27. september 2019

DR Dokumentar om indvandrerkriminelle droppes: Frygtede fotografens ‘rolle’ (flygtningebaggrund)

Den 67-årige dokumentarist Poul-Erik Heilbuth har opsagt sin stilling hos DR efter 42 år, på grund af ret så interessante omstændigheder omkring skrotningen af et projekt der allerede har ‘kostet mellem to og tre millioner kroner’. En sag der har det hele, og ingen dansk journalist leverer det bedste end Simon Andersen. Fra Berlingske – Efter 42 år i DR og et hav af priser: Stor dokumentarist siger op og »Gangster«-dokumentar skrottes.

“Heilbuths dramatiske farvel skyldes, at DR Nyheder på en række punkter har rejst tvivl om, hvorvidt Poul-Erik Heilbuths næsten færdige film – TV-dokumentaren ‘Gangster’, der giver et rystende indblik i livet blandt kriminelle unge med indvandrerbaggrund i Albertslund – levede op til DRs etiske standarder.

… Den timelange film, der allerede har kostet mellem to og tre millioner kroner at producere, skulle være sendt i oktober. Filmen opfattes i DR som farlig og kontroversiel, fordi det er lykkedes Heilbuth og hans fotograf at få adgang til at følge de stærkt kriminelle unge mænd med ikkedansk etnisk baggrund i Albertslund.

Filmholdet har haft adgang til de unge om natten, over landegrænser og – stort set – også, mens de begår kriminalitet. Opgaven har været så farlig, fordi de unge var eller kunne være bevæbnede med skarpladte våben, at TV-holdet løbende har modtaget rådgivning af et privat sikkerhedsfirma. Desuden har TV-holdet, når optagelser skulle i kassen, haft følgebiler, som de kunne søge tilflugt i, hvis det skulle komme til skudvekslinger eller voldelige konfrontationer.

… Alvorligst var en bekymring over, hvorvidt ‘medarbejdere ved DR’ kunne være ‘involveret i kriminelle aktiviteter’. Især skulle der være ‘opmærksomhed på fotografens baggrund og rolle’ – han har flygtningebaggrund.

DR Nyheder var også nervøs for, om de kriminelle, der medvirkede, ville være ærlige om deres kriminelle baggrund og historie, og om filmen i for høj grad handlede om det hektiske gangsterliv i stedet for at være en opbyggelig film om unges valg.”

(Arkivfoto)

Oploadet Kl. 12:11 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104669/trackback

21 Comments »

 1. Indsaml samtlige muhamedanere i udvisningslejre og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 27. september 2019 @ 12:13

 2. Nyhedschef Thomas Falbe vil ikke afvise, at filmen »Gangster« alligevel bringes – »det er der ikke truffet endelig beslutning om,« siger han, men det sker »en sjælden gang imellem, at vi bliver nødt til at lægge projekter ned. Vi sætter barren højt for at sikre, at journalistiske standarder, etik og chefgodkendelse af metoder er på plads«.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  100 kroner på, Gangster in extenso er på LiveLeak, YouTube eller Vimeo, inden jul, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 27. september 2019 @ 12:24

 3. Er man bange for repressalier hos DR?
  At der en nat mangler facaden på DR-koncertbygningen i Ørestad.

  Skrottet grundet høje JOURNALISTISKE standarder mm., huh?
  Hos DR?!
  Dunk mig lige i ryggen, så jeg ikke bliver kvalt i latterkrampe
  DR’s UNDERHOLDNINGSafd. derimod, har ALLE DAGE leveret.
  DEN ros skal DR ha’

  Kommentar by White knight — 27. september 2019 @ 12:39

 4. Mon ikke Poul-Erik Heilbuth og Danmarx radio er blevet uvenner over hvordan dokumentarfilmen skulle redigeres, Heilbuth ville vise sandheden, DR ville redigere sandheden ud af dokumentaren.

  Kommentar by Jan huus — 27. september 2019 @ 12:47

 5. Så er det godt, DR starter en ny serie med overskriften
  Men byen har også Mike. En ung mand, som terroriserer byen.

  https://www.dr.dk/om-dr/programmer-og-koncerter/nu-er-der-premiere-paa-fred-til-lands
  Søndag den 6. oktober klokken 6.00 på DRTV og klokken 20.00 på DR1: Nu har DR premiere på ’Fred til lands’

  Kommentar by tavsen — 27. september 2019 @ 13:13

 6. Chefen er kommunisten Sandy French, så der er ikke plads til sandheden, kun til Fake News

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. september 2019 @ 13:20

 7. Lidt mere om fakenews-trunten Sandy French:

  http://www.uriasposten.net/archives/84415

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. september 2019 @ 13:24

 8. 5 tavsen

  Ja, den lyder vel nok spændende. (Gab.)

  “Mike (Morten Hee Andersen) er en ung mand tilsyneladende uden grænser eller moral. Han er hyperintelligent og kan true sine ofre, ikke blot fysisk, men også ved at ramme psykologiske smertepunkter. Han er rastløs, energisk og med psykopatens mangel på empati. Mike arbejder hos den lokale mekaniker, men i virkeligheden lever han af at sælge og køre stoffer, via sine forbindelser til bandemiljøet i Odense.”

  “Milad (Dar Salim) er uddannet ingeniør og oprindeligt fra Irak. Arbejder som chef på Ballings kyllingefarm. Han er enkemand og far til Jakob på 14 (Victor Skov Dahl Christiansen). Milad har dedikeret sig til rollen som alenefar og har ikke anden kærlighed i sit liv end sin søn, som til gengæld betyder alt. Milad er civiliseret, ekstremt høflig, altid hjælpsom – men under overfladen lurer noget andet ukontrollerbart, et løfte om vold. Indtil den dag hvor Milad tvinges til at konfronteres med den smertelige fortid, han har kæmpet for at skjule de sidste 20 år.”

  Mør halalkylling serveret af civiliserede, ekstremt høflige og altid hjælpsomme irakiske ingeniører og amoralske psykopat-danskere fra bandemiljøet på selvtægtstogt er livet bare for kort til.

  Vil hellere se en mere realistisk serie som fx Dr. Who.

  Kommentar by Sådan er det jo — 27. september 2019 @ 13:55

 9. Ellers er der jo “Sands of passion”.

  https://www.youtube.com/watch?v=QrEQP1_yJ2k

  Kommentar by Sådan er det jo — 27. september 2019 @ 14:02

 10. .

  Alt hvad hvad marxisterne i DR sender ud til og ind i hjemmene, sendes for at manipulere og holdnings-massére. Alt produceres med gustne hensigter. Ærlige og dansksindede udsendelser er der ingen af fra DRs side.

  Kommentar by TP — 27. september 2019 @ 14:29

 11. De borgerlige har ikke taget kulturkampen seriøst, og det kommer til at give os meget store problemer både nu, men også i fremtiden.

  Marxister og islamister fester lige nu på uddannelserne og i de offentlige institutioner og ministerier – og det er meget bekymrende.

  Politiet har f.eks. ligt udfordringer med, at deres præmieperkere lækker oplysninger til bandemiljøet – det samme sker i forsvar, ministerier osv. osv. blot til fremmede magter som f.eks. Tyrkiet…

  Kommentar by Polka — 27. september 2019 @ 14:53

 12. Det kunne være at dokumentarserien kom for tæt på og afslørede over for de umælende får at det var på tide at flytte krydset ved næste valg! Og det kan vi jo ikke have.

  Kommentar by Den Nervøse — 27. september 2019 @ 15:16

 13. 8. Den serie lyder virkelig som noget, man bliver klog af! Det kunne være sjovt, hvis dokumentaren og tv- serien blev sendt lige efter hinanden! Så kan DR overbevise os om deres alsidighed for en gangs skyld!

  Kommentar by Uno — 27. september 2019 @ 15:46

 14. ..Og DR’s gammelkommunistiske direktør suger tre! millioner om året?
  Spild af vores penge..
  Hvornår kommer DR tilbage til Rustenborg i Farum? I veed, der hvor de blev stenet og jaget væk af bandeislamister?

  Kommentar by Hul igennem? — 27. september 2019 @ 17:13

 15. Sandy French uddannet på kommunist udklækningsanstalten Roskilde Universitetscenter.
  Læg mærke til at såkaldte tidligere kommunister eller det der ligner, har sneget sig ind på rigtig mange indflydelsesrige poster rundt omkring i samfundet. Fagbevægelser, skoler, gymnasier, universiteter, medier, embedsapparatet sågar politiske partier, socialdemokratiet er befolket af tidligere enhedslisten medlemmer og SF’ere i stort tal, alle mulige og umulige steder hvor der er indflydelse der sidder de!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. september 2019 @ 17:38

 16. @4. Jan Huus. Nøjagtig, præcis hvad DR gør!
  Regimet har DR som sin propaganda maskine. Til at lukke låg på sandheden!
  Regimet hat bestemt at indvandring er Godt og et “Must” for danskerne&Danmark. End fanden vi vil eller ej.
  Så kan Heilbuth squ da ikke komme her og fortælle det modsatte!
  SIAD.
  P.

  Kommentar by Piotr — 27. september 2019 @ 18:20

 17. Jeg har hørt at DR=Danmarks Ramadanradio i stedet vil bringe en serie hvor unge mandlige muslimer hjælper ældre kvindelige muslimer over gaden.
  Formålet med serien er at vise danskerne islams sande ansigt.
  Jørgen Bæk Simonsen og Zenia Stampe skal være konsulenter på serien.

  Kommentar by bjarne binee — 27. september 2019 @ 20:50

 18. .

  # Den nervøse 17.38 har desværre ret i at hele systemet er infiltreret af kommunister, feminister og europater. Selv folkekirkens kvindelige præster går nu i stort antal ind for afrikanisering og klimaredning, via bekæmpelse af dansk kultur og co2. Og Mette F’s socialistparti er forlængst holdt op med at være et arbejder- og lønmodtager parti. Og socialt er partiet da slet ikke. For det går ind for Marokko-traktaten og meget mere indvandring, og det vil automatisk føre til en fattiggørelse af lønmodtagerne og hele middelklassen. Antallet af sociale tabere vil vokse eksplosivt i de kommende år.

  Kommentar by TP — 28. september 2019 @ 00:24

 19. Kommunister ansætter kommunister.
  Længere er den ikke.

  Kommentar by White knight — 28. september 2019 @ 01:13

 20. Den såkaldte kulturminister Joy Mogensen vil nu give DDR yderligere beføjelser, og de øvrige røde partier presser på, for at få annulleret de planlagte “besparelser”.

  Man brækker sig over, at blå blok ikke udnyttede deres mulighed for at barbere DDR helt ned til sokkeholderne en gang for alle, og gøre den røde løgnefabrik til en valgfri abonnementsordning.

  Tak for lort, Tulle…

  Kommentar by Revisoren — 28. september 2019 @ 17:23

 21. D “DR droppede dokumentaren om kriminelle unge med indvandrerbaggrund i Albertslund, fordi den ikke levede op til DRs etiske standarder.”
  Men den levede måske heller ikke op til, hvad Henriette Marienlund, siger på journalista.dk 29. maj, med henvisning til resultatet af medieforliget:
  ” Men vi kan prioritere at fortsætte forandringerne mod et nyt DR. Til et DR med en klar kultur- og aktualitetsprofil, et yngre og mere digitalt DR, et mindre DR med et skarpt fokus på unikt indhold, der skaber værdi for danskerne.”
  -Dokumentaren kunne nok ikke skabe den værdi for danskerne, som D DR har fastlagt at vi skal have?

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. september 2019 @ 00:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper