10. oktober 2019

Enhedslistens Rosa Lund løj om de identitære: “… de prøver også at komme ind på min privat adresse”

Det var ikke kun Poya Pakzad, der løfgede sløret for sit antidemokratiske sindelag i gårsdagens P1 Debat. Rosa Lund problematisere Identitær, og postulerede at gruppen forsøgte at ‘komme ind’ på hendes private adresse på Nørrebro. Angreb er det bedste forsvar, men offerrollen fungerer helt på samme måde.

Rosa Lund er tidligere medlem af kommunistiske Rød Ungdom, og var i 2008 talsmand for Aktion Luk Lejren, der klippede hegnet omkring Asylcenter Sandholm. Året forinden blev hun anholdt under besættelsen af Grøndalsvænge Allé 13, og året efter var hun talsmand for besættelsen af Brorsons Kirke, det såkaldte ‘Borgerinitiativet Kirkeasyl. Da Metroxpress i 2012 spurgte om hun fortrød sine ulovligheder, ville hun ikke ’svare entydigt’: “… det er lidt svært at svare på, om jeg vil gøre noget ulovligt igen. Det kommer an på sagen.”

Fin kommentar af de identitære, der inkluderer et ‘Åbent brev til Rosa Lund’ – Rosa Lund grebet i grov løgn!

“Onsdag eftermiddag kom Rosa Lund fra Enhedslisten med en frit opfundet påstand om Generation Identitær på DR P1. Lund sagde, at vi skulle have forsøgt at komme ind på hendes private adresse. Denne grove anklage, er naturligvis ikke sand. Generation Identitær kender ikke engang Rosa Lunds adresse, vi har aldrig været der eller forsøgt at komme ind. Der er tale om, at en folkevalgt politiker misbruger den taletid hun får stillet til rådighed i medierne, til at lyve om Generation Identitær. …

I forbindelse med debatten blev det nævnt, at folk med tilknytning til Generation Identitær er blevet overfaldet på Nørrebro, og omkring 20 minutter inde i udsendelsen siger Rosa Lund:

‘De har jo f.eks. også altså sendt alle mulige t-shirts, og breve og altså jeg ved ikke hvad, til mig. Altså de prøver også at komme ind på min privat adresse som jeg så har fået hemmelig nu ikk’? På grund af Generation Identitær. Selvom jeg bor på Nørrebro.’

Der er ingen tvivl om at Rosa Lund her kommer med en lodret løgn. Vi i Generation Identitær kunne aldrig finde på at forsøge at komme ind på Rosa Lunds private adresse. Hvad i al verden skulle vi dér? Ligeledes har vi ikke sendt hende ‘alle mulige breve’ – Vi sender af og til høflige breve til politikere i forbindelse med de kampagner vi laver. Vi har fx sendt breve til samtlige retsordførere for de partier, der sidder i Folketinget i forbindelse med EU og dansk udlændingepolitik. Vi har ikke sendt disse breve til retsordførernes private adresser, men til partiernes kontorer på Christiansborg. Det er meget muligt, at Rosa Lund har været modtager af et brev i forbindelse med en af disse kampagner, men i så fald er det altså ikke sendt til hendes private adresse (som vi ikke kender), men til et at hendes partis adresser. Endvidere finder vi det mærkeligt, at Rosa Lund problematiserer, at borgere i Danmark sender breve til politikerne. Det er en helt almindelig fremgangsmåde i et demokrati. Vi kan røbe, at vi også har tænkt os at sende breve til politikere i fremtiden.”

(Identitær, 27. April 2019: En gave til Rosa Lund)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/104999/trackback

19 Comments »

 1. Stormufti Pelle Dragsted udtaler:

  “Enhedslisten har nogle højere moralske standarder end andre partier”

  Så må det jo være rigtigt …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. oktober 2019 @ 11:30

 2. god værkstedshumor med den t-shirt

  Kommentar by redneck — 10. oktober 2019 @ 11:41

 3. Rosa Lund med Enhedslisten samt deres voldelige tilhængere burde forbydes i Danmark, godt nok har landet såkaldt demokrati men det er ikke noget der rager de redeskidende anarkisterne hvor deres opfattelse af demokrati udmøntes i vold og chikane, at politikerne og politiet kan se igennem fingrene med fascisternes handlinger er udemokratisk i et velfungerende samfund, alt det plus de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister er de statsstøttede mediers kultur darlings, det er en skam at landet er så rigt at det kan understøtte de ovennævnte, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. oktober 2019 @ 11:45

 4. Joseph Goebbels mester i propaganda havde noge metoder som virkede, det er de metoder Enhedslisten benytter sig af.
  1. Hvis du fortæller en løgn, så vær sikker på at løgnen er så stor, at modtageren ikke kunne forestille sig, at du ville sige noget sådant, hvis ikke det var sandt!
  2. Hvis en løgn fortælles ofte nok, vil den til sidst blive til sandhed.
  Hertil kan så siges at med dagens sociale medier, som Goebbels i sagens natur ikke kendte til, vil en løgn florerer og brede sig med lynets hast, og selvom løgnen bliver rettet, bliver den delt et utal af gange og vil til sidt blive opfattet som sandhed og som sådan indgå i debatten! Egentlig en moderne udgave af 2.

  Kommentar by Den Nervøse — 10. oktober 2019 @ 11:48

 5. ¤

  Der er flere kloge folk som mener at de politiserende kvinder destabiliserer Europa, og at det vil ende med at de får Europas økonomi, fred og civilisation til at bryde sammen. Betragter man kvinder som Merkel, Ursula Leyden, Ylva, Spectre, M. Helved, Pestager, Joy Mogensen og Rosa Lund vil man nok være tilbøjelig til at give de kloge folk ret.

  Hos Black Pigeon forudses Europas og Sveriges undergang pga. feminisme, kommunisme og kvindernes stemmeret, “frigørelse” og “ligestilling”.
  (Why Women destroy Families, Nations and Civilizations”)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. oktober 2019 @ 11:49

 6. Løgn og vold har altid været venstrefløjens fortrukne våben når folk bestrider deres dårlige argumenter.

  Jeg gætter på at rosa lunds løgnehistorie er et forsøg på at skjule enhetzlistens egen hade, løgne og chikankampagne mod et medlem af GI for lidt tid siden.

  https://identitaer.dk/2019/enhedslistens-ungdomsorganisation-bag-chikane-mod-boernefamilie

  Man kunne selvfølgelig spørge rosa lund hvad hun siger til den slags aktioner mod hendes meningsmodstandere men da hun støtter terrororganisationer som PFLP og Farc så er det vel underforstået at hun ikke har de mindste skrupler ved den slags chikane-terror som hun nu beskylder GI for.

  Kommentar by Santor — 10. oktober 2019 @ 12:09

 7. # 5 Beaumont Ketchup: Hvor mange gange har mænd ikke smadret nationer og kulturer hele vejen op gennem historien, både inden for deres egen kultur- og landegrænser. Se blot hele Mellemøsten, hvis oprindelige, blomstrende kulturer er gået til grunde på grund af invasionen af en af mænds mange destruktivee opfindelser: Islam. Ser du dét som bevis på, at denne ideologi, opfundet af mænd på samme vis som nazismen og kommunismen, beviser mænds manglende evner til at bedrive ledelse af lande og eget folk med de millioner af myrdede mennesker, I har på samvittigheden?

  Mænds ødelæggelser er så mange og så omfattende, at det opfattes som en normaltilstand, som ingen længere sætter spørgsmålstegn ved.

  Hvorfor kvinders mangel på ufejlbarlighed i højere grad end mænds skal gøres til et bevis på manglende evner til at være med til at skabe det samfund, kvinder udgør halvdelen af, handler vist om alt muligt andet.

  Livet leves ikke gennem et tastatur. Prøv at komme væk fra dét og dit tilhørende muslimske kvindesyn og kom ud i virkeligheden til virkelighedens kvinder. Det er ikke så farligt som små skræmte tastaturkrigere kan få det til at lyde.

  Det er også dér ude i virkeligheden, at jeg kæmper mod islam. Ved at tale med folk, dele faktakort ud, møde op til vælgermøder, til demonstrationer etc. – modsat jer, tastaturkrigere, der bare sidder og tæsker i tastaturet for at få afløb for alle livets frustrationer, uden at I rykker ved en skid i praksis, men strengt taget ikke foretager jer andet end at sidde og befamle egne frustrerede følelser. Stærke, styrende mænd – vor herre bevares, en samling lørdagskyllinger!

  Kommentar by Margrethe — 10. oktober 2019 @ 12:23

 8. Den grimme kost Rosa Lund har sgu lært Taqiyya af sine muhammedanske kernevælgere…

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2019 @ 12:36

 9. Lyver for “magtens skyld”; læs filosoffen Thomas Reid hvor magten ikke er det vi tror den er men et forkert valg af ord har medført historiens diskurs (kontrafaktiske pseudo eller løgnens idé) til ideologiens onde væsen.

  Kommentar by Moth — 10. oktober 2019 @ 12:46

 10. ¤

  Margrethe: “Modsat jer tastatur-krigere”. Her udtaler fruen sig jo om noget hun er fuldstændig uvidende om. Noget der er typisk for feminister. Fruen har selvfølgelig ret i at også mange mænd i historiens løb har været nogle idioter, men det er trods alt lykkedes MÆNDENE at flytte menneskeheden fra jordhulerne til de bekvemmeligheder og den civilisation som de fleste europæere har nydt godt af de sidste 15O år eller længere. Men som feministerne/ pladderhumanisterne/kommunisterne nu er i fuld gang med at ødelægge. Feministerne er jo ved at bytte rigdom, fred og kultur ud med fattigdom, krig og barbari. Og hvor feminister og politik-kvinder styrer, ender samfundet som en hønsegård, galeanstalt og slagmark, som demonstreret af Sverige, Norge og Tyskland. Og de mest familiefjendske og børnefjendske kliker er netop feminist-grupperne.

  De rødes propaganda-påstand om at bare man lod kvinderne komme til magten, ville alt blive meget bedre, er faldet totalt til jorden. Det var bare endnu en tyk sort løgn fra marxisternes side.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. oktober 2019 @ 13:13

 11. A propos Rosa Lunds privatadresse, så er det jo tidligere blevet afsløret, at hun deler adresse med et Redox-medlem.

  Og tyv tror som bekendt, at hver mand stjæler.

  https://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/2013/10/22/dom-i-redox-sag/

  Kommentar by Henrik — 10. oktober 2019 @ 14:13

 12. Således beroliget over, jeg ikke begik det rene justitsmor! på Loser Rund (Rosa Lunds alter ego) i en forrig blog, må jeg fremdeles fortsætte:
  Hvordan helv… kan fru Rund sidde i Fallittinget – oven i købet som minister med ministeransvar? – en prollet kriminel løgnagtig nedturs- og taberkost.
  Hvor adskiller Skt.Glistrups diskvalificerende brøde sig fra fru Rund’s?
  Kastede han for få brosten – eller var han simpelthen bare for begavet til, at sidde i Fallittinget?
  Er det dét?
  Uden for Fallitborgen bekæmper (de forsøger) Kling & Klang bandekriminelle. Medens godt 1/2 af befjolsningen har stemt deres danske “hang arounds”; de RØDE bandekriminelle ind i Fallittinget.
  Hva’ fanden sker der!
  Og, der er sgu da ikke nogen, der frivilligt opsøger dig Loser Rund. Heller slet ikke GI.
  So p-leeeeze! Don’t flatter yourself.
  (Det sku’ da lige være, hvis de en dag har svært ved at brække sig)
  I øvrigt:
  Genialt set mht den sorte førertrøje.
  Fører som i; FÜHRER

  Kommentar by White knight — 10. oktober 2019 @ 15:10

 13. Den venstreradikale voldspsykopat Rosa Lund lider af den uhelbredelige sygdom sklerose.
  Utallige medier har bragt diverse tårepersende “interviews” med staklen.

  Den gamle afdankede socialdemokratiske pamper Ritt Bjerregaard lider af uhelbredelig kræft.

  Den gamle afdankede radikaler Lone Dybkjær lider også af uhelbredelig kræft.
  (Derudover er hun gift med tossen Poul Nyrup- hvad er værst?)

  Karma?

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2019 @ 16:18

 14. Kommentar by Margrethe — 10. oktober 2019 @ 12:23.

  Det kan umuligt været forbigået din opmærksomhed, at de lande hvor feministerne har haft størst indflydelse, også er de lande der er længst nede i den Islamiske sump nu, grundet den overvældende repræsentation af kvinder med ‘welcome, migrants’-skilte, og forkærlighed for socialistiske partier ved stemmeurnerne, korrekt?

  Og du støtter jo tydeligvis selv “kvindesagen” i et vist omfang, på trods af at det for længst er lykkedes dem at smadre kernefamilien, grundstenen i ethvert velfungende samfund, til ukendelighed, med ufattelige tragedier til følge for alle implicerede parter, (herunder ikke mindst børnene), som har bragt Vesten dertil hvor vi er i dag, på grund af de faldende fødselsrater?

  Så må du jo også kunne forklare, hvordan dit scenarie omkring mænds handlinger adskiller sig så væsentligt fra det vi nu kan se frem til, med et stærkt stigende muslimsk befolkningstal, og de forudsigelige og blodige konsekvenser der er på vej?

  For den eneste forskel jeg kan få øje på er, at de konflikter mænd historisk set har været skyld i, har været relativt hurtigt overstået, mens det tog Spanien 400 år at slippe af med deres muslimske invasion, som et af de få lande det lykkedes for.

  Og guderne må vide hvor omfattende tabstallene og ødelæggelserne så når at blive næste gang, HVIS det nogensinde lykkes os at komme af med dem igen…

  Kommentar by Kimski — 10. oktober 2019 @ 16:39

 15. ‘Rosa Lund’ er efterhånden blevet et hadenavn..

  Kommentar by Jp — 10. oktober 2019 @ 16:55

 16. Enhedslistens Rosa Lund beskriver Nørrebro som “trygt, kærligt og inddragende”

  https://www.youtube.com/watch?v=bz_iGFRak1E

  Kommentar by wilty — 10. oktober 2019 @ 17:45

 17. Sankt Mogens ville være stolt af jer.

  Kommentar by Nielsen — 10. oktober 2019 @ 21:38

 18. Enhver mand med fornuften i behold, ønsker da at være så langt væk fra det hysteriske røde fruentimmer som overhovedet muligt.

  Kommentar by LarsB — 10. oktober 2019 @ 23:50

 19. Se desuden Lars Andersens suveræne videoer på Youtube, hvor han udstiller løgneren Rosa Lund!

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 10:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper