9. oktober 2019

Raciiisme: “… oplevede helt klart en fremmedfjendskhed som var et resultat af mændenes hudfarve”

‘Den mindste antydning’ af racistiske tilråb vil få det engelske landshold til at afbryde aftenens landskamp i Bulgarien, fortæller de lige nu på TV2 News, og således går det hele ofte i selvsving.

Et godt eksempel set på Facebook omhandler en polterabend på PS Bar i København, som genfortalt af en Damla Bayram. Intet konkret om den postulerede racisme, men en masse om dårlig betjening, arrogante tjenere, hvad kædes sammen med mændenes etnicitet og hudfarve. Følelsesbaserede racismebeskyldninger kunne man fint kalde ‘black privilege’.

Bemærk hvorledes store dele af kommentarsporet godtager udlægningen. Intet konkret om den postulerede racisme, men en masse om uhøflig betjening – Ingen burde behandles anderledes pga. etnicitet.

“Vi planlagde en polterabend for gommen og 13 af hans bedste venner, som indebar en afslutning med 3 retters menu på PS Bar – det skulle vi ALDRIG nogensinde havet arrangeret!

Vi havde endda inviteret gæster med fra Tyskland og Sverige for at overraske gommen. De 14 mænd fik den dårligste behandling af de arrogante tjener, helt fra start af. Først serverer de 13 forretter, gruppen beder naturligvis om en forret mere til den 14. person, men i stedet for, at tjeneren beklager og henter en forret mere, laver hun en scene og snerrer af selskabet. Efter en lang diskussion får de endelig serveret den 14. forret som bestillingen lød på.

Efter forretten går 2 af mændene fra middagsselskabet ud for at ryge, men får så at vide af dørmændene at de ikke må komme ind igen, fordi de ikke ‘passer ind’ 😳. De prøvede at forklare dørmændene at de var en del af et selskab der gæstede restauranten, og alene var gået ud for at ryge. Dørmændene ville midlertidig ikke høre på mændene, og gav dem herudover intet grundlag for ikke at lukke dem ind igen. Efter endnu en lang og ubehagelig diskussion får de to mænd lov til, at komme ind og fortsætte deres middag, nu tydeligt rystede over behandlingen. Men deres dårlige oplevelse stopper desværre slet ikke her. …

De 14 som deltog i middagen er alle højtuddannede, velopdragne mænd – som blot ville fejre deres kammerats forstående bryllup med en hyggelig aften i byen.

I stedet oplevede de fra starten en fjendtlig stemning og uforsødet arrogance fra personalet hos PS Bar, uden nogen forklaring eller begrundelse. Mændene oplevede helt klart en fremmedfjendskhed som var et resultat af mændenes hudfarve, hvilket ikke blot er dybt krænkende, diskriminerende og racistisk – det er også ulovligt!

Havde der været danskere blandt dem, eller hvis det kun var kvinder med en mørk hudfarve, ville de aldrig blive behandlet på den måde. Det bliver selvfølgelig sidste gang vi nogensinde sætter vores fødder i PS bar. Og jeg stopper ikke bare med det her opslag! Vi vil på ingen måder acceptere at folk bliver behandlet på den måde på grund af deres hudfarve! Får ødelagt deres polterabend pga. I skal være så ubehøvlede og racistiske! …”

(Damla Bayram opfordrer til boycot, Facebook, 6. oktober 2019)

(- En Irene Jørgensen konkluderer at ‘hudfarven’ var problemet)

“… hvis et par mænd går ud og ryger, for derefter en lang debat, for at komme ind til deres bord, viser da tydeligt, at det er racistisk … sådan læser jeg det, hudfarven var ikke den rigtige …”

Oploadet Kl. 11:31 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104969/trackback

25 Comments »

 1. Lad mig gætte: De kunne heller ikke få plads i bussen på vej hjem, vel? ;)

  Kommentar by Kimski — 9. oktober 2019 @ 11:42

 2. Offermentalitet, når det er værst. Læs anmeldelserne på Tripadvisor. Sådan behandler PS Bar alle – uanset hudfarve. Tag en tudekiks.

  Kommentar by KJ — 9. oktober 2019 @ 11:57

 3. Jamen så lad os kalde det racisme…

  Jeg synes efterhånden der skal være tale om racisme hver evig eneste gang man oplever en ubehagelig opførsel fra en person med en anden etnicitet og hudfarve. Lad os få al racismen på bordet. Det hele uden undtagelser.

  Kommentar by BE — 9. oktober 2019 @ 12:04

 4. Typisk når man lige synes, at regningen blev for dyr og man håber på lidt økonomisk kompensation for den “forfærdelige” oplevelse.

  Kommentar by TLM — 9. oktober 2019 @ 12:05

 5. Typisk når man lige synes, at regningen blev lidt for dyr og man håber på lidt økonomisk kompensation for den “forfærdelige” oplevelse.

  Kommentar by TLM — 9. oktober 2019 @ 12:07

 6. Offermentalitet, når det er værst. Læs anmeldelserne på Tripadvisor. Sådan behandler PS Bar alle – uanset hudfarve.

  Kommentar by KJ — 9. oktober 2019 @ 12:09

 7. PS Bar ligger lige i centrum af speltghettoen på Østerbrogade i København.

  Kunne de krænkelsesparate negre ikke have valgt et spisested på Nørrebronx, hvor de måske vil føle sig mere hjemme blandt de andre negre?

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 12:22

 8. ¤

  Den årelange propaganda mod “racisme” er bygget på et solidt fundament af løgn, hykleri, manipulation og vrøvl. Og racisme-løgnen er blot een af 117 andre løgne der skal få os til at tro at modstand mod masseindvandring og folkeudskiftning/etnisk udrensning/folkemord er racistisk eller nazistisk.

  Men hvis godheds- og indvandringsindustrien, de radikale, V, K og SF osv. samt DR/Pollertiken osv. havde rent mel i posen, havde de jo slet ikke behøvet at fylde danskerne, lytterne, seerne og læserne med snesevis af løgne.

  Såsom løgnen om berigelse, løgnen om evigt faldende kriminalitet, løgnen om at utallige nedskæringer og besparelser skyldes “ældrebyrden”, løgnen om uledsagede børn (med langt sort skæg), løgnen om at der føres en stram indvandringspolitik, løgnen om at evighedsturisterne kun koster os 36 milliarder kr. pr. år, løgnen om at diverse terror intet har med islam at gøre, løgnen om at EU er ved at sikre Europas ydre grænser, fortielserne omkring Marokko-traktaten, fortielserne omkring forringelserne af velfærd, sundhed og infrastruktur osv., osv.

  Det mel man har i posen, er sort, smudsigt, giftigt, beskidt og gennemvædet af blod og tårer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. oktober 2019 @ 12:36

 9. Citat fra teksten: “De 14 som deltog i middagen er alle højtuddannede, velopdragne mænd”.
  Hvordan i alverden er det lykkedes her i Danmark at samle så mange raketingeniører og sprogforskere og professorer sammen – og til kun eet eneste arrangement?
  Der må være ”lyst med lygte” i selv den fjerneste afkrog af landet?
  PS-Bar lyder som et sted med en god form for selvjustits, og et sted hvor vi danskere måske godt fremover tør gå ind og spise – uden at sidde og frygte restaurantens øvrige gæster.

  Kommentar by Henning Jensen — 9. oktober 2019 @ 12:48

 10. Må jeg anbefale de krænkelsesparate negre, at de næste gang frekventerer The Barn i Nord-Værst, og bestiller en “naziburger”…

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 12:53

 11. > 4

  “Hvordan i alverden er det lykkedes her i Danmark at samle så mange raketingeniører og sprogforskere og professorer sammen ”

  Det var det heller ikke. I artiklen står at de havde støvsuget både Tyskland og Sverige efter deltagere.

  Kommentar by Erik — 9. oktober 2019 @ 12:55

 12. Damla Bayram er byggesagsbehander i Københavns Kommune. Mon hun har behandlet Anna Mee’s byggesager? Blot en tanke…

  Dørmændene har i grunden ret: De mørklødede rygende mænd bør ikke lukkes ind da de ikke passer ind. Fejlen er sådan set at dørmændene kun står i PS bars dør og ikke ved den Danske grænse!

  Kommentar by redneck — 9. oktober 2019 @ 12:57

 13. ps – de kunne have taget en Nazi burger på “the barn” i stedet, men det var nok ikke fint nok til de fine mænd fra østerland

  Kommentar by redneck — 9. oktober 2019 @ 13:01

 14. Berlingske skriver, at en 24-årig iransk kvinde er blevet idømt 16 års fængsel for at tage sin hijab af offentligt.

  Ironisk nok gjorde hun det på Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts, og straffen var 16 år i spjældet.

  Og KVINFO og de andre danske “feminister” er totalt tavse…

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 13:13

 15. @ Revisoren — 9. oktober 2019 @ 13:13
  16 år! Så kan hun lære det… når hun kommer ud er hun så grim at hun aldrig tager burkhaen af

  Kommentar by redneck — 9. oktober 2019 @ 13:53

 16. Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 13:13.

  Ja, selvfølgelig er de det, for hvis de begynder at råbe højt om de virkelige problemer, så får det jo konsekvenser de slet ikke er rustet til at håndtere.
  Og i mellemtiden sidder den danske mand bare på hænderne, og finder sig troligt i deres evindelige kværulerende mundlort, utroligt nok.

  Kommentar by Kimski — 9. oktober 2019 @ 13:56

 17. Det er meget positivt med anvendt racisme; samtlige bøller, nassere, kriminelle og fremmede må gerne mærke at de ikke er velkomne. Racisme er jo i dag et hvilkensomhelst mishag mod en anden; det er raciiiii iiisme.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. oktober 2019 @ 14:23

 18. No blankes-kaffa nie

  Kommentar by Charles Nielsen — 9. oktober 2019 @ 14:30

 19. 15 redneck

  Hun overlever næppe så længe i Evinfængslet. Torturen derinde er ubeskrivelig, og de har en stor massegrav med plads til flere i baggården.

  Kommentar by Sådan er det jo — 9. oktober 2019 @ 14:55

 20. 12. redneck

  Damla Bayram er byggesagsbehander i Københavns Kommune. Mon hun har behandlet Anna Mee’s byggesager? Blot en tanke…

  Tanken er god nok.
  Men jeg tror det er indefor for Kraal byggeri, vedkommende er byggesagsbehander, Kaffe-tramprer og Sandnegere kan ikke meget andet. Jo: Tænde ild og skyde med sten.

  Kommentar by Charles Nielsen — 9. oktober 2019 @ 14:57

 21. .

  16 års fængsel og 2OO piskeslag for at tage et alt for varmt villatelt af for at få luft og undgå hedeslag. Jamen det lyder da meget rimeligt, og illustrerer at islam virkelig er fredens, næstekærlighedens og barmhjertighedens religion og ideologi.

  Så selvfølgelig støtter de danske feminister, ligestillingsfanatikere og kvindesagskvinder og næsten alle kvindelige politikere og journalister at Danmark islamiseres.

  Hvorfor er S-politikeren og ministeren Joy Mogensen der støtter moske-byggerier i Danmark, endnu ikke blevet tildelt nogle store priser for sin kamp for at bringe fred, næstekærlighed og barmhjertighed til danske kvinder?

  Hvad med at Greta Thunbøf og Joy Mogensen deler Nobélprisen 2O2O!

  Kommentar by TP — 9. oktober 2019 @ 15:18

 22. Helt normal betjening af de ‘fine’ gæster. I Danmark betaler vi noget der hedder d r i k k e p e n g e. Hvis vi vil have ekstra service. Hvad betalte de ‘fine’ herrer lad mig gætte 0 kr. Og de var kun 14 veluddannede og velopdragne mænd. (Latterligt barnligt skrevet). Normale børn opfører sig ordentligt.
  Men ærgerligt, at de andre gæster fik ødelagt aftenen.

  Kommentar by XXXXX — 9. oktober 2019 @ 15:43

 23. PS Bar & Grill – har aldrig været der, men det er sikkert et ganske udemærket etablissement, som meget snart skal besøges!
  – Og jeg glæder mig.

  Kommentar by Polka — 9. oktober 2019 @ 16:41

 24. Ord som “racisme” og “xenofobi” er opfundet for (og bruges til) at udskamme, tilsvine og lukke munden på mennesker af europæisk herkomst. Såkaldt “Anti-Racisme” er et kodeord for Anti-Hvid.

  Kommentar by Jens Larsen — 9. oktober 2019 @ 17:29

 25. Støt PS Bar!

  Kommentar by T. H. — 9. oktober 2019 @ 19:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper