24. september 2019

Henrik Dahl (LA): At bekæmpe økonomisk ulighed og kæmpe for mere indvandring er ’selvmodsigende’

Henrik Dahl er god til at udstille venstrefløjens hykleri. Her en klumme fra BT – Det giver jo ingen mening.

“Forleden havde jeg på Christiansborg besøg af en klasse fra en uddannelsesinstitution, der arbejdede med to emner: Ulighed og migration.

Og det, de fleste – herunder lærerne – forekom mig at mene, var for det første, at ulighed er et stort onde, vi må bekæmpe. Samt for det andet, at vi bør have mere af den slags migration, den stramme udlændingepolitik er opfundet for at begrænse.

… Det er helt fint at være imod ulighed. Men hvad vil der ske, hvis der kommer mere af den migration, Folketingets flertal prøver at begrænse?

Arbejdsløsheden i migrantgruppen vil vokse. Blandt andet fordi efterspørgslen på lavt uddannede mennesker, der ikke kan dansk, er mikroskopisk. … Så derfor ville den økonomiske ulighed mellem en næsten kronisk arbejdsløs gruppe af migranter og resten af samfundet vokse.

At forlange kamp mod uligheden og mere migration er derfor lige så selvmodsigende som at kræve al produktion afviklet og mere velstand. I begge tilfælde er det sådan, at det ikke giver nogen mening at ville det ene, hvis man også vil det andet.

Det mærkelige er, at det ikke bare er en tilfældig skoleklasse, der besøger mig på Christiansborg og mener begge dele. Det er også holdninger, der deles af adskillige af regeringens støttepartier.

Oploadet Kl. 01:03 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104579/trackback

26 Comments »

 1. What Did We Learn In School Today?…That´s what we learnt in school today…That´s what we learnt in school today…and so on…!!

  Danmark et land fuld af dumme mennesker…der hver dag bliver dummere og dummere…de fremtidige herskere vil blive og er allerede så dumme, at landet går i opløsning i armod og nød…!

  Vi er godt på vej!

  Kommentar by Black Watch — 24. september 2019 @ 01:32

 2. Tvært om. De to af Henrik Dahl sammenlignede bestræbelser går fint hånd i hånd. Begge er nemlig med til at begrænse friheden og ødelægge nationalstaten.

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2019 @ 02:48

 3. Lighed er noget de dumme vil have,fordi de ikke selv kan regne den ud. Og derfor skal ingen andre have lov.

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2019 @ 03:04

 4. Det er et fint udtryk for den røde syge. Og mange lærere bliver desværre aldrig helt raske.

  Kommentar by Gregers — 24. september 2019 @ 06:39

 5. Ja alt det siger jo sig selv.
  (bortset fra verdensfjerne politikere, som nægter personligt at tage konsekvensen af virkeligheden, men som gerne bosætter sig langt væk fra konsekvensen af Deres moral). Støt SIAD (Generation Identitære, DDL…begyndt at organiser jer i forsvarsgrupper). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2019 @ 07:16

 6. […] Hvornår er der nogen, der trækker i nødbremsen? Se også Abdel Aziz Mahmoud har homosex med profeten Muhammed Henrik Dahl (LA): At bekæmpe økonomisk ulighed og kæmpe for mere indvandring er ’selvmodsigende… […]

  Pingback by Den islamske dominanskultur er nået helt ind på de danske operationsstuer – Free Speech Blog — 24. september 2019 @ 08:25

 7. Jeg er kommet frem til den konklusion, at personer fra venstrefløjen har disse politiske meninger (overbevisninger er det jo ikke) for personlig vindings skyld. Der er ikke noget job hos den såkaldte kulturelite eller i den offentlige statsadministration med en højrefløjsmening. Det samme gælder vel disse skoleklasser, hvor det for de unge handler om at kopiere lærerens mening, hvis man vil blive til noget.

  Kommentar by Larsen — 24. september 2019 @ 08:44

 8. Daginstitution, folkeskole, gymnasium, universitet, DR, TV2, information, Politiken, Jyllandsposten, Berlingeren.
  Hvor skulle de høre/lære andet?

  Kommentar by Bastardo — 24. september 2019 @ 08:47

 9. SÅ KAN DE DUMME ASIATER MÅSKE SNART LÆRE AT BETALE BESKYTTELSESPENGE RETTIDIGT TIL MUHAMEDANERNE, FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Politiet: Eksplosion på Amager

  Ingen personer er kommet til skade, oplyser politiet

  En kraftig eksplosion ødelagde natten til tirsdag facaden på en restaurant på Amager i København.

  Ingen personer er kommet til skade, oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. september 2019 @ 08:47

 10. Nu er det jo således at de røde vandt valget og det gjorde de fordi de vigtigste til påvirke fremtidens vælgere er netop læreren og vi ved at lærerne, næsten alle lærer, stemmer rødt. Derfor stemmer de ukritiske poder og tidligere poder, nu voksne, også rødt, ikke i helt samme omfang, men de fleste.
  Kampen mod ulighed foregår ved at gøre de rigere fattigere, ikke ved at gøre de fattige rigere en metode er at importerer flere fattige. Det betyder ikke så meget for de røde at befolkningen som sådan bliver fattigere, men afstanden mellem rig og fattig betyder rigtig meget for dem, husk grundloven’s § 1 er jante! De rødes logik er at det er underordnet at de fattige bliver fattigere, bare de rige bliver tilsvarende mindre rige!
  Rød logik: Alle taber, men de rige taber mest, og det gør ikke så meget bare afstanden ikke er så stor. Gad vide om de fattige er enige?

  Kommentar by Den Nervøse — 24. september 2019 @ 09:09

 11. Det er dog kun selvmodsigende, hvis man tænker nationalt og ikke vil gøre alle på kloden lige (fattige)… Det havde i øvrigt nok været en noget anden modtagelse, lille Greta havde fået, hvis hun havde talt om de mere nærliggende problemer med ulighedsskabende indvandring og alle de andre kalamiteter, denne skaber for almindelige borgere. “Og dog taler I bare om humanitet og vores forpligtelser. Hvor vover I!?” Der er selvfølgelig allerede unge, som har taget kampen op på dette område, men de ses bare som afradikaliseringskandidater i stedet for ikoner. Medierne argumenterer hyklerisk, at Greta er relevant, fordi hun sætter klimaet på dagsordenen. Men det er jo medierne selv, der fører hende frem og ikke bare kan drøfte sagen selv (og lige så godt – også – kunne føre en ung identitær frem).

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 24. september 2019 @ 09:19

 12. To helt tilfældige emner valgt af en helt tilfældig skolelærer for en helt tilfældig klasse et tilfældigt sted i landet og på et tilfældigt tidspunkt.

  Sjovt, at de så netop er venstreekstreminsternes favorit-kæpheste, de to emner.

  Kommentar by Quark — 24. september 2019 @ 09:19

 13. …der arbejdede med to emner: Ulighed og migration – Det ville have været fint, hvis de uansvarlige lærere, havde medtaget et tredje emne, for eksempel matematik – I så fald, havde eleverne haft en fair chance for at beregne tidspunktet for, hvornår luftkastellet/den bombe de er sat til at leger med, springer i luften!

  Kommentar by T. Flodur — 24. september 2019 @ 09:23

 14. Jævnfør Postmodernisme er det netop meningen, at noget skal være ulogisk. Postmodernisme tror nemlig ikke på logik. Logik er angiveligt en imperialistisk opfindelse opfundet i vestlig civilisation af hvide vestlige kristne toksisk maskuline seksuelt heteronormative mænd.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 24. september 2019 @ 09:32

 15. Venstrefløjens logik som de indoktrinerer de unge med er vi alle med til at betale for. Det er helt sort at vi punger ud til migration, klimatosser, tåbelige “red verden” projekter alt imens der bliver skåret i vores velfærd.
  Med de ledere vi udklækker igennem uddannelsessystemet er det usandsynligt at der er nogen som helst folkepension tilbage om få år. Man kan ikke køre en nation på ideologi, kun køre den i sænk.
  Mit gæt er at regeringen imploderer inden næste valg. Der er simpelthen for mange voksenbørn med gakkede ideer der skal finansieres og skatten kan ikke sættes højere uden at der lyder et ramaskrig.

  Kommentar by Hagmann — 24. september 2019 @ 09:44

 16. Ulighed kan ikke afskaffes. Venstrefløjens fejl består bl.a. i at de holder produktive mennesker nede, og omfordeler en vis mængde penge til dem der ikke hverken gider eller kan yde noget.

  De muslimske samfund vil altid være tabere fordi de lever deres liv strengt efter en oldgammel fantasifortælling.

  Nu advarer svenskere om at kvinder ved VM i Qatar, ikke viser for meget hud under opholdet i sharia-land.

  citat fra eb.dk :”Og generalsekretæren for det svenske atletikforbund, Stefan Olsson, ved godt, at der kan være visse udfordringer.”

  Sjovt nok det lige kommer fra en svensker, hvis land er stærk på vej mod sharialovgivning.

  Kommentar by k.m. — 24. september 2019 @ 10:21

 17. Danmark kollapser i idioti

  https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11623063/politikere-vidste-det-ikke-beboere-paa-udrejsecenter-kan-komme-i-praktik/

  Kommentar by k. m. — 24. september 2019 @ 11:09

 18. Gretha Thunberg- your selfrichorschs (bitch) little girl. You dont have the right to judge others for you own life. Shut up, and be glade that you where born.

  Gretha Thunberg-din lille selvretfærdige pigebarn. Du har ikke ret til at dømme andre for dit eget liv. Hold kæft, og hver glad for du er født.

  (Måske skulle hun undskylde for at hun var født????:-)).

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2019 @ 11:11

 19. # 11.11: Gretha Thunberg er et sygt barn og helt uskyldig i at hun bliver udnyttet af sin mor/forældre og af politiske kliker. Gretha forstår ikke at hun er en brik i et kynisk spil, hvor klima-hysteriet er kommunisme i en ny forklædning.

  Kommentar by TP — 24. september 2019 @ 11:23

 20. Danmark er rødt fordi lærer, der aldrig her været væk fra skolebænken mener at vide hvordan et land skal styres. Når man aldrig har haft berøring med det rigtige liv og det er der flere og flere bag diverse skriveborde , som ikke har, så henfalder man til politiske ideologier, som tænker sig frem til et idealtsamfund, såkaldte utopier, socialisme, kommunisme, liberalisme, anarkisme, georgisme ol. Fælles for dem alle, måske til dels med undtagelsen af liberalismen, er at de er endt i tyranni, folkemord og krig. F.eks har 40 lande forsøgt sig med kommunisme og i samtlige tilfælde er det endt i tyranni, så måske er det ideologien det er galt med, hvilket tilsyneladende ikke er gået op for Enhedsliste.
  Mange vil sikkert det gode, men så kommer målet til at hellige midlet og tyraniet opstår.
  Det er for at hjælpe stakkels flygtninge, at venligboere, kæmper så indædt for at få flygtninge til landet. I virkeligheden støtter de kyniske menneskesmuglere og er skyld i at tusinder drukner i Middelhavet. Langt flere kunne være hjulpet på stedet, og de trods alt begrænsede resourcer, går til de relative få, som kommer her og de mange i flygtningelejrene må så lide som følge af mangel på helt basale fornødenheder og samtidig baner man vejen for lykkeriddere og tyveknægte i stedet for flygtninge.
  Man vil gerne gøre godt, men gør ondt!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. september 2019 @ 11:31

 21. Det er Islam som religion, der skaber denne flygtningestrøm. Det er Islam som religion, som skaber krige, undertrykkelse, terror (cencur). Det er Islam som religion, som skaber overbefolkning på denne klode (Og til lille dels Den Katolske kirke i dens forbud imod prævention). Det er Islam som religion vi herhjemme sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af. Det er Islam som religion der fra politisk side lefles for i Folketinget, EU og under FN. Jeg skammer mig inderligt over den nuværende tidsånd med dens diplomatiske fejhed og kynisme i forhold til alle Islams ofre. Derfor tak til alle jer der giver Islam modstand. Støt SIAD (og alle de andre græsrødder der gør det samme). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2019 @ 12:02

 22. Det er ikke udelukkende Danmark og Europa, der er udsat for en invasion. USA har et stort problem med illegale indvandrere og store dele af USA er nu tosproget. Australien har, inden århundredet er omme, kinesisk flertal, læste jeg. Hverken latinoer eller kinesere er muslimer. Derfor er invasionen af Europa langt den værste.

  Kommentar by Ole Madsen — 24. september 2019 @ 15:02

 23. Med Latinoerne kommer sikkert Narkokartellernes indflydelse til at dække større dele af USA, men det er ikke en religion, som understøtter dem. Hverken Kinesere eller Vietnamesere har på nogen måde skadet de lande de er indvandret til -tværtimod-. Den Islamiske indvandring har alle steder skabt problemer i hele verden, hvor det har været en anden kultur. Den Islamiske mentalitet kan overhovedet ikke tolere den frihed vi har.

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2019 @ 15:46

 24. Lighedsmageri fører til fejlslagne, forarmede stater som Zimbabwe og Venezuela. Fri migration i henhold til FN’s flygtningekonventioner fører anarkistisk kaos og borgerkrigslignende tilstande som i Sverige. En krydsning mellem Zimbabwe og Sverige er det “idealsamfund” som venstrefløjen arbejder for.

  Kommentar by JC — 24. september 2019 @ 16:13

 25. .

  De røde vandt valget, først og fremmest fordi de borgerlige partier, inclusive DF, løj, snød, svigtede og forrådte i et omfang, så Verdens- og Danmarks historien aldrig har set noget lignende.

  Kommentar by TP — 24. september 2019 @ 19:08

 26. Kan københavn miste turister og luksus liner anløb?
  https://ekstrabladet.dk/112/usa-slaar-alarm-advarer-mod-koebenhavn/7804695

  Kommentar by Anonym — 25. september 2019 @ 04:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper