9. oktober 2019

Lars Aagaard: Ingen studerende fortæller, at de ‘vil droppe SU til hjemmeboende’ af hensyn til klimaet

På fredag demonstrerer radikale venstreorienterede for et totalt stop for udledning af fossile brændstoffer, og det skal nok tapetsere sendefladen. Klima-populismen hærger i disse år, og dagligt kan man i medierne høre teenagepiger fortælle, at de gør et bidrag, mens de i virkeligheden blot pjækker fra skolen. Socialisterne nægter at prioriterer, og få politikere har viljen til at stå imod, men nogen bør fortælle ungdommen, at alt har konsekvenser. Man kan slukke telefonen, droppe sin Macbook, skippe Burgerking: Practice what you preach…

Berlingskes Bent Winther har talt med Lars Aagaard, direktør i Dansk Energi. Berlingske.dk – Så sig dog sandheden, politikere: Skatten skal markant i vejret.

“Set fra fjerde sal i Energiens Hus på Vodroffsvej på Frederiksberg er klimadebatten ved at køre af sporet – den savner både alvor og ærlighed fra de politiske partier. Det mener Lars Aagaard, administrerende direktør i Dansk Energi.

At vedtage en reduktion af Danmarks udslip af drivhusgasser på 70 procent er den lette del. Men hvem fortæller befolkningen, at der er en stor regning at betale, at skatten skal sættes markant i vejret eller velfærden rundbarberes, hvis de ambitiøse mål skal nås, spørger han.

‘Jeg kan slet ikke høre nogen i debatten, der fremfører det. Politikerne bliver nødt til ærligt at sige: Hvis vi skal nå de 70 procent, så kommer vi til at hæve indkomstskatten, fordi det for vores samfund er den mindst skadelige måde at få de penge i kassen,’ siger Lars Aagaard.

Hverken regeringen, som netop har indledt forhandlinger om næste års finanslov, dens støttepartier, som møder op med en lang liste af ønsker til mere velfærd, eller oppositionen rejser spørgsmålet om klimaregningen, mener han. …

‘Hvis man ikke kan komme i tanker om noget som helst velfærdsforbrug, som er mindre vigtigt end klimaet – intet overhovedet – så er der kun stigende skatter tilbage. Og jeg hører ikke lærerforeningen sige, at man ikke vil have 1.000 ekstra lærere af hensyn til klimaet, eller sygeplejerådet sige, at man ikke vil have flere sygeplejersker af hensyn til klimaet. Og jeg har heller ikke hørt studerende sige, at de vil droppe SU til hjemmeboende af hensyn til klimaet,’ siger Lars Aagaard.

(12-årige Severn Cullis-Suzuki til ‘Rio Earth Summit, 1992; Foto: Youtube)

I am fighting for my future. Losing my future is not like losing an election… I am here to speak for all generations to come. I am here to speak on behalf of the starving children around the world whose cries go unheard. I am here to speak for the countless animals dying across this planet, because they have nowhere left to go. I am afraid to go out in the sun now, because of the holes in our ozone. I am afraid to breathe the air…” (Severn Cullis-Suzuki, 1992)

Oploadet Kl. 12:42 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104983/trackback

36 Comments »

 1. Ja for helvede, lad os hæve skatterne. Hvordan kunne vi dog glemme det?

  Pengene har det naturligvis bedst i de offentlige kasser. Og der bruges de jo ikke på klimafarlige aktiviteter, vel???

  Kommentar by redneck — 9. oktober 2019 @ 12:50

 2. I øjeblikket bruger vi – officielt – 36.000.000.000 kroner om året på utilpassede og arbejdssky negre og muhammedanere.

  Hvis vi nu sendte migranterne retur, og betalte “klimaregningen” med de 36 milliarder kroner, så fik vi både bedre vejr og ingen migranter.

  Ren win-win situation!

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 12:59

 3. Man kan sagtens producere en iPhone klimavenligt, men så koster den 25.000 kroner i stedet for 10K og det vil klimaungdommen ikke betale. Ikke fordi de ikke har råd, men fordi den konstant skal opgraderes til den nyeste model. Ingensinde har klimaungdommen forbrugt mere end nu. Specielt helt overflødige produkter som parfume, tøj, sko og tasker – alt hvad der belaster klimaet mest af producere – er aldrig blevet solgt i samme mængder i Danmark og Vesten. Deres bedsteforældre, der kørte rundt i gamle dieselbiler og fløj med Sterling i 60’erne, var klimadukse sammenlignet med klimagenerationerne nu.

  Kommentar by Fascist — 9. oktober 2019 @ 13:08

 4. Det italienske speltsegment er ifølge flere medier gået totalt i selvsving, fordi “nogen” har muntret sig med, at hænge en dukke, der forestiller retardoen Greta Thunberg.

  Herhjemme er det da ellers accepteret, at såkaldte “kunstnere” gerne må fingere drab på “højreorientetede” politikere i musikvideoer m.m.

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 13:21

 5. “Dear Severn Cullis-Suzuki,
  It is 2019 here. New York and London have been abandoned because of the rising sea levels. The Southern hemisphere is locked into permanent drought, and people are drinking their own urine to survive. The polar ice caps have long since melted, the last polar bear died just yesterday, and people have been covering themselves for years now, to keep from being permanently disfigured by the UV radiation. Birds and other wildlife are mostly just a distant memory. Nothing grows in the poisoned soil, and people fight over rotting vegetables in the market, because of the little food that’s available. You were right, it’s a straight up eco-nightmare.”

  Severn har i øvrigt fået to børn siden dengang, og har altså tredoblet sit carbon footprint. Hun tjener stadig store summer på at rejse rundt og sælge dommedagsprofetier til godtroende sjæle, men er blevet lidt mere forsigtig med at sætte dato på hvornår.

  Jeg ser meget frem til at skrive et tilsvarende brev til St.Greta, når Jorden igen-igen er gået under om 11-12 år…

  Kommentar by Kimski — 9. oktober 2019 @ 13:21

 6. Seksårige Oline Kryger Franken elsker sin iPhone
  https://www.tv2east.dk/artikel/seksaarig-elsker-sin-iphone-ekspert-opfordrer-foraeldre-til-vaere-kritiske

  Kommentar by Fascist — 9. oktober 2019 @ 13:33

 7. ¤

  “Eliten”, europaterne, kommunisterne og de radiGALE søger at drukne alt i klima-vrøvl, og de fører uvidende børn frem som sandhedsvidner om hvordan co2 vil omforme og styre fremtidens klima. Altsammen for at forvirre og for at aflede opmærksomheden fra at Europa og Danmark trues af undergang pga. Merkels, Ursulas, Aylas og andre politik-kvinders og feminist-mandslinges storimport af migranter og asylanter.

  Alt det klima-alarmisterne disker op med om co2 er løgn fra først til sidst. Solens betydning ser de helt bort fra. Det er muligt at klimaet vil ændre sig noget, men det vil mest være på grund af solens varierende udstråling som varierer klimaet. Men klima-idioterne bliver mere og mere skingre og hysteriske. Om lidt drukner vi allesammen, om lidt vil tornadoer vælte alle huse i Europa, om lidt bliver det så varmt, at vi alle fordamper.

  Sandheden er at ingen véd om vi på sigt er på vej mod varmere klima eller en ny istid.

  Millioner og atter millioner af krævende, utaknemmelige, analfabetiske, voldelige, stridbare, barbariske og fanatiske stenalderfolk fra Afrika og omegn har kommunist-Merkel osv. inviteret til at slå sig ned i Europa til evig forsørgelse.

  Politikerne og journalisterne, med visse undtagelser, går ind for diktatur, kommunisme og folkeudskiftning. Deres klima-kampagner kan ikke skjule for selvstændigt tænkende borgere, at de gamle partiers politik er en langt, langt større trussel mod liv og velfærd end co2.

  Det er kommunister, galninge, svindlere og forrædere der prøver at bedøve og bedrage os med deres klima-humbug. Se den korte.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. oktober 2019 @ 13:50

 8. I forbindelse med debatten om finansloven havde TV2 inviteret partilederne for Mette Frederiksens støttepartier i studiet. Alle udtalte, at klimaet og den den grønne omstilling var de vigtigste problemer. Ingen udtalte skepsis overfor klimareligionen eller skepsis overfor kulturberigelsen ved islamiseringen af Danmark. Det er utænkeligt, at ikke nogle af politikerne er skeptiske. Men de skjuler denne skepsis vel vidende, at deres politiske karriere er slut, hvis de giver udtryk for den. Så er det meget nemmere at snakke om klimaet og kræve grøn omstilling. Det er helt omkostningsfrit. Så er det man spekulerer på, om demokrati er den rigtige styreform i en galeanstalt.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. oktober 2019 @ 14:22

 9. Klima ja det er jo interessant,nu har nogen af os vaeret her i 4,5+ 9 nuller aar.,det har foert til fossilerede palme blade i kul strataerne paa Svalbard,paa eet eller andet tidspunkt drev Amerika vaek fra Afrika og senere rev England sig loes fra Europa,det kalder jeg klima aendringer,generationerne efter dette, tilpassede sig,det her er faktiskt ikke saerligt skaegt, men det maa goeres ,og her er vi saa idag,adskillige politiske systemer senere jeg vil have, ikke min skyld, jeg er fornaermet,de protesterende i denne del af Verden har aldrig varet truet paa foeden,deres forfaedre lagde grunden til deres eksistens ,dagens debat er til at braekke sig over

  Kommentar by dunk — 9. oktober 2019 @ 14:26

 10. Fortæl folk, hvad de klimapolitiske paradenumre koster, så forsvinder begejstringen nok af sig selv!

  Kommentar by Nissen — 9. oktober 2019 @ 14:39

 11. Men at droppe kødet til pensionisterne hjælper meget.

  Kommentar by Anonym — 9. oktober 2019 @ 14:43

 12. Så har der netop været terror i byen Halle i Tyskland, Georg Friedrich Hándels fødeby. Synagogen er angrebet, to dræbt, vi ved endnu ikke hvem gerningsmændene er, men det bekræfter hvad jeg skrev så sent som i går: Vi kommer til at vælge mellem vores jøder og muslimerne! For mig er valget let, men forræderiet står til st vinde!
  Selvom det mod forventning skulle være andre end muslimer, der stod bag, står min forudsigelse stadig ved magt!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. oktober 2019 @ 15:06

 13. .

  Vi danskere kommer også til at vælge mellem om vi vil myrdes og udryddes, eller om vi vil sørge for at Christiansborg, DR og papiraviserne udskifter deres politiske vanvid og krig mod os med en mere fornuftig og dansksindet politik. Får det radikale og skabsradikale krapyl lov til at fremture til den bitre ende, får danskerne samme skæbne som de jøder der blev anbragt i KZ- og dødslejre.

  Kommentar by TP — 9. oktober 2019 @ 15:28

 14. P4nordjylland er ekstrem klimatosset.
  Straks efter opstarten i morges kl.06 fortalte studieværten, at tomater dyrket i danske gartnerier belaster 11 gange mere end tomater fra Sydeuropa, selv med transport trukket fra regnskabet.

  Den oplysning findes på politiken.dk 26april 2016, og den blev læst op næsten ordret. Ergo fodres lytterne med tre år gamle “nyheder”.

  Jeg er sikker på vores gartnerier er langt mere klimavenlige nu, end for bare 4-5 år siden.

  I går aftes var et indslag på TV med en skoleklasse der lærer om fake-news på nettet.

  Lad os sige teenagerne hører radionord, og får serveret en oplysning om energiforbrug på et dansk gartneri, tror I så de faktatjekker om det er rigtig hvad de hører?

  Et andet eksempel er Indien med 1,3 milliarder mennesker, hvor der kun sælges få tusind el-biler. De har kun råd til små benzinere.

  Er vores politikere så dumme at tro, at Danmark kan rykke noget på FN’s klimamål, når Indien med så mange mennesker trækker ned

  Medierne er ikke længere kun træls at høre på, det nærmer sig det kriminelle. Det er klima hjernevask.

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2019 @ 15:49

 15. En syrer i Tyskland stjal en lastbil og kørte ind i en række personbiler.
  ZDF oplyser at sagen efterforskes som terror

  Læs denkorteavis

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2019 @ 15:57

 16. .

  Både regeringen og oppositionen mener nu at der er brug for flere afgifter plus enorme besparelser. Kommuner skal spare 35 til 8OO millioner kr., og massefyringer er på vej. Hospitaler skal også spare hundredvis af millioner, selvom de i forvejen har gennemført omfattende nedskæringer og forringelser. Alt sammen er det for at skaffe penge nok til EUs krav om mere indvandring.

  Kommentar by TP — 9. oktober 2019 @ 16:21

 17. Shubberne sang der for snart årtier siden i nummeret “Ønskelisten”.
  “Stem på liste Ø ….. så’ det Jul hver dag” (gaver 24/7-365)
  Så ka’ andre pænt liste A’, haha
  INGEN fortæller hvor Julemanden skal få pengene fra.
  Man sku’ jo nødig gøre de små pus kede af det.
  Som altid, når det er det røde udflåd – eller det blå, der har taget farve af al det røde.
  Er det gratis omgange.
  Gå endelig ikke på værtshus med nogen af dem!

  Kommentar by White knight — 9. oktober 2019 @ 16:35

 18. Klima og natur.
  Facebook bygger kæmpe haller til it-servere.

  Her stjæler vi mennesker store stykker natur, hvor der aldrig mere kommer buksebier, snyltehvepse, bladtæger, sommerfugle, og alle de planter, fugle og insekter er afhængig af.

  Vil de unge være med til at lukke ned for internettet, Facebook, Twitter, Snapchat o.s.v. og giver naturen det land tilbage som vi har stjålet ?

  Nej, selvfølgelig ikke, og vi stopper heller ikke med at bygge nye huse og veje = mindre uberørt natur.

  Klimafanatikere bilder os ind de vil aflevere en sund verden til kommende generationer. Jeg påstår nu at de kun agerer ud fra økonomiske interesser og for at skabe en verden af “arbejder-bier” der nusser om den fede dronning.

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2019 @ 16:36

 19. Færre islamister giver bedre vejr.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. oktober 2019 @ 16:42

 20. # White knight

  Jeg havde for nogle år siden “fornøjelsen” af, at stå på et brunt værtshus på Vesterbronx, og drikke store fadbamser sammen med bl.a. den gamle afdankede kommunist Keld Albrechtsen fra Ejendomsmæglerlisten.

  Jeg kan bekræfte, at personlig hygiejne ikke har hans førsteprioritet…

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2019 @ 16:48

 21. White Knight: “Gå endelig ikke på værtshus med nogen af dem!”

  Mere fra shubberne: “Vi ryger alle smøgerne, men vi køber aldrig nogen”

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2019 @ 16:58

 22. Hvorfor stiller Bent Winther ikke Lars Aagaard ét helt enkelt spørgsmål: Hvad dælen er det for en type energi som skal indkøbes for de ekstra skatte-milliarder som han tænker at inddrive.

  Mig bekendt finders der ikke en eller anden, hokus pokus, energikilde derude, som man kan få fingre i, bare man har penge nok (?) – Ud med sproget Lars Aagaard, vi kan næsten ikke vente!?

  Kommentar by T. Flodur — 9. oktober 2019 @ 17:12

 23. Måsker er der håb at hente her?:-)

  Dommedagsprofetier gennem tiden

  År 200 – Profeter indenfor montanismen forudsagde, at Jesus ville vende tilbage og etablere det nye Jerusalem i den tyrkiske by, Pepuza.

  År 365 – Biskop Hilary af Poitiers proklamerede, at jordens undergang ville ske samme år.

  År 375-400 – Sankt Martin af Tours var overbevist om, at jordens undergang ville finde sted før år 400

  År 500 – Den kristne forfatter Sextus Julius Africanus skrev i begyndelsen af år 220 et omfattende fem-bindsværk, Chronographiai, hvori han proklamerede, at Jesus ville komme igen i år 500. I sine beregninger blandede han både kaldæisk, jødisk og egyptisk historie med græsk mytologi og kristendom.

  År 1000 – I år 847 erklærede den kvindelige profet, Thiota, at årtusindskiftet indvarslede Jesus 1.000-årige regeringstid, som det står nævnt i Johannes Åbenbaring.

  År 1147 – Gerard af Poehlde mente, at Kristi 1.000-årige regeringstid faktisk var startet i 306 e.Kr. Dermed forudså han, at verden ville ende i år 1306.

  År 1205 – Den italienske munk, Joachim a Fiore, forudsagde i 1190, at
  Antikrist allerede var i verden, og at kong Richard Løvehjerte af England ville besejre ham.

  År 1284 – Pave Innocens III beregnede sig frem til den dag verden ville gå under ved at tilføje 666 år til den dato, hvor islam blev grundlagt.

  År 1340-1350 – Den florentinske krønikeskriver, Mateo Villani, bekendtgjorde, at pesten var “en guddommelig handling” som havde til formål at udslette det onde i menneskeheden.

  År 1496 – En gruppe kristne mystikere mente, at Jesus ville komme igen 1500 år efter sin fødsel.

  År 1533 – Matematikeren Michael Stifel havde heller ikke held med at forudse dommedagen. Han regnede ud, at jorden ville gå under klokken 8 om morgenen den 19. oktober 1533.

  År 1666 – En gruppe mennesker i London mente, at jorden ville gå under i året 1666 som er 1000 år plus Dyrets tal, 666. En stor brand hærgede i øvrigt London i 1666, men jorden gik dog ikke under.

  År 1669 – The Old Believers en afstikker af den russisk ortodokse kirke i Rusland, mente, at verdens ende ville indtræffe dette år, hvilket resulterede i, at 20.000 mennesker brændte sig ihjel for at beskytte sig imod Antikrist.

  År 1697 – Den puritanske prædikant, Cotton Mather, forudså jordens undergang i 1697, men da dagen oprandt, uden noget skete, lavede han i stedet årstallet om til 1736. I erkendelse af, at det ville tage for mange år, inden hans påstand kunne blive bekræftet, lavede han igen året om til 1716, og da intet skete igen, forlængede han det yderligere et år frem til 1717.

  År 1736 – William Whiston, der overtog Isaac Newtons stilling ved Cambridge University, skabte kaos i London i 1736, da han påstod, at verden ville gå under den 16. oktober, hvor en komet ville ramme jorden. Dette medførte, at mange mennesker samlede sig i både rundt på Themsen.

  År 1806 – I den engelske by Leeds i 1806, begyndte en høne at lægge æg med påskriften “Kristus kommer”. Da nyheden om miraklet spredtes, blev mange mennesker overbevist om, at dommedag ventede lige om hjørnet – indtil spasmagerne blev fanget, med pen og æg i hånden.

  År 1843 – Efter flere års forskning konkluderede New England-landmanden, William Miller, at Gud ville destruere verden den 23. april 1843. Tusindvis af tilhængere solgte eller gav deres ejendele væk. Da dommedag ikke indtraf, blev adskillige alligevel sammen og dannede grundlaget for blandt andre Jehovas Vidner og Syvende Dags Adventisterne.

  År 1891 – Joseph Smith indkaldte i februar 1835 til et møde i hans mormonkirke for at fortælle menigheden, at Jesus ville vende tilbage inden for de næste 56 år.

  År 1881- En astronom opdagede ved en spektralanalyse, at komethaler indeholder en særlig dødbringende gas kaldet dicyan, og at jorden ville passere gennem halen af Halley’s komet i 1910. Panikken bredte sig over store dele af USA og i udlandet.

  År 1881, 1910, 1914, 1915, 1918, 1920, 1925 og 1941 – Alle er årstal, der er blevet gættet på som året for starten på Hamageddon-krigen inden for Jehovas Vidner.

  År 1919 – Albert Porta, en meteorolog ved University of Michigan, forudsagde, at en enorm solplet ville ødelægge Jorden på grund af dens “elektro-magnetiske tiltrækningskraft” på solen i løbet af december 1919.

  År 1982 – John Gribbin og Stephen Plagemann forudsagde i deres bestsellerbog, The Jupiter Effect, at den 10. marts 1982 ville ende i en global katastrofe, idet en tilpasning af syv planeter ville medføre en ændring i hastigheden af selve Jordens rotation.

  År 1988, 1989, 1990 og 1993 En pensioneret NASA-ingeniør ved navn Edgar Whisenant skrev 88 grunde til, hvorfor dommedag ville finde sted i 1988. Af diverse numeriske spor i Bibelen havde han stykket en masse argumenter sammen, der alle pegede mod, at dommedag ville komme mellem den 11. og den 13. september 1988. Hans bog solgte millioner af eksemplarer. Når det ikke skete, reviderede han datoen til 1989. Derefter til 1990 og senere til 1993.

  År 1995 – I 1987 omdøbte den japanske forfatter, Chizuo Matsumoto, sig selv til Shoko Asahara og blandede forskellige aspekter af buddhismen, nostradamus, kristendom, hinduisme og yoga til det han kaldte Aum Shinrikyo eller “Supreme Truth”. Han proklamerede sig selv for værende Kristus og spredte dødbringende nervegas gennem Tokyos undergrundsbane, hvilket dræbte 12 og sårede tusindvis i marts 1995. Han er blevet dømt til døden, men afventer stadig sin henrettelse.

  År 1997 – Da kometen Hale-Bopp dukkede op i 1997, erklærede en kult i San Francisco ved navn “Heaven’s Gate”, at et fremmed rumskib fulgte i halen på kometen. Omkring 40 medlemmer af Heavens Gate begik selvmord den 26. marts 1997, for at deres sjæl kunne stige op for at møde rumskibet.

  År 2000 Richard Noone, forfatter til bogen 2000/05/05 Ice: the Ultimate Disaster, beskriver, at Antarktis voksende ismasser vil føre til jordens undergang den 5. maj 2000.

  År 2010 – Ronald Weinland’s bog 2008 Gods Final Witness, beskriver, hvordan millioner af mennesker vil dø, inden året 2010 er omme. I efteråret 2008 sagde Weinland, at USA ville kollapse som verdensmagt og ikke længere eksistere som en selvstændig nation. Bogen synes at pege mod en bestemt dag i 2010 som den sidste store dag.

  År 2011 – Den amerikanske radioprædikant, Harold Camping, der bestyrer en hel række af radiostationer i Californien, proklamerede, at dommedag ville indtræffe den 21. maj, 2011. Datoen var en revidering af hans tidligere forudsigelse om, at det ville ske den 6. september 1994. Da den 21. maj nu er passeret og jorden stadig består, har Camping endnu engang revideret sin beregning, og mener nu at jorden vil gå under i efteråret 2011 i stedet.

  År 2012 – Mayaernes kalender slutter i december 2012, og mange mener derfor, at dette var mayaernes dommedagsprofeti.

  (Kilde religion.dk)

  Kommentar by A-mad — 9. oktober 2019 @ 17:14

 24. Den 12-årige Severn Cullis-Suzuki er i dag 39 år gammel og er PROFESSIONEL AKTIVIST. Kom ikke her – og sig at klimahykleriet ikke kan betale sig.

  Estimated Net Worth in 2019 $1 Million – $5 Million (Approx.) Primary Income source Activist (profession).Primary Income source Activist (profession).

  Hendes far er, selvfølgelig, den bindegale Canadiske klimatosse David Suzuki. Spørg Esra Levant om hvem han er!

  Kommentar by Santor — 9. oktober 2019 @ 17:35

 25. Santor, takker for info. Det første jeg tænkte, da jeg så billedet og årstallet 1992, var hvor mon hun er idag? Nu 27 år efter, og hvor alle katastroferne er udeblevet, er hun ikke blevet et hak klogere. Men det er jo heller ikke nødvendigt, når millionerne triller ind på bankkontoen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2019 @ 19:24

 26. Så længe der er nogen, der direkte proffiterer – og lever tykt, af at drage rundt med deres private klima-bandwagon (think fake “magic potion” pushers i westerns) Så længe er det ligeså (lidt) troværdigt, som når fabrikanter lover op til en 80% forbedring, ved køb af netop DERES produkter.
  Op til 80% – kan være så lidt som en 1/4 %.
  Uden man har lovet for meget!
  Tjek f.eks the latest net worth of Al Gore-tex.
  Der er penge i .ortet, hvis man er frisk på at hoppe i “netstrømperne” og drage ud og svinge med den røde laktaske. Klimaludere.

  Kommentar by White knight — 9. oktober 2019 @ 19:46

 27. “I don’t have all the solutions”. Nej, den gang havde hun ikke een løsning på nogetsomhelst, og det er det samme i dag.

  Kommentar by TP — 9. oktober 2019 @ 20:31

 28. Ha ha… Klimamer.. Klislamisme.. Naturen klarer sig, har fuld gang i omstilling..

  Kommentar by Gaflen — 10. oktober 2019 @ 00:21

 29. Har ikke kilde, men læste at prisen for at flytte byer er overkommelig, især over 30 år. Det nævnes aldrig, kun følelsespornoen bruser, som invasionen..

  Kommentar by Gaflen — 10. oktober 2019 @ 00:24

 30. .. Klimakskampen! Rød er nu lig klima, dvs klimaet er kommunist.. Well.. Rød er lsd..syre-regn🌈😊

  Kommentar by Gaflen — 10. oktober 2019 @ 00:31

 31. .

  Nu er der nye kraftige skatteforhøjelser på vej, under henvisning til “klima-målet” om 7O% reduktion af co2-udledningen. En “professor” mente i P1 at virksomhederne bør straffes, hvis de ikke reducerer co2-mængden. Det hele lugter af rød sammensværgelse mod firmaer, landbrug og skatteborgere. De 7O% er et tal, der skal signalere at man er vældig ambitiøse. Politisk galskab for fuld udblæsning.

  Enhedslisten og R vil sende danske soldater til Afrika og Syrien. Det vil man gerne bruge nogle milliarder på.

  Christiansborg og EU vil gerne have endnu flere indvandrere. Pyt med om det kommer til at koste danskerne snesevis af milliarder ekstra.

  S og Mette F vil nu gå til kamp mod den grove kriminalitet. Det skal ske ved at opsætte ekstra 3oo kameraer fordelt ud over hele landet.
  Men det er jo 3o.ooo styks der er brug for.

  Universitetshospitalerne skal tilsammen spare flere milliarder kr. Men det vil ikke gå ud over patienterne, forsikrer man.

  Odense kommune skal spare noget med 2OO millioner kr. på velfærden, og i København skal spares over en milliard. Men det vil selvfølgelig heller ikke gå ud over danskerne, ha ha ha.

  I Tyskland er juristerne nu begyndt at indføre islamistisk lovgivning udenom politikerne.

  Antallet af grove migrantforbrydelser i Tyskland, Frankrig, Italien, Sverige og England er nu oppe på adskellige millioner tilfælde af overfald, røverier og mord m.m.m.

  Rasmus Paludan må stadig ikke se de stemmesedler der er blevet kendt ugyldige af indenrigsministeriet.

  “Verdens lykkeligste folk” er danskerne iflg. DR, men hundredtusindvis af dem lider under depressioner, angst, ågerrenter, stress, frustration, ensomhed, skilsmisse-konflikter, hjemløshed og psykisk sygdom. Forbruget af lykkepiller, alkohol, cigaretter, lottokuponer og stoffer er stadig meget højt i over halvdelen af befolkningen.

  Kommentar by TP — 10. oktober 2019 @ 00:55

 32. … lider under depressioner, angst, ågerrenter, høje huslejer, P-bøder, gebyrer, inflationen, nye afgifter, jobtab, familie-bureaukraternes arrogance, retsvæsnets uretfærdigheder, politiets fravær osv.

  Kommentar by TP — 10. oktober 2019 @ 01:05

 33. Se på %-andelen af en TV-reklameblok, der er fra een eller anden spil-udbyder!
  Det er efterhånden ikke andet!
  Spil NU – hér er slet ingen tabere, hvis man ska’ tro tosserne, der reklamerer for skidtet.
  Ren eskapisme.
  Lykke? – Nej, håbet om lykke

  Kommentar by White knight — 10. oktober 2019 @ 03:40

 34. Og så tror man man kan redde klimaet ved at købe aflad, eller lægge afgifter på dit og dat, bare for at nogle bureakrater kan blive rigere? Tror Idioterne man kan købe sig til alting? Nej for at redde klimaet, skal man lægge en afgift på dit og dat, og aflevere til mig. Så vil jeg redde denne verdens klima for jer alle sammen :-) :-) :-). Tag den med ro. Jeg er yderst ydmyg i mine krav, blot en….:-) :-) :-). Støt SIAD. Holder nok en skrivepause pga ferie. Ha det godt sålænge. mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 10. oktober 2019 @ 07:04

 35. .

  Nu er der så gået 27 år siden lille Suzuki slog klima-alarm, og 13O år eller mere siden de første klima-tosser begyndte på deres ævl om at polerne var ved at smelte væk. Men havet er ikke steget så meget som 1 millimeter, hvad enhver kan konstatere ved at gå ned til stranden. Og vejret er stort set som det plejer at være. Læs om Danmarks vejr de sidste 1OO år. Og læs om dengang der var meget mere co2 i luften end nu.

  Kommentar by TP — 10. oktober 2019 @ 10:16

 36. .

  Husk også at læse om istiderne.

  Kommentar by TP — 10. oktober 2019 @ 10:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper