7. oktober 2019

Politichef om hærværk mod bygninger, der skulle ‘forskønne området’: “… en mærkelig mentalitet.”

Jeg har tidligere blogget om den omfattende hærværk på nye kommunale bygninger på Karen Blixens Boulevard i Brabrand, og det er selvfølgelig en uafsluttet proces. Fra JP Aarhus – Endnu en gang er ruder blevet smadret i Gellerups nybyggeri.

“Det nye Aarhus Kollegiet og Brabrand Boligforenings kommende domicil i den nordlige ende af Karen Blixens Boulevard blev i september udsat for hærværk. I to separate tilfælde har ukendte gerningsmænd smadret en lang række ruder ud mod boulevarden. …

‘De fire unge drenge kom kørende på to scootere, og så gik de ellers i gang med en rudeknuser fra en bus. En beboer i kollegiet løb ud, og så stak de af,’ siger Klaus Møller.

Hærværket mod Brabrand Boligforenings kommende domicil skete omkring kl. 1 den 13. september. Aarhus Vest Politi har ikke oplysninger om, hvor mange ruder der denne gang blev smadret. …

‘… det er ærgerligt, at ruder bliver knust. Det er nye bygninger, som skal forskønne området, og alligevel er der nogen, der ødelægger det. Det er en mærkelig mentalitet,’ siger han.”

Oploadet Kl. 12:43 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104928/trackback

20 Comments »

 1. En mellemøstlig mentalitet.

  Kommentar by Fascist — 7. oktober 2019 @ 13:05

 2. Hvad har den uforstående Politikommissær tænkt sig at gøre ved disse “drengestreger” Hvad med lidt dialogkaffe og uddeling af krammer til disse scooterkørere (åbenbart udstyret med bushammer?)

  Eller han kunne måske afse en kvindelig betjent til forebyggende afpatruljering til fods i området – det forlyder, at der skulle være indrettet en ny politistation på Karen Blixens Boulevard bestykket med 75 ansatte.

  Måske kunne nogen af dem tjenstligt beordres til rive sig løs fra træningsrummet eller fra mødelokalet eller fra computerskærmen?

  Forebyggelse af kriminalitet er bedre end måbende at komme for sent til enhver forbrydelse.

  Kommentar by MKM — 7. oktober 2019 @ 13:29

 3. Kling & Klang anno 2019…

  Kommentar by redneck — 7. oktober 2019 @ 13:50

 4. .

  En mærkelig, men forventelig mentalitet.

  Kun for politikerne, journalisterne og enkelte politichefer er der noget overraskende i at “berigerne” hærger og ødelægger ved enhver lejlighed.

  De gamle partiers og mediers politik er åndsformørket, kommunistisk, ond, altødelæggende, forræderisk og folkemorderisk.

  Snart vil de have forvandlet Danmark til een stor negerlandsby og beduinlejr. Danmark vil snart være en kopi af Libanon, Somalia og Sverige. En ny besættelse er i gang, og en folkeudskiftning er begyndt.

  Christiansborg hærger også danske bygninger med hærværk. Tusindvis af boliger rives ned. Og juridisk er danskerne blevet til 3. og 5. klasses borgere i deres eget land.

  Men fatter danskernes flertal hvad der foregår? Tilsyneladende ikke, selvom hverdagsterroren har indfundet sig, og overgreb, nedskæringer, sociale ulykker og unødvendige dødsfald hagler ned over befolkningen.

  Samfundet præges mere og mere af opløsning og forfald. Et begyndende sammenbrud af kulturen, økonomien og velfærden kan iagttages.

  Danmark som et rædselskabinet plus den etniske udrensning af danskerne, bliver nok “kronen på værket”.

  Kommentar by TP — 7. oktober 2019 @ 15:00

 5. Fuldstændig enig: TP. Dette her handler om at ødelægge vort land, så de vantro kan smides ud. Jeg gad vide hvornår det går op for de mange dumme danskere.

  Kommentar by IES — 7. oktober 2019 @ 15:17

 6. Man undres igen og igen over myndighedernes naivitet.

  Byg en mur omkring Gellerup og lad dem klare sig selv uden indblanding ude fra. Og skær deres overførselsindkomst ned til et minimum.

  Kommentar by JC — 7. oktober 2019 @ 15:55

 7. Jeg har kørt forbi en enkelt gang og efter at have læst tidligere artikler om emnet, noterede jeg mig at facaden på disse bygninger er ren provokation for unge scooter amøber. Det går lige i reptilhjernen, det er praktisk talt umuligt at køre forbi uden at hamre løs på lortet. Det er jo glas og der er vildt meget af det.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. oktober 2019 @ 16:26

 8. “det er jo glas og der er vildt meget af det”

  det er glasfemi

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2019 @ 16:50

 9. OT

  Er der ikke mange perkere i Ülbürtslund?, forbyd islam i Danmark.

  Tre personer anholdt efter knivstikkeri
  Knivstikkeriet fandt sted tidligere i dag i nærheden af et gymnasium i Albertslund.

  Tre personer er anholdt i forbindelse med en episode mandag formiddag, hvor en 20-årig mand blev stukket med kniv. Det skete nær Next Albertslund Gymnasium.

  Det er endnu ikke afgjort, om de tre bliver fremstillet i grundlovsforhør.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. oktober 2019 @ 17:00

 10. Next stop Mekka..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. oktober 2019 @ 17:19

 11. Brabrand Boligforening – er det ikke i denne boligforening, at den gamle afdankede og møgbeskidte kommunist Keld Albrechtsen sidder i bestyrelsen?

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2019 @ 17:50

 12. Rolig nu, hele pisset er enkeltstående tilfælde. Og politiet ser på det med dybeste alvor hen over citronmånen.
  Og måske var det endda banderelateret eller måske var det slet ikke banderelateret. Det er jo den allervigtigste information, for hvis bare politiet har udtalt sig om dét, er alt løst.
  Det var sikkert nogle onde hvide højreorienterede familiefædre, der lige kunne svinge forbi inden arbejde og smadre de ruder.

  Det hele er fandme en stor parodi. Jøsses hvor bliver man bare træt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 7. oktober 2019 @ 18:27

 13. `

  Hvis man ikke er tænksom og fremsynet, men naiv, kan det gå helt galt.

  Tyskerne i 1933 stemte sig til nazistisk tyranni, krig og ildstorme i byerne, mens millioner af unge mænd omkom ved fronterne. Det var hvad tyskerne fik ud af at dumme sig i stemmeboksen.

  Hvad fik de tyske generaler ud af at støtte Hitler? Jo, 8O af dem blev henrettet på den gale kanslers ordre.

  Hvad har franskmænd og fransk politi fået ud af at støtte multi-kulti socialister og radikale Macron fremfor Le Pens protestparti? Jo, de har fået så dårlige arbejdsforhold og familieøkonomier, at tusindvis af landmænd er gået fallit, og over 5O betjente har begået selvmord, mens dusinvis er blevet myrdet af indvandrere.

  Hvad har danskerne fået ud af trofast at støtte de gamle forræderiske partier gennem de sidste 25 år? De har fået det ud af det, at løftebruds partierne foragter vælgerne, og betragter dem som idioter man roligt kan pisse på. Og som bør udplyndres, fordrives, udskiftes og aflives.

  Christianborgs store flertal er glubende ulve i fåreklæder. Selv de “yndige” unge damer/skoletøser derinde (Ida Auken, Joy Mogensen, Sofie Carsten osv.) er fortalere for at bytte danskerne ud med importerede stenalder-typer.

  Kommentar by TP — 7. oktober 2019 @ 18:31

 14. Man kalder det molekylær borgerkrig. Endnu relativt lavintensiv. Men vent bare, det kommer.

  Kommentar by Jørgen — 7. oktober 2019 @ 19:48

 15. #13 ja, de forbereder sig fra en ung alder:

  https://www.lokalavisen.dk/nyheder/2019-10-07/-Ansatte-udsat-for-vold-og-trusler-fra-elever-p%C3%A5-aarhusianske-folkeskoler-5988127.html

  “Ifølge fagbladets undersøgelse fra sidste år havde 12 procent anmeldt trusler til politiet. I besvarelserne fortalte lærerne desuden, at det blandt andet var om trusler på livet, trusler med kniv og trusler om tæsk fra et tæskehold. Truslerne foregik blandt andet på de sociale medier.”

  Bemærk den mentale tomgang hos Janus Boye fra organisationen Forældrestemmen:

  “… føler sig nødsaget til at true eller slå. Det gør eleverne fordi, at de presses og brænder inde med store frustrationer”

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. oktober 2019 @ 19:58

 16. Kommentar by Hr. Snusk — 7. oktober 2019 @ 19:58:

  Det starter tidligere: Jeg har en nabo der arbejder i en børnehave, som fortæller at de har store problemer med vold mod de ansatte fra indvandrerbørnene. Man er klar over, at grunden højst sandsynligt kan findes i en udpræget voldelig opdragelse i hjemmene, når der er tale om børn i så ung en alder, men hverken fra kommunerne eller ledelsen i institutionerne gribes der ind. De ansatte får bare en fridag, og så lader man det blive ved det.

  Kommentar by Kimski — 7. oktober 2019 @ 21:27

 17. Hvad ligner det da også, at gennemskære i-Slam-Gellerup Planen med en hel Karen Blixens Boulevard? – iværksat og betalt af demokratiske kræfter? med forventninger om, at Grimhøj Moskeens trofaste skare vil blive mindre “radikaliserende” over for sine, i omgangen med vantro ghettobeboere og flankerende dittoere?
  Og tænk dog på nemt Jobcenter Århus Vest, nu kan få sendt Allahens kvinder i job, til rengøring osv. i de nye kontorbygninger? Og hvilke følger det vil få for alle Muuuhameds mænd og sønner, når Mor hættemåge skal “tjene” andre, frem for forventet kontanthjælp og udsatte-ydelser?
  Og hvad sker der ikke lige på Boulevarden, allerede før kommunal telefon tid; Fremmede mænd på vej til kontoret, der sender lystne blikke efter deres hættemåger, når de bringer afkommet til skole/børnehave …
  – alle de vantro kvinder der allah-udfordrende forstyrrer Muuuhameds søvnrytme …
  For ikke at snakke om, hvad Muuuhameds hættemåger udsættes for/påvirkes af, mens hun render rundt som haram-arbejder, i kontorbygningerne, uden opsyn …

  Nej, den slags vantro haram-halløj i Slam-Gellerup-Planen (eller andre Ghettoer), er da på forhånd dømt ude af enhver, med selv den mindste indsigt i/kendskab til/allah-agtelse for KOranen!

  Hvor stor var udgiften i øvrigt lige til dette projekt? og hvor stor en %-andel udgør det, af de samlede (tabte) integrations-forsøgs-udgifter?
  Nå pyt; Segmentet af RV+ og de røde ismer fik lønnet en masse af deres med projektet, Muuuuhameds sønner fik fyrstelige træningsfaciliteter lige ved døren og hovedparten af danskerne kan se frem til, at få mere af det, som de har sat deres kryds for.

  Sarkasme inkluderet, ironi udelukket!

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. oktober 2019 @ 23:48

 18. De aflønnede personer på Rådhuset, der har besudlet Karen Blixens navn ved at knytte det til dette område, må da være voldsomt historie- og kulturløse.
  Tag og læs, hvad vores store danske forfatter mente om muhamedanere og nazisme.

  Derfor må det også være et slag i ansigtet på muhamedanerne i Århus.

  Kommentar by Bastardo — 8. oktober 2019 @ 08:40

 19. – Tilbage i 2007, måtte Shell lukke tankstationen i kvarteret, da de selv efter at have befæstet den med jerngitre og udleveringssluse, ikke kunne sikre varer og ansatte.
  – Boligforeningens materialegård er en fæstning af beton og massive jerngitre.
  – Biler, knallerter, affaldscontainere, børnehaver osv. hærges og brændes af i en lind strøm.
  – Gangbroer befæstes med gitre, så biler og bybusser ikke bombarderes ovenfra.
  – Busruter indstilles eller omlægges, da de bombarderes med sten.

  Osv. osv. osv.

  Hvad havde man regnet med, at der ville ske med et glashus i den bydel?

  Kommentar by yggdk — 8. oktober 2019 @ 18:58

 20. Bastardo — 8. oktober 2019 @ 08:40:

  Mon ikke de skattelønnede på rådhuset i Århus, der har besluttet dette, tilhører den selvudnævnte “elite”, der blot de har hørt noget, der lyder af noget, mener sig højt belæst om emnet, skønt de end ikke kan svare på, hvorfra de har deres viden?

  – selvfølgelig går det galt. De skulle jo, allah-rigtigst have kaldt den Sharia Center Boulevard!

  Men hvor meget kan man forlange af de nævnte på rådhuset, f.eks. iht. det jeg skriver i kommentar nr. 9 under
  http://www.uriasposten.net/archives/104933 ?

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. oktober 2019 @ 01:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper