16. september 2019

Metz håber orkan smadrer Trumps ‘grimme palads’, ‘de guldbelagte sale’, ‘de smagløse marmorsøjler’

Ingen hader så intens, som dem der har øvet sig hele livet. Georg Metz kalder Donald Trump for en ‘pyskopat’, og håber en orkan smadrer det historiske Mar-a-Lago på Palm Beach, som Trump købte i 1985. Fra Dagbladet Information – I sit stille sind havde man håbet, at Dorian havde hærget Trumps grimme palads.

“… Følger man imidlertid tankegangen og udvider perspektivet til den store politik, hvor mere betydelige ting står på spil, kunne man i sit stille, sorte sind have håbet, at orkanen Dorian – en af de værste registreret – på sin hærgende fart fra Bahamas til Floridas østkyst specielt havde ramt Mar-a-Lago, hvor Donald Trumps sommerpalads skæmmer nabolaget; håbet, at Dorian var gået i land på Palm Beach i hele sin ødelæggende kraft lige på adressen 1100 S. Ocean Blv., Palm Beach, Fl. 33480, USA og krudtet sig op på fuld styrke foran Trumps enorme ejendom, at den her var øget til kategori 7 af 5 mulige for siden at fare hylende gennem de guldbelagte sale, knuse indboet til atomer og vælte de smagløse marmorsøjler, så væggene og det falliske tårn brasede sammen som et korthus.

I et supplerende håb, at ingen på adressen var kommet til skade, og flagstangen med Stars and Stripes blev stående, burde Mar-a-Lago have ligget tilbage efter det vilde vejr som en flad ruin – flad som en mexicansk majspandekage, fladere end den følelse Trump må have haft, da statsminister Frederiksen hovedrystende på kanten af diplomatiets grænser sagde nej til det absurde tilbud om købet af Grønland.

… I foreliggende tænkte, håbefulde eksempel om orkanens rasen over Mar-a-Lago, kunne man have drømt om, at USA’s 45. præsident et kort øjeblik, mens hans vulgære hus væltede, begreb sin egen uansvarlighed…

Trump lyver kort og godt, hver eneste gang han henvender sig til offentligheden og lyver sikkert hele tiden, også når han er alene og lyver over for sig selv. Det kan man være sikker på: Donald Trump er en simpel løgnhals – med et upræcist og ukorrekt begreb, men så læseren ved, hvad skribenten tænker på: psykopat. Eller noget lignende.

… Trist, at hans grimme hus ikke er væltet.”

(Donald Trumps Mar-a-Lago, Palm Beach, Florida; Fotos: Business Insider mfl.)

Oploadet Kl. 09:27 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104353/trackback

31 Comments »

  1. Lider Georg Metz af samme sygdom som Jørgen Leth en truende på livet had mod Donald Trump, der er ingen forklaring på hadet til Trump, nu er hverken Metz eller Leth specielt intelligente, de er blot kendte ansigter på de statsstøttede medier som burde bandlyse dem for deres udfald mod Donald Trump, forbyd islam i Danmark.

    Kommentar by emmagad — 16. september 2019 @ 09:48

  2. Heldigvis er Georg Metz’ mening fuldstændig uden betydning.

    Hvad vigtigere er, opførelsen af muren ved den mexikanske grænse skrider fremad. #Trump2020

    Kommentar by Jern Henrik — 16. september 2019 @ 09:59

  3. […] (Mere om Frank Piasecki Poulsens deltagelse i overfaldet på Pia Kjærsgaard her)Se også Georg Metz håber orkan smadrer Donald Trumps ‘grimme palads’, ‘de guldbelagte sale’, ‘de … […]

    Pingback by Han ansatte autonom filmkonsulent: Stod bag byggesjusk for milliarder i Danmarks Radio – Free Speech Blog — 16. september 2019 @ 10:07

  4. Metz har ret i en ting, det er smagløst, men amerikanerne synes sikkert om det.

    Kommentar by Britta Due Andersen — 16. september 2019 @ 10:12

  5. Georg Metz lyder som et medlem af det Radikale Venstre.

    Kommentar by Ole Madsen — 16. september 2019 @ 10:16

  6. Georg metz er en syg stodder, gav vide om jørgen leth også har kneppet georg metz siden han er blevet rablende sindssyg.

    Kommentar by Piphans — 16. september 2019 @ 10:30

  7. .

    Man skulle tro at Metz er både infantil, debil og senil på samme tid. Hans lange syge fantasi om en orkan osv. er jo latterlig. Det er også en løgnagtig beskrivelse af Trump, for Trump lyver ikke hele tiden, som Metz påstår. Trump løj ikke da han kaldte Merkel for en forræder mod det tyske folk. Han løj ikke da han lovede at begrænse indstrømningen af migranter, narkosmuglere og kriminelle bander fra Mexico. Han løj ikke da han lovede at hjælpe de arbejdsløse ved at skaffe jobs til dem. Trump er en dygtig finans- og forretningsmand, der overholder sine valgløfter.

    Georg Metz derimod er en lille ubetydelig gnom der lever af at lefle for DR og papiraviserne. Altid er han klar med sine rødfascistiske meninger.

    Kommentar by TP — 16. september 2019 @ 11:15

  8. Lad os lige klappe hesten og kigge på om det ikke blot er noget Hegels dialektik på spil her – dvs. tese/anti-tese som så ender i en syntese, hvor alt er mixet sammen (aka ordo ab chao) for at kunne virke i det skjulte. Søjler og overdreven brug af farverne sort/hvid indikerer at der her er tale om klassisk frimurer/kaabala-satankult som vi ser stort set overalt i vore medier og på den politiske scene.

    Når Hetz og Easy er på banen, er der tale om eksponenter for den syge antidemokratiske magtverden og egotrippere, som blot er dem selv og eliteparnasset nærmest, og hvor folket bliver brugt som toiletpapir.

    Kommentar by Abdullah Terkelsen — 16. september 2019 @ 11:24

  9. TDS i kombination med senilitet er ikke kønt. Men lad bare Metz og Information udstille det.

    Kommentar by Asger Baunsgaard — 16. september 2019 @ 11:39

  10. Sygt samfund der åbenbart ikke kan indkapsle og afstøde en psykopat som Metz.

    Kommentar by River — 16. september 2019 @ 11:52

  11. George Metz, Carsten Jensen & Jørgen Leth = Kylle, Pylle & Rylle

    Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 12:15

  12. Er det i øvrigt ikke den gamle afdankede kulturmarxist George Metz, der nu i en menneskealder har belært os skimlede kældermennesker om vigtigheden af “tonen i debatten”.

    I øvrigt er George Metz og vores store forhenværende statsmand Mogens “Che” Lykketoft gamle skolekammerater og barndomsvenner.

    Big surprice!

    Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 12:56

  13. Psykopater kan ikke selv gøre for det.
    Georg Metz kan selv gøre for det.

    Kommentar by Bastardo — 16. september 2019 @ 13:09

  14. At tilfælde som Georg Metz kan få lov at gå frit omkring og få lidt spalteplads her og der bekræfter kun at distrikts psykiatrien har dårlige kår i Danmark.

    Kommentar by bjarne binee — 16. september 2019 @ 13:15

  15. Revisoren 12:56

    Big surprise!, forbyd islam i Danmark.

    Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 13:51

  16. Information burde ikke have trykt Georg Metz’s indlæg.
    Det er ikke særligt hensynsfuldt at udstille ham på den måde. Han er åbenbart ramt af Alzheimer.

    Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 16. september 2019 @ 14:06

  17. Roennebaerene er sure

    Kommentar by dunk — 16. september 2019 @ 14:14

  18. # Carlo

    Tak for korrekturlæsning.

    Jeg fik sgu ellers 13 i retstavning, da jeg gik forlod folkeskolen engang i 80’erne.

    Men på daværende tidspunkt havde Ritt Bjerregaard jo også med held forsøgt at smadre folkeskolen med sit motto:

    “Hvad alle ikke kan lære – skal ingen lære.”

    Hvordan mon det forresten går med heksens kemobehandling?

    Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 14:49

  19. Georg Metz er en gl. beton-radikaler og suicidalsmovs. Ja, endnu een.
    En klovn, der som de herrer Carsten Prettyboy Jensen og Jørgen Lethmælk føler en udpræget selvsmagende åndsoverlegenhed ift. alle os andre.
    Georg Gearloose hér er så klog, at han ka’ undvære begge hovederne. Også det overskårne.
    Håber og be’r til POTUS vil ku’ række hele 4 gigantiske fuckfingrer i vejret efter næste valg derovre.
    Dette vil mer’ end noget andet pisse alle disse gut menschen og humanister i eget forløjede selvbillede og egosovs – fuldkommen af.
    Ku’ man forestille sig en cardiac arrest eller tre ved denne lejlighed. (De tre er – når alt kommer til alt – ikke længere årsunger.)
    Eller er det alligevel FOR store veksler at trække på skaberen?
    Gud nej, undskyld.
    Vi skal sgu nok snarere sætte vores lid til ham med hornene i panden.

    Kommentar by White knight — 16. september 2019 @ 15:14

  20. Tossen Metz er jo radigal, hvem tager dog noget den uvidende sinke siger alvorligt.

    Kommentar by LarsB — 16. september 2019 @ 18:40

  21. Metz, Leth og det øvrige hylekor af satanister blev igen jordet af Præsident Donald J. Trump. Suck it up, buttercup.

    https://www.youtube.com/watch?v=_3C6KY-0lLM

    Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

    Kommentar by Iznogut — 16. september 2019 @ 18:48

  22. Udvis nu lidt overbærenhed med George (e-et er taget med for en sikkerheds skyld) – Alt hvad manden har troet på er braset sammen for længst. Den tidslomme (Information) han skriver i er et hjælpeløst postulat; det er som at gå en tur på kirkegården og opdage at bedstefars gravsted er sløjfet – Glem ham; han har allerede selv glemt hvorfor han skriver!

    Det kunne alt sammen have været så godt Georg! Du har sådan set et rimeligt format, humor, osv., men du holdt på de forkerte heste. Du kunne have været en anerkendt politiker/minister, men du valgte brokkeriet som din livsbane.

    Er det Kim Møller viser os her standarden fra din pen? – Tilsvining af den amerikanske præsident. Du har skidt i nælderne Georg! Det du har gang i er sgu for primitivt!

    NB: Arkitekturen som den vises på billede nummer to har klasse, det stammer med garanti ikke fra Mar-a-Lago!? – Hvor har du fundet billedet Kim ?

    Britta Due Andersen du har fuldkommen ret. Amerikanernes (de flestes) arkitekturopfattelse, incl. Donalds, er hjerteskærende håbløs – Dog findes der selvfølgelig internationalt berømte amerikanske arkitekter som er fremragende og trendsættende! – Søg selv på nettet ;-)

    Steffen Richter Nielsen: Enig!

    Kommentar by T. Flodur — 16. september 2019 @ 19:06

  23. T. Flodur

    Husker ikke kilden, men det var ret nemt at finde. Mar-a-lago. Tjek.

    https://www.alamy.com/us-first-lady-melania-trump-stands-with-venezuelan-interim-first-lady-fabiana-rosales-de-guaido-at-mar-a-lago-march-28-2019-in-palm-beach-florida-image242404608.html?pv=1&stamp=2&imageid=D0D9B2FC-900D-4234-9F45-82EE7101C3B6&p=142401&n=0&orientation=0&pn=1&searchtype=0&IsFromSearch=1&srch=foo%3dbar%26st%3d0%26pn%3d1%26ps%3d100%26sortby%3d2%26resultview%3dsortbyPopular%26npgs%3d0%26qt%3dmar%2520a%2520lago%26qt_raw%3dmar%2520a%2520lago%26lic%3d3%26mr%3d0%26pr%3d0%26ot%3d0%26creative%3d%26ag%3d0%26hc%3d0%26pc%3d%26blackwhite%3d%26cutout%3d%26tbar%3d1%26et%3d0x000000000000000000000%26vp%3d0%26loc%3d0%26imgt%3d0%26dtfr%3d%26dtto%3d%26size%3d0xFF%26archive%3d1%26groupid%3d%26pseudoid%3d%26a%3d%26cdid%3d%26cdsrt%3d%26name%3d%26qn%3d%26apalib%3d%26apalic%3d%26lightbox%3d%26gname%3d%26gtype%3d%26xstx%3d0%26simid%3d%26saveQry%3d%26editorial%3d1%26nu%3d%26t%3d%26edoptin%3d%26customgeoip%3d%26cap%3d1%26cbstore%3d1%26vd%3d0%26lb%3d%26fi%3d2%26edrf%3d%26ispremium%3d1%26flip%3d0%26pl%3d

    Kommentar by Kim Møller — 16. september 2019 @ 20:44

  24. Igen tror jeg at Donald Trump har fat i en lidt længere ende, end Georg Metz har, sådan rent dødsmæssigt-

    Kommentar by Hul igennem? — 16. september 2019 @ 20:51

  25. Kim Møller — 16. september 20:44

    Tak for linket Kim – Måske “lyver” underteksten!? – Det vi ser på billedet (nr.2) er kostbar spitzenklasse arkitektur! – Ikke typisk amerikansk, manieret, pastiche-arkitektur/hacienda-bullshit, osv.

    Er hængt op med arbejde lige nu (+24 timer) – Forsøger at finde kilden senere!?

    Kommentar by T. Flodur — 16. september 2019 @ 21:23

  26. Georg Metz er den mest nedrige debattør i kongeriget. Han nedladen overfor politiske modstandere kender ingen grænser, han benytter sig af en særlig teknik hvor han på perfid måde lader modstanderen vide at han er uintelligent, han siger det ikke direkte, men omtaler altid, dem er enige med som begavede, mens kropssprog og tonefald udtværer modstanderen.
    Ved skæbnens ironi minder Georg Metz en del om Donald Trump, brovtne, nedladende og umådeligt forfængelige.

    Kommentar by Den Nervøse — 17. september 2019 @ 07:59

  27. Nå, så fik jeg researched lidt på Trup-ejendommen. De viste billeder er ægte gengivelser af bygningskomplekset – Ikke så sært at bygningen rummer flere fine detaljer; det skyldes, at to af tidens bedste amerikanske Art Deco arkitekter har været på sagen, således:

    Joseph Urban (1872–1933)
    Marion Sims Wyeth (1889–1982)

    Begge arkitekter er nogenlunde samtidige (dog med en tidsforskydning på 20-30 år) med: Danske Martin Nyrop (1849-1920) Blandt meget andet arkitekt på Københavns Rådhus og Hack Kampmann (1856-1920) Blandt meget andet arkitekt på Århus Teater.

    Begge de nævnte danske arkitekter, holdt sig i lighed med de nævnte amerikanske arkitekter, ikke tilbage for overbroderinger- og svulstige bygningsdetaljer.

    Mon også Georg Metz ønsker de to danskeres bygningsværker ødelag af uforudsigeligt uvejr, død- og katastrofe?

    Kommentar by T. Flodur — 17. september 2019 @ 09:54

  28. O.T.
    BREAKING NEWS
    Nu vi ER ved det overdådige…
    Folkesocialisten, den lille brostens og malingsvingende Pernille Rosenkrantz Geil, har sammen med sin NETS mangemillionær kæreste købt en kæmpe lystgård på Bogø.
    Det er glædeligt at den små Pernille nu endelig slipper væk fra den trange 205m2 lille kvistlejlighed på beklumrede Frederiksberg. Og ud på den store strandgrund på Bogø.
    Jow jow venstrefløjens fizzeletter forstår sgu at kringle den. ER det ikke mageløst?
    Det der pjatteri med socialisme, lighed og søsterskaveri – var da også kun noget vi legede, til noget bedre viste sig.
    “Vi står alle i stor gæld til vor lede stjerne Oleg Sohn, for at have vist os tre tøzer; Johanne Stalin, Pernille Louboutin og lille mig vejen ud af socialismen” fjantetudtaler den små Pernille storgrinende.

    Kommentar by White knight — 17. september 2019 @ 10:10

  29. Det er jo et studie værd, når folk er “fattige” ((ofte) i egen indbildning, fordi de pisser pengene væk). Så er de ååh så røde, rummelige og “retfærdige”, og vil ha’ at alle ska’ ha’ lige meget – (og andre til at hoste op.)
    Lige indtil dén dag de selv sidder på flæsket.
    SÅ, skal der ikke deles mere ud.
    Disse lurvede undskyldninger for et mennesker, har min allerdybeste foragt.
    Dén ros skal de ha’

    Kommentar by White knight — 17. september 2019 @ 10:23

  30. Mon også Rytterhuset tegnet af Martin Nyrop står på Georgs dødsliste? – Stilen her er inspireret af nordisk mytologi, viking-romantik, m.v. – Hvor Trump ejendommen, udover Art Deco- og flere blandingsstilarter, af gode grunde, har spansk/mexikanske aner.

    https://da.wikipedia.org/wiki/Fil:Rytterhuset_af_arkitekt_Martin_Nyrop.jpg

    Kommentar by T. Flodur — 17. september 2019 @ 10:24

  31. Alle disse hellige røvhuller af begge køn (hovsa, må man overhovedet skive det længere?)
    Anført på sværdsiden af Metz, Jensen og Lethmælk (lyder sgu som et mejeri) med samt deres fizzede medparter, føler sig særligt udvalgte til at se ned på, og belære pøbelen (os) om, hvordan “ordentlige ansvarlige” mennesker skal tænke, tro og opføre sig.
    Det lattervækkende er bare, at alle disse individer er ligeså små merkantile usle kræmmere som Låsby Svendsen, når det kommer til stykket.
    Det ENESTE der i virkeligheden adskiller disse humanitære gutmenschen fra alle os andre er:
    HYKLERIET

    Kommentar by White knight — 17. september 2019 @ 10:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper