10. oktober 2019

Mette Frederiksen: Øget overvågning er nødvendig pga. ‘befolkningssammensætning’, “Det er prisen..”

For nogle år siden kom London-borgmester Sadiq Khan i vælten, fordi han kom til at fortælle, at terror og terrortrusler var ‘part and parcel of living in a big city’. Man kunne også omformulere det. Et multikulturelt samfund vil bestå af befolkningsgrupper med forskellige normer, der ofte vil være modsatrettede. Det giver mere kriminalitet, en generel følelse af utryghed, og vil man ikke kæmpe for repatriering og assimiliation, så er det bare at uddanne betjente og opsætte overvågningskameraer.

Fra Version2, der citerer Berlingske – Regeringen foreslår massivt øget overvågning af danskerne.

“I dag vil regeringen fremlægge en sikkerhedspakke, som vil betyde massivt øget overvågning af danskerne. … Forslaget vil bl.a. betyde væsentlig mere tv-overvågning, idet politiet på eget initiativ kan sætte 300 kameraer op alle steder i landet. Politiet skal have fire nye overvågningsvogne, og mulighederne for at overvåge offentlige bygninger skal udvides.

‘Det er prisen for den ændring af vores samfund, der er sket, når det gælder vores befolkningssammensætning,’ udtaler statsminister Mette Frederiksen (S).

Kommunerne skal have bedre mulighed for at tv-overvåge det offentlige rum. Private og offentlige kameraer skal registreres i politiets register. Politiet skal også have mulighed for at gemme nummerpladescanninger i længere tid end de 30 dage, som er tilladt i dag.

Politiets Efterretningstjeneste skal i såkaldt ekstraordinære situationer have mulighed for at overtage hele landets tv-overvågning og overvåge i realtid.”

(Scene fra The Dark Knight, 2008)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105013/trackback

40 Comments »

 1. Mette-pigen ved godt, hvor hunden ligger begravet – det gjorde Merkel også i 2010 –

  Merkel: Multikultur er en fejltagelse

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4137655.ece

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. oktober 2019 @ 11:52

 2. Der er ingen tvivl, danskerne er verdens dummeste folkefærd.
  Godt at Sankt Glistrup ikke skulle opleve hvor sindssyge danskerne er blevet.

  Kommentar by Piphans — 10. oktober 2019 @ 11:52

 3. ‘Det er prisen for den ændring af vores samfund, der er sket, når det gælder vores befolkningssammensætning,’ udtaler statsminister Mette Frederiksen (S).

  Underforstået “det var rigeligt prisen værd”

  Kommentar by BB — 10. oktober 2019 @ 11:53

 4. Hun kunne også stoppe den “ændring” af Danmarks “befolkningssammensætning”, som hun jo så varmt har talt for gennem de sidste 25 år – just saying …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. oktober 2019 @ 12:00

 5. Hvad skulle det hjælpe?
  Gøre danskerne mere trygge. Se vi tænker på jer.
  En ommer!

  Kommentar by Anonym — 10. oktober 2019 @ 12:03

 6. Vi bliver nok nødt til at vente på at eliten i dette land også begynder at betale “Prisen”, før der kommer skred i tingene…..

  Kommentar by FrafaldenModerat — 10. oktober 2019 @ 12:07

 7. Og den uhæmmede indvandring gjorde det nødvendigt med et Tryghedsbarometer.

  TrygFonden har undersøgt udviklingen i danskernes tryghed siden 2004 og udkommer nu med sin ottende tryghedsmåling i rækken.

  trygfonden.dk/viden-og-materialer/publikationer/tryghedsmaalinger/tryghedsmaaling-2017

  Men da frygten for indbrud, vold og terror samtidig er vokset, er danskernes samlede tryghed uændret. Der er to bevægelser i gang: Der er blevet færre, der er fuldstændig trygge, men også færre, der er rigtig utrygge.”

  København har kopieret.

  https://www.kk.dk/indhold/okonomiudvalgets-modemateriale/12062018/edoc-agenda/812b299f-0616-4ddb-aa6f-0c35852a24d2/cee7998f-b171-43b7-9bc2-9640debb7aaa

  Med budget 2016 blev der afsat 0,7 mio. kr. i drift i 2016-2019 til at videreføre Københavns Tryghedsundersøgelse.

  Videre proces

  Der udarbejdes en Tryghedsundersøgelse for 2019, der offentliggøres medio 2019.

  Kommentar by tavsen — 10. oktober 2019 @ 12:17

 8. Kære Mette, det er vi nogle stykker der har forsøgt at forklarer de sidste 20-30 år.
  Ved import af hundrede af tusinder af folk fra mellemøsten, har du og dine ligesindede også importeret mellemøstens mentalitet, mellemøstens konflikter og tilsyneladende også mellemøstens våbenarsenal! Og sammen med mellemøstens religio har vi fået en giftig cocktail!
  Sammenhængskraften er væk for længst, tillidssamfundet eksisterer kun uden for de store byer og her er det også under pres. Din generation og den tidligere generation af politikere, journalister og kulturradikale meningsdannere, har ødelagt Danmark for evigt!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. oktober 2019 @ 12:22

 9. ahhhh, det vil altså sige at når vi begynder repatrieringen af “årsagen til disse tilstande” kan vi uden videre pille overvågningskameraerne ned?

  Paradokset er, som andre også har nævnt, at den nye elevrådsformand erkender problemet men vælger at det skal ramme os alle på vores rettigheder. Hvad med at Geo-tagge alle de voldelige og adfærdsvanskelige elementer, politiet ved med næsten 100% hvem de er.

  Laveste fællesnævner som sædvanligt!

  Kommentar by Santor — 10. oktober 2019 @ 12:27

 10. @FrafaldenModerat 12:07
  Der kommer ikke til at ske nogen ændring (kun til det værre) uanset hvor meget eliten kommer til at mærke det.
  Der er gang i en ubønhørlig eksponentiel vækst af muslimer i Danmark, så om 40 år er det over 3,5 mio muslimer i Danmark. Om 11 år er der dobbelt så mange muslimer som idag (så er vi på samme niveau som Sverige er idag).
  Selv med en total opbremsning af indvandring af muslimer vil det kun udskyde problemet lidt.

  Kommentar by hovsada — 10. oktober 2019 @ 12:29

 11. Som Bjarne CoryDong rigtigt påpegede i gårsdagens Deadline på DR2, så har den nye røde regering og Skrigeskinken prioriteret et meget tæt samarbejde med gammelkommunisterne i Ejendomsmæglerlisten.

  Jeg forudser derfor, at PET inden længe skifter navn til STASI…

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2019 @ 12:30

 12. Der er ingen, der har lovet os, at det prægtige multikulti samfund var gratis ! Men tænk dog på alle fordelene: Vi får Det Europæiske Projekt med i købet. En multikulti, europæisk regnbuerepublik. Menneskeheden bliver omsider lykkelig, samlet i én, europæisk stat … Når vi indser, at Det Radikale Venstre havde ret hele tiden. Tusindårsriget, hvor løven og lammet græsser sammen, er lige om det næste hjørne … Vi er næsten hjemme, venner! Lige om lidt … Alle mennesker skal være med i Det Europæiske Projekt … Ingen skal længere være glemt eller ekskluderet. Ingen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2019 @ 12:30

 13. ¤

  3OO kameraer forslår som en snebold eller skrædder i helvede, når det drejer sig om evighedsturisternes kriminelle aktiviteter/guerilla-krig mod danskerne. Men er alligevel samtidig et skridt henimod overvågnings-samfundet. Men som demonstreret af DDR kan overvågning og udspionering af den brede ikke-kriminelle del af befolkningen give bagslag for magthaverne.

  Som erfaringer fra mange lande viser, ender “mangfoldighed” og multi-kultur oftest i ensretning og mono-kultur. Og det har allerede vist sig i både Danmark og Sverige, at den påståede “berigelse” bliver til det modsatte, nemlig forarmelse, nedskæringer, besparelser, forringelser, skatteforhøjelser, kæmpekriminalitet, hverdagsterror, velfærdstab, mere sygdom, familietragedier og social elendighed.

  Christiansborg og DR er som møllestene om halsen på næsten alle danskere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. oktober 2019 @ 12:35

 14. ¤

  Ja, som den nervøse skriver kl. 12.22 er multi-kulti en rigtig giftig cocktail. De radikale og deres medløbere er landsforrædere der har lagt op til rets- og velfærdsstatens sammenbrud samt vold og mord, krig og massedød, i det før så fredelige Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. oktober 2019 @ 12:47

 15. “Det er prisen..”

  Hun mener “det er sidegevinsten”.

  Kommentar by Erling — 10. oktober 2019 @ 13:01

 16. Mette lyver med 100%!! De sætter nok mindst det tidobbelte op, uden at oplyse om det. Og undskyldningen med ‘befolkningssamensætningen’ er kun delvist sand. Det er nogle af de fortællinger, som de vil bruge til at indføre et system nøjagtigt magen til det i Kina. Har I smartmeters i hjemmet? Sig nej, hvis I ikke har fået det endnu. Det er også overvågning og kan muligvis aflytte også (det kan de i USA, også køleskabe og tv i USA kan nu aflytte samtaler i hjemmet). . Det udsender et meget kraftigt signal, som ikke er sundhedsfremmende, og det forsøger elselskaberne at nedtone. Jeg har desværre fået et, før jeg vidste, at der endnu er lovhjemmel til at sige Nej, og elselskabet begyndte straks at sende noget med at holde øje med forbruget, da jeg ved kuldens indsætning tændte for elradiatoren, fordi varmen ikke var tændt på det tidspunkt, altså fjernvarmen. Smartmeters udsender kraftige signaler flere gange i timen, til aflæsning. Så modtog jeg forslag til en app for tre dage siden, så jeg selv kan holde øje med forbruget flere gange om dagen, stod der! Hvem gider det?? 🙄 Jeg bruger meget lidt strøm i forvejen, men de vil bruge klimahysteri og andet til at få folk til at rette ind og blive en slags mønsterborgere! Som i Kina, hvor man kan miste alle rettigheder, når man ikke gør, som den nye orden forventer.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. oktober 2019 @ 13:09

 17. Terror er noget man må leve med når man bor i en storby, siger Londons muslimske borgmester.

  Kommentar by k.m. — 10. oktober 2019 @ 13:10

 18. ¤

  # kl. 13.o9: De nye 5G master er måske meget problematiske?? Deres stråling er muligvis skadelig? Og så skulle det være ret sikkert at politiets arbejde med at bekæmpe kriminalitet kan blive stærkt hæmmet af det nye system. Det vil igen kunne betyde at endnu flere danskere bliver ofre for overfald, knivstik og skyderier osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. oktober 2019 @ 13:23

 19. “Det er prisen for den ændring af vores samfund, der er sket”

  Nej, Mette, den er ikke bare “sket”. Der er nogen der bevidst har gennemført den. Kig i spejlet.

  Kommentar by Henrik — 10. oktober 2019 @ 14:09

 20. Kære Mette
  Du og dine ligesindede siger hele tiden at i passer på Danmark!
  Beklager der er ikke nogen regering siden 1983, der har passet på Danmark!
  Import af ikke assimilerbare, eller bare integrerbare mellemøstlige og afrikanske folk er ikke at passe på Danmark! Tværtimod.

  Kommentar by Den Nervøse — 10. oktober 2019 @ 14:33

 21. Vi har at gøre med kriminelle grupper der gerne vil sprede frygt, er ligeglade med retssystemet, ofte under lavalderen, og svære at genkende i deres hættetrøjer. Vi skal vel have ansigtsgenkendelsessoftware som næste skridt. Jeg håber ikke en fremmed magt eller et diktatur overtager Danmark en dag, for så er alle undertrykkelsesværktøjerne forlængst installeret.

  Kommentar by Zatopek — 10. oktober 2019 @ 15:07

 22. Endnu et trin på trappen ned mod helvedes flammende ovne.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. oktober 2019 @ 15:14

 23. Nogle vil sikkert sige at diktaturet allerede er installeret. Vi er statens får, geder og malkekøer på Mettes gård.
  Men jeg tør vædde på at AFH banderne er de mest ligeglade med kameraer.

  Kommentar by Zatopek — 10. oktober 2019 @ 15:17

 24. Næste naturlige skridt er, at det i højere og højere grad vil blive brugt mod den indfødte befolkning, sandsynligvis fulgt op med en reducering af ytringsfriheden online, præcis som det er sket i de omkringliggende lande, hvor den muslimske del af befolkningen har nået en vis procentdel.

  Kommentar by Kimski — 10. oktober 2019 @ 15:45

 25. Overvågning i et land, hvor forbrydelser ikke efterforskes af Politiet, hvor de forbrydelser der endelig gør og fører til domsfældelse, resulterer i to måneders fængsel i en SFO med forstørret hegn, hvor Kriminalforsorgen åbenlyst indrømmer, at de kriminelle selv hersker, og at deres opgave blot er at støtte dem og opvarde dem.

  Genialt for sikkerhedsbranchen. Ikke for nogen andre.

  Kommentar by Fascist — 10. oktober 2019 @ 16:36

 26. I mere sikre lande går politiet rundt i gaderne og skaber tryghed. I Danmark sidder de mest foran en computerskærm og kigger billeder eller surfer. Så er der også kortere til kaffemaskinen og citronmånen. Med venlig hilsen til PET som læser med :-)

  Kommentar by Zatopek — 10. oktober 2019 @ 16:38

 27. Vi har ikke brug for overvågning. Vi har brug for meget mere politi og meget færre islamister og nassere og kriminelle fra hele verdenen

  Kommentar by Hul igennem? — 10. oktober 2019 @ 19:04

 28. Ja, politi, som er til stede, og som rykker ud. Ikke politi, der skriver bøder, vogter eller overvåger. De skal være tæt på folk, og værdsatte som dem, der hjælper og beskytter.

  Kommentar by Zatopek — 10. oktober 2019 @ 19:41

 29. > Zatopek 16:38

  I mere sikre EU-lande – jeg nævner i flæng Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Kroatien, Slovenien – er trygheden såmænd ikke sikret med mere politi og overvågning, men ved at man afviser arabere, negre og andre muslimer.

  Det hjælper jo også en del, at disse lande på ingen måde hjælper migranterne med økonomisk støtte. Disse muslimer osv. søger derfor til økonomisk fordelagtige lande, Tyskland, Sverige, Danmark, Norge.
  Gad vide, hvor mange økonomiske migranter (negre og arabere samt andre med muslimsk baggrund), der findes i fx Ukraine og Hviderusland? Jeg gætter 0.0000002 %.

  Når det så kommer til øget overvågning, som Statsministeren mener, skal man nok lige tage højde for, at politiet ikke er i stand til at finde overvågningen før de 30 dage, der går, førend overvågningsmedierne bliver overspillet. Dette i et område på størrelse med Bornholm….

  Selv den kulturradikale kanal DR har gjort opmærksom på problemet. I Emilie Meng sagen.

  EU-landet (indtil videre) med den højeste grad af CCTV-overvågning, GB, har i dén grad haft terrorangreb fra muslimer. De fleste homegrown.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. oktober 2019 @ 19:49

 30. HVOR arrogant skal man være for først at importere 1/2 million kriminelle og islamister som DAGLIGT smadrer danskeres liv, og derefter trække på skuldrene og sige “det er prisen” (for noget i aldrig har bedt om)?????

  Vi kunne lære noget af mexico: https://ekstrabladet.dk/112/borgmester-bundet-og-slaebt-efter-bil-af-vrede-borgere/7826293

  Kommentar by Per — 10. oktober 2019 @ 20:07

 31. Jeg har svært ved at bevare pessimismen. Socialdemokratiets forslag om mere TV-overvågning og grænsekontrol mod Sverige er gode konservative forsvar af nationalstaten Danmark mod kriminalitet og sikring af de oprindelige danskeres tryghed.

  Det var aldrig blevet virkelighed under en borgerlig-liberal regering.

  Det er endnu et søm i de liberales naive utopi om en grænseløs verden, hvor individet, hævet over den overleverede kultur, udlever sine lyster.

  Jacob Mchangama har allerede været ude at klynke. Søren Pind bliver den næste.

  Jeg ser dog frem til, at Venstre med den nye ledelse (Inger Støjberg) bakker op om Socialdemokratiets initiativer, om end ikke andet af frygt for vælgernes dom.

  Danskerne går ind for lov og orden.

  Kommentar by np — 10. oktober 2019 @ 20:35

 32. #28 Henrik Petersen, og så hører det med til historien om UK, ikke mindst London, at i takt med at det offentlige rum tilplastres med CCTV, så er mængden af voldelige forbrydelser steget voldsomt. Knivstikkerier, syreangreb og voldtægter især. Løsningen? Mere overvågning? Latterlig symbolpolitik som udstiller politikernes handlingslammelse og manglende vilje til at tale om elefanten i rummet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. oktober 2019 @ 21:04

 33. Om føje år skal vi i gang med repatriering af muhamedanerne. Men der er jo ingen grund til at sidde med hænderne i skødet indtil da.

  Lad Danmark tage den grønne førertrøje på. Da overbefolkning globalt er det største klimaproblem, så lad os da indføre max. 2-barnspolitik straks (også for migranter og hvad vi ellers kalder dem).. Konsekvent indført vil det stabilisere Danmarks folketal nogenlunde med den nuværende fordeling.

  Så kan vi trække vejret roligt et par år, indtil vi bliver oversvømmet fra Sverige.
  Kina kunne indføre etbarnspolitik for 50 år sinden. Vi må vel kunne gøre det samme nu?

  Kommentar by Bastardo — 10. oktober 2019 @ 21:55

 34. Hvorfor siger hun ikke højt, det som hun jo alligevel siger mellem linjerne, at det betyder muslimsk indvandring har ændret landet. Det er jo problemet (islam og dennes medbragte voldskultur) der skal løses, retur med så mange som overhovedet muligt, ellers kan resten ikke integreres ordentligt.

  Kommentar by LarsB — 10. oktober 2019 @ 23:48

 35. Det særligt fine ved de importerede muslimer, er efter min mening den måde de hader og foragter de oprindelige beboere i Danmark på. Hvordan kan man ellers smide sten ned fra motorvejsbroer, for at ramme tilfældige folk man, aldrig har mødt?

  Kommentar by Hertz — 11. oktober 2019 @ 07:32

 36. De danske storbyer og de vesteuropæiske storbyer, sammen med resten af verdens storbyer, udleder 70-80 % af den samlede Co2 i hele verden.
  De samme storbyer i Vesteuropa og i Danmark står får 70-80 % af de samlede problemer med muslimsk indvandring.
  Hele verdens elite er samlet for at rede storbyerne og frigøre dem for de voldsomme klimaproblemer.
  Ingen – som i ingen – gør noget ved problemerne i storbyerne i vesteuropa omkring de voldsomme problemer med en muslimske indvandring.

  Hvad tror I der først ødelægger og opløser storbyerne i Vesteuropa ?. Klimaet eller den muslimske indvandring ?

  Søg ud i landdistrikterne i Danmark eller til den østlige del af Europa. Der vil ingen af de muslimske indvandrere bo eller leve. Så får vi hurtigere et opdelt Danmark og Europa, med dem og os.

  Kommentar by Erik Skifter — 12. oktober 2019 @ 09:55

 37. # hr. Skifter

  Enig i dit udmærkede indlæg bortset fra en enkelt ting.

  Hvis du besøger hvilken som helst større provinsby på Sjælland, så vrimler det ganske enkelt med negre og muhammedanere overalt på gader og stræder og i butikker m.m.

  Jeg var i Næstved og Ringsted i søndags, og det mindede sgu mere om Kabul og Mogadishu…

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 21:07

 38. Hvis det er “prisen” er det saa ikke bedre at returnere de defekte produkter?

  Kommentar by dunk — 13. oktober 2019 @ 00:19

 39. Jeg har svært ved at se det, som andet end en ren tilståelsessag. “Det er prisen for den ændring af vores samfund, der er sket, når det gælder vores befolkningssammensætning”
  Hvornår har den danske befolkning egentligt givet tilladelse til den ændring?
  Der har helt igennem været tale om en utilgivelig udemokratisk proces!
  Vi har politikere, der samstemmende udtaler “ Vi skal passe på Danmark”
  Jeg har meget svært ved at se, at der er at passe på Danmark, at lukke 75000 stort set uintegrerbare hjernekirurger ind i landet på bare 4 år. Hjernekirurger som i stor stil aldrig kommer ud på det danske arbejdsmarked, som de hårdt plagede danske skatteydere kommer til at forsørge i al evighed frem over!
  Beklager politikere i passer ikke på Danmark, I ødelægger det!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. oktober 2019 @ 10:56

 40. Problem – reaktion – løsning
  Virker hver gang… :-D

  Kommentar by Kim A. — 21. oktober 2019 @ 07:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper