8. oktober 2019

Transaktivister vs lesbiske feminister: “Det er ikke transfobisk at have en genital præference…”

‘En koalition af aktivister mod transfobi’ fortæller på Konfront.dk, at de lørdag blokerede indgangen til Kvindehuset, hvor lesbiske feminister havde planlagt et arrangement. Der skulle ikke været en platform for ‘bio-essentialistiske’ ‘cis-lesbiske’, de såkaldte TERFs (‘Trans-Exclusionary Radical Feminists’). Revolutionen æder sine børn, og det er om ikke andet, så i det mindste god underholdning. Beretning af en lesbisk feminist, sakset fra Facebook.

“Kære kvindehusgruppe ..jeg bliver nødt til at dele denne oplevelse med jer alle, fordi jeg synes det kommer os alle ved. I går da vi (gruppen lesbiske feminister) ankom til kvindehuset, for at have det møde vi havde booket os ind til. Blev vi mødt af en låst port, med formummede unge mennesker bag gitteret og sort-hvide bannere der hang ud fra vinduerne på 2 sal.og blev forment adgang.

Vi blev fotograferet både med kamera og mobiltlf. Den eneste der ikke havde tørklæde for ansigtet var deres talspersonen Justice .. Hun stod uden for, og jeg spurgte hende hvem de var, og hvorfor de ville forhindre os i at holde vores møde. Hun ville ikke svare på hvem de var, men sagde noget om, at der jo var mange ting der kørte i grupper på nettet. Til det andet svarede hun at de vidste at i vores gruppe var der mange kendte transfober !!

Jeg prøvede at snakke med hende om at der er mange forskellige former for feminisme i dag. Og fordi at man er kritisk overfor den aggressive form for transaktivisme behøver man ikke at være transfob og at det faktisk er både legitimt og normalt at have forskellige feministiske holdninger, og måske var det bedre at mødes og snakke om det hele, end at gribe til den form for ‘latterlig’ aktion. Hun og jeg blev ikke enige, jeg kunne faktisk godt lide hende, men måtte også sige at det for mig var nærmest tragikomisk at blive udelukket fra kvinde huset, når jeg og mange af de andre i gruppen havde været med til at tage/ besætte det første kvindehus. og så især i en aktion af en en gruppe af ‘ukendt’ køn…der ikke var tilknyttet kvindehuset og som kun havde transfokus.

….Hvem er det der synes det er i orden med sådan en aktion ? Det er jo absolut ikke i orden, at forhindre en gruppe af lesbiske kvinder i at holde deres i lang tid annoncerede møde i kvindehuset. Og med fare for at lyde træt og gammel, så er forsøg på samtale med dem lidt som at prøve at snakke med nogen der bare skriger ‘alle dem der ikke hopper er transfober, alle dem der ikke hopper er transfober’ (Kirsten Johnsen Stick, 6. oktober 2019)

(‘Transaktivister’ blokerer Kvindehuset: ‘Support your sisters not your sisters’)

Kvinder med kvindelig biologi har ret til rum uden tilstedeværelse af ‘kvinder’ med mandlig biologi, og det må de biologiske kvinder helt selv bestemme hvor grænserne skal gå for. Alt andet er kvindeundertrykkende og antifeministisk. … For eksempel er det 100% kun kvinder med kvindelig biologi, der har ret til at definere hvad en lesbisk er, og de har selvfølgelig også ret til at holde arrangementer, der kun er for kvinder med kvindelig biologi. Det er ikke transfobisk at have en genital præference, og at indrette sin organisation efter det.” (Jette Vellet)

“Lesbiske der gør sig til dommere over hvem der må identificere sig som kvinder og ekskluderer disse er undertrykkende. Og transfobiske.” (Line Nybro Petersen)

Oploadet Kl. 01:29 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104941/trackback

40 Comments »

 1. Jeg er ret sikker på, at plakaterne bærer teksten “Support your sisters, not just your Cisters”.

  Det eneste, der har holdt LGBTQ-bevægelsen sammen har været det alternative i deres seksualitet, for i virkeligheden har L jo slet intet til fælles med G eller T, osv.

  Og da mange lesbiske er tidl. seksuelt misbrugte piger, der har penistraumer, er de forståeligt nok ikke så glade for at skulle acceptere “lesbiske (nu også med penis)”, som det forlanges af de politisk korrekte GBTQ’er.

  Og efter LGBTQ’erne sammen har tilkæmpet sig retten til være anderledes i det danske samfund, er deres første embedshandling selvfølgeligt at fratage de lesbiske retten til at være anderledes, ved at forsøge at få dem til at acceptere “lesbiske med penis”.

  Sådan må det jo være i en bevægelse, der sin kerne i virkeligheden er antiliberalistisk. Det er ligesom på venstrefløjen, hvor de jo hverken kan blive enige om hvorvidt Trotskij er bedst med eller uden ishakke, eller nogen af de andre finere religiøse dogmer, de strides om.

  Apropos lesbiske vs. transseksuelle, så er denne her absolut værd at tage frem igen i al sin absurditet: http://www.uriasposten.net/archives/103333

  Kommentar by Hertz — 8. oktober 2019 @ 03:41

 2. Bortset fra at meget få ting i livet giver mig større glæde, end at se feminister kannibalisere hinanden, så har jeg da også et par relevante spørgsmål jeg gerne vil have svar på, so here goes..

  “Kære kvindehusgruppe…”
  Hvordan kan det være at i altid bliver helt musestille, hver gang faktaene om muslimernes voldtægter af kvinder og små piger, på en efterhånden industriel skala, bliver bragt op?

  Er den støtte i rask væk giver til bl.a. #MeToo-bevægelsens fortsatte angreb på jeres egne hvide mænds, brødres, sønners, og fædres langt lavere repræsentation som hustrumishandlere og voldtægtsmænd, (mens i samtidigt ser gennem fingrene med de nyankomnes overvældende repræsentation i volds-og voldtægtsstatistkkerne), ikke bare en hyklerisk udgave af at “støtte kvinders sag”, som burde give jer alle sammen en rigtig dårlig smag i munden, og endeløse søvnløse nætter?

  Trods det at jeg egentlig ikke forventer noget konkret svar, (eller handlinger!), fra jeres side, så tillad mig at forsætte med at spørge hvordan fanden det kan være, at i fortsat støtter op om en ideologi, der i bund og grund er tyvstjålet fra Karl Marx’s teori om klassekamp,(en mand, gudhjælpemig, ikke engang dét kunne i klare selv!), og med baggrund i det ovenstående afsnit tydeligvis ikke har tjent andet formål, end en indførelse af den socialisme/kommunisme, der i dag har umuliggjort det for millioner af kvinder i Europa, at færdes frit ude om natten?

  Hvordan havde i forestillet jer, at i nogensinde igen vil blive taget seriøst af rettænkende og intelligente mennesker, når i samtidigt så tydeligt har vist, i hvor stort omfang i er parate til at acceptere systematisk kvinderundertrykkelse, blandt andet gennem de ovennævnte punkter, men bestemt også med jeres egen eksklusion fra fællesskabet, af kvinder der bare gerne vil være traditionelle husmødre, (i det omfang det efterhånden kan lade sig gøre)?

  Hvis der ikke findes nogle svar på spørgsmålene, som ikke kræver at man slår al form for rationalitet og logik fra, så var det måske en idé at omdøbe ideologien til ‘Lesbinisme’, da det, for det første, hovedsageligt var dem der lancerede vanviddet, for det andet jo tydeligtvis er dem der bestemmer, hvem der har adgang LBQTZÆØÅ-klubhuset, og for det tredje ville løse det tilsyneladende helt enormt store problem i har med transaktivisterne?

  Det ville også gøre det meget nemmere for os andre at gennemskue, hvem af jer der bare hader mænd, og hvem der er indoktrinerede, vildførte tåber..

  Kommentar by Kimski — 8. oktober 2019 @ 03:56

 3. Hvis en Mand “identificerer sig” som Napoleon, så får han at vide, at han er psykisk syg og har brug for psykiatrisk hjælp.

  Men hvis en Mand “identificerer sig” som Kvinde, så bliver han hyldet og fejret som en del af en undertrykt minoritet.

  KLOVNE-VERDEN

  Kommentar by Jens Larsen — 8. oktober 2019 @ 04:07

 4. Sjov leg de har startet der, meget konstruktivt. Lad os prøve at lave en lille quiz ud af det:

  Hvem er farligst for en transseksuel i dagens danmark, eksempelvis når vedkommende er på vej hjem alene fra indre by, og dermed et problem som LGBTQ+ miljøet bør adressere hurtigst muligt:

  A: En lille gruppe ældre lesbiske feminister som vil holde et møde?

  B: Tusinder af unge mandlige muslimer fordelt over hele landet som hele deres liv har fået at vide at homoseksuelle og transseksuelle ødelægger samfundet, og derfor skal holdes nede med vold eller ligefrem slås ihjel?

  Kun i sekteriske venstrefløjs-miljøer der har gjort sig selv afhængig af muslimske stemmer på deres partier kan svaret nogensinde blive det første.

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 04:25

 5. Som kvinde fatter jeg nada af det skrigeri. Dk er så fri som muligt, så hvad sker der?

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:33

 6. Den forklaring jeg ser, er at der skal gøres oprør mod alt, bare det ikke er invasionen selv,..

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:35

 7. Den som er den ægte årsag. Den isnende angst for islam kommer ud som kønsvrøvleri..

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:37

 8. Bevares, at lege med kønnet er da fint, i al diskretion, det her er pinligt sindssygt..

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:39

 9. De unge flipper ud fordi de har fiasko i skolen og succes med vrøvlskrigeri. Så går tiden med det, ha ha

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:40

 10. Åh Det er god morgenlæsning, ha ha. Kom lad os forhindre hinanden i at forhindre noget.

  Kommentar by Flaskeposten — 8. oktober 2019 @ 05:42

 11. Dette skrigeri er så tydeligt ment mod islam, men vendt mod den hvide mand.. Og nu kvinde også!..

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:43

 12. Det er invasionens succes, neden under alt det komiske. Smadre landet med psykisk terror, så alle er mod alle.

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:45

 13. Hvorfor det lige er lgbt flip? – fordi islam er den mest grusomme mod lgbt i verden, overhovedet.

  Kommentar by Gaflen — 8. oktober 2019 @ 05:50

 14. Fornemmer at Gaflen har det lidt lige som jeg selv har det … jamen, jamen , jamen !!! Hvad sker der ??!?!?!?!

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 06:56

 15. Kvinder med kvindelig biologi, det må vel hedde KMKB. Det’ fan’me uhyggeligt, du!

  Kommentar by Zatopek — 8. oktober 2019 @ 07:01

 16. Æ forslår vi lau jen machogruppe få æ synjysk Machomæn (en truet minoritet).Æ forslå vi hol den æ Rosalinas bar i Århus (Mæ grøndlændere). Ell å Postkro i afenraa :-) :-) :-). God tirsdag.
  Med-lem Machomæn. Med-lemmer af Lesbiske mænd er også velkomne :-) :-) :-).Støt SIAD. med lemlig hilsen Michael Unna :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. oktober 2019 @ 07:17

 17. Selv Monty Pythons flying cirkus, havde ikke fantasi til at fremstille så rablende skør en parodi, som det skingrende vanvid disse lbqtgwztf “kvinder ? ” fremviser.

  Kommentar by Danskeren — 8. oktober 2019 @ 07:21

 18. Iøvrigt er jeg en kondicykel og enhver der siger noget andet, er en facistisk,nazistisk,racistisk,fremmedfjendsk,hadefuld,diskriminerende,sexistisk,islamofobisk person med et dårligt menneskesyn… Mit syn fejler nu ikke noget, det siger min optiker.

  Kommentar by Danskeren — 8. oktober 2019 @ 07:25

 19. Støt psykiatrien, de her skøre kuler trænger til hjælp.

  Kommentar by k.m. — 8. oktober 2019 @ 07:55

 20. Jeg hopper ikke.

  Kommentar by Hagmann — 8. oktober 2019 @ 07:57

 21. Kosteligt! Godt fund! Jeg har grinet mig selv af led over tegneserietegneren Lauziers parodier, men troede altid, jeg kom for sent til at opleve de 70’er-griller, der gav ham materialet. Det gjorde jeg så ikke alligevel.

  Kommentar by Tankesite — 8. oktober 2019 @ 08:27

 22. Frænde er frænde værst. Tak for underholdning.

  Kommentar by Crass Børsting — 8. oktober 2019 @ 08:36

 23. Lauziers “Moderne tider” var geniale – dem har jeg brugt som præference helt op til i dag.

  Kommentar by Axl — 8. oktober 2019 @ 08:37

 24. Den svangerskabsforgiftning, der øjensynligt er årsag til hele miseren, har flere omkostninger på samvittigheden end “blot” kønsforvirringen.
  Den ender også med, at gøre folk skøre.
  Tjek evt. selvmordsraten.

  Kommentar by White knight — 8. oktober 2019 @ 08:38

 25. Da Ibi-Pippi skiftede navn og køn, og meddelte at “hun” var en lesbisk kvinde fanget i en mands krop, var der fnisen eller forargelse over provokationen, da “hun” ville i svømmehallen hos damerne. Men det udstillede bare den virkelighed, politikerne havde vedtaget ved lov.

  Kommentar by Zatopek — 8. oktober 2019 @ 09:02

 26. Vi har helt klart brug for et officielt “syndforindex”, måske forkortet til SFI? Godkendt af ligestillingsministeren naturligvis:

  Index 1: Hvid heteroseksuel kristen mand
  Index 100 : Sort, omskåret, lesbisk, transseksuel muslimsk hen

  Så er det bare med at fylde ind imellem 1 og 100. Og når 2 grupper mødes checker man blot hvem der har det største SFI tal, og den gruppe vinder

  Enkelt ikke?

  Kommentar by redneck — 8. oktober 2019 @ 09:05

 27. `

  Det begynder at være indviklet, nu hvor vi ifølge tossernes yndlingsavis Pollertiken er nået op på 1OO eller 1OOO forskellige køn. Skal man forstå hvad der foregår i hovederne på de lesbiske feminister og hvad der ellers findes af feminister og skøre kællinger, kræver det en IQ på mindst 2OO, så ikke mange kan være med der. Måske man højst må have en IQ på 75, hvis man skal kunne være på bølgelængde med disse underlige fruentimmere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2019 @ 09:14

 28. Det var nu lidt nemmere før i tiden, en mand var en mand og en kvinde var en kvinde, men det bliver man nok fængslet for at sige nu om dage!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. oktober 2019 @ 09:28

 29. `

  Man skal nok ikke blive forbavset hvis mediernes dyrkelse af kønsforvirringen og LGBTXYZQÆØU-segmentet viser sig at være endnu en aflednings-manøvre, i forhold til den folkemorderiske politik som de gamle partier er slået ind på. De sidste ti-femten år har de jo uafbrudt snigløbet og undergravet danskernes tryghed og Danmarks frihed og sikkerhed. Men vi jo helst ikke lægge mærke til at vi har kurs mod nationens frie fald.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2019 @ 09:30

 30. Skridtklynkerne har også længe stået i skyggen af roedyrkerne og umodne karsesnaskere.
  Så nu er det payback m gennemblødning og penismisundelse, forestået af Store Skamlæbe selv!
  ..Og om et års tid, er det så de arbejdsløse masturbationsjournalisters hungermarch vi skal tudes ind i ørene om.. gab..gab…gaaab!

  Kommentar by Hul igennem? — 8. oktober 2019 @ 09:42

 31. Vågn op Kim – der er sket et terror angreb i Karup!
  Jp skrev (noget lignende) :” Fodgænger ramt af flugtbilist ved flyvestation”
  Det viste sig at være en værnepligtig som var dræbt lige udenfor flyvestation Karup. Nu er linket væk på jp, mens de formentlig håber at det er en hvid jysk spritbilist!

  Kommentar by mv jensen — 8. oktober 2019 @ 09:45

 32. … Linket var der alligevel, men rykket næsten til bunden af siden…

  Kommentar by mv jensen — 8. oktober 2019 @ 09:49

 33. Nu forstår jeg bedre venstrefløjens kognitiv dissonans. Det må fanden gale mig være svært at følge med når tåberne folder sig ud, og hånden på hjertet, venstrefløjen har mange tåber.

  Men, ellers fed underholdning. More Please :)

  Kommentar by Santor — 8. oktober 2019 @ 09:57

 34. Dette her er jo ret så komisk, og det ses tydeligt, hvad al den heterofobi har ført med sig af imbecilitet:

  http://denstoredanske.dk/Krop,_psyke_og_sundhed/Sundhedsvidenskab/Psykiatri/imbecilitet

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. oktober 2019 @ 10:01

 35. https://www.weekendavisen.dk/2019-40/samfund/binaer-eller-ikke-binaer

  Ugens Weekendavis har også en – æhmm, noget vanskeligt læselig – artikel om denne formentlig autoimmune LGBTQ+ psyko-psykose.

  Verden bliver mere og mere ad lave.

  Kommentar by Thorbjørn — 8. oktober 2019 @ 11:24

 36. Thylejren åbnede i 1970 som venstrefløjens fristed, væk fra den fæle kapitalisme.
  Det var vist noget med nogen frigjorte rødstrømper.

  I dag er den frigørelse forvandlet til en snerpet metoo bevægelse, hvor man faktisk hylder Islam kvindeundertrykkelse.

  Disse gale kvindemennesker sidder desværre også i regeringen, med ansvar for børneinstitutioner og skolevæsen. Der hvor de små poder lulles ind i multikulturens dødsspiral.

  Kommentar by k.m. — 8. oktober 2019 @ 11:26

 37. STORE PATTER!

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 11:28

 38. https://ekstrabladet.dk/112/bil-eksploderet-ved-togstation/7824042

  Kommentar by k.m. — 8. oktober 2019 @ 13:14

 39. #38 k.m. bemærk følgende:

  “Men politiet mener ikke, at der er sket noget kriminelt, skriver de på Twitter.

  Et billede fra stedet viser, hvordan bilens tag ligger helt skrællet af omkring 15-20 meter fra den eksploderede bil.”

  Klart nok. Det lyder som endnu et tilfælde af spontan selvantændelse.
  Naturligvis kan politiet allerede nu fortælle os, at det næppe er en kriminel handling.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 15:03

 40. slåfejl i billedteksten
  Plakaternes tekst lyder: ‘Support your sisters not your cisters’

  Kommentar by Poul Sørensen — 8. oktober 2019 @ 16:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper