3. oktober 2019

Venstrekstreme Konfront gør NB-politikers burgerbar til mål: “Hun kommer ikke til at mangle ild…”

For nogle år siden gik venstrefløjen til angreb på restauratør Amin Skov Badrbeigi, der angiveligt var en trussel mod ‘den danske model’. Nu har Nye Borgerliges Anahita Malakians etableret en restaurant tæt på Nørrebro, og så kører møllen igen. Fra Konfront.dk – Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest.

“Anahita Malakians… var en af Nye Borgerliges store profiler i valgkampen. Hun blev partiets stemmemæssige topscorer i hovedstadsområdet med 532 personlige stemmer. Det rakte dog langt fra til en plads i Folketinget…

Den manglende folketingsplads har givet Anahita Malakians god plads i kalenderen. Den har hun brugt på at åbne en burgerbar kaldet The Barn i Nordvest lige på grænsen til Nørrebro. Hun overtog for nylig lokalerne i den gamle Cafe AE i det grå S&E-hus på hjørnet af Nordre Fasanvej og Frederiksundsvej.

Anahita Malakians poserede kort før folketingsvalget blev udskrevet på et foto sammen med den kendte højreekstremist Lars Grønbæk Larsen. Larsen har ifølge Researchkollektivet Redox været involveret i blandt andet Dansk Front, Vederfølner, Rightwings og Danish Defence League. …”

(Venstreekstreme Konfront.dk associerer ‘The Barn’ med nazisme, 2. oktober 2019)

“Vedkommende har så lidt rygrad, at han eller hun ikke tør lægge navn til disse vanvittige beskyldninger, der har til formål at ødelægge en kvindes forretning og således også potentielle økonomiske livsgrundlag. Det siger sig selv, at man ikke har lyst til at lade sig identificere og dermed stå offentligt på mål for patetisk og løgnagtig adfærd. Og hvordan ved jeg så med absolut sikkerhed, at vedkommende er venstreekstremist? Vel kun en ekstremist forsøger at ødelægge en medborgers burger-restaurant ved at skrive anonyme indlæg om naziburgere.” (Nima Zamani, EB.dk, 2. oktober 2019)

Mere

(Eksempler på falske anmeldelser: Ludvig Brostrup, Sommy Azadi, Aske Holm, Anne Gertsen…)

(Truende kommentar af en Rasmus Lund Albrechtsen, 2. oktober 2019)

Oploadet Kl. 00:58 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104802/trackback

33 Comments »

 1. .

  Venstrefløjserne går jo efterhånden til angreb på alt der ikke er stalinistisk, maoistisk eller rødnazistisk. Alle der bare er dansksindede, demokratiske eller modstandere af det danske folks undertrykkelse og udryddelse, påstås at være nazister og racister.

  De seks brunrøde ekstremister ovenfor lider antagelig både af historieløshed og medfødt dumhed. Eller er der tale om hundegalskab eller anden form for smitsom hjernebetændelse?

  I Sverige betaler millioner af vælgere nu for deres tidligere fejltagelser. Folkepensionister og langtidssyge mfl. i de snesevis af kommuner der er på fallittens rand, får nu frataget varm aftensmad og den normale opvarmning af deres boliger. Andre drives ud af deres boliger af migranter og asylanter, så de må bo på gaden, efter at “berigerne” har overtaget hjemmet. Andre igen, også helt “normale” svenskere, må se deres arbejdspladser, biler og huse gå op i røg pga. påsatte brande og bombeeksplosioner, der ødelægger bygningr og hele boligblokke.

  Andre igen bliver ramt af den enorme mangedoblede kriminalitet, eller de utallige besparelser i sundhedsvæsnet osv.

  Kommentar by TP — 3. oktober 2019 @ 01:54

 2. Tilsyneladende ikke alle indvandrere som er velkomne på det “rummelige” og “tolerente” Nørrebro …

  Kommentar by Jens Larsen — 3. oktober 2019 @ 01:55

 3. Støt den Burgerbar alt det i kan :-). Støt også SIAD.:-) God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. oktober 2019 @ 06:09

 4. Skal 3F bekæmpes efter terrorparagraffen?

  I sagen om restaurant Vejlegården var det ikke kun et spørgsmål om medlemskab af 3F, nogen ønskede ligefrem ejeren død.

  Nu har vi en rød/radikal regering, der altid snakker om lighed og tolerance. Jeg tror ikke justitsmedisteren tør røre ved de her trusler.

  Kommentar by k.m. — 3. oktober 2019 @ 07:33

 5. Nørrebro er tabt!
  De guder der dyrkes på Nørrebro er Marx, Muhammed og Stalin!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. oktober 2019 @ 08:20

 6. Pelle-drengen sidder lige nu, og producerer molotovcocktails hjemme i kælderen på Amicisvej…

  Kommentar by Revisoren — 3. oktober 2019 @ 08:43

 7. Anahita – er det ikke den iranske nymfoman, der for et par år siden pralede med, at hun har kopuleret med over 100 forskellige mænd?

  Men okay, derfor kan hun jo godt lave en god burger…

  Kommentar by Revisoren — 3. oktober 2019 @ 10:03

 8. Respekt til Anahita Malakians. Hun prøver at få skabt en egen indkomst i stedet for at indgå i statistikken, der bidrager til de (minimum) 35 mia. kr. som årligt bliver helt ned i ikke vestlige migranters lommer. Men så – det prøver de hjernedøde fascister også at ødelægge. Bor ikke i nærheden af Nørrebro, ellers ved jeg godt, hvor jeg ville spise så ofte som muligt.

  Kommentar by Realisten — 3. oktober 2019 @ 10:09

 9. Hvorfor anmeldes, disse venstreradikales trusler og tilsvininger af Anahita Malakians og burgerbaren The Barn med nazi-stempler, ikke til politiet?

  Hvis de venstreradikales voldstrusler mod og intimidering af navngivne personer ikke stoppes effektivt, spår jeg, de vil præge vores hverdag mere og mere og flere og flere vil blive ramt af og frygte de venstreradikales trusler og tilsvininger. Det præger allerede vores hverdag.

  Kommentar by A-mad — 3. oktober 2019 @ 10:09

 10. .

  Der er nu ca. en million “berigere” og evighedsturister i Danmark. De koster i snit skatteyderne ca. 2OO.OOO kr. om året. (huslejer,forsørgelse, betjening, særlige ydelser osv.) Nogle, f.eks. Levakovic’s, koster meget mere. 2OO.OOO kr. gange en million er 2OO.OOO millioner = 2OO milliarder kr. Det officielle tal har længe været ca. en syvende-del af de virkelige omkostninger. De 2OO milliarder har man skaffet ved at skære ned på velfærden og sundheden m.m. til danskerne. F.eks. er en lang række hospitaler, kommuner, skoler, busselskaber og institutioner blevet pålagt at spare kæmpebeløb på i forvejen stramme budgetter.

  Christiansborgs kommunister, pladderhumanister og falske borgerlige importerer gerne hundredtusindvis af kulturfremmede fra Afrika og omegn, selvom det vil mangedoble kriminaliteten og ruinere og ødelægge velfærdsstaten. Selv DF har accepteret Marokko-traktaten og befolkningsudskiftningen. DF-toppen er medløbere og holdningsløse levebrødspolitikere. Og Tullesen er nu også Greta-Thunbøf fan.

  De svenske katastrofe-tilstande er i fuld fart på vej ind i Danmark.

  Kommentar by TP — 3. oktober 2019 @ 10:47

 11. @ 2 – nej, rigtige danskere, altså tilflyttede jyder, og kristne arabere og iranere, samt selvfølgelig jøder, vil de fordrive fra Nørrebro. Allerhelst slå os ihjel, kan man se af mordtruslen. Men han bliver selvfølgelig ikke arresteret for trusler på livet.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. oktober 2019 @ 11:27

 12. Hun udtaler stolt til Berlingske, at hun har halalburger på menuen. Måske hun bare skulle smutte tilbage til Venstre.

  Kommentar by Fascist — 3. oktober 2019 @ 11:32

 13. TP – 10.47: vi ved det, men der er ikke noget at gøre. Sygdommen spreder sig som den spanske syge over hele kloden. Det er en diabolsk plan. Kan du ikke prøve at sætte disse tal i en artikel til fx nordjyske? De aner ikke, hvad der foregår, for de ser kun DR og TV2 derovre.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. oktober 2019 @ 11:35

 14. TP -10:47
  Dine tal er korrekte. Jeg regner lidt videre:

  Lad os bare være large og tro på, at halvdelen kommer retur til staten som ‘dynamiske effekter’ (skat, afgifter osv). Rest 100 milliarder. Hvis vi fordeler dem på ca. 1 million skatteydende standardfamilier, skal hver familie betale ekstra 100.000 om året for berigelsen.

  Det svarer til 8.000 om MÅNEDEN. Det ville nok lune i de fleste familiers budget.

  Kommentar by Bastardo — 3. oktober 2019 @ 11:52

 15. Rasmus Lund Albrechtsen, stemmer på enhedslisten.

  Kommentar by Ewing — 3. oktober 2019 @ 12:25

 16. Jeg vidste ikke hvem hun var, men på hendes profil hos nye borgerlige skriver hun at “islamisme er farligt og jeg nægter at flygte fra det igen”. Mon ikke det er der skoen trykker hos de islamofile autonome, der stadig tror at de kan lave en alliance med de virkelige nazister i dag = islamisterne? Den yderste venstrefløj er simpelthen de klammeste personer vi har i det her land, det er som om de har læst om tyskertøserne under krigen og gjort det til en livsstil.

  Kommentar by Per — 3. oktober 2019 @ 13:27

 17. Der er mere om enhedsliste-fascisterne her: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/10/afslring-enhedslistens-vlgere-bag.html

  Kommentar by Per — 3. oktober 2019 @ 14:15

 18. […] (Mere om venstrefløjens verbale angreb på Anahita Malakians og burgerrestauranten The Barn her )Se også Venstrekstreme Konfront gør NB-politikers burgerbar til mål: “Hun kommer ikke til at mangle ild … […]

  Pingback by Ansat på folkeskole: Lufter trusler om brandstiftelse mod Anahita Malakians’ burgerrestaurant – Free Speech Blog — 3. oktober 2019 @ 16:18

 19. Apropos Nye Borgerlige og nymfomaner.

  Hold da kæft hvor er Mette Thiesen egentlig sindssyg lækker.

  Jeg ku’ godt…

  Kommentar by Revisoren — 3. oktober 2019 @ 16:21

 20. Hvem melder ham til skolen / politiet ?

  Hvilken skole er han på ?

  Kommentar by Kristian Skadhauge — 3. oktober 2019 @ 18:39

 21. Det står i artiklen kristian, ørum skole i viborg. Iøvrigt sjovt som de typer altid ligner hinanden, små soyboys med tynde arme og et halv-autistisk udtryk i ansigtet der vidner om et liv som jomfru brugt foran computeren. I usa skyder de typer løs på skolerne, i danmark underviser de..

  Kommentar by Per — 3. oktober 2019 @ 21:16

 22. Rettelse, han er pedel på skolen og ikke lærer. Det var måske også at overvurdere ham:)

  Kommentar by Per — 3. oktober 2019 @ 21:18

 23. De vil ikke være ved det, men deres idoler er brunskjorterne der brændte jødeforretninger af i Nazityskland, det er præcis det samme man nu ser igen. Nu er forbryderne så bare de røde fascister, men volden og parolerne er samme cocktail.

  Kommentar by LarsB — 3. oktober 2019 @ 23:47

 24. Hvor er det dog usmagelig populistisk propaganda, jeg er mere rød end smith nielsen og skipperpigen til sammen… men dette er da langt under bæltestedet, de der har skrevet anmeldelser uden at have spist på stedet er da bare NYTTIGE IDIOTER

  Kommentar by jesper — 4. oktober 2019 @ 00:06

 25. “LEFTARDS”
  P.

  Kommentar by Piotr — 4. oktober 2019 @ 00:27

 26. Med en sådan pedel/ansat på Ørum Skole, mellem Viborg og Randers, må man da håbe, at det ikke er familier med skolesøgende børn, der køber disse huse https://www.boligsiden.dk/salgspris/tilsalg/villa/1?kommune=viborg&stednavn=oerum i Ørum Sønderlyng Tjele.

  På hjemmesiden ørumborger .dk står der at læse:
  “Vi vil også gerne med denne side, kunne byde nye samt potentielle beboere velkommen til en levende og aktiv by med masser af moderne faciliteter, ….”
  Måske skulle de konkretisere det lidt nærmere, ala “skolens pedel er hjemmevandt på den ekstreme venstrefløj og giver gerne konkrete anvisninger på flaskepost i skolens fysiklokale”

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. oktober 2019 @ 00:40

 27. Er den venstreradikale voldspsykopat Rasmus Albrechtsen mon i familie med den gamle afdankede kommunist Keld Albrechtsen fra Ejendomsmæglerlisten?

  Kommentar by Revisoren — 4. oktober 2019 @ 00:42

 28. Flere fascister til samlingen: https://www.bt.dk/samfund/politikers-restaurant-bombarderes-af-daarlige-anmeldelser-de-skal-lukkes-ned-og-ud

  Kommentar by Per — 4. oktober 2019 @ 02:23

 29. Enig TP 10:47&Bastardo 11:52. Det er et realistik bud at ‘importen’ af kulturfremmede muslimer fra Mellemøsten og Afrika koster det danske samfund 200 milliarder kr. om året.

  Jeg tvivler på de ‘dynamiske effekter’, du nævner, Bastardo.
  En kalkulation, der også inddrager de tabte gevinst muligheder, der kunne have været opnået ved at bruge pengene fornuftigt til udvikling af produktionsapparatet, skal også medregnes.

  Eller sagt på en anden måde. Hvis de 200 milliarder kr. om året havde været til rådighed for etniske danskere og ikke var opkrævet i skat som ‘aflad’ til islam, ville danskerne privat have været dobbelt så rige og de ville derfor have startet mange flere virksomheder. Den private sektor havde været dobbelt så store og den offentlige sektor ville kun have været halvt så stor. Og borgernes velstand og personlige frihed ville have været større.

  Dertil kommer, at der ikke ville være den angst i hverdagen, der kommmer fra de importerede muslimer. Den daglige angst konstant i underbevidstheden, der idag især præger dem, der bor tæt på muslimer.

  Det er en værdi, det er svært at prissætte, men den skal regnes med i gevinsten ved at leve i et islam frit samfund!

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2019 @ 10:26

 30. https://konfront.dk/konfront-undskylder/

  For at have brugt ordet “naziburger”. Anahita er stadig højreekstremist og kryptofascist, ifølge de tolerante og rummelige.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. oktober 2019 @ 14:25

 31. Et styks smadret rude.

  Det var synet, der mødte Nye Borgerliges kandidat Anahita Malakians natten til lørdag ved sin arbejdsplads – burgerrestauranten The Barn på Nørrebro. Hun er overbevist om, at det er politisk motiveret.

  »Jeg kan ikke forestille mig andet. De (personer fra det ekstreme venstreorienterede miljø, red.) har nærmest opildnet til vold og har ikke andre metoder. Kommunikation er ikke deres stærkeste side, udover at trække nazist-kortet,« siger hun, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. oktober 2019 @ 12:34

 32. Det totalt hjernedøde Radio24lyv program for perkere og sandniggere, Ghetto Fitness, havde i går et længere indslag om perkere, der hader sandniggere og at det er for latterligt at Anahita Malakian placerer sin burgerrestaurant på islamisk jord, hvor Nørrebronx møder Nordværst.

  Men alle de sorte og brune, der ringede ind og i studiet sagde, at man måtte respektere hendes ret til et levebrød og lade hende tjene penge i det muslimske område, med det er bare taqiyah snak (lovlig løgn fra en muslim til en kuffar vantro).

  Men prøv at lytte til Ghetto Fitness, det er total hjernedødt perkerdansk, som at være fluen på væggen i en somalisk khatklub i Ülbürtslund, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. oktober 2019 @ 12:42

 33. https://www.facebook.com/pg/Tims-hjemløs-mision-110414180351188/posts/?ref=page_internal

  TELLEFON NO .. tellefon contakt 53338156
  JEG ER OPEN TIL MODTAGE GODE NYHEDER OG DORLIG NYHEDER
  JEG ER DER VOR ANDRA TIER ELLER SAPOTER VIRLIHEDEN MEN JEG GØR DET IKKE JEG ER TIL ALL AT FØR EN HØFLIG DIRLOG MED

  TIMS HJEMLØSE MISION SVAR PÅ AT MEN MISBRUGER AT BLANDE POLITIK OG PRIVAT LIV SAMMEN JEG MENDER BESTEMT DET ER KYNISK AT SNADER HIN CAFE RUDE PÅ GRUND AF POLITIK DET KYNISK AF DEM STOD BAG DET JEG MENDER BESTEMT AT ANITA SKU HAVE LOV AT DRIVE CAFEN PÅ NØRBROG SOM MISIONER HADET JEG TENG AT AVLEGE EN BESØG OG SE STEDET

  Kommentar by TIMS HJEMLØSE MISION — 6. oktober 2019 @ 17:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper