18. september 2019

NIMBY: Rosenkrantz-Theil og hendes millionærmand køber kystnær 12-værelsers lystgård på Bogø…

Pernille Rosenkrantz-Theils nye lystgård ligger på Bogø, blot 100 meter fra kysten med frit udsyn udover marker. Der er godt 1000 indbyggere på Bogø, ingen asylcentre og næppe en eneste araber. Her kan hun nyde et stille og roligt liv, helt uden de problemer hun har været med til at skabe for andre. Fra MSN.com – Rosenkrantz-Theil køber 12-værelses lystgård med Nets-millionær

“Engang drømte Pernille Rosenkrantz-Theil om et klasseløst samfund og kæmpede imod kapitalisterne.

Nu har den 42-årige undervisningsminister købt en lystgård på Bogø sammen med kæresten Lars Bernhard Jensen, som sidder på en formue på mindst 30 millioner kroner – penge, der trillede ind på hans konto takket være et særdeles rundhåndet bonusprogram i betalingsservicevirksomheden Nets, hvor han indtil i år var chef.

Kæresteparrets lystgård ligger på en knap 4.000 kvadratmeter stor grund lige ud til vandet.

Det er billigt på Bogø; Pernille Rosenkrantz-Theil og Lars Bernhard Jensen har betalt beskedne 2.995.000 kroner for den 334 kvadratmeter store gård, der rummer 12 værelser.”

(Pernille Rosenkrantz-Theils Bogø-ejendom)

Oploadet Kl. 02:08 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104434/trackback

38 Comments »

 1. *

  Alle fra enhedslisten, de radikale, sf, de konservative og venstre mv. er pampere, kommunister og europater m.m. Alle er de komplet ligeglade med stemmekvæget, malkekvæget og slagtekvæget. Det er tankevækkende og meget bekymrende at de benhårde politik-kvinder, kommunisten Pernille Theil, og feministen Joy Mogensen, er blevet gjort til henholdsvis undervisningsminister og kirke-/kulturminister. Og videre i den dur.

  Ser man på de uhyggelige voldelige og rødbrune tilstande der vinder frem i Danmark, og som Uriasposten og andre netaviser beskriver, så er det ved at være tydeligt at vores demokrati er blevet til et skin- og papnæse demokrati.

  Er mon ret meget af det Danmark vi kender, tilbage om fem år?

  Kommentar by Ole Jensen — 18. september 2019 @ 03:09

 2. Landsforrædere som hende burde, i en retfærdig verden, tvinges til at bo i Tingbjerg eller lignende multietnisk rotterede. Ifølge dem er det jo perfekte små samfund, så hvorfor ikke bo i disse paradisiske oaser?
  For nylig til en familie sammenkomst sad der et par og fortalte om at de havde kigget på hus i Brøndby Strand. Men havde fravalgt det, da de mente at der var for mange fremmede. Parret er bøsser, stemmer Enhedslisten/Radikale/Alternativet og kører regnbuestilen. De flygtede fra Nørrebro for 10 år siden pga trusler fra unge araber drenge og flyttede til liljehvide Sluseholmen. Tilbage til familie sammenkomsten: Jeg påpegede at de ved at flytte til Brøndby jo ellers netop har muligheden for at nyde den multietniske mangfoldighed de stemmer for. Al snak forstummede, undtagen fra min kone der lettere desperat forsøgte at redde stemningen ved at tysse på mig. Jeg nægtede og sagde at det da er en sær dobbeltmoral at invitere tusinder og atter tusinder af fremmede ind under lykkelige mangfoldigheds paroler og så ikke ville bo sammen med dem, men dog forvente at andre danskere gør..? Alle var helt tavse inkl parret. Snakken kunne simpelthen ikke komme videre. Jeg rejste mig og sagde “tænk over det” og gik ud til min svigerfar og fik en kop kaffe. Så kunne selskabet lettere chokeret vende tilbage til den trygge snak om ligegyldigheder.
  Det er absurd at man skal sidde som den onde stemningsknuser, når man påpeger det ganske åbenlyse. Det burde være hele selskabet der udskammede parret for deres løgne overfor dem selv og forræderi mod eget folk.
  Masseindvandringen og dens konsekvenser splitter venner og familier op.
  Et delt folk.

  Kommentar by Jakob — 18. september 2019 @ 05:24

 3. Typisk dem som moralisere imod alle os -fremmedhadere-,-racister-facister-. De er sgu dekadente nok til at bo langt væk fra de problemer de skaber med de åbne grænser, og os der må tage konsekvensen, som har skabt det samfund vi har, er de arrogante nok til at overse. Støt SIAD (Generation Identitære, DDF, Trykkefrihed og SK, NB og DF). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. september 2019 @ 06:24

 4. Forsvarets agenter advarer om Danskere i syrienslejre (Kilde: Søndagsavisen)

  Kommentar by Michael Unna — 18. september 2019 @ 06:26

 5. Af alle medier er det “SE&HØR” der bringer en historie, der burde væres forsidestof på alle de “seriøse” eller hvad vi skal kalde dem, medier. Sammen med en tilbundsgående analyse af, hvor bor de egentligt, samlet set, alle disse multikultiklasseløseviskalværesolidariske løgnere? Og vigtigst at alt, så konfrontér dem da for h….. med deres forkvaklede livsførsel set i lyset af deres hykleriske præk. Aller helst op til et valg…

  Kommentar by Margrethe — 18. september 2019 @ 06:49

 6. OT: Lidt hurtig forsikringssvindel af perkeren Necati Gülen, der kalder sig direktør her https://www.proff.dk/roller/pizza-73-aps/vanløse/serveringssteder/GPI3LDI0DRM/

  Mange har i området hørt et stort brag. Politiet efterlyser vidner.

  Københavns Politi har klokken 05.40 modtaget en anmeldelse om en eksplosion ved pizzeriaet Pizza 73 på Jyllingevej i Vanløse. Det oplyser Københavns Politi til TV 2.

  – Der har været en eksplosion, som har givet et højt brag. Det har været temmelig kraftigt, siger vagtchef Kristian Rodin.

  Ifølge TV 2s reporter på stedet, Brian Lindhoff, er en rude på 1. sal i bygningen på den modsatte side af Jyllingevej gået i stykker, ligesom der sidder fragmenter i facaden på flere af bygningerne, der ligger cirka 35 meter fra pizzeriaet.

  Desuden ligger dele af pizzeriaets stålmarkise på den modsatte side af vejen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. september 2019 @ 07:44

 7. Hun er ikke solidarisk med 3F lønmodtageren.

  En kold, klam celle på Alcatraz passer bedre til de dobbeltmoralske slyngler

  Kommentar by k.m. — 18. september 2019 @ 08:02

 8. I Rødmark er alle lige.
  Nogle er dog mere lige end andre!

  Kommentar by Karsten Lund — 18. september 2019 @ 08:12

 9. Socialisterne er de svages beskytter, har Rosenkommunisten udtalt flere gange!

  Socialisterne&kommunisterne lever livet på 1. klasse netop på bekostning af de svage!

  Støt SK! Ud af EU/FN. SIAf. Direkte Demokrati NU! VIS mod, stem NB!
  P.

  Kommentar by Piotr — 18. september 2019 @ 08:56

 10. Jeg forbinder altid Pernille Rosenkrantz-Theil med rød maling, som Anders Fogh-Rasmussen fik smidt i hovedet. Men jeg er ikke misundelig over hendes success i livet.

  Kommentar by Ole Madsen — 18. september 2019 @ 09:01

 11. Se & Hør ER det mest seriøse blad herhjemme, måske kun udfordret af Kristeligt Dagblad.
  S&H lyver ikke om indholdet og påstår ikke at det er høj ournalistik. Der er billeder af alle narko-og drukaber og alle dåserne står også på stribe med hver sin lille butik.
  Så selvfølgelig kan S&H fortælle om endnu en afdanket, udbanket sutteso.
  Nåh, vor rigmand (rig på vores penge; husk det!) bliver selvfølgelig træt af hende på et tidspunkt, uanset hvor godt hun sutter, så bliver hun skiftet ud med noget blødere- det kan vi så også læse i Se & Hør til den tid.
  Så hvis du vakler mellem JP eller Se & Hør, så vælg det sikre, vælg S&H.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. september 2019 @ 09:12

 12. I forvejen kommer den brede nørrebroaccent, brosten og malingsvingende grimrian gud hjælpe mig fra en 205m2 stor 5.sals andelslejlighed på pæne liljehvide Frederiksberg. Hvor i øvrigt også hendes “brother in arms” Pelle Amici nakkeDragsted slår sine folkesocialistiake folder.
  TAG NU springet Ninotchka Louboutin og Amicis Pelle og omdøb Jeres fallitbo, af et sammenrend af hyklere, til EJENDOMSMÆGLERLISTEN.
  Party’et for alle Jer ANDRE, der også gerne vil opgraderes fra skrot til slot – fra negersort til liljehvidt.
  Vi er blevet det selv – for længst.
  Priset være vor åndelige leder udi valg af boliger; Ritt Herregaard, der for mange år siden viste, alle os røde på skrømt, vejen.
  Apropos det klasseløse samfund og kampen mod kapitalisterne:
  For nu at sætte en tyk feeeeed streg under SUPERhykleriet. Så er grimrianen kæreste med en überkapitalist og mangemillionær fra bankverden – med en tidl.flirten med socialismen. Krage søger mage – som man siger.
  Ka’ vi ikke hurtigt blive enige om, at i sidste ende er det ENESTE røde hos dem:
  Deres bare røve.

  Kommentar by White knight — 18. september 2019 @ 09:34

 13. Hun kunne mageligt indlogere en 20 – 25 stykker af de “flygtningebørn” hun har så stor sympati for i den bygning. Samtidig ville Bogø få den berigelse som hun så vild med.

  Kommentar by Santor — 18. september 2019 @ 09:35

 14. “Se & Hør ER det mest seriøse blad herhjemme …”

  Ja, bladet fik som bekendt Cavling-prisen, efter de ulovligt havde overvåget kendisser.

  Kommentar by np — 18. september 2019 @ 09:39

 15. “Socialdemokraten Pernilles tidligere partifælle, Enhedslistens Johanne Schmidt Nielsen, viste i 2016 sine partikammerater vejen til et ubekymret liv i samfundets øverste sociale lag. Det skete, da hun og kæresten Casper Hyldekvist, som er medejer af et kommunikationsbureau, betalte 6.415.000 kroner for en villa i Valby.”

  Jeg ville sgu ikke pisse på de fleste af de politikere vi har i dag, om de så kom springende og stod i flammer. Jeg håber bare jeg lever længe nok til at opleve, hvordan Karma giver bagslag for fuldt smæk.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. september 2019 @ 09:12:

  Et blowjob af Pernille Rosenkrantz-Theil?
  Sikke da en, på én gang, kvalmende og dybt frastødende tanke, og så lige fra morgenstunden!

  Kommentar by Kimski — 18. september 2019 @ 09:39

 16. > #2: Jeg har også oplevet at blive uvenner med folk som ikke brød sig om mine meninger om indvandringen. Jeg starter aldrig selv den slags diskussioner, da jeg ikke bryder mig om missionærrollen i et selskab, og også kvier mig ved at ødelægge stemningen. Men jeg synes at man har en forpligtelse til at sige sin mening, hvis diskussionen i et selskab kommer ind på det kontroversielle emne, i stedet for at holde kæft og kigge ned.

  Jeg tror i virkeligheden at dem der bliver mest sure, er dem der fornemmer at deres modstandere er ved at få ret. De bliver fornærmede fordi de på bunden er beskæmmede over, at det verdensbillede de har troet på gennem så mange år, begynder at smuldre. De nægter at erkende deres fejltagelse åbent. Så kaster de sig over budbringerne for at afreagere.

  Kommentar by JC — 18. september 2019 @ 09:53

 17. Ih ja.. Bogø, langt væk fra verdens problemer.. Man bliver så træt.

  De ansvarlige politikere burde tvinges til at bo i de mest belastede områder.

  Kommentar by Voltzejn — 18. september 2019 @ 09:54

 18. @ Kimski — 18. september 2019 @ 09:39.

  Jeg har det på samme måde, jeg håber også at jeg kan opleve slutningen på det her morads.

  Kommentar by Santor — 18. september 2019 @ 10:02

 19. De venstreorienterede er lige så materialistiske og tænker ligeså meget på deres personlige økonomi som andre. De har bare et behov for at føle sig som bedre mennesker end andre. En billig måde at få en helgenglorie på, er at stemme på et rødt parti, som går ind for at fordele andres penge til flygtninge og til ulandshjælp. Så føler de at de har en større ret til at nyde materielle goder.

  En anden sag er at de hellere vil have andre til at betale deres goder end selv at skulle yde en indsats. Derfor går de ind for overførselsindkomster, billige boliger, “gratis” dit og “gratis” dat.

  Venstreorienterede er ikke bedre mennesker end højreorienterede. Blot mere hykleriske. Især de venstreorienterede der får politiske poster. De finder ud af at det politiske system kan være en god vej til at blive forgyldt Især hvis de i tide skifter fra et ekstremt parti til et karriereparti som Socialdemokratiet.

  Kommentar by JC — 18. september 2019 @ 10:05

 20. Jeg vil foreslå, at der placeres et nyt udrejsecenter for afviste og kriminelle asylansøgere på Bogø.

  Kommentar by Holger_Danske — 18. september 2019 @ 10:14

 21. Hvad mener I om klimakompensation? Er det ikke venstrefløjens klimahysteri der har skabt en ny indtægtskilde ?

  Kommentar by k.m. — 18. september 2019 @ 10:25

 22. Helle Thorning har / havde da også en gård på Bogø. Den samme ?

  Kommentar by Mort — 18. september 2019 @ 10:34

 23. `

  Når det kan lade sig gøre at få en stor “karriere” med fede, næsten arbejdsfri jobs til skyhøje lønninger, bonusser og med mange frynsegoder…. bare ved at være kommunist/socialist/ rødfascist/storhykler…. kan det vel kun skyldes at Christiansborg er endt som en gennemkorrupt rotterede, hvor alle er enige om at stjæle løs af skatteborgernes penge, så de ender i egne politikerlommer. Oveni er de så også enige om at forråde og pisse grundigt på det danske folk. Som de åbenbart også ønsker at udskifte og afskaffe.

  Kommentar by Bent Nielsen — 18. september 2019 @ 10:39

 24. Har politiet styr på Necatin Gülen klokken 05:39 i morges?

  Ejer Necatin Gülen en hvid plastikpose?

  Politiet har talt med flere vidner. Det har billeder, hvor man kan se en mand, der bærer på en hvid plasticpose. Det er cirka to minutter før eksplosionen, at han kommer gående ad Jyllingevej. Efterfølgende ser de to personer, der løber derfra. Men de ved ikke, om det er fra pizzeriaet.

  Sprængning er sket inde i pizzeriaet og ud af på gaden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. september 2019 @ 10:46

 25. Kim Møller, husk at åbne Så stødende og farlig i deres øjne, at de føler sig nødt til at blokerer folk, der blot alene skriver navnet for kommentarer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. september 2019 @ 10:55

 26. Black pigeon på youtube har lavet en ny video om californien som nu har risiko for pest, ikke i overført betydning men PEST som i “den sorte død” der dræbte halvdelen af europa i middelalderen, fordi de har en rød regering der lader tusinder af hjemløse og migranter bo og skide på gaderne, imens de rige samler sig i gated communities. Der er et påfaldende sammentræf mellem konsekvenserne af venstreorienterede regeringer verden over, men tilsyneladende ingen der er tydelige nok til at folk lærer af det og stemmer anderledes.

  Og så får jakob i første kommentar en thumbs up herfra, mens JC bør finde sine nosser frem og følge jakobs eksempel fremfor at lege struds når det gælder. Det er præcis derfor vi har disse tilstande i danmark, fordi de få der er vidende om årsagen til problemerne ikke siger noget til dem der skaber dem! Jeg har “mistet” mange venner på den måde, men jeg kan undvære hver og en når jeg tænker på hvad de har gjort. Jeg betragter dem på lige fod med de danskere der samarbejdede med tyskerne under krigen, for ikke at ødelægge stemningen.. De mennesker bør ikke være nogens venner, og din mindste bekymring i verden bør være at miste dem.

  Kommentar by Per — 18. september 2019 @ 10:58

 27. Kommentar by Per — 18. september 2019 @ 10:58.

  Enig med Per.
  I mit tilfælde er det ret enkelt: Jeg KAN simpelthen ikke holde min kæft, og de mennesker der er røget på ‘forrige venner’-listen på grund af det, var så bare ikke nogen mennesker det har været til at regne med eller håbløst faktaresistente, fra begyndelsen af. Jeg opfatter dette som et klart ‘plus’ at finde ud af allerede nu. Tænk hvis man først fandt ud af det, i det øjeblik det virkeligt brændte på.

  “Venner” er som så meget andet…man skal vogte sig for billige efterligninger.

  Kommentar by Kimski — 18. september 2019 @ 11:17

 28. Hun drømte engang om et klasseløst samfund. Nu er hun selv blevet overklasse.

  Kommentar by Anonym — 18. september 2019 @ 11:19

 29. Lad dem spise kage!

  Kommentar by Jan huus — 18. september 2019 @ 12:05

 30. # 22

  Nej, der er ikke tale om den samme ejendom.

  Gucci Helle ejer en lystejendom på Farøvej 7, Bogø, som hun netop har sat til salg for 1.895.000 kroner.

  Skrigeskinken ejer ligeledes et sommerhus på Møn, så de tre “kvindelige” kommunister holder alle ferier langt væk fra nærmeste ghetto…

  Kommentar by Revisoren — 18. september 2019 @ 13:07

 31. Blandt RIGTIGE VENNER:

  https://www.google.com/maps/contrib/101988454572991763632/place/ChIJJbbHsxjTUkYRVQYUHB_Dj5U/@55.1253694,12.1988213,10z/data=!4m6!1m5!8m4!1e2!2s101988454572991763632!3m1!1e1

  Kommentar by liz. — 18. september 2019 @ 14:39

 32. Selv en hønsekastende opportunistisk kommunist skrider fra masseindvandringen, den må befolkningen bikse med, hun flygter ud på en ø langt fra de problemer hun intet problem ser i at belemre landet med. Rødt hykleri når det er værst, når det handler om dem selv, rager disse venstrefløjsere lystigt til sig.

  Kommentar by LarsB — 18. september 2019 @ 16:54

 33. Det må være dejligt for for folk på på øer og i udkantsområder, der kan sælge deres boliger til de velhavende røde storbyboer, hvis høje indkomster stammer fra betroede hverv i den samlede indvandringslobby bestående politikere, indsamlingsorganisationer, arbejdsgiverforeninger, fagforeninger, uddannelses- og kulturinstitutioner og medie – og underholdningsbranchen. Bare ærgerligt at de samme kommer til at være dem, der sælger det sidste af Danmark. Derfor burde udkantsfolkene være kræsne med at sælge til disse landsskadelige mennesker.

  Men karma kommer til at indhente dem. Om få år vil de idylliske udkantsområder blive til områder, der skal beskyttes af vagtfirmaer og overvåges. Hvem sidder på vagtfirmaerne!

  Kommentar by Uno — 18. september 2019 @ 16:55

 34. Skulle hun krydse grænsen over den politiske midte, vil hun såmænd ikke være den første.

  Kommentar by Den Nervøse — 18. september 2019 @ 17:59

 35. Er der slet ingen *Louboutin fetichister fra Ejendomsmæglerlisten blandt naboerne på Bogø, forbyd islam i Danmark.

  *Gad godt vide, hvor våd i fissehullet, Pernille Skipper bliver når hun hopper i sine knaldrøde Louboutin stilletter og lingeri fra Victoria’s Secret og bukker sig forover og spreder pisseflapperne for Oliver (de er sygeligt perverse i det parti).

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. september 2019 @ 18:30

 36. Jeg ved det selvfølgelig ikke; men, det ser ud som om, at Pernille Rosenkrantz-Theil låner sin fisse ud til højestbydende!?

  Kommentar by T. Flodur — 18. september 2019 @ 20:57

 37. NIMBY eller ej, så skal multikulturen nok indhente Pernille. Selv i det yderste af det såkaldte udkantsdanmark kan man ikke vid sig sikker, når horderne vil have lidt sjov:

  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-09-18/-18-%C3%A5rig-bag-groft-h%C3%A6rv%C3%A6rk-p%C3%A5-f%C3%A6rge-Vi-havde-det-faktisk-pissesjovt-indtil-brandalarmen-gik-5798514.html

  “Anklagemyndigheden kræver manden betinget udvist af landet. Der forventes først dom i sagen i november.”

  Kun betinget. Som sædvanlig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. september 2019 @ 21:10

 38. 2) . Godt klaret Jacob :-). Må flere som ham åbne munden ved selvfrelste selskaber, som stikker hovedet i busken, imens de selv flytter væk fra konsekvenserne af Deres moral :-).

  Kommentar by Michael Unna — 19. september 2019 @ 19:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper