19. september 2019

Danskere fravælger AEH-gymnasier: “… det er ikke et ungdomsmiljø min datter skal være en del af.”

Rektor Mogens Andersen fortalte i ‘100 % Brian’ på Radio24syv, at danskere fravælger gymnasiet, og kom med en sød lille anekte fra et Åbent hus-arrangement. En far peger på nogle mørke drenge på ‘et fotografi af alle skolens elever’, og konkretiserer: “Jeg kender dem ikke, og de kan være gode nok, men der skal min datter ikke gå… det er ikke et ungdomsmiljø min datter skal være en del af.” Rektoren fortæller også om en samtale med en samtale med en 3.G’er med anden etnisk herkomst: “Vi har været glade for at gå her på Høje-Taastrup Gymnasium, men vores små søskende skal ikke gå her. Fordi nu er vi for mange…”

Hele ni gymnasier har nu mere 30 procent AEH’ere, og det går kun en vej. Selv hvis det ikke lykkedes rød blok at afskaffe frit skolevalg, så vil demografien gøre det til et valg mellem pest og kolera. Altså, med mindre man som undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil har bosat sig på Bogø. Fra Altinget.dk – Elevtallene rasler ned på etnisk opdelte gymnasier.

“Færre elever begynder i år på nogle af landets i forvejen mest etniske opdelte gymnasier, der nu frygter at måtte dreje nøglen om.

På Høje-Taastrup Gymnasium har kun to klasser på 1.g-niveau haft første skoledag i år mod syv i 2016.

Samtidig er stort set alle elever i de to nuværende klasser på gymnasiets første årgang af anden etnisk herkomst end dansk. Det har en direkte indvirkning på søgetallet, bekræfter rektor på Høje-Taastrup Gymnasium Mogens Andersen uden præcis at sætte tal på elevfordelingen.

… Faldende elevtal oplever man også i aarhusianske Viby og i Hvidovre, hvor der i år har været en halvering af nye 1.g-klasser sammenlignet med 2016.”

Oploadet Kl. 11:27 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104474/trackback

38 Comments »

 1. Jeg gider ikke perkere på hvide skoler, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. september 2019 @ 11:33

 2. Mine døtre hørte geografisk til Viby. De ville ikke lægge krop til (måske ubevidste om grunden til, at de ikke ville. Den var i hvert fald ikke helt udtalt). Og det passede mig meget godt, for jeg ville ikke lægge et ungt menneske til, og de to yngste går nu et andet sted

  Kommentar by Mette — 19. september 2019 @ 11:54

 3. Jeg nægter at tro på, at en perker har udtalt, at de var for mange. Hvad kan man egentlig bruge et navneløst citat til? Det burde forbydes at udtale, at andre har udtalt noget, uden at udtale hvem.

  Kommentar by Fascist — 19. september 2019 @ 12:13

 4. Ka’ de mest faktaresistente halalhippier stadig ikke se det?
  Eller sidder de bare dér som de tre aber
  (ikke se, ikke høre, ikke protestere)?

  Kommentar by White knight — 19. september 2019 @ 12:22

 5. Eller, er de alle immigreret til Bogø?

  Kommentar by White knight — 19. september 2019 @ 12:23

 6. Betalingsgymnasier.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. september 2019 @ 12:27

 7. Hvad er de radigale egentlig for nogle mennesker? De har fyldt Danmark med skumle typer, der allerede bekriger os, eller som indsmugler narko i store mængder. Eller som på andre måder påfører os utryghed og ulykke.

  De radigales politik (de radigale findes i ALLE de gamle partier) er skyld i at tusindvis af danskere har mistet alt, job, hjem, liv og helbred, eller deres børn er blevet invalideret eller myrdet mv.

  Er det for meget at sige at de radigale fører en stedfortræderkrig mod os, og at de er en samling uslinge, landsforrædere og massemordere?

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. september 2019 @ 12:31

 8. Sandheden er at jo at venstrefløjen kalkulere med at de nytilkommende er parasitter ligesom dem selv. Og de tror naivt at man altid kan manipulere folk hvis man bare kommer tæt nok på til at opbygge “emotionelle bånd”. Og det er derfor de presser på med at “integrere” gymnasierne. Man kan sige at de har haft stor succes med at overtage alle stats institutioner til dato ved brug af denne tankegang. Men om det kommer til at virke med indvandringen er dog næppe tilfældet. For det første har de nytilkommende for lav IQ og dette medføre en destruktiv opførsel som ikke kan bortforklares med ord. Desuden er de ikke-vestliges degeneration, også kaldet for kultur, mere åbenlys jo flere af dem de er. At vestens unge ikke vil stå model til disse grise og deres forræderiske venstreorienterede allierede, er kun det første tegn på at folk er ved at vågne op. Ironisk nok er dette den eneste sande succeshistorie som “integrations politikken” kommer til frembringe. Spørgsmålet er bare om folket vågner i tide til at minimere de ekstreme skader som Islam og socialismen ellers plejer at medføre.

  Kommentar by Hvideplov — 19. september 2019 @ 12:37

 9. Hov, hov. Det er jo ikke menneskene den er galt med, det er da bygningerne. Ca. halvdelen af gymnasiet skal bare rives ned, så er det problem løst. /ghettoplan

  Kommentar by Hertz — 19. september 2019 @ 12:50

 10. Det lyder egentlig meget sandsynligt, at mange indvandrere ikke ønsker at gå med udelukkende andre indvandrere. Det er vel en væsentlig grund – udover økonomien – til, at de vil herop. De samfund, de skaber, er ikke særlig konstruktive. Og det gælder også deres mini-parallel-samfund her hos os.

  Kommentar by Gunnar Biering — 19. september 2019 @ 13:11

 11. Fornuftige Danskere sender ikke deres børn på farvede gymnasier bevidst om de vil komme ud som tabere med lave karakterer, selv om elefanten i rummet brugte snablen til at rykke hovedet af rektor så vil intet blive ændret på uddannelses stederne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. september 2019 @ 13:25

 12. Hvad stedfortræderkrigen angår, har de rødradigale med konsorter gennem ca.75år forgæves selv forsøgt at smadre det borgerlige højrenationale Danmark.
  Da det (heldigvis) ikke lykkedes, hentede de hjælp nede i sandkassen. Og fortsætter deres leflen for segmentet i håbet om, at de kan forette og færdiggøre dét, de ikke selv magtede på egen hånd.
  Think: det røde britiske møgsvin til Tony Blair.
  Der i sit blinde had til det borgerlige UK, startede det enorme influx af kulturfremmede.
  Fordi han vidste hvor meget det ville genere det konservative England.
  De kommer alle til at sande, de gjorde regning uden vært.

  Kommentar by White knight — 19. september 2019 @ 13:53

 13. Ligesom alt andet islam rører ved. Det bliver udpint, fortæret, destrueret og får efterfølgende lov til at rådne op hvorefter islams horder drager videre til næste mål!

  Kommentar by Santor — 19. september 2019 @ 14:07

 14. Mette Frederiksen ville også have hendes børn slap for at gå i skole med negere og musviner.

  Kommentar by Jp — 19. september 2019 @ 14:59

 15. Det politiske projekt, der går ud på at bringe muslimer i stort antal til Vesteuropa, er på ingen måde nyt. At blive udskammet for at tale imod projektet er heller ikke noget nyt.

  Her er et par afsnit af den såkaldte “Rivers of Blood” tale, som den engelske politiker Enoch Powell holdt tilbage i april, 1968. Han satte allerede dengang ord på de gigantiske problemer, som indvandringen fremover ville bringe. Det kostede ham hans politiske karriere.

  To citater fra talen:

  “It almost passes belief that at this moment 20 or 30 additional immigrant children are arriving from overseas in Wolverhampton alone every week – and that means 15 or 20 additional families a decade or two hence. Those whom the gods wish to destroy, they first make mad. We must be mad, literally mad, as a nation to be permitting the annual inflow of some 50,000 dependants, who are for the most part the material of the future growth of the immigrant-descended population. It is like watching a nation busily engaged in heaping up its own funeral pyre. So insane are we that we actually permit unmarried persons to immigrate for the purpose of founding a family with spouses and fiancés whom they have never seen.”

  “As I look ahead, I am filled with foreboding; like the Roman, I seem to see “the River Tiber foaming with much blood.”

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. september 2019 @ 15:13

 16. Hvorfor fanden skal det muhammedanske kneppeaffald overhovedet gå i gymnasiet?

  Deres fremtid står for mændenes vedkommende alligevel på kontanthjælp, førtidspension og plat og svindel, og for pigernes vedkommende fødemaskiner.

  Kommentar by Revisoren — 19. september 2019 @ 15:31

 17. Fatter virkelig ikke, hvad der foregår i hovederne på folk. De stemmer på forræderiske partier, som fylder Danmark med biologisk affald, for dernæst at isolere dem selv og deres børn fra det selvsamme.

  Kommentar by Voltzejn — 19. september 2019 @ 16:03

 18. -multikulti gymnasier….Det går godt :-). Gad vide hvad forældrene til de danske kvindelige elever stemmer? :-) Nuvel. De skal ikke være kede af det. Vores statsminister skældte den slags Danske forældre ud, fordi de på den måde ikke bidragede til -integrationen-, men da hendes egne børn skulle i skole, valgte hun selvfølgelig også en privatskole….som hun undskyldende sagde. Ja det var hendes egne børn, og så var det jo noget ganske andet :-) :-) :-). Moral er godt og dobbelt moral er dobbelt så godt :-).

  Kommentar by Michael Unna — 19. september 2019 @ 16:20

 19. Det handler om sex. Muslimske piger må ikke. Danske piger og drenge må. Muslimske drenge må, men kun med danske piger.

  Kommentar by A-mad — 19. september 2019 @ 16:27

 20. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) standser endegyldigt planer om udrejsecenter for kriminelle udlændinge på Lindholm.

  Det skriver Udlændinge- og Integrationsministeriet i en email.

  – Det er ret dyrt at sejle kriminelle udlændinge i pendulfart mellem Lindholm og fastlandet. En overnatning på øen koster det samme som en overnatning på et luksushotel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. september 2019 @ 16:51

 21. Ja ja det kan godt være at de ikke vil være ved det, men multikulturalisterne stemmer med fødderne, Helle Thorning, Margrethe Vestager og Mette Frederiksen udskammede alle og enhver for at fravælge folkeskolen og dermed det multikulturelle, for derefter selv at vælge monokulturelle og monoetniske skoler til deres poder, de sendte alle deres børn i privatskole med en etnisk dansk elevsammensætning.
  Personligt vil jeg hellere miste en arm end sende mine børn på en multietnisk skole, læs en skole domineret af dominante muslimske drenge! Så jeg gør som multikulturelisterne gør, ikke som de siger!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. september 2019 @ 16:56

 22. “Danskere fravælger AEH-gymnasier” Og samtidig stemmer de på partier som Venstre, de konservative bøsser, lallende arrogance, de radigale, suicidaldemokraterne, sf og alt det andet kommunistiske lort som importere muslim/islamiske voldspsykopater fra hele verden.

  Kommentar by Piphans — 19. september 2019 @ 17:31

 23. KBH’s kommune ødelægger også folkeskolerne på det “hvide”/”danske” Østerbro, hvor de stopper deres perkere fra Nørrebro ind. Over sommeren flytter mange danskere væk og så stopper kommunere flere perkere ind så allerede i 1. klasse udgør de hver tredje. De “kommer” helt fra Brønshøj osv. for at ødelægge.

  Kommentar by Torsten — 19. september 2019 @ 17:34

 24. #6 Det burde i princippet være muligt at lave offentlige gymnasier og erhvervsuddannelser for medlemmer af Folkekirken. Ifl. GL skal staten jo understøtte kirken og det kunne den passende gøre ved at tilbyde uddannelser forbeholdt medlemmerne. Det vil de principfaste ateister og hedninge selvfølgelig brokke sig over i lange baner, men det er nok den eneste farbare vej til at bevare/genskabe ungdomsuddannelser for etniske danskere, og så ryger der også en del venstreorienterede i samme ombæring. Men det sker selvfølgelig ikke under den nuværende regering. Ellers er kristne (el. hedenske..) privatgymnasier vejen frem, religion er det eneste kriterie man lovligt kan holde muslimerne ude på så længe der ikke er vilje til at træde ud af diverse konventioner og droppe menneskerettighederne.

  Kommentar by Odo — 19. september 2019 @ 17:40

 25. @ Kommentar by Odo — 19. september 2019 @ 17:40

  Folkekirken er jo noget af det mest muhamedanerliderlige der findes. Så man skal nok ikke kalkulere med, at det er muligt at indrette undervisning for Folkekirkens medlemmer. Det vil prælaterne aldrig tillade.

  Kommentar by Knud Madsen — 19. september 2019 @ 17:46

 26. Perkerne går også gerne på katolske privatskoler, som de derefter tvinger til at nedtone kristendommen til et minimum.

  Sankt Ansgar i Odense, for eksempel.

  Kommentar by Træt — 19. september 2019 @ 18:38

 27. I praksis, ude i det virkelige liv, kan nogenlunde velfungerende danskere og størstedelen af indvandrerne fra MENAP landene ikke fungere sammen, andet end overfladisk. Vi er blevet dem påtvunget. Selvom folk ikke vil indrømme det, ønsker man da ikke sin datter som en del af islammet, endsige sin søn.

  Det er også min erfaring, at en del muslimske indvandrere godt selv kan se det. Jeg tror ikke på, at vi her i Danmark kan nosse os sammen til at kyle islam ud, desværre, men jeg vil ikke afvise, at det kan lykkes at lukke grænserne, endda med opbakning fra nogle indvandrere. Det er ikke fordi det glæder mig, for både Danmark og resten af de tåbelige, humanistiske velfærdsstater i Europa vil have skabt så store problemer inden da, at vi for evigt har ødelagt vore små homogene stater.

  Kommentar by Uno — 19. september 2019 @ 18:39

 28. Snakkede med en bunke unge etniske danskere forleden, det er helt normalt at vælge uddannelse udfra andelen af kulturberigere. Jeg blev faktisk forbavset over hvor højt det er rangeret på kriterielisten. Det blev nævnt som værende for mange “typer”… jeg sagde så “nåååh kulturberigere fra sharia landene?”… ja blev der sagt i kor.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. september 2019 @ 18:50

 29. Flaskeposten 18:50 fedt at nutidens unge er så opmærksom på perkerne og aktivt vælger dem fra.
  De ved, hvilket helvede, der venter dem, hvis ikke det sorte menneskelige affald ikke bliver sendt til sandørkenen.

  NUTIDENS UNGE OMGØR DERES FORÆLDRES OG BEDSTEFORÆLDRES FORRÆDERI MOD KONGERIGET DANMARK, FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. september 2019 @ 18:58

 30. 26. og 27. Tilslutter mig, har hørt lignende bramfrie udtalelser. Forældregenerationen havde ikke set det komme.

  Kommentar by Uno — 19. september 2019 @ 19:28

 31. *

  Hvis man sender sin datter eller søn hen på en skole med mange muslimer/afrikanere/islamister, bringer man dem jo hen til ulve i fåreklæder. Pigerne risikerer at blive mishandlet og voldtaget, og drengene kan blive sparket ned eller få en kniv i maven eller ryggen. Det er jo allerede sket mange gange. Især somalierne, marokkanerne, afghanerne, palæstinenserne og nigerianerne er voldelige.

  Det er slet ikke sjovt for de forældre og børn, hvor der ikke er råd til en privatskole.

  Og nu vil selv DF have “berigerne” spredt ud til hver en krog i Danmark, via nedrivning af boligblokke og rækkehuse. DF-toppen ser ud til at være ramt af hjernebetændelse. Det kan man få af hundebid, flåtbid, diverse kønssygdomme og overdreven indtagelse af hash, snaps og fadøl mv.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. september 2019 @ 20:29

 32. Danske Vibeke gymnasie student skulle på studietur med klassen til en moske, læreren SMSede inden at pigerne skulle være tækkeligt klædt, arme og ben skulle tildækkes ifølge islam, det nægtede Vibeke så blev hun noteret for en fraværdsdag, dagens uddannelses steder er en skamplet mod grundloven, hvem ind i helvede ansætter islamiske lærere på Danske uddannelses stede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. september 2019 @ 22:47

 33. 15 Henrik Wegman ) Fhv. Statsminister og 3F formand Anker Jørgensen advarede i 1968 mod fremmedarbejderne på bl.a. følgende måde : “Fremmedarbejderproblemet-Ingen i det danske samfund har gjort sig klart , hvilke ufattelige samfundsmæssiges,sundhedsmæssige og økonomiske problemer denne ukontrollerede indvandring af os totalt kulturelt modstående fremmedarbejdere har af byrder for det danske samfund ” Og det var skriftligt.

  Kommentar by dansker — 19. september 2019 @ 23:31

 34. Men politikere og embedsmænd fornægter fortsat virkeligheden,som er at islam er meget tæt på at overtage Danmark og resten af Europa.

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2019 @ 00:34

 35. Godhedsapostlene på venstrefløjen ønsker ikke at deres egne børn skal gå på de brune skoler. Når det kommer til deres egne børn, stopper deres altruisme.

  Naturligvis ønsker etnisk danske unge ikke at gå på skoler hvor de ikke kan tale med deres kammerater på forståeligt dansk, hvor de intet værdifællesskab har med de andre elever, hvor deres fritidsinteresser er anderledes og hvor kønnene skal holdes adskildte. De kan jo ikke holde fester sammen. De kan ikke besøge hinanden hjemme. Chikane og mobberi trives på sådanne skoler pga. forskelligheden. Undervisningen spoleres pga. sabotage fra utilpassede AEH-elever. Lærenes tid spildes på den ekstra indsats som de vanskelige elever kræver, hvilket skader undervisningsniveauet generelt.

  Endnu en af indvandringens mange ulyksalige negative følger.

  Kommentar by JC — 20. september 2019 @ 10:14

 36. > #33: Anker Jørgensen havde faktisk på dette område en klarsynet holdning. Desværre blev partiet efter hans tid inficeret af den kulturradikale bacille med firebandens magtovertagelse (Auken, Lykketoft, Ritt, Nyrup). I dag er partiet helt i den utopiske venstrefløjs vold. Den blå Bjarne blev snydt, da han vendte tilbage til partiet. Det samme gjorde Arne, da han håbede på at det blev hans tur.

  Kommentar by JC — 20. september 2019 @ 10:26

 37. Danske unges fravalg af de brune gymnasier, vidner om en understrøm der er på vej til at vokse sig til en bølge. Måske vil de unge om føje år skabe et nyt oprør, denne gang fra højre. Man kan håbe på at det er fornuften der er ved at sejre. Og at det så vil komme til et gennemgribende opgør med årtiers misforståede godhed og ødelæggelse af landet. Hvordan dette opgør vil udspille sig kan man kun have en forudanelse om.

  Kommentar by JC — 20. september 2019 @ 10:33

 38. # 33
  Anker Jørgensen blev senere sat på plads og vendte på en tallerken.

  Måske nogen kan huske detaljerne herom?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. september 2019 @ 12:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper