19. september 2019

Eks-autonome Tim om sigøjnere: “… jeg giver dem finger og siger helt åbent: ‘pis af’ hvor i kom fra”

Nationen bringer et brev fra hjemløse Tim, der harcellerer imod konkurrencen fra udenlandske hjemløse. Tim er identisk med Tim G. Miljkovic, der i 1990’erne var en del af den yderste venstrefløj, og blandt andet var på gaden, da Pia Kjærsgaard blev jaget på Nørrebro en martsdag i 1998. Her satte Antifascistisk Aktion klistermærker op med budskabet ‘Stop Udvisningerne’. Tim anno 2019 kræver remigration.

Fra EB.dk – Hjemløse Tim raser mod romaer: De tager vores flasker.

“- Gæster, som romaer, burde derimod straks udvises, da de ofte er her i Danmark for at lave kriminalitet.

– De tager hjemløses mad ud af munden på os.

– Vi kan ikke være 12 mennesker om at samle 1 tom flaske.

– Det bliver til vold og drab hvis denne udvikling fortsætter.

– Og ikke nok med det, så kører romaerne rundt i Danmark med varevogne og stjæler åbenlyst, men politikerne forsvarer dem med ord som, ‘de er jo en del af EU’ …

– Men de skal fandme ikke tage vores ting, og jeg har flere gange haft klammeri med dem, og jeg giver dem finger og siger helt åbent: ‘pis af’ hvor i kom fra, skriver Tim…”

(Identitær aktionerer for ‘remigration’, Socialdemokraternes kongres, Aalborg, 14. september 2019)

Oploadet Kl. 01:34 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104462/trackback

24 Comments »

 1. Når negative konsekvenser af tåbelig politik bliver en realitet, er det jo godt at nogle mennesker erkender deres fejltagelse. Men så er det jo ofte for sent.

  Han har ret i de mange dåsesamlende sigøjnere er en pestilens.De sviner, begår småkriminalitet og skaber utryghed. De lægger beslag på resourcer hos de sociale institutioner (offentlige såvel som NGO-ere) som var tiltænkt landets egne socialklienter. F. eks. fortrænger de mange udlændinge de danske hjemløse på forskellige herberger og varmestuer, hvilket man kan se med egne øjne.

  De er en negativ side af det af politikere og medie så højt lovpriste EU, med arbejdskraftens frie bevægelighed. Men er reglerne ikke sådan at en borger fra et andet EU-land højst må opholde sig i landet 3 måneder for at søge job? Hvem håndhæver denne regel? Hvad med dem der er dømt til udvisning. Checker grænsevagterne at de ikke kommer tilbage igen?

  Ud over sigøjnerne, er der de mange afrikanere man ser cykle rundt med dåser. Hvor kommer de fra? Har de lovligt opholdsgrundlag? Sandsynligvis ikke. Hvorfor blev de så ikke stoppet ved grænsen.

  Problemet kunne modvirkes ved at afskaffe pantsystemet. Eller ved at afskaffe kontanter.

  Kommentar by JC — 19. september 2019 @ 06:15

 2. Ja når man så tænker på alle de politikere der har leflet for Islam, selvom vi har sat soldaters liv i fare for at bekæmpe konsekvensen af den i udlandet, imens man har leflet for den, så er det jo en gentaget katastrofe på stort plan……Men når befolkningen er så idiotiske at tro at de kan stemme dem til et bedre klima, og er flintrende ligeglade med udviklingen af Islams indmarch i Danmark…Jamen så må det da gå rusk ravende galt. Hjertelig tak til Identitær, og dens forsøg på at vække de døde.. Støt Dem- SIAD- DDF- DDL etc, og forberede jer fremover på selvtægt, når det underbemandede politi skal tage sig at de importerede problemer. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. september 2019 @ 06:20

 3. Når krybben er tom, kommer hestene til at bides. Det er jo en gammel sandhed.

  Kommentar by Mette — 19. september 2019 @ 06:51

 4. Bliver det mere internationalt end at slås om flaskepant med rumænske og bulgarske sigøjnere (af tysk: Zieh- “ træk-“ (som i “træk-fugl”) og Gauner “skurk/svindler”, dvs omrejsende skurk)? Og bliver det mere socialistisk end at sove udendørs hele året på gamle papkasser? Mine damer og herrer: Internationale Socialister i praksis.

  Mere om Tim:
  http://jp.dk/indland/kbh/ECE3283310/Rotte–f%C3%A6nger-sat-p%C3%A5-gaden/
  http://fyens.dk/svendborg/Speedrotten-paa-politikerjagt/artikel/359651

  Kommentar by Hertz — 19. september 2019 @ 07:27

 5. Mere multikulti-propaganda fra Danmarks Radio på DR2 i aften kl. 23.00:

  “Børnene på Blågårds Plads

  Dansk dokumentar fra 2019.
  Kom helt tæt på de børn og unge, der vokser op i det berygtede, multikulturelle kvarter omkring Blågårds Plads i København.
  Instruktør Olivia Chamby-Rus har gennem tre år haft en unik adgang til områdets børn, og indfanget livet, som det ser ud gennem deres øjne.
  Resultatet er en poetisk film om barndommen, overgangen til voksenlivet, og om at finde sin plads i verden.”

  Vær klar med den store brækspand!

  Kommentar by Revisoren — 19. september 2019 @ 08:01

 6. Hvor er det patetisk og usselt kræmmer-agtigt, først at reagere, når det rammer ens egen lille sølle eksistens.
  Som med de små menstruationsrøde fizzeletter på stiletter, er han blot en ren opportunist.
  “Sidste dages hellige” ka’ vi ikke bruge til ret meget – hvis noget overhovedet.

  Kommentar by White knight — 19. september 2019 @ 08:03

 7. I går var storskrald dag. Det ved når de osende og rustne bulgarske kassevogne kører rundt i kvarteret og tager hvad de kan få fat. Det er ulovligt og det efterlader et rod. Bliver bulgarske biler overhovedet synet?

  Kommentar by DS — 19. september 2019 @ 08:08

 8. .

  TIM HAR LÆRT DET PÅ DEN HÅRDE MÅDE, og hundredtusindvis af danskere kommer til at lære det på den hårde måde. De vil blive frarøvet velfærd og sundhed, de vil blive truet, bestjålet, overfaldet, voldtaget eller myrdet, deres bil, skole eller bolig vil blive brændt af eller bombesprængt, de vil blive ramt af vanvidskørsel, og et utal af nye afgifter og nedskæringer. De vil blive smittet med ebola eller andre eksotiske sygdomme, de vil blive behandlet af falske eller hemmeligt fjendtlige læger og sygeplejersker, eller de kan slet ikke blive indlagt, fordi der mangler sengepladser. Osv., osv.

  Det er sådan det foregår i Sverige, og de danske politikere bruger Sverige som et forbillede.

  Nyankomne fra afrikanske og arabiske lande har fortrinsret til boliger, jobs, penge, velfærd og førtidspensioner m.m. Danskere derimod, landets egne, må gerne være hjemløse og forhutlede.

  DF toppen, med Tullesen i spidsen, har snydt og bedraget danskerne. De er nok de værste forrædere på Christiansborg, selvom V og K, SF og R mv. er hårde konkurrenter, når det gælder usselhed og hykleri.

  DF toppen består af tåber og galninge, eller er det rødfascister der har infiltreret partiet? DF var med til at sige ja til Marokko-traktaten, til CENSUR og til nedrivningen af tusindvis af gode boliger. DF har også været med til at gennemføre mange andre former for anti-dansk og asocial politik.

  Det var fornuftigt at vælgerne straffede DF. Men at mange så blot flyttede deres stemme til V, K, S eller SF var tåbeligt.

  Danskerne har længe været så blinde, døve og kortsynede….eller hjernevaskede…. at det begynder at være tvivlsomt om Danmark overlever ret meget længere. Folkeudskiftningen og den etniske udrensning er gået i gang!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. september 2019 @ 08:21

 9. .

  SE DOG GALSKABEN I ØJNENE.

  Når det drejer sig om indvandrere, er politikerne klar med hotelskibe, boligcontainere, hasteopførte huse og opvarmede telte. (dem brugte man 6O millioner kr. på, selvom de aldrig kom i brug)

  Når det gælder socialt nødstedte danskere gør man ingenting.

  Men det er ikke bare underklassen man sjofler. Det er jo hele middelklassen man er begyndt at udlevere til elendighed. Den politiske åndsformørkelse og ondskab udhuler og undergraver i denne tid ALLE danskeres tryghed, økonomi, velfærd, frihed og sikkerhed. Hvis man ikke forstår det, har man ikke forstået ret meget.

  Det sker med salami-metoder. Man begår ikke overgreb mod alle danskere på een gang. Nej, man forgriber sig på een borger eller een familie ad gangen, eller små grupper ad gangen. Man er diskret og skjuler diverse forringelser og indgreb. Eller bortforklarer dem. Men hele det danske folk er i skudlinjen. Før eller siden kommer turen til alle.

  Christiansborg repræsenterer ikke danskerne, politikerne er…. med enkelte undtagelser…. ikke danskernes venner, men deres bitre og farlige fjender.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. september 2019 @ 08:41

 10. Når krybben er tom bides hestene

  Kommentar by redneck — 19. september 2019 @ 08:46

 11. Jeg kan så nemmere bære over med hjemløse Tim end mangemillionæren på Bogø. Han kommer nu personligt til at betale prisen for sit fejlslagne ståsted. Det gør hans dukkeførere på Bogø og i Folketinget aldrig.

  Kommentar by Margrethe — 19. september 2019 @ 08:55

 12. Ja når Fanden bliver gammel, så går han i kloster!

  Kommentar by Hul igennem? — 19. september 2019 @ 09:10

 13. Måske han kan sove i cykelskuret på Amicisvej 17, Frederiksberg C, der bor hans kampfælle Pelle Dragsted?

  Kommentar by Hul igennem? — 19. september 2019 @ 09:11

 14. – Hul igennem 09.11 – haha! 😆

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. september 2019 @ 09:23

 15. Man skulle samle alle romaerne og sende dem til deres oprindelige land: Indien! Det samme med landevejsrøverne fra Arabistan. Det hele sejler jo i Europa. Folk bør bevæbne sig, og jeg siger jo ikke hvordan.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. september 2019 @ 09:27

 16. Dovne Tim har i den grad fået som fortjent.
  Nu lærer han på den hårde måde at et liv spildt på venstreradikalisme og en evig venten på den totale nannystate der er klar til at forsørge dovne uarbejdsvillige individer som Tim nødvendigvis må føre til et liv som hjemløs gadehund.
  Mens han brugte al sin energi på open borders er der så kommet en masse større og barskere gadehunde ind i landet og lille sølle fejlernærede Tim kan ikke klare konkurrencen.
  Selv hvis vi havde den totale nannystate som Tim ønskede sig, ja så ville open borders smadre den i rekordtempo.
  Scadenfreude i forhold til Tim der er blevet ramt af karmaboomerangen big time!

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. september 2019 @ 09:53

 17. Tim er åbenlys racist – sikke et møgsvin!

  Kommentar by Johnson — 19. september 2019 @ 10:13

 18. Intet kan gøre mig gladere at se en lille smule retfærdighed komme helt som forventet.

  Kommentar by River — 19. september 2019 @ 10:14

 19. Det kunne været fedest hvis der var en østperker der smadrede sin harmonika i hoved på Tim G. Miljkovic :)

  Kommentar by Piphans — 19. september 2019 @ 11:28

 20. Tim G. Miljkovic er meget, meget psykisk syg. Jeg kender ham (desværre) perifert. Han tror han er en serbisk krigshelt og troede for nogle år siden også, at han var Assads PR-rådgiver i Danmark. Selv for hardcore Assadister, blev det for meget.

  Kommentar by Fascist — 19. september 2019 @ 12:17

 21. I visse dele af byen kan man ikke vade afsted med fyldt pose tomme flasker, som man sidst på måneden havde tænkt sig at omsætte til mælk og brød, uden at rakkerpakket passer en op på mest nærgående vis.

  Kommentar by Uno — 19. september 2019 @ 18:51

 22. Jeg er sådan set enig med Løsriv Jylland! — 19. september 2019 @ 09:27

  Men jeg tillader mig lige at ændre et ord i nedenstående citat


  Man skulle samle alle sigøjnerne og sende dem til deres oprindelige land: Indien! Det samme med landevejsrøverne fra Arabistan. Det hele sejler jo i Europa. Folk bør bevæbne sig, og jeg siger jo ikke hvordan.

  Og det af to grunde:

  1) Man skal ikke ligge under for politisk korrekthed men kalde bestemte folk, det de altid er blevet kaldt.
  2) Sigøjnere omfatter også sintier

  Kommentar by T. H. — 19. september 2019 @ 21:07

 23. Flasker-plast. Hvis de alligevel samler ind. Få hjælp til plastik plast indsamling. Beløn folket med præmie for afleveret genbrug. Hvorfor er det genbrugs firma, der skal tjene penge og alligevel Sender det til tvivlsomme udlande.

  Kommentar by P — 20. september 2019 @ 07:57

 24. >1 JC
  At afskaffe kontanter er at gå globalisternes og bankfolkenes ærinde. Du skulle måske tænke lidt over konsekvenserne af dine selverklærede løsninger.
  Nej,”problemet” løses ved at sende sigøjnere og andre kulturfremmede ud af Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2019 @ 14:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper