinder og feminiserede mandslinge, der aldrig har haft evner eller interesser der muliggjorde saglig og fremsynet politik til gavn for Danmark…..?

  Oveni udueligheden som har været der fra starten af, er så hen ad vejen kommet pladderhumanismen. Der i denne tid er ved at gøre kål på vores økonomi, kultur, fred og tryghed og alt andet.

  Danskerne har opført sig utrolig tåbeligt gennem mange år. Fra starten af burde de have været modstandere af alt med kommunisme og feminisme. Men hvor var danskerne da de røde begyndte at hetze husmødrene, familierne og de mandlige forsørgere? Hvor var danskerne da de radiGALE kliker gik til angreb på folkeskolen og afskaffede morgensangen og historie-undervisningen osv.? Hvor var danskerne da skilsmisse- og børneværns-bureaukratiernes feminister begyndte at sjofle-, undertrykke og diskriminere mændene, og at tvangsfjerne børnene under alle mulige påskud? Hvor var de da indvandringen 198O-83 begyndte at komme op i omdrejninger? Hvor var de da kriminaliteten mangedobledes, og alt med velfærd, sundhed og infrastruktur styrtdykkede? Hvor var de da alle de gamle partier havde afsløret sig selv som udemokratiske, asociale og anti-danske? Og hvor er de nu, hvor gaderne myldrer med “berigere” og evighedsturister?

  Danskerne er altid klar til at sluge mediernes løgnekampagner råt. Og altid har de været umådeligt langsomt opfattende. Og er det stadigvæk. Hvis der er nogen som ligger som de selv har redt er det danskerne.

  På grund af deres endeløse sløvhed, træghed, godtroenhed og laden stå til, står de nu overfor at blive fordrevet, udskiftet og etnisk udrenset. Danmark og Sverige bliver nok de første lande i verden som dør af ren og skær dumhed. Både politiker-“elitens” dumhed og den brede folkelige dumhed. Partierne, medierne og vælgerne har beseglet Danmarks skæbne.

  Eller har nogen en bedre og mere optimistisk vurdering af situationen?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2019 @ 01:55

 33. PS: Det skal indrømmes at med propaganda kan man tilsyneladende få enhver befolkning til at tro på hvad som helst. Det har vi set i Tyskland, Sovjet-unionen, Rumænien, Cambodia, Japan, Kina, Afrika, Mellemøsten osv.

  Så måske er danskerne lige så uskyldige som alle andre folkeslag der af løgnens lakajer blev narret og bedraget ind i blodbade og katastrofer….?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2019 @ 02:02

 34. .

  Moderation? Det er jo blot et ps.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2019 @ 02:04

 35. PS: Det skal indrømmes at med propaganda kan man tilsyneladende få enhver befolkning til at tro på hvad som helst. Det har vi set i Tyskland, Sovjet-unionen, Rumænien, Cambodia, Japan, Kina, Afrika, Mellemøsten osv.

  Så måske er danskerne lige så uskyldige som alle andre folkeslag der af løgnens lakajer blev narret og bedraget ind i blodbade og katastrofer….?

  ………………………………

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2019 @ 02:06

 36. Sådan går det jo når amerikansk udenrigs politik skal plejes

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. september 2019 @ 02:17

 37. @Kommentar by Santor — 13. september 2019 @ 19:14
  Det tror jeg så ikke du skal regne med da hans egne private økømomiske interesser er afhængig af saudisk financiering

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. september 2019 @ 02:28

 38. Danmark har indtil nu undgået de store terroraktioner.

  Det kan muligvis skyldes at Danmark er en financiel malkeko for islamisterne. Ikke alene fordi understøttelsen er så god, at store beløb kan spares op og sendes til islamistiske foreninger i Mellemøsten. Men også fordi det danske skattesystem er så pilråddent, at det er let at trække store summer ud af det ved hjælp af svindel. Det har især muslimer let ved takket være deres internationale netværk. Det danske skattevæsen er ikke indrettet til den globale verden uden grænser, og ikke til skruppelløse asociale individer der hader Danmark.

  Et terrorangreb ville måske få det danske folk til at vågne op erkende virkeligheden. Det fornemmer jihadisterne nok og freder Danmark.

  Jeg undrer mig over at de store medier skriver så lidt om jihadisternes lænsning af det danske skattevæsen, som netop er blevet afsløret.

  Kommentar by JC — 14. september 2019 @ 08:56

 39. Jeg er enig med Trump i meget af hans politik. Men jeg undrer mig over at han freder Saudi-Arabien og nægter at erkende landets store medskyld i jihadismen.

  Han gør det nok med gustent overlæg, fordi han mener at landet kan være til nytte i kampen mod den endnu større trussel Iran. Han tænker sikkert også på de store amerikanske olieinteresser i Saudi-Arabien. Men spørgsmålet er om ikke de to islamistiske lande er lige farlige for Vesten. Saudi-Arabien spiller et fordækt spil og er på skrømt USA’s ven, fordi de er økonomisk afhængige af olieeksport til Vesten og våbenleverancer.

  Kommentar by JC — 14. september 2019 @ 09:08

 40. > #32: Ja, danske mænd er nogle vatnisser, der har givet feministerne alt for let spil.

  Spørgsmålet er om ikke feminismen er den største trussel for Danmarks fremtid som selvstændig kulturnation? Uden feminismen, ville venstrefløjen i Danmark sandsynligvis være langt mindre end i dag. Og dermed havde landet ikke været prisgivet den misforståede pladderhumanisme, som har gjort os værgeløse mod masseindvandringen.

  Og kvinderne ville ikke have været så karrierefikserede. De ville have følt større familiemæssigt ansvar og ville have født langt flere etnisk danske børn, så vi ikke ville være i fare for at dø ud som folk.

  Kommentar by JC — 14. september 2019 @ 09:21

 41. > #32: Ja, danske mænd er nogle vatnisser, der har givet feministerne alt for let spil.

  Spørgsmålet er om ikke feminismen er den største trussel for Danmarks fremtid som selvstændig kulturnation? Uden feminismen, ville venstrefløjen i Danmark sandsynligvis være langt mindre end i dag. Og dermed havde landet ikke været prisgivet den misforståede pladderhumanisme, som har gjort os værgeløse mod masseindvandringen.

  Og kvinderne ville ikke have været så karrierefikserede. De ville have følt større familiemæssigt ansvar og ville have født langt flere etnisk danske børn, så vi ikke ville være i fare for at dø ud som folk.

  Kommentar by JC — 14. september 2019 @ 09:21

 42. 9/11 og hvem, der stod bag, er et fantastisk eksempel på fornægtelse af fakta, af en offentlig hemmelighed.

  Kommentar by Søren — 14. september 2019 @ 10:24

 43. Angrebet på World Trade Center i 2001 var IKKE et terrorangreb. Lige som angrebet i 1993 nok heller ikke var det. Tænk jer nu den situation at et af de to tårne blev kopieret et eller andet sted. Så vil jeg vædde mit liv på at selv den største flyvemaskine eksisterende i 2001 ikke kan få bygningen til at på det nærmeste forsvinde.
  Hvad “angrebet” på WTC var,var det nye Pearl Harbour,som administrationen behøvede,så den kunne skaffe sig opbakning til at føre krige i mellemøsten. Hvor tror i bliver den næste lokalitet,som bliver kaldt ondskabens akse? Lige nu er de største bussenænd Rusland Kina og Iran.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2019 @ 15:22

 44. .

  Nu skal man jo huske på at de to fly med flykaprere var fyldt med tonsvis af høj-oktan benzin. De påfølgende brande udviklede sig eksplosivt og udviklede høje varmegrader.

  Kommentar by TP — 15. september 2019 @ 19:32

 45. Det er kun det man har fortalt omverden, men forbryderiske amerikanske efterretningstjenester bør man nu aldrig stole på, især ikke med deres evige krigs agenda in mente.

  Kommentar by LarsB — 15. september 2019 @ 21:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper