5. oktober 2019

NB-politikers burgerbar udsat for hærværk efter venstreradikal hetz: “Det hele begyndte onsdag…”

Anahita Malakians’ burgerbar åbnede i søndags. Onsdag skrev venstreekstreme Konfront.dk om såkaldte ‘Naziburgere’, hvorefter den yderste venstrefløj – inkl. Enhedslistens kernevælgere, gik til angreb online. Natten til i dag kom så den logiske følge. Her gengivet af BT – Anahita Malakians burger-restaurant udsat for hærværk: ‘Det var bare et spørgsmål om tid. Billeder kan ses på Facebook.

“Et styks smadret rude. Det var synet, der mødte Nye Borgerliges kandidat Anahita Malakians natten til lørdag ved sin arbejdsplads – burgerrestauranten The Barn tæt på Nørrebro Station. Hun er overbevist om, at det er politisk motiveret.

‘Jeg kan ikke forestille mig andet. De (personer fra det ekstreme venstreorienterede miljø, red.) har nærmest opildnet til vold og har ikke andre metoder. Kommunikation er ikke deres stærkeste side, udover at trække nazist-kortet,’ siger hun.

Det hele begyndte onsdag, hvor det venstreorienterede medie Konfront publicerede artiklen med overskriften ‘Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest’.

Samme dag gik den venstreekstreme gruppe Antifascistisk Aktion (antifa) ud på de sociale medier og opfordrede til at give restauranten dårlige anmeldelser på Facebook.”

“Efter uger med hetz på facebook og verbale trusler, blev Nye Borgerlige-politiker Anahita Malakians’ restaurant THE BARN i nat udsat for massivt hærværk. Ruderne ud mod Frederikssundsvej er blevet knust, og her til morgen er der sat midlertidige plast-plader op på facaden af restauranten ved Nørrebro Station. (Nørrebro/Nordvest-bladet, 5. oktober 2019)

Opdate.

Oploadet Kl. 19:48 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104887/trackback

68 Comments »

 1. Fy for saten.
  Den nyhed fik eb.dk og bt.dk hurtigt begravet på deres hjemmesider.

  Naziburgere. Alle snakker om dem. Udestuen spiser dem.
  https://www.youtube.com/watch?v=LnmRLRQgVFY

  Kommentar by Jens — 5. oktober 2019 @ 20:09

 2. @Kim Møller

  Du og Uriasposten, kontra Redox, bliver diskuteret i Udestuen ca. 31 min inde.

  Kommentar by Jens — 5. oktober 2019 @ 20:17

 3. Den café kommer til at lukke

  Kommentar by BB — 5. oktober 2019 @ 20:47

 4. ¤

  Nogle knuste ruder. Javel, men bagateller og småting i forhold til det som er på vej: HVERDAGS-TERROR. Overfald, knivstik og skyderier i gaderne, hjemmerøverier, tortur, kvindemishandling, vanvidskørsel, brand, vold og mord osv.

  Som vil gå ud over vores sønner og døtre, eller deres brødre og søstre, venner og veninder. Det kan også blive far eller mor, konen eller kæresten som bliver slået eller sparket ned af en flok “berigere”. Der er snart ikke en gade, et torv eller en plet i Danmark hvor der ikke allerede har fundet en migrant-forbrydelse sted.

  Men er danskerne blevet et så manipuleret, ynkeligt, latterligt og selvmorderisk folkefærd, at de vil finde sig i det hele, selv overfald og mord på de nærmeste, uden at protestere?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. oktober 2019 @ 20:51

 5. Den bydel er så udsyret og langt ude at det er lige meget.

  Kommentar by Flaskeposten — 5. oktober 2019 @ 20:57

 6. OT
  Snart på Nørrebro?!

  12-årig jødisk dreng svinges i skolegården til at knæle for en muslimsk klassekammerat og kysse muslimens sko, kommer snart til dit barns skole i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  A photo that allegedly shows a 12-year-old Jewish student being forced to kneel to kiss the shoes of a Muslim classmate was circulated on social media. The incident occurred at the Cheltenham Secondary College in the town of Cheltenham, a Melbourne suburb, according to The Age, a Melbourne-based newspaper.

  The report did not make it clear if the Muslim boy’s religion had anything to do with the incident. https://www.haaretz.com/world-news/asia-and-australia/photo-of-australian-jewish-boy-being-forced-to-kiss-classmate-s-shoes-sparks-outrage-1.7943158

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. oktober 2019 @ 21:01

 7. … tvinges til…

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. oktober 2019 @ 21:02

 8. Vi har alligevel kun 10 år til klimakatastrofen ifølge journalisterne

  Kommentar by Brandmand — 5. oktober 2019 @ 21:07

 9. Sælg Nørrebronx til Sverige…

  Kommentar by Revisoren — 5. oktober 2019 @ 21:29

 10. Nazisternes politiske og racistiske jødeforfølgelse anno 2019, nu er det så bare muslimer og røde der inspireret heraf angriber folk, men sådan har det jo i princippet altid været. Dvs. intet nyt under solen, heller ikke at den slags nyheder ignoreres af de islamiserende massemedier. Fascismen håndhæves og lever trygt nu om dage, med hjælp fra endda myndighederne, dette er en ny besættelse og invasion kun sådan kan det beskrives. Og danskerne finder sig igen-igen i det.

  Kommentar by LarsB — 5. oktober 2019 @ 21:35

 11. Jeg ville gerne spise der, men jeg har hørt, at der er halal på menuen. Så må jeg nok melde fra.

  Kommentar by Winged Hussar — 5. oktober 2019 @ 22:40

 12. Denne på Nørrebrogade 22 fik ruderne smadret 50 gange. De små røde kunne ikke lide, den ene indehaver er amerikaner https://www.andersenmaillard.dk/

  Kommentar by BB — 5. oktober 2019 @ 22:58

 13. Haha, det første jeg så da jeg klikkede på linket til historien fra nørrebro/nordværst avisen på facebook, var uwe max jensen der luftede ideen om at det nok var autonome eller muslimer der stod bag. Det er ikke det sjove, (for selvfølgelig var det dem) det sjove er at redaktionen på nørrebro sprøjten straks kalder det “fordomme” og truer med at smide ham ud, hvorefter de lokale tumper begynder at brygge på historier om at de nok har smadret restauranten selv, hvilket naturligvis får lov at blive stående!

  Nørrebro er som en venstreradikal udgave af landsbyen i “children of the corn”, det er jo ekstremt så ensrettet og klamt det er.

  Kommentar by Per — 5. oktober 2019 @ 23:22

 14. Dagspressen, herunder også deres venstreorienterede medløbere, har jo gjort hvad de kunne for at fremprovokere hændelsen, så jeg er ikke specielt overrasket over resultatet. Det var bare et spørgsmål om tid.
  Venstrefløjens ‘inklusivitet’ eksemplificeret til overmål…

  Kommentar by Kimski — 5. oktober 2019 @ 23:25

 15. Anahita var i Shitstorm i dag lørdag. Hun var forbi The Barn for at hente en taske efter en bytur fredag/lørdag nat. Hun har sgu’ ‘nosser’ som hun selv siger:

  https://www.dr.dk/radio/p1/shitstorm/shitstorm-2019-10-05#!

  Lyt fra kl. 18:26 inde i programmet. Anahita er ikke en fejg hund – eller på tysk ‘feigling’. Hun har kampgejst der bør bakkes op!

  Resten af programmet er også værd at lytte til. Om israeler/jødehad. Det undre mig dog programværten – Sanne – omtaler sig selv som jøde, mens Flemming Møldrup ikke gør. Da hans mor er etnisk dansker og Sanne’s muligvis også er. Men hun rubricere sig som jøde..? Hvorfor,
  spørger jeg mig selv. Hvorfor ikke dansker/skandinav?

  Kommentar by Thorbjørn — 5. oktober 2019 @ 23:35

 16. Winged Husar – 22.40 – alt kød i dk, undtagen grisebasse, er halal. Nogle få lokale slagtere har dog anstændigt kød, uden onde besværgelser og kræftfremkaldende stresshormoner (pga den grove slagtemetode, når dyrene at opleve angst og stress, derfor kommer stresshormoner ud i kødet). Også McDonald’s og burger King er halal, og deres bacon er vistnok kalkun bacon, ellers kunne muhammedanere ikke spise der, eller arbejde med tilberedningen af burgerne.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 6. oktober 2019 @ 00:08

 17. Jamen var det ikke det, som skolepedellen på Ørum Skole, Rasmus Lund Albrechtsen, opfordrede til:

  http://www.uriasposten.net/archives/104802
  “Venstrekstreme Konfront gør NB-politikers burgerbar til mål: “Hun kommer ikke til at mangle ild…” ?

  Og som Free Speech Blog har oppe under overskriften:
  “Ansat på folkeskole: Lufter trusler om brandstiftelse mod Anahita Malakians’ burgerrestaurant”

  Mon ikke venstrefløjen skulle vare sig, med påstande der skal tjene til, at stemple andre, som værende opfordrende til vold/hærværk?
  – jeg mener, vi lever jo da, endnu, i et land, hvor alle gerne skulle være lige for loven?

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. oktober 2019 @ 00:34

 18. rettelse:
  .. vare sig, med påstande, der skulle stemple folk der opfordrede til vold/hærværk?

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. oktober 2019 @ 00:39

 19. ¤

  I forhold til Danmarks sikkerhed og hjemmets fred findes der langt værre rudeknusere og hærværksfolk end de bøller der har angrebet burger-restauranten.

  De røde partier S, SF, Enhedslisten, bøssepartiet og de radiGALE, vil gerne bruge mange milllioner og milliarder af kroner på at gøre Danmark til en indvandrings-magnet. Og på at belønne kvinder økonomisk for at opløse deres egen familie, så de kan blive enlige mødre i et hjem med faderløse børn. De tidligere borgerlige partier, K, V og DF er blevet sammenspiste med resten af fjolsetinget, og går nu også ind for socialistisk politik med masseindvandring og afskaffelse af familieværdierne, demokratiet, nationalstaten, folkesundheden og danskerne.

  I forhold til udgangspunktet er de tre partier nok de største vendekåber, vælgerbedragere og forrædere på Christiansborg.

  Partierne på mafiaborgen nøjes ikke med lidt hærværk. Porten til Danmarks rige har de smadret med en stor EU-rambuk, og dørene til danske hjem har de sparket ind, og “inventaret”, vinduerne og familiesammenholdet har de smadret med løgnekampagner og pervers rødfeministisk lovgivning.

  Nu er de så også i gang med at destruere vores økonomi, kultur, frihed , tryghed og alt andet. Og danskerne ønskes udskiftet med barbarer.

  En så åndsformørket, livsfarlig og ondskabsfuld politik at den var utænkelig for de fleste for blot fem eller ti år siden, er en realitet i dag.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. oktober 2019 @ 03:03

 20. ¤

  Netavisen “Jagthunden” skriver nu om storhedsvanvid og den storkatastrofe som er på vej. Se også Document.dk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. oktober 2019 @ 03:29

 21. Me-men venstrefløjen er jo de rummelige, tolerante og inklusive … så det MÅ være nogle onde hvide højre-nationale mænd, som har gjort det!

  Kommentar by Jens Larsen — 6. oktober 2019 @ 05:51

 22. Allahs Facistiske Agitatorer “AFA” har åbenbart moralsk udsyn nok til at bedømme, hvad der er Nazi eller ikke er Nazi, som de ikke aner en dyt om. Støt Barns. Støt dem som er (uretsmæssigt) er ofre for Deres facistisk selvretfærdighed. Køb din Burger der. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2019 @ 06:08

 23. OT

  Dumme, idiotiske, kridhvide, kristne kvinder, der sætter sig ind i en bil midt om natten med en sandnigger, der er kulsort som et kakkelovnsrør.

  To kvinder på 21 og 23 år er ifølge politiet blevet voldtaget af en 35-årig mand i en ’pirattaxi’.
  Nu kan Ekstra Bladet oplyse, at den 35-årige afrikaner kører med sin private bil, en lys Peugeot 3008, for firmaet Urban Go ApS, der betegner sig som et fragt- og kurérfirma.
  Det kører med fragt, men kunderne er ’mere end velkommen til at køre med, når du har en fragtgenstand i bilen’.
  Det skriver firmaet flere steder på sin hjemmeside: ’Du har ret, men ikke pligt, til at oplyse, hvad du skal have fragtet. Hvis du ønsker at køre med, er du meget velkommen. Mange af vores biler har plads til både tre og fire passagerer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. oktober 2019 @ 07:44

 24. Nogen trænger alvorligt til at komme i arbejdslejr.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. oktober 2019 @ 08:26

 25. Venstrefløjen lider af en kollektiv sygdom. De råber om lighed og tolerance men arbejder i virkeligheden på et “os og dem” samfund, hvor de er den fede overklasse der holder resten af befolkningen som slaver.
  Jacob Holdt rasede over hvide plantageejere der underbetalte sorte bomuldsplukkere. Når man ser hvordan venstrefløjen tyranniserer anderledes tænkende, er vi jo på vej mod et Jacob Holdt drømmesamfund
  hvor hans og rød bloks tankesæt er gældende.

  Kommentar by k.m. — 6. oktober 2019 @ 08:58

 26. Man må være klar over, at Nørrebro er et okkuperet område; en af de “hvide” pletter på Danmarkskortet, som en af politikerne kaldte det. Hvis man vil starte en burgerbar på Nørrebro, skal man være muhammedaner eller tidligere bezætter. Det kan man lige så godt se i øjnene. Og disse muhammedanere og bezættere lægger ikke skjul på, at Nørrebro er deres territorium.

  Kommentar by Ole Madsen — 6. oktober 2019 @ 09:32

 27. Kejser Frank Jensen får i den kommende uge besøg af pampere fra 94 lande, som flyver til København for at redde “vores allesammens klima”.

  Han skulle hellere prøve at redde Nørrebro. Men det er vist for svært.

  Kommentar by Bastardo — 6. oktober 2019 @ 09:33

 28. De såkaldte palæstinensere har venstrefløjens hjælp mod de fæle Israelere. Noget med nogen besatte områder, og nogen vantro der skal smides i havet.

  Venstrefløjen har sammen med islamister besat store dele af København

  Flertallet af danske vælgere vil åbenbart have det sådan, så jeg tænker om vi fortsat kan leve med demokratiet, eller der skal en eller anden form for oprør til. Der er jo ingen der siger flertallet har ret i det de disker op med.

  Kommentar by k.m. — 6. oktober 2019 @ 10:13

 29. Trods hærværket og tag familien med til burgermiddag!
  Anahita Malakians er en kvinde med ben i næsen, hun bør støttes.

  Kommentar by Zatopek — 6. oktober 2019 @ 10:31

 30. Tja, demokratiet skulle jo være for alle. Men det synes kun at være for de få, som er villige til at udøve vold.

  Kommentar by Truthønen — 6. oktober 2019 @ 10:33

 31. Nørrebro er tabt. Et tidligere oprindeligt dansk område, hovedsaligt tilhørende arbejderklassen. Nu et multikulturelt kaos tilhørende muslimske borgere og Enhedslisten.

  Kommentar by Erik Skifter — 6. oktober 2019 @ 10:37

 32. Græder ikke over et halalsted med en smadret rude.

  Kommentar by Fascist — 6. oktober 2019 @ 11:23

 33. Kommentar by Zatopek — 6. oktober 2019 @ 10:31
  Anahita Malakians er en halalkok, der var uønsket i Venstre og satsede på at Nye Borgerlige fik et bedre valg.

  Kommentar by Fascist — 6. oktober 2019 @ 11:25

 34. Zatopek kl. 10:31

  “Trods hærværket og tag familien med til burgermiddag!
  Anahita Malakians er en kvinde med ben i næsen, hun bør støttes.”

  Det skal du ikke regne med. Sidste gang hun var et emne her på sitet, blev hun udsat for et væld af racistiske og sexistiske kommentarer.

  Et udpluk blandt de første fem:

  “Er det hende, den 35-årige daværende venstrepolitiker med over hundrede sexpartnere, kaldet “rundetrunte” og “muggiskøge”. ??”

  “Anahita er næppe nogen forsvarer af familieværdierne, men er nok mere en ret udsvævende og løsagtig type …”

  “… en mellemøstlig nymfoman, der vil bruge det som platform til at promovere seksuel løssluppenhed uden skam.”

  “En udkneppet perser som symbol på dansk borgerlighed? Hmm…”

  http://www.uriasposten.net/archives/97580

  Kommentar by np — 6. oktober 2019 @ 11:26

 35. De der venstreorienterede fra København har efterhånden en hel del hærværk på deres samvittigheder. Hvem af dem kan mon bygge noget? Er det ikke Balder Johansen,som er den suspekte i dette? De render rundt i gaderne og råber ingen fascister i vores gader og ingen nazister i vores gader. Kan de andet end det? Hvad er det egentlig de vil,bortset fra ødelæggelse af ting omkring dem,de er misundelige over ikke selv at eje?

  Kommentar by Nielsen — 6. oktober 2019 @ 11:40

 36. .

  Klima-hysteriet og DR/Pollertiken osv. får nu et ordentligt skud for boven hos 24nyt.dk: “Dommedagsprofeter og børn kontra videnskab”.

  Der er også “Hvorfor arabere hader palæstinenserne” og noget om de voksende trusler mod danskerne.

  Kommentar by TP — 6. oktober 2019 @ 11:42

 37. Nu slipper de det hele løs, fordi de endelig får lov at hade en kvindelig flygtning. Det har de drømt om hele deres liv! Usj …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. oktober 2019 @ 12:11

 38. Alle disse venstreorienterede må være småt begavede. Ved revolutionen i Iran, blev de venstreorienterede kuppet af islamisterne. Efter revolutionens sejr, blev de kørt ud på et sidespor, hvor de fik at vide, at det var islam der herskede, de der var uenige kunne få hovedet kappet af.
  Det samme vil ske i Danmark, til den tid vil de venstreorienterede opdage at de kun har været “nyttige idioter”.

  Kommentar by Jørn Boye — 6. oktober 2019 @ 12:14

 39. .

  Radio-aviserne, P1, bliver da mere og mere ulidelige at høre på. Nærmest ingen nyheder, men endeløs propaganda om klimaet, om at det er utrolig glædeligt at der nu er flere klima-afgifter på vej (Ida Auken), om at man bør støtte Røde Kors, EU, FN, Unicef, Greta Thunberg, Læger uden grænser og Ulandshjælpen osv., og snak om hvor idyllisk der er i Sverige i bestemte nøje udvalgte private haver. DR er ikke længere en dansk radio, men en rendyrket kommunistisk agitprop-løgnefabrik, med blodrøde kommunister i ledelsen.

  Kommentar by TP — 6. oktober 2019 @ 12:29

 40. Amnesty International vil nu indstille Greta Thunbøf til Nobél-prisen. Og Nobél-komiteen vil nok være fristet til at fortsætte traditionen med at uddele Nobél priser til kendisser der ikke har fortjent prisen, men bare er politisk korrekte kendisser. Kan det blive mere usagligt, fjollet eller underlødigt?

  Kommentar by TP — 6. oktober 2019 @ 12:47

 41. Kommentar by k.m. — 6. oktober 2019 @ 08:58

  Ja netop jacob holt…han og hans historie er forside på det nye (fredag) menighedsblad fra Ældresagen…han er en del af hele den tilrettelagte ødelæggelse af Danmark og danskerne…især dem som ikke er enige i det.

  Al ting i Danmark er i dag funderet i socialisme, kommunisme, fascisme og forfejlet liberalt tankegods…Deraf udspringer al den politiske korrekthed, krænkelseskultur, apartheid, fordummelse og løgn og bedrag…you name it…!

  Alt sammen for at få magten og rigdommen for sig selv…såvel socialister og arbejdsgivere…alle trækker på samme hammel.

  Kommentar by Black Watch — 6. oktober 2019 @ 13:23

 42. Det ligger helt fast, at Greta Thunberg bliver modtager af Nobels Fredspris 2019; jeg tænker, det hele tiden har været Gretas forældres plan (der kommer SEK 9.000.000,00 ind på den thunbergske bankkonto sammen med hæderen), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. oktober 2019 @ 13:26

 43. Pink Floyd har lavet en masse fed musik, men deres tekster er venstresnoet, og der er ikke sparet på symbolerne i den video der kører i baggrunden på koncertnummeret her.
  De hvide i pæne jakkesæt, kontra sorte på vej i kulminerne

  Kommentar by k. m. — 6. oktober 2019 @ 14:15

 44. Havde idioten ikke opsat overvågningskamera.

  Kommentar by Piphans — 6. oktober 2019 @ 14:16

 45. Øv, min video med Pink Floyd forsvandt i kommentaren ovenfor.
  Find den evt selv på youtube “Us and Them”

  Kommentar by k. m. — 6. oktober 2019 @ 14:22

 46. […] […]

  Pingback by Frænde er frænde værst – Free Speech Blog — 6. oktober 2019 @ 14:30

 47. BREAKING

  Nye Borgerliges kandidat Anahita Malakians har sagt sin stilling op på burgercafeen The Barn på Nørrebro.

  Det meddeler hun søndag middag på Facebook, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. oktober 2019 @ 15:21

 48. Hvor er meget ministeren nu, efter Anahita er etnisk udrenset

  http://netavisen-sjaelland.dk/2019/10/05/minister-stoetter-op-om-anahita-malakians-efter-naziburger-artikel/

  Kommentar by k. m. — 6. oktober 2019 @ 16:02

 49. @ Free Speech Blog 6. oktober 2019 @ 14:30

  Yup, that was a dick move!

  Kommentar by Santor — 6. oktober 2019 @ 16:41

 50. Ja synd at venstrefløjen er sådan.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/efter-haervaerk-nu-siger-politiker-op/7821566

  Kommentar by Anonym — 6. oktober 2019 @ 17:13

 51. Men hun er jo iraner!!? kære uriasfolk.

  Og når hun græder, er hun en tåreperser.

  Kan I nu finde ud af, hvem det er I støtter, og hvem der er fjenden?

  Kommentar by Kurt Olsen — 6. oktober 2019 @ 17:32

 52. Krigen er slut. Det er håbet, at burgerbaren kan overleve, nu da Anahita Malakians har trukket sig.

  Dette er en af Venstrefløjens største moralske sejre i mange år, og hamrer en pæl igennem påstandene om, at den skulle være blevet holdningsløs og have tabt handlekraft. Ingenlunde! Kampen fortsætter!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. oktober 2019 @ 17:34

 53. Ja, Kurt Olsen, du er fjenden

  Kommentar by k.m. — 6. oktober 2019 @ 17:52

 54. Det kunne være interessant at se om højreorienterede ville smadre en restaurant, hvis indehaver solgte Stalin burgere, men jeg tvivler.
  Hvis man ikke kan tåle mosten kan man bare holde sig væk, men venstrefløjen inkl. Enhedslisten har altid været særdeles ømskindet så snart det drejer sig om tiltag fra højrefløjen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. oktober 2019 @ 17:58

 55. DR og Politiken har endnu ikke fundet historien væsentlig nok til at dække den online, eller også skriver de bare ikke negativt om deres røde fascist venner..

  Kommentar by Jens — 6. oktober 2019 @ 19:05

 56. >Allan Gorm Larsen kl.17:58
  På Blegdamsvej overfor Rigshospitalet lå indtil for nogle år siden et spisested, der hed Café Republic el. Blegdammens Stjerne el. bare Stjernen, og som havde en rød stjerne som logo, der ikke var til at skelne fra dem over den Røde Plads i Moskva:
  http://web.archive.org/web/20001109132400/http://www.caferepublic.dk/

  Blev bulen smadret af de højreradikale, som alle journalister har hede feberdrømme om? Nej aldrig.

  Hvad så BK Røde Stjerne i Roskilde, der i over 40 år heller aldrig har gjort nogen hemmelighed af deres kommunistsympatier:
  http://www.roede-stjerne.dk/baggrund

  Udraderet af brunskjorter i sorte støvler og skrårem? Nej. Lever i bedste velgående.

  Røde Stjerne FC Skive så? http://www.rsfcs.dk/historie
  Eksisteret i over 25 år.

  Og sådan er det hele vejen: Demokratisk indstillede højreorienterede rammes af vold, hærværk og de facto berufsverbot, og virksomheder, de perifert er tilknyttet udskammes og ødelægges.

  Venstreorienterede antidemokrater flasher totalitære symboler og flirter åbenlyst med med undertrykkende regimer, der har millioner af menneskeliv på samvittigheden uden nogen form for konsekvens. Ingen fratagelse af offentlig støtte, ikke engang “kontroversiel”-mærkat i pressen, ingenting overhovedet.

  Kommentar by Hertz — 6. oktober 2019 @ 19:25

 57. Jens, ja prøv at forestille dig, at det var en veganerrestaurant, der var blevet smadret af højreekstremister. Her er alle lige…

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. oktober 2019 @ 19:47

 58. @Hr. Snusk

  Helt enig, mon ikke DR var gået i breaking, og havde talt højt og flot om trussel mod demokratiet mv.

  Men ikke underligt at DR aldrig har dækket den voldlige og fascistiske venstrefløj, når 80% er røde på DR, når Pernille Skipper er gift med en DR journalist, og når nyhedsdirektøren er Sandy French: https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11648272/er-drs-nyhedsdirektoer-sandy-french-ude-i-en-ny-skandale-af-venstreekstremt-tilsnit/

  Kommentar by Jens — 6. oktober 2019 @ 20:07

 59. De rødes fascister, helt på linje med fortidens nazister og nutidens muslimske bøller, de appellerer til hinanden som nyttige idioter mens politiet er magtesløse og underbemandede til at passe på borgerne. Alligevel stemmer Danmark rødt, forstå det den som kan.

  Kommentar by LarsB — 6. oktober 2019 @ 21:30

 60. Er der ingen nedre graenser for disse asociale individers goeren og laden?

  Kommentar by dunk — 7. oktober 2019 @ 04:19

 61. […] […]

  Pingback by Anahita Malakians: Arbejdsløs og tvunget væk fra sit job – Free Speech Blog — 7. oktober 2019 @ 08:52

 62. #34
  Øv, jeg har kun haft 38 sexpartnere tror jeg.. øvøv. Nå, de fleste har jeg så været sammen med mange gange.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. oktober 2019 @ 09:14

 63. hvis nu man er nationalkonservativ, hvor meget sex får man så?
  70-17år = 53 år * 3 ugentligt* 52 uger =8.268 gange, måske lidt optimistisk, fratrukket skænderier og dårlig stemning, måske 7.000?
  Så hvorfor misundelsen over om det er fordelt på 1 eller 100?
  Ja, skriver det bare.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. oktober 2019 @ 09:19

 64. De såkaldte arbejderpartier til venstre hader de etnisk danske arbejdere og ønsker deres beboelseskvarterer ødelagt (som f. eks. Nørrebro og Ishøj). Hvorfor fortsætter de mon med at stemme på dem? Målgruppen for Enhedslisten, SF, Alternativet og de Radikale er blevet indvandrerne. På længere sigt vil de etniske danskere flygte fra disse partier. Til sidst selv de mest verdensfjerne, inddoktrinerede akademikere.

  Kommentar by JC — 7. oktober 2019 @ 10:27

 65. @Kommentar by np — 6. oktober 2019 @ 11:26

  Jeg må indrømme at jeg ikke huskede at hun er den med sexpartnerne.
  Men hun kommenterede vist endda selv på UP omkring det?

  Jeg vil ikke gøre mig til dommer over det. Hvis kvinder er kolde og afvisende er det jo også galt.

  Kommentar by Zatopek — 7. oktober 2019 @ 11:41

 66. 53. Du bekræfter, at I primitive nationalister roder rundt i det. Ikke underligt. Tingene hører jo sammen.

  Kommentar by Kurt Olsen — 7. oktober 2019 @ 15:13

 67. Kurt Olsen = Per Henrik Rasmussen

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2019 @ 17:57

 68. #34
  Øv, jeg har kun haft 38 sexpartnere tror jeg.. øvøv. Nå, de fleste har jeg så været sammen med mange gange.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. oktober 2019 @ 09:14

  Der er da også et stort antal og så endda flere gange med flere af dem.

  Men vær overbærende med min nysgerrighed, når jeg nu stiller spørgsmålet: Er det derfor, du kalder dig for “Hul igennem?” ?

  Kommentar by T. H. — 7. oktober 2019 @ 18:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper