16. september 2019

Musikvideo forherliger Trillegårdsbanden: Bandemedlemmer poserer maskeret foran Helligåndskirken

Jeg har tidligere blogget om min tid på Trillegårdsvej i det vestlige Århus, og skal ikke gentage mig selv. Det må dog bemærkes, at videoens maskerede bandemedlemmer demonstrativt poserer foran Helligåndskirken, hvor min datter kom fast med en veninde for 15-17 år siden. I dag er det sikkert hendes jævnaldrende fra området der bevæbnet patruljerer i AMG’ere.

Politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Østjyllands Politi fortæller til Århus Stiftstidende, at musikvideoen viser ‘et overdrevet og forvrænget signal om en forråelse af nærmiljøet i boligområderne, som politiet ikke kan genkende’. Det er nu ikke bare en forherligelse af kriminalitet og ghetto-kultur, men en konkret hyldest til Trillegårdsbanden.

En historie fra Stiften.dk – Voldsom gangster-musikvideo fra Trillegården skaber debat: Forkerte værdier og kujonagtig opførsel.

“En rå musikvideo fra Trillegården i Hasle har skabt debat i området…

Bag fuld maskering og med våben i hånden, synger unge mænd om at ‘tømme kugler’, ‘at de trykker den af som i Chicago’ og ‘at alle heromkring vil være som El Chapo’ med henvisning til den kendte narkobaron fra Mexico.

Sangens navn er ‘Shooter Gang – Mask på’, som frit oversat betyder ‘Skydende bande – tag maske på’, og med i videoen er i hvert fald ét barn i den skolesøgende alder. Også maskeret.

De voldsomme scener i videoen har skabt debat og utryghed hos børn og forældre i området – også da videoen blev filmet i nærområdet. Og givet anledning til at forældre har måttet snakke med deres børn om, hvad det er, de ser i videoen.”

Stills

(Fakta i Herredsvang, beliggende på ‘Frygtens torv’)

(Maskerede bandemedlemmer på trappen ind til Helligåndskirken)

(- maskeret leder ved indgangen)

(T/h: Mindreårig blandt bandemedlemmer)

Mere

“Ruller rundt i designer, Trillegården, og vi shiner
Ligger juu i min grinder, ud og cruis’ lav’ skejser
Rammer plet som en sniper, first class, når vi rejser
Marrakech og det’ Tanger, Oujda, Casablanca
Seks biler patruljerer, jump out gang
Hel’ holdet det er klar på at eskalere

Vi trykker nogen par gang’ i luften, de vil ikk’ mere
Og jeg vil ram en mil’, ram’ stort, ram’ fler’
Sort toned’ ruder i en fucking AMG’er”
(Tekst)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104378/trackback

59 Comments »

 1. Nå så politiet kan ikke genkende det skildrede i virkeligheden? Bare rolig, det kommer I snart til.

  En sang lige til P3 top 10 listen

  Kommentar by redneck — 16. september 2019 @ 12:35

 2. Stormufti Østergaard og Pernille Louboutin Skipper kan ganske enkelt ikke få armene ned i uhæmmet jubel over deres kernevælgeres store kreativitet.

  Uffe Elbæk udtaler: “Den musikvideo er bare helt kodyl fed. Det er bred ymer og høj karse!”

  Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 12:35

 3. De maskerede, med deres børnesoldater er ikke så farlige som de danske politiker og myndigheder, der lader dem køre deres spil

  Kommentar by k. m. — 16. september 2019 @ 12:35

 4. Sikke en flok loosere.

  Kommentar by Bastardo — 16. september 2019 @ 12:45

 5. @ Kommentar by Bastardo — 16. september 2019 @ 12:45

  Mon dog? Indtil videre fører de da stort på point

  Kommentar by redneck — 16. september 2019 @ 12:55

 6. Det er vist ikke Steffen Brandt der har skrevet teksten…er det det???:-) :-) :-). Østjyllands politi følger sagen tæt….det er bare et spørgsmål og – integration- og -mangfoldighed-. hver nu lidt tolerant….hahahahhahhahhahhaaaaahahhahhaaaaaa. …Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2019 @ 12:55

 7. Jeg er spændt på at se, hvor mange Crowley-stjerner og lovord de sniffer-retarderede kulturradikale giver denne ‘musik-video’ i Pollutiken.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 16. september 2019 @ 12:57

 8. Det er igen bandekriminalitet og dominanskriminalitet det drejer sig om. I næste omgang, en smule senere, kommer det til at handle om guerilla-krig mod danskerne. Det som den nye film hos Den korte Avis viser, er et glimt af den fremtid der venter os alle, alle danskere, hvis afrikaniseringen, islamiseringen og arabiseringen af Danmark får lov til at fortsætte.

  Vi lever i FOLKE-UDSKIFTNINGS- OG FOLKEMORDSTIDER. Det vi får mere og mere af fremover, bliver tyranni, terror og gangstervælde. De danske politikere trasker tankeløst afsted i de svenske feministers og politikeres fodspor. De lange serier af bombesprængninger og terrorhandlinger i Sverige tager fjolsetinget og ministrene ikke notits af. De fører nøjagtig samme politik som idioterne og forræderne i Riksdagen i Stockholm.

  Krigshandlingerne og blodbadene i Libanon og Balkan, eller terrorangrebene i Frankrig, England og Belgien (med hundredvis af dræbte civile), har man ikke lært noget af.

  Se både den uhyggelige film hos den korte avis, og snaphanens sidste artikel om at Sverige er ved at gå under.

  Man kan sove videre lidt endnu, men risikerer at vågne op til et Danmark med rædsler i gaderne, i skolerne, i hospitalerne, i stormagasinerne, ja, overalt, og selv derhjemme.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. september 2019 @ 13:01

 9. Hvert eneste år kan man læse på diverse motorcykel forums at der bliver stjålet adskillige dyre motorcykler i århus V som ender afbrændte mellem blokkene derude, og jeg vil vædde på at samtlige af dem i videoen er stjålet. Hvilken perker går eksempelvis ud og køber en suzuki burgman scooter som den i videoen til over 100.000 kroner af egen lomme? INGEN. Men selv så simpel logik får næppe “politiet” til at rykke ud og undersøge det, for de kan hverken genkende motorcykler eller adfærd..

  Kommentar by Per — 16. september 2019 @ 13:37

 10. En 21-årig kvinde blev tidligere på måneden voldtaget, da hun kørte med en pirattaxa i Lyngby.

  Chaufføren beskrives af politiet som en 32 til 40-årig mand, mørklødet, udenlandsk af udseende, overvægtig med kort, mørkt hår og en bred eller flad næse. Han talte dansk og engelsk, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 13:40

 11. Eller måske er det en yamaha, uanset mærke koster sådan en maxi scooter en formue. De andre er heller ikke billige, men hvad, danskerne betaler jo i forvejen det hele alligevel så det skal politiet da ikke bruge deres tid på det når de kan plyndre danskerne yderligere i fartkontroller istedet for. Jeg er sgu oprigtigt i tvivl om hvem den værste bande er.

  Kommentar by Per — 16. september 2019 @ 13:43

 12. Hvor er de danske dhimmistrisserer.. åhhh…hvor er jeg dog dum… de ligger jo i bederummet med røven i vejret mens de bliver bagpulet og vores skattekroner triller ind på deres konto.
  SK 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 16. september 2019 @ 14:05

 13. Stemte den kridhvide, danske, kristne pirattaxipassager på blot 21 somre på Stram Kurs inden, hun brat fik stoppet en klam, brun, omskåret pik op i fissehullet?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 14:27

 14. OT og dog:

  Hele familien Danmark sidder i øjeblikket fredag efter fredag og lader sig bedøve af “underholdningsprogrammet” Vild Med Dans.

  De tænker nok ikke over, at de samtidig sidder og jubler over, at en af deltagerne er tidligere bandekriminel og terrorsympatisør.

  Uwe Max Jensen dokumenterer på sin blog, at den talentløse skuespiller Christopher Læssø med rødder i Mali er tidligere (?) bandemedlem og IS-sympatisør.

  Den klamme neger var tilbage i 2015 i dyb sorg, da politiet skød terroristen Omar El-Hussein.
  Christopher Læssø valgte derfor at vise sin ære for den gennemhullede terrorist, ved at lægge blomster på det sted, hvor Omar blev skudt, og samtidig skrive en hyldest til ham på Facebook.

  Føj for satan!

  Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 14:35

 15. Hvad er Danmark for et land/samfund? LEVER VI I EN DEMOKRATISK VELFÆRDSSTAT ELLER I EN DIKTATURSTAT/ RØDFASCISTISK BANANSTAT?

  Politikerne, journalisterne og de radigale pladderhumanister kappes om at forære vores land, byer, boliger, kvinder, penge, velfærd, sundhed, infrastruktur og borgerrettigheder væk til invaderende horder af kulturfremmede. Afrikaniseringen/arabiseringen og besættelsen af Danmark skrider hastigt fremad.

  De danske børn og unge kan få en fremtid i et samfund der er forvandlet til et rædselskabinet og slagtehus.

  Christiansborg er ved at anlægge en regulær stedfortræderkrig mod deres egne landsmænd og medsøstre. (en form for statstyrranni eller statsterror)

  I forvejen svigtes, tyranniseres og terroriseres vi danskere på alle mulige måder. Vi udplyndres under alle mulige påskud, vores familieliv manipuleres og forstyrres, systemet gør meget for at skabe splid og splittelse, sundhedsvæsnet er forringet i fantastisk omfang, der er mangel på tid, læger, sygeplejersker, sengepladser, tlfpasning, rengøring, fungerende udstyr og livsvigtig medicin m.m. Apoteksvæsnet undergraves. Politiet, forsvaret og skolevæsnet er skåret ned til sokkeholderne. Privatlivet og den personlige frihed er under angreb osv., osv. Oveni kommer fråseri og svineri med skatteborgernes penge, asocial boligpolitik, jobcentres tyrannisering af arbejdsløse og syge, og politikernes totale kynisme overfor de hjemløse, de gamle og vores børn og unge.

  Vores demokrati er udskiftet med udemokratisk fjernstyring, folkeoplysning med løgnekampagner, og bl.a. derfor er vi nu på vej mod katastrofale og blodige tilstande med vold og mord, fordrivelse, udskiftning og etnisk udrensning/massemord.

  De gamle partier og medier har tydeligt vist deres falskhed og komplette uduelighed. Når man arbejder på at bytte civilisation ud med barbari, er vi jo ovre i ren galskab og ekstrem ondskab.

  Kan det blive værre? Det kan det så godt. Og det vil helt automatisk blive endnu værre og meget værre, hvis kursen ikke ændres. Danmark som en ruindynge og eet stort blodbad, det er kommunisternes/ rødnazisternes mål.

  Den nye chok- og terror-film hos den korte avis, bør absolut ses. Den siger mere end 1ooo ord.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. september 2019 @ 15:00

 16. Se også filmen: Næstved kommune tvangsfjerner 11-årig pige fra hendes hjem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. september 2019 @ 15:06

 17. Mon politiet stillede op til optagelserne?

  Kommentar by redneck — 16. september 2019 @ 15:12

 18. Nu må vi altså til at tage os lidt sammen!

  I den forrige tråd så vi hvorledes man i Holland gør op med den kolonialistiske guldalder, så hvis ikke vi her i Mohammedanmark vil risikere at sakke bagud på krænkelses-skalaen, må vi sporenstrengs fjerne alle spor af vores egen, der jo også var kolonialistisk (De Vestindiske Øer, Guldkysten(sic.)). Det vil sige, at Statens Museum for Kunst fluks brænder alle malerier af Eckersberg, Købke, Lundby., Constantin Hansen o.s.v.. Ligeledes må Det Kgl. Bibliotek omgående foranstalte en autodafé på alle værker af Oehlenschläger,Grundtvig, Ingemann, H.C. Andersen, Kierkegaard o.s.v.. Samtidig må al musik af Weyse, Hartmann, Carl Nielsen o.s.v. fremover være strengt verboten i DR og landets koncersale. Det manglede da bare.

  Og hvad ligner det, at man her i denne tråd gør grin med vor nutidige kultur? – Her ser vi jo Enhedzliztens Drengekor opføre et værk, der mageligt kan erstatte den dekadente kultur fra Guldalderen. Værket – Ode to Joy (Mogensen) – vil utvilsomt komme til at stå som et hovedværk i den litterært-musikalske kulturarv, vi efterlader til vore efterkommere!

  Pli, please!

  Kommentar by Voldposten — 16. september 2019 @ 16:17

 19. Voldposten, eller som i England:

  https://www.nme.com/news/music/jeremy-corbyn-says-stormzys-glastonbury-performance-will-go-down-in-our-countrys-cultural-history-2518902

  Rap-negeren Stormzy optrådte i en skud- og stiksikker vest, prydet af en sort/hvid udgave af Union Jack.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. september 2019 @ 16:34

 20. At politiet ikke kan genkende virkeligheden undrer jo ingen længere. De er ganske enkelt ikke til stede.

  Apropos Århus har jeg hørt at Trillegårds invandrerne ofte tager til Århus Ø for at drifte rundt i deres dyre biler. Til skræk og rædsel for alle andre.
  Der kom dog hurtigt chikaner op, man mistænker lidt at der bor folk med forbindelserne i orden.

  Kommentar by Realist — 16. september 2019 @ 16:43

 21. AB: Hvorfor skriver du det samme i hver evig eneste tråd herinde:

  Kan det blive værre? Det kan det så godt. Og det vil helt automatisk blive endnu værre og meget værre, hvis kursen ikke ændres. Danmark som en ruindynge og eet stort blodbad, det er kommunisternes/ rødnazisternes mål.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. september 2019 @ 15:00, hvad er DIN PERSONLIGE løsning på at gå Danmark tilbage, som det så ud i 1967?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 16:54

 22. Darwin Award til tøsen det tog en pirattaxa for at spare en halvtredser

  Kommentar by Træt — 16. september 2019 @ 17:02

 23. *

  DET ER FLOT OG GODT AT FILMEN NU OGSÅ KAN SES HER HOS URIASPOSTEN.

  BRAVO!!

  Nu kan alle da se hvilken “kulturberigelse” politikerne og journalisterne har inviteret indenfor.

  Selv den sløveste pladderhumanist eller feltmadras har vel nu fået noget at tænke over? Eller hvad?

  Kommentar by Ole Jensen — 16. september 2019 @ 17:03

 24. De der typer, er generaler om tyve år, når deres egne sønner fører guerillakrig mod os.

  Kommentar by BB — 16. september 2019 @ 17:04

 25. Brækfremkaldende OT:

  Ifølge sladderbladet Se & Hør er den 59 årige skuespiller Pernille Højmark blevet “mor” til en migrant på 22 år fra Afghanistan.

  Den klamme feltmadras har mødt skægbarnet via sin aktivitet hos Venligboerne, og de har nu udviklet “varme følelser” for hinanden.

  Pernille Højmark vil nu adoptere skægbarnet…

  Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 17:05

 26. SSK…

  Kommentar by Johnson — 16. september 2019 @ 17:20

 27. SSK…

  Kommentar by Johnson — 16. september 2019 @ 17:20

  SSK?!? Støt Stram Kurs?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 17:29

 28. PS til indlæg om feltmadrassen Pernille Højmark.

  I øvrigt er navnet på det 22-årige skægbarn Hafiz…

  Ja, man tror det er løgn…

  Kommentar by Revisoren — 16. september 2019 @ 17:34

 29. Hvorfor kigger SKAT ikke på hvordan de har råd til “fucking” AMG?

  Nåhh ja, undskyld, skiftende studenter-skatteministre har jo ladet SKAT sejle sin egen sø.

  Kommentar by k. m. — 16. september 2019 @ 17:38

 30. https://www.youtube.com/watch?v=aWKuxIgi-gQ

  I Sverigestan er de nysvenske rappere lidt mere eksplicitte i deres udtalelser.

  Da det i dette tilfælde er en kulsort neger, der udtaler sig ekstremt hadefuldt om hvide med blandt andet opfordringer til vold og drab, så kommer det næppe på tale med en HMF-dom.

  I øvrigt taler han rigtig fint svensk, så det vil være vildt racistisk at sende ham hjem til den lerklinede hytte i Afrika.

  Kommentar by Polka — 16. september 2019 @ 17:47

 31. Jeg gider egentlig ikke at kommentere denne blog – ligesom andre – det viser jo bare, at vi er langt nede på skråplanet. Ord der ikke følges op af handlinger, er bare nytteløse.

  Som jeg har sagt før – og gentager det gerne – si vis pacem bellum, vil du freden, forbered dig på krig.
  Danmark har ikke kontrol over sine grænser, de aner ikke hvad der sker.

  Kommentar by der Adler — 16. september 2019 @ 17:56

 32. Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.

  Kommentar by k. m. — 16. september 2019 @ 17:57

 33. HVAD MED AT SMIDE HELE LORTE PERKERAFFALDET UD UD UUUUUUD AF KONGERIGET DANMARK, FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Tre politikredse indfører visitationszoner efter skyderi

  Københavns Politi indfører nu visitationszone i dele af København. Det gælder de næste 14 dage, oplyser Københavns Politi.

  Det kommer efter et skyderi natten til mandag, der kostede en 22-årig mand livet.

  – Vi opretter visitationszonen, da det er vurderet, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger. Den ene holder til omkring Indre Nørrebro og København NV., og den anden gruppering omkring Hundige i Greve, hvoraf personer med relation dertil bor i Ishøj. Vurderingen er, at konflikten har resulteret i hændelser, hvor der er anvendt skydevåben,” siger politidirektør i Københavns Politi, Anne Tønnes.

  Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes indført visitationszoner.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 18:13

 34. Hjernedødt affald lige til skraldespanden, de eksisterer kun fordi samfundet ingen konsekvenser viser overfor den slags berigende udskud.

  Kommentar by LarsB — 16. september 2019 @ 18:32

 35. Danmark har importeret en kultur som bliver vor undergang—- Det bliver meget meget værre, så nyd det så længe du kan.

  Kommentar by IES — 16. september 2019 @ 18:50

 36. Kære Idiotpoliti: Din Heckler & Koch USP 9mm kan andet end ar skyde efter papskiver uden på skydebanen. SÅ SKYD DOG PERKERNE NED, NÅR DE BEFRIER EN ARRESTANT FRA POLITIETS VARETÆGT.

  En arrestant er flygtet fra politiets varetægt fra Bispebjerg Hospital mandag aften. Det bekræfter Københavns Politi til B.T.

  Politiet er på stedet ved Bispebjerg Hospital. De meddeler, at de ikke på nuværende tidspunkt har tænkt sig at efterlyse manden.

  B.T. har været i kontakt med et øjenvidne, som befandt sig på hospitalet som patient.

  Øjenvidnet ønsker ikke at stå frem ved navn, men fortæller B.T., at politiet endte i håndgemæng med den anholdte og en gruppe af enten venner eller familiemedlemmer.

  Episoden førte ifølge vidnet til, at politiet benyttede peberspray mod gruppen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 19:12

 37. Jeg møder folk på mit arbejde som stadig er totalt forblændet og ikke endnu ser problemet med islam og bandevolden. De bilder sig stadig ind de unge som er i bander ikke er blevet accepteret af samfundet. Når man så fortæller lidt om de sidste halve år episoder med vold/voldtægter/æresdrab osv slår de over i kliche`n om at danskere også er sådan. Man må nok acceptere der ER dem der ikke kan se farver, er ordblinde, talblinde og virkelighedsblinde.

  Kommentar by jrp — 16. september 2019 @ 19:30

 38. Man må nok acceptere der ER dem der ikke kan se farver, er ordblinde, talblinde og virkelighedsblinde.

  Kommentar by jrp — 16. september 2019 @ 19:30

  Danskere er hjernedøde. For 80 år siden kaldet Lebensunwertes Leben om sinker, spasser, psykopater, transere, crossdressere, landsbytosser og syfili- samt gonoresmittede prostituere. I Det Tredje Rige var disse hjernedøde danskere blevet automatisk sorteret fra, således at samfundet kun bestod af fornuftige borgere.

  Min bare 12-årige datter anser mig for superracist, fordi hun har fået nogle sandnigger og perkervenner i skolen. Jeg fortæller hende dagligt om hendes nye venners og islams syn på hende som kridhvid, dansk preteen pige og forsøger at få hende væk fra de sorte.
  Min 14-årige knægt hader perkerne, vil have et stort kors tatoveret på venstre skulder (han går meget interesseret til konfirmationsforberedelse for tiden) og hænger kun ud med hvide, danske drenge som står i opposition til perkerne i skolegården (forestil jer Ponyboy og Johnny), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 19:51

 39. Carlo Di Napoli—- Jeg har en datter der heller ikke kan se noget som helst problem med islam. jeg må ikke nævne ordet muslim, så farer ud op som en trold og skælder mig ud. Men desværre er hun ikke så ung som din så der er håb forude for dig, min datter er 34 år og for at bevarer freden holder jeg kæft der. Min søn kan godt se problemet, ja islam deler folket.

  Kommentar by IES — 16. september 2019 @ 20:03

 40. IES 20:03 det er så sindssygt, så nederdrægtigt og så fucking sørgeligt.

  Jeg har i dag været i Københavns Lufthavn Kastrup, hvor der 24/7 står mænd i kjoler og modtager passagerer fra MENAP, på de store stationer København H, Nørreport, Vesterport, Østerport vrimler med det med det sorte lorteaffald.

  Også på Roskilde Station og Greve Station. Det er så massivt med perkere i det offentlige rum nu i 2019; ja, der var perkere, da jeg gik i 10. klasse i Greve Strand i 1984, men nok sådan bredt ud fra Karlslunde til Hørsholm med én til fire ud af 100.

  I dag er det 20 til 30 ud af 100 i samme område. Det er fuldstændig sindssygt at se på OG FULDKOMMENT UACCEPTABELT, FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 20:12

 41. Carlo Di Napoli 20:12 Jeg forstår dig til fulde, jeg hader at se dem. Når jeg siger jeg har været i Pakistan, nej hvor spændende– ja en tur til Nørrebro Station der ser du Pakistan. Det er så sørgeligt, tænk at der ikke er flere der kan se det. Hver dag hader jeg at se de sorte spøgelser, det er ikke mit land længere. Vi kan jo ikke gøre andet end at sige til folk det man mener, altså borset fra min datter.

  Kommentar by IES — 16. september 2019 @ 20:24

 42. IES 20:24 jeg tror—og håber—at der er mange især Millennial drengebørn, der lytter til—især deres fremmendfjenske—fædre.

  Men istedet for at fortælle mine børn om muslimer, så VISER jeg dem, hvad muslimer gør af vederstyggeligheder for at skænde andre mennesker.

  Især når jeg dokumenterer, hvordan voksne muslimer i Allans sindssyge navn har dræbt og kvæstet baby, toddlers og bare andre små børn på deres egen alder eller yngre, det pisser både datter og søn af, så de faktisk at lyst til at handle imod det og dem, der gør sådanne vederstyggeligheder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. september 2019 @ 20:35

 43. Jeg blev deprimeret af artiklen for derefter at føle mening ud fra den. Da jeg så læste kommentarerne blev jeg godt nok for alvor trist…… Hvordan skal vi kæmpe hvis alle sidder og siger “dét er for dårligt, nogen skulle tage og…”???

  Eller hvis ikke vi, når fjendernes angreb sker, øjeblikkeligt går samlet til modstand men i stedet sporadisk står og filmer angste fra hvert hjørne som sikkert er det der vil ske i lang tid endnu? Så mange ulykkelige skæbner der er endt og blevet pga denne mangel på solidaritet og danske nosser.
  GRO ET PAR OG FORSTÅ HVOR (OG IKKE KUN DIG SELV EGOTRIPPER) MEN DET DU KENDER, HAR KÆRT OG KALDER DIT HJEM, ER PÅ VEJ HEN!
  Hvis du ikke er fysisk duelig er der stadig praktisk talt ALT ANDET end lige netop fysisk arbejde du kan gøre. I første omgang så forsøg at nå ud til andre mennesker, og yderligere forsøge at fremstå som et forbillede for de evt dekadente familie og venner man har.

  Kommentar by Satan — 16. september 2019 @ 21:16

 44. *

  Filmen der nu kan ses ovenover, må vel kunne bruges til undervisning af børn over 12 år. Især hvis man først forklarer om hvordan islamisterne har massemyrdet de kristne og andre fredelige mennesker, i en lang række lande. Man kan også fortælle om terror-aktionerne i Paris, hvor hundreder af uskyldige civile blev skudt ned eller pløjet ned med lastbiler. Eller hvad med belejringen af Wien i 1683, hvor Europa blev reddet af kristne polske dragoner. Større børn kan man fortælle om grusomheder begået af ISIS og Boko Haram. Og om danske kvinder der bliver venner/kærester med udlændinge, og ender med at blive mishandlet og myrdet.

  Men tænke sig at der findes danskere så indskrænkede, at de ikke fatter at Danmark tilføres masser af EKSTRA kriminalitet, masser af astronomiske udgifter (=forringet velfærd mv.) og adskellige smitsomme sygdomme, via invasionen. Der er ved at udvikle sig til en erobring og besættelse, og ikke mindst en trussel mod alle danskere.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. september 2019 @ 21:20

 45. “Kære” pikpansere:
  Fornemmer I – mellem indtagelse af kaffe og citronmåne – hvordan det maskerede kneppeaffald skrub skider Jer så stort i munden, så der knap nok er plads til sandkagen?

  Kommentar by White knight — 16. september 2019 @ 21:42

 46. Skyd lortet ned, alle til hobe, eller giv dem en god gang opdragelse, hvilket dog ville være det bedste. Så det sidste anbefales.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. september 2019 @ 21:58

 47. 44 White knight
  Det kan ikke siges bedre :)

  Kommentar by Piphans — 16. september 2019 @ 22:13

 48. .

  I kan da ikke gå ud fra at alle kender jeres forkortelser: MENAP, AMG, HMF, SIAD osv. Der kommer vel også nye læsere til?

  Kommentar by TP — 17. september 2019 @ 00:50

 49. Få nu indført undtagelsestilstand og med politiets tilladelse til at skyde med skarpt og nu skaffe lov og orden i gaderne.

  Den ansvarlige minister for politi og retsvæsen skal i FT høring og der skal stilles krav om de her tiltag…det må koste hvad det vil – Danmark bliver nødt til at sætte hårdt mod hårdt og under en undtagelsestilstand kan retsvæsenet vel blive mere eller mindre under kent, sådan at de nødvendige handlinger kan sættes i værk, herunder ved medvirken af militæret og f.eks. jægerkorpset og andre anti-terror afdelinger, som man vel har!

  Danmark bliver nu nødt til at skifte markant spor, sådan at vi igen får magten tilbage til danskerne.

  Vold og terror vil øges – javel…men der er ikke anden vej end at sætte ultimativt ind og få det her stoppet og allerbedst…få muslimerne smidt ud af landet…dem alle!

  Kommentar by Black Watch — 17. september 2019 @ 01:37

 50. .

  Nu er “berigerne” begyndt at opruste. Det sidste nye er at de anvender maskingeværer. Se bloggen “Likvidering i Ishøj” ovenover.

  Kommentar by TP — 17. september 2019 @ 02:12

 51. #50 TP 02:12
  Jamen DÉT, vil politiet skam heller ikke finde sig i.
  MUAH HA HA HAAAAA!
  Ka’ I mærke impotensen komme buldrende?

  Kommentar by White knight — 17. september 2019 @ 06:56

 52. Politiet kan ikke genkende? Kører de ikke rundt på gaden? En kammerat til mig gik på gaden på Østerbro for nogle år siden hvor der så kom nogle perkere og viste til ham at de havde en AK47 på sig!

  Kan i huske i 90erne hvor man snakkede om amerikanske tilstande…altså når et hvide samfund får brune og sorte ind i landet.

  Kommentar by Allan Nielsen — 17. september 2019 @ 07:36

 53. Lands skadeligt skidt er det virkeligt tolereret,ingen konsekvenser?

  Kommentar by dunk — 17. september 2019 @ 08:35

 54. Lyrikken får vinger:
  “Ruller rundt i designer, Trillebøren…”
  De gyldne lauerbær, NU!
  Det manglede bare, til alle disse cand.mag’er i dansk.

  Kommentar by White knight — 17. september 2019 @ 08:53

 55. Hvorfor ALLE lande med majoritet af ikke-hvide mennesker er shitholes?

  Det har disse shit-for-brains-typer lige besvaret

  Kommentar by Jern Henrik — 17. september 2019 @ 09:46

 56. TP 17.09 kl 00:50

  TP ; Tæppe Pisseren Ole Jensen Alexander Beaumont ?

  Kommentar by Anonym — 17. september 2019 @ 18:10

 57. @ TP 17.09. Kl. 00:50

  TP; Tæppe Pisseren Ole Jensen Alexander Beaumont?

  Kommentar by Allan B. — 17. september 2019 @ 18:17

 58. Det som de fleste danskere endnu ikke er klar over, er at politiet i mere end 10 år, muligvis 20?, har haft er meget tæt – ekstremt kriminelt samarbejde – med stalker miljøet (Gang Stalking);

  – Electronic Harrasment (Elektronisk chikane/terrorisme)
  – Directed Energy Weapons (radiobølger indenfor mikrobølgespektrumnet samt laservåben)
  – Herunder maksimal brug af mobilantenner og andre millimeterbølge eminerende våben.

  Gang Stalker miljøet (terrorist miljøet) består som minimum af:

  1. Taxachaufførerne (9 ud af 10)
  2. Buschaufførerne (mindst halvdelen)
  3. Togførerne (mindst halvdelen)
  4. Tog, Bus og Metro revisorer (billetkontrollører) minimum 7 ud af 10
  5. Bibliotekarene (minimum 5 ud af 10) nogle steder samtlige.
  6. PET
  7. FE
  8. Brandvæsen
  9. Sociale myndigheder
  10. Psykiatrien (primært den lukkede)
  11. Falck
  12. Hospitals ansatte, men langt fra alle
  13. Visse praktiserende læger (ved ikke hvor mange)
  14. Pædagoger, Diakoner, Præster, psykologer, veteraner samt ansatte i forsvar og frivillige fra hjemmeværnet (den mest aktive del).
  15. Hele det politiske Danmark, fra lokal til international niveau. Dog ikke alle, men en særdeles stor gruppe der tydeligvis har sine egne love og egne regler.
  16. Dele af medie Danmark, herunder nyhedsværter og folk fra underholdnings branchen. En del kendte personer.
  17. Jurister, advokater og dommere.

  Mine medborgere er faktisk så naive, at når jeg under fire øjne, fortæller dem hvad der rent faktisk forgår, så trækker de enten på smilebåndet eller afviser informationerne.

  For de vil ikke acceptere den brutale sandhed. Den er helt enkelt for afstumpet og kynisk. For ikke at sige på niveau med hvad nazisterne fortog sig.

  Danskerne som helhed, er stadigvæk heri 2019, teknologiske analfabeter. Konsekvensen af denne massive mangel på teknologisk forståelse, betyder at fagfolk kan misbruge visse teknologier fuldt ud. Herunder i sær de elektroniske og digitale teknologier.

  Samtidig har vi danskere en tårnhøj og ukritisk tillid, til de borgere der arbejder i myndigheds positionerne.

  Man kan altid starte med de mest populære videoer af Doktor Katrin fra Ungarn/Tyskland/Schweiz.

  Håber at i lader det her indlæg blive stående. For som i kan lære via Katrins video forklaringer, så er politiet en del af kriminaliteten.

  Dette betyder at de derfor har meget svært ved at gøre noget ved de andre kriminelle grupper, eftersom de jo er gamle samarbejdspartnere.

  Vi ender i en officiel borgerkrig. Fuldstændig som Fox News visualiserede for noget tid tilbage. Et par naive danske politikere, troede at der var tale om Fake News, og responderede derpå.

  Men der var ikke tale om Fake News. Der var som sagt tale om en visualisering, af en sandsynligvis, 20 år langs udviklings-linje, fra det danske samfunds bagside.

  Bare rolig, stopper her. Har skrevet mere end rigeligt.

  Kommentar by Daniel Vestergaard — 17. september 2019 @ 19:14

 59. Det røde skraldespand har jo en besnærende beliggenhed. Man kan ganske sikkert putte mange ting og sager ind der.

  Kommentar by Erik — 18. september 2019 @ 22:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper