9. oktober 2019

360 graders anti-Trump: Kurderne ‘hjælper amerikanerne’ med Islamisk Stat… i det østlige Syrien

For et par år siden skrev medierne, at Donald Trump vil starte 3. Verdenskrig, omend han længe er blevet kritiseret for manglende krigsvilje. Tirsdag besluttede Trump at trække de sidste styrker ud af Syrien, og alle lige fra Enhedslisten til republikanske senatorer kritiserer beslutningen.

I nyhederne på Radio24syv, kunne man sågar høre, at USA svigter kurderne, der – og jeg citerer – ‘hjælper amerikanerne’ i det østlige Syrien. Sidst jeg tjekkede var Islamisk Stat-enklaver i det nordøstlige Syrien et større problem for kurderne (Kurdistan) end for USA. Ergo er det USA der hjælper kurderne – ikke omvendt.

Mikkel Storm Jensen, major: I første omgang der kan det føre til, at det er er risiko for, at de kurdiske sikkerhedsstyrker, der lige nu hjælper amerikanerne med at holde Islamisk Stat nede i hele det østlige Syrien, nordøst for Eufrat-floden. At de vil blive taget ud til andre opgaver, og blive trukket op til grænsen mellem Syrien og Tyrkiet, og dermed så vil Islamisk Stat få sådan set få fjernet foden fra struben i det område.

Oploadet Kl. 02:20 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104966/trackback

22 Comments »

 1. Hvad siger Enhedslisten til at Tyrkiet, et Nato-medlemsland, uden videre invaderer et andet land ?

  Hvis de gør det, må aktivisterne smide rød maling på Erdogan.

  Danmark fik skyld for at gå ind i Irak, måske-måske ikke på et spinkelt grundlag, og vi fik skyld for at smadre Irak og sende tusinder civile på flugt.

  Venstrefløjen vil uden tvivl igen udstille sin dobbeltmoral, eller nærmere mangel på moral, nu hvor det er et muslimsk Tyrkiet der blander sig i et andet muslimsk lands indre anliggender.

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2019 @ 07:29

 2. Rødliberale har i årtier lukreret på den amerikanske tilstedeværelse til at overbevise verden om, at demokrati og menneskerettigheder var lige om hjørnet i MENAP- landene. Man skulle lige fjerne et par diktatorer. Så var den ged barberet, og vi ville blive en stor forbrødret verden! Hvad gør man når USA ikke længere vil være verdens politimand? Flytter alle fra MENAP-landene herop, fordi det er synd for dem( ja, og det er det også, det er lortelande)!

  Trump viser, at verden i store træk er ufuldkommen, og et lands leder skal tænke på sine egne først. Det er det, man kalder nazisme og fascisme, selvom det bare er normaltilstanden. Efter de store ekspanderende krigstog, der har været mere eller mindre mislykkede, kommer reaktionen.

  Hvad skal de rødliberale nu hænge deres hat på?

  Kommentar by Uno — 9. oktober 2019 @ 07:32

 3. https://www.youtube.com/watch?v=8w5tCaPFKQ0

  Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2019 @ 07:36

 4. Gammelkommunisten Poul Madsen på rendestensprøjten Ekstra Bladet kritiserer naturligvis også Trump for at “lade kurderne i stikken, blot for at sikre sit genvalg.”

  Nu har Pølle Madsen ellers i årevis kaldt Trump for krigsgal, krigsliderlig og beskyldt Trump for at ville starte 3. verdenskrig.

  I øvrigt er kurderne benhårde kommunister, der ønsker at etablere en “kommunistisk stat, der bygger på feminisme, økologi og socialisme.”

  Velbekomme!

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 07:52

 5. Den kognitive dissonans er virkelig stærk – men i det mindste er det ikke svært at se, når anti-Trumperne gør sort til hvidt. Når de støtter ting, de var imod for tre år siden, og vice versa.

  Een ting kan man være sikker på: var det Trump, der gjorde eller sagde det, finder man altid venstresløjen og MSM på den modsatte side. Tro ikke, at Trump ikke ved og udnytter det til fulde!

  Kommentar by Quark — 9. oktober 2019 @ 08:11

 6. OT: da jeg ikke kan få lov til at linke til denne globalistkritiske video fra en senatshøring omkring 5G i Washington, hvor en læge fortæller om konsekvenserne, så sætter jeg den her: https://youtu.be/1Qt5B39LB7c De har sat over 600.000 kæmpe Master op i USA allerede, fx i skolegårde, og flere tv stationer har vist klip med børn i 9-11 års alderen, der har fået hjernecancer. På een skole fik to børn hjernecancer, og tre lærere fik andre typer cancer, næsten samtidigt, noget tid efter opsætningen af 5G. Strålingen ødelægger bla blod-hjerne barrieren, giver gener i øjnene, ekstrem stress, søvnløshed, forstyrret metabolisme, osv. Det er udviklet til militært brug oprindeligt, så de dumme danskere, der naivt køber løgnen om ‘hurtig download af film’, skulle måske reflektere lidt over, at Mette F nu bebuder massiv, og kraftigt udvidet, overvågning. . . Sørgeligt, at vi mennesker finder os i alt det, som de magtliderlige finder på.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. oktober 2019 @ 09:00

 7. Ps: – kunne ikke sætte den ind på Off Topic. Og jo, det er helt relevant, for Mette F’s undskyldning for at sætte mere overvågning op skyldes bla bandekriminalitet. Det er ihvertfald undskyldningen, men jeg køber den ikke. Det er til massiv kontrol med ALLE!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. oktober 2019 @ 09:03

 8. Rigtigt Quark 08:11. “anti-Trumperne gør sort til hvidt”.
  De er som børn igen og Trump er for dem “Den Store Bastian”:-)

  “Vred blev den store Bastian
  (på billedet du ser hvordan),
  og da han karl var for sin hat,
  han fik dem i kardusen fat.
  Ham Ludvig rev og Morten bed,
  og Jeppe — (ham med kringlen) — sled,
  det hjalp dog ej, for han var slem:
  han i sit blækhus dypped’ dem.”

  Kommentar by A-mad — 9. oktober 2019 @ 09:33

 9. Løsriv jylland
  Een ting ad gangen.
  God gammeldags videoovervågning er ikke det samme som at indføre 5G.
  Ellers mener jeg vi skal smide de kriminelle ud, i stedet for at plage danskere med mere overvågning

  Kommentar by k. m. — 9. oktober 2019 @ 09:40

 10. Det er en god ide at Tyrkiet opretter en sikker zone for de syriske flygtninge, der så kan sendes hjem. Så kan Danmark også sende syriske flygtninge hjem til denne sikre zone. Man må blot håbe at Tyrkiet forhindrer at disse flygtninge ikke rejser til Europa i stedet for.

  Det er en menneskekærlig gerning at sende flygtninge hjem for at genopbygge deres eget land. Det er vigtigt at der er arbejdskraft nok til den store opgave det er at genopbygge et krigshærget land. Og det er nødvendigt at det er folk der kan sproget og har den rette kulturelle baggrund. Kort sagt, det er kun syrere der har de fornødne kompetancer til at udføre dette vigtige arbejde.

  Kommentar by JC — 9. oktober 2019 @ 09:41

 11. Der er stor risiko for endnu flere løgne fra Islamisk Stat støtterne-

  Kommentar by Hul igennem? — 9. oktober 2019 @ 09:53

 12. USA har vist at de er ligeglad med mellemøsten, så kurderne bliver
  tvunget over i Asads-/Irans lejr,og det er politisk inkompetanse
  af vestens politikere.

  Kommentar by Per K. — 9. oktober 2019 @ 10:16

 13. .

  Vores åndeligt formørkede politikere og journalister arbejder ihærdigt på at Danmark af USA skal blive betragtet som en kommunistisk stat, der så ikke vil kunne regne med amerikansk sympati og støtte i tilfælde af problemer. Medierne er sure over at feministen Hillary Clinton og “demokraterne” (USAs radikale rødkålshoveder) ikke vandt valget. Også EU og Merkel har længe lagt op til konflikt med USA. Merkel er iøvrigt af Trump blevet betegnet som en landsforræder.

  Kommentar by TP — 9. oktober 2019 @ 10:43

 14. Trump har aldrig lagt skjul på, at han ville mindske USA’s militære engagement i Mellemøsten. Faktisk var det en del af hans valgkamp.

  Måtte europæiske regeringer blot tage ved lære heraf.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. oktober 2019 @ 10:47

 15. Jeg kan ikke bedømme om USA er ligeglad med Mellemøsten, men vesten står i et dilemma. Enten lader vi den muslimske verden myrde løs internt, med masser af flygtninge til følge – eller vi forsøger at begrænse myrderierne mest mulig og dermed vores egen sikkerhed i vores lande.

  Vi må se om venstrefløjen tillader at Erdogan fortsætter klapjagten på kurderne. Venstrefløjen er jo optaget af at beskytte mindretal og jagte “racister” i det de kalder deres gader.

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2019 @ 10:55

 16. https://www.youtube.com/watch?v=3OsXIO6yHIc

  Har du dine informationer fra danske medier? Hvad sker der egentlig i Amerika?
  Her er en enestående lejlighed til, at få krystal-klar oplysninger om, hvad der i himlens navn foregår. Klik på linket og hør 3 advokater udlægge sagen i simple vendinger. Svindel, løgn og korruption og de skyldige er så mange, at Løkke-Fonden og Co. helt sikkert er inkluderet.

  I øvrigt er der Rally i aften i Mineapolis. Nothing else matters. KAG.

  Kommentar by Anonym — 9. oktober 2019 @ 11:15

 17. https://www.youtube.com/watch?v=3OsXIO6yHIc

  Hvad foregår der i Amerika? Får du dine politisk mening fra danske medier, ved du intet. Klik på linket og se 3 advokater udlægge korruption, løgn og bedrag som aldrig set før.
  Løkke-Fonden og Co. (ledende og ansvarhavende danske politikere og embedsmænd) er med i dette vanvid og kommer også til at stå til regnskab – snart.

  Ingaram Angle fra i nat.

  Kommentar by Iznogut — 9. oktober 2019 @ 11:35

 18. Jeg mener også, at Trump hele tiden har været klar i spyttet mht, at han vil mindske USA’s militære engagement i Mellemøsten – og er i det hele taget en af de mindst militaristiske US-præsidenter i årtier.

  Det kan derfor ikke komme som en overraskelse for nogen, at han vil trække tropper hjem. Dette bredspektrede hysteri er ud fra en forestilling om, at politikere kun går efter magten og aldrig gør, hvad de faktisk har lovet deres vælgere.

  Europæisk politik er derimod en skamplet. Så længe USA bærer det hele, så kan europæiske politikere bekvemt ignorere problemerne og optræde som hellige overdommere. Hvad med at europæiske politikere tog et ansvar i stedet for helt idiotisk at punke Trump. Der er jo tale om Europas baggård.

  Kommentar by traveler — 9. oktober 2019 @ 11:40

 19. Er Tyrkiet ikke hevet ud af NATO endnu.??
  De handler jo med Russerne. Men piller de ved Kurderne så sørger Trump for at Tyrkiets Lirekassemand (Erdogan) går bankeråt.

  Og når de gør det, får De Radikale stemmer, da de er velkomne.

  Kommentar by Charles Nielsen — 9. oktober 2019 @ 15:05

 20. Per K. Hvis kurderne render i favnen på Assad/russerne ser jeg det da kun som en absolut win-win situation. Glem ikke at amerikanerne (eller Obama/Hillary) også støttede islamistiske oprørere i Syrien. Russerne, ikke amerikanerne, er de eneste der har ageret korrekt i den konflikt. Vesten har intet at gøre der.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 10. oktober 2019 @ 11:43

 21. Du glemmer at Irans mål er at militarisere Syrien og Libanon,og sprede profetens ord i Israel.
  Uden kurderne er vejen åben. Putin vil ikke røre en finger, og Israel har ikke tænkt sig at sidde med hænderne i skødet, nu hvor USA har trukket sig.

  Kommentar by Per K. — 10. oktober 2019 @ 14:17

 22. Hvis man ønsker at få et andet syn på situationen end det ensporede, som man præsenteres for i MSM, så kan Syrienblog stærkt anbefales!

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2019 @ 16:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper