27. september 2019

JP: “Vi noterer det dårligt længere, når disse horrible forbrydelser udspiller sig i fuld offentlighed.”

Kriminaliteten er faldende, postulerede tidligere justitsminister Søren Pind forleden. Enhver ikke-politiker over 40 år ved det er nonsens. Knivskarp leder i Jyllands-Posten – Svenske tilstande i København. Hvor er ramaskriget over forråelsen i gaderne?

“En af de mest opsigtsvækkende drabssager i nyere dansk kriminalhistorie går tilbage til 1984, da rockeren Jørn ‘Jønke’ Nielsen på åben gade myrdede lederen af en konkurrerende rockerbande. Sagen vakte enorm opsigt i mange år. … Det var dengang. Forleden blev en 22-årig mand likvideret i sin bil i Ishøj. Gerningsmanden afgav ifølge politiet 20-30 skud. Episoden trak mindre nyhedsindslag i tv og notitser i aviserne. Den kollektive forråelse, der er indtruffet i samfundet i tiden mellem de to drab, er faktisk chokerende.

Vi noterer det dårligt længere, når disse horrible forbrydelser udspiller sig i fuld offentlighed. De er blevet en del af normalbilledet: drab, eksplosioner, vold, knivstikkerier, overfald. Indtil nu har der i år været 12 eksplosioner i København, bl.a. den meget omtalte mod Skattestyrelsen.

… Måske er man nødt til at fortrænge det for at kunne udholde det. I hvert fald foregår der en kollektiv fortrængning. Vi registrerer forbrydelsen, et øjenbryn løftes, en indkaldt kriminolog forklarer, at det er bander, som slås med hinanden, og dét skal muligvis virke beroligende. Men det er alt for nemt bare at henvise til samlebegrebet ‘bander’ og refleksmæssigt kalde disse hårrejsende forbrydelser for ‘banderelaterede’. Som om det skulle gøre det bedre. Bander består af mennesker; hvem er de? Hvordan kan de få lov at bedrive deres kriminalitet, og hvem har ansvaret for, at de ikke for længst er nedkæmpet?

Der er ingen, der har ønsket den kriminalitet, som er fulgt med indvandringen. Men ansvaret kan entydigt placeres hos et par generationer af politikere. De har åbnet for en grundlæggende forandring af et af verdens fredeligste og tryggeste samfund i retning af noget, der nu desværre trækker i en anden retning.”

(Gildbrovej, Ishøj – en søndag aften i september; Foto: Uriasposten)

“Torsdag morgen har Særlig Efterforskning Øst (SEØ), Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi med assistance fra øvrige politikredse på Sjælland gennemført en koordineret ransagningsaktion mod 31 adresser i de to politikredse.” (Københavns Politi, 26. september 2019)

Oploadet Kl. 00:53 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104648/trackback

22 Comments »

 1. Hva’? Jamen, det har vi jo snakket om i manne, manne år … Men godt, at det nu er bleven trykt i avisen. Det bliver det vel mere sandt af. Men selvom, der sker “progression” i erkendelsen – så sker der altså ikke “progression” i handlingen. Ved det, at vi jo altså lissom accepterer, at multikulti er EUs middel til Det Europæiske Projekts fuldbyrdelse. Det er også derfor, det er uendeligt tåbeligt at stemme på Thulesen Dahl. For han støtter Venstre. Og Venstre støtter Det Europæiske Projekt. Og se, det går jo bare ikke.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. september 2019 @ 01:59

 2. Nå, så er de også blevet højreekstreme hos Politiken Vest. Radikaliserer deres læsere med hadtale.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. september 2019 @ 02:27

 3. En retur billet til rocker opgørende i firserne, ville stadigvæk være en massiv forbedring af kriminalitets-niveauet i dagens Danmark.

  De to ting kan i øvrigt slet ikke sammenlignes, da opgøret dengang foregik internt mellem to grupper, hvorimod muslimernes kriminalitet og vold først og fremmest er rettet mod alle ikke-muslimer, derefter i mindre grad mod de andre fremherskende kulte under Islam…Indtil videre.

  De skal jo lige have ryddet os Danskere af vejen først, før de for alvor kaster sig over hinanden.

  Kommentar by Kimski — 27. september 2019 @ 02:33

 4. Hverdags ja.
  https://ekstrabladet.dk/112/politistation-angrebet-med-kanonslag-politiet-har-affyret-skud/7808477

  Kommentar by P — 27. september 2019 @ 05:13

 5. Jamen folk skulle jo nødig opdage hvor galt det står til! Det kunne påvirke deres stemmeafgivning.
  Hvis du importerer mellemøsten til Danmark, får du mellemøstens klan og mafiavælde med i købet, du får vold, voldtægter, knive og skyderier i gaderne. Det burde i virkeligheden være logik for perlehøns, men vores politikere lader til at blive chokeret hver gang, men de lærer helt åbenlyst intet af deres gentagne chok.
  Vi er med titanskridt på ved mod svenske tilstande, guderne forbyde det, for politikerne forbyder det ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. september 2019 @ 05:48

 6. Og hvad fik politiet så ud af de 31 ransagninger….?

  Citat: “Tre knive, et slagvåben, en peberspray, kontanter og narkotika. Det var, hvad Særlig Efterforskning Øst (SEØ), Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi fandt, da de gennemførte en koordineret ransagningsaktion mod 31 adresser samt flere baggårde og grønne områder i de to politikredse.”

  Og værst af alt, de forstyrrede en række personers søvnrytme……så nu går der nok lige et par dage inden de er på toppen igen, til at fortsætte bandekrigen…..FLOT.

  Kommentar by kent — 27. september 2019 @ 06:40

 7. Det bliver jo ikke kaldt bander mere, nu hedder det ‘grupperinger’.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. september 2019 @ 06:50

 8. Torben Svarrer Københavns Politi: “Det er vigtigt at understrege, at man som borger kan færdes trygt i Storkøbenhavn” – Det lyder sørme dejligt Torben; nu er det bare sådan, at jeg ikke tror dig over en dørtærskel!

  Min/familiens storbybesøg er i lang tid gået udenom København. Hvis vi trænger til et storby-boost går turen til Hamborg – Fes den ind Torben!

  Kommentar by T. Flodur — 27. september 2019 @ 06:53

 9. .

  Ja, DRs og papiravisernes journalister og åndelige dværge noterer det dårligt nok længere. De skjuler de fleste forbrydelser for offentligheden, de skjuler systematisk forbrydernes identitet, kun særlig bestialske forbrydelser og diverse bombeeksplosioner gider de omtale, og artiklerne om de sidste nye overfald og mord bliver mindre og mindre, og ender nok snart i små notitser eller slet ingenting.

  Og at danskernes fremtid sikkert bliver katastrofal og blodig, prøver de også at skjule eller bortforklare. EUs fjernstyring nedtones, de gamle partiers kolossale svigt og dumheder antydes kun. Og rædslerne i Sverige noteres kun i forbifarten.

  Kommentar by TP — 27. september 2019 @ 07:48

 10. Bandidos og Hells Angels… Findes de stadig?

  Kommentar by Fascist — 27. september 2019 @ 08:35

 11. Det er et genialt mesterværk af invasionen, at spille den danske dumhed, især den psykiske lidelse de røde, så eminent, at de kan bruge ultravold uden at dk fatter at inva ser dkere som rotter..

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 09:45

 12. … Untermench som nazismen, mez gennembank, hoppe på hoveder, myrde ved kæppe, sparke gravide i maven, brække knogler og perforere med knive..

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 09:48

 13. .. Hvordan kan de røde være i tvivl om at inva er psykopatiskeracistiske mod vantro? Næh de assimilerer til at alle hvide er racister! Ingen raske er så svagt begavede..

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 09:51

 14. .. Ingen tvivl, inva er mestre i taqiyya og decepticon, skjuler sig bag,, indbydes opgør,, og fake naiv dumhed. Og efter rød i tavshed accepterer at inva er upåvirket af deres pædagoger..

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 09:55

 15. .. Så slår de sig hysterisk på klimaklovneriet, et nyt redde projekt baseret på luft.. Kasteller. Alene dramaet om vandstand viser sig at over 30 år er det at flytte byer op…

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 09:59

 16. Kun nogle få trilliarder, et greb i lommen, proportionalt. Altid plat fra rød. Alt inva gør skal skabe skræk og dominans og skjule våbenfabrikken jihadbørn a/s. Jp snakker og..

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 10:05

 17. Fuppetingets platlitikere kalder alting,, bekymrende,, smider flere penge, perfekt for inva, når de slipper op og fattig dk er døde af armod, slagter inva som nazi løs på de sidste, da er rig rød..

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 10:10

 18. .. Forlængst emigreret til nye nasse græsgange. Det er så nemt at afsløre invas vantro racisme, men mod rød dum kæmper den stærkeste forgæves, kun vold virker mod rød og inva. Vold til væk.

  Kommentar by Gaflen — 27. september 2019 @ 10:15

 19. 8 ud af 10 journalister stemmer på rød blok! De Radikale og Enhedslisten kunne danne regering muligvis med SF og Alternativet som støttepartier. Journalister siger at det ikke er noget problem, hvem er det de tror de kan snyde? Journalister bor alt overvejende i København og blandt dem der bor i København bor de fleste enten på Nørrebro eller Vesterbro, de klumper sig endda så meget sammen at de har befolket Absalonsgade på Vesterbro. Det er ikke noget problem siger journalisterne. Hvem tror de de kan narre.
  Vi er et par stykker der tror det har indflydelse på deres valg af emner, deres vinkling og deres valg af “eksperter”.

  Kommentar by Den Nervøse — 27. september 2019 @ 12:15

 20. Vælgerne sover og vælger derved denne udvikling til, det så man ved valgets udfald i år, var de imod tilstandene valgte de ikke de røde slappere, dermed er det folkets egen skyld. Danskerne lader sig forføre af slappe eller korrupte politikere og medier, man kunne nemt gøre noget effektivt for at vende udviklingen men folk har kastet håndklædet. Efterhånden vil selv et større anslag i landet, nok ikke engang få folk på andre tanker og indse Glistrup havde ret ang. muslimsk kultur, det hele slås hen som enkeltstående tilfælde når propagandamaskinen går i gang, selvom det tydeligvis ikke længere er enkelte tilfælde men for længst en tendens. Lægge to og to samme ønsker man ikke, så den danske naivitet vinder hver gang, det samme gør islamiseringen og til sidst er det frie sikre danske samfund en saga blot. Det er så godt som allerede realiteten at svenske tilstande er her, det kan man takke den danske Ole Lukøje magelighed for ikke blev forhindret i tide, man holdt pinen ud for længe. Kun en drastisk ændring af politikken kan nu redde noget, dvs. det modsatte af den nuværende regerings igangværende massakre på velfærdssamfundet.

  Kommentar by LarsB — 27. september 2019 @ 17:48

 21. Kommentar by Den Nervøse — 27. september 2019 @ 12:15

  Ikke alle journalister og kommunikatorer kan klare at leve på Nørrebro længere. I en kronik i Berlingeren melder en radikal humanist og kommunikationsrådgiver ud, at han ikke kan klare mere og flytter fra Nørrebro:

  “Sidste søndag blev der så farligt hjemme hos Christian, at han ikke længere kan forsvare at bo med sine børn på Nørrebro”

  Men selvom han flytter, går kronikken ud på at flashe, at han stadig abonnerer uanfægtet på de selvgodes kulturradikale verdensbillede.

  Det illustrerer meget godt den gåde, hvorfor De Radikale og Enhedslisten bliver ved med at have så stor vælgeropbakning, selvom deres vælgere i stigende grad personligt oplever konsekvenserne af deres selvmordspolitik.

  Kommentar by traveler — 27. september 2019 @ 19:38

 22. Ifølge flere medier har banderne på Nørrebronx nu etableret deres egne “vagtværn”, der patruljerer i området, og standser og visiterer tilfældige borgere.

  Shariazoner og shariapoliti er nu en realitet i dagens Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 28. september 2019 @ 17:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper