4. oktober 2019

Jespersen om AFA: Accepterer ‘overfald på en forsvarsløs kvinde’, ‘hylder ‘omertaen’ – tavshedens lov’

Niels Jespersen er som socialdemokrat nødt til at kalde højreorienterede for ‘paranoide’, og gøre indvandrerkriminelle til ofre for revolutionære ‘aktivister’, for ellers går kabalen ikke op. Trods alt, god kommentar i Berlingske, der får selv småborgerlige læsere til at se lighedstrækkene mellem AFA og LTF – Jeg er også flyttet fra Nørrebro, fordi jeg ikke kunne holde banderne ud.

“Christian Lunøe skal roses for at sige sin mening, men jeg kan ikke lade være med at tænke over, hvor mange danskere, der ikke har ordet i deres magt og adgang til en kronik i Berlingske, for slet ikke at tale om ressourcerne til at flytte, som gennem årtierne er blevet udsat for det samme? …

Jeg sad for et par år tilbage og nød en øl på Blågårds Plads sammen med en kammerat og kunne observere, hvordan pladsen var overrendt af unge mænd og drenge, der flashede logoer for den lokale bande, Loyal to Familia (LTF). Ved siden af os sad nogle unge, der med deres tøj og væremåde tydeligvis tilhørte Nørrebros venstreradikale miljø. Jeg fandt det ironisk, at mens de uden provokation havde pandet enhver vindjakkeklædt pensionist fra den paranoide højrefløj ned, så virkede de helt kammeratlige med de voldelige kriminelle.

… venstrefløjsaktivisterne bærer et medansvar for at radikalisere og fastholde de unge indvandrerdrenge i en modborgerrolle. Sociologen og forfatteren Aydin Soei beskrev efter Rasmus Paludan-balladen, hvordan det venstreorienterede miljø på Nørrebro var med til at fastholde de unge i en modborgerrolle, ved at dyrke en fortælling om at være imod samfundet. Derfor så vi den den yderste venstrefløj, kriminelle unge og islamister i en uhellig alliance, der satte gaderne i brand.

Uretfærdigheden er så bare, at når de venstreorienterede aktivister bliver trætte af at lege gadekrigere, kan de trække sig tilbage uden omkostninger. En nat i detentionen eller blå mærker efter en politiknippel er bare en god røverhistorie til fredagsbar på universitetet eller i kollektivet.. Bøderne betales kollektivt af miljøet eller af mor og far. Når de venstreradikale får børn, flytter de i rækkehus i Brønshøj.

Selv grov kriminalitet går ikke ud over karrieren. Tværtimod. Forskerverdenen, medierne og partierne er åbne for pensionerede røde hooligans. Det bedste eksempel er Pelle Dragsted (Ø), der gik direkte fra det venstreekstreme AFA ind i det politiske system. Han er ikke alene. På Facebook skrev forhenværende AFA-aktivist og senere pressechef i Enhedslisten Mikkel Skov Petersen for nylig om, hvordan han under overfaldet på Pia Kjærsgaard i 1998 observerede, hvem der sparkede DF-politikeren. En viden han aldrig har delt med politiet, hvilket er sigende for det antifascistiske miljø på Nørrebro. Her accepterer man overfald på en forsvarsløs kvinde, men afskyer ’stikkere’ og hylder ‘omertaen’ – tavshedens lov. Skov Petersen ønsker fortsat ikke at stå frem med navnet, da han efter eget udsagn er i gang med »en fortløbende bearbejdning, som jeg ikke deler med offentligheden’.”

Oploadet Kl. 10:43 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104861/trackback

17 Comments »

 1. Det er sagt før, men kan ikke citeres ofte nok!
  Winston S. Churchill: “Fremtidens fascister vil med sikkerhed kalde sig selv antifascister”
  Jeg er sikker på at Mussolini ville nikke genkendende til de sortklædte voldsmænd fra AFA!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. oktober 2019 @ 10:52

 2. `

  “Selv grov kriminalitet går ikke ud over karrieren”

  Måske vi også bør huske Blekingegade-banden som myrdede en ung politibetjent med et haglgevær, i forbindelse med et postrøveri. Siden hen blev et par af forbryderne ansat i Københavns kommune, som belønning for deres røde og voldelige ekstremisme.

  Kommentar by Bent Nielsen — 4. oktober 2019 @ 10:58

 3. @Bent Nielsen: Endnu en fra Blekingegadebanden blev ansat på Biblioteksskolen – som den hed dengang. I dag hedder den nok noget på en slags engelsk.

  Kommentar by ino — 4. oktober 2019 @ 11:40

 4. Jeg tror Niels Jespersen ville blive rystet over at finde ud af, hvor mange der automatisk er endt op som “paranoide højreorienterede, i samme tempo som dansk politik generelt har bevæget sig over i venstreorienteret ekstremisme.

  Kommentar by Kimski — 4. oktober 2019 @ 11:50

 5. Apropo landsforræderne på nørrebro, hvordan går det med “folkets” hus? Jeg vil gætte på at det igen fungerer som et kommunalt financeret klubhus for autonome og kriminelle indvandrere, selvom det blev lukket for ikke så længe siden af samme årsag?

  Kommentar by Per — 4. oktober 2019 @ 14:17

 6. JP skriver om noget af det samme, også bag betalingsmur: https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11649871/banderne-og-de-autonome-styrer-noerrebro-og-det-accepterer-vi-tilsyneladende/

  Kommentar by Per — 4. oktober 2019 @ 15:21

 7. Ej at forglemme fra den røde Sturm Abteilung og nu højt på strå:

  https://www.ft.dk/medlemmer/mf/p/pernille-rosenkrantz-theil

  Kommentar by Va Sawva — 4. oktober 2019 @ 15:40

 8. AntiFakta er bare voldsmænd der ikke er fængslet endnu. Bandemedlemmer og socialsvindlere.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. oktober 2019 @ 15:45

 9. #1: “Fremtidens fascister vil med sikkerhed kalde sig selv antifascister”

  ANTIFA er IKKE fascister, de er kommunister/globalister. Fascister er nationalister.

  Kommentar by Jens Larsen — 4. oktober 2019 @ 18:46

 10. @ Jens Larsen — 4. oktober 2019 @ 18:46.

  If it walk like a duck and quacks like a duck, it is a duck!

  Hint Hint, Nudge Nudge, Wink Wink!

  Benito Mussolini startede sin politiske løbebane i Partito Socialista Italiano og blev chefredaktør på partiavisen “Avanti”.

  Kommentar by Santor — 4. oktober 2019 @ 21:40

 11. EU og hele parnasset påstår at EU har skabt fred og ingen krige i EU de sidste 70 år, det er en lodret løgn, der er i dag borgerkrig i de fleste EU lande, disse borgerkrige er skabt af EU fordi de uhæmmet har importeret indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, EU infiltrerer alle rødradigale medier med skatteyder betalte penge, astronomiske beløb der overstiger de vildeste fantansier for at rose EU i medierne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. oktober 2019 @ 21:49

 12. AFA står for Allahs Fascistiske Army . . .

  Og som Den Nervøse #1. skriver, så kom Selveste Winston S Churchill med denne forudsigelse: “Fremtidens fascister vil med sikkerhed kalde sig selv antifascister” og det har jo vist sig at holde 100% . . .

  Kommentar by Christian Sørensen — 4. oktober 2019 @ 22:08

 13. Antifa bør og skal klassificeres som en bande, minimum. Per definition er det en terrororganisation, der med terrorisering af civile forsøger at undertrykke de dele af befolkningen de er politisk uenige med.

  Terror = brug af vold mod civile af politiske grunde.

  HVORFOR ser samfundet gennem fingrer med det? Det kan kun være grundet antipati mod højrefløjen, og dermed har vi et korrupt demokrati.

  Kommentar by ADN — 4. oktober 2019 @ 22:41

 14. #10/Santor: Hvorfor ikke bare kalde dem kommunister/globalister? De ønsker åbne grænser, masse-indvandring, multi-kultur, opløsning af den traditionelle kernefamilie etc. Det er der mig bekendt ikke mange fascister, som ville kunne tilslutte sig!

  Kommentar by Jens Larsen — 5. oktober 2019 @ 03:33

 15. “….de (AFA-typerne) virkede helt kammeratlige med de voldelige kriminelle (LTF)”
  Hvad er det man siger:
  “Min fjendes fjender er mine (allierede) venner”
  Så intet forbløffende eller overraskende i det.

  Kommentar by White knight — 5. oktober 2019 @ 11:35

 16. 14-
  Det menes vel “fascistiske metoder”, og ja, kunne like gjerne skrive “kommunistiske”, men ungdommen er hjernevasket av marxistiske lærere, de tror at kommunisme er å bo i et kollektiv de kan forlate hvis de vil …
  For afa/antifa kan begrepet fascisme oversettes til: “autoritet eller holdning som vi ikke liker.”
  At de da ikke regner islam som fascistisk er grunnen til at jeg ikke tåler dem.

  Kommentar by Oslo/Norge — 5. oktober 2019 @ 12:11

 17. @ino — 4. oktober 2019 @ 11:40

  Han blev ansat på DBC (Dansk Biblioteks Center) og Biblioteksskolen (Den kongelige danske biblioteksskole) eksisterer reelt ikke længere, den blev lagt ind under KU, først som et selvstændigt institut og er nu lagt sammen med et andet og langt større institut.

  Kommentar by Allan — 6. oktober 2019 @ 04:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper