17. september 2019

Kommunister og venstreradikale maner til klassekamp i 3F-regi: “Frit fagforeningsvalg? Ikke hos os!”

3F-toppen forsikrer, at fagforeningen respekterer gældende dansk lov, men man skal ikke langt ned i rækkerne før jungleloven hersker. Den meget omtalte fagforening i Kastrup står i nær forbindelse med den socialdemokratiske beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, og han ved ganske udemærket at de officielle vedtægter for 3F-klubben, påpeger at ‘alle Ekspeditionsarbejdere i SAS skal være medlem af klubben’. Meld dig ind ellers…

(Collage: Ekspeditions Arbejdernes Klub, SAS ground handling, Vedtægter, 2019)

180 Grader fortæller (Se evt.), at 3F Bygge-, Jord-, og Miljøarbejdernes Fagforening i Valby tidligere på året afholdt en konference for ‘militante venstreekstremister’ herunder Revolutionære Antifascister, og selvom det ideologiske aspekt er lige under overfladen, så går det hen over hovedet på de store medier. Man tænker sit.

Hvis man ser på Facebook-gruppen ‘Nej til 42 timer – VORES OK20‘, så er adskillige lokalafdelinger eksplicitte i deres støtte til 3F-afdelingens lovbrud. Det gælder eksempelvis Stilladsarbejdernes Landsklub, hvis formand Jacob Jespersen sidste år holdt oplæg ved et arrangement under det faglige udvalg i Kommunistisk Parti (KP).

(Stilladsarbejdernes Landsklub, 13. september 2019)

Medlem af Folketinget for Enhedslisten Henning Hyllested hører intet problematisk i Berlingskes lydfil, og pointerer at det kan blive nødvendigt med lidt hårdhed, hvis ‘manden er faktaresistent’. Han er tidligere havnearbejder, og var indtil for få år siden medlem af Danmarks Kommunistiske Parti.

“Hvis man står overfor en, der af princip ikke vil det, bliver man nødt til at blive hård i tonen… Jeg opfatter det ikke som specielt truende.” (Henning Hyllested, B.T. Metro, 16. september 2019, s. 6)

Murersvendenes Brancheklub i Nordjylland erklærer, at frit fagforeningsvalg er ‘de liberales drøm’, og undsiger den officielle udmelding, så det ikke kan misforstås. Formanden for 3F-klubben fortæller til BT, at de ikke har ‘uorganiserede’, og at muresvende ’skal stå i 3F’. Navnet er Emil Olsen. En murersvend der i 2010 grundlagde en lokalafdeling af Kommunistisk Parti i Danmark (KPiD), og ved kommunalvalget i 2017 fik 13 personlige stemmer.

(Collage: Emil Olsen, Murersvendenes Brancheklub, 3F og Kommunistisk Parti i Danmark)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104416/trackback

30 Comments »

 1. Jamen, så må vi jo forvente at myndighederne skrider ind – det er jo en ren tilståelsessag fra fagforeninger der helt åbent bryder Grundloven – og især den hellige Menneskerettighedskonvention, som vi jo ved enhver lejlighed får at vide er ukrænkelig!
  Nå, nej. For LT3F betaler jo beskyttelsespenge til Socialdemokratiet, så de er fredede – i klasse “A”…

  Kommentar by Thomas — 17. september 2019 @ 12:16

 2. Et eller andet sted er det jo bedre at stå sammen, når der skal forhandles med arbejdsgivere, sammenhold gør stærk- det triste er at der bliver brugt alt fra mobning til chikane- måske en mere seriøs forklaring til nyankomne var på sin plads, de mafiametoder, der er blevet brugt, øger jo ikke tilliden- og hvem skal være mafialedere, nogen er ledere end andre- og så går det der skulle være et fælles arbejdssammenhold hen og bliver et diktatur; samt at typer som Peter Hummelgaard feder sig på andres arbejde..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. september 2019 @ 12:19

 3. Forbyd M3FIA og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. september 2019 @ 12:31

 4. Utroligt at se, at hammer og segl stadig bruges. Jeg troede, at det, efter udryddelseslejrene blev åbnet, var ligeså så forhadt som hagekorset?

  Kommentar by A-mad — 17. september 2019 @ 12:47

 5. Deres støtte til ANTIFA er rigelig grund i sig selv til ikke at støtte 3F, oveni kommer så deres kommunistiske baggrund og deres fascistiske metoder med trusler osv. Det er simpelthen utroligt så lang snor de narrøve får i pressen og af politikerne, men det bliver nok ikke de kommunistiske chefredaktører der lægger ud.. Igen igen igen igen, der mangler VIRKELIG et selvstændigt højreorienteret medie i det her land.

  Kommentar by Per — 17. september 2019 @ 13:25

 6. Kommunisme er ligesom skimmelsvamp. Evigt tilbagevendende. Man kan fjerne meget af det, men det vil altid blusse op igen.

  Kommentar by Voltzejn — 17. september 2019 @ 13:40

 7. Det er sindssygt!! Det er værste er, at mange virksomheder støtter 3F.
  3F er infiltreret af rødgardister af den værste skuffe. Det er sgu sørgeligt og dødsensfarligt at lukke disse parasitter ind i fagforeningerne. 3F kan sagtens være en stærk fagforening uden det røde element. SKIL JER AF MED DEM!!!

  Kommentar by En rigtig dansker — 17. september 2019 @ 13:42

 8. Rød front. Tilbage til 1970’erne, når de var værst.

  Kommentar by Crass Børsting — 17. september 2019 @ 13:43

 9. Godt man ikke skal betale til det lort.

  Kommentar by Jp — 17. september 2019 @ 13:59

 10. Kommunister mener kun tonen er et problem ang. indvandrere.

  Kommentar by k.m. — 17. september 2019 @ 14:06

 11. Hvorfor lader man sådan en ekstremist være formand for en ungdoms afdeling? Nåh ja det må jo være fordi 3F er kommunister.

  Kommentar by Flaskeposten — 17. september 2019 @ 14:14

 12. Skal vi ikke glæde os over at Gretha Thunberg har fået Amnysti Internationals “Fornemme” pris for sin kamp for Menneskerettighederne (Helt hen i vejret)… Hun har så sandelig fortjent den, …..og så ikke et ord mere om Tommy Robinson, som politisk måtte i fængsel for sin kamp imod børnepædofilibander i UK. Han blev løsladt efter alle andres pres…end Amnisty International…..men han er jo også en højreekstremist…:-) :-) :-) :-). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2019 @ 14:32

 13. Jungleloven? Passer meget godt. 3F opfører sig ihvertfald som nogle abekatter.

  Udover det, er det da interessant at de ikke mener at EU lovgivningen skal overholdes.

  #1 Thomas
  LT3F haha den var sgu god ;)

  Kommentar by Realist — 17. september 2019 @ 16:11

 14. George Orwells dobbelttænkning trives helt fantastisk på venstrefløjen. Slaveri er frihed! Venstrefløjen vil ganske enkelt ikke lære at historien. De hylder fornuft og er opstået som en kamp mod kristendommen, men de er helt blottede for kærlighed, og derfor går ethvert socialistisk projekt til grunde gang på gang på gang.

  Kommentar by piusXII — 17. september 2019 @ 16:40

 15. 3F, DEF same røde shit, de røde fagforeninger bruger alle sammen psykisk eller fysisk vold mod kollegaer der vælger en ikke rød fagforening.
  Sjovt nok så gælder grundloven ikke for de socialist/kommunisterne.

  Kommentar by Piphans — 17. september 2019 @ 17:42

 16. Noget relateret:
  Jeg er stadig medlem af 3F.
  Var postarbejder 1987-2003. Da fik alle samme lønstigning uanset hvor man lå på en skala med 100 som gennemsnit for udført ydelse.

  Har snart været kirketjener i 10 år.
  Jeg tror min tilbageholdenhed med lønkrav er en stor del af baggrunden for jeg og min kollega nu befinder os på landets laveste niveau for løn til kirketjenere.
  Aktivitetsniveauet er for kirkens vedkommende højt og standarden i vor udførelse af arbejdet vist ikke speciel kritisabel…

  Dermed kan jeg godt til tider ønske mig tilbage til andre bedre tider.

  Tak for ordet.

  Kommentar by Peter Buch — 17. september 2019 @ 17:57

 17. Et ordsprog;
  “artige børn beder ikke om noget, får ikke noget!”

  Kommentar by Hul igennem? — 17. september 2019 @ 19:22

 18. Dan han var en hurtig læser, lykkedes det at få to binds værket Dansk Ordsprogs-skat i to bind 1879 retur fra hr. Bo Warming, uden jeg kunne observere den mindste lugt var medbragt fra opholdet.
  https://da.wikiquote.org/wiki/Bo_Warming#Sprogblomster_og_gode_overskrifter

  Kommentar by Peter Buch — 17. september 2019 @ 20:22

 19. Knægten har indlysende potentiale! – Men tro ikke på ham, I derude på byggepladserne! Thi kun en tåbe stoler på en driftig murersvend – I morgen er Emil Olsen murermester, så vender han tommelskruerne 180 grader – Vær så sikker!

  Kommentar by T. Flodur — 17. september 2019 @ 20:22

 20. da han…
  beklager

  Kommentar by Peter Buch — 17. september 2019 @ 20:23

 21. Arbejdere blev også bare nyttige idioter i den globale elites spil med verden. Nu bruger de perkere, transer, homoer, kvinder osv. i deres iver at ødelægge og folkemyrde den hvide verden.

  Kommentar by Allan Nielsen — 17. september 2019 @ 20:31

 22. *

  De røde har myrdet flere uskyldige end nazisterne!

  Det er da næsten utroligt at nogen kan være så ekstremt uvidende, at de mener at kommunisme er til gavn for arbejdere, borgere, lønmodtagere eller andre almindelige mennesker. Kommunisterne har udplyndret, tyranniseret, terroriseret og myrdet over 1OO millioner håndværkere, bønder, arbejdere, byfolk, lønmodtagere, industrifolk, butiksejere, funktionærer, rige og fattige, uskyldige, fredelige og sagesløse mennesker. Den røde bevægelse bliver til en terror-bevægelse så snart den når frem til at have monopol på magten.

  Er Emil Olsen en stakkels historieløs ungersvend der er blevet opdraget af rødkålshoveder? Eller har han virkelig Lenin, Stalin og Pol Pot som forbilleder?

  (Vil indrømme at man let kan blive forvirret nu om dage, hvor selv “borgerlige” partier opfører sig som rødfascister/rødnazister)

  Kommentar by Ole Jensen — 17. september 2019 @ 21:51

 23. Den vikar, der starte de balladen i SGH, var medlem af ingeniørfagforeningen IDA, der er en af de klassiske røde, men dog i en anden hovedorganistion end 3F. Tænk, hvad der kunne være sket under Jungleloven, hvis han slet ikke havde været i fagforening, eller (endnu værre) været medlem af Krifa eller en anden af de “gule”. Gad vide om Jungleloven berettiger korporlig afstraffelse i sådanne tilfælde?

  Det er interessant at se, hvordan de røde i 3F stadigvæk (ligesom i Sovjet) bruger ordet “demokrati” som en (dårlig) undskyldning for at trampe på anderledes tænkende. Men man lærer jo nok heller ikke om finere demokratiske detaljer som fx. “mindretalsbeskyttelse” på partiskole i DDR eller Moskva. Og det der med individets rettigheder har man jo heller aldrig taget så tungt på venstrefløjen.

  >Peter Buch & Hul igennem
  Som de siger på landet: Fagforeningsløn er ligesom et bundt radiser; der er altid to i hvert bundt, som er rådne og så er prisen jo derefter. Dvs. når alle skal have det samme i løn (kun med plus for anciennitet), er det fedt for dem, der ikke laver noget, for de får mere, end deres indsats er værd, men de trækker så til gengæld gennemsnitslønnen ned for alle andre.
  Og selvfølgeligt kan lønmodtagerne da forlange og sikkert også få lønstigninger, hvis de er besværlige eller vedholdende nok, men det bliver deres arbejdsindsats jo ikke mere værd af (tværtimod måske?), og så falder værdien af hver lønkrone bare tilsvarende ved at inflationen stiger. Hvor fedt er det at få 3 mio. kr. i løn om måneden som fx. postarbejder, hvis en iPad eller en cykel koster 30 mio. kr. ?

  De røde fagforeninger har (heldigvis) ikke (længere) monopol på hverken lønforhandling eller noget andet, for der har jo reelt ikke været brug for dem i snart hundrede år. Og medlemmerne, som er trætte af at betale tusindvis af kroner hvert år for ingenting, stemmer med fødderne, så medlemstallene falder konstant.

  De tillidsmænd, jeg har været så uheldig at arbejde sammen med, har jeg ikke haft tillid til. Enten var de d umme nok til at fortælle deres kolleger (som jo betalte gildet), hvor god hummerbuffeten havde været på deres pamperkurser, når de kom tilbage efter at have været væk to arbejdsdage, hvor vi andre havde løbet hurtigere i deres fravær. Eller også var de dovne beregnende slamberter, der kun var blevet tillidsmænd for deres egen skyld, så de var beskyttede mod fyring, selvom de ikke lavede en fis. Enten/eller kunne man godt glemme at få kvalificeret hjælp, hvis man fik brug for det, for enten gad de ikke rigtigt, eller også var de for dumme til at være til gavn.

  Selvfølgeligt kan det være rart at have backup og støtte, hvis man bliver uenig med sin arbejdsgiver, men det er bare meget billigere enten at melde sig ind hos de gule, eller selv spare op til advokatregningen, end at være med medlem hos de røde til over 500-800kr per måned.

  Jeg har haft kolleger, der blev fyret fra det offentlige efter mange års ansættelse, simpelthen fordi de med anciennitet var blevet for dyre. Og FOA rørte ikke en finger for dem, på trods af at de fyrede hver havde indbetalt omkring en halv årsløn i kontigent gennem deres arbejdsliv. Og jeg kender sagen indefra, for jeg var med som bisidder til den ene af de fyredes møder med FOA.
  Da en flink vikar på fyringsvarslingsmødet sagde, at han regnede med at starte på på uddannelse om 4 måneder, og han kunne evt. regnes som naturlig afgang så en anden kunne beholde jobbet, blev han også opsagt med det samme! Men der havde chefen gjort regning uden vært, for vikaren var medlem af Krifa, og med deres hjælp fandt vikaren ud af, at han manglede at få tillæg for ledelsesansvar.
  Det var ca. 3000kr/md. og dem ville han da gerne have udbetalt for alle de måneder, han havde været ansat, når han nu ikke skulle have løn de næste fire måneder? Og så blev han ikke fyret alligevel.
  Morale: De røde fagforeninger er værre end ingenting, de gule kan rent faktisk bruges,

  Kommentar by Hertz — 17. september 2019 @ 22:02

 24. til Peter Buch.
  Man sparer kr.6.000 årligt ved ikke betale til en fagforening, hvis man er utilfreds så søger man et andet job, når der er gået en rum tid så bliver mam til stor overraskelse kontaktet af tidligere arbejdsgiver og tilbudt en stilling igen, det viser at man ikke behøver at betale kr. 6.000 årligt for at være lønmodtager, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. september 2019 @ 22:18

 25. Jeg kan jo ikke fortænke min arbejdsgiver i at ville spare på lønudgifter, men konsekvensen, af at systemet er som det er blevet, er jeg ikke, set herfra, får de rettelig fortjente lønforhøjelser og arbejdsgiver samtidig mener de er socialt engagerede…

  Tak til flere.

  Kommentar by Peter Buch — 17. september 2019 @ 23:13

 26. Damn. Det er så kedeligt at læse om de fjolser på venstrefløjen,som mener vi alle skal være fælles om… Hvad er det egentlig fællessabet går ud på,andet end at fylde deres lommer? De idioter derude på christiania,tror pengene kan bruges 2 gange.
  Først bruger de de penge de har i lommen,og så tror de de kan bruge alle andre danskeres penge.
  Man skal da være araber opholdende sig i Danmark eller politiker,for at tro,at vi vil finde os i det i det lange løb.

  Kommentar by Nielsen — 18. september 2019 @ 00:37

 27. #23
  Meget oplysende.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. september 2019 @ 09:28

 28. Fantastisk at fagforeningerne koere paa 30 paroler,og representeres af
  “akademikere” de har overhovedet ikke fulgt med tiden fagforeninger out reel saglig diskussion om fordeling ind

  Kommentar by dunk — 18. september 2019 @ 12:07

 29. Vikaren hos SGH er nu sygemeldt grundet al balladen:
  http://m.bt.dk/samfund/vikar-hos-sas-blev-truet-af-kolleger-nu-er-han-sygemeldt

  Kommentar by Hertz — 18. september 2019 @ 13:57

 30. Da der som bekendt er fradragsret for kontingenter til fagforeninger betyder det, at vi alle via skatten er med til at finansiere disse dybt kriminelle mafiaorganisationer.

  Hermed en opfordring til NB og Stram Kurs om at arbejde for at afskaffe denne fradragsret.

  Kommentar by Revisoren — 18. september 2019 @ 14:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper