25. september 2019

Greta Thunberg: “We are in the beginning of a mass extinction, and all you can talk about is money…”

Pæne borgerlige medier er så småt begyndt at forstå, at Greta Thunberg ikke er en ung klimaaktivist, men en marionetdukke for den yderste venstrefløj. I umiddelbar nærhed af hende ses ofte, hendes personlige assistent, 23-årige Luisa-Marie Neubauer, der foruden at være medlem af Bündnis 90/Die Grünen og Grüne Jugend, er aktiv i ‘One Foundation’, en organisation der blandt andet støttes af globalisten George Soros. Forbind selv punkterne.

Mandag talte hun til et klimatopmøde i FN, og har gav hun en opvisning i klima-alarmisme. Jeg er villig til at tro på, at hun tror det selv, men som en klog mand engang sagde, så tror jeg på, at der er en klimakatastrofe på vej, når dem der påstår at der er en klimakatastrofe på vej, begynder at opføre sig som om der er en klimakatastrofe på vej. Således faldt ordene…

“You have stolen my dreams and my childhood with your empty words. And yet I’m one of the lucky ones. People are suffering. People are dying. Entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction, and all you can talk about is money and fairy tales of eternal economic growth. How dare you! …

For more than 30 years, the science has been crystal clear. How dare you continue to look away and come here saying that you’re doing enough, when the politics and solutions needed are still nowhere in sight. …

You say you hear us and that you understand the urgency. But no matter how sad and angry I am, I do not want to believe that. Because if you really understood the situation and still kept on failing to act, then you would be evil. And that I refuse to believe.” (NPR, 23. september 2019)

(Greta Thunberg taler til FN, 23. september 2019; Foto: SCMP.com)

“Børn inddrages nu i kampen for klimaet. I demonstrationer flokkes børn og ganske unge mennesker under bannere med simple slogans til kamp for miljøet. Vi har set den slags anvendelse af børn til politiske formål før. Under Den kolde Krig blev børn brugt for at argumentere for atomfrie zoner i Norden. Formålet var jo fred, hvem kan være imod det, men de atomvåbenfrie zoner var Moskvas ønske, mens deres egne raketter pegede mod os. … Præcis som nu var de opflammet af politisk idealisme og naivitet samt manglende viden om de reelle forhold.” (Udnyttelse af børn, Bent Blüdnikow, Berlingske, 2019)

(Luisa-Marie Neubauer og Greta Thunberg; Foto: Der Tagesspiegel)

Oploadet Kl. 01:56 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104593/trackback

64 Comments »

 1. I modsætning til Helle (Thorning-Schmidt, jf. Mister Lykketoft) så er Greta Thunberg ret præcist castet; hun udstråler, knivskarpt, den hysteriske galskab som kendetegner en vaskeægte Doomsday activist – We will also be watching you, especially your climate thugs, Greta!

  Kommentar by T. Flodur — 25. september 2019 @ 04:03

 2. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/greta-thunberg-gaar-over-stregen-nu-advarer-macron/7804621

  Kommentar by Anonym — 25. september 2019 @ 04:16

 3. “She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!”
  – Præsident Donald j. Trump, 24 sept. 2019.

  Rofl!

  Kommentar by Kimski — 25. september 2019 @ 04:20

 4. Df espersen og dolph er imod at børn pjækker fra skole. Og særligt via deres forældre.
  De er syge dem, der støtter dette. Og apropos syg, lad hende passe sin.

  Kommentar by P — 25. september 2019 @ 04:21

 5. Stakkels Greta. Hun er ikke rigtig rask i hovedet, men bliver alligevel trukket rundt i mediemanegen som en lille vred cirkushest. Hvis hendes forældre bekymrede sig mere om hende end om klimahysteri, ville de jo have sørget for, at hun passede sin skole.

  Men som alle andre religioner har klimahysteriet sikkert brug for en Messias eller en Jeanne d’Arc, der så ting andre ikke kunne se, ligesom Greta i dag kan se CO2-molekyler,

  Kommentar by Hertz — 25. september 2019 @ 04:38

 6. Greta mener nu, at klimaet hører ind under FNs børnekonvention, og har klaget over fem lande inkl. Frankrig:
  http://eb.dk/nyheder/samfund/greta-thunberg-gaar-over-stregen-nu-advarer-macron/7804621
  Macron er sjovt nok ikke enig.

  Kommentar by Hertz — 25. september 2019 @ 05:58

 7. Når omkr. 1% ved hvad penge er,er det da nok et betydeligt samtaleemne. Meeen selvfølgelig,når vi ikke kan snake om noget indholdsrigt,kan vi da altid snakke om vejret. For nu at tage et par velkendte citater: “Alle snakker om vejret men ingen gør noget ved det.” og “En akademiker er en som har læst sig til det vi andre ved.” Sidste hørt refereret i radioen,så jeg er ikke sikker på at det er helt nøjagtigt. Men det lyder nogenlunde som da jeg i sin tid læste det.

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2019 @ 06:54

 8. Hun ender med at blive klimaflagellanternes første martyr…eller marko hvis man skal være helt politisk korrekt.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 25. september 2019 @ 06:58

 9. Altså jeg tilhøre det mindretal herinde, der mener at hun nok Faktuelt har ret i klima og miljø anklagerne
  (skulle jeg tage fejl, og det er haux så hurra for det, men vi er 8 milliarder der bruger skoven som brændsel…bare for at sætte det i perspektiv, og jordens ressurcer er nu engang begrænset i forhold til den menneskelige grådighed, og det bliver ikke bedre at vi bliver flere. Overbefolkningen var allerede et tema i 1970, men lad det ligge),
  men når det så er sagt, så bliver jeg forarget over hendes selvretfærdige optræden. Hun burde skamme sig over den fordømmelse hun lagde for dagen i FN, og hendes anklage om stjålen barndom for mig til at sige- Lille selvretfærdige pigebarn. Hver du glad for at du blev født, og dessideret at starte retssag er en tragikomisk joke. Hvad vil hun vinde? En masse milliarder, så du kan bo skatte og ansvarsfrit på Bermuda? :-). Sig mig hvilken magt tillægger hun juraen i klimadebatten. OK Hvis jorden går under, så vil jeg have erstatning med godkendelse af forbrugerombudsmanden.:-). Trist hun bliver misbrugt på denne pædistal af selvretfærdig forargelse, over noget hun er født ind i, som har skabt grundlag for den menneskelige lykke, og sikkerhed. Hendes selvretfærdige fordømmelse giver mig kvalme, men sådan har de fleste unge vel altid været (Inkl mig i mine naive unge dage). Mors og fars skyld jeg er ulykkelig og har hovedpine. Hvorfor fik jeg aldrig en Mercedes i Julegave? :-) :-) :-).
  Jeg må mere eller mindre give Søren Espersen ret i hans kritik af hende. (Selvretfærdig iscenesættelse og forargelse.). Hvad bilder hun sig ind. Bliv i skolen på den anden side af havet. Det har hun ret i at hun burde være. God onsdag. (Støt SIAD etc). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. september 2019 @ 07:12

 10. Youtube: Eddie Cochran “Summertimes Blues” :-) :-) :-) :-) :-) :)

  Kommentar by Michael Unna — 25. september 2019 @ 07:33

 11. Hørte iøvrig et stort brudstykke af Trumf tale i FN. Det jeg hørte var fantastisk og jeg må beundre hans udlægning af situationen set fra USA,s synsvikel. Det var flot og imponerende, håber jeg også kan se den herinde, men ellers må jeg vel se, hvor den findes på nettet. Ifølge DDF bragte JP Fake News om Thunberg nedstirrede ham, selvom han ikke var derinde sammentidig med ham (Kilde DDF). Måske du Kim kan finde den og fremvise den, i stedet for det stakkels selvretfærdige pigebarns skaberi i en ellers rimelig sags tjeneste.(?) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. september 2019 @ 07:41

 12. Kommentar by Michael Unna — 25. september 2019 @ 07:41

  Her er den: https://ksdha.wordpress.com/2019/09/24/kaempe-loegn-fra-jyllands-posten-greta-thunberg-nedstirrede-trump-selvom-han-ikke-var-til-stede/ forbyd klimongoler og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. september 2019 @ 07:56

 13. Stakkels barn. Asiatisk i sin vælde er vreden.

  Kommentar by Bastardo — 25. september 2019 @ 08:03

 14. Michael Unna – Pas på med at være bekymret for klimaet i dette forum. Du bliver bare lynchet, hvis du udtrykker den mindste form for klimabekymring. Underligt nok, for uanset ståsted bør vi alle passe bedst muligt på miljøet. Uden at være “Grete Tuborg” fan. Ironisk nok, så er det takket være internettet og de sociale platforme at det stakkels pigebarn har opnået så stor berømmelse. Men ved hun, hvor mange ressourcer der kræves for at drive alt dette? Venter blot på at høre hende bede sin fanskare om at droppe deres telefoner, SoMe m.v. Så kan vi se dybden af hendes bekymring.

  Kommentar by Realisten — 25. september 2019 @ 08:24

 15. Katolske missionærer sammenligner den mongolide tun med jomfru Maria
  https://www.breitbart.com/faith/2019/09/24/catholic-missionaries-compare-greta-thunberg-to-virgin-mary/

  Kommentar by Hagmann — 25. september 2019 @ 08:31

 16. De er begyndt at få forbehold rundt omkring, undtagen hos Uffe Elbæk, naturligvis

  German lawmakers warn Greta Thunberg’s climate activism threatens rational debate

  https://www.rt.com/news/469492-thunberg-germany-climate-hysteria/

  Kommentar by BB — 25. september 2019 @ 08:33

 17. .

  Christiansborgs feminister og politik-kvinder fremstiller sig selv som humanister, klimareddere, verdensreddere, børnevenner og de svages beskyttere.

  Men de er rødfascister, og de er børnenes, familiernes, mændenes, civilisationens og de svages fjender.

  De er også fjender af fornuftig økonomi, sandhed, velfærd og fred.

  CO2 løgnen og klima-hysteriet er blot kommunisternes nyeste forklædning. Får de lov til fremture, vil de lægge demokratiet, nationalstaten og vores kultur i graven.

  Kommentar by TP — 25. september 2019 @ 08:55

 18. # Unna, hvordan kan en lille syg pige der misbruges og manipuleres af sin egen mor, politikerne og medierne, være selvretfærdig? Pigen er da uskyldig i at hun udnyttes af kyniske omgivelser.

  Kommentar by TP — 25. september 2019 @ 09:05

 19. Som min ven fra litteraturvidenskab sagde – Gretha er som Jeppe på Bjerget.

  “Hun er bare en nobody hevet ind fra sidelinjen af eliten, og nu tror alle, at hun er kong gulerod. Men så snart de er færdige med hende, ryger hun tilbage på møddingen.”

  Kommentar by P — 25. september 2019 @ 09:17

 20. Betonkommunisten Poul Madsen fortsætter sit landsforræder sammen med islam soen Ødsel, forbyd kommunistiske redaktører og forbyd islam i Danmark.

  .@cekicozlem og jeg har fået en ny mission: Vi vil have flere nydanskere i arbejde. Derfor er vi gået på jobjagt i #nydanmark – idag besøgte vi ILVA. Resultatet kan du se til oktober i @EkstraBladet #dkpol https://twitter.com/berry1952k/status/1176551353776320512?s=21

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. september 2019 @ 09:19

 21. https://www.bt.dk/politik/fox-news-undskylder-til-greta-thunberg-efter-uheldig-kommentar-fra-konservativ
  “»Den klimahysteriske bevægelse handler ikke om videnskab. Hvis det handlede om videnskab, så ville den være ledt af videnskabsfolk frem for politikere og en mentalt syg svensk pige, som bliver udnyttet af sine forældre og af venstrefløjen,« sagde Michael J. Knowles.”

  Til alle – find 30 år gamle arkiver og se hvor meget der blev talt klima og menneskeskabt opvarmning.
  For more than 30 years, the science has been crystal clear.

  Jo, vi har nok haft et par århundredets storm og oversvømmelse, men Jorden har altid været i evig forandring, også før mennesket kom til.

  I “gamle dage” var jeg ansat i en metalvirksomhed. Mester investerede i en Bonus vindmølle. Ikke for at gøre en forskel eller for at redde Jorden fra global opvarmning. Nej det var udelukkende et spørgsmål om økonomi i firmaet, egen strøm til virksomheden og at sælge overskudsstrøm.

  Medierne i dag er iskolde. De er parat til at skubbe Greta Thunberg ud i psykisk sammenbrud for at få deres egen agenda igennem.

  Man kan tydelig se forskel på hende fra første gang hun var i TV og nu. Det er gået stærk ned ad bakke.

  Kommentar by k.m. — 25. september 2019 @ 09:23

 22. https://www.nzz.ch/data/live-medien-als-helfer-der-klima-aktivisten-ld.1495640

  Kommentar by k.m. — 25. september 2019 @ 09:24

 23. Den stakkels talende hånddukke er åbenlyst styret af moderens syndrom: Münchausen by Proxy. Man gjorde et barn fortræd…..

  Personligt tror jeg, det ville være mere helsebringende for hende at blive tvangsfjernet (det er de ret gode til i Sverigstan, hvis barnet ikke liiige er AEH). Så kunne hun passe sin skole, blive klogere, hvilket bestemt er tiltrængt, samt udvikle sig fysisk svarende til alder.

  Naturligvis er klimaforandringer i et eller andet omfang menneskeskabte.

  Og dermed koblingen til overreproduktionen i failed states i Afrika samt mellemøsten og omegn. Kodeordet er islam.

  Bortset fra islambashing kan jeg også komme i tanke om diverse katolske lande i Sydamerika samt fx Philippinerne, hvor hjernedøde paver og pædofile katolikker nærmest har forbudt prævention => ufattelige mængder af slumbørn.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. september 2019 @ 09:29

 24. Det er uhyggeligt når man inddrager børn i verdens problemer uden at børnene har erfaring med i bagagen, der går minder tilbage til Beverly Hills teenagere der opdragede deres forældre med gode råd som guderne må vide hvor teenagerne har erfaringer fra, i bund og grund står Svenskerne selv i lort til halsen hjemme i eget land, så klap i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. september 2019 @ 09:30

 25. Venstres klimaordfører sammenligner hende med Paludan. Det burde reelt være fornærmende for sidstnævnte, for humor og glimt i øjet er fraværende hos Greta. Desuden adskiller klima- og indvandringsproblemer sig jo principielt ved, at mens førstnævnte er et biprodukt af vores allesammens livsførelse, det er svært med rette at finde syndebukke for og at begrænse, er indvandringen i dens problematiske form et konkret, håndgribeligt fænomen, man kan beslutte at tillade eller afvise.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 25. september 2019 @ 09:36

 26. “Naturligvis er klimaforandringer i et eller andet omfang menneskeskabte”. Mon ikke det først og fremmest er solens varierende udstråling der varierer klimaet! Iøvrigt er det ligegyldigt for verdens klima, om Danmark udleder mere eller mindre co2. Og børnenes skolestrejker er komplet til grin, undtagen hos de uvidende og manipulerede.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2019 @ 09:39

 27. Skal vi lave en masse-psykose? Nemt nok, her er ingredienserne:
  En autistisk teenager.
  Skrupelloese marketings-eksperter.
  Samvittighedsloese foraeldre.
  En medieverden der ikke evner at stille kritiske spoergsmaal.
  En politisk elite der forlaengst har mistet jordforbindelsen.
  Bagmaend med endog rigtig mange penge.
  Usikre sjaele der taknemmeligt labber aevlet i sig.
  Virker med garanti…

  Kommentar by krassisten — 25. september 2019 @ 09:44

 28. Man gjorde et barn fortræd.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. september 2019 @ 09:45

 29. Gretas følelser er ikke et argument.

  Lad os tage diskussionen som voksne informerede mennesker. Nå det er tilfældet så må man konstatere at der er 10 – 12% FLERE træer i Nord-Amerika i dag end da Colombus gik i land. Grunden til at det samme ikke gør sig gældende i Syd-Amerika er at de socialistiske regeringer har drevet rovdrift på deres “naturresurser”.

  I Tyskland udvinder man brunkul i overflade miner og når de kæmpestore maskiner har genfyldt de enorme huller de har gravet bliver overfladen så god at der kan dyrkes afgrøder igen UDEN den mindste forurening. Basalt set har man bare gravet et hul og dækket det til.

  Den største indsats vi mennesker har gjort, i forhold til forurening, er at vi, i modsætning til Kina og andre uregerlige lande, har monteret filtre på alle kraftværker og biler. Det gav mening og det virker.

  Ozon og Freon halløjet, skovdøden og plastikøer var og er skræmmekampagner der skal få folk til at rette ind i forhold til magthaverne ønske om at “drive” forretningen med mindst mulig arbejde og så kan befolkningen bare holde kæft mens de feder den af i et tropisk paradis halvdelen af året!

  Kommentar by Santor — 25. september 2019 @ 09:48

 30. Toplækker Porsche Panamera bevidst udbrændt i nat i perkerghettoen i Brandby Strand, forbyd muhamedanske forsikringssvindelpyromaner og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. september 2019 @ 09:49

 31. At have Asperger eller mild autisme er ikke ensbetydende med at være skør, selvom man har nogle maniske træk. Man kan være fokuseret og ligefrem genial.
  Jeg har stor beundring for Greta, selv om hun ikke er formfuldendt. Det er vi andre heller ikke!
  Debatten om klima og natur kontra vækst er vigtig. Som konservativt menneske ønsker jeg primært at bevare det gode vi har, såsom planeten Jorden. Vækst er også godt, men kan være ødelæggende. Lad os diskutere smarte løsninger, hvor vi bevarer en luksuriøs livsstil uden at ødelægge naturen og fremtiden.

  Kommentar by Zatopek — 25. september 2019 @ 09:50

 32. @ 31 Zatopek

  Selfølgelig er en debat om klima nødvendig, og vi skulle jo gerne efterlade vores natur i en lidt bedre stand, end den er nu.
  Men at høre på denne lille hystade med diverse diagnoser, at vi skulle have stjålet hendes barndom, hendes drømme med tommme ord, og så samtidig se fanatismen i hendes øjne, det er grotesk. Skal hun helgenkåres? Skal der stiftes en ny religion, klima/veganere?

  Ikke mange tænker over, hvad der i disse år sker i vesteuropa, hvor befolkningerne hastigt bliver udskiftet. Jeg gider ikke høre på klima i alle sammenhænge, når man negligerer ligeså vigtige ting, den hvide mand/kvindes overlevelse.

  Kommentar by der Adler — 25. september 2019 @ 10:14

 33. Det er afrikanernes og asiaternes vilde formeringsevne og deres lave IQ og uvidenhed, der fucker planeten op nu og i fremtiden, især MENAP landene er helt uden for fornuftens rækkevidde, luk MENAP og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. september 2019 @ 10:20

 34. Mon det er Greta Thurnbergs forfædre?

  https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/Kultur/ECE11584888/boern-blev-ofret-for-at-daemme-op-for-voldsomt-vejrfaenomen/

  Kommentar by redneck — 25. september 2019 @ 10:21

 35. Lille dukke-Greta ‘glemte’ naturligvis at nævne TV- og medieproduktion som en af de store klimasyndere i hendes nøje iscenesatte loge-EU-pave Francis-godkendte optræden foruden al den afføring som skuespil-nalisterne fylder æteren med: RABLENDE SINDSSYGT.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 25. september 2019 @ 10:31

 36. Kommentar by Michael Unna — 25. september 2019 @ 07:12

  El- og kul-selskaberne har fordoblet deres priser og halveret deres produktion. Du bemærker slet ikke, at du nu betaler dobbelt pris.

  #RedKlimaetForEliten

  Kommentar by Fascist — 25. september 2019 @ 10:36

 37. Det er til grin at politikere og medier ophøjer en bare 16 år gammel pige på denne måde.

  På samme tid er det trist, at en pige, der beskrives på denne måde: “Hun beskrev sig selv i december 2018 som “diagnosticeret med aspergers syndrom, OCD og selektiv mutisme”.” ikke bliver hjulpet så hun kan få det bedre.

  Ville man under normale omstændigheder ikke tale om et overgreb, hvis forældrene bare lader stå til, hvis deres bare har så mange psykiske problemer?

  Kommentar by na — 25. september 2019 @ 10:40

 38. Jalving skrev for et par måneder siden, at hendes forældre burde meldes til politiet. Nu er det sket, men til socialtjenesten

  https://samnytt.se/uppgifter-greta-thunberg-ska-utredas-av-kungsholmens-socialtjanst/?fbclid=IwAR1Nbsg7E6BiHq4Yx-dy4JlfJ-fj82OMntKn_KUPYULVtrd2ElUY5HzwAqI

  Kommentar by Snaphanen — 25. september 2019 @ 10:47

 39. Klimatøsens bagmænd er meldt til børneværnet.

  https://samnytt.se/uppgifter-greta-thunberg-ska-utredas-av-kungsholmens-socialtjanst/

  Kommentar by Anonym — 25. september 2019 @ 10:48

 40. En psykisk syg skoleelev fra islamisk stat-sverige som bliver (mis)brugt af verdens mest klima forurenende kriminelle organisation FN/UN siger bare alt om hvor langt ude vi er.
  Trump 4 more years og SK 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 25. september 2019 @ 10:49

 41. > 38 Snaphanen

  Jeg sendte samme link i samme minut men det forsvandt i censuren.

  Hedder det ikke Snaphenen?

  Kommentar by Anonym — 25. september 2019 @ 10:51

 42. >38 Snaphanen

  Jeg sendte samme link i samme minut men det blev væk.

  Hedder det ikke Snaphenen?

  Kommentar by Erik — 25. september 2019 @ 10:52

 43. Undtagelsestilstand.NU
  Samtidig er vi nødt til at finde ud af hvordan vi kan straffe og stoppe Fake News medier i Mohammedanmark (BT, EB, JP, Berlinske, DR, information, politiken, tv2 osv osv osv…..)og deres samfundsundergravende virksomhed(tilmed for vores skattekroner).

  Kommentar by Piphans — 25. september 2019 @ 11:01

 44. Jeg saa forestillingen i UN,16 aar og med saadan en viden,og hoerer nu man taenker paa at skrive hendes memoir,hvad er det for en gang plat,hvad tjener foraeldrene paa dette cirkus ?Gretas udgydelser faar mig op i det roede felt,jeg synes det er synd for hende ,hvad sker der med hende naar hun bliver et aar aeldre ? saa bliver Pipi Langstroempe personaen lidt pinlig,dur ikke vaek!det er til at braekke sig over

  Kommentar by dunk — 25. september 2019 @ 11:52

 45. Hvis der er nogen, som har stjålet Greta Thunbergs barndom, så er det hendes mor.

  Det er utroligt, at FN lægger kulisse til det vanvittige skuespil med et åbenlyst ikke rask barn.

  Kommentar by np — 25. september 2019 @ 11:59

 46. Angiveligt er hendes seneste årsindkomst 312 mio kroner. Om det er sandt, ved jeg ikke

  https://twitter.com/JoKiwi55/status/1176788847121747968?fbclid=IwAR1nvNcVo1pO5viAUFEKbvLQVNZbb5r5EOJ_RXVWxMIW8CDp32Hk37NJgjI

  Kommentar by Snaphanen — 25. september 2019 @ 12:11

 47. Er det strafbart for nyhedsmedier at videreformidle Fake News/løgnehistorier??

  Kommentar by Piphans — 25. september 2019 @ 12:33

 48. #

  Prøv lige at oveje hvad der er den største trussel mod en danskers liv: CO2 eller Christiansborgs samlede politik, inclusive masseindvandringen, den flerdoblede kriminalitet, den familiefjendske politik og besparelserne på sundhed og velfærd mv. Er det så ikke indlysende at der er 1OO eller 1OOO gange større risiko for at Christansborg ødelægger dit liv, end for at CO2 skal få ram på dig?!!

  FN, DR, de Radikale og Politiken osv. kører frem med løgne og vilde overdrivelser når de snakker om CO2. Der er INTET videnskabeligt grundlag for deres co2-hysteri og klima-alarmer. Og solens betydning ignorerer de bevidst.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2019 @ 13:00

 49. Pigen er så rædselsfuld at det ikke er underligt at #31 Zatopek beundrer hende.

  Kommentar by bjarne binee — 25. september 2019 @ 13:04

 50. >23 09:29
  Her er et par andre kodeord: katolicisme,kristendom, scientology -find selv på flere.
  >09:50
  Hmm,hvis det ligger dig så meget på sinde,at bevare planeten jorden,synes jeg du skal gøre dig en tanke om hvordan man bevarer en kugle med en diameter på toogtyve syvendedele af fyrretusund kilometer.
  Held og lykke med dit konserveringsprojekt.
  ..

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2019 @ 13:19

 51. >47 Piphans
  Er straffen ikke at du holder op med at købe det,og at du omtaler det i negative vendinger i din omgangskreds.
  Jeg synes nørmere det skal være strafbart at bestjæle danskere og bruge rovet på egen vinding,socialhjælp til fremmede og mediestøtte,for nu blot nøvne et fåtal sf mangefold af tusindevis formål som de hovent meddeler os er gode formål. -Som kommer os alle til gode.
  Det der ville komme os alle til gode,var at de ville indrømme deres egne inkompetencer,og lade danskere i fred med at bevare Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2019 @ 13:40

 52. De borgerlige har godt nok været længe om at opdage at Greta Thunberg bare er endnu en venstrefløjs aktivist, eller faktisk bare en ny Svensk moralprædikener.
  Egentlig i lige linie fra Palmes galde og løftede pegefingre, samtidig med at han solgte kanoner til enhver, der ville købe.
  Venstrefløjsaktivister er slemme, men en svensk af slagsen UHA!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2019 @ 14:21

 53. @51 Nielsen
  Du har ret(som altid :)), og det også ville virke i et rigtigt samfund, men i islamisk stat-danmark vil det kun bevirke, at jo færre aviser vi køber jo flere af vores skattekroner vil staten give til de løgnagtige Fake News medier.
  Så som alting andet i islamisk lortestat-danmark så er det en lose lose situation(for os danskere).

  Kommentar by Piphans — 25. september 2019 @ 14:27

 54. @der Adler 10:14
  Kamp mod indvandring og kamp mod klimaforandringer modarbejder ikke hinanden. Hvis vi gerne vil efterlade naturen i en bedre stand må vi ændre adfærd globalt nu. Det er helt okay at være passioneret for en sag.

  Kommentar by Zatopek — 25. september 2019 @ 16:15

 55. https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/nogle-kalder-hende-klima-mongol/7805760

  Kommentar by Anonym — 25. september 2019 @ 17:26

 56. 18) Tildels rigtigt. Hvis sætningen- you have stolen my childhood- var henvendt til moderen og medierne.

  Ellers holdt Trumf en dundertale (fantastisk) i FN. Youtube : President Donald Trumps full UN adress (Sun).

  Den vare omkring 36 minutter. Men hold da kæft den var imponerende god.
  (Glem Thunberg).

  Kommentar by Michael Unna — 25. september 2019 @ 17:37

 57. Hvad skal man tro på Et stærkt retarderet barn som bliver peaset af en lige så retarderet mor kun for pengenes skyld!!!
  At sejle over atlanten i en klimavenlig båd hvor der skal flyves en ny besætning på 6 mand over for at få den hjem igen.Og og hvordan vil hun komme hjem kan kun måske også gå på vandet!!!
  Nej vi og især min generation har ikke stjålet hendes ungdom den har hun selv smidt væk ved at bringe sig selv rundt i verden i stedet for at passe sin skole og måske blive helt normal ja jeg skrev HELT NORMAL
  Det kan da kun være en åndssvag svensker som kan bringe det til torvs!!! Sverig som for altid er tabt til islam og også lavede aftaler med en vis maler dengang i 40’ne
  Klimaet kan vi aldrig nogensinde ændre på det har altid gået sin gang som det nu skal

  Kommentar by Holger Danske — 25. september 2019 @ 19:52

 58. # Unna har ret i at Trumps tale i FN er værd at se og lytte til. (hvorfor vil danske medier have konflikt med Trump og USA, der vel snart opdager at Danmark er noget af et kommunistland)

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2019 @ 20:12

 59. En eller anden dag får vi vel fundet ud af at hugge hånden af skatteopkræveren.

  Kommentar by Nielslen — 25. september 2019 @ 21:47

 60. En eller anden dag får vi vel fundet ud af at hugge hånden af skatteopkræveren.

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2019 @ 21:47

 61. Det er da klart at klimakampen bliver venstresnoet når os konservative stiller hovedet i busken og håber det hele er løgn.

  Men det er ikke løgn, vi er ved at smadre økosystemer, natur og klimaet, og vi vil blive set tilbage på som krystere hvis ikke vi skynder os at tage udfordringen op!

  Kommentar by Navn — 25. september 2019 @ 22:01

 62. #

  Vi er ikke ved at smadre klimaet, det er det rene vrøvl. Solen varierer klimaet, og det har den gjort igennem meget, meget lang tid. Desuden kan vulkanudbrud ændre klimaet midlertidigt. Eet eneste udbrud kan sende millioner af tons aske, støvpartikler, co2, sod og andet op i atmosfæren. Men asmosfæren er selvrensende, og klimahysterikerne er en samling svindlere og uvidende tosser.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. september 2019 @ 00:11

 63. 62#
  Det vil den lille forkælede klimaaktivist sikkert demonstrere imod!!!
  Og sikkert på kanten af den vulkan den kommer jo til at ødelægge hendes barndom!!!

  Kommentar by Holger Danske — 26. september 2019 @ 01:31

 64. Greta er den ultimative sølvpapirshat, et ord jeg ellers hader da det bruges om hvad som helst og hvem som helst der tænker udenfor boksen, men sjældent har det passet bedre på en person.

  Kommentar by LarsB — 26. september 2019 @ 19:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper