8. oktober 2019

Sproglig udvikling: 27-årig mand anholdt i Koldings natteliv, “.. råbte ‘Wallah, din luder’ til betjentene”

Seneste udgave af Romerriget på Radio24syv havde dialekter som emne, og har kunne professor Tore Kristiansen fortælle, at nye borgere ‘udvikler’ sproget. Knud Romer nævnte konkret udtrykket ‘wallah’. Meget apropos så fortæller Lokalavisen, at en 27-årig mand natten til lørdag blev anholdt ved Discoteque Tordenskiold i Kolding – ‘Wallah, din luder!’: Hidsig mand bed hul i betjents arm.

“Ifølge politiet blev han først tilbageholdt og sigtet for at svine betjentene til, da han blandt andet råbte ‘Wallah, din luder’ til betjentene.

Mundtøjet brugte han igen, da betjentene fik fat i ham, men denne gang ved at bide den ene betjent så hårdt i armen, at han bed hul.”

(Discoteque Tordenskiold, Axeltorv, Kolding; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:52 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104933/trackback

9 Comments »

 1. Når befolkningen bliver udskiftet, så bliver sproget det også.
  Lad os ikke glemme at FN kalder det Replacement Migration. Det er meningen at vi skal udskiftes med den slags menneskeligt affald, som politiet måtte håndtere i lørdags. Og i søndags. Og igår. Og idag.

  Migration Replacement: FN om ‘migration streams needed to achieve specific population objectives’
  http://www.uriasposten.net/archives/103813

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 01:19

 2. Betjenten skal vaccineres mod hundegalskab

  Kommentar by k.m. — 8. oktober 2019 @ 07:31

 3. Sproglig udvikling? Mon ikke det snarere er sproglig afvikling?

  Kommentar by Den Nervøse — 8. oktober 2019 @ 08:17

 4. `

  Efter at vores skoler og universiteter er blevet infiltreret af kommunister, vrimler det frem med falske professorer, som kun er professorer af navn, men ikke af gavn. De har opnået deres professor-titel ved at være “gode” kommunister, ikke ved at være kloge, vidende og begavede. Selv totalt forskruede typer udnævnes til professorer.

  Tore Kristiansen er vel en af disse røde akademikere hvis intelligens, dømmekraft og meninger svarer til en eller to landsbytossers. Eller har han sagt noget fornuftigt som vi ikke har hørt om?

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2019 @ 08:50

 5. Man bliver konstant imponeret over muhammedanernes store ordforråd…

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 11:31

 6. Hvis jeg råbte luder til en betjent i et fremmed land hvor jeg var gæst, ville jeg få valget mellem selv at skaffe en flybillet eller sidde i arresten til jeg havde fundet en. Vores gæst her får formentlig en bøde, der ikke modsvarer de ydelser han får foræret på en måned med bare 50 procent. Der udover bliver han her for altid, får fem børn, der får 25 børn, der får 125 børn, der får 625 børn, der får 3125 børn, der får 15625 børn.

  Kommentar by Fascist — 8. oktober 2019 @ 11:32

 7. Når nu vi er i Kolding, det ulykkelige knivoverfald med altanexit, pudsigt at offentligheden ikke er blevet gjort bekendt med udfaldet af retsmødet om frist forlængelse for varetægtsfængsling, for den sidste af 3 formodede gerningsmænd, som blev antruffet på gerningsstedet få minutter efter den modbydelige gerning blev udført. Men mon ikke at, efter stjerneadvokat Mette Grith Stage har overtaget sagen, den sidste er blevet løsladt, så man er endt i et “Blekingegade-senarie”, hvor politiet ikke har tekniske beviser for hvem af de 3 som har begået handlingen og ikke ikke ønsker at offentligheden skal have kendskab til dette udfald, for at ikke piske en stemning op… JV har skrevet artikler om de forrige retsmøder i sagen, men ikke dette altafgørende…

  Kommentar by SaneGoo — 8. oktober 2019 @ 15:33

 8. De der mærkelige perkersprogssange, der konstant kører i radioen skal vel forestille at være det nye og moderne. Vi skal langsomt bedøves til uvidenhed og sprogfattigdom. Wallah, Quran, Habibi, og mærkelige stød i danske ord og dertil en overfladisk hjertelighed med søstre og brødre, som hurtigt kan bryde ud i aggression mod danskere, der ikke kan fordrage islam og håner og foragter den, når den fører sig frem.

  Kommentar by Uno — 8. oktober 2019 @ 20:45

 9. Det nydanske sprog passer fint til segmentet RV+ og de røde ismer; det er kortfattet, angribende, sjofelt, egoboostende og blottet for intelligens, viden og evne til selvstændig forsørgelse af sig og sine.

  Jeg henviser tillige til mine tidligere kommenterer her på UP, hvor jeg dokumenterer min påstand, for at segmentets IQ ligger meget tæt på et andet segment, med 1400 års ideologisk og konsekvent indavl bag sig.

  Ja, hertil endnu et bevis, når vi husker på, hvem der ophøjede motorvejsinvasionens grænseoverløbere til hjernekirurger og raketforskere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. oktober 2019 @ 00:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper