17. september 2019

Aalborg: Syv udlændinge forulempede piger – “Lørdag kl ca. 5.00 var det så min 21 årige datters tur…”

Set på Facebook.

“PAS PÅ JERES ‘PIGEBØRN’ I NATTELIVET..!!!
Der har den seneste tid været flere episoder i midtbyen, hvor unge piger er blevet forfulgt, passet op og befamlet, etc.. Eks. var en ung pige ude og lufte hund kl 7.00 om morgenen på Boulevarden, hvor hun blev truet med kniv og fik valget om hun ville voldtages på stedet eller i baggården.. – heldigvis kom der nogen ud af opgangen og gerningsmanden stak af..

Lørdag kl ca. 5.00 var det så min 21 årige datters tur…
Hun er lige flyttet i lejlighed og var på vej over et tomt Nytorv da der pludseligt og ud af det blå var 4 drenge der passede hende op og rykkede i hende, – og alt imens de befamlede hende fik hun fortalt hvad de havde tænkt sig at gøre ved hende, – og der var INGEN grænser for hvilke seksuelle perversiteter hun skulle udsættes for..!

Min datter begyndte at råbe og skrige af dem, og da hun fik øje på 2 danske drenge råbte hun om hjælp , og de stoppede gudskelov op og hjalp hende.. – der begyndte skubberi og imens fik de danske drenge besked på de ikke skulle blande sig, ‘I kender hende jo ikke engang, så bland Jer fucking udenom’ som gerningsmændene sagde… – i det samme kom der yderligere 3 af voldsmændenes venner til, men de danske drenge var vedholdende og beskyttede min datter, mens hun ringede til politiet.. – da de erfarede Politiet var på vej stak de af i 3 grupper… – og min datter brugte så 2 timer på afhøring og gennemgang af billeder fra arkivet på gården.

Desværre viste det sig at Politiet ikke har billeder af pågældende gruppe, men de er bekendte med dem og har eftersøgt dem i en periode uden held.. 1 time efter min datter blev forulempet skete en tilsvarende episode for en anden sagesløs ung pige, men heller ikke her havde Politiet det nødvendige held til at pågribe dem.

Den pågældende gruppe består af 7 meget mørke drenge på mellem 17-22 år og deres højde er hhv. ca 175 cm, 185 cm og en enkelt på over 2 meter, sidst nævnte er markant høj og fungerer øjensynligt som gruppens leder, – og Politiet leder efter ham grundet flere lignende episoder og voldssager.

Hvis der er nogen herinde der har kendskab til hvem den gruppe kan være, eller ved du I direkte hvem det er, så må du/I meget gerne skrive mig en PB, – eller kontakte Aalborg politiet.

Min datter fik desværre ikke de danske drenges navne og numre, men hvis I læser dette må I meget gerne kontakte mig! I skal vide jeg er meget taknemmelig for det I gjorde, – og I kan være stolte af Jer selv, – at I ikke er en del af dem der bare går videre.. – det gør at I er ganske særlige i forhold til flertallet i dag🙏🏼

Vh Lars”

(Lars Dahl-Jensen på Facebook, 15. september 2019)

Oploadet Kl. 01:38 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104409/trackback

32 Comments »

 1. Politiet kan aldrig finde satanisternes kneppe-affald. Sådan var det også i England per dekret.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 17. september 2019 @ 01:56

 2. Indsigt – Udsyn:
  Nazir Afzal til BBC den 18 oktober 2018:”Du ved det måske ikke, men tilbage i 2008 sendte Indenrigsministeriet et cirkulære til alle afdelinger af landets politi med denne besked: “Hvad angår disse unge piger, som bliver udnyttet i byer landet over, er det vores opfattelse, at de har truffet et bevidst valg, hvad angår deres seksuelle adfærd. Det er derfor ikke en opgave for jer politibetjente at blande jer deri”.

  Kommentar by Iznogut — 17. september 2019 @ 02:02

 3. Statistisk set har hun sikkert stadig tænkt sig at stemme på partier der ønsker mere af den slags, så min sympati er til at overse. De drenge skulle have spurgt hende hvad hun stemte først, var svaret til venstre for SF burde de havd

  Kommentar by Per — 17. september 2019 @ 02:37

 4. -være gået.

  Kommentar by Per — 17. september 2019 @ 02:38

 5. For Lars Dahl-Jensen er det ikke ret meget andet end en politisag. Det har intet med kultur, etnicitet eller indvandring at gøre. På det punkt er han på linje med homoseksuelle Sigmund i en anden tråd.

  Og han kan kun opfordre til at “passe på pigerne”. Han har sikkert gjort hvad han kunne i datterens barndom og ungdom – men kan ikke beskytte hende længere. Og så må andre gerne træde til.

  Det er danskere som Lars Dahl-Jensen, som har især har været med til at skabe de her problemer – på trods af alle advarsler.

  Kommentar by BE — 17. september 2019 @ 03:44

 6. Husk at den forrige landsforræderiske regering importerede en by på størrelse med Roskilde fuld af knivstikkende og voldtægtsparate perkere. DF kunne sagtens have stoppet det ved at nægte alt samarbejde med landsforræderne men de samstemte bare sammen med regeringen på andre områder.

  Tror i det bliver anderledes med NB og SK – begge kontrollerede partier?

  Kommentar by Allan Nielsen — 17. september 2019 @ 07:29

 7. Midt i alt det tragiske, en stor tak til de modige danske drenge. Når myndighederne ikke kan forsvarer vores unge piger, så må civilsamfundet.

  Kommentar by Den Nervøse — 17. september 2019 @ 07:49

 8. Har oplevet det i 90 erne, hvor en pige blev forulempet. At der blev råbt -luder- efter frie danske piger, opdagede jeg flere gange. Strategien er nok at skræmme friheden væk, så de kan komme til med Deres shariakrav. Hjertelig tak til de danske drenge, som hjalp pigen imod denne tillærte undertrykkelse. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2019 @ 08:09

 9. til 6). Ja DF har trukket på sin kreditværdighed med sin kæftholden i 2015 og Løkke underskrift af Marrakesh- aftalen. Tilgengæld er det også DF,s skyld at vi ikke er havnet i svenske tilstande, og DF som har trukket det store læs, da det var sværest i fortiden. Nu er Løkke jo heldigvis fortid, men Venstre kan vi selvfølgelig godt glemme alt om, når det er Jacob (radikale) Ellemann. Men DF burde have nok energi til at tage sig sammen. Jeg tror og håber på NB og SK stadigvæk har viljen. Men ellers må vi (der brokker os herinde) jo også tage os sammen og organisere os i enten SIAD, DDF, Generation Identitære, DDL, eller andre vagtværn, som kan understøtte den frihed vi endnu har, når den nuværende regering løber totalt væk fra det Nationale ansvar. Selvtægt bliver den eneste mulighed, når myndighederne svigter Deres ansvar, og Politikerne drømmer sig væk i Deres Ego, eller internationalt kransekagefigurforhold uden at bekymre sig om dem som de burde repressentere. Dem som har stemt på dem. Danskerne.

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2019 @ 08:17

 10. *

  Det er altså meget ubetænksomt og letsindigt at rende alene rundt i gaderne kl. 5 eller 7 om morgenen i de store byer. Mærkeligt at mange forældre ikke har forklaret deres drenge og piger at det skal de lade være med. Afrikanernes og arabernes bander patruljerer rundt for at finde ofre de kan overfalde, især sent på aftenen, hele natten og tidligt om morgenen.

  Flere burde anskaffe overfalds-alarmer der virker ved et enkelt tryk på en knap. Der er normalt ikke tid til at taste 112 og 1,2,3 eller fire, for derefter at vente på at nogen tager telefonen.

  Også mærkeligt at mange vælgere, efter mange års forløb, stadig ikke har forstået, at de gamle partier, sammen med DR og TV2 osv., har gjort Christiansborg til hykleriets, ondskabens, forræderiets og dødens højborg.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. september 2019 @ 08:27

 11. Stram Kurs.

  Kommentar by Bastardo — 17. september 2019 @ 08:34

 12. *

  FILMEN her på Uriasposten i går, om Trillegårsbanden ved Århus, viser meget klart at de åndløse, gudløse og samvittighedsløse radikale og skabsradikale partier har importeret forbryderbander og besættelsesstyrker som er lige så åndløse, gudløse og samvittighedsløse som de selv.

  Hvad DF angår, er partiet utroværdigt og lige til skraldespanden, så længe det har Tullesen som formand. Han er lige så stor en vælgerbedrager og landsforræder som Lars Luskebuks/Østergaard/ Uffe Elbæk/Jelved osv. Noget tyder på at Tullesen er en rød nihilist der har infiltreret DF.

  Stram Kurs bør organiseres til at være et bredere parti. Eet eenmands-parti kan have vanskeligt ved at få bred folkelig opbakning.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. september 2019 @ 08:45

 13. Some nerve..

  Politistationen i Aalborg er bare et par hurtige ben væk fra Boulevarden og Nytorv. Sådan en lille kilometers penge. Op fra Jyllandsgade, ind over Danmarksgade og så ellers vupti – Boulevarden.

  En overfaldsalarm vil ha’ gjort intet. På det tidspunkt hvor der bliver reageret vil forbryderne være over alle “bjerge” Vi har ingen bjerge her i Aalborg men vi har nogle stejle bakker.

  Hvorfor skulle det dog være forbryderne der sætter dagsordnen i de større byer!?

  Personligt ville jeg da gerne kunne opleve en tidlig morgen i midtbyen uden frygt for at ende i en bodybag.

  Kommentar by Allan Nielsen — 17. september 2019 @ 08:47

 14. …Et eenmands-parti kan….

  Kommentar by Ole Jensen — 17. september 2019 @ 08:47

 15. Tænk – i 2003 blev Morten Messerschmidt dømt for denne plakat: http://modkraft.dk/node/5041 (se bunden af artikel). Han burde få erstatning og æresoprejsning for uretmæssig dom. (At han så er et giga-fjols m.h.t. EU-midlerne er en anden sag)

  Kommentar by Realisten — 17. september 2019 @ 08:51

 16. Per

  Jeg tror ikke, du har forstået situationens alvor. Hvis et offer ikke har gjort modstand imod islam i stemmeboksen, så skal man ikke gøre modstand mod islamisering (shariapatruljer) på gaden, siger du. Men så vinder sharialoven.
  Kan du se problemet?

  Islamisering kan kun bremses ved at den får modstand, hver gang den viser sig. I alle de lande hvor islam har vundet, er det sket ved at folk opgav at gøre modstand.
  Undskyldningerne er mange; en kujon finder altid en.
  Et modigt menneske har ingen.
  “Hvorfor skulle jeg risikere liv og lemmer for en, som har stemt mod mine interesser?”
  Derfor.
  Alternativet er sharia.
  Stop den eller få den.

  Kommentar by Sådan er det jo — 17. september 2019 @ 09:11

 17. Hahaha. Det har de dumme danskere jo selv stemt for (98.2%). Jeg håber sandelig, at de nyder hvert et øjeblik af det! Ingen medlidenhed herfra!

  Kommentar by Voltzejn — 17. september 2019 @ 09:22

 18. 10 Ole Jensen

  Hvis man ikke kan være på gaden kl. 7 om morgenen, så kan man ikke gå på arbejde eller i skole…
  Men om det er nat eller dag: Danskerne skal aldrig acceptere det som normen, at de ikke kan bevæge sig frit rundt i deres egne byer. Det skal ikke være udenlandske kriminelle bander, der afgør hvornår man må gå tur med sin hund. Det er politikernes og ordensmagtens opgave at sikre gaderne.
  De kan, men de vil bare ikke.

  Kommentar by Sådan er det jo — 17. september 2019 @ 09:26

 19. Kommentar by Sådan er det jo

  Men det er jo folket selv, med deres bundløse naivitet og tossegodhed, der bliver ved med at stemme forræderiske politikere ind.

  Et land har de politikere det fortjener. Det må man aldrig glemme.

  Kommentar by Voltzejn — 17. september 2019 @ 09:28

 20. Der er ingenting på nordjyske.dk

  De vil hellere fortælle om global opvarmning der skaber tidlige efterårsstorme og badehuse i Blokhus der svømmer rundt på stranden.

  Kommentar by k.m. — 17. september 2019 @ 09:40

 21. Har Lars og hans pigebarn begge to stemt på Stram Kurs?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. september 2019 @ 10:09

 22. # kl. 9.26

  Du har ret i at folk jo skal kunne tage på arbejde. Men nu tænkte jeg mere på de diskoteks-gæster osv. som unødvendigt render rundt i gaderne sent på natten og meget tidligt om morgenen. De udsætter sig for at blive både overfaldet, voldtaget og myrdet. “Berigelsen” har udviklet sig til hverdags-terror. Læs om Malmø osv. hos Snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. september 2019 @ 11:32

 23. Kommentar by Allan Nielsen — 17. september 2019 @ 08:47.

  Mon ikke politiet bare kan smutte over og hente dem på en hvilken som helst hverdagsaften, ovre på rutebilsstationen, eller også i cafeteriet nede på togstationen, nede for enden af gaden?
  Ikke fordi jeg forventer at det nogensinde skulle ske, naturligvis..

  Kommentar by Kimski — 17. september 2019 @ 12:01

 24. Hvad stemmer de på?

  Kommentar by Piphans — 17. september 2019 @ 13:24

 25. Kommentar by Piphans

  Et eller andet forræderparti, naturligvis. Og hvis man tror, at sådan en oplevelse vil få den pågældende familie til at stemme anderledes, så tager man sgu nok fejl.

  Kommentar by Voltzejn — 17. september 2019 @ 13:51

 26. Hvorfor er facebook siden blank når man trykker på linket?

  Har prøvet linket i Firefox, Explorer og Google Chrome.

  Kommentar by Daniel Vestergaard — 17. september 2019 @ 18:44

 27. #10 Kl. 7 er jo ikke “tidligt på morgenen”, det er et tidspunkt, hvor mange er på vej til arbejde eller skole. Hvis man ikke kan gå på gaden på det tidspunkt er friheden endegyldigt væk. En ting er at holde sig inde 00-06, men hvis vi mister hele aftenen og morgenen er det uudholdeligt. Så et eller andet sted må man tage kampen, også selvom der en risiko. Man må så bare bevæbne sig efter bedste evne.

  Kommentar by Odo — 17. september 2019 @ 20:13

 28. # Odo 2o.13

  Ja, du har ret i at det er horribelt at det skal være farligt at gå ud tidligt om morgenen, sent om aftenen og hele natten. Men det er sådan det er. Der sker et utal af overfald tidligt og sent, og mange flere end medierne beretter om. Selv har jeg kendskab til to grove overfald som aldrig blev omtalt i aviserne. Man valgte bevidst at fortie dem. Også ved højlys dag foregår der vold og røverier, knivstik eller skyderier.

  Politiet og retssystemet kan ikke længere følge med. BT skriver om 37OO sager der ligger stille, på 2. og 3. år. Flere og flere hårdkogte forbrydere mister respekten for lov og ret, for der sker jo ingenting med mange af voldsbøllerne, røverne og tyvene.

  Det minder meget om den junglelov der hersker i Malmø og Stockholm osv. Se snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. september 2019 @ 21:26

 29. En del af grunden til at folk går videre, er mistet tro på sit eget folk. Hvorfor blande sig når offeret med temmelig stor sandsynlighed selv støtter indvandringsindustrien sådan som langt størstedelen af folketinget gør det?

  https://me.me/i/when-your-friend-is-getting-beat-up-by-immigrants-but-13318520

  Kommentar by ADN — 17. september 2019 @ 21:46

 30. Historien er nu også mainstream, men meget renskuret. Der står ikke, at de fire forbrydere er berigere, at de havde konkrete voldtægtsplaner, at de to redningsmand er danskere, eller at de 4 berigere lynhurtigt fik tilkaldt yderligere tre berigere til at tæve de to danskere og voldtage kvinden..

  https://www.bt.dk/krimi/kvinde-antastet-af-fire-til-syv-personer-politiet-efterlyser-vidner

  Kommentar by MartinH — 18. september 2019 @ 16:46

 31. Hvem fanden kan være overrasket?

  Muhammedanerne følger jo bare krigs- og terrormanualen Koranen til punkt og prikke…

  Kommentar by Revisoren — 18. september 2019 @ 17:23

 32. >MartinH
  EB har nu også opdaget historien, og strækker sig i modsætning til BT så langt, at faderen citeres for! at gerningsmændene er “meget sorte”:
  http://eb.dk/nationen/datter-reddet-fra-gruppe-gramsere-far-er-taknemmelig/7795947

  Kommentar by Hertz — 19. september 2019 @ 06:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper