4. oktober 2019

Jarl Cordua undsiger statsministeren (og Danmarks Statistik): “Volden… er jo styrtdykket i de her år”

Mette Frederiksens åbningstale var lidt på det jævne, men havde dog sine momenter. Hun pointerede blandt andet, at hun var begyndt at vænne sig til “Vanvidskørsel. Trusler. Knivstikkeri. Skyderier. Bandeopgør. Eksplosioner.”, og det at “… vi stille og roligt accepterer at finde en anden vej at gå hjem om aftenen.” Hun talte om den generelle utryghed, og kædede udviklingen sammen med indvandringen. Den slags er naturligvis alt for højreorienteret for ‘Danmarks eneste borgerlige debatprogram’, hvor Jarl Cordua leverede denne her analyse.

Jarl Cordua, Radio24syv: “… den tale, den handlede meget om, at det der segment af gamle Dansk Folkeparti-vælgere, dem skal Socialdemokraterne holde fast i uanset hvad. Og det handler om at tage deres bekymringer alvorligt om alt det der skyderi, og bandekriminalitet og muskelbiler, og alt det der er voldsomt, som folk kan få øje – det skal man tage alvorligt. … Nu hvor hun har magten, så har hun tænkte sig at sige: Jeg hører hvad I siger – også selvom, at hvis man kigger på økonomien, så er det aldrig gået bedre. Der er så mange ting der fungerer. Volden i sig selv er jo styrtdykket i de her år, det er der ikke ret mange der lægger mærker til. Men det er jo klart, at hvis der bliver skudt, og der sprænger bomber. Det skaber mere opmærksomhed, end det at folk bliver slået på tæven på et værtshus en lørdag aften, for den slags ting er der ikke så meget af, som der var i gamle dage. Hvorimod der er mere af den andet meget spektakulære.”

(Danmarks Statistik: ‘Voldsforbrydelser i alt’ 2007-18; Grafik: DST.dk)

(- ‘Simpel vold’ 2007-18)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104849/trackback

26 Comments »

 1. Når politiet modtager en anmeldelse, men ikke hr tid til at tage sig af den, så ender den i en bunke (sammen med alle de andre), og tæller dermed ikke i statistikkerne. Kan desværre ikke huske betegnelsen, men Claus Oxfeldt fortalte om det, for et par år siden.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. oktober 2019 @ 01:38

 2. .

  Jarl Cordua er en fed pamper, europat og pølsesnakker. For den samlede kriminalitet er mangedoblet. Og den bliver mere og mere blodig. Men tilliden til politiet er slet ikke hvad den har været, og mange opgiver at anmelde, for politiet kommer ikke alligevel, eller sagerne syltes og henlægges. Som BT har påvist.

  Cordua bortforklarer og bagatelliserer. Det får ham til at ligne en løgner fra R, K eller V osv.

  I andre sammenhænge er det kommet frem at man ikke kan stole på statistikkerne. Hvorfor så stole på statistikker der viser dalende tal? Net-aviserne fortæller jo om en indvandrer-kriminalitet som har nået et overvældende og frygtindgydende omfang, hvad røverier, svindelsager, vanvidskørsler, knivstik, skyderier, bilbrande, overfald og mord angår.

  DR, TV2, 24syv og Cordua er ligeså utroværdige som de fleste andre deltagere i politik og medievirksomhed. Det er ganske vist rigtigt at antallet af hestetyverier og bankrøverier er faldet, men på nærmest alle andre områder går det den forkerte vej.

  Vi danskere har kurs mod en mareridt-agtig fremtid, selvom politikerne og journalisterne prøver at skjule det.

  Kommentar by TP — 4. oktober 2019 @ 01:51

 3. Som far til en teenage søn i København, kan jeg så fortælle at de 3 gange han de sidste to år, er blevet slået ned af arabere og den ene gang han blev røvet med kniv mod halsen af somaliere ikke har anmeldt disse “episoder” overhovedet. Da dette er nytteløst!

  Statestik og antallet af anmeldelser til politi afspejler IKKE virkeligheden, virkeligheden er, at det vi tidligere betragtede som grov vold… Det bliver ikke længere anmeldt, idet det er nytteløst og betragtes som en del af DAGLIGDAGEN for unge mennesker i de større byer.

  Jarl Cordua er idiot og som min søn siger; Nørrebro, der kommer jeg ikke længere det er tabt… Unge anmelder ikke araber vold, men tilpasser deres “gøren og laden” efter den NYE multikulturelle virkelighed…

  Så Mette Frederiksen har TRODS alt fingeren på pulsen…

  Kommentar by Ignoranten — 4. oktober 2019 @ 01:56

 4. Hvem gider lytte til hvad porno Mette har at sige?

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2019 @ 03:13

 5. “Det Danmark vi kender”, sagde Helle Thorning-Skidt. “Stem på mig og jeg skal ødelægge jeres land og rejse bort med min fremmede mand”, sagde hun ikke, men det gjorde hun.

  Atter sidder en rødsnoet kvinde fra samme landsødelæggende parti for bordenden og ødelæggelserne kan få ny luft og fart.

  I øvrigt er der fuld fart på afsløringerne af satanisternes politiske spillere i USA og det får selvfølgelig medløberne inde på Christiansborg til, at tænke lidt over, hvor meget løgn og latin de tør lukke ud på dette tidspunkt.

  Boris Johnson i UK har kvælgertag på satanisternes højborg i Bruxelles. Jo-jo, det går fremad. Red October.

  Kommentar by Iznogut — 4. oktober 2019 @ 03:33

 6. Mette Frederiksens åbningstale var ikke andet end én lang unødvendig opremsning af problemer, som de mere klartsynede er fuldstændigt på det rene med, uden på noget tidspunkt at komme op med bare antydningen af konkrete løsninger.
  Så på den måde har hun da optjent sit formål som statsminister nu om dage, ved således at holde befolkningen hen, indtil hun kan overlade stillingen til den næste om fire år, som så heller ikke vil gøre en skid.

  Det eneste spørgsmål er så bare, hvor meget værre hun kan få gjort tingene inden da, og hun har da fået lagt godt ud, må man sige.

  Kommentar by Kimski — 4. oktober 2019 @ 03:38

 7. Hvis der skal opstilles en liste over de mest indflydelsesrige personer i Danmark, så står de politiske kommentatorer meget højt, men de er helt uden for demokratisk kontrol. De kan fuldstændigt konsekvensløst lyve befolkningen op i ansigtet, det er et stort demokratisk problem. Kommentatorerne er oftest journalister og fra opponioiundersøgelser ved vi at journalister er mørkerøde, 80% stemmer på rød blok, hvilket i sig selv er et demokratisk problem.
  Jarl Cordua er erklæret venstremand, der denne gang stemte konservativt, men venstreorienteret er han nu alligevel, det ligger i generne.
  Jeg mener der bør være en eller anden form for konsekvens og demokratisk kontrolfunktion, som holder øje med kommentatorerne, så de ikke bare kan lade munden løbe!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. oktober 2019 @ 06:33

 8. Sælger de stadig sig selv som “borgerlige”? Det er de bestemt ikke. Man er ikke borgerlig, hvis man bakker op om Det Europæiske Projekt. Så er man føderalist.

  Radio 24syv burde nok enten have fyret de to starutter – som også er lidt kedelige at høre på – eller i det mindste have overdraget prædikatet “borgerlig” til nogle studieværter, der virkelig var villige til at lave et borgerligt program. Der er meget få politisk borgerlige mennesker i Danmark, men de findes.

  Torben Steno stemmer i øvrigt på Det Radikale Venstre, som er hans begreb om et borgerligt parti (!)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. oktober 2019 @ 08:29

 9. Jarl Cordua er hvad vi i Jylland kalder en Ballerrøv, trist at vore skatte krone skal understøtte ham. For han har jo aldrig haft et job uden der er ydet statsstøtte.

  Kommentar by Anders Nielsen — 4. oktober 2019 @ 08:48

 10. Cordua og Steno på Radio 24/7 – Danmarks eneste borgerlige debatprogram ?. Jamen man slår sig på lårene af grin. Steno er radikal og Cordua stemmer radikal. Disse to personer er ikke borgerlige. De stemmer på et parti der er direkte landsskadelig i deres politik.
  Denne Jarl Cordua får det dårligt, bare det at han overskrider Valby Bakke. Han har en mani med, altid at skulle omtale de mennesker der støtter op omkring Dansk Folkeparti, som noget laverestående og som noget der ikke rigtigt hører til. Jarl Cordua er et lille forsnævret menneske hvis verdenssyn i hele hans levetid har ligget inde i en lukket osteklokke. Og denne mand får taletid både på radio og TV. Jamen man begriber det ikke. Jo, måske nok når man også kan give sendetid til en 16-årig mentalt forstyrret svensk ideolog, så kan der selvfølgelig også være plads til en mentalt forstyrret lille midaldrende mand.

  Kommentar by Erik Skifter — 4. oktober 2019 @ 08:55

 11. #Ignoranten

  Du har fuldstændig ret, hovedparten af volden anmeldeles ikke. Ked af at høre at din søn har været udsat for det der svineri, håber i får mulighed for at flytte ud af bydelen.

  Kommentar by Jørgen L — 4. oktober 2019 @ 09:08

 12. Det er ikke bare de gennem statistik registrerede voldforbrydelser, der er væsentligt. Dels påvirkes statistikken af et overbebyrdet politi, dels er der en stigende gråzone af voldslignende episoder, som f.eks. flg. nyhed illustrerer:

  Det mere end 100 år gamle Sjællandsgade Bad på Nørrebro lukker (de siger selv midlertidigt) for ugentligt fællesbad efter der er kommet »overrepræsentation af maskulin energi i saunaen«.

  Kommentar by traveler — 4. oktober 2019 @ 09:35

 13. Når mediernes definitionscentrum ligger langt ude på den ekstreme venstrefløj, er Cordua og Steno de rene borgerdyr, der kører Danmarks eneste såkaldte borgerlige debatprogram.

  Kommentar by traveler — 4. oktober 2019 @ 09:41

 14. Det var jo bare en fortalelse af Jarl Cordua. Det han mente var:
  “Volden er jo styrtblødet i de her år” :-)

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2019 @ 09:54

 15. TP skriver det squ meget dækkende i #2.
  Jeg kalder disse to fedtspillere for ” BrølAberne” især Cotdua der har så Ondt i røven over DF! En diagnose på Oikofobi kunne let stilles på Cordut.
  Steno virker “bare” som en medløber, når Coduaen brøler, brøler han med.

  Alle der ikke forstår eller er enige med Cordua er idioter! mangen til brovten stodder skal da lede længe efter.

  Debat programmer kan være udemærket, men hvis man skal svine andre til i programmet må de være til stede, og have chance for at forsvare sig. Denne egenskab har 24syv´s Røde programmer desværre ikke.
  Derfor er det manipulation! Fint når 24syv er historie.

  Stem NB. Ud af EU/FN. Direkte Demoktrati NU! Støt SK.
  P.

  Kommentar by Piotr — 4. oktober 2019 @ 13:23

 16. Stiger volden godter nationalister sig.

  Falder volden, er det fordi, der er sket færre politianmeldelser ifølge nationalisterne, som så igen godter sig.

  Det er ren win/win for dette primitive segment, der ikke styres af empati, men af had.

  Kommentar by Kurt Olsen — 4. oktober 2019 @ 14:15

 17. Jarl Cordua er præcis den type som Radio 24syv, Danmarks Ramadanradio, TV2-NEWS og de øvrige medier elsker. Først giver man ham prædikatet “borgerlig” dernæst bruger man ham som bevis på hvor alsidig man er. Hvis Cordua og Steno er eksemplerne på alsidigheden og mangfoldigheden på radio 24syv så tak til Thulesen Dahl og de øvrige der har deltaget i aflivningen af kanalen.

  Kommentar by bjarne binee — 4. oktober 2019 @ 15:28

 18. Og hvad med økonomien, er det virkeligt aldrig gået bedre? Den køber jeg altså ikke.

  Kommentar by Realist — 4. oktober 2019 @ 16:02

 19. #16 Kurt.

  https://www.altinget.dk/artikel/politiformand-tvivler-paa-statistikker-om-faldende-kriminalitet

  Men han er vel også bare drevet at højreekstremistisk had?

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. oktober 2019 @ 16:47

 20. … drevet af …

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. oktober 2019 @ 16:48

 21. # 16 Kurt Olsen
  Godt set Olsen. Vi nationalister elsker at blive overfaldet, banket og slået til lirekassemænd, derfor godter vi os over at volden stiger.
  Det er sikkert også rigtigt at vi godter os over at der sker færre politianmeldelser. jeg kan bare ikke lige huske hvorfor vi godter os over dette, men da du åbenbart er så godt orienteret, kunne du så ikke lige minde os om hvorfor.

  Kommentar by bjarne binee — 4. oktober 2019 @ 19:01

 22. Mette har fuldstændig ret i at Danmark er blevet mere utrygt. Så må man blot håbe at hun erkender hvad årsagen er, og træffer de igtige forholdsregler. Det er desværre nok mere tvivlsomt.

  Uanset hvad de officielle statistikker siger, er kriminaliteten steget i omfang og grovhed. Hverken politi eller retsvæsen magter deres opgaver, trods gentagne resourceforøgelser. Det kan godt være at der er kommet færre værtshusslagsmål. Til gengæld er der kommet voldsom vækst i mange andre kriminalitetsformer som følge af indvandringen: Bandekriminalitet, narkokriminalitet, hærværk, skyderier, knivdrab, bombeeksplosioner, bilafbrændinger, vanvidskørsel, skattesvindel, forsikringssvindel, socialt bedrageri, internetsvindel, sextrafficking, menneskesmugling, dødstrusler, terrortrusler, voldtægter, hjemmerøverier, gaderøverier (og sikkert meget andet yderligere).

  Hertil kommer at meget kriminalitet sandsynligvis aldrig når statistikken, da det ikke kan betale sig at anmelde den fordi politiet alligevel ikke kommer. F. eks. indbrud og cykeltyverier.

  Medierne er fulde af Fake-News der passer til deres agenda med bagatellisering af indvandringens problemer. Jarl Cordua er måske i virkeligheden Enhedslistemand. Han sørger blot for at have de synspunkter der passer til lejligheden og sikrer ham flest mulige jobs i diverse statskanaler og mainstream medier.

  Kommentar by JC — 4. oktober 2019 @ 21:41

 23. Eftersom halvdelen af alle fanger i fængslerne er af udenlandsk oprindelse (velsagtens endnu flere hvis tredie generationsindvandrere tælles med), må den indvandrerrelaterede kriminalitet være tårnhøj. Faktisk kunne vi jo undvære halvdelen af politiet og retsvæsnet hvis der ingen indvandrere var. Hvorfor skal vi finde os i at blive ved med at fyldes med løgn af de manipulerende medier.

  Kommentar by JC — 4. oktober 2019 @ 21:54

 24. Jarl Cordua er en af de her såkaldt “anstændigt” borgerlige, som hellere vil “tabe med anstændighed” end vinde kultur-kampen ved at bruge de nødvendige midler.

  Rent værdi-politisk ønsker han således stort set det samme som det meste af venstrefløjen, måske bare i et lidt langsommere tempo.

  Kommentar by Jens Larsen — 5. oktober 2019 @ 03:41

 25. -16
  Tror nok de fleste av oss styres av fornuft og også empati, men vi har ikke empati ovenfor folk som kan drepe sin egen søster for å bli forelsket, forlate sin pedofile religion etc.
  Har det aldri streifet deg at unge europeere i dag oppdras til shizofreni?
  De skal ikke bare respektere homser/bøsser men også respektere et verdisystem som har dødsstraff for bøssesex.
  En sikker oppskrift på å bli forvirret og fremmedgjort.

  Kommentar by Oslo/Norge — 5. oktober 2019 @ 13:39

 26. Flødebollen Jarl er jo i virkeligheden et ræverødt fjols i forklædning, der findes næppe mange der køber han er borgerlig, reelt en sølle fortaler for islamiseringen.

  Kommentar by LarsB — 5. oktober 2019 @ 17:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper