26. september 2019

‘AldrigDinSkyld’-feminist anker voldtægtsdom: “Det er Ninna Hedeager Olsens efterrationalisering.”

Det er påstand mod påstand, og hvor Enhedslisten-feministen hævder samlejet foregik frivilligt, så føler kvinden at hun blev udnyttet. Forsvarsadvokaten har anket dommen til Østre Landsret, blandt andet fordi hun mener, at hele sagen skyldes ‘Ninna Hedeager Olsens efterrationalisering’. Teknikborgmester, og en ‘eks-kæreste’ til den 30-årige.

Han har virkelig ikke gjort det nemt for sig selv. Når man er aktiv i et parti der kæmper for ’samtykkeerklæringer’, og på Facebook proklamerer sin sympati med voldsofre med parolen ‘AldrigDinSkyld’, så er man jo efter egne ord skyldig i samme sekund kvinden hævder således. Det kan koste ham 15 måneder i fængsel, og et smadret liv.

Fra TV2 Lorry – 30-årig idømt et års fængsel i sag om voldtægt i borgmesterseng.

En 30-årig mand er idømt 1 års fængsel for at have voldtaget en kvinde i den københavnske teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsens (Ø) seng.

– Det er anklagemyndighedens opfattelse, at ofret var i en tilstand, hvor hun ikke var i stand til at modsætte sig, forklarede anklagede Sonja Hedegaard under sin procedure.

Derfor bør manden idømmes et år og tre måneders fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i det fulde anklageskrift, lød det.'”

(Den voldtægtsdømte på Facebook, 2016: ‘AdrigDinSkyld’)

“Min klient har på intet tidspunkt haft til hensigt at overrumple en sovende kvinde for at have sex. Det er Ninna Hedeager Olsens efterrationalisering. Det er hendes tanker gennem flere dage, der gør, at vi i det hele taget har denne sag.” (Hannah Krogh, forsvarsadvokat)

Oploadet Kl. 10:35 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104641/trackback

58 Comments »

 1. 104.750 Kr har jeg regnet mig frem til at enhedslistestøtten skal betale for at kneppe borgmester Ninnas veninde. Bort set fra at de to kællinger profiterer på sagen,er den da særdeles underholdende.
  undskyld gentagelser

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2019 @ 10:41

 2. Sig mig har kvinder ikke også et ansvar? Drikker sig fuld og lægge sig i en seng med tre andre. Dette her er da Ninnas ansvar, det er hende der inviterer til fest i sengen.

  Kommentar by IES — 26. september 2019 @ 10:56

 3. Uanset den anklagede er en hykler synes jeg dommen er helt ude af proportioner.

  Perkere kan slå, true og kvæle danske piger imens de voldtager og det bliver typisk takseret til mellem 1 år or 1½år.

  Der er en verden til forskel mellem sådan en handling og en gang “snigersex” som kvinden bagefter fortryder.

  Hvis der alligevel bliver dømt for voldtægt bør de to andre tilstedeværende dømmes for medvirken.

  Kommentar by redneck — 26. september 2019 @ 11:04

 4. Ingen sympati for listepikken herfra.

  Venstrefløjen kommer altid galt afsted fordi, samtidig med at de fletter det reb de skal hænge sig selv i har de travlt med at skyde sig selv i foden mens de med den anden hånd forsøger at æde deres egne.

  Multitasking har aldrig være venstrefløjens stærke side!

  Kommentar by Santor — 26. september 2019 @ 11:05

 5. Sjovt nok var der en næsten tilsvarende sag for nogle uger siden. Her havde en “kendis” sneget sig til at få et håndjob af en pige imens der var flere til stede.

  Der var mange ligheder, offeret “frøs” og kunne ikke gøre modstand “af frygt” på trods af der var flere til stede og offer og anklagede kendte hinanden godt.

  Dommen var her frifindelse… hvorfor der ikke blev refereret til denne sag i borgmestersagen er mig en gåde
  https://www.bt.dk/krimi/live-kendis-frifundet-for-voldtaegt

  Kommentar by redneck — 26. september 2019 @ 11:06

 6. Det er ulækker sag, og jeg mener, at det er kvindens egen skyld. Det ER faktisk kvindens egen skyld nogle gange, og man hører også mange historier om, at fulde kvinder går hjem med mænd (eller tager asylsøgere ind!), og så bliver de – surprise – ‘voldtaget’. Hvad tænker sådanne billige og stupide kællinger på?? Hun var sikkert ikke jomfru, så get over it!

  Men hvor groteskt er det lige, at børn, som bliver voldtaget, slet ikke får samme medieopmærksomhed. Har man nogensinde hørt denne uhyggelige sag omtalt i de danske shit-medier?? https://denkorteavis.dk/2019/afrikaner-fik-afvist-sin-asylansoegning-men-han-blev-ikke-udvist-det-fik-frygtelige-konsekvenser-for-en-9-aarig-pige/

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. september 2019 @ 11:09

 7. Der er en verden til forskel på Københavns Byret og Østre Landsret. Det er to helt forskellige verdener. Alle der ikke bliver frifundet bør altid anke til landsretten. Selv hvis dommen bliver stadfæstet, er det sjældent uden ændringer og rettelser af diverse fejl og sjusk. I byretten har de kulørte venstreorienterede domsmænd eksempelvis flertal – i landsretten er der ligelighed mellem de juridiske dommere og lægdommere (Enhedslisten medlemmer).

  Normalt er jeg altid skeptisk over for voldtægtsanklager der ikke er overfald, hvor offer og “gerningsmand” kendte hinanden i forvejen og tilmed har kysset og sov sammen. Men som altid: Når bare det går ud over Enhedslisten-medlemmer eller subsidiært perkere, så er min frustration over retssystemet begrænset.

  Kommentar by Fascist — 26. september 2019 @ 11:14

 8. Overlevelsesregel nr.1 for mænd i #MeToo alderen:
  ‘Never stick your dick in crazy’, når der kun skal en belejlig efterrationalisering og en anklagende finger til for at smadre dit liv. Har hun først anklaget dig, er det fuldstændigt ligegyldigt om du er uskyldig eller ej, for du vil altid blive husket som ham der (måske?) en gang voldtog en kvinde.

  Kommentar by Kimski — 26. september 2019 @ 11:16

 9. Jeg synes offentligheden har krav på at se hvem offeret er? Var hun det værd eller blot en hennafarvet grå enhedslistelebbe?

  Kommentar by redneck — 26. september 2019 @ 11:29

 10. Hvis fire mennesker lægger sig på samme dobbeltseng, er der uundgåelig nærkontakt af 3.grad.

  Jeg mener at have læst et sted, at borgmesteren vimsede rundt i lejligheden kun iført trusser.
  Det er dårlig dømmekraft af en offentlig ansat teknik og miljøborgmester. Én ting er man har gæster til overnatning, men det er torskedumt at det foregår på den måde.

  Det fjerner selvfølgelig ikke ansvaret fra ham der ikke kunne holde den i ro, men medierne kunne godt grave lidt mere i Ninna Hedeagers rolle. Hvis hendes moral ikke var flosset i forvejen er den helt sikket nu.

  Kommentar by k.m. — 26. september 2019 @ 11:51

 11. 6 Løsriv Jylland

  Kvinde er kvinde værst. Personligt finder jeg det altid frastødende, når en kvinde vil betone sin egen “renhed” ved at kalde andre kvinder “billige”.

  Virkeligheden er at ethvert individ er ansvarlig for EGNE handlinger og ikke for andres. En person (ikke kun en mand!) der vælger at gøre noget seksuelt ved en bevidstløs, gør noget principielt forkert, da samtykke i situationen er umuligt. Det er basal logik, der selv i en forskruet situation som denne holder vand.
  Misforståelser bliver dog nærliggende i et bollerumsmiljø som Enhedslistens. De er jo ideologisk imod grænser af enhver art og demonstrerer det ved kaotisk at bytte partnere og lægge sig nøgne i seng sammen. De prøver at leve som en abekoloni. Så sker ting som dette selvfølgelig; og det bliver umuligt for nogen af parterne at have ret, fordi grænserne allerede var fjernet, både mentalt og fysisk. Derfor gi’r det ikke mening for dem at gå rettens vej. Det er ligesom hvis en AFA ringer til politiet efter et røveri, ikke?

  Historien tjener i det mindste det gode formål at demonstrere venstrefløjens indgroede virkelighedsflugt og hykleri. Deres utopier vil altid fejle, fordi de er selvmodsigende helt til roden. Man kan ikke både ophæve alle grænser og opretholde dem. Ninna Hedeagers bollerum kan tjene til advarsel mod at leve på abekolonimåden. Det holder bare ikke i virkelighedens verden.

  Man må heller ikke glemme, at børn af den slags seksuelle freaks vokser op i et miljø af konstante grænseoverskridelser. De tvinges til at se deres egne forældre dyrke sex (det er jo “så naturligt”), og i kulissen selv bliver misbrugt af diverse hippieonkler og husvenner, der ikke rigtig kan slå grænseløsheden fra, når de kommer ud af bollerummet… har hørt hårrejsende historier om dette fra de uheldige hippiebørn selv.

  De kalder det frihed, men det ender altid som den stærkeres ret i kombination med massiv fortielse af misbruget for ideologiens skyld. Hvor er det nu, man ellers kender den kombination fra?

  Kommentar by Sådan er det jo — 26. september 2019 @ 12:00

 12. NHO er vel enhedslistens dygtigste, bedst kvalificerede, skarpeste, mest moralske, fornuftigste borgmesteremne?
  Eller er hun bare den, der mest villigt går i seng med parteigenossen?

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2019 @ 12:06

 13. 4 Santor

  Ugens bedste kommentar!

  Kommentar by Sådan er det jo — 26. september 2019 @ 12:06

 14. Enhedslistepik, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. september 2019 @ 12:07

 15. Apropos…
  https://www.bt.dk/krimi/sigtelse-maend-i-40erne-voldtog-14-aarig-pige

  Kommentar by Anonym — 26. september 2019 @ 12:09

 16. Man skal vist være en umenneskelig idealist for at tro, at man kan ligge i ske med et andet voksent menneske af modsat køn og ignorere libidoen. Men det åbenbart idealet eller forventningen hos Enhedsliste-typer og omegn.

  Den form for umenneskelig idealisme vil uundgåeligt ende i Enhedslistepikke på afveje. Men det må tosserne selv rode med.

  Men et problem opstår, når domstolene indblandes og stadfæster, at den form for umenneskelig idealisme skal være retsgældende.

  Kommentar by traveler — 26. september 2019 @ 12:14

 17. Seriøst druk, bunkesex og kommunisme, er det virkelig dem københavnerne ønsker, der skal styrer deres by?

  Kommentar by Den Nervøse — 26. september 2019 @ 12:26

 18. Som Santor er inde på i #4 har socialister og kommunister en veludviklet evne til at æde deres egne. Vi ser det igen og igen, at venstrefløjen kammer over og går helt amok. I den process kommer der uvægerligt ofre.

  Men den her sag er da god lir og underholdning, bl.a. fordi den giver et indblik i en verden, hvor det øjensynligt er normalt at fire voksne sover sammen i den samme seng.

  Jeg køber lidt ekstra fredagsslik. For den her historie bliver bare ved med at give og give :p

  Kommentar by na — 26. september 2019 @ 12:26

 19. Udtrykket “Listepik” fortjener en mage: “Narrefisse”…

  Kommentar by krassisten — 26. september 2019 @ 12:27

 20. #

  Underlig sag og underlig dom. Hvorfor gik manden til politiet og meldte sig selv, bare fordi Ninna bad ham om det? Er han dum eller hvad? Han har vist hele tiden nægtet sig skyldig. Hvorfor anbragte den “voldtagne” kvinde sig halv- eller helnøgen i en seng med i alt to mænd og to kvinder, der også var afklædte. Har man så ikke selv lagt op til lidt af hvert? Dommen er nok “politisk korrekt” set med røde briller, men derudover er den gak-gak. Det var jo en druk-, hash-, bunkesex- og tolerance-fest.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. september 2019 @ 13:24

 21. Svingerborgmesteren slår til igen. Hvem tør snart nærme sig svingersengen, bollodromen på Kapelvej? Vagina Dentata-
  Hvem var de to andre i sengen, og hvad siger de? Er de blevet truet til tavshed, hvem er de? Hvem?

  Kommentar by Hul igennem? — 26. september 2019 @ 13:27

 22. #18
  Ha!
  Magen til “narrefisse” er “skuffejern”
  Det må til “listepik” være “omgangskusse” (-;

  Kommentar by Hul igennem? — 26. september 2019 @ 13:29

 23. Hvorfor er den ækle so til Ninna Hedeager Olsen ikke for længst blevet anmeldt for svindel med offentlige ydelser?

  Kommentar by Piphans — 26. september 2019 @ 14:10

 24. Jeg gætter på følgende er hændt: Nina og den pågældende mand var jo “bare bollevenner”. For man “ejer jo ikke hinanden”. Det er vist noget kapitalismen har opfundet, og derfor skal dette ejerskab (hvad jeg kalder ansvar og moralsk omsorg og respekt for hinanden) selvfølgelig bekæmpes.

  Derfor er den blotte eksistens af jalousi dyb tabu i de kredse. For ved at vedkende sig dette har ens teorier jo tabt til “kapitalismen”.

  Nuvel. Ninas grænseløse bolleven har så bollet med en anden i dette grænseløse utopia oven i købet med Nina som tilskuer. Den involverede veninde, der åbenbart alligevel ikke var så lesbisk at det gjorde noget, har fået kolde fødder over for veninde Nina og dennes jalousi, der, trods alle teorier desangående, alligevell stak sit grimme hoved frem.

  Bollevennens nye bolleveninde forsøger så at redde sit eget skind over for veninde Nina, ved at påstå, det var “voldtægt”. Så kunne hun alligevel kravle ud af sengen med venindeskabet i behold. Hvad han så mister? Tjaaaeh. Kun en tåbe frygter ikke den yderste venstrefløj…

  Kommentar by Margrethe — 26. september 2019 @ 15:28

 25. Kommentar by Bent Nielsen — 26. september 2019 @ 13:24.

  Han har garanteret opfattet sig selv som så meget “en af dem”, at han ikke i sin vildeste fantasi har kunnet forestille sig, at han ville blive ædt af sine egne, trods hundrede- eller tusindvis af eksempler på det modsatte efterhånden.

  Jeg vil placere sagen under ‘man ligger som man har redt’ med et skuldertræk. Jeg skylder ikke manden noget, mindst af alt min medfølelse, og i hvert fald politisk set betragter jeg ham som en fjende og forrædder.

  Kommentar by Kimski — 26. september 2019 @ 15:31

 26. når man leger med ilden kan man brænde sig. Men denne sag lugter langt væk af jalousi og/eller interne magtkampe hvor partiet (måske tilfældigt, måske ikke) har fået en gylden mulighed for lidt intern udrensning.

  Men stadig… en dom der i mine øjne er totalt ude af proportioner

  Kommentar by redneck — 26. september 2019 @ 15:45

 27. Hvorfor tale om det her, når vi kan forgude Israel?

  Kommentar by Voltzejn — 26. september 2019 @ 16:36

 28. Lad det muhamedanske kneppeaffald blive i Syrien, deres forældre har valgt Danmark fra, så de må blive dernede, forbyd islam i Danmark.

  Tal fra Justitsministeriet afslører meget større omfang: 30 børn med dansk tilknytning sidder i lejre i Syrien

  Børnene er i alderen 0 til 14 år og sidder i al-Røg- og ass-Hole lejren i det nordøstlige Syrien. I alt opholder 50 børn af danske statsborgere eller af forældre, der tidligere har haft dansk opholdstilladelse, sig i området.

  30 børn i alderen 0 til 14 år med dansk tilknytning sidder tilbageholdt i lejre i Syrien. Det fremgår af en aktindsigt fra Justitsministeriet, som Politiken har fået svar på.

  Enten er der tale om børn af danske statsborgere eller af forældre, der tidligere har haft dansk statsborgerskab, og de sidder alle i den berygtede ass-Hole-lejr eller den mindre lejr al-Røg i den nordøstlige del af landet, der er under kurdisk kontrol.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. september 2019 @ 16:39

 29. Jeg synes det er utroligt at han får 1 års fængsel for lidt lir i sengen.
  Til sammenligning dømmes der typisk 30-60 dage for vold.
  Er det virkelig så slemt at få en listepik? Er det mere psykisk skadeligt end at få bank af en fremmed i byen? Det svar blæser i vinden. Feminismen har sejret over fornuft.

  Kommentar by Zatopek — 26. september 2019 @ 17:02

 30. Jeg synes nu, at Enhedsliste-listepik, forkortet til Enhedslistepik, er et veldækkende ord.

  Det er jo ikke bare sådan en ’almindelig’ ikke-ideologisk listepik, men en der optræder i et miljø, hvor menneskelige drifter og impulser er intellektualiseret og ideologiseret og tabuiseret ud i det gakkede. Der ligger helt klart en understrøm af jalousi og magtkampe, men det er tabuiseret bort, som Margrethe og redneck beskriver.

  Kommentar by traveler — 26. september 2019 @ 17:03

 31. Hvad med at give alle 4 i borgmestersengen et års fængsel?
  Lad dem afsone i en fællescelle (uden adgang til antikonceptions midler!) og lad os se hvor mange, der bliver gravide? Det må der kunne indgås Danske Spil væddemål om!?
  Bare et forslag, så vi får lidt ud af de skattekroner, vi pøser ud til idioterne i Enhedslisten:-)

  Kommentar by A-mad — 26. september 2019 @ 17:13

 32. Underligt at gerningsmanden beskrives som en mand.

  Er det ikke en hen? der har forgrebet sig på en hen?

  Kommentar by k. m. — 26. september 2019 @ 17:13

 33. Hvorfor skal vi tage dem hjem til Kongeriget Danmark? Har vi ikke nok perkerunger i DK?

  I alt opholder 50 børn af danske statsborgere eller af forældre, der tidligere har haft dansk opholdstilladelse, sig i Syrien, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. september 2019 @ 17:50

 34. Ja, sagens fascination er, at den giver på flere planer:

  Der er helt sikkert også noget identitetspolitik på spil. Ved at en hvid, bipolær, hetero-normal mand fuldemandsboller en lesbisk kvinde, begår han ikke bare noget muligvist problematisk, men en utilgivelig identitetspolitisk synd.

  Så hvis historien om borgmesterens egen passivitet som vidne var sivet ud, så var hendes anti-heteronormale politiske bagland gået amok i raseri og bragt hendes politiske karriere i fare. Så efter lidt politisk tænkeri gik op for borgmesteren, at hun måtte handle for at sikre sin politiske karriere.

  Kommentar by traveler — 26. september 2019 @ 17:56

 35. Kommentar by traveler — 26. september 2019 @ 17:56.

  Ja, og så reddede hun sig også en god omgang solbrændthed, til 87.000 kroner om måneden på skatteydernes regning, under sin “sygemeldelse”.

  Jeg har helt klart det forkerte køn og den forkerte profession…

  Kommentar by Kimski — 26. september 2019 @ 18:06

 36. Liste Ø = Enhedslistepikpartiet 😆😆😆

  Kommentar by Stem_niller — 26. september 2019 @ 18:11

 37. Jeps 87.000 kr. – ej at forglemme.

  Det virker nærmest som en tro kopi af det hedengangne kommunistiske Østeuropa, hvor de politiske magthavere var jordens mest griske og korrupte (en arv som Østeuropa stadig lider under), mens de prædikede, hvor godt deres socialistiske paradis var, fordi man havde udryddet de onde pengegriske kapitalister.

  Kommentar by traveler — 26. september 2019 @ 18:19

 38. Men tænk nu på bøøøøøøøøøøøøøøøørnene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. september 2019 @ 18:27

 39. #34 Kimski, jeps. Her er en “konservativ”:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/hun-er-orlovs-dronningen/7805751

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. september 2019 @ 18:43

 40. >Bent Nielsen kl. 13.24
  Det var nu faktisk tre kvinder i sengen udover den dømte:
  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-08-28/-Ung-mand-med-tre-kvinder-i-borgmesterens-seng-Det-var-akavet-men-frivillig-sex-5635252.html

  >Margrethe kl. 15.28
  Enig. Jeg har selv tænkt det samme. Der er måske også noget jalousi i klemme mellem NHO og veninden, som NHO åbenbart “véd kun er til kvinder”.

  Kommentar by Hertz — 26. september 2019 @ 19:51

 41. By Adam Goldman, Michael S. Schmidt and Julian E. Barnes
  Sept. 26, 2019, 1:53 p.m. ET
  WASHINGTON — The whistle-blower who revealed that President Trump sought foreign help for his re-election and that the White House sought to cover it up is a C.I.A. officer who was detailed to work at the White House at one point, according to three people familiar with his identity.

  The man has since returned to the C.I.A., the people said. Little else is known about him. His complaint made public Thursday suggested he was an analyst by training and made clear he was steeped in details of American foreign policy toward Europe, demonstrating a sophisticated understanding of Ukrainian politics and at least some knowledge of the law.

  The whistle-blower’s expertise will likely add to lawmakers’ confidence about the merits of his complaint, and tamp down allegations that he might have misunderstood what he learned about Mr. Trump. He did not listen directly to a July call between Mr. Trump and President Volodymyr Zelensky of Ukraine that is at the center of the political firestorm over the president’s mixing of diplomacy with personal political gain, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. september 2019 @ 19:56

 42. Apropos:
  https://freespeechblog.ch/tag/ninna-hedeager-olsen/

  Kommentar by Hertz — 26. september 2019 @ 20:13

 43. >Carlo kl. 19.56
  Det har jo ikke noget med sagen at gøre. Smid det i stedet her:
  http://www.uriasposten.net/nye-tips

  Kommentar by Hertz — 26. september 2019 @ 20:16

 44. liden Tue kan vælte stort læs

  Kommentar by k. m. — 26. september 2019 @ 20:45

 45. .

  Kvinder og feminister som Ninna Olsen, Uffe Elbæk, Joy Mogensen, Pernille Skipper, Zenia Stampe og Sofie Carsten osv. har forvandlet Danmark til et forrykt og vanvittigt samfund.

  Vi lever i rablende sindssyge tider. Tider så sindssyge, at visse politikere ikke generer sig for at ruinere vores land, eller for at lægge op til etnisk udrensning (=folkemord) af danskerne.

  Indvandrere og “flygtninge” kan nu få omkring 4OO.OOO eller 5OO.OOO kr. for at rejse tilbage til det land de kom fra, og hvor de i forvejen holder ferie en gang om året. Når de så har været væk et års tid og har brugt formuen på at købe sig et hus mv., kan de vende tilbage til Danmark, og igen blive forsørget.

  En dansker der har brug for at starte på en frisk, eller blive hjulpet til en bolig, ovenpå skilsmisse, sygdom, et overfald eller anden social modgang, til ham eller hende har politikerne en spytklat i øjet, et spark bagi og et stykke pap og et hundetæppe, så manden eller kvinden kan sove på gaden. Og ligger de i selskab med to-tre andre hjemløse, kan de få en stor bøde eller blive puttet i fængsel, for at have etableret “en lejr”.

  Christiansborg er blevet et samlingssted for skingrende sindssyge politikere. Eller er de psykopater?

  Se den korte avis osv.

  Kommentar by TP — 26. september 2019 @ 20:49

 46. Kommentar by Hr. Snusk — 26. september 2019 @ 18:43.

  Ja, hun har så bare aldrig hørt om uddelegering af arbejdet, Iphones, og fuldmagter, eller haft nogen interesse i at lære om brugen af disse, mens hun har drænet systemet for finanser.

  Man fristes næsten til at spørge om nogen af de to kvinders “undskyldninger” var blevet godtaget, hvis der havde været tale om mænd, men det tror jeg vi allerede kender svaret på.

  Så meget “patriarkalsk undertrykkelse” er jo næsten ikke til at kapere på én gang…

  #IslamIsRightAboutWomen.
  https://www.youtube.com/watch?v=KF7ejkBhu1k&t=3s

  Kommentar by Kimski — 26. september 2019 @ 21:02

 47. .

  Min kommentar ovenfor skyldes bl.a. at man støder på sindssyge politikere, jurister, journalister og bureaukrater flere og flere steder. Og f.eks. at grov vold, og selv mordforsøg, ofte straffes meget mildt, mens sager uden skader på liv og helbred ofte bedømmes strengt. Og diskriminationen af danskere hvad velfærd angår, er da også vildt grotesk efterhånden. Og der er den negative særbehandling af mænd i skilsmisse-sager. Og manglen på livsvigtig medicin på hospitalerne, og kravene om milliard-besparelser på i forvejen stramme budgetter. Mens Lars Løkke og Sofie Løhde påstår at statskassen bugner af penge.

  Og så er der planerne om statscensur og indvandring af yderligere 3-5 millioner “flygtninge” og asylanter.

  Sverige er i dag en jungle og en galeanstalt, og man må frygte at vi snart får samme uhyggelige tilstande her i vores land.

  Kommentar by TP — 26. september 2019 @ 21:10

 48. FØJ! Den ubegavede borgmester, ovre fra Herningkanten, har her klart demonstreret, hvordan venstrefløjens løgnagtige søstersolidaritet udarter sig i praksis.

  Hendes lesbiske veninde ligger lige ved siden af hende og bliver voldbollet af en “parteigenosse”. Hele sengen må knirke og ryste af disse afskyelige anstrengelser, men Nina lader bare som om, hun sover. Som en fej lillepige som sandelig ikke vil involvere sig. Det må de voksne (politiet) tage sig af.

  Som flere andre kommentatorer også er inde på, er der sikkert også jalousi indblandet. “Enhedslistepikken” starter ud med at befamle borgmesterens, udflydende bongopatter, men mister åbenbart herved enhver for erektion!

  Ikke, at jeg bebrejder ham, at han ikke kan opretholde bare en nogenlunde, intakt “stivert”, ved synet af Ninas store, hvide “UKNEPPELIGE FLÆSKERØV” (for nu at citere Silvio Berlusconi i anden sammenhæng).

  Næh, han lister den i stedet ind i lebbe venindens, relativt ubrugte…. You know what!. Og så har vi balladen, som enhedsliste pulerne åbenbart skal belemre politi og anklagemyndigheden med.

  Rabiate enhedssocialister er (efter min efterhånden mange års omgang med dem) ubegavede, hashpsykotiske, ondskabsfulde, egoistiske skiderikker, som aldrig har gjort noget som helst godt for arbejderklassen.

  Kommentar by Anonym — 26. september 2019 @ 23:14

 49. Det slog mig pludselig: Feminister er nu markant overrepræsenterede når det drejer sig om borgmester-relaterede voldtægter :-)
  – nogen bør gribe ind!

  Kommentar by hestetyv — 26. september 2019 @ 23:18

 50. Berlingske havde jo fået aktindsigt i borgmesterens lægeattest:
  http://berlingske.dk/samfund/her-er-borgmesterens-laegeerklaering-efter-voldtaegtssag-begrundelsen

  Og underskriveren af lægeattesten er:
  http://cvrapi.dk/api?search=32602029 (Gæt en M-koefficient.)

  Mere om ham:
  https://freespeechblog.ch/2019/08/24/iransk-laege-bag-borgmester-ninna-hedeager-olsen-s-laegeattest-kaldes-aggressiv-og-forfaerdelig-af-patienter/

  Kommentar by Hertz — 26. september 2019 @ 23:45

 51. TP er inde på det rigtige i #44!

  Kommunisten Ninna inviter bollevennerne fra inderkrdesen til fest, som forventet ender de alle, inkl. kommunisten i hendes Seng!
  Mere el. mindre berusede.

  Kommunisten/Ninna håber på et knald fra sin gamle bolleven, men han har udset sig en yngre lesbisk tøs, der har afvist ham flere gange, men denne gang har han heldet med sig!

  Kommunisten/Ninna bliver forsmået, til trods hun er med i sengen, i håb om et par stød i bamsen, mden bollevennes erektion kommer ikke hende tilgode, men hun kan mærke hvordan bollevennen går til den med yngre lebber, alt imens hun bliver ignoreret.

  Da alle næste dag har sovet rusen af, taler kommunisten/Ninna de 2 andre trunder til at anmelde bollevennen for voldtægt. Til trods for at det var det, hele denne fest gik ud på, AT BOLLe, også betegnet et “swingerparty”

  Hvem var dommer i denne saftige Sag? AT, Politiet/retsystemet Overhovedet tager denne parodi alvorligt, er Chokernede!

  Kvinder der virkelig bliver udsat for voldtægt, bliver ofte
  miskreditteret af Politiet(sagen fra Herning med 3 af AEH), sagerne smuldre og beviser forsvinder, de tiltalte får ofte milde domme eller rejser på ferie i hjemlandet.

  Da jeg læste om kommunistens afhøring i retten tænkte jeg: “det er kraftedme Løgn!” Altså, alle juristerne derinde den dag må ha grinet deres røv i lasser!

  Men, hvad betyder lidt mere misbrug af vort Retsvæsen(det der er tilbage!)? der venter kun 46.500 sager ved domstolene pt + alle de sager der kommer til, fra de oplysninger Politiet fejl-fortolkede fra tele-selskaberne.

  Det går så fint i Danmark! SIAD! Ed af EU/FN! Stem NB! Støt SK!
  Direkte Demokrati NU! P.

  Kommentar by Piotr — 27. september 2019 @ 00:14

 52. enhedslisten har ret . De arbejder for et EUssr men bare et mini USA af musimer.
  idiot

  Kommentar by back nigger — 27. september 2019 @ 00:26

 53. Man kender det strafbare fænomen, at gerningsmanden påvirker vidner til at ændre holdning om ugerningen.

  Her har vi et analogt fænomen, men hvor et vidne (borgmesteren) påvirker aktørerne i deres forståelse af ugerningen:

  Borgmesteren truer manden til at melde sig til politiet, før offeret overhovedet har forstået, at det er et overgreb, og bruger derefter flere dage til diskutere sagen med sit bagland af betonfeminister, og de taler sig frem til, at der virkelig var tale om en voldtægt og får efter godt en uge overbevist offeret om, at hun vitterlig var voldtaget. Først da ruller sagen.

  Det er interessant, at dommerne ikke dømmer borgmesteren for som vidne at påvirke aktørerne. Især fordi borgmesteren som nærmeste vidne slet ikke reagerer under selve ugerningen, men optræder ligeglad og først efterrationaliserer dagen efter.

  Kommentar by traveler — 27. september 2019 @ 09:10

 54. Hele sagen er det rene opspind. Og som redneck skriver i kommentar #3, så kan muslimerne sagtens begå voldtægt uden der sker dem en skid.

  Kommentar by Jesper Larsen — 27. september 2019 @ 12:42

 55. For mig falder enhver forargelse bort med oplysningen om at manden har postet #AldrigDinSkyld på Facebook for at tækkes femi-bosserne i EL. Vi ved jo at mænd der når til “tops” (altså laget under de ALTID kvindelige top-politikere) i Enhedslisten bl.a. har været med til at indføre og adlyde reglen om at mænd aldrig må tage ordet først i politiske debatter i partiet. Ligeså må mænd aldrig være ordstyrere i en debat. Mændene i EL er med andre ord underdanige, feminiserede og dresserede. Feminister som melder sig selv for voldtægter de ikke har begået – fordi mor siger at de skal.
  Sådanne mænd fortjener deres skæbne, om det så er et justitsmord. I don’t care.

  Kommentar by Thomas — 28. september 2019 @ 16:46

 56. En liderlig soyboy!

  Hvad bliver dog det næste?

  Flere af topfolkene i Enhedslisten, der bliver ejendomsspekulanter, og investerer i store liebhaverejendomme?

  Nej, det kommer alligevel aldrig til at ske…

  Kommentar by Revisoren — 28. september 2019 @ 21:40

 57. Hvor er de selvoptagne, hyper-egosensible, EL-“kvinder”, i mediernes overskrifter, som de jo har absolut fri adgang til, når deres ønskede gæster med islamistisk arvegods, gang på gang begår overfalds-voldtægt/gruppevoldtægt mod sagesløse kvinder i det offentlige rum???

  Får disse kvinder hjælp/bevågenhed/sygeorlov/retfærdighed???

  De´t burde være øverste, eneste og absolut største og første prioritet, frem for at hygle, om egene nederlag, forsmåenhed eller hvad i …. de ellers måtte “føle”, i det miljø de selv har ønsket at dyrke, inden for egne rammer og i egn kreds!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. september 2019 @ 22:50

 58. […] må spørge, som én af kommentatorerne i Uriaspostens gengivelsen af sagen gør, se her: hvad med kvinders […]

  Pingback by Burde vi kristne blande os? | ricardtriis — 29. september 2019 @ 16:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper