20. september 2019

DR-journalist om AEH-overfald: “… en falsk historie, designet til at tilfredsstille et ukritisk publikum.”

Kort efter Jeppe Gaardboe blev uddannet journalist, fik han ansættelse på DR, og der er han stadig.. Han har været en del af dokumentargruppen og nyhedsredaktionen, og har blandt andet arbejdet for P1 og TV-avisen. I 2014 modtog han Cavlingprisen for en dokumentar om skattely, der afslørede ‘flere bankers tvivlsomme moral’.

I Facebook-gruppen ‘Fri debat’ debatteres et Facebook-opslag af en Lennart von Huth, der fortæller at hans 63-årige mor var blevet overfaldet af tre udenlandske drenge. Profilen var ikke falsk, refererede til brors navn, og det eneste mistænkelig ved historien var sådan set, at det oplyste telefonnummer endte på 1888. 18 er talskode for ‘Adolf Hitler’, 88 for ‘Heil Hitler’. Intet indikerede dog, at der var tale om et venstreorienteret scam.

Det varede ikke længe før Lennart von Huth lagde et billede op af moderen efter overfaldet, og inkluderede en lægeattest. Formentligt en konsekvens af mediernes interesse for historien, og onsdag 18.21 kunne BT da også berette, at sagen var anmeldt, og at det 63-årige offer hed Marianne. Hermed skulle man tro at sagen er dokumenteret, men nej.

Cavlingvinder Jeppe Gaardboe undrer sig over at anmeldelsen først kom dagen efter overfaldet (der fandt sted tirsdag eftermiddag ca. 16.30). Herom skriver han på Facebook, sent torsdag aften: “Det lyder som en mands fantasi. Jeg ville gætte på en falsk historie, designet til at tilfredsstille et ukritisk publikum.” BT kunne øvrigt få samme svar fra politiet, hvis han anmeldte, at han ‘var blevet voldtaget af 24 topmodeller på en rasteplads’. Det er helt på niveau med Knud Lindholm Lau, DR’s interne underviser, der også har været ansat på P1.

(Fri debat på Facebook, uddrag af debat, 19. september 2019)

Oploadet Kl. 11:19 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104506/trackback

44 Comments »

 1. Volden, voldtægterne, indbruddene, røverierne, mord, banderne, bandekrigen, kampen om narkomarkedet, terrorplanerne, likvideringerne, bomberne, krævementaliteten, kvindeundertrykkelsen og dominans kulturen. På DR arbejder man målrettet på at det må og skal holdes hemmeligt! Danskerne kunne drage de forkerte slutninger, nu har vi lige fået dem til at gå op i klimaet. Det gav en solid rød sejr. Danskerne skulle nødigt opdage virkeligheden!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. september 2019 @ 11:55

 2. Alt der ikke er et DR interview med DR er junkmedier og fake news. Kan godt forstå Petra skred over til TV2… Tænk at skulle nøjes med 45.000 kroner som helt ny og grøn journalist!

  Kommentar by Fascist — 20. september 2019 @ 11:58

 3. Kommentar by Den Nervøse — 20. september 2019 @ 11:55

  Bandekrigen er fake news. Det er højreradikale Breikvik-typer der pga. Kim Møllers had render rundt og afgiver skud. Det har intet med muslimer at gøre.

  Kommentar by Fascist — 20. september 2019 @ 12:00

 4. Københavns Politi efterlyser i øjeblikket et medlem af den berygtede Levakovic familie: Django Levakovic, der med vold og med trusler om vold blev befriet af familie og venner.

  Han formåede at flygte fra politiet under en hospitalsbesøg mandag den 16. september, forbyd zigeunere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 12:00

 5. Hr. Gaardboes opslag er helt på niveau med gerningsmændene. Jeg håber inderligt Gaardboe bliver beriget med alt den multikultur han ønsker.

  Kommentar by M.P. — 20. september 2019 @ 12:03

 6. Og i øjeblikket taler de udelukkende om de hjernevaskede skoleelevers “klimastrejke” og den psykotiske klimamongol Gretha Thunberg på TV2 Fake News.

  Jeg orker sgu ikke mere, og går nu på seriøs druk.

  Go’røv og go’ weekend!

  Kommentar by Revisoren — 20. september 2019 @ 12:13

 7. Hvorfor er sådan et modbydeligt og voldeligt stykke menneskeligt affald som Django Levakovic ikke lænket på hænder, arme og ben og læderbælte fiksering om livet?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 12:15

 8. Mere projektion fra ‘Lies’R’Us’ på venstrefløjen..

  Apropos løgnehistorier, “designet til at tilfredsstille et ukritisk publikum”, så kan jeg vel roligt gå ud fra, at der STADIG ikke er fremkommet nyt vidne- eller billedmateriale, i sagen om den stakkels, stakkels indvandrerkvinde, der på værste racistiske vis ikke kunne få en plads i bussen?

  Man kan endnu engang bare konstatere, at radikalmarxisternes løgne, fantasier, og projektioner kun overgåes af den måde de excellerer i perverterede og forkvaklede prioriteringer.

  Kommentar by Kimski — 20. september 2019 @ 12:27

 9. Heckler & Koch USP 9mm er altså skabt til andet end at hænge i hylster i bæltet🙄🔫 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 12:34

 10. Jeppe tilhører landsforrædersegmentet. Han skal selvfølgelig anklages for dette.

  Kommentar by Allan Nielsen — 20. september 2019 @ 12:35

 11. Måske familien tøvede med at anmelde da de jo søgte retfærdighed udenom politiet? Meget forståeligt for alle der har været i berøring med det islam-leflende danske politikorps.

  Tlf i det oprindelige opslag er ganske ægte. Jeg checkede det selv via mobile pay, og der linkede det til broderens navn. så med mindre der er en falsk “nem-id” indblandet er den god nok… 1888 eller ej.

  A propos tlf nr – hvorfor ender politiets numre på 1448? Står det for noget? Bogstaverne er jo ADDH…. .måske Alle Dhimmier Dø i Helvede? Eller Alle Dumme Danskeres Hævn?

  Kommentar by redneck — 20. september 2019 @ 12:55

 12. Har den 15-årige, kridhvide, kristne mor og far stemt på Stram Kurs?!? Og hvem fanden tager på ferie i et perkerland; er der ikke nok spændende perkersvin her i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark.

  En ung dansk pige er angiveligt blevet voldtaget i Tyrkiet.

  Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

  ‘Syd- og Sønderjyllands Politi modtog onsdag aften anmeldelse om, at en 15-årig pige, bosiddende i politikredsen, var blevet voldtaget under en ferie i Tyrkiet.’

  Politikredsen tilføjer, at man har afhørt pigen, og at der foretaget en personundersøgelse af hende.

  ‘Disse oplysninger bliver via det internationale politisamarbejde overgivet til de tyrkiske myndigheder i forhold til efterforskning af anmeldelsen.’

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 13:03

 13. har datterens mor og far stemt på Rasmus Paludan?!?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 13:04

 14. Kan vi ikke bare konkludere at Dhimmi Radioen til fulde lever op til dens navn?

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2019 @ 13:13

 15. DDR sjovnalisten Jeppe Gaardboe lyver:

  “tænker også at det er urealistisk at en truet ældre kvinde afværger ved at sparke gerningsmændende i skridtet.”

  “Min mor ramte den ene i skridtet så hvis i har en ven som har ondt i skridtet så hold jeg endelig ikke tilbage om at skrive en privat besked til mig eller min lillebror”

  Sønnen skriver intet om spark, kunne være en knytnæve, en stok.

  Kommentar by Johnson — 20. september 2019 @ 14:04

 16. Nåh ok, det stod i BT at hun sparkede i skridtet.

  Kommentar by Johnson — 20. september 2019 @ 14:18

 17. Redox siger selv de har tabt fire sager i Pressenævnet inden for kort tid. Mon det er klogt at andre medier bruger deres “research” som gyldig kildemateriale ?

  Kommentar by k.m. — 20. september 2019 @ 14:18

 18. Og Localeyes.dk er AntiFaktarelateret.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. september 2019 @ 14:30

 19. “Hermed skulle man tro at sagen er dokumenteret, men nej.”

  Jo, det er den da. På alle relevante parametre. Stakkels voldsoffer, at blive helt uberettiget mistænkeliggjort af en kendt dansk journalist. Men det er jo så dejlig trygt at gå i flæsket på en ældre dame, ikke hr. Gaardboe?

  Kommentar by Sådan er det jo — 20. september 2019 @ 14:39

 20. Det der BURDE undre ham er at nyhedsredaktionen på hans egen arbejdsplads konstant fortier den slags sager, men så langt rækker selverkendelsen vel ikke.

  Licensen kan afmeldes her: https://www.dr.dk/om-dr/licens/afmeld-medielicens-1

  Kommentar by Per — 20. september 2019 @ 15:11

 21. 51 våben beslaglagt; hold nu kæft hvor kommer perkerne til at få lange fængselsstraffe, fordi straffen fordobles ifm en bandkonflikt (en dansk Bandidos rocker fik fordoblede sine syv års fængsel til 14 år for bl.a. våbenbesiddelse).

  Våbenlager og masseanholdelser i Odense trækker tråde til bandekonflikt i København

  Specialenheden Særlig Efterforskning Øst (SEØ) har fredag ransaget 18 adresser i Odense området. Aktionen trækker tråde til den københavnske bandekonflik.
  Fyns Politi og specialenheden Særlig Efterforskning Øst (SEØ) har fredag ransaget hele 18 adresser primært i Odense området.

  På nuværende tidspunkt er der anholdt 14 personer i sagen, hvoraf de otte forventes fremstillet i grundlovsforhør, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 15:25

 22. Kan hun være faldet på vej hjem fra værtshuset?

  Kommentar by Johnson — 20. september 2019 @ 15:27

 23. Det glæder mig selvfølgelig at en dansk journalist pludselig giver sig af med at grave dybere i en kriminalsag. Gid denne uvante omhu må brede sig blandt kollegerne, så vi kan få afklaret hvad der ligger bag visse urimelig tågede jounalistiske omtaler af andre voldsepisoder og drab i Danmark i de senere år…

  Desværre kan det gøres bedre. Hr. Gaardboes argumentation er svag.

  1. Han burde vide, at mange voldsofre er så chokerede at anmeldelsen først kommer senere. Voldtægtsofre anmelder somme tider først efter flere dage. Intet usædvanligt her.

  2. Som 63-årig er man på ingen måde for affældig til at levere et spark i skridtet, blot man går eller cykler jævnligt.

  3. Hvis man følger med i danske kriminalsager, ved man at mange voldsofre er blevet trampet og hoppet på i de senere år. Opslagets indhold lyder ikke usandsynligt, men som endnu et eksempel på en udbredt trend i visse kriminelle kredse. Hr. Gaardboe kan orientere sig herunder og selv finde mange flere tilfælde på nettet.

  https://ekstrabladet.dk/112/article4158379.ece
  https://nordjyske.dk/nyheder/offer-blev-skaaret-paa-haender-og-trampet-i-hovedet/8f7081b1-5a54-4c39-95eb-156cbb5b0bec
  https://www.fyens.dk/odense/Trampet-og-sparket-i-hovedet-Offer-endte-paa-traumeafdelingen-paa-OUH/artikel/3345708
  https://ekstrabladet.dk/112/otte-unge-tiltalt-ofre-trampet-i-hovedet-paa-s-togsskinner/7394093
  https://www.fyens.dk/svendborg/Slog-sparkede-og-trampede-Offer-fik-indre-bloedninger-og-punkteret-lunge/artikel/3371757
  https://ekstrabladet.dk/112/article3987809.ece

  4. “Jeg ville satse på…” “antage…” “tænker også…” “Jeg ville gætte på…”
  Formodningerne flyder i en lind strøm fra hr. Gaardboe, men det kan man jo ikke bruge til så meget.
  Det er muligt at tåle nogle få hop og tramp uden at få alvorlige indre skader. Det afhænger af hvor godt offeret stemmer imod.

  Kommentar by Sådan er det jo — 20. september 2019 @ 15:27

 24. .

  BEVISER MOD VAMPYR- OG ZOMBIE-BORGEN

  Følgende ligger ubestrideligt mere eller mindre i ruiner:

  Postvæsnet

  Politiet

  Retsvæsnet

  Berigelsen af Danmark

  Forsvaret

  Postvæsnet

  Fængselsvæsnet

  DRs public-service

  DSBs kvalitet

  Skattevæsnet

  Udbetalingen af feriepenge

  EU fordelene

  Statens og politiets bekæmpelse af kriminalitet

  Den sociale velfærd

  Boligpolitikken

  Sundhedsvæsnet

  Hjemmeplejen/ældreforsorgen

  Familieværdierne

  Behandlingen af børn og unge

  Tvangsdigitaliseringen

  Hospitalernes og diverse myndigheders telefon-pasning

  Sundhedsplatformen og mange andre IT-projekter

  Sundheds-styrelsen og “Patientsikkerhed”

  lægevagten

  U-landshjælpen, Afrikahjælpen

  CO2 politikken

  Hjemmets fred

  Privatlivets fred (cpr-registret, kørekort-registret, sygejournaler og meget mere er hacket eller lagt ud til offentlig beskuelse)

  Demokratiet og de nationale grænser

  Vores kristne kulturarv

  Folkeskolen

  Universiteternes troværdighed

  Partiernes og mediernes troværdighed

  Det danske folks økonomi, frihed, velfærd og sikkerhed m. m.

  Danmarks fremtid som et fredeligt og civiliseret samfund

  Tilsammen BEVISER det at vampyrborgen er et hovedkvartér for uduelige, tåbelige og landsforræderiske politikere af den allerfarligste slags.

  Deres samlede politik er en komplet, altødelæggende og dødbringende katastrofe.

  Danskerne bekriges af deres egne politikere og journalister.

  En nedtur til svenske tilstande og statsbankerot med kaos, junglelov, sammenbrud og hverdags-terror eller krigslignende tilstande bliver sandsynligvis det næste.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2019 @ 16:02

 25. PS: Hvorfor er kommentar fra 12.38 stadig blokeret?? Den handler da bl.a. om hvordan journalisterne manipulerer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2019 @ 16:16

 26. “Døgnrapporten” som politiet giver publikum adgang til er IKKE EN DØGNRAPPORT. Det er et uddrag af småsager, som en administtrativ medarbejder skønner kan være til almen interesse for borgerne i et givent område. Døgnrapporten er typisk en samling af indbruds- og hærværkssager, og andet bagatelagtigt. Der foregår mange, mange, MANGE flere ting, end hvad politiet anfører på disse “dørnrapporter”.

  Politiets rigtige døgnrapport får offentligheden ikke adgang til. Og her er ALT som politiet har været indblandet i, anført. Så stol aldrig på en “døgnrapport”…. Eller en journalist.

  Kommentar by Eks-betjent — 20. september 2019 @ 16:57

 27. […] Hvorfor giver myndighederne en udvist hjemmerøver lov til at besøge et offentligt sygehus, mens sigøjneren sidder bag tremmer? Se også DR-journalist Jeppe Gaardboe om AEH-overfald: “… en falsk historie, designet til at tilfredsstil… […]

  Pingback by Levakovic på fri fod: Romaer hjælper med voldsom fangeflugt på hospital – Free Speech Blog — 20. september 2019 @ 17:18

 28. Håber det næste offer bliver Jeppe Gaardboe.

  Kommentar by Flaskeposten — 20. september 2019 @ 17:22

 29. 1) Døgnrapporten han linker til er uddrag. Det står der endda direkte: “Udvalgte hændelser fra Københavns Vestegns politi…”

  2) Skal vi også tro at alle voldtægter der først anmeldes dagen efter er løgn?

  3) Følg med i pressen. Det er netop mænd og kvinder (mest mænd, men også det skønne køn) fra 50erne og op, der går til modstand og slår igen. Danskere i yngre generation forsvarer sig normalt kun når de er to eller flere.

  Kommentar by Henrik — 20. september 2019 @ 17:58

 30. https://ekstrabladet.dk/nationen/vibeke-fik-fravaer-ville-ikke-tildaekke-sig-i-moske/7797415

  Kommentar by P — 20. september 2019 @ 18:35

 31. “- en falsk historie, designet til at tilfredsstille et ukritisk publikum”

  Det kan ikke være andet end et typisk indslag i DR´s såkaldte “Nyheder”, han taler om.

  Kommentar by Margrethe — 20. september 2019 @ 18:38

 32. + 1000 Margrethe

  Kommentar by Johnson — 20. september 2019 @ 18:48

 33. 19 Inspiration: Konsulent, kommunikationsmedarbejder og specialkonsulent er hvad, der er helt gak gak og galt med Danmark; sidder og græder snot over, at det offentlige ikke automatisk opretter fædregrupper for dem BVAARD 🤢🤮🤢🤮 forbyd vattede, danske mænd og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 19:18

 34. SKANDALE…!!!! PERKERNE GÅR FRI

  De danske betjente er så pressede, at de må opgive at efterforske selv alvorlige sager som knivstikkeri. Det fortæller en række efterforskere i det seneste nummer af ‘Dansk Politi’.

  B.T. har i de seneste uger fortalt den ene historie efter den anden om borgere, der bliver svigtet af politiet. Og nu stemmer politiets eget fagblad i med nye rystende afsløringer om forholdende i politiet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 19:25

 35. Sort BMW i høj fart✅
  Løber fra ulykke✅
  Perkere✅

  En eller flere personer er stukket af fra et færdselsuheld i Hellerup.

  Uheldet er sket i krydset ved Tuborgvej og Rygårdsvej Allé i Hellerup.

  Billeder fra ulykkesstedet viser en BMW, som har kørt ind i et hegn af træstolper, som er stærkt medtaget. Derudover er politiet talstærkt til stede med ti patruljevogne, fordi en eller flere af bilens passagerer er stukket af fra den forulykkede bil, fortæller Nordsjællands Politi over for B.T., forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 19:31

 36. .

  Er der noget galt med teknikken, siden 12.38 stadig er usynlig/ blokeret/ bortcensuret??

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2019 @ 19:58

 37. Jamen hvis Jeppedrengens nosser er faldet ned, skal vi da nok finde en 63 årig kvinde, der vil sparke dem op igen. Så kan han komme med et kvalificeret bud på, om den del af historien er realistisk…

  Kommentar by Lider af danskhed — 20. september 2019 @ 20:14

 38. Er det i grunden ikke mærkeligt at i første omgang var “venstrefløjen” imod indvandringen fra hovedsageligt muslimske lande, da de jo selvfølgelig ville blive løntrykkere, da “venstrefløjen” var arbejderpartier? Så på en eller anden måde infiltredede “kapitalisterne” dem, så de nu glemte alt om arbejderkamp og blev befolkningsudskiftningspartier. Bemærk også hvor lidt man har hørt dem problematisere outsourcningen af job som jo også er gået ud over arbejderne. Hmm det får mig virkelig til at tænke?

  Kommentar by Torsten — 21. september 2019 @ 07:13

 39. Jeppe er det nye Briannavn.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. september 2019 @ 08:02

 40. Grunden til at Jeppe Gaarboe er så mistænkelig anlagt er fordi de er vant til at venstretosserne plejer at opfinde forbrydelser når de vil have lidt radio/tv tid.

  Hvem husker ikke klassikeren. Den unge venstreorienterede kvinde der fik banket hovedet ned i kantsten af en fæl nazist og den eneste skade hun kunne fremvise var et bumsesår under næsen?

  Kommentar by Santor — 21. september 2019 @ 08:44

 41. De røde tosser bruger enhver anledning til at føle sig forarget eller forfulgt, nu må man heller ikke farve sig sort eller brun i ansigtet for at ligne en neger til karneval, så bliver man straks udskreget som racist – hvad så med Peter Lundin, han farvede det halve at sit ansigt sort, er han så halv racist ?.
  Må man gerne sige nigerianer om en neger fra Nigeria ?

  Kommentar by Ingolf Raceren — 21. september 2019 @ 14:02

 42. Tyv tror hver mand stjæler

  Desuden ,hvor godt ville han stå i en injurie eller bagvaskelsessag på grundlag af sine udtalelser?
  Jeg ville gerne give en skærv til sådan en sag

  Kommentar by jønne — 21. september 2019 @ 15:15

 43. Aviserne hverdag, skud, bomber, knivstik, voldtægt, overfald.
  https://ekstrabladet.dk/112/mistaenkeligt-forhold-politiet-laver-kaempe-afspaerring/7800850

  Kommentar by P — 21. september 2019 @ 19:08

 44. https://www.bt.dk/krimi/voldsomme-billeder-flere-biler-udbraendte

  Kommentar by Anonym — 22. september 2019 @ 10:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper