10. oktober 2019

Poya Pakzad, rådgiver for Enhedslisten: Angreb på NB-politikers arbejdsplads var taktisk uklogt, men…

Onsdagens P1 Debat havde Anahita Malakians’ erfaringer med Nørrebro som emne, og det blev interessant efter godt tyve minutter, da en lytter ringede ind og fortalte at en bekendt af ham var blevet chikaneret af Redox. Gæsterne var på den ene side Enhedslistens Rosa Lund (der tidl. delte adresse med Redox’ Tue Jakobsen), og den tidligere Radio24syv-vært Poya Pakzad, der fornyligt blev ansat som politisk-økonomisk rådgiver for Enhedslisten. Han er også redaktør for Eftertryk, et magasin der har ‘en samarbejdsaftale’ med Konfront, der indledte hetzen. På den anden side af retsstaten var Nye Borgerliges Pernille Vermund, og Weekendavisens Søren K. Villemoes.

Jeg har tidligere blogget om Poya Pakzad, der typisk forsøger at dække sit venstreekstreme udgangspunkt med akademisk udenomssnak. Han mente dennegang at Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox formentligt har ‘ærbare hensigter’, og tog kun afstand fra hærværket mod The Barn af taktiske årsager. Det var en tabersag for anti-racismen, men kunne i princippet forsvares etisk og moralsk. Flere tvetydige formuleringer, der nu diskuteres på sociale medier, men ikke af Pakzak selv – han lukkede sine profiler onsdag aften. Hør med her.

Poya Pakzad, Enhedslisten mv.: … jeg ser ikke nogen dyd i at underkende de her problemer, som der bør gøres noget ved. Hvis vi går tilbage til de midler der bliver taget i brug, de udemokratiske midler såsom at kaste med – hærværk og den slags der, så sagde Søren før, at han ikke så meget var optaget af det taktiske, men det moralske, det etiske spørgsmål her. Og jeg mener ikke, at man så nydeligt kan inddele de to ting, jeg mener de hænger sammen. Det perspektiv jeg kommer – mange af de her ofte unge mennesker, som er en del af de her bevægelser, eller identificerer sig med dem på sociale medier, det er nogen som blandt andet AFA eller Redox eller andre venstrebevægelser, har formået at opsuge og omsætte deres aktivisme i hvad de selv formentligt, de har formentligt ærbare hensigter. Jeg mener det er et vigtigt motiv, at bekæmpe racisme. Og hvis det er den opfattelse de har, hvis de mener at de skal bekæmpe racisme, så skal de også forklare sig. De har ansvaret for at anskueliggøre hvad de mener, at sådan en hærværksaktion ville afstedkomme. Og så er det venstrefløjens opgave, for venstrefløjens formål er jo også at bekæmpe racisme, det er at være bedre til at opsuge nogle af de kræfter her og lave opbyggelige aktioner i stedet for.

Søren K. Villemoes, Weekendavisen: – Det er jo ikke et taktisk spørgsmål. Grundprincippet er etisk og principielt. Det handler om at man mener der gælder særlige regler for en selv, og nogle helt andre regler for andre. Det handler om at vold er okay mod dem, men ikke mod os. Det handler om at vi godt må bestemme hvor de bor. De må ikke bestemme hvor vi bor. Om det virker eller ej i kampen mod racismen er sekundært. Det her handler om at der er noget helt grundlæggende moralsk forkert. Det kan godt være at de har gode hensigter, og ikke er onde mennesker, men etisk er det simpelthen bare forkert.

Poya Pakzad: Indvendingen er der jo, at hvis det nu var tilfældet – hvad det selvfølgelig ikke er – at det at kaste en sten gennem en rude på en tidligere Nye Borgerlige-politikers private arbejdsplads, hvis det rent faktisk bevirkede, at man fik kæmpet racismen tilbage og støttede en masse af de mennesker, som var genstand for racisme i vores samfund, jamen så mener jeg at det at kaste en sten ind gennem en rude, falder langt under bagatelgrænsen. … altså vi går i krig i Irak.

(Poya Pakzads nu lukkede Twitter-profil)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104989/trackback

34 Comments »

 1. En stor del af debatten handlede om den berømte mangfoldighed og hvor tryg man kan være på Nørrebro og i nordvest. Jeg gad godt at der blev undersøgt hvor mange mennesker der i årenes løb er fraflyttet disse bydele og med hvilke begrundelser.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 10. oktober 2019 @ 02:39

 2. Det må i så fald også falde langt under bagatelgrænsen at kaste en sten ind gennem poya pakzad’s rude da man jo kunne være heldig at ramme ham i hovedet imens han lå og sov, og dermed måske genstarte hans neo-fascistiske venstrefløjs-hjerne.

  Kommentar by Per — 10. oktober 2019 @ 03:22

 3. Her er beviset for Venstreløjnens Facisme. Folk der ikke kan tåle åndelig frihed. “Allahs facistiske Aktionærer”. Mangfoldighedsløjnen er tydelig. Støt SIAD. God torsdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. oktober 2019 @ 06:59

 4. Rosa Lund, folketingsmedlem for det semi-nazitiske parti, deltog med løgn og latin i samme udsendelse.

  https://identitaer.dk/2019/rosa-lund-grebet-i-grov-loegn

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 10. oktober 2019 @ 07:14

 5. Bare endnu perker der skal sendes tilbage til verdens r..hul hvor han kommer fra.

  Kommentar by Danskeren — 10. oktober 2019 @ 07:52

 6. Venstrefløjen ved præcis, hvad de gør, og de har om ikke opbakning til det, så en overvejende god mulighed for at slippe afsted med det de gør.

  Venstrefløjen kan ikke bakke på den med, at det er racisme at forhindre Mustafa, Muhammad, Amin, Fatima og alle de andre i at blive ved med at komme og i det hele taget bestemme, at islam og Sharia står over alt andet. Det er deres politiske liv. Hvor var De Radikale henne, hvor var Alternativet, ja hvor var de allesammen henne, bortset fra et par socialdemokrater, da restauranten blev smadret? Stiltiende accepteres volden. Det skal koste dyrt at være patriotisk og forsvare Danmark og pege på islam og indvandringen som et problem.

  Tak til Pakzad for så ærligt at vise, at det rationale venstrefløjen har, så åbenlyst accepteres af bredden. Vi ved nu, at islamkritik kan koste en alt, og må forberede os på det.

  Men da flertallet af danskere ikke tilhører de snakkende klasser, er der intet, der er afgjort endnu. Min erfaring er, at de fleste ikke har tænkt så langt endnu og heller kender problemerne, selv når de møder dem, fordi det stadig er enkelttilfælde. Mange enkelttilfælde, godt nok, men de fleste klarer den trods alt uden skrammer.

  Kommentar by Uno — 10. oktober 2019 @ 08:16

 7. Hvordan bekæmper man “fascister”, hvis man ikke bekæmper stenkastere? Hvad andet er det end metoden, der gør fascistoid, når ingen er erklærede fascister?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2019 @ 08:32

 8. […] Vel mødt torsdag 10. oktober 2019 klokken 15.30 til 17.00 i Restaurant SULT, Gothersgade 55, 1123 København K.Se også Poya Pakzad, rådgiver for Enhedslisten: Angreb på NB-politiker Anahita Malakians ‘s arbejdsp… […]

  Pingback by Invitation til alle: Velkomstreception for stenkastende filmkonsulent – Free Speech Blog — 10. oktober 2019 @ 08:37

 9. Herregud, en række Tyrkiske kampfly der bomber befolkningen i Syrien, det accepterer venstrefløjen som bagateller.
  Lad os se hvor mange civile dræbte der kommer ud af Erdogans storhedsvanvid, og om Enhedslisten fordømmer.

  Kommentar by k.m. — 10. oktober 2019 @ 09:00

 10. Venstrefløjen og statens arbejdspladser er et tæt sammenfiltret tæppe af nepotisme og politisk tildeling af jobs. Det er den Danske pendant til den Amerikanske “Deep State”.

  Det kan man i Lighed, Frihed og Broderskabens navn ikke tillade i et Demokratisk land og det burde undersøges helt til bunds!

  Kommentar by Santor — 10. oktober 2019 @ 09:09

 11. Nogle af de “danskere”, der af og til deltager i Radio24syv’s debatter, har ofte ”sjove” danske navne, her f.eks.: Poya Pakzad og Anahita Malakians.
  Og jo “sjovere” disse personer hedder, desto bedre er de til at fortælle os, vi danskere, hvorledes vi skal mene og tænke og opføre os.
  Og udsagnene fra disse “sjove navne” er tillige stort set altid kritik af os og samfundet. Det er usædvanligt sjældent at en af disse har en lillebitte smule ros eller taknemmelighed til overs for os, der der har hjulpet dem til en uddannelse, og huser dem og forsørger dem.

  Kommentar by Henning Jensen — 10. oktober 2019 @ 09:33

 12. Så man bekæmper racismen ved at praktisere etnisk udrensning på Nørrebro?

  Kommentar by redneck — 10. oktober 2019 @ 09:48

 13. Poya Pakzad: “jamen så mener jeg at det at kaste en sten ind gennem en rude, falder langt under bagatelgrænsen”

  Broken windows theory:
  The broken windows theory is a criminological theory that states that visible signs of crime, anti-social behavior, and civil disorder create an urban environment that encourages further crime and disorder, including serious crimes.

  Kommentar by T. Flodur — 10. oktober 2019 @ 09:58

 14. Hans mange fine fremmeord kunne ikke camouflere hvad han er: En stalinist og perker

  Kommentar by BB — 10. oktober 2019 @ 10:06

 15. Poya Pakzads udtalelse om, at det ‘at kaste en sten ind gennem en rude, falder langt under bagatelgrænsen’, fik mig til at tænke på Krystalnatten.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. oktober 2019 @ 10:15

 16. Hverdagsracisme, den såkaldte, kunne altså udmærket erstattes af stenkast, der jo er langt under bagatelgrænsen.

  Kommentar by River — 10. oktober 2019 @ 10:26

 17. Ligesom islamo-fascisterne tror rød-fascisterne på:

  Det gode hærværk
  Den gode løgn
  Det gode mord

  Når man er alle andre moralsk overlegen, er det slet ikke noget problem for de rettroende.
  For som Pelle Dragsted sagde:

  “Enhedslisten har nogle højere moralske standarder end andre partier”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. oktober 2019 @ 10:35

 18. Hvis blot målet opnås, er midlet helligt.

  Kommentar by Quark — 10. oktober 2019 @ 11:00

 19. Fascisterne i Enfoldighedslisten er sikkert enige i følgende fra det revolutionære overdrev:

  »Ulrike Meinhof var ikke terrorist, hun var byguerilla«

  “Det er længe siden, Rote Armee Fraktion spredte skræk og rædsel, men gruppens tanker kan stadig appellere – i hvert fald til to ældre herrer.”

  https://jyllands-posten.dk/debat/international/ECE11634613/ulrike-meinhof-var-ikke-terrorist-hun-var-byguerilla/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. oktober 2019 @ 11:08

 20. ¤

  BORGERKRIGENE i Balkan, Bosnien, Serbien og Libanon startede også i det små. Og krystalnatten var også bare noget med knuste ruder, men udviklede sig til massemord.

  Afrikaniseringen og islamiseringen af Danmark sniger sig frem med lidt vold og småmyrderier, lidt tyveri, svindel og vanvidskørsel, lidt bomber hist og her, og nogle endnu relativt få hjemmerøverier og påsatte brande og skub af folk ned på togskinnerne. Men det kan udmærket være forvarsler om noget langt værre, selvom det indtil videre ikke synes at bekymre de typiske vælgere og borgere ret meget.

  Oveni den fremadskridende besættelse af Danmark, har vi så også den kommunisme som har infiltreret partierne og medierne. Kommunismen er jo ligesom nazismen og islamismen berygtet for sin enorme blodtørst. Enhedslisten er et usselt, forrykt, perverst og blodtørstigt parti, og man bør ikke lade sig narre af at partiet anvender unge, tåbelige og speed-snakkende kvinder som gallionsfigurer.

  Alt det dårlige og menneskefjendske der klæber til Enhedslisten klæber også til de Radikale og Uffe Elbæks bøsseparti. Og resten af de gamle partier er også lige til skraldespanden. Asocial politik, hykleri, løgn, salami-taktik og forræderi dyrker de alle. Og medierne har de købt og opslugt med hud og hår.

  Christiansborg i dag er mest en rød mafiaborg. Den samlede politik er vanvittig, katastrofal og folkemorderisk. Det kan ikke bortforklares, selvom DR, TV og papiraviser konstant prøver at fortie og bagatellisere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. oktober 2019 @ 11:25

 21. Enhedslisten er en simpel terrororganisation!

  Punktum!

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2019 @ 11:29

 22. Enig FrafaldenModerat 02:39: “Jeg gad godt at der blev undersøgt hvor mange mennesker der i årenes løb er fraflyttet disse bydele og med hvilke begrundelser.”

  Jeg boede selv på Nørrebro før masseindvandringen og før der blev bygget sociale boliger som kæmpe cement lejekaserner og man fjernede de oprindelige lejligheder i det, der dengang nærmest var Københavns svar på Paris’ Montmartre.

  Min bedstemor boede i en baggård i Griffenfeldsgade i 1959-72 og min far boede på lærlingehjemmet i Rantzausgade sidst i 1930-erne og flere fra min familie boede der det meste af deres liv og fik børn på min alder, som jeg besøgte og legede med på Nørrebro. Selv boede jeg i en sidegade til Rantzausgade og i Møllegade 1968-1975.

  Jeg er enig med NB’s Pernille Vermund, når hun tilsluttede sig DR P1 Debat programlederens påstand: “Nørrebro er tabt!”

  Jeg klarede ikke at høre mere end starten af onsdagens P1 Debat. Det udviklede sig hurtigt til et PR-program for Enhedslisten. Jeg forstår slet ikke, hvorfor de skulle være med i programmet. Er der nogen, der kan forklare det?

  De afsporede professionelt diskussion også med konstante afbrydelse af dem, de ikke kunne lide. DR journalisten accepterede det og jeg hørte bl.a at han accepterede at Pernille Vermund blev afbrudt af én af de mange, der deltog fra Enhedsliste segmentet. Hun fik ikke lov til at fuldføre den påbegyndte sætning, som blev hængende i luften.

  Rosa Lund var patetisk og erklærede nærmest, at hun havde en særlig ret til at udtale sig fordi hun var selve ‘Nørrebros sjæl’, fordi hun havde boet der hele sit liv og stadig boede der.

  Som sagt slukkede jeg, fordi jeg blev bange for at mit maveindhold, skulle komme op.

  Hvis jeg får det bedre, vil jeg overveje at høre hele programmet. Jeg gik bl.a glip af de kloge ord af Søren K. Villemoes fra Weekendavisen, som jeg heldigvis kan læse i udskrift ovenover i blogteksten.

  Hvor bliver den slags DR-debat programmer altid propaganda for Enhedslisten? Jeg vidste det nærmest på forhånd, da jeg så, at over skriften på P1 Debat programmet var “Er Nørrebro tabt?”. Så vidste jeg, at det ville blive domineret af Enhedslistens “Tordenskjolds soldater”.
  (Og jeg havde ikke husket at hente brækspanden, så jeg måtte slukke i tide inden jeg brækkede mig udover det hele)

  Kommentar by A-mad — 10. oktober 2019 @ 11:48

 23. Problemet er at her er der en muslim, der ligger uden for deres islam syn.

  Kommentar by Anonym — 10. oktober 2019 @ 12:06

 24. Poya Pakzad taler som han har forstand til!
  NB’s udenrigspolitik går netop ud på at Danmark IKKE skal deltage i krige og konflikter i Asien og Mellemøsten.
  Nu er det vanskeligt at skrive historien om, selvom Enhedslisten gør et ihærdigt forsøg, men NB eksisterede ikke da Danmark deltog i Iraq krigen.
  Netop i disse dage kritiserer Enhedslisten og hele det politisk/journalistisk parnas, USA for at trække sig ud af Syrien, de hævder endda at kurderne hjalp USA mod IS, men mon ikke det var omvendt? Jeg havde aldrig troet at jeg skulle opleve Enhedslisten kritiserer amerikanerne for st trække sig ud af en konflikt!
  Sandheden er at USA intet har opnået ved alle sine interventioner, tværtimod de har gjort ondt værre. Det har Trump indset til trods for at han beskyldes for at være skydegal!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. oktober 2019 @ 12:10

 25. I Berlingske står endnu en spejlblank trunte frem, og forsvarer “modstanden” mod The Barn og Nye Borgerlige.

  Den afskyeligt grimme 21-årige kost hedder Frida Hammershøy, og ælsker bare Nord-Værst, fordi “der er plads til alle mulige mennesker.
  Men det er bare ikke så nice, at det er en fra Nye Borgerlige, der arbejder der.”

  Jeg finder det til gengæld ikke særligt “nice”, at mine skattekroner går til at finansiere Ida-tøzen, og hendes venstreradikale veninder…

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2019 @ 12:23

 26. Hvem var det lige, der stod bag Krystalnatten?
  Hvor de rigtige SOCIALISTfascister – de ægte, stod bag alle rudeknuserierne hos dem, de ikke ku’ li’ og ønskede udslettet.
  Behøver man egentlig sige mere?
  ROSA LUND?😝😝😝
  For sa-tan! Hvor det vender sig i “Polledreng”, når hun toner frem på TVskærmene.
  Det beroliger mig, at jeg ikke behøver føle mig særskilt brødebetynget over, at være ved at kaste op ved synet af hendes kontrafej.
  Selv Listep!klisten VÉD den er helt gal.
  Og at kællingen simpelthen er FOR grim og frastødende til, at gøre de to forrige CULT-piger kunsten efter.
  Lortet glider jo ikke ned af sig selv!
  Hvilket triumviratet Keld Albræksen, Jytte Gotseidanklieb og Frankie Moonface Aaen er de levende beviser på.
  PØJ-POYA?:
  Er blot en tvetunget Pakki-slange, der smisker og snor sig. Velvidende tiden og de nyttige AFA-og Listep!klisteidioter og tiden arbejder for ham.

  Kommentar by White knight — 10. oktober 2019 @ 12:48

 27. Nørrebro kalder Københavnerne i dag for “Gaza-striben”. Meget rammende.

  Vi skulle aldrig have opført de cement lejekaserner og importeret muslimer.

  Socialdemokratiet kørte af sporet med Urban planen, opkaldt efter den socialdemokratiske overborgmester, Urban Hansen (1908–1986).
  Et kæmpe socialdemokratisk selvmål.

  Den socialdemokratiske overborgmester Egon Weidekamp (1921-2000) stod sammem med sin højre hånd, socialborgmester Pelle Jarmer (1936-2018), for nedrivningen af det oprindelige Nørrebro.
  Et kæmpe socialdemokratisk selvmål.

  Israel skulle aldrig have forladt Gazastriben, efter de havde erobret den under seksdageskrigen i juni 1967.
  Et kæmpe israelsk selvmål.

  Palæstinenserne lever i dag der af penge fra FN betalt af medlemslandenes skatteydere og af ekstra betaling fra flere vestlige landes skatteydere. Herunder Danmark med endnu en kæmpe socialdemokratisk scoring i eget net.

  Danmark skulle aldrig have importeret muslimer fra Mellemøsten til at bo næsten gratis i nyopførte cement lejekaserner og dér leve af danske skatteyderes penge.
  Et kæmpe socialdemokratisk selvmål.

  Gazastriben både den i Mellemøsten og den i KBH N er præget af muslimsk voldsudøvelse.

  Det kan vi herhjemme takke socialdemokraterne for. De solgte Danmark sammen med (de kroniske landsforrædere fra) det Radikale Venstre.

  Kommentar by A-mad — 10. oktober 2019 @ 13:42

 28. Denne utiltalende personage Pøja Pakzæd har også tidligere været ansat i terrororganisationen Mellemfolkeligt Samvirke.

  Næste step i hans “karriere” er formentlig en højtlønnet stilling hos vennerne i Danmarks Radio.

  Mon ikke Pernille Skippers mand, Oliver Routhe Skov, der som bekendt er journalist på TV-avisen, kan lægge et godt ord ind hos generaldirektricen Rørbye Rønn?

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2019 @ 15:30

 29. En iraner, der stiller op for NB. Som så skal repatrieres, hvis NB skulle få magt som agt LOL

  kan I finde ud af det?

  Kommentar by Kurt Olsen — 10. oktober 2019 @ 16:08

 30. Det er meget påfaldende at Poya Pokzad får et radio program på Radio247, der som bekendt havde en tidligere kommunist som direktør.

  At ansætte Poya Pakzad er at sammenligne med hvis Generation Identær fik et radioprogram.

  Kommentar by Jens — 10. oktober 2019 @ 16:32

 31. Da vi var nygifte i 1958 så vi på en etværelses lejlighed i Ægirs Gade på Nørrebro. Huslejen var 50 kr. om måneden. Vi kom dog til at bo i Adelgade, hvor enlige mænd stod på gaden og kiggede op til min unge hustru, når hun stod i køkkenet. Siden har fru Fortuna tilsmilet os. Men nu, hvor jeg lytter til ‘Erbarme Dich, mein Gott’, tænker jeg på, hvordan det vil gå mine oldebørn.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. oktober 2019 @ 16:44

 32. P.S. Det er ikke p.gr.af klimaændringer, at jeg er bekymret for mine oldebørns fremtid. Det burde jeg måske være ifølge Al Gore og Greta Thunberg. Det er p.gr.af den globale befolkningseksplosion og den omsiggribende islamisering samtidig med at neomarxismen breder sig i hele verden.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. oktober 2019 @ 19:15

 33. De rødes undskyldninger er lige til at lukke op og skide i, komplet useriøse svar og argumenter de konstant disker op med, faktum er de går ind for vold. Basta.

  Kommentar by LarsB — 10. oktober 2019 @ 23:52

 34. […] hærværk og chikane mod politiske modstandere. Dette er alt andet lige unikt for Enhedslisten. Uriasposten har […]

  Pingback by Free Speech Blog — 15. oktober 2019 @ 10:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper