8. oktober 2019

Sofie Jacobi: “Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme. … forandring kommer ikke af dialogkaffe.”

De Radikale på Nørrebro droppede ‘The Barn’ som mødested, da de opdagede at Nye Borgerliges Anahita Malakians var ansat, skriver Berlingske. Den radikale venstrefløj, går dog lidt længere end De Radikale. BT har talt med Sofie Jacobi, der deltog i hetzen mod burgerbaren – en queeraktivist, der som DJ har spillet en lang række steder, herunder til Alternativets årsmøde i Odense, i AFA-kollektivet Bumzen, samt Enhedslistens valgaften på Søpavillionen. Forbind selv punkterne. Fra BT.dk – Sofie har fået trusler efter kritik af politiker: ‘Social forandring kommer ikke med dialogkaffe’.

“Hun bifalder ikke weekendens hærværk, men hun har heller ikke ondt af Anahita, som har følt sig nødsaget til at sige sit job op.

Det er fedt, at hun trækker sig, men jeg er bange for, at det nu bliver brugt i en kampagne om, hvor synd og hårdt det er for hende,’ siger Sofie, der er studerende.

Som hun ser det, er det kun højrefløjen og Anahitas politiske virke, som vinder noget på den knuste rude. I denne situation var det ikke nødvendigt med hærværk, forklarer Sofie, men den politisk motiverede vold kan være nødvendig i andre sammenhænge.

‘Holdningerne fra den yderste højrefløj siver ind mod midten. Det er, som om folk ikke forstår, at der skal mere ekstreme ting til, før det ændrer sig,’ siger hun.

Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme. Social forandring kommer ikke af dialogkaffe.‘ …

Hvad tænker du om, at Anahita nu har sagt sit job op på grund af chikanen?

Der er ingen, der har tvunget hende til at gå ind i et fascistisk parti. Hun burde ikke tro, at hun bare kan servere burgere et sted, hvor de minoriteter, som hun vil udgrænse, bor.‘ …

‘… hun er en del af den højredrejning, der er kommet til Danmark, som lugter af nazisme,’ siger hun.”

(Sofie Jacobi hetzer ‘The Barn’ online, 2. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104944/trackback

29 Comments »

 1. Hun bor ikke engang i nærheden af Nørrebro https://www.krak.dk/sofie+jacobi/personer

  Kommentar by BB — 8. oktober 2019 @ 11:14

 2. Typisk de røde hyklere. Først starter de en hetz, når det så giver bagslag, render de hen til medierne og klynker. Og medierne er altid villige til at give dem en platform.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. oktober 2019 @ 11:20

 3. Stakkels Sofie er meget bedrøvet over, at nogen truer hende med … vold! Det er bare så strengt :( Det er jo ikke hende der er fascist!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. oktober 2019 @ 11:22

 4. Jeg forstår virkelig ikke de hader Nye Borgerlige så meget. De er jo reelt bare en dansk udgave af Tyrkiets nationalkonservative Retfærdigs- og udviklingsparti med Erdogan i spidsen. Ingen har behandlet syriske flygtninge og kurdere dårligere end Erdogan, som alle muslimer i Danmark tilbeder. Ingen tyrkisk statsleder har nogensinde gjort mere for de kulturmuslimske tyrkere, der bl.a. har fået mulighed for igen at bære tørkløde i offentlige hverv. Vermund er Danmarks Erdogan!

  Kommentar by Fascist — 8. oktober 2019 @ 11:38

 5. Lille spejlblanke Sofie bor på lorteøen Amager, og “studerer” dansk og litteratur på Københavns Universitet, og ifølge BT har hun også et barn.

  Altså en “enlig mor” og evighedsstudent, som skatteyderne formentlig kommer til at forsørge resten af hendes sølle liv.

  Fjern SU!

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 11:39

 6. Problemet er jo bare, at tyrkisk og arabisk racisme er helt acceptabelt. Der findes ingen større racister og fascister end tyrkere og arabere. Tyrkerne spytter på syrere i Tyrkiet. Araberne spytter på kurdere i deres lande. Jonni Hansen fra DNSB er den eneste dansker, der nogensinde er blevet inviteret på statsbesøg af Saddam Hussein, som danske muslimer TILBEDER.

  Kommentar by Fascist — 8. oktober 2019 @ 11:40

 7. `

  Sofie Jacobi er blot endnu en svagt begavet feminist, som bytter rundt på op og ned, ret og vrang. Hun kan ikke se forskel på idioti og fornuft, barbari og civilisation, diktatur og demokrati.

  Disse sinkeagtige feminister er ikke bare dummere end snot, de er også farlige pga. deres blinde had til alt det de ikke forstår. Og det er jo derfor et 36O graders had til omverdenen.

  Samtlige politiske kvinde-kliker og kvinde-organisationer er mændenes, familiernes og børnenes FJENDER! Samtidig med at de undergraver demokratiet, folkehjemmet, økonomien og landets fred og sikkerhed. Politik-kvinder er skøre navlepillere der aldrig kan få nok af feminisering, ligestilling og kvoter osv.

  Læs “Why Women destroy Families, Nations and Civilizations” hos Black Pigeon.

  Kun naive, uvidende, selvdestruktive og feminiserede mænd stemmer på politik-kvinder. For 19 af 2O af de kvinder der er på Christiansborg er enten dumme eller gale. Hos de radikale er det 2O ud af 2O.

  Sverige er et særdeles afskrækkende eksempel på hvad feminisme kan føre til.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2019 @ 12:05

 8. Vi skal have flere udtalelser som dem Sofie Jacobi kommer med. Så kan vi altid pege på hende og sige NØJAGTIGT det samme og med god samvittighed pande hende og hendes meningsfæller ned!

  Ser du Sofie, i mine øjne er det dig der er Fascist!

  Kommentar by Santor — 8. oktober 2019 @ 12:22

 9. ´

  PS: Venstrefløjens idioter er meget aktivistiske. Højrefløjens fornuftige folk er meget passive. Eller man kan sige at de åndsformørkede, nedbrydende og ødelæggende kræfter har frit spil. Fordi dem som hellere vil opbygge og bevare, og som foretrækker civilisation og fred fremfor barbari og krig, nøjes med at snakke og skrive. Ja, de har knap nok evnet at organisere sig, bortset fra net-aviserne og nogle smågrupper og to partier som står svagt. V, K og DF er jo helt holdt op med at være borgerlige højrefløjspartier.

  Hvad mon det ender med? Foreløbig ser det ud til at højrefløjens dansksindede borgerlige plus hele Danmark står til at tabe magtspillet. Om få år vil Danmark nok være en udraderet og udslettet nation, hvis modstanden mod kommunismen, afrikaniseringen og islamiseringen forbliver på snakke-, hygge- og fritidsniveauet, eller hvad man skal kalde den passive og svage modstand?

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2019 @ 12:25

 10. Sofie Jacobi: “Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme. …
  Så stærke holdninger og så lidt styr på de grundlæggende begreber, man kan kun tage sig til hovedet.

  Kommentar by Kunta — 8. oktober 2019 @ 12:39

 11. Selv den mest inkarnerede heksejæger bliver såret over at blive hetzet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. oktober 2019 @ 13:00

 12. Når jeg ser hende, så véd jeg jomfrufødsler findes – skulle jeg et sekund ha’ tvivlet på bibelens ord.
  Mage til hæslig kælling, tvivlede jeg derimod på fandtes.
  Med dét udseende, må hun desuden lide af et ubændigt selvhad. Derom heller slet ingen tvivl.
  Når jeg dvæler ved dette faktum, er det fordi, du skal ku’ elske og rumme dig selv – før du kan omfavne og rumme andre.
  Mon det hér igen igen er dér AFA-køteren ligger begravet?
  Hun blev i stedet for en lyserød betændt byld i røven på det danske samfund. For slet ikke at tale om de lousy gener hun så generøst har givet videre.
  Således blev hun gaven, der vil vedblive med at gi’ i årtier fremover.
  Skååål!

  Kommentar by White knight — 8. oktober 2019 @ 14:23

 13. “Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme.”

  Super, så regner jeg ikke med at hun brokker sig når nogen får nok af hende.

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 15:35

 14. Et sammenrend af islamister og autonome (d.v.s. Enhedslistens kernevælgere) har nu de facto indført Berufsverbot i store dele af København.

  Og der er total tavshed fra Bingo Frank…

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 15:52

 15. Måske lidt urelevant, men hun er ganske rigtigt kvalmefremkaldende grim.

  Kommentar by Michael — 8. oktober 2019 @ 16:23

 16. Jeg kom lige til at google hende…Hun lever et liv langt ude på det politisk korrekte overdrev.

  Kommentar by na — 8. oktober 2019 @ 17:01

 17. […] Ida Auken har fået en lektion i sharialoven, som hun sent glemmer.Se også Sofie Jacobi: “Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme. … forandring kommer ikke af dialogka… […]

  Pingback by Muslimsk migrant hæver sharia-pegefingeren: Tvivler på Ida Aukens ansvarlighed og politik – Free Speech Blog — 8. oktober 2019 @ 17:59

 18. Revisoren: “… og ifølge BT har hun også et barn.”

  Stakkels unge.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 18:06

 19. Kæft, hun ser dum ud.

  Kommentar by Ewing — 8. oktober 2019 @ 18:31

 20. Nu må vi ikke være for hårde ved hende, hun er jo i virkeligheden bare et produkt at en fejlslagen opvækst, vi kender ikke hendes forældre, men hendes og hendes medsøstre og tilsvarende drenges skolegang med 80-90% røde lærer, kan ikke give andet resultat end komplet uvidende og historieløse unge mennesker. De har ikke hørt andet end rødt sludder hele deres skolegang og så bliver de naturligvis lette ofre for rød propaganda.
  F.eks kalder de bare alt, som de ikke kan lide for fascisme, men røde som de er, er de ikke klar over at fascisme udspringer af kommunisme. Fascisme er faktisk en styreform nært knyttet til 20’ernes og 30’ernes Italien hvor Mussolini meldte sig ud af kommunistpartiet og dannede det fascistiske parti, de to ideologier minder på mange områder om hinanden, de er begge kollektive ideologier, de har begge ekspansion indbygget og ønsker magtkoncentration. I alle tilfælde præcis det modsatte af NB. NB’s politik bygger på individets frihed og decentralisering og endelig har NB ingen angrebsplaner med territorial udvidelse på programmet! Med det ved Sofie Jacobi ikke og med hende hele den uvidende venstrefløj!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. oktober 2019 @ 18:46

 21. Den klamme sæk er – naturligvis – også queerfeminist.

  Hun vil således være blandt de første, der vil blive stenet, når Kalifatet er fuldt ud implementeret…

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 19:23

 22. Det viser fint at nogle mænd er direkte desperate, når de vælger så hæslig en udansk kælling som hende der.

  Kommentar by LarsB — 8. oktober 2019 @ 19:54

 23. Jeg støtter konsekvens-undervisning til Sofie Jacobi.

  Kommentar by Kimski — 8. oktober 2019 @ 19:56

 24. Sofie Jacobi: “Social forandring kommer ikke af dialogkaffe”.

  Jeg er faktisk enig med hende i denne betragtning. Det er spild af tid at have “dialog” med anti-hvide globalister, som vil undergrave og ødelægge vores nation/folk.

  Kommentar by Jens Larsen — 8. oktober 2019 @ 20:40

 25. #19 LarsB, det kunne jo også være en perker eller en neger.

  Jeg så lidt af Stram Kurs’ besøg på Nørrebro idag. En fed og grim integrationsmadras kommer vraltende med sin barnevogn og sin Muhammed (som tilsyneladende ikke kan tale dansk, men blot udstøde nogle lyde hvoraf Muhammed og Allah var genkendelige), og begynder at skabe sig over at Rasmus Paludan kommer og forstyrrer hendes dejlige Nørrebro. Hun slutter af med at ønske at RP og de andre bliver tromlet ned af en lastbil, og begræder samtidig at hun ikke vil være tilstede, så hun kan optage det med sin mobiltelefon.

  Der er intet så hyklerisk som den rummelige og inkluderende venstrefløj.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 20:59

 26. Hun fortjener sgu fake negative reviews for hendes “DJ”-skills som en slags karma-boomerang.
  Nogen der ved hvor man kan give hende negative reviews?

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 8. oktober 2019 @ 22:16

 27. Hun er venner med, Mary Consolata Namagambe. Haha.

  Kommentar by Ewing — 8. oktober 2019 @ 23:19

 28. Det er da godt vi nu kender navnet på Sofie Jacobi. Hendes voldsperverse udsyn høre jo ikke hjemme i et frit demokrati. Hun er virkelig den Facistiske repressentant for Venstrefløjen. Boykot hende Der hvor i kan. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. oktober 2019 @ 05:07

 29. Det spejlblanke pigebarn siger: Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme

  Det kan vel kun forstås på den måde, at hun er parat til at gøre skade på sig selv. Er der ikke noget med, at den slags personer (selvskader/skærer i sig selv m.v.) bør have psykologhjælp? På mig virker hun som et oplagt eksempel.

  Kommentar by Realisten — 9. oktober 2019 @ 08:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper