8. oktober 2019

Århus: Kommunistisk bogcafé tilklistret med nationalsocialistisk propaganda – “Heller død end rød…”

I forbindelse med debatten om den venstreekstreme hetz mod ‘The Barn’, trækker enkelte tråde til ‘hærværk’ mod en venstreorienteret bogcafé i Århus. En enkelt noterer i den forbindelse, at uanset hvilken fløj man tilhører så skal man undsige ‘politisk vold’. Det er svært at være uenig, men proportionerne taler for sig selv. Klistermærker på en forretnings facade er ikke vold, og vel kun hærværk i juridisk forstand hvis det antager et vist omfang. Intimideringen er problematisk, men her er ikke 20+ støttende nationalister, der skriver harmdirrende indlæg i eget navn om det formastelige i en forretning der spreder propaganda for en ideologi der har kostet 100 mio. ofre.

Bemærk at journalisten sætter ‘kommunistiske’ i citationstegn, selvom facaden prydes af kommunismens røde stjerne, og caféens hjemmeside praler med altid at have ‘de nyeste aktuelle tidsskrifter fra de danske kommunistpartier’. Fra Lokalavisen.dk – Hellere død end rød: Nynazister begår hærværk mod butik i Aarhus (25. september 2019)

‘Folkeforrædere.’ ‘Heller død end rød – Spartakus Bogcafé er en fjende af folket!’

Sådan står der på store klistermærker, som i nat blev klistret på døren og vinduer i Spartakus Bogcafé i Studsgade i Aarhus C. …

Han har meldt hærværket til politiet, som kan begynde efterforskningen på hjemmesiden nordfront.dk.

Her kan man se billeder og læse, at det var en ‘kampgruppe’ fra Aarhus, som natten til onsdag klistrede den ‘kommunistiske’ bogcafé til med propaganda-budskaber.”

(Klistermærker påsat dør og facade hos Spartakus Bogcafé, Århus; Foto: Nordkraft)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104948/trackback

53 Comments »

 1. Det … er .. så … tåbeligt. Tak for at bringe det, Kim.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. oktober 2019 @ 12:14

 2. Er der ikke mange perkere i Helsingør!?! Forbyd islam i Danmark.

  Der har været en eksplosion i en bil i Helsingør. Det skriver politiet på Twitter.

  Eksplosionen skete sidst på formiddagen og kunne ifølge TV 2s journalist i byen høres over det meste af Helsingør.

  – Jeg er ikke sikker på, at det kunne høres over hele byen, men det har haft rimelig stor rækkevidde, siger pressevagten hos Nordsjællands Politi til TV 2.

  Bilen eksploderede, efter der havde været ild i den.

  Politiet oplyser, at ingen personer er kommet til skade i forbindelse med eksplosionen, men to biler nær den pågældende bil er blevet skadet.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. oktober 2019 @ 13:13

 3. Er klistermærker vold? Der er en verden til forskel på at smadre ruder og udøve personrettet chikane og så på at montere et klistermærke.

  Kommentar by Fascist — 8. oktober 2019 @ 13:20

 4. Vi hører politiet er overbelastet, men det her er der nok rigelig mandskab til at efterforske

  Kommentar by k. m. — 8. oktober 2019 @ 13:34

 5. Citat: “‘Folkeforrædere.’ ‘Heller død end rød – Spartakus Bogcafé er en fjende af folket!’”.
  Selvfølgelig skal der ikke begås hærværk mod hverken venstre eller højrefløjen.

  Spartakus Bogcafé har vel ikke gjort andet, end at sælge gamle kommunistiske bøger der for længst har overskredet sidste udløbsdato?
  Jeg mindes selv den kommunistiske boghandel Sputnik i Vestervoldgade i København, som jeg, som meget borgerlig fandt inspirerende at besøge. Jeg tror jeg har nævnt det før, for her fandt jeg f.eks. en indspilning af
  Khachaturians “Spartakus”, som jeg gamle borgerlige har glædet mig over lige siden.

  Og hvad enten man kan lide det, eller ej, så er kommunismen en del af Verdenshistorien på godt, men formentlig mest ondt, og det må vi leve med og forholde os til. Og uanset hvad man mener om kommunister, så er det ikke lige netop dem der er truslen lige nu, men derimod muslimer og deres brune Radikale medløbere.

  Kommentar by Henning Jensen — 8. oktober 2019 @ 13:49

 6. Kommunismen, nazisme og facismen er udspring af en socialistisk arbejder bevægelse.

  Kommentar by Jp — 8. oktober 2019 @ 13:55

 7. ¤

  Den Nordiske Modstandsbevægelse er et sundhedstegn, ligesom Generation Identitær og Stram Kurs mv.

  Kommunismen/fascismen/nazismen og islamismen er fire ædende onde og forrykte ideologier som er nært beslægtede, og som i tidens løb har narret, snydt, terroriseret, tortureret og myrdet millioner og atter millioner af harmløse, fredelige og uskyldige mennesker, børn og voksne, bønder og byboere, mænd og kvinder.

  Det er fire ideologier fra helvede, og man skal være meget historieløs, stupid eller uvidende for ikke at forstå at kommunister osv. er menneskehedens fjender, ens families og ens egen personlige fjender. Alle kommunister, marxister og feminister osv. er enten analfabeter, hjernevaskede elever, korrupte pampere eller skingrende skøre galninge. Selvom de camouflerer sig som humanister. Den overbærenhed hvormed mange betragter Enhedslisten, de Radikale og Uffe Elbæks bøsseparti er helt malplaceret. Også globalisterne, klima-alarmisterne og de falske borgerlige partier bør ses som fjender.

  At dette ikke er teoretiske vurderinger, fremgår af at også i Danmark har de blodtørstige røde efterladt sig et bredt kølvand af uretfærdigheder, vanvid, tragedier, sygdom, vold og død. Bare siden 198O-9O er titusinder og atter titusinder af danskere blevet hårdt ramt af marxisternes menneskefjendske politik. Og en million danske babyer er blevet dræbt inden de så dagens lys. Og rødfascisterne er nu i gang med den totale ødelæggelse af det danske folks kultur og fremtid. Selvom det meste af ondskaben forties og skjules….. så mange danskere ikke aner hvad der sker af uhyrligheder bag de skurede facader….. er en effektiv politisk krig mod det danske folk en realitet.

  Ingen bør stole på at der er en fredelig og civiliseret fremtid forude. Det er slet ikke sikkert og slet ingen selvfølge.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. oktober 2019 @ 14:09

 8. Jeg vil næsten æde mine ugegamle underbukser hvis det ikke er et “red flag” istandsat af venstrefløjen fordi “Halli, hallo! Vi bliver også udsat for politisk terror!!!!!”

  Kommentar by O — 8. oktober 2019 @ 14:10

 9. I den linkede artikel udtaler en repræsentant for Spartakus:

  “I 2001 blev der smidt brosten og maling gennem butiksfacaden, så vi fik skiftet glasset ud med plast. Siden da er det sket nogle gange, at der for eksempel er lavet ridser og hængt hagekors på facaden.”

  Boghandlen har altså måttet erstatte glasruder med plexiglas for at undgå rudeknusning.

  Wikipedias artikel om Den Nordiske Modstandsbevægelse, som nordfront.dk er dansk hjemmeside for, er ubehagelig læsning. Nogle citater:

  “Den Nordiske Modstandsbevægelse (…) er en nynazistisk og pan-nordisk bevægelse med afdelinger i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Bevægelsens erklærede mål er at skabe en nationalsocialistisk republik bestående af de nordiske lande og eventuelt også de baltiske lande.”

  “Bevægelsen blev ved dom forbudt i Finland i november 2017, men afgørelsen blev anket og forbuddet trådte derfor først i kraft 27. november 2018.”

  “Den Nordiske Modstandsbevægelse går ind for et øjeblikkeligt stop for den såkaldte masseindvandring i skandinaviske lande og hjemsendelse af statsborgere af ikke-nordeuropæisk afstamning. Bevægelsen går også ind for, at Norden bliver selvforsynende og udtræder af Den Europæiske Union.”

  “Flere af medlemmene har været dømt for alvorlig voldskriminalitet. Lund (stifteren, red.) har modtaget en fængselsdom for et politisk motiveret drab begået i 1986 samt domme for røverisk overfald og groft brud på våbenloven.”

  Kommentar by np — 8. oktober 2019 @ 14:32

 10. Stifteren af SMR/NMR, Klas Henrik Pontus Lund, har ifølge svensk Wikipedia flere domme bag sig:

  “Lund dömdes 1986 till fyra års fängelse för dråp på Ronny Landin som ingripit mot ett överfall på tre invandrare i nedre tonåren vid Nickstabadet i Nynäshamn. Han frigavs från fängelsestraffet efter två år.”

  “År 1991 dömdes han till sex års fängelse för bland annat ett bankrån i Vemdalen, Härjedalen, där VAM-medlemmar använt vapen från en stöldkupp mot en polisstation i Lidingö. Han har även dömts för misshandel och flera gånger för olaga vapeninnehav.”

  “I oktober 2004 rymde han från Mariestadsanstalten, där han avtjänade ett sex månaders fängelsestraff för olaga vapeninnehav.”

  Kommentar by np — 8. oktober 2019 @ 14:47

 11. Så er NoPoint i gang med relativisering igen.

  Når perkerne er bevæbnet til tænderne, og ALDRIG udsættes for ransagninger, i modsætning til hvide, der formaster sig til at have et luftgevær over 4,5 mm, er modstandsbevægelsen jo nødt til at skaffe sig våben på anden vis, for ikke at være “sitting ducks”

  Kommentar by Træt — 8. oktober 2019 @ 15:05

 12. Ned med de røde.

  Kommentar by Ewing — 8. oktober 2019 @ 15:29

 13. Jeg er mest forarget over at det kan betale sig at drive en kommunistisk boghandel i 2019, skolelærene i århus har en del at forklare.

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 15:31

 14. Hvordan går det forresten med den islamofile Joy Mogensen, der aborterede i weekenden?

  Har hun fået gode råd fra Olgas mor?

  Ellers må hun gøre som den talentløse sangerinde/skuespiller Pernille Højmark, der som bekendt har adopteret et afghansk skægbarn…

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 15:46

 15. Klistermærkenatten!!! Ih hvor bliver jeg bange…

  Kommentar by Hul igennem? — 8. oktober 2019 @ 15:54

 16. Hagekors eller hammer og segl det er et fedt

  Kommentar by Den Nervøse — 8. oktober 2019 @ 16:20

 17. OT
  Her er noget jeg ser som særdeles vigtig.

  “”Indvandrerklaner infiltrerer i stigende grad politi og andre offentlige myndigheder – blandt andet gennem familieforbindelser””

  Mere på DKA.
  https://denkorteavis.dk/2019/indvandrerklaner-infiltrerer-i-stigende-grad-politi-og-andre-offentlige-myndigheder-blandt-andet-gennem-familieforbindelser/

  Kommentar by Charles Nielsen — 8. oktober 2019 @ 16:36

 18. Ja ja, vi kender også alle løgnehistorierne om de stakkels muslimaer, der har fået revet deres shariaklud af.

  Samtlige hændelser har vist sig at være ren taqiyya, og der er aldrig dokumenteret ét eneste tilfælde…

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2019 @ 16:40

 19. Symptomatisk for visse deltagere i debatten:

  “np” bringer et længere indlæg med informationer, “np” har gjort sig ulejligheden med at finde frem. Baggrundsinformationerne fortæller blandt andet, at vi har at gøre med en bevægelse, der mindst i Finland er forbudt, og hvis frontpersoner har noget så afsindigt som en straf for drab, bankrøveri og gentagne våbenbesiddelser i sin fortid.

  Så kommer det symptomatiske: Træt anklager “np” for at relativisere, og forsvarer implicit røveriet mod politistationen med nødvendigheden for at bevæbne sig. Gad vide hvad Træt vil bruge for at forsvare drabet, bankrøveriet og våbenbesiddelserne?

  Ser I: normale mennesker tager afstand fra ekstremister både på den ene og den anden side. Men ekstremister tager kun afstand fra den side, de ikke selv er på.

  Kommentar by Quark — 8. oktober 2019 @ 16:47

 20. Mens indvandringsmodstanderne har været pæne og anstændige siden 1983, har globalisterne siddet tungt på såvel den formelle magt, medierne og regeret gaden.

  Hvorfor er det ikke kollektivet BumZen, der får knust ruderne og smidt en molotov ind?

  Hvorfor er det Rikke Hvilshøj, og ikke Johanne Smidt Nielsen, der får brændt carporten ned (og kun den, takket være brandvæsenet?

  Hvorfor er det ikke invandrerkioskerne, der må hyre en hvid vagt, for at undgå hærværk og tyveri?

  Hvorfor er det ikke folk som Per Holdorf Gade Nielsen (phgn fra 180 grader, Per Nielsen på Den Korte Avis), der må sløre deres navn på nettet, for at undgå en shitstorm, der medfører at de bliver fyret, og ikke kan få job i deres fag mere?

  Kommentar by Træt — 8. oktober 2019 @ 18:30

 21. Der er vidst ingen tvivl om at regeringens bandemedlemmer aka dhimmistrisserne tager dette klistermærker meget meget alvorligt, og sikkert hellere vil se denne frygtelige sag opklaret i stedet for alle de mord, voldtægts og overfaldssager begået mod danskere af udlændinge.
  Die fucking dumme dänen er helt færdige.

  Kommentar by Piphans — 8. oktober 2019 @ 18:51

 22. Hatten af for Paludan, der både bevarer fatningen og humor, mens de røde og muslimerne skriger lungerne ud med deres anti-tolerante budskaber

  Kommentar by k. m. — 8. oktober 2019 @ 19:04

 23. AFA elsker Allah. La-la-la-la-la.

  Kommentar by Bastardo — 8. oktober 2019 @ 19:59

 24. -la

  Kommentar by Bastardo — 8. oktober 2019 @ 19:59

 25. Here we go again:

  https://www.berlingske.dk/internationalt/australsk-tv-dokumentar-haenger-danmark-ud-der-foregaar-noget

  “En video fra et australsk medie anklager Danmark for at være stærkt højreorienteret og for at vende ryggen til sine muslimske medborgere. Videoen er blot det seneste eksempel på et nyt fænomen: Danmark har fået et blakket omdømme i verden, og fortællingen om det danske frisind er ved at vende.”

  Stærkt højreorienteret??? Og det er ikke noget nyt fænomen, at globalister i andre vestlige lande rotter sig sammen mod virkeligheden.

  Sagt med andre ord: Hvis vi virkelig var så slemme, hvorfor bliver muslimer og negre så ved med at valfarte hertil? Og hvorfor stiger mængden af turister konstant?

  https://www.visitdenmark.dk/api/drupal/sites/visitdenmark.com/files/2019-05/Turismen%20i%20Danmark%202019.pdf
  (se side 4)

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 21:14

 26. .

  Nu er der jo ikke noget nazistisk i at være modstander af kommunisme og andre totalitære ideologier, eller i at være modstander af EU, Merkel Ursula, Ylva, Jelved, Lars Qusling og Tullesen. Kan man stole på Wikipedia? Hvemsomhelst kan jo indsætte tekster om hvadsomhelst. At man ikke kan stole på svenske officielle instansers og mediers oplysninger er 1OO% sikkert. Og i Sverige bliver enhver betegnet som racist og nazist, hvis vedkommende ikke er underdanig og politisk korrekt i forhold til indvandrings-flodbølgen.

  Kommentar by TP — 8. oktober 2019 @ 21:49

 27. Sidste uge omtalte DR.dk to personpåkørsler med tog med dødelig udgang. Lakonisk stod at det oftest skyldes selvmord!!! mere hører vi ikke – trods der er overvågnings kameraer overalt..og ung værnepligtig kørt ned ved kaserne af flugtbilist!!!censur, censur, censur der samles aldrig op.
  Terroristen ( “it-mand”) der dræbte 4 kolleger og sandheden måtte man læse på DKA og udenlandske medier

  Kommentar by H. Nielsen — 8. oktober 2019 @ 22:05

 28. TP aka Alexander Beaumont aka Bent Nielsen kl. 21:49

  På nordfront.dk bliver Den Nordiske Modstandsbevægelses mål og visioner opsummeret i ni punkter. Her er et udpluk:

  Nationalsocialisme:

  7. Indføre et nationalsocialistisk samfund hvor ressourcerne fordeles på en sådan måde, at man tager hånd om hele folket, stærke såvel som svage, og alle får mulighed for at opnå deres fulde potentiale.

  Bekæmpe jøder:

  2. Med alle nødvendige midler, og med et langtidsperspektiv, arbejde for at genvinde magten fra den globale zionistiske elite, der økonomisk og militært har besat en større del af vores verden.

  Militarisering:

  8. Indføre værnepligt for alle i hele Norden og udvide militæret. Enhver som har aftjent sin værnepligt beholder sit våben og sin udrustning. Enhver statsborger skal kunne bidrage til at forsvare nationen mod ydre såvel som indre fjender.

  Kommentar by np — 8. oktober 2019 @ 22:25

 29. .

  Det er klart, at hvis folk tilbeder hagekorset eller hammer&segl, må de være historieløse eller tåbelige. Men hvor næsten ingen tror på nazismen nu om dage, er der mærkværdigvis stadig masser af marxister der har de kommunistiske lyst- og massemordere Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot og Che guevara som forbilleder. Kollektiv hjernebetændelse eller hvad?

  Kommentar by TP — 8. oktober 2019 @ 22:32

 30. .

  Nå, så bruger den skøre feminist “np” (aka tre-fire andre tosser) atter Uriasposten som talerør og propaganda-site for sine afstumpede, rabiate, radikale og feministiske skriblerier. Det er jo pragtfuldt at man skal spilde tid på at gendrive hendes forvrøvlede påstande om at landbruget er overflødigt, og om at Greta Thunbøf og Eva Selsing kommer ud på eet, osv. En blogger har kaldt hende stjernepsykopat, og mon ikke det er netop det hun er. Vi er flere der ikke forstår at en debatsabotør som hende får lov til at afspore den ene debat efter den anden.

  Mig bekendt er det ikke nazister der er problemet i Danmark og Europa, men kommunister, feminister og pladderhumanister. Men “np” vil selvfølgelig hellere ævle løs om nazister og co2.

  Kommentar by TP — 8. oktober 2019 @ 22:50

 31. A pro pos ekstremister: Hvem er mest ekstremistiske, politikere som vil afskaffe demokratiet, forære Danmark væk og udskifte/etnisk udrense befolkningen……. eller de danskere som vil beholde og bevare Danmark?

  Kommentar by TP — 8. oktober 2019 @ 23:05

 32. .

  Selve sætningen “hellere død end rød” er der nok ikke noget nazistisk i. Sætningen blev vist brugt af brede kredse og flere partier under den kolde krig, 1946 til 1989.

  Kommentar by TP — 8. oktober 2019 @ 23:32

 33. .

  # H. Nielsen, 22.O5: Både i Danmark, Sverige og Tyskland mv. er det blevet moderne blandt journalister at fortie ubekvemme dødsfald/seriemord.

  Borgerne skal jo helst ikke vide at udryddelsen af dem er begyndt, og er ved at komme op i omdrejninger.

  Kommentar by TP — 8. oktober 2019 @ 23:40

 34. #25: Hr. Snusk: Det ville være herligt om Danmark kunne blive verdenskendt som et “fremmed-fjendsk” og “islamo-fobisk” land, da det måske kunne afholde nogle ikke-vestlige personer fra at komme hertil …

  Kommentar by Jens Larsen — 8. oktober 2019 @ 23:45

 35. Træt — 8. oktober 2019 @ 18:30:

  Fordi de såkaldt “borgerlige” desværre har en mentalitet, hvor man hellere vil “tabe med anstændighed” end at gøre ALT for at redde nationen.

  Kommentar by Jens Larsen — 8. oktober 2019 @ 23:48

 36. “Selve sætningen “hellere død end rød” er der nok ikke noget nazistisk i.”

  Ifølge det engelske opslagsværk “The Yale Book of Quotations” er Josef Goebbels ophavsmanden til “lieber tot als rot”.

  Kommentar by np — 9. oktober 2019 @ 00:09

 37. Fra tysk Wikipedia:

  „Lieber tot als rot“ (englisch Better dead than red) war ein antikommunistisches Schlagwort in Deutschland während des Zweiten Weltkrieges sowie in den USA und anderen Ländern während des Kalten Krieges. Im Radio Werwolf, in dem Adolf Hitlers Propagandaminister Joseph Goebbels zahlreiche Durchhalteparolen verbreiten ließ, soll das Schlagwort erstmals öffentlich verwendet worden sein.[1] Die Propaganda sollte deutsche Soldaten und Zivilisten dazu motivieren, die Rote Armee bis zum eigenen Tode zu bekämpfen.

  Kommentar by np — 9. oktober 2019 @ 00:13

 38. OT
  Politirøvhuller fra ende til anden. Fy fra satan
  Hvis dette svineri, som politiet laver forsætter, vil ledelsen måske ende ved de tre tålmodige pæle i Ryvangen.

  Partileder anholdt ca 2T 30 min inde i videoen.
  Se link:
  https://www.youtube.com/watch?v=2JUgfSpA2fs

  Støt og Stem Stram Kurs

  Kommentar by Charles Nielsen — 9. oktober 2019 @ 00:18

 39. 14. Revisoren

  GUD tog dem til sig, fordi børnene ikke skulle opleve deres mødre som feltmadrasser.

  Kommentar by Charles Nielsen — 9. oktober 2019 @ 00:21

 40. TP (ALEXANDER BEAUMONT, Bent Nielsen, Ole Jensen, etc.) siger:

  > afstumpede, rabiate, radikale og feministiske skriblerier.

  Citater fra Wikipedia og Nordfronts egen hjemmeside, her klassificeret som “afstumpet, rabiat, radikalt og feministisk”. TP viser med al (u)ønsket tydelighed, at TP har mistet al sans for proportioner.

  > Vi er flere der ikke forstår at en debatsabotør som hende får lov til at afspore den ene debat efter den anden.

  Og jeg tror vi er flere, der ikke forstår, hvorfor personager som dig uantastet får lov til at smøre den ene kommentar efter den anden af med misrepræsenterende personangreb. Og nazist-forsvar.

  > Mig bekendt er det ikke nazister der er problemet i Danmark og Europa, men kommunister, feminister og pladderhumanister.

  Så derfor er det ikke værd at nævne, at Nordfront faktisk er ret så ekstreme – og socialististiske.

  (inbefore TP anklager mig for at være “np” – ironisk, og lidt sørgeligt, at den eneste person herinde jeg mistænker kraftigt for at have 4-5 aktive konti, formentlig for at sløre at han bare er én person med hypomani, tror alle der taler ham imod, er sock puppets ligesom ham selv…)

  Kan vi lige få fra TP og Træt, om Nordfront er på den rigtige side her, blot fordi de er imod kommunisterne?

  Kommentar by Quark — 9. oktober 2019 @ 07:39

 41. .

  Det nærmer sig det trælse eller grinagtige at de radikale feminister “np” og “Quark” (og et par stykker mere) kører parløb for at afspore debatterne med personangreb på andre bloggere. Men nu gider jeg snart ikke spilde mere tid på de idioter. Vil blot bemærke at jeg finder det lidt besynderligt at Uriasposten stiller sig til rådighed for 5. kolonne agenter og rødfløjsere som kun er med for at sabotere og ødelægge debatterne med vås, løgn, beskyldninger, personangreb, tilsvining, diagnoser, hykleri og afstumpet feministisk pludren. Det er jo de dansksindede bloggeres debatindlæg som de igen og igen angriber, betvivler og forsøger at fremstille som tosser, hvormed de jo også betvivler og nedgør hele Uriaspostens indsats for at forsvare Danmark.

  Kommentar by TP — 9. oktober 2019 @ 09:48

 42. # Quark

  Som altid 100 % enig!

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 10:32

 43. TP kunne have lukket munden på mig i denne tråd ved ganske enkelt at erkende, at Nordfront nok er vores fjendes fjende, men ikke vores ven. Men det valgte TP helt at undlade. I stedet kom et af de symptomatiske personangreb, der sværter mig som radikale feminist og det, der er værre (enhver med blot overfladisk kendskab til mine skriverier her og andre steder ved, at det er vanvittigt forkert).

  TP har end ikke benægtet at have dobbeltkonti. Ikke her, ikke andre stedet igennem de seneste mange måneder efterhånden.

  TP har heller ikke nogen som helst reaktion på, at det dokumenteres med Nordfronts egne ord (!) hvad de mener og tror. TP har øjensynligt ment det er tilstrækkeligt at sige noget i retning af “wikipedia? Er det ikke der hvor alle kan redigere?” og tro det er grund nok til at afvise enhver indkommende information om Nordfront.

  TP mener tilsyneladende også, at det er god skik at afvise et argument på baggrund af hvem der afsender det, og på den måde undgå at forholde sig til hvad argumentet egentlig er.

  I stedet fortsætter TP med at (som han altid beskylder jeg selv for at gøre!) ville diktere, hvad vi skal tale om. Oplægget handler om Nordfronts “hærværk” (nej, jeg er ikke enig i, at det er reelt hærværk som eksempelvis rudeknusning *denne* gang) men TP finder det mere relevant at tale om hvor forfærdelige kommunisterne er og hvor lille problemet med nazister er i DK.

  Det eneste “vi andre” ville – tak, np, forresten – var at pointere, at man muuuuuligvis ikke skal glæde sig alt for hurtigt over denne lille “aktion” bare fordi den ramte kommunisterne.

  Og nu er vi så her, hvor TP end ikke kan erkende, at Nordfront nok ikke er en god kammarat i kampen mod kommunisterne…

  Kommentar by Quark — 9. oktober 2019 @ 11:50

 44. .

  Jeg har kl. 22.32 skrevet at hvis folk tilbeder hagekorset eller hammer&segl, må de være historieløse eller tåbelige. Også andre gange har jeg taget afstand fra nazisme, kommunisme, fascisme, islamisme og radikal politik. Det ser Quark og “np” bort fra. Det er muligt at “Nordisk Modstandsbevægelse” er en falsk varebetegnelse, jeg kender ikke de indre forhold i bevægelsen. Hvis det virkelig passer at de er nazister, bør man naturligvis ikke støtte dem. Men der er så mange løgne i omløb i denne tid om “racister” og “nazister” osv. at det er nødvendigt med et opklaringsarbejde omkring alle mulige partier og bevægelser. Et hurtigt opslag på wikipedia er slet ikke nok.

  Kommentar by TP — 9. oktober 2019 @ 12:10

 45. > Et hurtigt opslag på wikipedia er slet ikke nok.

  Der var den igen.

  Overså du citaterne fra Nordfronts egen hjemmeside?

  * Indføre et nationalsocialistisk samfund
  * Bekæmpe “zionisme” (jøder)

  Vil du betvivle, at nazister som kalder sig selv nazister, reelt er nazister, fordi det står på Wikipedia og/eller fordi “np” var den person, der bragte dig informationen?

  Kommentar by Quark — 9. oktober 2019 @ 20:35

 46. > det er nødvendigt med et opklaringsarbejde omkring alle mulige partier og bevægelser

  Interessant holdning, givet at dig som siger det, tydeligvis ikke har gjort så meget som skyggen af det nødvendige opklaringsarbejde. Og når andre gør det for dig, afviser du det hvis kilden er Wikipedia – og ignorerer det kilden selv siger om sig selv.

  Kommentar by Quark — 9. oktober 2019 @ 20:41

 47. Revisoren — 9. oktober 2019 @ 10:32:

  Jeg tilslutter mig!

  Og genkender så tydeligt det, som Quark her følger til torvs.
  Tak!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. oktober 2019 @ 23:45

 48. np = Simon Ban-as Hother Hansen

  Kommentar by Træt — 10. oktober 2019 @ 06:03

 49. – og som altid; når TP ikke mere kan svare for sig; er han væk fra bloggen og i gang igen i ny blog, i fornyet angreb på en udset, der fremfører viden eller holdninger over hans niveau, men som han senere fremfører, som var det hans egen.

  Henvis aldrig til en blog på UP, uden først at have tjekket kommentarsporet en ekstra gang for Tæppe Pisserne, med mindre hensigten netop er, at skade UP.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. oktober 2019 @ 22:58

 50. M.S. Carstens,

  TP og hans aliaser “blogger” jo, så han kan ikke besvære sig med at følge tråde, der ikke er på forsiden længere. Han har travlt med at skrive nye “blogs” de steder, hvor folk kigger mest med!

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 10:50

 51. Quark — 12. oktober 2019 @ 10:50:
  Ja, de skal vist snart til at belåne skorstenen i huset, hvis de fortsat skal have plads, til de høje tanker de har, om sig selv.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 14:47

 52. # Quark & fru Carstens

  Der må være andre end os, der er hamrende trætte af psykopaten TP og alle hans forskellige pseudonymer, og sabotage af samtlige tråde.

  Men de ønsker formentlig ikke at blive udsat for, at blive beskyldt for være “kommunister” og “feminister”, hvilket jo er tossens eneste “argument”.

  Ja, der skal være plads til alle på Uriasposten, men hvem gavner det, at én person afsporer samtlige tråde?

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 20:51

 53. Revisoren,

  TP har allerede 4. februar i år fået en direkte henstilling fra Kim om at holde sig til én konto eller finde et andet sted at skrive:

  http://www.uriasposten.net/archives/98417#comment-5063260

  Her bruger TP også sit “vi er mange!”-forsvar, som vækker lidt latter hos andre debattører og naturligvis gennemskues på to sekunder.

  Kommentar by Quark — 15. oktober 2019 @ 09:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper