7. oktober 2019

Anahita Malakians opsiger job efter hærværk af ‘hensyn til ejerne’: Et par ord om det sociale stigma…

“Af hensyn til ejerne og de der arbejder i The Barn… har jeg valgt at sige op fra dd. med øjeblikkelig virkning.”, skriver Nye Borgerliges Anahita Malakians på Facebook, og atter engang vandt den yderste venstrefløj. Enkelte kampfæller postulerer, at hærværksaktionen var et stort selvmål af den militante venstrefløj, men de glemmer helt, at det kun sekundært handler om den enkelte Nye Borgerlige-politiker.

Hvadenten det lykkedes at smadre Anahita Malakians’ burgerbar eller ikke, så fungerer chikanen – online, med eller uden hærværk, helt efter planen. Den gennemsnitlige indvandringskritiske dansker ved nu, at det kan få store konsekvenser at stå frem offentligt, og langt de fleste tilhører en middelklasse, hvis familiære eksistens med hus, bil og ferierejser, er afhængig af en fast lønindtægt. Med den politiske chikane inddæmmer venstreekstremisterne indvandringsmodstanden, og hermed bliver en større del af dem der tør stå frem, folk der ikke har noget at miste.

Det har en push/pull-effekt. Trækker de ressourcestærke kræfter væk, og skubber det modsatte frem, hvad blot forstærker det sociale stigma. Flere holder mund. Det er naturligvis også en magtdemonstration. Kan den yderste venstrefløj hænge en iranskfødt kvinde ud ud som racist, selvom hun kom til landet som flygtning fra Khomeinis Iran, så er der i praksis intet ideologisk spillerum for en hvid dansk mand. Scenen er hermed overladt til de revolutionæres samarbejdspartnere…

(Flere fotos hos Free Speech Blog)

Min familie flygtede til Danmark fra præstestyret i Iran, da jeg var 8 år, hvor jeg var tvunget til at gå med tørklæde allerede som lille pige. … Khomeini slog hårdt ned på kritikere af de islamiske doktriner – og det blev for farligt for os at være i Iran.” (Anahita Malakians, Folkets.dk, 30. maj 2019)

“Hun kom til Danmark fra Iran med sin familie som otteårig og betegner sig selv som ateist efter at være vokset op i et kommunistisk hjem.” (Anahita Malakians, BT.dk, 6. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104917/trackback

34 Comments »

 1. Tankevækkende at de inkluderende netop har “ingen xxx i vores gader”.

  Dvs både ekskluderende og territoriehævdende i en sætning på 5 ord.

  Fantastisk.

  At Anahita så måske er lidt for “medieliderlig” (foruden almindelig liderlig) er en anden sag

  Kommentar by redneck — 7. oktober 2019 @ 12:29

 2. Eksempel på “Voldsmandens veto” virker. Tillykke med sejren til de autonome halvhjerner. Må I få snart få smadret “Bumzen”

  Kommentar by MKM — 7. oktober 2019 @ 12:39

 3. Skønt med en muslim der vil udvise 900.000 medmuslimer. Mitta Al-Hashimi mangler nu blot et navneskift, hvorefter han kan blive spidskandidat for den reelle antifascistiske bevægelse i Danmark – Stram Kurs.

  Kommentar by Fascist — 7. oktober 2019 @ 13:07

 4. Det er sørgerligt, men vold virker!
  Det er rigtigt at folk der har noget at miste ikke står frem, det er derfor de fleste på disse sider skriver under synonym! Alt andet er for farligt.
  Samme problem møder vi i vidneskranken, hvor voldsmanden bare behøver at antyde at vidnet kommer til skade, så klapper vidnet i og så kan politi troppe op med alle de vidnebeskyttelsesprogrammer de vil og alle de overfaldsalarmer de vil, folk forbliver tavse. Det er i virkeligheden det største problem i vores retssamfund, langt større end at et bandemedlem bures inde på et tvivlsomt grundlag, ikke dermed sagt at det ikke er et problem, det andet er bare et langt større problem!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. oktober 2019 @ 13:09

 5. Kan kampen vindes på retsstatens og demokratiets præmisser, eller skal den kæmpes på de betingelser, som fjenden har skabt, og med de midler, som fjenden har valgt?

  Sagt med andre ord: Stå frem offentligt som venligbo, kommunist eller muslim, og forvent det værste. Det skal nok have en præventiv effekt på de andre fjender.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. oktober 2019 @ 13:41

 6. Voldsmandens veto er ikke tilfældet her. Anahita Malakian har selv valgt at trække sig efter voksenmobning og en knust rude. Sådan helt retsteoretisk set, ved vi stadig ikke, om det overhovedet har noget med hende at gøre. Jeg tror det også, men vi ved det ikke. Jeg har også fået smadret ruder, sidespejle og postkasser af ikke-politiske årsager. Der udover, så efterforsker politiet sagen og vi må stadig antage, at de personer der står bag bliver stillet strafferetsligt til ansvar, hvis de bliver fundet. Anahita Malakian er en populist, hvis navn vi udelukkende kender, efter at hun reklamerede med antallet af sexpartnere på Ekstrabladet Nationen. Dette førte til, at hun blev smidt ud af Venstre. I frustration over dette og med udsigt til, at Nye Borgerlige havde fået et bedre valg, forsøgte hun sig der. Det sted i nordvest hvor hun arbejdede, er et københavneri med fuld halal-menu. Det er jo ikke sådan, at hun ikke kan færdes derinde. Anahita Malakian er velkommen på Nørrebro, hvor hun lever og bor uden problemer. Og havde hun haft en spåkugle om valgresultatet, havde hun valgt De Radikale i stedet for Nye Borgerlige.

  Kommentar by Fascist — 7. oktober 2019 @ 13:51

 7. *Fascist
  Skam dig, har du smadret ruder og sidespejle, er du klar over kvad det koster ejeren, hvis han ikke har råd til en kaskoforsikring på bilen?

  Kommentar by Den Nervøse — 7. oktober 2019 @ 13:59

 8. “… hvor hun lever og bor uden problemer.” Sig mig, er du dum?

  Hvorfor prøver du at forskyde problemet over på hende, og sige at hun er “velkommen på Nørrebro”?

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. oktober 2019 @ 14:09

 9. En muslim, der ikke lige passer ind i venstrefløjens muslim synspunkt.

  Kommentar by Anonym — 7. oktober 2019 @ 16:13

 10. .

  Hvis de radikale kommunister og de falske borgerlige landsforrædere får deres vilje hele vejen igennem, vil der inden længe KUN være plads til det nye herrefolk og dets hundredtusindvis af ægte islamister, racister, fascister og danskerhadere i vores land. Derimod vil danskerne til den tid være etnisk udrenset og fjernet fra landkortet.

  Igår jøderne, i dag og i morgen jyderne samt dem fra fyn, sjælland og lolland-falster.

  Kommentar by TP — 7. oktober 2019 @ 16:30

 11. Jeg tillader mig at dissekere Fascists polemik ovenfor, for der er en del at tage fat i:

  > Voldsmandens veto er ikke tilfældet her.

  Delvist enig: der er ikke begået vold. Men det er rent semantisk – hvis det ikke er voldsmandens veto, så er det hærværksmandens veto.

  > Anahita Malakian har selv valgt at trække sig efter voksenmobning og en knust rude. Sådan helt retsteoretisk set, ved vi stadig ikke, om det overhovedet har noget med hende at gøre.

  1) Voldsmandens Veto er ikke et retsteoretisk begreb.

  2) Man skal være helt ualmideligt naiv eller ignorere samtlige indicier, hvis man når til den konklusion at det muligvis ikke har noget med Anahita (sekundært venstreekstremisternes fejlagtige fremstilling) at gøre.

  > Jeg har også fået smadret ruder, sidespejle og postkasser af ikke-politiske årsager.

  …og dermed er det sandsynliggjort, at det i dette tilfælde – fuldstændig uanset kontekst – er ikke-politisk motiveret. Helt ærligt…

  > Der udover, så efterforsker politiet sagen og vi må stadig antage, at de personer der står bag bliver stillet strafferetsligt til ansvar, hvis de bliver fundet.

  Den antagelse har historisk set været beviseligt fejlagtig på ikke mindre end to måder, hvilket er noget af et særsyn for så kort en antalgelse:

  1) Almindeligt hærværk må vi antage er underprioriteret. Politiet anerkender (tilsyneladende) endnu ikke, at det formodentlig er politisk motiveret (kontekst, du ved…).

  2) Hvad er opklaringsprocenten på hærværk / politisk motiveret hærværk? Spol evt. tilbage til Rasmus Paludans kontor.

  > Anahita Malakian er en populist, hvis navn vi udelukkende kender, efter at hun reklamerede med antallet af sexpartnere på Ekstrabladet Nationen.

  Man bliver ikke populær af at være løs på tråden; i hvert fald ikke hvis den moralske norm indenfor ens målgruppe betyder noget (og det gør den).

  Desuden er det totalt irrelevant.

  > Dette førte til, at hun blev smidt ud af Venstre. I frustration over dette og med udsigt til, at Nye Borgerlige havde fået et bedre valg, forsøgte hun sig der.

  Endnu mere irrelevant og nu også delvist injurierende; motiv-granskende.

  > Det sted i nordvest hvor hun arbejdede, er et københavneri med fuld halal-menu. Det er jo ikke sådan, at hun ikke kan færdes derinde.

  At færdes er ikke det samme som at åbne en burgerbar, med fast adresse og fuld opmærksomhed fra de venstreekstremistiske selvtægts-segmenter.

  > Anahita Malakian er velkommen på Nørrebro, hvor hun lever og bor uden problemer.

  Hendes burgerbar er dog ikke.

  > Og havde hun haft en spåkugle om valgresultatet, havde hun valgt De Radikale i stedet for Nye Borgerlige.

  Dette, plus to sætningen ovenfor, skal gøre at når læseren læser det, bliver tanken at Anahitas politiske ståsted er bestemt af det forventede antal stemmer. Ergo, at hun reelt ikke er NB-orienteret men “bare” er der for at berige sig selv.

  Wow, Fascist. Bare wow. Det er sjældent efterhånden jeg støder på denne klasse af indlæg – men når jeg gør, stråler det også ud af dem, at det reelt blot er obfuskering.

  Kommentar by Quark — 7. oktober 2019 @ 16:41

 12. Måske det ville hjælpe “Fascist” på vej til en mere konstruktiv deltagelse i debatten, hvis man lagde den danske udgave af begrebet “voldsmandens veto”, sprogligt tættere op ad den engelske (heckler’s veto).

  I mangel af en mere oplagt oversættelse af “heckler”, foreslår jeg “chikanørens veto”.

  Og mere generelt, vil jeg foreslå man bare ignorerer “Fascist”. Helt ned til det barnlige valg af brugernavn, stinker personen langt væk af at være en klassisk troll.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 7. oktober 2019 @ 17:40

 13. Rendestensprøjten Ekstra Bladet skriver i dag i deres leder, at “Enhedslisten er blevet stuerene.”

  Naturligvis ikke ét ord om, at Enhedslisten er det eneste parti i Folketinget, der har deres egen paramilitære milits i form af AFA.

  Heller ikke et ord om, at Enhedslistens kernevælgere og medlemmer bedriver vold, chikane og terror mod deres politiske modstandere.

  Men chefredaktør Pølle Madsen vil naturligvis ikke genere sine gamle partifæller unødvendigt…

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2019 @ 17:45

 14. Set på længere sigt ee det jo egentlig fint nok hvis der kommer et helt område lige midt i hovedstaden, som i praksis demonstrerer hvordan danmark ville se ud hvis den yderste venstrefløj bestemte. Det BURDE få nogle danskere til at vågne op og stemmer derefter jo værre det bliver, som da nørrebro næsten på egen hånd fik stram kurs valgt ind i folketinget.

  Der går iøvrigt rygter om at valgforordnede fra enhedslisten har gjort tusinder af stram kurs stemmer ugyldige ved valget, ved simpelthen at sætte et ekstra kryds på stemmesedlen som derefter gør den ugyldig. Stram kurs har forsøgt at undersøge det ved simpelthen at checke de ugyldige stemmersedler for at se om der er mistænkeligt mange dobbelt-krydser på stram kurs stemmesedlerne, men de er blevet afvist i at få adgang til dem! Måske værd at grave lidt mere i?

  Kommentar by Per — 7. oktober 2019 @ 18:18

 15. #13: jeg var også mere end mundlam da SKs meningsmålinger generelt var over spærregrænsen helt frem til valget – og så dumpede de pludselig som en sten! Så da jeg var på Cristianborg på åbningsdagen og hørte Paludan lufte mistanken om de ekstra krydser, tænkte jeg “ja selvfølgelig”. Mistanken har jeg hele tiden haft. Som Paludan selv gjorde opmærksom på, så er problemerne ikke just blevet mindre siden forrige valg, hvordan skulle det kunne undgås at et parti som SK kom ind?

  Kommentar by Margrethe — 7. oktober 2019 @ 20:11

 16. @margrethe, jeg så videoen derfra, lagde du mærke til de autonome der sad på terrorafspærringen og spurgte hvad problemet var med islam? You can’t make this shit up.. Ærgeligt at paludan slet ikke nævnte de betonkugler i talen når han nu bogstaveligt talt havde sin pointe mejslet ud i sten bag ham.

  Kommentar by Per — 7. oktober 2019 @ 20:21

 17. De blev vist også overfaldet i dag på nørrebro, jeg har ikke lige haft tid til at se det endnu men det skulle ligge på youtube.

  Kommentar by Per — 7. oktober 2019 @ 20:24

 18. Skatteyder betalt terror og hærværk mod Danske arbejdspladser,
  politikerne omfordeler skatteborgernes penge til terror og voldsforeninger, politikerne burdes fratages deres embeder pga. af misbrug af borgernes penge, politicheferne får bonusser for at henlægge sager om forbrydelser der er landsskadelige og begået af kendte indavlede retarderede kriminelle korandyrkere samt kommunistiske anarkister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. oktober 2019 @ 20:44

 19. #13
  AFGJORT!
  Men hvordan?
  Og hvornår, når vi så vidt, at vi via vores Nem-ID kan afgive vores stemme ved FTV og andre folkeafstemninger?!
  Dette vil måske ikke udelukke al svindel 100%. Men dog gøre det vanskeligere for det blodrøde venstrerabiate udflod, at forøve udemokratisk hærværk og svindel med stemmesedlerne.
  Såfremt, der er blot et gran af sandhed i ovennævnte postulat, bør hammeren falde. Og falde hårdt.
  SD i Sverigstan ka’ sikkert berette om noget tilsvarende.
  Det ligner næsten en tilståelsessag, at SK er blevet nægtet adgang til bevismaterialet.

  Kommentar by White knight — 7. oktober 2019 @ 21:17

 20. Oops! Sorry.
  Mit indlæg #19 var møntet på #14.
  Hvad sker der?
  Ser der er andre, der har henvist til #13 men til #14’s indhold.

  Kommentar by White knight — 7. oktober 2019 @ 21:21

 21. #19 Det vil altid være lettere at svindle digitalt end analogt, så det er en rigtig dårlig ide.

  #9 Anahita Malakian er ikke muslim, hun kommer fra en armensk ortodoks familie i Iran, hvor forældrene blev kommunister, så hun er kulturkristen ateist.

  Kommentar by Odo — 7. oktober 2019 @ 21:50

 22. Kommentar by Per — 7. oktober 2019 @ 18:18.

  Godt at du får sat ord på det, som rigtig mange har spurgt sig selv om siden valget, også her på UP.
  Ville en online underskriftsindsamling mon ændre på beslutningen?
  Hvis der ikke er noget at skjule, så er der vel heller ingen grund til at nægte, at borgerne får indblik i lige netop SK’s stemmer, da der jo ikke er tale om et officielt anerkendt parti.

  Kommentar by Kimski — 7. oktober 2019 @ 22:03

 23. Jeg har før debatteret valgafgivelserne og mulighederne for snyd.

  Umiddelbart lyder det fint nok, at tilforordnede fra EL kan sætte et kryds mere ved optællingen af stemmesedler med kryds ved SK.

  Men det tror jeg simpelt hen ikke på – de skal jo da have en blyant som i stemmeboksen og i smug sætte dette ekstra kryds. Det kan ikke ske uden at andre ville se det, da optællingerne sker helt åbenlyst, så alle kan se det og optællerne er under opsyn af lederne af valghandlingen.

  Måske kan få EL svin snige sig til at gøre dette, men det vil aldrig være i omegnen af at være udslagsgivende.

  Beklager jeg tror ikke på nogen alvorlig valgsvindel, sagt som flerårig tilforordnet ved valghandlinger.

  Men selvfølgelig kan jeg tage fejl…make my day!

  Kommentar by Black Watch — 8. oktober 2019 @ 00:23

 24. @white knight: Så vidt jeg ved ændrer numrene på kommentarene sig efter hvornår de bliver offentliggjort, så hvis der er en der skriver et indlæg samtidig men det først skal godkendes (man får kommentaren “dit indlæg afventer moderation”) så rykker de andre en plads når det bliver udgivet.

  Ang SD og sverige var der en historie fra de store medier om at postnord havde “mistet” 40.000 SD stemmesedler eller noget i den stil, men det fik vist ingen til at forlange et nyt valg eller fik nogen konsekvenser. Der var også mange valgsteder som “løb tør” for SD valgsedler allerede før de åbnede, igen uden konsekvenser. Men du ved, sverige.. Og måske danmark også.

  Jeg tror også sagtens enhedslistens udemokratiske lakajer kunne finde på det, og står de i et lokale hvor de måske er 3-4 venner der står for hele optællingen og har aftalt det på forhånd, så kan de nemt smadre en hel valgkreds for stram kurs kun bevæbnet med en blyant. Har de eksempelvis organiseret det i socialistisk ungdomsfront (enhedslistens ungdomsafdeling) flere uger i forvejen, kan de sagtens have påvirket tusindvis af stemmer i mange valgkredse på den måde. Jeg ville nok især lede efter beviser på svindel i de store røde byer som århus og københavn.

  Men da de også sidder på medierne i danmark og ingen på højrefløjen virker særligt interesseret i at bedrive selvstændig journalistik, så slipper de jo nok afsted med det som de plejer.

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 00:47

 25. @Black watch, hvis du har været med til at tælle stemmer kan du måske fortælle hvorfor det system er sikret imod at sætte ekstra krydser? Jeg har kun set på tv at de står ved et stort bord og tæller dem sammen relativt offentligt på valgstederne, men jeg har også set dem sidde og rode med det i lukkede rum. Hvis alle omkring bordet består af de samme venner fra den samme gruppe som er enige om at ødelægge stram kurs, så er det vel ikke ligefrem idiotsikkert?

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 00:55

 26. Hvor er overborgmester Frank Jensen henne i den sag?

  Kommentar by Axl — 8. oktober 2019 @ 08:41

 27. Sjov lille overskrift fra BT:
  Sofie har fået trusler efter kritik af politiker: ‘Social forandring kommer ikke med dialogkaffe’

  Selve artiklen er en rædselsskrift af hykleri og politisk had:
  (mine fremhævninger)
  Sofie, der kommer i det venstreorienterede miljø og er en af dem, som på Facebook var med til at udskamme stedet.

  “Det er fedt, at hun trækker sig, men jeg er bange for, at det nu bliver brugt i en kampagne om, hvor synd og hårdt det er for hende,”

  I denne situation var det ikke nødvendigt med hærværk, forklarer Sofie, men den politisk motiverede vold kan være nødvendig i andre sammenhænge.

  “Holdningerne fra den yderste højrefløj siver ind mod midten. Det er, som om folk ikke forstår, at der skal mere ekstreme ting til, før det ændrer sig,« siger hun. (Sophie)

  “Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme. Social forandring kommer ikke af dialogkaffe.”

  “Der er ingen, der har tvunget hende (Anahita) til at gå ind i et fascistisk parti. Hun (Anahita) burde ikke tro, at hun (Anahita) bare kan servere burgere et sted, hvor de minoriteter, som hun (Anahita) vil udgrænse, bor.”

  I enkelte af de negative anmeldelser står der, at Anahita Malakians er nazist. I Sofies optik er hun en højrenationalistisk racist og ikke nazist.
  “Men hun er en del af den højredrejning, der er kommet til Danmark, som lugter af nazisme,” siger hun.

  Når man er højreorienteret politiker, og danske nazister vil have taget et foto med en, så kan man spørge sig selv, hvorfor vil han det?” siger Sofie.

  Udover den skræmmende støtte til politisk-motiverede vold, lægger jeg mærke til at kæden springer for når Sophie selv udsættes for det hun med fuld overlæg vil udsætte andre for:

  Efter Sofie onsdag gav udtryk for sin holding til Anahita Malakians i en anmeldelse af restauranten, har hun selv mærket en del af chikanen på egen krop.

  Flere personer, som hun kalder for ‘internetkrigere fra højrefløjen’, har sendt hende hadefulde beskeder.

  ‘Jeg håber, at du dør’ og ‘Du er klam at se på’ er blandt de mange beskeder.

  “Nogen af dem har også nævnt, at jeg har et barn, i deres beskeder,” siger Sofie.

  “»Det er virkelig ubehageligt. Jeg kigger mig over skulderen, når jeg er ude med hunden.”

  Hun fortryder dog alligevel ikke sin negative anmeldelse, fordi hun synes, det er vigtigt at oplyse andre om, hvem de støtter økonomisk

  Man fattes ord for dobbeltmoralen blandt venstrefløjens støttere….

  kilde:

  Kommentar by Vantroende — 8. oktober 2019 @ 09:04

 28. Så lige et sted at indtil dato i år er der afbrændt mere end 800 biler. Nogel som mister deres job pga af venstreorienteret hetzkampagne. Nogle får bank på vej hjem fra demoer For Frihed og/eller trues med “vi ved hvor du bor!” og deres bil og hjem overmales med rødt med “her bor en nazist”.

  Vi, der er uenige med venstreføjserne, tør ikke længere udtale os i hvert fald kun anonymt.

  Måske kunne den nye socialdemokratiske regering gøre noget for at stoppe denne terror?

  Og måske kunne den nye socialdemokratiske regering stoppe den stasi/EU-censur, som Margrethe Vestager har tvunget facebook og google til at udføre? Facebooks og googles stasi/EU-censur skal begrænse den frie meningsdannelse og ytringsfrihed online.

  Margrethe Vestager er som bekendt konkurrencekommissær i EU og hun var i perioden 2007-2014 politisk leder for Det Radikale Venstre, der nu er regeringens afgørende støtteparti. De må kunne tale med hende om det?

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2019 @ 09:10

 29. “Bilbrande slår rekord: Særligt København og Århus er ramt
  Der kommer stadigt flere bilbrande i Danmark, og særligt belastede områder i København og Århus bliver ramt. Siden man begyndte at monitorere bilbrande for fire år siden, har aldrig været så mange bilbrande som nu. I de første ni måneder af 2019 har der således været 648 bilbrande. Det viser en aktindsigt, som Jyllands-Posten har fået fra Rigspolitiet.

  Tallene i Rigspolitiets opgørelse over bilbrande omfatter de brande, som politiet skønner til at være påsatte og dermed er det, der skønnes til at være vilkårlige brande ikke indregnet i opgørelserne. I de tre andre år, som Rigspolitiet har overvåget bilbrande, har niveauet svinget mellem 487 brande i 2016 over 626 i 2017 og til 562 i 2018. Dog er tallene behæftet med en betydelig usikkerhed, da det kan være vanskeligt at afgøre, om brandene er påsatte eller ej.

  Blandt de områder i København og Århus, der har været hårdt ramt af påsatte bilbrande i 2019, er Nørrebro og Nordvest i det københavnske og Tilst, Trillegården og Brabrand i det århusianske.”

  (08/10/19 08:10 i 180grader)

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2019 @ 09:34

 30. […] Kim Møller skriver interessante ting om Anahita Malakians med mere på Uriasposten: […]

  Pingback by Free Speech Blog — 8. oktober 2019 @ 10:33

 31. TV2 havde inviteret frøken Malakians i Go Morgen Danmark i morges, for at tale om “hændelsen”.

  Den spejlblanke studievært Louise Wolf spurgte Anahita, om hun ikke kunne have forudset, at der ville komme en “kraftig reaktion på grund af Nye Borgerliges hårde politik.”

  For et par år siden kom det frem, at Region Hovedstaden havde ansat flere topfolk fra Hizb ut-Tahrir, herunder deres talsmand Junes Kock, til at arbejde med at udvikle deres IT-system.

  Dengang var der total tavshed fra venstrefløjen, og ingen kunne se noget problematisk i det.

  Hvem sagde dobbelte standarder?

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 11:16

 32. Tak for info Revisoren 11:16. Jeg kan ikke selv klare den statsejede TV2’s hjernevask.

  Efter min mening viser det spørgsmål fra TV2-studievært Louise Wolf, du nævner, at TV2 har en ekstrem venstreorientert bias og derfor forstår de, den venstreorienterede terror mod anderledes tænkende.

  De støtter den på den måde. Og de inspirerer flere venstreorienterde til at gribe til intimidering og vold mod ikke venstreorienterede. Desværre er der mange eksempler på det i den vestlige verden også efter jerntæppet faldt.

  Jeg glæder mig derfor til, at nogen hælder maling over hovedet på kommunisten, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

  Hun medvirkede som bekendt i malings attentatet i folketinget mod daværende statsminister Anders Fog Rasmussen og udenrigsminister Per Stig Møller.

  “Malingangrebet på Christiansborg fandt sted 18. marts 2003. To medlemmer af græsrodsbevægelsen Globale Rødder, Lars Grenaa og Rune Eltard-Sørensen, var mødt op på Christiansborg på gangen uden for et møde i Udenrigspolitisk Nævn om Danmarks rolle i Irakkrigen.

  Efter mødet kastede Lars Grenaa rød maling mod statsminister Anders Fogh Rasmussen (…) Han blev straks pågrebet af Folketingets sikkerhedsfolk og ført bort. I postyret lykkedes det få minutter senere Rune Eltard-Sørensen at kaste maling mod udenrigsminister Per Stig Møller.

  De to gerningsmænd havde skaffet sig adgang til Folketinget som gæster til Pernille Rosenkrantz-Theil fra Enhedslisten (og siden 2011 for Socialdemokratiet).” wiki

  Jeg kommer desværre nok til at vente længe på den berettigede politiske hævnaktion? For det er kun venstrefløjserne, der griber til politisk vold. For som de altid siger:”hensigten helliger midlet”. De bakkes desværre indirekte op af de altdominerende statsejede tv-stationer, DR&TV2.

  Men nej, jeg vil IKKE opfordre til at bruge vold mod venstrefløjserne, men det er jo tilladt at drømme fredeligt om det?

  Min yndlingsonkel var frihedskæmper. Æret være hans minde. Som dreng drømte jeg om at blive frihedskæmper som ham og – hvem ved – jeg kan måske nå det endnu?

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2019 @ 15:10

 33. Det er jo netop galninge som Mitta der ikke er plads til her i landet, nemlig hans slags fascister og racister.

  Kommentar by LarsB — 8. oktober 2019 @ 19:49

 34. Fint Mitta. Skrid!
  “Dit land?” Jeg må le.
  Glem ikke, at ta’ resten af det brune og røde affald med, når du smutter.
  Men sig mig lige inden du går:
  Hvordan klassificerer du lige ord som; vantro og uren, sagt igen igen om DK’s etniske befolkning?
  Med de huller i fødderne, ville jeg ikke forsøge at gå på vandet derned.

  Kommentar by White knight — 9. oktober 2019 @ 07:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper