22. september 2019

Folkeskolelærer frygter vold: Hvordan skulle jeg ‘trygt’ sende’ min datter til ‘den lokale folkeskole’

Den 11. august 2008 havde den store af mine to drenge sin første skoledag på den lokale folkeskole, lidt nord for Århus. Han ville gerne dele bord med vennen Simon, men fik plads ved siden af ‘Ahmed’, som han trods alt kendte fra børnehaven. To stolte drenge, den ene helt blond, den anden helt mørk. På et af billederne fra dagen, ses Ahmeds mor i det der næsten kun kan være en burka. Her 11 år senere er Ahmed fængslet. Han var en del af gruppen der for nogle uger siden, stak en 17-årig dreng ned foran Aarhus Handelsgymnasium, fordi han angiveligt havde haft sex med en pige, hvis bror deltog i overfaldet.

Læserbrev af folkeskolelærer Emma Beck, direkte henvendt til undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil. Fra Politiken – Der stemples ud af folkeskolen, ikke ud af fællesskabet.

“Jeg læste for nylig på Skoleliv.dk, at vores nye undervisningsminister mener, at en del af friskolerne er oprettet med henblik på at stemple ud af fællesskabet. Til det kan jeg kun sige, at der er noget her, som hun har misforstået. …

Det handler i langt højere grad om skolegang på nogle ordentlige vilkår, for elever, lærere og forældre. Hvor man kan sende sit barn i skole med ro i maven uden at skulle bekymre sig for, om de bliver udsat for vold i frikvarteret fra elever med særlige behov eller ikke skal have musik, fordi læreren er sygemeldt med stress.

Vi er to lærere hjemme hos os, min mand har lige skiftet arbejde til en friskole, jeg arbejder stadig i folkeskolen, og der er en verden til forskel i vores oplevelser af, hvad det kan sige at gå i skole. Jeg må ærligt indrømme, at jeg utroligt gerne ser, at vores datter kommer til at gå i skole ’sammen med alle de andre børn’, men som folkeskolelærer kan jeg ikke se, hvordan jeg trygt skulle kunne sende hende hen på den lokale folkeskole, og derfor er hun skrevet op til samtlige friskoler i området.

… vi vil gerne fællesskabet, bare ikke når det er på bekostning af trygge rammer og vores børns uddannelse.”

Oploadet Kl. 09:05 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104529/trackback

57 Comments »

 1. Venstreekstremisternes monopol på plusordet “fællesskab” ligger som en tung dyne over den danske folkeskole. Fællesskab forudsætter gensidighed, og Satans bøger, lære og traditioner udelukker klart gensidighed.

  Muhamedanerne må ikke have fællesskab med normale mennesker. Derfor er der kun een vej frem: Repatriering.

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2019 @ 09:28

 2. Har de to folkeskolelærere stemt på Stram Kurs?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. september 2019 @ 09:35

 3. I betragtning af de politiske tilhørsforhold for majoriteten af folkeskolelærerere, kan min medfølelse ligge på et meget, meget lille sted:
  -Enten må de blankt indrømme, at de ikke aner hvad de stemmer på, og dermed for.
  -Eller også at de ikke aner hvad de har med at gøre, når det handler om Islam, og pseudo-religionens forudsigelige konsekvenser.

  Er det det første der er tilfældet, så træf for fanden da nogle klogere og mere langsigtede valg, næste gang der stemmes!

  Er det det andet, så få dog for helvede læst den forbandede krigsmanual, og træf så nogle klogere og mere oplyste valg, næste gang der stemmes!

  Det er sgu ikke for sjov skyld, at dem af os der har læst koranen, eller har haft vores daglige gang uden for turistfælderne i muslimske lande, render rundt og råber vagt i gevær, til vi er blå i hovederne!!

  Kommentar by Kimski — 22. september 2019 @ 09:37

 4. Den såkaldte “undervisningsminister” Rosenkrantz Theil har desværre ikke tid til at læse Emma Becks brev, da hun er travlt beskæftiget med at indrette sin nye lystejendom på Bogø, og deltage i fladpandede “underholdningsprogrammer” på DR…

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2019 @ 09:40

 5. Lidt ironisk at det blev Pernille Rosenkrantz-Heil de “stakkels” forældre henvender sig til, men egentlig er det vel passende at det er hende der skal rydde op i den blodpøl hun selv har været med til at tilrettelægge.

  I øvrigt enig med Kimski — 22. september 2019 @ 09:37. Lær af omstændighederne og tag konsekvensen.

  Kommentar by Santor — 22. september 2019 @ 09:57

 6. Kim Møller

  Du behøver jo ikke bruge journalisternes nysprogs-eufemisme “gruppe”. Der er tale om bander. Det gælder ikke kun i tilfælde med rygmærker og klubhuse. De unge muslimske drenge, der bevæger sig rundt i flok og udøver selvtægt efter sharia, er det også mest korrekt at betegne som drengebander. “Grupper” får det til at lyde som om de koordinerede mordforsøg var en bunden opgave i folkeskolen!

  Kommentar by Sådan er det jo — 22. september 2019 @ 10:00

 7. Santor 4

  Det er da ikke spor af ironisk. Emma Beck går til angreb på PRT, fordi PRT har sagt noget absurd. Fru Beck råber netop vagt i gevær og tager konsekvensen.
  Hun får sikkert også smæk på arbejdspladsen for det.
  Så tak til hende.

  Kommentar by Sådan er det jo — 22. september 2019 @ 10:06

 8. Nu viser det sig, at masser af børn har brug for specialtilbud i folkeskolen. Den tvungne inklution virker ikke.

  Man siger ikke hvem der har særlige behov, og det er heller ikke nødvendig, for vi ved det godt.
  Efterhånden som flere klasser har over 50% tosprogede falder undervisningen fra hinanden.
  Det er en hård kamel at sluge for de røde lærere og pædagoger, men de har kun sig selv at takke for næsten et halvt århundredes fejltagelse.

  Kommentar by k.m. — 22. september 2019 @ 10:07

 9. Har lige set en genudsendelse af “Danmarkshistorien – fortalt af Erik Kjersgaard” (far til Clement) på DR K.
  Programmet er fra 1982.

  Her belærer den nu afdøde historiker pøblen om, at der ikke eksisterer noget, der kan defineres som “dansk kultur”.

  Jo, den kulturradikale propaganda har stået på i årtier på løgnefabrikken Danmarks Radio…

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2019 @ 10:25

 10. Selvfølgelig. Men så gør som politikerne: Send dine børn i betalingsskole.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. september 2019 @ 10:46

 11. Kommentar by k.m. — 22. september 2019 @ 10:07.

  Tredje generation af ikke-vestlige indvandrere klarer sig lige så dårligt som anden generation – integrationen er en regulær fiasko.
  https://denkorteavis.dk/2018/integrationen-er-en-regulaer-fiasko-tredje-generation-af-ikke-vestlige-indvandrere-klarer-sig-lige-saa-daarligt-som-anden-generation/

  Sideløbende undersøgelser fra Sverige, England, og Tyskland viser samstemmende, at omkring 40% af muslimerne af hankøn slet ikke færdiggør skolegangen, og reelt er funktionelle analfabeter når de forlader skolen. Men gennemsnitligt set ligger majoriteten af muslimer 2,7 karakter-point under de “indfødte” befolkninger i disse lande, selv efter tredje generation.

  Kommentar by Kimski — 22. september 2019 @ 10:54

 12. For noget andet.
  Paludan var i århus basar i går.
  Dette i nat i århus. Sammenhæng?
  https://www.bt.dk/krimi/voldsomme-billeder-flere-biler-udbraendte

  Kommentar by Anonym — 22. september 2019 @ 10:55

 13. Det er som Sverige. På ganske kort tid har en skrupskør elite ødelagt et godt land, og den danske folkeskole følger samme spor.

  Nu rammer boomerangen dem i nakken og vi får en masse uldne forklaringer på hvorfor det gik galt.

  Kommentar by k.m. — 22. september 2019 @ 10:57

 14. Det er nu ikke helt forkert hvad pernille rosenkrantz theil siger, muslimske friskoler er da i den grad oprettet for at stemple ud af fællesskabet. Det er hele formålet med at oprette dem, og alligevel fortsætter hun som undervisningsminister med at bevillige milliarder i støtte til dem.

  Men det var måske heller ikke dem hun mente da hun sad på bogø og skrev om at danskerne burde blande sig mere med muslimerne..

  Kommentar by Per — 22. september 2019 @ 10:58

 15. Sådan er det jo — 22. september 2019 @ 10:06

  Det er jo nemt nok at brokke sig når man selv kommer i klemme men det er tilsyneladende straks sværere at forudse konsekvenserne af ens egne handlinger hvad politik angår. Lur mig om ikke lærerparret har stemt rødt hele deres liv uden de et sekund har overvejet hvad det ville fører til.

  Så nej, de får ingen tak fra mig. Højst et suk der skal udtrykke min ærgrelse over at “voksne” mennesker skal sparkes i skridtet før de indrømmer at det gør ondt.

  Der er INGEN der længere kan påstå at det influx af især muslimer var og er en god ide. Alle der fremturer med den påstand er enten snotdumme eller direkte ondskabsfulde!

  Kommentar by Santor — 22. september 2019 @ 10:58

 16. Den såkaldte kulturminister og sædcontainer Joy Mogensen vil ifølge Berlingske nu give Danmarks Radio endnu flere beføjelser, og SF presser på, for at få annulleret de planlagte “besparelser”.

  It’s payback time!

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2019 @ 11:04

 17. Venstrefløjsernes virkelighedeflugt er utrolig. I årtier har etniske danskere ’stemt med fødderne’, når de skulle vælge, hvor de skulle bo for at undgå den muslimske ‘kulturberigelse’ i hverdagen. Det har været en tydelig trend enhver kunne iagttage. Spørg bare ejendomsmæglerne om folks valgkriterier.

  Hvis etniske danskere havde råd, undgik de områder med indvandrere og deraf følgende folkeskoler præget af indvandrere eller de sendte deres børn i private skoler.

  Dette ‘urbaniseringsmønster’ har i øvrigt været velkendt i henved 100 år i den internationale byforskning om byer i hele verden .

  Men – surprise, surprise! – virkeligheden slår hårdt, når man eskapistisk har levet i en drømmeverden med Lennons “Imagine” 24syv i headsettet.

  Kommentar by A-mad — 22. september 2019 @ 11:09

 18. Politikerne har heldigvis løsninger klar. Hvis vi følger deres eksempel, er også vore problemer løst.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. september 2019 @ 11:21

 19. Nu er begrebet Marie Antoinette-syndromet reserveret til det fænomen, at ens hår bliver hvidt natten over af bare stress.

  Men der burde være et andet Marie Antoinette-syndrom, der beskriver en overklassekvindes selvpromoverende ufølsomhed over for de lavere samfundsklassers problemer.

  Her ville Pernille Rosenkrantz-Theil passe perfekt til sidstnævnte syndrom. En privilegeret socialistisk kvinde, der ikke forstår de små underprivilegerede.

  Selvfølgelig fatter hun ikke, at friskolerne er forældres desperate udvej fra det multikulturelle helvede i folkeskolen.

  Ligesom hun engang ikke fattede problemet med, at Folketingets overdrevne påbud om kloakering kunne tvinge de lavere klasser i Udkantsdanmark fra hus og hjem, f.eks. når kloakregningen var på højde med husets salgsværdi.

  Kommentar by traveler — 22. september 2019 @ 11:38

 20. “elever med særlige behov” ???

  Et forældrepar, skolelærere, som vælger at skrive et læserbrev om de problemer, som de har inde på livet hver dag i deres job – og nu også i forhold til deres barns fremtidige hverdag. Og så tør de alligevel ikke sættet navn på problemet.

  Ynkeligt!

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. september 2019 @ 11:51

 21. Altid mere og mere hverdagsterror mod hvide danskere og deres ejendom.

  Politiets teori er, at brandene er påsatte.

  Beredskabet i Aarhus var på overarbejde lørdag aften og søndag nat efter bilbrande i den vestlige del af byen.

  Klokken 23:40 lørdag aften fik Østjyllands Politi første anmeldelse om en brand i en bil på Sandkåsvej i Aarhus V.

  Ilden fra den udbrændte bil spredte sig til mindst to andre biler, der også udbrændte.

  00.50 fik brandvæsenet travlt igen, da en bil brændte på Langkærvej i Tilst. Også her spredte ilden sig til flere parkerede biler. Mindst seks er udbrændte, og fem har her fået skader.

  Dermed blev i alt 14 biler påvirket af nattens brande, hvoraf mindst ni er udbrændte, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. september 2019 @ 12:59

 22. Soen får lige præcis det hun stemmer på, vågn op Emma Beck.

  Kommentar by Piphans — 22. september 2019 @ 13:20

 23. At handling har konsekvens, er en svær kamel at sluge for venstrefløjen. Jeg tilslutter mig også koret, som formoder at lærerparret har været med til at stemme for dette mareridt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. september 2019 @ 14:43

 24. Lige nu!:

  Hædersmanden Rasmus Paludan sender live streaming på Youtube fra islamisk shithole Taastrup!

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2019 @ 14:55

 25. Lærerparret er naive og tilbagestående, de politikere der er skyld i Danskernes ulykker er netop lærere der er valgt i byråd, regioner og folketinget, parret er nødt til at bebrejde sig selv for deres børns ulykker, når man stemmer sine egne dumme kollegaer ind i politik så får man som forskyldt, det er underviserne der skyld i at Ahmed sidder i fængslet, stakkels Danske børn hvis forældre der ikke har råd til at sætte dem i privat skole hvor mine børn og børnebørn har gået, når man træder ind på en privatskole mens der er undervisning så kan man høre en knappenål falde til gulvet, i frikvarteret er der leg og sjov i gården hvor alle pædagoger er tilstede, så bliver man formet til det næste step i livet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. september 2019 @ 15:19

 26. Hvad lærerparret har stemt har ingen herinde viden om.

  Hvad man derimod kan vide er, at følgende nogenlunde fremtrædende politikere har/har haft placeret deres poder på såkaldt frie grundskoler, en samlebetegnelse for privatskoler, friskoler osv. uden for folkeskolen.

  Jeg nævner i flæng: Helle Thorning Schmidt, Margrethe Vestager, Mette Frederiksen, Holger K. Nielsen, Henrik Sass Larsen.

  Vestager er i særklasse, da hendes tre poder oprindeligt skulle gå på Amager Fælled Skole, der betegnende nok ligger på matriklen, hvor den sikrede institution for unge, dengang Sønderbro, lå. ‘Unge’ er en eufemisme for muslimske voldsparate drenge.

  Vestager syntes, det var vanskeligt med de ca. 50% muslimer, der gik på skolen, og valgte derfor Den Classenske Legatskole til børnene.

  Helle Thorning Schmidt valgte Ingrid Jespersens Gymnasieskole til og slap dermed for den musliminfiltrerede Kildevældsskolen ved Vognmandsmarken.
  I Ingrid Jespersens Gymnasieskole er indvandrer-/muslimandelen ca. 1%.

  Jeg tør ikke gætte på, hvor ‘je suis Muhammed’ Stormufti Østergaard, ‘je suis Allah’ Sophie Carsten Nielsen og ‘je suis moslem wallah’ Zenia Stampe med årene vil placere deres yngel.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. september 2019 @ 15:41

 27. Problemet er jo netop, at der IKKE er tale om fællesskab i folkeskolen, men om multikultur.

  Kommentar by Erling — 22. september 2019 @ 15:45

 28. Mette Frederiksen og mange andre ledende socialdemokrater har jo selv sendt deres børn i privatskole – og hvorfor mon? – det er jo fordi fællesskabet ikke længere kan findes i folkeskolen!!!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 22. september 2019 @ 15:56

 29. …i forlængelse af ovenstående: Iqra, en muslimsk friskole på Nørrebro, har i 2018 mistet sit statstilskud og er stendød.

  En anden større muslimsk friskole i Nordværst, hvor jeg i en yderst kort periode arbejdede (nej, ikke som lærer!), er forlængst lukket pga. frataget statstilskud, blandt andet fordi undervisningen bestod mere af koranen end af det nødvendige danske undervisningsmateriale.
  Piger ned til 6-års alderen kom i skole med tørklud. Lederen var konvertit. Skolen lå på hjørnet af Rentemestervej og Tomsgårdsvej. Jeg har lykkeligt glemt navnet, men den lå klods op ad bygningen, der huser Islamisk Trossamfund….

  Blandt de tilbageværende af lige den slags friskoler er der DIA i Sankt Hans Gade, Nørrebro.

  De tre nævnte steder er/var samtlige elever af muslimsk herkomst.

  Jeg forventer derfor, at Stampe, Sophie Carsten Nielsen og Morten Østergaard sætter deres børn i DIA.

  Ligeledes forventer jeg, at Pernille Rosenkrantz-Theil, Pernille Skipper og Johanne Schmidt Nielsen sender deres børn i denne yderst inkluderende skole, når tiden kommer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. september 2019 @ 15:58

 30. Islam er modkultur til os. Religionen og deres tilbedere høre ikke til heroppe. Sålænge der er muslimer i dk er der problemer.

  Kommentar by Jp — 22. september 2019 @ 16:11

 31. Fatima flipper helt ud overRasmus Paludan og politiet stopper kameramanden fra Stram Kurs, forbyd islam i Danmark.

  https://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=2B7ql7zOPxU

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. september 2019 @ 16:45

 32. BREAKING: Rasmus Paludan meddeler: — At demonstrationerne NU ER OPLØST. Og nu begiver jeg mig ind i denne mængde af muslimer. Københavns Vestegns Shariapoliti er på muslimernes side og stopper med VOLD mod mig og min kameramand, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. september 2019 @ 16:50

 33. Hvorfor sætter århusianerne ild til deres biler?

  De har hørt, at jo hottere bilen er, jo bedre.

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2019 @ 17:35

 34. Det er sjovt som de venstreorienterede sender deres børn på privatskole. Hvorfor mon? Det er da ellers deres børn, der burde betale for deres forældres ligegyldighed og ikke vores.

  Kommentar by Flaskeposten — 22. september 2019 @ 19:58

 35. Når mongol klima aktivisterne kan sætte et barn foran deres hylekor og bede skolebørn om at strejke så lærerene kan få en ekstra fridag op til weekenden så er man ikke i tvivl om den ringe kvalitet af undervisningen på uddannelses stederne, at der ikke er nogle politikerer der på skatteborgernes vegne kan sætte hælene i jorden og privatiserer alt uddannelse er forræderi mod fædrelandet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. september 2019 @ 21:45

 36. Undtagelsestilstand.NU

  Kommentar by Piphans — 22. september 2019 @ 21:52

 37. I alle svenske storbyer er deres folkeskoler smadret, overbefolket af muslimske børn og unge, som umuliggør almindelig undervisning og skolegang. I Gøteborg har koncerndirektøren for Volvo fornylig udtalt, at han tvivlede på om Volvo fortsat skulle have sit hovedsæde i Gøteborg. Fordi bla., at skolerne var katastrofal ringe og trygheden og kriminaliteten i byen var så voldsom stor, at han mente at man ikke ville kunne tiltrække den nødvendige kvalificerede arbejdskraft til byen. Dette rystede den svenske statsminister og hans socialdemokratiske regering.

  Hvis først de store betydningsfulde virksomheder trækker sig ud af Sverige, har vi set begyndelsen til enden for dette ellers så trygge og velstående land.

  Hørte i øvrigt i et interview på Radio 24/7, hvor Anette Heick fortalte om hvorfor hun og hendes familie flyttede fra Sverige hjem til Danmark. Det var fordi, at utrygheden bredte sig i skolen. Muslimske elever skabte kaos og uro. De to våben med i skole og truede alt og alle. Lærerne blev udsat for vold, trusler og meget andet. En syg skole, som skolelederen ikke ville gøre noget ved.
  Vi ser nu samme tendens i vores kommuneskoler og hvis der ikke sættes ind nu, vil vi også få svenske tilstande.
  Privatskolerne i de danske storbyer har en stor fremtid foran sig. De kan godt begynde at tænke i udvidelse og byggeplaner. Folkeskolerne står til undergang, hvor ingen gider at arbejde og hvor ingen normalt tænkende vil have sine børn gående.

  Fællesskabet er ikke længere en del af den danske folkeskole. Nej fællesskabet er udskiftet med en multikulturel enhed, men en muslimsk dominans, hvor der kun sker splittelse.

  Kommentar by Erik Skifter — 22. september 2019 @ 23:44

 38. “Fællesskabet” – eufemisme for vold og kaos. Alle, med mulighed for det, sender deres børn i privatskole. Alle ved at indvandringen har ødelagt folkeskolerne de fleste steder.

  Kommentar by Winged Hussar — 23. september 2019 @ 06:34

 39. Christian Marcussen er vidst i gang med, at indhente samtlige Arbejdtilsynets rapporter på folkeskoler via aktindsigt. Skal ikke kunne fra, hvor lang en periode. Unitos tilbød deres hjælp. Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af det initiativ.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 23. september 2019 @ 06:38

 40. Privatskole i de mindre årgange- en stakket frist:
  https://nyheder.tv2.dk/politik/2019-09-22-minister-vil-fordele-udsatte-elever-jaevnt-pa-gymnasier

  Kommentar by Peter Buch — 23. september 2019 @ 08:48

 41. I København stopper kommunen perkere ind i de hvide klasser på Østerbro. Det er meget normalt at en klasse går fra 20% til 33% perkere over en sommer, når de hvide flygter til Nordsjælland (den klassiske white flight) og kommunen tager sine perkere og stopper ind så de kan blive “inkluderet” = ødelægge.

  Kommentar by Allan Nielsen — 23. september 2019 @ 09:07

 42. @32
  Nutidig version:
  Hvorfor sætter århusianerne ild til deres biler?

  Det gør de heller ikke, det gør perkerne.

  Kommentar by Allan Nielsen — 23. september 2019 @ 09:08

 43. Der er 68% stigning i brænde i år i DK. Danmark brænder https://danmark-i-brand.online/

  Kommentar by Allan Nielsen — 23. september 2019 @ 09:09

 44. #11 Kimski 10:54
  Hvordan skal det overhovedet kunne være anderledes, med brune elever der har en væsentlig ringere IQ end danske børn.
  Intelligens er arveligt.
  Så hvordan fanden skal 2. 3. 4. generation kunne blive bedre. Når man tager fra den samme retarderede gen-pool?
  Vi kan f.eks sende hele So-malia til handicap-ol for retarderede pga af landets uhyggeligt lave IQ.
  Nu sidder lærere, politikere, industrifolk og andre naive og blåøjede gutmensch-børnefamilier kønt i det. Når deres yngel skal ud på det brune hav, af den import man var så ivrig efter.
  Og – hvor de fortjener det!
  I Göteborg hos Volvo, er den pool man skal rekrutere arbejdskraft fra så lousy. At Volvo påtænker at flytte fra byen.
  Mer af det. Meget mer.
  Det skal blive meget værre, inden folk vågner, og skuden bliver vendt.

  Kommentar by White knight — 23. september 2019 @ 09:14

 45. @37 Ja, jeg gider ikke engang tage der over på en lille ferie mere. Jeg gider ikke glo på perkere, fordi dem ser jeg 24/7 her i KBH. Jeg tager til Sverige for at opleve Sverige og svenskere. Ville jeg se på perkere måtte det gerne være sådan at jeg skulle rejse tusinde af vis af kilometer syd på. Og ikke bare lige ude af vinduet.

  Kommentar by Allan Nielsen — 23. september 2019 @ 09:30

 46. Det er kort formuleret en følge af folks stemmer ved valg.
  Noget relateret- et par år gammel, om Oslo om forhold dér:
  https://snaphanen.dk/2013/01/15/norske-elever-i-mindretal/

  Kommentar by Peter Buch — 23. september 2019 @ 10:09

 47. Nå, andre af mine indlæg på bloggen om Canadas statsminister er også blokeret. Nu er det altså ved at blive for morsomt. Alle indlæg er på linje med Uriaspostens linje. Men jeg kan da tage en meget lang ferie, hvis mine aktuelle, saglige og system-kritiske kommentarer er uønskede?

  Kommentar by Ole Jensen — 23. september 2019 @ 10:31

 48. -> Ole Jensen

  Jeg slettede nogle kommentarer fra din hånd, så vidt jeg husker fordi det var off topic-tæppebombning.Generelt handler min moderation (også den nye midlertidige) om at gøre kommentarsporene læselige – dvs. handler stort set ikke om grovheden i det skrevne. Jeg gider ikke off topic, jeg gider ikke gentagne kommentarer, rutinemæssige links til andre sider eller indlæg med store bogstaver. Enlige overtrædelser accepteres (vi er kun mennesker), systematiske overtrædere banens med IP etc. Gråzone-kommentatorer holdes i kort snor.

  Kommentar by Kim Møller — 23. september 2019 @ 10:36

 49. Nå, OK, der er faktisk mange som gentager sig selv, f.eks. støt SIAD, send muslimerne tilbage osv. Og så er der nogle kommentarer som er særdeles platte, vulgære og uhumske, men moderationen handler ikke om grovheden i det skrevne?? Off topic er da med til at variere indholdet, så det ikke kun handler om indvandring og muslimer. Folk kan da godt lide at det ikke bare er det samme og det samme. Og iøvrigt er der mange emner som nærmest aldrig kommer på, hvad der indskrænker belysningen af samfundet meget betydeligt. For medier som DR og Politiken osv. censurerer og modererer jo næsten alt der er oplyser om hvor sygt “systemet” fungerer. Links benytter jeg aldrig. Tæppebombning? Igår skrev jeg intet hele dagen. Det virker lidt som om de to feminister eller trolle der virkelig tæppebombede med 18-2O kommentarer pr. debat, har fået held med at få indført censur overfor alle der ikke er debatsabotører. Nu er du jo nærmest begyndt at skjule alle mulige indlæg vilkårligt. Selv om de er på linje med Uriasposten og har med emnet at gøre. Bare store bogstaver er nok. Jeg tror det gør debatterne kedeligere, og forstår ærlig talt ikke hvorfor du går så hårdt til værks, overfor dem som er 1OO% på dit parti. Men hvis mine kommentarer slettes, er der jo ingen grund til at skrive mere. Jeg er virkelig ved at være træt af at skrive forgæves. Hvis du virkelig vil ensrette debatterne så voldsomt, tror jeg at mange læsere og skrivere vil forsvinde.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. september 2019 @ 11:21

 50. Man kan sige at Uriasposten netop fordi den næsten ikke censurerede, var et fristed for demokratisk debat. Men hvis det fremover bliver sådan at du censurerer meget, er det jo ytringsfriheden det går ud over, og så begynder uriasposten jo at ligne de gamle medier.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. september 2019 @ 11:24

 51. Ole Jensen: Der er meget højt til loftet på Uriasposten og det er dermed ikke som hos de store medier. At der nogen gange må luges ud er fint. Jeg stoler på at Kim Møller kan forvalte moderationen fornuftigt. Især gentagende indlæg og off-topic emner bliver hurtigt til stor irritation for læserne. Der er mig bekendt ikke tale om en politisk moderation men i højere grad en moderation af gentagende og ligegyldige højtråbende indlæg.

  Kommentar by NulTolerance — 23. september 2019 @ 12:02

 52. Og det løses ved..
  https://ekstrabladet.dk/nationen/nye-fordelingsregler-slut-med-brune-gymnasier/7802747

  Kommentar by Anonym — 23. september 2019 @ 12:07

 53. – Ole Jensen

  Her gør du det sådan set igen. Du vil forklare dig, og skriver så to på hinanden følgende kommentarer i en tråd om en folkeskolelærer.

  Du skrev muligvis ikke noget her i går, men tre hurtige kommentarer i en tråd om Trudeau efter midnat: http://uriascdn.net/OJsvar2019.jpg

  En tråd under en post er ikke en online-opslagstavle. En blog som Uriasposten skal ikke have mange der kommenterer som du gør, uden at det smadrer debatten. Jeg vil forsøge at redde debatten, og hvis betyder du ikke føler dig hjemme, så lever jeg med det. Jeg kan som privatperson ikke bruge timer hver dag på at rense trådene, og må nødvendigvis gå hårdt frem. Lidt på samme måde, som den danske udlændingepolitik, ikke skal redde Menneskeheden…

  Kommentar by Kim Møller — 23. september 2019 @ 12:08

 54. Ole Jensens farvel-kommentar, indsat af undertegnede i rette tråd:

  “*

  Du anklages af pøbelen, du eksamineres af pøbelen, og du fordømmes af pøbelen. Ja, det er der virkelig noget om.

  De fleste læsere af Uriasposten og andre netaviser forstår udmærket, at masseindvandringen er en stor, stor trussel mod Danmark. Men der er jo også andre alvorlige trusler mod danskernes liv og fremtid. Hvorfor må de trusler ikke omtales?

  Og selvom indvandringen er et resultat af de gamle partiers og mediers forræderi og svigt, som det er fint og godt at få sat lys på, er det nu blevet sådan, at man her på Uriasposten ikke må sætte lys på hvad der ellers foregår af idioti, forræderier og svigt. Man må KUN debattere hvad Uriasposten dikterer.

  Alle de sidevirkninger, bivirkninger og indirekte virkninger af invasionen må vi ikke debattere fremover. Fra nu af skal det kun handle om de direkte virkninger, selvom de indirekte virkninger også er katastrofale og dødbringende. (Utallige nedskæringer, besparelser, lukninger og forringelser af infrastrukturen, velfærden, sundheden og den danske kultur)

  Debatten ønskes indsnævret til kun at handle om de kæpheste som igen og igen rides her, evighedsturisternes kriminalitet. Og Christiansborgs og mediernes overgreb, svinestreger og udskejelser på alle mulige andre områder skal fredes.

  Enhver kommentar der ikke lige passer til redaktørens humør, slettes bare. Det begynder at minde meget om censuren hos Berlingske og andre aviser.

  Jeg og andre kan ikke se at det er en god idé at debatten her skal være så snæver og topstyret, så vi vil nok tage en pause og se hvordan debatterne her videre udvikler sig.

  At samfundet og “systemet” udvikler sig skrupskørt på nærmest alle områder, må man ikke mere skrive om. Jamen så tillykke med at de sidste rester af fri debat og ytringsfrihed også er væk her.

  Skal det give flere læsere? Det bliver nok ikke tilfældet. Mon ikke mange bliver trætte af eensidige og monotone debatter? Farvel og tak.”

  Kommentar by Kim Møller — 23. september 2019 @ 12:57

 55. Farvel og tak til Alexander Beaumont, Ole Jensen, Bent Nielsen og TP m.fl.

  Hvil i fred!

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2019 @ 13:35

 56. Så længe politiet samarbejder med mohammedanerne, så er vi med et nydansk ord, fucked.

  Borgerkrig nu tak, mens vi stadigvæk er i flertal.

  Kommentar by Pomfritten — 23. september 2019 @ 19:05

 57. Tak for en fornuftig moderering, Kim :)

  Uenigheder og voldsomme udmeldinger er ikke noget problem, men gentagelser og andre former for støj *er*.

  Kommentar by Peter Lund — 27. september 2019 @ 00:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper