14. september 2019

Jørgen Leth fantaserer om Trump-mord: “… han skal dø’, “Jeg savner sådan et frisk præsidentmord…”

82-årige Jørgen Leth virker senil-dement, og ligesom han var for gammel til Tour de France, så er han tydeligvis også for ustabil til at være centrum for et samtaleprogram. I onsdagens udgave af Spørge Jørgen på Radio24syv kom han atter ind på USA’s folkevalgte præsident, og pludselig drejede han over i det der må betegnes som en mordfantasi. Hukommelsen er ikke hvad den har været, og den lille Fiat han husker fra Truffauts La peau douce (1964) er i virkeligheden en skøn Austin Mini. Direkte linket til sekvensen her (Via BT)

Zissel Astrid Kjertum-Mohr, Radio24syv: … Lytteren skriver. Kommer du til at savne at læse om Trump?

Jørgen Leth: Nej, det kommer jeg ikke til at savne. Jeg synes bare at han skal dø. Jeg kan ikke forstå at der ikke er nogle gammeldags attentatfolk mere. Jeg savner sådan et frisk præsidentmord, det gør jeg altså. Det gør jeg virkelig. Jeg synes, det er på høje tide, det synes jeg sgu det er. Altså, simpelthen en der går op og skyder ham direkte, som på en eller anden arrangeret exit.

Altså, jeg så i går i Cinemateket i København, Truffauts ‘Silkehud’, La peau douce, og det er der en fantastisk dødsscene, en mordscene, det er en pragtfuld scene… hun købte et jagtgevær, og det bærer hun under en hvid frakke, og hun gør alle forberedelser, fuldstændig vidunderlige konkrete, den måde hun tager den hvide frakke på, som hun har lagt for sig, som om det er længe forberedt. Den tager hun ned, og den ligner en kittel, men den er meget flot samtidig, og så tager hun det der kæmpe dobbeltløbede gevær – tror jeg det er, og sætter to patroner i, store patroner, og så bærer hun det under frakken, og meget målbevidst – fuldstændig. Og hun er meget vred på sin mand for den sorg, den skuffelse, og så ved hun jo hvor han spiser, hvad han får reserveret til sig. Og så sidder han der, bare spise og læse sin avis uden at tænke sig om, måske. Så sidder han der, og så kommer hans kone ind, man har fulgt hele hendes slutforløb, der er fortalt på en dramatisk måde. Man følger hendes bil, hendes lille bil, en Fiat i Paris’ gader, man følger hendes fart hen til – han har ikke kunne ringe hende op, han vil gerne have afdramatiseret situationen, så han har forsøgt at ringe hende op, det er en del af dramaet… han kommer ikke igennem til hende.

… hun udstråler en vrede… Vi ved at hun har det der jagtgevær under frakken, og så går hun hen imod ham. Det hele er så fantastisk tidsmæssigt fortalt, det er genialt fortalt. Man ser alle detaljerne, man ser at han ser op, og ser at hun har gang i noget frygteligt, og hun tager frakken væk og tager geværet op, og så løfter hun riflen og sigter på ham – han prøver at afværge det, men der er ikke noget at gøre. Man ser det hele i en vidunderlig indstilling, det er helt fantastisk indstilling. Så skyder hun ham med det der gevær, ik’. Voldsomt, man ser ikke noget blod, man ser bare at han dør. Det er en fantastisk scene. Hvorfor fortalte jeg om den? Hvad spurgte du mig om?

Kjertum-Mohr: Jeg spurgte dig om Trump? Men det er jo en martyrdød. Synes du Trump fortjener sådan en?

Leth: – Nej!

Kjertum-Mohr: Man bliver jo husket, hvis man bliver skudt som præsident.

Leth: Ja. Jeg er sgu ligeglad – han skal bare væk, synes jeg. Det må være nogen der stiller op og skyder en så forbryderisk præsident. Det synes jeg bare. Jeg kan slet ikke se nogle formildende omstændigheder, det kan jeg ikke. … Der er så mange politiske figurer, der er blevet myrdet gennem tidens løb, med gode grunde. Trump kunne jo sagtens være en der blev myrdet af gode grunde. Så jeg kan ikke forstå, hvorfor det ikke er muligt.Jeg kan ikke forstå at Trump, der har lavet så meget møg, at han ikke bare skal henrettes af offentligheden. Det kan jeg ikke. Jeg ved godt, at det her er langt ude at tale om, men jeg synes der skal være dødsstraf til sådan nogle som Trump, det synes jeg at der skal. Går det? Kan du trækker det tilbage?

Kjertum-Mohr: Jørgen. Jeg har tænkt mig at sende alt det du siger.

(Slutscene fra François Truffauts La peau douce, 1964; Fotos: Youtube)

Oploadet Kl. 10:48 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104339/trackback

57 Comments »

 1. Den lallende og snøvlende gamle kulturpamper sætter en ny bundrekord. Ih, hvor får man meget for licensen!

  Kommentar by Crass Børsting — 14. september 2019 @ 10:57

 2. Hvis hans likviderings-fantasier var virkelighed ville det nok være andre hadede personligheder der stod først på listen. Fjols!

  Nu er han blevet så gammel at alt hvad han siger bliver betragtet som gammelmandssnak/ævl og kan bortforklares med et slet skjult grin.

  Spørgsmålet der burde stilles er om fjolset selv ville trykke på aftrækkeren!

  Kommentar by Santor — 14. september 2019 @ 11:42

 3. De kulturradikales had til Trump er sygeligt.

  Hvad er det mon ved Trump der skaber et sådant had (bortset fra tanketom flokmentalitet).

  Han er ikke særlig voldelig. Han går ind for at trække de amerikanske tropper i Mellemøsten hjem. Obama og Hillary var langt mere bombeglade. F. eks. den håbløse aktion i Libyen. Hans kontroverser med Kina vinder genklang hos Demokraterne og Macron. Hans mål er at skaffe jobs til andre end dataloger og phd-ere. Det kan vel ikke genere kulturradikale. Hans krav om at EU landene lever op til deres løfter om udgifter til militæret er vel ikke urimelige. Det har med solidaritet at gøre. Han vil stoppe det ustyrlige tag-selv bord lykkejægere fra fattige lande. Er han kvindefjendsk og racistisk? Det er svært at finde håndgribelige beviser herfor. Kun hans politiske modstandere kan påstå det. Det må være det traditionelle had til de konservative Republikanere der gør sig gældende. Og så måske at Trump har en evne til at begejstre sine vælgere, hvilket hans kedsommelige modstandere har svært ved.

  Georg Metz, en anden traditionel kulturradikal hadsprutte, havde i Information en våd drøm om at orkanen Dorian ville smadre Trumps golfcenter i Florida. Han undgik dog eventuelle beskyldninger om at gå ind for personvold, ved at udtrykke ønsket om der i så fald ikke ville være personskader i Golfcentret. Så fintfølende er J. Leth åbenbart ikke.

  Kommentar by JC — 14. september 2019 @ 11:43

 4. “Jeg kan ikke forstå at Trump, der har lavet så meget møg, at han ikke bare skal henrettes af”

  Hvad er det for noget møg Trump har lavet? Jeg følger ikke så meget med så måske er det bare derfor jeg ikke kan få øje på det.

  Kommentar by Johnson — 14. september 2019 @ 11:49

 5. Et spørgsmål til Spørge-Jørgen: Hvordan får en fattig kunstner mon råd til at rejse så meget på første klasse, købe dyrt Armanitøj i de dyreste butikker i Paris, at spise på de dyreste restauranter, at bo på de dyreste hoteller på sine konstante rejser. Enten er det pral eller også er han god til at skaffe sig gavmilde sponsorer.

  Kommentar by JC — 14. september 2019 @ 11:50

 6. Jeg går ud fra, at den gamle afdankede drukkenbolt er blevet afhentet af PET i håndjern her til morgen, og buret inde i en gummicelle?

  Nå, ikke?

  Kommentar by Revisoren — 14. september 2019 @ 11:56

 7. Jørgen Leth lyder som et selvskrevet medlem af Alternativet.

  Kommentar by Ole Madsen — 14. september 2019 @ 11:58

 8. Mads Brügger, der programchef hos Radio24syv, mener, at man godt kan stå inde for, hvad der blev sagt i programmet.

  »Det er stærk tobak. Min grænse går ved, om man direkte opfordrer til vold, og det synes jeg ikke, at han gør, og derfor går det udmærket an, og vi kan stå inde for udtalelserne,« siger han til B.T.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. september 2019 @ 12:03

 9. ”Jeg tager kokkens datter, når jeg vil. Det er min ret. Jeg kan have hende, som jeg vil. Hun klæder sig af her i the master bedroom, mens hendes mor er ved at gøre klar til aftensmåltidet eller er i gang med at stryge mine skjorter ude i gården. Jeg mærker efter, om hendes kusse er våd. Det er den, hun er klar, og jeg kan tage hende uden forspil.” Fra bogen ”Det uperfekte menneske.”

  Gamle senile liderbasse.

  Kommentar by der Adler — 14. september 2019 @ 12:04

 10. Hvis mennesker erstattede “Trump” med “Mads Brügger”, “Morten Østergaard” eller “Zenia Stampe” i Jørgen Leths udtalelser, ville ramaskriget ingen ende tage.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 14. september 2019 @ 12:11

 11. Jeg synes bare, Mads Brügger skal dø

  Jeg savner sådan et frisk journalistmord, det gør jeg altså. Det gør jeg virkelig. Jeg synes, det er på høje tide, det synes jeg sgu det er. Altså, simpelthen en der går op og skyder Mads Brügger direkte, som på en eller anden arrangeret exit.

  Ja. Jeg er sgu ligeglad – Mads Brügger skal bare væk, synes jeg. Det må være nogen der stiller op og skyder en så forbryderisk journalist. Det synes jeg bare. Jeg kan slet ikke se nogle formildende omstændigheder, det kan jeg ikke. … Der er så mange journalistiske figurer, der er blevet myrdet gennem tidens løb, med gode grunde. Mads Brügger kunne jo sagtens være en der blev myrdet af gode grunde. Så jeg kan ikke forstå, hvorfor det ikke er muligt. … Jeg kan ikke forstå at Mads Brügger, der har lavet så meget møg, at han ikke bare skal henrettes af offentligheden. Det kan jeg ikke. Jeg ved godt, at det her er langt ude at tale om, men jeg synes der skal være dødsstraf til sådan nogle som Mads Brügger, det synes jeg at der skal… ?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. september 2019 @ 12:13

 12. Jeg synes bare, Mette Frederiksen skal dø

  Jeg savner sådan et frisk statsminister-mord, det gør jeg altså. Det gør jeg virkelig. Jeg synes, det er på høje tide, det synes jeg sgu det er. Altså, simpelthen en der går op og skyder Mette Frederiksen direkte, som på en eller anden arrangeret exit.

  Ja. Jeg er sgu ligeglad – Mette Frederiksen skal bare væk, synes jeg. Det må være nogen der stiller op og skyder en så forbryderisk statsminister. Det synes jeg bare. Jeg kan slet ikke se nogle formildende omstændigheder, det kan jeg ikke. … Der er så mange politiske figurer, der er blevet myrdet gennem tidens løb, med gode grunde. Mette Frederiksen kunne jo sagtens være en der blev myrdet af gode grunde. Så jeg kan ikke forstå, hvorfor det ikke er muligt. … Jeg kan ikke forstå at Mette Frederiksen, der har lavet så meget møg, at hun ikke bare skal henrettes af offentligheden. Det kan jeg ikke. Jeg ved godt, at det her er langt ude at tale om, men jeg synes der skal være dødsstraf til sådan nogle som Mette Frederiksen, det synes jeg at der skal… ?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. september 2019 @ 12:20

 13. Den eneste grund til, at Leth slipper godt fra det, er at røde journalister klapper i deres små hænder

  Kommentar by BB — 14. september 2019 @ 12:31

 14. Den eneste Jørgen Leth skyder er sig selv. I foden. “Dødsstraf for at være folkevalgt præsident, som jeg ikke kan li’. Det kan jeg virkelig ikke”. Kan det blive mere rablende fascistisk?

  Kommentar by Thomas — 14. september 2019 @ 12:39

 15. Indrømmet, jeg har lidt samme fejl som Leth. F.eks. har jeg i årtier håbet på, at det perverse gamle ulækre vrøvlende svin Leth tog billetten…

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. september 2019 @ 13:05

 16. Jørgen Leth er jo så ultra klam, han kunne kun tage kokkens 17-årige datter fordi han er ufattelig rig i forhold til de mennesker han udnyttede. Men han må godt, da han tilhører venstrefløjen.

  Kommentar by Johnson — 14. september 2019 @ 13:18

 17. Til kommentar 11 og 12: Det var nu ikke en opfordring til at vi skal falde ned på niveau med typer som Jørgen Leth, der ofte viser at han intet har forstået af verden omkring ham.
  Som en bruger skrev herinde for noget tid siden, noget i stil med: Problemet er faktisk ikke islam (tilføj socialisme), men derimod alle de mennesker der billiger at islam (og socialistiske forsøg) udføres og forsøges udført i Danmark. Jørgen Leth er en del af problemet.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 14. september 2019 @ 13:36

 18. Klar opfordring til vold-burde politianmeldes.

  Kommentar by Per K. — 14. september 2019 @ 13:45

 19. # Jørgen Nielsen.

  Man kunne også skifte Trump ud med Obama for ekstra dramatisk effekt! Åh nej.

  Kommentar by Realist — 14. september 2019 @ 13:50

 20. Har lige hørt en brækfremkaldende tale fra Stormuftien på De Radikales landsmøde.

  Han kunne også trænge til en kugle i panden…

  Kommentar by Revisoren — 14. september 2019 @ 13:53

 21. .

  Det er jo en måde at føre sig frem på, som er populær i journalistkredse. Bare man kan sige noget nedgørende om Trump, så får det sendetid og spalteplads, ligegyldigt hvor dumt og åndssvagt det ellers er. Her er det en halvsenil drukkenbolt der udtaler sig og snøvler løs, og som derfor bliver ved med at blive inviteret af DRs chefer og ansatte.

  Det er det samme med sygelige, fladpandede og rablende gale feminister, AFA’er, klimatosser og kulturradikale samt fascister fra V og K mv. Dem er der altid plads til i spalterne og udsendelserne. De tilbedes jo nærmest som halvguder og lysende forbilleder af slænget af korrupte og marxistiske bladsmørere og mikrofonholdere.

  Kommentar by TP — 14. september 2019 @ 13:56

 22. Trump modtager demokratiets dom ved næste valg. Derefter bliver han måske også dømt for diverse korruption og kriminalitet i embedet, men det tvivler jeg på, for i USA plejer man at frede ex-præsidenter.

  Kommentar by Zatopek — 14. september 2019 @ 14:23

 23. ->Dansk Stolthed — 14. september 2019 @ 13:36

  Jeg synes, det er dybt forkasteligt at udtale sig, som Jørgen Leth gør, men Mads Brügger synes åbenbart, det er helt fint jf. min kommentar #8 Jørgen Nielsen — 14. september 2019 @ 12:03′
  Læg mærke til, at jeg netop sætter spørgsmålstegn ved Mads Brüggers holdning og slutter med: “…?”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. september 2019 @ 14:24

 24. Jørgen Leth tidligere Dansk Konsul på Haiti bør fratages alle hans ordner og udmærkelser for useriøs opførsel derefter skal han sidde i en gummicelle resten af hans dage, der findes tre milliarder potentielle terrorister og mordere i verden, hvad skal der så ske med dem Jørgen Leth? forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. september 2019 @ 14:38

 25. Det Jørgen Leth prøver at sige, men som er lidt utydeligt, er:

  Jørgen Leth mener Trump skal skydes for de ting, andre har fortalt Jørgen Leth, at Trump har gjort. Dødsstraf uden rettergang, dømt in absentia af pressens mest skingre personager.

  Så ekstrem er Jørgen Leth blevet.

  Kommentar by Quark — 14. september 2019 @ 14:56

 26. Flot kommentar, JC.

  Kommentar by Peter Larsen — 14. september 2019 @ 15:24

 27. #24 Quark – ja, det er jo lige sådan det er, de gejler sig selv mere og mere op.

  Kommentar by Johnson — 14. september 2019 @ 15:39

 28. 22. Kommentar af Jørgen Nielsen.
  Modtaget og jeg forstår dig. Du har generelt rigtig gode, velformulerede og konstruktive indlæg, så bliv endelig ved med det.
  Hilsen ham der sjældent kommenterer.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 14. september 2019 @ 15:41

 29. Hvordan mon Jørgen Leth ville have det med, at nogen sagde det samme om fx Obama?

  Kommentar by HN3 — 14. september 2019 @ 16:17

 30. Meget sandsynligt at Jørgen Leth dør af alderdom mange år før Donald Trump. Hvem ler sidst?

  Kommentar by Hul igennem? — 14. september 2019 @ 16:36

 31. Herr Lethmælk har altid tænkt med det lille hovede. Dét forklarer jo alting.
  For som Mae West engang sagde; “…har manden ikke blod nok til, at bruge dem begge samtidig”.
  Det sagt, er han en patetisk operettehumanitær og saloncommie. Der altid har forstået at indrette sig, og sige lige dét hans arbejdsgivere og publikum forventede. Nåh ja, han blev vist lidt for ærlig omkring sig selv, og viste lidt mere af den virkelige fordærvede Lethmælk på et tidspunkt.
  Men som en champagneprop, har han altid forstået at ride ovenpå tsunamier, orkaner uden at blive våd. For ligeså pludselugt de kom, var Jørgendrengen over alle bjerge.
  Så sådan en smule bølgeskvulp fra nogle passager han letsindigt – måske pralende lagde ind i sin bog, for at stive sin rynkwde manddom af, ka’ naturligvis ikke skabe nok søgang til, at der kom mere vand i Lethmælken end der er i forvejen.
  Manden er pudseklud, en snotklud et elendigt pjok…fortsæt selv Egon O’s karakteristik af mandslingen.
  Han ejet min allerdybeste foragt.
  P.S.
  Skal vi endelig tale om en præsidentmordenes revival. Vil jeg mene, der er adskillige ANDRE der trænger sig MEGET mere på.
  Ingen nævnt – ingen overset.

  Kommentar by White knight — 14. september 2019 @ 16:46

 32. Leth er noogenlunde lige så ulækker som Trier.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2019 @ 19:13

 33. Trier har dog talent…

  Kommentar by Johnson — 14. september 2019 @ 19:20

 34. Jørgen Leth er vel på kanten til at opfordre til vold/mord…måske endda terror?
  Det er strafbart….hvem melder ham?

  Kommentar by Nosferatu — 14. september 2019 @ 20:08

 35. Det der undrer mig ved alle disse kulturradikale/venstreorienterede/socialistiske typer er, hvor kedeligt det må være. Alt, det de siger, har de garanti for, at de får skulderklap for. Det må da være så vanvittigt kedeligt at leve så ens og mene fuldstændig det samme, som alle man omgiver sig med. Keder de sig ikke ihjel derude på venstrefløjen? Er det derfor, de før eller siden tyr til undertrykkelse eller direkte vold, fordi de simpelthen har brug for en syndebuk, en ventil, der kan lette dem for al deres kedsommelighed og dårlige samvittighed? De kan som nu i Leths tilfælde komme afsted med at sige de værste uhyrligheder og alligevel slippe fra det – endda med æren i behold.

  Kommentar by piusXII — 14. september 2019 @ 20:15

 36. Jeg glæder mig SÅ meget til trump bliver genvalgt, udelukkende for at de psykopater på venstrefløjen kan nyde 4 lange år mere med ham. Jørgen leth er jo bare en ud af tusinder af “tolerante” kulturradikale der vil slå alle der mener noget andet end dem selv ihjel. Det er et sygt samfund der ophøjer disse mennesker til “eliten”.

  Kommentar by Per — 14. september 2019 @ 20:30

 37. #35 Per
  Det er en syg høne, der har lagt det æg, der klækkede Jørgen Machhnum Lethmælk.

  Kommentar by White knight — 14. september 2019 @ 20:47

 38. Man får næsten lyst til at kontakte den amerikanske ambassade…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 14. september 2019 @ 21:21

 39. #5 Hvorfor skulle Leth være “en fattig kunstner”? Han har lavet flere kommercielt bæredygtige ting gennem tiderne, er internationalt anerkendt, og har haft lukrative tjanser som tv-kommentator. Han har vist aldrig selv påstået, at han er fattig, og har haft et stort luksusforbrug gennem årtier. Senest har han tjent en formue på reklamer, hans stemme er yderst karakteristisk og suggestiv.

  “Filmmanden og cykelkommentatoren Jørgen Leth tjener millioner, efter at reklamebranchen har opdaget den lyriske levemands talegaver.

  “Åbne døren, lukke den, åbne, lukke. Lyden af døren. Hvor skal vi hen?” Jørgen Leths nasale stemme og staccatoagtige levering er ikke til at tage fejl af, når han gør reklame for den franske bilgigant Citroën.

  Men de gyldne gloser kommer ikke gratis, for den efterhånden legendariske filmmager er dyr. Meget dyr. Først indtalte han den fædrelandskærlige reklame for Landbrug & Fødevarer, så blev han hyret til at lægge stemme til stoppestederne på Letbanen i Aarhus, og nu er det altså Citroën, der har den store pengepung fremme.”

  https://www.seoghoer.dk/nyheder/joergen-leth-forgyldt-tjener-formuer-paa-sin-stemme

  Kommentar by Odo — 14. september 2019 @ 23:05

 40. Han lyder syg. Jeg synes de programmer skal stoppe nu. Programmer med syge mennesker er måske “god radio”, men virkelig underlødige.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. september 2019 @ 23:49

 41. >33 Johnson 19:20
  Jeg vil kalde dem begge pop-kunstnere. Har du set og hørt bare en smule af det de har lavet,vil der komme et tidspunkt,hvor du erkender,at du spildte din tid. Jeg vil bedst sammenligne med dramatiseret svensk krimi på tv.

  Kommentar by Bielsen — 15. september 2019 @ 03:39

 42. #38 Odo 23:05
  Mandslingen er manieret og gentager de samme floskler ad nauseam. Fuldstændig!
  Det løber helt af med ham i floromvundne perler som: “Citroen Cactus….jeg vil godt være venner med en kaktus”.
  Manden er et gammelt vrøvlende selvhævdende fjols.
  (Der ER naturligvis en regning at betale, når man et langt liv har eksperimenteret, og fyldt sig med alle de stoffer og svampe, man ku’ få fat i.)
  Selvironien røg vist ved samme lejlighed – hvis han i egen fuldkommenhed da har haft en.
  Sønnike, Kristian Leth knækkede sammen i krampelatter over “Rytteriets” parodier på farmand. Og afspillede et par karakteristiske klip for ham, hvor Martin Buchs diktion ikke er til at skelne fra Leth’s egen. Fuldstændig.
  Han ku’ slet ikke se det morsomme i dem. Og adspurgt, om farmand da ikke ku’ høre, hvis stemme der talte? Var svaret; at, det ku’ han overhovedet ikke høre.
  Hvilket atter fik sønnike til at hulke af grin.
  I sandhed en stor mand, fuldstændig.

  Kommentar by White knight — 15. september 2019 @ 06:16

 43. Glemte ordet: “Selvsmagende”, i den perlerække af lovord, der kan ødsles ud over Lethmælken.

  Kommentar by White knight — 15. september 2019 @ 06:21

 44. Kære Jørgen Leth:
  I de kredse du færdes, er det let for dig at anskaffe et håndvåben.
  Så gør det dog selv, det du gerne vil have andre til at gøre.

  Kommentar by Bastardo — 15. september 2019 @ 08:48

 45. Når man hører Jørgen Leth, så ved man at en epoke, snart vil dø. Epoken hvor man kombinerede humanistiske idealer, falsk progressivitet og foragt for småborgeren, der ønsker sig kernefamilie, fast arbejde, en bil, et hus og en charterrejse om året. Epokens vrøvlehoveder har slået sig på Trump, som de er meget bange for, fordi han er magtfuld mand, der ser verden som den er, og tænker almindelige mennesker ind i den. Jeg har ikke læst Det Uperfekte Menneske, men jeg aner, at Trump slet ikke er et menneske i Jørgen Leths øjne, endsige hans vælgere. Hvad er det mon Jørgen Leth og hans ligesindede tænker, der opnås ved at myrde Trump?

  Kommentar by Uno — 15. september 2019 @ 08:51

 46. Thai-pigen fik den så hårdt bagfra, at hun ramte sengegavlen og ødelagde fortænderne.
  Jørgen Leth: ”Det er jeg sgu ked af, jeg skal nok give dig erstatning”
  Hun svarede: ”Pyt med det, det er jo bare mælketænder”

  Kommentar by Piphans — 15. september 2019 @ 12:11

 47. Sagde børnefumleren noget. Han er total idiot og fatter tilsyneladende ikke en brik af det hele, det har tumpen aldrig gjort, han er jo også cykelshow fan den stakkels senile olding. Jeg har normalt den største medlidenhed med forvirrede fjolser, der æder massemediernes propaganda råt, men galningen her tager dog prisen som mere evnesvag og letkøbt end de fleste let påvirkelige danskere.

  Kommentar by LarsB — 15. september 2019 @ 21:00

 48. Hvem har skrevet til CopenhagenACS@state.gov desangående, således Spørge Jørgens ESTA tilbagekaldes og hans mulighed for US fly transit lukkes helt ned?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 03:44

 49. Jeg har undret mig over at Jørgen L. af alle lande netop har valgt at bosætte sig på Haiti, den vestlige halvkugles fattigste land. Jeg konkluderede at det nok var fordi han selv med en kunstnerindtægt, ville kunne leve som en fyrste der. Det kan også være at han der finder det største udbud af villige teenagepiger, med den lækre brune teint som han foretrækker. Men jeg kan forstå at han nu er blevet millionær på sin gyldne stemme, så nu behøver han ikke vælge det fattigste land. Nu bor han vist mest på et luksushotel på Mallorca.

  Kommentar by JC — 16. september 2019 @ 07:42

 50. Leth burde betale en del af sine tjente millioner til Rytteriet. Deres sjove sketches har medvirket til at gøre hans stemme berømt.

  Jeg forstår da godt hans berømmelse/berygtelse. Han har da en vis karisma. Men som de fleste kunstnere er han et håbløst fjols når han udtaler sig om politik og samfundsspørgsmål. De lever i et parallelt univers.

  Kommentar by JC — 16. september 2019 @ 07:51

 51. De fleste Trumphadere peger, som væsentlig årsag, på hans påståede behandling af kvinder som sexobjekter. Er det også Leth’s argument? Hvordan er det lige at feministerne synes om Leths kvindesyn.

  Kommentar by JC — 16. september 2019 @ 08:01

 52. Hvorfor skal sådan et gammelt fjols have sendetid?

  Kommentar by Ole Iversen — 16. september 2019 @ 09:30

 53. 52. Ja, Trump er et gammelt fjols.

  Kommentar by Kurt Olsen — 16. september 2019 @ 14:29

 54. Har I anmeldt fjolset til The Embassy Of The United States Of America In Copenhagen eller til The United States Department Of State i Washington, District Of Columbia?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 14:33

 55. Det er i øvrigt Jørgen Leths søn Asger Leth, der står bag de kvalmende politisk korrekte jingler, der er mellem programmerne på TV2, hvor der næsten altid optræder en muslima i fuld shariauniform.

  Ingen kvaler – de dumme dhimmier betaler…

  Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 18:14

 56. Som sædvanligt er Jørgen Leth spot on med sine kommentarer. Groft at ønske Trump død? Måske, men hvor meget blod har Trump ikke selv på hænderne.
  Hvor mange uskyldige familier ville ikke miste livet hvis Trump gjorde alvor af hans trusler om atomkrig imod Iran? Det virker næsten som om Trump ikke på nogen måde er over at ønske andre døde.

  Kommentar by Tobias Hvam Mikkelsen — 19. september 2019 @ 00:29

 57. # 56

  Du er 100 % rendyrket spazzer!

  Kommentar by Revisoren — 19. september 2019 @ 23:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper