30. september 2019

Dansk MMA-kæmper har kontakt med UFC: Ali Abdelaziz, tidl. jihadistiske ‘Muslims of the Americas’…

MMA-kæmperen Mark O. Madsen skrev tidligere på året kontrakt med UFC, og er kommet i stald hos den berømte MMA-manager Ali Abdelaziz. Han er tidligere medlem af ‘Muslims of the Americas’ (MOA), og befandt sig for få år siden i det berømte krydsfelt mellem terror-sympatiserende fundamentalister og en egentlig terrorcelle. Angiveligt meddeler for FBI helt frem til 2010.

Det faktuelle under grafikken. Her blot et citat fra DR.dk – Mark O. Madsen udraderer italiener på et minut i UFC-debut.

“Den tidligere bryder Mark O. Madsen har nok aldrig i en dansk brydehal fået så stort et bifald, som da han trådte ind som såkaldt ‘Co Main Event’ ved lørdagens Mixed Martial Arts-stævne (MMA) i Royal Arena. …

Danskeren havde inden kampen kæmpet otte MMA-kampe, hvor de alle er endt i sejr. Det var blandt andet også det, som gjorde, at han landede en kontrakt med UFC. Kontrakten lyder på fire kampe.”

(Ali Abdelaziz om Mark O. Madsen på Instagram Stories, 29. september 2019)

Fra FuqraFiles.com – NYPD/FBI Informant and UFC Manager Ali Abdelaziz.

“… whose real name is Alaa’eldin (pronounced as ‘Aladdin’) Ragb Fekry Abdel-Aziz, is an Egyptian-born former member of the Muslims of the Americas (MOA) jihadist cult group. MOA is an alternative name for the Jamaat ul-Fuqra terrorist group led by a radical cleric named Sheikh Mubarak Ali Gilani in Pakistan. He also used an a similar alternative name of Alaa Abdel Aziz and fought under the alias of Ali Ibrahim.

Two sources aware of Ali’s time in MOA cautioned FuqraFiles that MOA has a history of identity fraud and his name is similar to aliases that have been used, such as ‘Ali Abdul Aziz.’ MOA’s history of identity fraud includes sharing identities between members, stealing identities (of the deceased and the living) and creating new identities, sometimes by changing the sequencing of legitimate names, misspelling legitimate names or combining two legitimate names.

Ali was an informant for the U.S. government for 7 years from 2003 to 2010, working for the NYPD and FBI. Two of those years were spent living at MOA’s ‘Islamberg’ headquarters in Hancock, New York.

… The mysteries surrounding his spywork, as well as Ali Abdelaziz’s refusal to discuss the topic (including with Ryan Mauro & FuqraFiles.com despite repeated requests) has divided UFC/MMA fans.

Some see Ali Abdelaziz as someone with a checkered past who did heroic work by spying on a dangerous terrorist cult. Others see him as a duplicitous ‘terrorist snitch rat’ (as UFC superstar Conor McGregor called him) who may have been a double-agent.

It is probable that Ali is refusing to discuss the issue out of a fear that further disclosing his work as a spy would breach his immunity agreement with the U.S. government and result in being deported.”

Oploadet Kl. 11:55 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104726/trackback

9 Comments »

 1. Det er værd at notere at Abdelaziz ikke følger sine kæmpere uden for U.S.A., angiveligt fordi han er bange for at blive nægtet indrejse, når han først en gang er ude (ikke ulig Elvis’ manager Colonel Tom Parker, der af præcis den årsag blokerede Kongens internationale karriere).

  Kommentar by William — 30. september 2019 @ 16:29

 2. Ikke overraskende.

  Mark O. Madsen kommer fra shithole Nykøbing Falster, der som bekendt også har “beriget” os med “personligheder” såsom de to klamme søstrene Klæstrup…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2019 @ 16:34

 3. Det er da langt værre dengang Trumf fandt ud af at Chefen for CIA, som før han blev chef for CIA, havde været ansat på USA,s ambassade i Saudi Arabien, og Der konverteret til Islam……Han fik ham også fyret.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. september 2019 @ 17:19

 4. Der var en artikel fra et af stævnerne i EB eller BT for nyligt hvor en af dem stod og viste den islamiske tavheed finger, (løftet pegefinger) til kameraet. Jeg kan ikke huske navnet, men en mellemøstlig fætter med UFC flaget i baggrunden.

  Kommentar by Per — 30. september 2019 @ 17:22

 5. – Per

  Da jeg granskede eks-jihadiens Instagram, så jeg også en enkelt med det nævnte håndtegn. Mener det var en af mange russiske kæmpere.

  Kommentar by Kim Møller — 30. september 2019 @ 17:28

 6. Den norske fjeldabe Åge Hareide har netop udtaget spillertruppen til næste uges landskamp mod Schweiz.

  Ud af 23 spillere er der foreløbig 4 halv- og helnegre i den “danske” trup.
  Og så er den kulsorte “fodboldspiller” Pione Sisto og muhammedaneren Riza Durmisi endda ikke udtaget.

  Og det var Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2019 @ 18:08

 7. For Helvede da! Synes ellers at Mark O. Madsen virker rigtig sympatisk. Ved han overhovedet hvad det er for en galning, som han har som manager?

  Apropos idioter fra Nykøbing F, så er der jo også Claus Meyer:

  http://www.uriasposten.net/archives/34497

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. september 2019 @ 18:51

 8. Snusk, apropos idioter fra møddingen Nykøbing Falster kan også nævnes “sangerinden” Pernille Rosendahl, den konkursramte medieluder Sarah Grünewald, stand up-komiker Mick Øgendahl og ikke mindst den dybt alkoholiserede kulturradikale “forfatter” Knud Romer.

  En sand perlerække af store kulturpersonligheder…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2019 @ 22:12

 9. Jeg kan godt lide Øgendahl. Har han fortjent at blive nævn i det selskab? Romer er gal i hovedet, men ganske underholdende, så ham lytter jeg gerne til, når jeg er i humør til det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. oktober 2019 @ 00:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper