1. oktober 2019

Lektor om Thunberg: “Det er eksplicit hadsk tale, hvis endepunkt er revolution. … iscenesat af andre”

Selvom en rødradikal eksistens som David Trads mener, at Greta Thunberg er ‘for langt ude’. Her en kommentar af de fremragende RUC-lektor Henrik Jensen i Jyllands-Posten – Identitetsvanviddet er en tikkende bombe.

“Det påfaldende ved Greta Thunbergs omtalte fremfærd i FN, og måske nøglen til hendes store gennemslag, er hendes konsekvente brug af en dem og os-retorik, som giver hende rig mulighed for vrede, for ikke rent ud at sige had, på grådens rand. ‘How dare you!’ ‘We will be watching you!’ Det er eksplicit hadsk tale, hvis endepunkt er revolution. Ingen er i tvivl om, at hun er iscenesat af andre, og man kan frygte, at hun bryder sammen under presset, men lad det ligge. Der er vigtigere problemer i spil.

Man kan mene, at den hadske dem og os-retorik mest minder om ungdomsoprøret i 1968, men endnu mere minder den om den aktuelle identitetspolitik, som denne udspiller sig via de sociale medier. Det er en offerretorik. Hvad enten vi taler om køn, seksualitet, etnicitet eller altså klima, er det af afgørende betydning at kunne indtage offerets plads. … Der er en uhyre stærk moralsk position forbundet med den rolle i en kultur som den vestlige…

I længden bliver det farligt. … Når ydmygelserne bliver ubærlige, vil der for majoritetskulturerne ikke være nogen grund til ikke at bruge de samme midler, som indtil videre har virket så fint imod dem selv. Langtfra en ønskværdig situation.”

Oploadet Kl. 13:42 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104767/trackback

43 Comments »

 1. Forbyd klimatosser og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. oktober 2019 @ 13:46

 2. Der er to muligheder: enten kommer der en aktion, dvs nogle af Gretas unge venner føler sig kaldet til at øve vold mod nogle af de onde klimafornægtere; eller også kommer der en reaktion fra sidstnævnte, når de til sidst har fået nok.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. oktober 2019 @ 13:52

 3. Tossernes sidste ord bliver noget i retning af “Kan vi ikke tale om det?”

  Fascisterne ( de Røde Svin og deres følgesvende ) er slet ikke klar over hvad deres tåbelige ( mangel på ) argumentation kommer til at betyde. For dem er det et spørgsmål om at “vinde” debatten, det er i virkeligheden en pind til deres egen ligkiste.

  Kommentar by Santor — 1. oktober 2019 @ 14:01

 4. Nej jeg tror, der skal meget mere til før majoritetskulturerne svarer igen på samme måde. De vil fortsætte med at dukke nakken og endnumere undgå såkaldt kontroversielle emner eller agere eftersnakkere. Hvilke almindelige mennesker vil sætte sit arbejde, sit sociale liv på spil? Det tavse flertal giver endnu mere mening.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 1. oktober 2019 @ 14:01

 5. .

  “Når ydmygelserne bliver ubærlige”…… ja, og når hverdagsterroren, nedskæringerne, sygehusskandalerne og alle de andre skandaler bliver ubærlige og uudholdelige…..

  De radikale kommunister og feminister snakker meget om bæredygtig politik og menneskerettigheder. Men hvordan i alverden kan de mene at hverdagsterror, familiefjendsk og mandsfjendsk lovgivning, afskaffelse af demokratiet og nationalstaten samt udskiftning/folkemord er “bæredygtig” politik?

  De radikale og skabsradikale er som udsendinge fra helvede. De er ikke bare skrupskøre, de er også korrupte og ondskabsfulde. I længden har de ikke andet til majoriteten af danskere end idioti, forbrydelse, lidelse og død.

  Kommentar by TP — 1. oktober 2019 @ 14:06

 6. Dog at jeg ikke tror, det bliver “farligt”. Vores harmløse kultur er ikke i fare for at dø i heroisk kamp for sin eksistens, men for at sove fredeligt ind.

  Så den slet skjulte trussel om pludselig handlekraft er malplaceret, og underbygger kun “ofrenes” postulat om “den hvide mands patriarkat” o. a. s. n.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. oktober 2019 @ 14:23

 7. 2 – det bliver med garanti den første mulighed, du nævner. Det her er noget, som kan få uanede konsekvenser, er jeg ret sikker på. Og medføre vold, endda drab. Forestil jer ramaskriget, hvis Thunberg begår selvmord ‘i den gode sags tjeneste’!? De hjernevaskede puppets vil gå helt amok.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. oktober 2019 @ 15:15

 8. Det klinger lidt hult at klage over seriøsiteten fra en 16-årig svensk pige hvis man ikke selv anerkender IPCC’s konklusioner. Klimabenægterne har en gang haft muligheden for at diskutere på et videnskabeligt funderet grundlag, men det gad man ikke.

  Kommentar by Kasper Jensen — 1. oktober 2019 @ 15:21

 9. 6 – Morten, man skal ikke undervurdere globalisternes ‘skakspil’ med menneskeheden. Deres mål er jo at udrydde den hvide mands kultur, gerne også den hvide mand, og med den kultur kan du sætte lighedstegn med den forgangne judeokristne kultur, som både Europa og USA er opbygget på. Du kan tro, at de kan vælte korthuset. De er godt i gang og undergraver bid for bid. Klimahysteriet er en kæmpe magtfaktor i spillet. Igår så jeg tilfældigt forsiden på Monocle, hvor der stod to overskrifter: “Who owns the climate?” og noget i retning af “there’s Big Buck in controlling the climate”.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. oktober 2019 @ 15:23

 10. OK. Hendes iscenesatte – Jeg burde være i skole på den anden side af Atlanten-, og hendes selvretfærdige anklagende følelsesregister var også alt for meget for mig. Hun burde være glad for hun er født (typisk ungdommeligt pubbertetsoprør). Om andre voksne pubbertetsoprører har iscenesat hende- Tak salige Geffrey Cain, for den visdom du efterlod til mig og andre- kan jeg kun gætte på.

  Men når det så er sagt,….så har hun ret ide faktuelle ting i klima-politiken (ifølge min vurdering)…men problemet er et helt andet sted. Nemlig befolkningstilvæksten. Vi kan ikke bilde os ind vi kan komme mijøforureningen til livs, imens vores grådighed (inkl hellige mig :-)) bruger flere reccurcer end jorden kan gendanne. Lang lang lang diskussion. Jeg lader den ligge her. Et spinkelt håb er i Kina og Fjernøsten, hvor Batterikapacitet og mere miljøvenlig transport former kan hjælpe meget……og en dejlig sidegenvist er at vi så via dem, for her er der ingen gensidig aktieinteresser, kan blive fri for den arabiske verdens forbandelse over os i form af Olieafghængighed, som har prostitueret Den Vestlige verdens politikeres sind, som burde tage sig af Deres egne befolkninger, før de prøver at frelse den arabiske verden, hvilket er en umulighed med den modbydelige religion, som de er indoktrineret med. Men det er en helt anden snak. God tirsdag aften. Støt SIAD (o.a. deslige) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. oktober 2019 @ 15:27

 11. OT – siden hvornår er finske statsborgere begyndt at gå med sværd?? https://www.bt.dk/udland/meldinger-om-haendelse-ved-finsk-skole-en-draebt-og-flere-saaret

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. oktober 2019 @ 15:30

 12. Klimamongolen er jo bare en marionetdukke, der er finansieret af George Soros, og fjernstyret af Antifa.

  Hun bliver nok Generalsekretær for terrororganisationen FN, når hun bliver kønsmoden…

  Kommentar by Revisoren — 1. oktober 2019 @ 16:03

 13. Igen massiv rabat på dommen til perkere for at lokke ud i en skov, slå og sparke en gravid kvinde til at abortere. IKKE ENGANG ET ÅRS FÆNGSEL kunne det blive til, forleden fik en kristen, hvid, dansk mand 13 års fængsel for narko på Bornholm.

  FORBYD NU FOR HELVEDE ISLAM I KONGERIGET DANMSRK.

  Retten i Aarhus har tirsdag afsagt dom mod otte personer i en sag om et groft overfald på en gravid kvinde.

  En stor gruppe tævede en 21-årig kvinde med det formål, at hun skulle få en abort.

  Det har Retten i Aarhus tirsdag slået fast i en sag, hvor hele otte personer er blevet dømt.

  Det oplyser retten på sin hjemmeside.

  Gruppen bestod af otte personer, og de seks kvinder og to mænd blev dømt for vold og trusler og blev idømt henholdsvis ni, seks, fire og tre måneders fængsel.

  Dommen udspringer af et overfald, der skete søndag den 5. maj om aftenen nær Skjoldhøjkollegiet ved Brabrand.

  Den 21-årige kvinde var ude at køre bil med to af sine veninder, da den ene af veninderne pludselig besluttede sig for at køre ud til et skovområde ved Skjoldhøjkollegiet.

  Angiveligt forklarede veninden, at det var for at ryge en cigaret.

  Efter et stykke tid i området syntes den 21-årige kvinde, at de to veninder begyndte at opføre sig underligt.

  Pludselig kom en gruppe kvinder gående imod dem med en hund i snor, og den 21-årige blev bange og forsøgte at trække væk fra gruppen.

  Men den ene af kvinderne tog pludselig peberspray frem og sprayrede den gravide i hovedet.

  Den 21-årige blev efterfølgende revet omkuld på jorden, hvorefter nogle af kvinderne slog, sparkede og trampede på hende, mens de råbte skældsord af hende og truede hende på livet, fremgår det af en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

  Retten i Aarhus har vurderet, at volden blev udøvet på initiativ af faren til barnet, der fik to af kvinderne til at følge den gravide kvinde til skovområdet.

  Her blev hun mødt af andre fire kvinder, som var transporteret til skovområdet af farens lillebror.

  Seks kvinder, heriblandt den 21-åriges to veninder, og to mænd stod tiltalt for i forening at have planlagt overfaldet på den 21-årige kvinde.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. oktober 2019 @ 16:10

 14. […] Under alle omstændigheder er der lagt op til et brag af en valgkamp, når utroskabsdramaet bliver genoplivet, hvis både Carolina Magdalene Maier og ‘damernes sms-ven’ Flemming Pless stiller op til det kommende folketingsvalg.Se også Lektor om Thunberg: “Det er eksplicit hadsk tale, hvis endepunkt er revolution. … iscenesat af a… […]

  Pingback by Politikere i utroskabsdrama: Blev smidt ud af sommerhuset på ‘røv og albuer’ – Free Speech Blog — 1. oktober 2019 @ 16:21

 15. Løsriv Jylland! 15:30

  Finsk politi oplyser på Twitter, at den mistænkte gerningsmand er finsk statsborger.

  Mon denne statsborger er muhamedaner?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. oktober 2019 @ 16:30

 16. .

  Hvordan man end vender og drejer det, så er masseindvandringen og velfærdsstatens/demokratiets/ tryghedens/frihedens og familieværdiernes smuldring sider af samme sag: fascisternes, europaternes, feministernes og pladderhumanisternes dominans på Christiansborg og deres overtagelse af DR, TV, skolevæsnet, bureaukratierne og den offentlige meningsdannelse.

  Derfor kan ethvert indlæg som belyser skadevirkningerne af humanist-fascisternes eller asylanternes hærgen, aldrig være OT. Efter min beskedne mening. Iøvrigt har der jo været talrige meldinger om at OT var ude af funktion mv.

  Hvad Unna angår, burde han sætte sig bedre ind i solens betydning for klimaet. FNs og klimatossernes co2 kampagner bygger på lyssky globaliserings- hensigter, løgn, sludder og vrøvl.

  Kommentar by TP — 1. oktober 2019 @ 17:11

 17. @ 15 – Carlo, ja, og selvfølgelig lyver de skide pansere fra Vimmerby 😠 De siger altid det samme i Norge og Sverige, alle mohammedaner-røvslikker-staterne, og det er jo sandt, at de sagtens kan være brune og halvbrune statsborgere, for de får jo asyl m rund hånd. Man kunne kalde det ‘straks-asyl’.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. oktober 2019 @ 17:32

 18. Greta skulle lige se denne video, hvor Lyndon B Johnson i 1962 taler om at kontrollere kloden qua vejrkontrol. Den varer kun 1,25 min, så det kan folk vel overleve. . Heri ligger nøglen til stor ondskab og ufattelig grådighed efter magt og penge. https://youtu.be/a2EwRefLoj8 Min påstand er derfor, at klimahysteriet, som er baseret på det måske største bedrag i historien, er af ukendt farlige proportioner. . . Follow the money! Noget af det leder til Monsanto i Californien, også kaldet ‘verdens ondeste firma’. BBC Australian har lavet en glimrende dok om de svin.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. oktober 2019 @ 17:43

 19. Danmarks reduktion på 70% co2 gavner kun miljøet med under 0,1 % på verdensplan. Og er kun en undskyldning for de virkelige problemer fremskabt af muhammed østergård og skipper, nemlig den stigende indvandring som er altødelæggende for Danmark en tikkende bombe under vores velfærd og vores demokrati.
  Både hendes mor og det retarderede barn burde forbydes, de tjener mill. af kr. på det og så fra Sverige som er fortabt og besat af islamister og aldrig kan genvindes igen, ligesom de var venner med tåberne sydfra i 40’ne
  Og nej respekt for hende kan man kun få hvis hun passer sin skole og ikke giver sig ud som klimaaktivist, der bruger medierne til at bilde folk ind hun er klimabevidst, ved at sejle over atlanten i en klimavenlig båd, som så skal have en besætning fløjet derover for at sejle den hjem igen
  Og så mit næste? Mon hun går på vandet hjem? det må hun jo ligesom at hun kan se co2 sikke noget fordrukkent sludder Så unicef og FN bruge krudtet på noget fornuftigt, og ikke på et retarderet barn og hendes retarderede mor
  Hun/de kæmper ikke for en bedre fremtid men kun for ussel mammon ikke andet!!!

  Kommentar by Anonym — 1. oktober 2019 @ 17:56

 20. Vi har talt om det her i 30 år, vi har hørt budskabet 1000 gange. Der er blevet lavet adskillige internationale politiske tiltag. Alternativ energi og miljøbesparende teknologi vinder frem. CO2 udledningen i vesten har været kraftigt faldende siden årtusindskiftet (og kraftigt stigende i Kina, Indien, den tredje verden, men det er ikke dem der bliver prædiket for.)
  Alligevel får vi at vide vi intet gør, at vi har ødelagt de unges fremtid, at vi kun har 12 år tilbage, katastrofen er nær. Det passer ikke og det sker ikke, jeg vædder gerne en kasse Tuborg.
  Venstrefløjen og globalisterne prædiker dette, fordi de vil have revolution, ændre samfundet voldsomt, tvinge deres utopier igennem (“Green new deal”) de vil tvinge os til at ændre livsstil, vi skal skamme os og gøre som de rabiate befaler. Det samme som de altid har forsøgt at gøre, bare med andre undskyldninger.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 1. oktober 2019 @ 18:02

 21. Nu kører ræverøde, islamleflende TV 2 NYHEDENE 18:00 rendyrket holdningsmassage på de fårende seere: Nu kommer politiet IKKE ud til hvide, kristne danskere, der har fået stjålet elløbehjul ved indbrud, fordi politiet nu skal køre ud og varetægtsfængsle muhamedanere, der er afvist eller på tålt ophold, hvis IKKE de har meldt sig hos en offentlig myndighed SEKS GANGE i træk; før lovstramningen blev politiet først sendt ud for at anholde perkeren, når han IKKE havde meldt sig hos offentlig myndighed 151 GANGE, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. oktober 2019 @ 18:14

 22. .

  Kasper Jensen 15.21 snakker om “klimabenægtere” og påstår at de ikke gad diskutere på et videnskabeligt grundlag da de havde muligheden. Men KJ misforstår. De skeptiske benægter hverken klimaet, solen eller co2. De tror bare ikke på at en fornuftig klima-politik kan bygges på usandheder om co2, og på at man ignorerer solens indflydelse. Og de tror at FN, globalister, arabere, europater og kommunister har iværksat hysteriske kampagner for at få magt over Vesten.

  Kommentar by TP — 1. oktober 2019 @ 18:16

 23. Ved siden af denne tråd…..Generation Idenittære…som Demonstrere imod KU,s indoktrinering….Mica Oh “Alle hvide mennesker er racister”….Joke i selvmodsigelsen på det niveau skal man lede meget længe efter…Alene hendes udsagn er klart og tydelig overtrædelse af paragraf 266B (Hun nedværdiger mennesker pga hudfarve :-) :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 1. oktober 2019 @ 18:17

 24. Venstrefløjen har haft en vis succes med at bruge klimaangsten som løftestang for sin genfødsel. De har været hårdt trængt de senere år, fordi deres socialistiske ideologi ikke længere appellerer til vælgerne. Både i Tysklad, Østrig og Skandinavien er de yderligtgående venstrepartier, inklusive de grønrøde partier, gået frem, samtidig med tilbagegangen for de store midterpartier. Greta Thunberg er blevet dygtigt iscenesat som en klimakampens Jeanne d’Arc, der med sin teatralske forurettelse har givet gode TV-billeder. Også her i Danmark har hun haft indflydelse. De røde partier havde nok ikke vundet magten ved valget uden hendes hjælp. Hun har sikkert også støtter blandt de borgerlige globalister, der ser hende som et aktiv i kampen mod de såkaldte populister.

  Kommentar by JC — 1. oktober 2019 @ 18:33

 25. Virkeligheden, videnskab og sandhed har trange kår, følelser er for øjeblikket vigtigere end det der kan bevises.
  Gad vide hvornår folk opdager at hun er en venstreradikal frontløber og at hendes dagsorden snarere er blodrød politisk og klimaet, som vi alligevel ikke kan gøre noget ved, bare er et middel!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. oktober 2019 @ 18:39

 26. Det var som bekendt det venstre- og kulturradikale “dagblad” Politiken, der havde inviteret den retarderede klimamongol til at holde tale i København.

  Yderligere kommentarer overflødige…

  Kommentar by Revisoren — 1. oktober 2019 @ 18:48

 27. Vindmøller skal redde verden, men udrydder fugle. Er det at være god?

  Kommentar by Margrethe — 1. oktober 2019 @ 19:26

 28. Hov link:

  https://www.youtube.com/watch?v=Ucw8UaOMbpY&t=62s

  Kommentar by Margrethe — 1. oktober 2019 @ 19:27

 29. 1. oktober 18:14

  https://www.youtube.com/watch?v=vXRzq_8bJ3c

  Kommentar by T. Flodur — 1. oktober 2019 @ 20:20

 30. CO2 er livets byggesten og selve forudsætningen for alt liv på Jorden. Desværre indeholder atmosfæren kun 0,04% CO2, hvilket er et kritisk lavt niveau.

  Den globale temperatur, i det omfang man overhovedet kan tage dette begreb alvorligt, er steget mindre en 1 grad siden 1850, hvor industrialisering virkelig begyndte at tage fart. Dette ligger langt inden for, hvad man med rimelighed kan kalde en indlysende fejlmargen.

  Men mennesket har åbenbart et stærkt behov for en religion, hvor man tror på det absurde, på selvpineri, betaler aflad og dermed forventer at følge de udvalgte få til Paradis. Hver gang samme model, men altid lidt forskellig indpakning.

  Tidligere var skeptikere af religioner vantro. I dag er de klimabenægtere.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. oktober 2019 @ 21:08

 31. .

  Rettelse: Mange klima-skeptiske tror at FNs arabere og globalister sammen med europater, radikale og kommunister, har iværksat hysteriske kampagner for at få magt over Vesten. De søger at etablere totalitære og islamiske diktaturer i så mange lande i Vesten som muligt.

  Kommentar by TP — 1. oktober 2019 @ 21:37

 32. Aaaaaaaaaarghhh, hvor bliver jeg bare tosset og rasende og fortørnet over, vi har givet disse perkersvin ALLE MULIGHEDER I LIVET og uddannelser og kontanthjælp og SU og børnepenge og boligstøtte og pis og papir; jeg er selv opvokset i Greve, og nu er disse bombemænd og dronekrigere alle steder, forbyd islam i Kongeriget Danmark.

  Basil Hassan
  Opvokset i Greve. Har gået på Frederiksberg Gymnasium og har en diplomuddannelse som bygningsingeniør. Han har taget flytimer. Folk tæt på ham beskriver ham som en med teknisk snilde. Ifølge amerikanske myndigheder blev han leder af Islamisk Stats droneprogram i 2016.
  Han er mistænkt for at have forsøgt at dræbe historiker og islamkritiker Lars Hedegaard. Det er uvist, om han stadig er i live. Han nægter sig skyldig ifølge sin forsvarer.

  Cykelhandleren
  30 år, kendt fra det islamistiske miljø i Storkøbenhavn. Blev i 2015 dømt for at have udgivet sig for at være Basil Hassan i a-kassen. Har været en del af den militante islamistiske gruppe Kaldet Til Islam. I marts 2019 idømt et års fængsel for omfattende bedrageri og dokumentfalsk. Ifølge politiet har Cykelhandleren i 2013 og 2014 på Basil Hassans opfordring købt dronedele til Islamisk Stat. Han nægter sig skyldig.

  Tyrkeren
  Abdulkadir Cesur, 33 år, tyrkisk statsborger. Nær ven til Basil Hassan. Han er tidligere dømt i Bosnien for at planlægge et terrorangreb. Har boet en lang årrække i Danmark, men bor nu i Tyrkiet og er internationalt efterlyst. Ifølge dansk politi har Abdulkadir Cesur været mellemmand i dronenetværket og stået for at levere dronedele til Islamisk Stat, som var bestilt og købt i Danmark. Han nægter sig skyldig ifølge sin forsvarer.

  Underviseren
  30 år, uddannet ingeniør. Kendt fra det islamistiske miljø i Storkøbenhavn. Har undervist på flere skoler, senest Copenhagen Business Academy. Nær ven til Basil Hassan, som underviseren også har delt adresse med.
  I en retssag mod en nu dømt syrienskriger indgår en video fra Underviserens forlovelsesfest, hvorpå flere terrordømte frem-
  trædende personer fra det islamistiske miljø optræder. Ifølge politiet har Underviseren i 2013 og 2014 på Basil Hassans opfordring købt dronedele til Islamisk Stat. Han nægter sig skyldig.

  Taxachaufføren
  30 år, fra Brøndby. Blev fængslet i september 2017. Ifølge politiet har Taxachaufføren i 2016 og 2017 indkøbt dronedele og overdraget dem til Tyrkeren. Det er uvist, om Taxachaufføren og Basil Hassan kender hinanden. Han nægter sig skyldig.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. oktober 2019 @ 21:49

 33. Nå ja, her på højrefløjen har vi da masser af hård tale mod politikere, som har forrådt os. Hvis nogen føler sig truet af Greta er de nok meget skræmte af natur :-)

  Kommentar by Zatopek — 1. oktober 2019 @ 21:58

 34. Sidder netop nu og ser et “interview” på DDR med Skrigeskinken efter hendes åbningstale i Folketinget.

  Det er helt utroligt hvor gammel og udslidt hun allerede ser ud efter ganske få måneder på posten.

  Hun ligner sgu en sur hønserøv, der er træt af at skide…

  Kommentar by Revisoren — 1. oktober 2019 @ 22:04

 35. Ren ad hominem og forskruet tale om dette emne herinde.

  Lyt til videnskaben, den gælder nemlig uanset om du tror på den eller ej.

  Bevar vores natur, beskyt vores klima og bekæmp fourening.

  Det burde være selvindlysende borgerlige dyder.

  Kommentar by Mavn — 1. oktober 2019 @ 22:11

 36. .

  Politiet tilkaldt fire gange, men kom ikke da danske drenge i Søborg blev angrebet af overfalds-patruljer i to biler.

  12.OOO terrorister, eller flere, på vej ud i europæiske lande. Se Document.dk.

  Kommentar by TP — 1. oktober 2019 @ 22:20

 37. Paradoksalt med “dem og os”-retorikken, for det er jo hele tiden de styrende selv, der tilsyneladende masochistisk lader sig udsætte for hendes kritik under stor bevågenhed, og til de kritiseredes eget store bifald. Kort sagt er hun en kontrolleret opposition, og “dem og os” er teater for folket for at fremme en på forhånd vedtaget tendens, som dermed ligner realiseringen af et ønske fra folkedybet. Mens der selvfølgelig ikke lyttes til andre ønsker fra den ukontrollerede opposition.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 1. oktober 2019 @ 22:52

 38. Her er en af globalisterne, som helt sikkert hænger ud m tunbøf. Bill. Ja, den Bill. Hør hans ide til at udrydde nogle millioner mennesker. Kort video. Vi lever i vanvittige tider, hvor vanvittige mennesker styrer. https://youtu.be/4vzFeiKH1jQ

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. oktober 2019 @ 23:38

 39. .

  # Mavn 22.11: Det er vel MSM der har bildt dig ind at videnskaben går ind for at co2 er en skadelig luftart. Tror du på at klimaet er en større trussel mod dig og dine end EU-fjernstyringen, kommunismen, invasionen og besættelsen af Danmark, er du sikkert blevet indoktrineret af DR og TV2. Der er store chancer for at du bliver ramt af vold, sygdom eller velfærds-kollaps m.m., mens din risiko for at blive offer for co2-fremkaldte problemer er minimal.

  Kommentar by TP — 2. oktober 2019 @ 00:19

 40. Hej MAVN! tror du også på Julemanden og at storken kommer med de nyfødte babyér?
  jeg mener, der bliver trods salt stadig født børn og det bliver også Jul hvert år, uanset.

  Des før vi får lukket & slukket for FN, des bedre! Må vi få fornuften tilbage.
  Ud af EU&FN!
  P.

  Kommentar by Piotr — 2. oktober 2019 @ 01:52

 41. TP 18:16. Dit indlæg bekræfter jo bare hvad jeg siger. Du benægter jo IPCC’s konklusioner og forfalder i stedet til konspirationsteorier om globalister og arabere. Det er sørgeligt og plat.

  Kommentar by Kasper Jensen — 2. oktober 2019 @ 14:46

 42. 16) Ja…sikkert, men den menneskeskabte indflydelse skulle ifølge langt de fleste være evident. Kan selv huske diskussion i “Noah”. om det tilbage i 1980 erne. Dengang var det biologier og meteologer, som begyndte af advare i det små, men det er en forbandelse vi ikke sådan kommer ud af uden teknologi,…og ja befolkningsreduktion….venligt ord, men faktisk ret barsk konsekvens og virkelighed…beklager. Sandheden er ikke altid smuk. (Var naiv dengang rent politisk…kendte ikke og forstod ikke Islam og religion interesserede mig ikke særligt. Troede på julemanden ville redde os alle til sidst, som i det gode eventyr. Levede her og nu. Konge for en dag :-)). Støt SIAD o.a deslige. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. oktober 2019 @ 16:11

 43. Et af den nye regerings programpunkter er, at vi skal have et grønnere Danmark. Jamen så slip da lidt mere carbondioxid ud i atmosfæren, så de grønne vækster kan gro lidt bedre.

  Kommentar by Ole Madsen — 2. oktober 2019 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper